CoCo

Η ιστορία της Κοκό

Γεια σας, πρώτα απ΄όλα να σας συστηθώ, με λένε Κοκό από το κοκόνι που είναι η ράτσα μου και δεν έχω καμία σχέση με την άλλη την Κοκό τη Σανέλ όπως πιστεύουν πολλοί, λόγω του ονόματος, της κομψότητας μου και της εμφανέστατης γαλλικής φινέτσας μου (αν και η Αρετή επιμένει να το γράφουμε Coco γιατί είναι πιο πουλιστερό).

 

Η καταγωγή μου

Η φυλή μου είναι αρχαία ελληνική με κάποιες προσμίξεις. Επί της ουσίας δηλαδή είμαι μιγάς, τουλάχιστον αυτό έγραψε η κτηνίατρος της καρδιάς μου στο βιβλιάριο υγείας μου (η Κατερίνα είναι θεία μου και την εμπιστεύομαι και την αγαπώ πολύ).

 

Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχω εγώ να γράφω ;

Να σας εξηγήσω : το μπλόγκ είναι της μαμάς μου, την οποία όταν θέλω να καλοπιάσω τη φωνάζω μάνα, άρα έχω τα μέσα. Επίσης η μάνα μου μου λέει ότι πρέπει να συνεισφέρω και’γω σ΄αυτό το σπίτι και σ΄αυτή την κοινωνία από το μετερίζι μου.Δεν τις ξέρω όλες τις λέξεις αλλά παριστάνω ότι καταλαβαίνω γιατί στο κάτω-κάτω αυτή με ταΐζει, με ποτίζει, με βγάζει βόλτα και το κυριότερο με αγαπάει και μου το δείχνει .

 

Μου έχει πει ότι πρέπει να γράφω για όλα τα ζώα .Και αυτά που περπατάνε και αυτά που πετάνε και αυτά που κολυμπάνε. Με αυτά που κολυμπάνε δεν έχω κανένα πρόβλημα, μια φορά είδα ένα σε μια γυάλα. Έχω όμως πρόβλημα με τις γάτες, τις οποίες όταν βλέπω μου σηκώνεται η τρίχα και ορμάω ως εκεί βέβαια, γιατί όλες είναι μεγαλύτερες από μένα και κάθονται ακίνητες και με περιμένουν κι εγώ τάχα μου μετά αδιαφορώ και τους γυρίζω την πλάτη.

Επίσης  όταν βλέπω περιστέρια αρχίζω και τρέχω και αυτά αρχίζουν και πετάνε όλα μαζί και έχει πολύ πλάκα γιατί έτσι και αλλιώς ποτέ δεν προλαβαίνω κανένα και οι άνθρωποι γελάνε όταν δεν με στραβοκοιτάνε, γιατί τους χαλάω την ησυχία. Τέλος πάντων θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα γράφω για όλο το ζωικό βασίλειο!

 

Επίσης ξέρω από πρώτο χέρι, τι σημαίνει βοηθάω τα ζώα που έχουν χαθεί η έχουν πεταχτεί σαν λούτρινα παιχνιδάκια που δεν τα θέλουν πια, γιατί εμένα που με βλέπετε με πέταξαν στο δρόμο κάποιοι που λάτρευα. Το γιατί δεν το κατάλαβα ποτέ αλλά έχω καλή καρδιά και προσπαθώ να το ξεχάσω. Συν ότι στάθηκα τυχερή με την ξανθιά που μου έλαχε για μάνα.

Η ιστορία της Κοκό Fab Today
Η ιστορία της Κοκό Fab Today

Είμαι ρεπόρτερ και ερευνήτρια

Στο θέμα μας τώρα , για την αρχή της καριέρας μου ως ρεπόρτερ-ερευνήτριας. Με την τεράστια εμπειρία των 2,5 χρόνων μου και με λίγη βοήθεια από φίλους μου  ειδικούς αλλά και  φιλόζωους θα απαντώ σε απορίες για ότι μας αφορά, είτε γιατί δεν ξέρετε, είτε γιατί έχετε περιέργεια να μάθετε περισσότερα. Θα προσπαθήσω επίσης αν το θέλετε και εσείς να σας βοηθήσω να γίνεται καλύτεροι άνθρωποι γιατί ξέρετε;

ΝΑΙ ! Έχετε να παραδειγματιστείτε σε πολλά από μας και γιατί ΝΑΙ είμαστε οι καλύτεροι σας φίλοι !

 

ΥΓ 1:και κάτι τελευταίο- τελευταίο( το υπόσχομαι): όταν βγάζετε βόλτα το σκυλάκι σας, να μαζεύετε τα κακάκια του γιατί οι άλλοι άνθρωποι εμάς βρίζουν και ντρεπόμαστε πολύ!

 

ΥΓ2 (εντάξει αθετώ και κάποιες υποσχέσεις γιατί είμαι και πολυλογού)Περιμένω τις ερωτήσεις σας για ότι πιστεύετε ότι μπορώ να σας φανώ χρήσιμη!

 

Τα σέβη μου,

Κοκό

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s