Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2 έως 8 /10

Τον Άγγελο Πέτσιο, θα βρείτε στο: http://www.periastrologias.gr

Ο Οκτώβριος ξεκινάει για εσάς τους Κριούς με μεικτά συναισθήματα. Δύο είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα, η υγεία και οι σχέσεις με τους ανθρώπους.

Η υγεία σας είναι εκείνη που έχει πληγεί περισσότερο αυτό το διάστημα, και συνεχίζει στον ίδιο υποτονικό ρυθμό. Το καλό είναι πως πλέον έχετε αναγνωρίσει τί πρέπει να κάνετε και θα το κάνετε. Το κακό είναι πως έχει πληγεί η ψυχολογία σας. Αυτή είναι που συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα τόσο στην υγεία σας όσο και στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους. Τουλάχιστον, αν ακολουθήσετε μία συγκεκριμένη αγωγή και δείτε τα πρώτα αποτελέσματα, τότε θα φτιάξει και η διάθεσή σας. Μία καλή λύση είναι να βρείτε χρόνο και να βγείτε έξω στην φύση. Ο καθαρός αέρας, η κίνηση και η ελευθερία από το καθημερινό άγχος, θα είναι το καλύτερο φάρμακο για εσάς.

Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, και σε αυτό φταίνε τόσο οι λάθος επιλογές όσο και το θολό μυαλό σας από την κούραση ή από τυχόν ασθένεια. Δυστυχώς η συμπεριφορά σας είναι εκείνη που οδηγεί τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους σε εντάσεις. Εσείς πιστεύετε ότι είστε δίκαιοι και δίκαιες, ότι την αγάπη και την εκτίμησή σας την χαρίζετε μόνο σε ανθρώπους που την αξίζουν, και γενικά κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να είστε εντάξει απέναντί τους. Αυτός ο εγωισμός είναι που θα σας οδηγήσει να εκμεταλλευθείτε την αγάπη των άλλων, δεν θα αναγνωρίζετε ότι κάποιος ή κάποια μπορεί σε κάποιον συγκεκριμένο τομέα να είναι καλύτερος ή καλύτερη από εσάς, και το χειρότερο από όλα, δεν θα ακούτε τις συμβουλές που θα σας δώσουν οι πιο αγαπημένοι και πιο αληθινοί σας φίλοι, εμμένοντας πάντα στο ότι εσείς έχετε δίκιο.

 

Εσείς οι Ταύροι, τώρα που μπαίνει ο Οκτώβριος, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα, η οποία μπορεί να είναι απίστευτα ερωτική ή πολύ δύσκολη.

Το προηγούμενο διάστημα βιώσετε το χάος. Δυστυχώς, επηρέασε φιλίες, ελπίδες, αλλά και στόχους που είχατε θέσει, με αποτέλεσμα να αμφισβητείτε σχεδόν τα πάντα. Τώρα όμως τα πράγματα ηρεμούν, και πρέπει σιγά σιγά να ξεκινήσετε και πάλι τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους που σας αναστάτωσαν, ώστε να επανέλθει και πάλι η ισορροπία στις ζωές σας. Επιπλέον, πρέπει να μάθετε να προσαρμόζεστε στις καταστάσεις, αντί πεισματικά να προσπαθείτε να περάσει το δικό σας. Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους λόγους για το χάος που προέκυψε στις ζωές σας.

Ως άνθρωποι είστε κοινωνικοί. Όμως, το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν εντάσεις και διενέξεις με άτομα που έχετε οικονομικές δοσοληψίες, ή, σε προσωπικό επίπεδο, με άτομα που σας εμποδίζουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αν δεν καταφέρετε με κάποιον τρόπο να προσπεράσετε τα εμπόδια που θα σας βάλουν, θα βρεθείτε στο περιθώριο. Αυτό σημαίνει κυριολεκτικά ότι δεν θα θέλετε να δείτε άνθρωπο, κάτι το οποίο δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Αν δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι ή μόνες σας, δεν είναι ντροπή να ζητήσετε την βοήθεια του ή της συντρόφου σας.

Από την άλλη, αν αυτό το διάστημα έχετε βάλει στις ζωές σας προτεραιότητες και ξέρετε τί θέλετε, τότε θα δείτε την ερωτική σας ζωή να γίνεται πολύ έντονη. Μάλιστα, η περίοδος αυτή ενδέχεται να σας βγάλει κάτι το σαδομαζοχιστικό. Τίποτα δεν θα είναι απαγορευμένο για εσάς.

 

Για εσάς τους Δίδυμους, ο μήνας που ξεκινά, αν θα είναι καλός ή κακός θα εξαρτηθεί από τις επιλογές σας. Το σίγουρο είναι πάντως, ότι προβλέπεται άκρως ερωτικός.

Για να είναι καλός αυτός ο μήνας, θα πρέπει να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να αφήσετε το χάος που επικρατεί στις ζωές σας πίσω, και να ασχοληθείτε με αυτό που ξέρετε καλύτερα, τον έρωτα. Είναι καιρός να σταματήσετε να ασχολείστε με ανθρώπους και καταστάσεις οι οποίοι πραγματικά ούτε ξέρουν τι θέλουν, ούτε και μπορείτε να βγάλετε άκρη μαζί τους. Για αυτό άλλωστε ο έρωτας θα λειτουργήσει σε εσάς ως διέξοδος, ώστε με την καυτή του παρουσία στην ζωή σας να κάψει την αρνητική ενέργεια.

Ο έρωτας λοιπόν μπαίνει στις ζωές σας ξανά, και σύντομα θα κάνετε νέες γνωριμίες με τις οποίες θα εκτονωθείτε. Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να αναζητήσετε πρώην ερωτικούς ή ερωτικές συντρόφους. Η αλήθεια είναι πως όσο πιο απαγορευμένη ή δύσκολη είναι η ερωτική σας περιπέτεια, τόσο περισσότερο θα φουντώνει το πάθος σας. Για αυτό δεν θα διστάσετε να γίνετε τα τρίτα πρόσωπα σε κάποια σχέση!

Από την άλλη, αν αρχίσετε να ψάχνετε κάτι για να σπάσει η μονοτονία σας ή μόνο και μόνο για να νιώσετε την ικανοποίηση ότι είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, τότε θα βρεθείτε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Τα άτομα που θα γνωρίσετε θα αναζητούν ό,τι κι εσείς, επιβεβαίωση, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Σε αυτήν την περίπτωση, αν είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, κοιτάξτε να φτιάξετε την σχέση με το ταίρι σας παρά να λοξοκοιτάτε αριστερά-δεξιά.

 

Περίεργα θα μπει και για εσάς τους Καρκίνους ο Οκτώβριος,  αλλά σε εσάς μάλλον θα αφήσει μία ευχάριστη γεύση! Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει αυτήν την εβδομάδα είναι η επιθυμία να διορθώσετε λάθη σας ή να κάνετε κινήσεις που να σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από το τέλμα της περιόδου.

Το επόμενο διάστημα, το μυαλό σας θα είναι κοφτερό σαν σπαθί. Τόσο η σκέψη όσο και ο λόγος σας θα διακρίνονται από επιθετικότητα και θάρρος, και θα σας βοηθήσουν να βγείτε από μία περίοδο λαθών αλλά και αδράνειας. Για πολύ καιρό είχατε αφήσει τους εαυτούς έρμαια των διαθέσεων των άλλων. Τέλος αυτό! Τώρα το Σύμπαν θα σας βοηθήσει να πείτε όλα όσα είναι να πείτε, στα άτομα εκείνα που είναι προσκολλημένα επάνω σας, και δεν σας αφήνουν να κάνετε αυτό που επιθυμείτε. Καιρός λοιπόν να τα βάλετε στην θέση τους, χωρίς φωνές, αλλά με επιχειρήματα. Μόνο τότε θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε από το βάρος τους, καθώς θα καταλάβουν το τί σας κάνουν.

Παράλληλα, πολλά λάθη που έχετε κάνει θα πρέπει να τα διορθώσετε. Τα λάθη αυτά, αφορούν κυρίως εργασιακές παραλείψεις ή λάθη που κάνατε καθ’ υπόδειξιν ανάξιων προϊσταμένων ή συναδέλφων. Και αυτούς πρέπει να τους βάλετε στην θέση τους, και να πάρετε ξανά την θέση που σας αξίζει.

Για κάποιους και κάποιες από εσάς, είναι η περίοδος που μπορείτε να κάνετε κάτι που είχατε αφήσει ημιτελές. Μπορείτε πχ να συνεχίσετε ή να ξεκινήσετε σπουδές, να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας, ακόμη και να μάθετε μία καινούρια τέχνη!

 

Και για εσάς τους Λέοντες ο Οκτώβριος θα μπει με περίεργη διάθεση. Από την μία μπορεί να γίνετε οι άνθρωποι που θα βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, και από την άλλη να αναζητήσετε με κάθε τρόπο την ελευθερία σας.

Το επόμενο διάστημα, εσείς οι Λέοντες θα έχετε σημαντικό θέμα με την ελευθερία σας. Αυτό που θέλετε, είναι να ξεκόψετε από άτομα τα οποία προσπαθούν με κάθε τρόπο να σας καταπιέσουν. Αν και τις πρώτες ημέρες θα προσπαθήσετε να κρατηθείτε, από τα μέσα στις εβδομάδος όμως αυτό θα γίνει ακατόρθωτο. Έτσι θα πείτε σε όλους αυτούς κι όλες αυτές, που σκοπό έχουν να σας μειώνουν, να σας καταπιέζουν, να σας κρατούν εγκλωβισμένους κι εγκλωβισμένες να πάνε στο καλό και να μην ξανάρθουν ποτέ ξανά στις ζωές σας. Βέβαια, εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες δεν θα είναι εύκολο να μιλήσετε, διότι θα φοβηθείτε για το μέλλον της σχέσεώς σας. Όμως, με ψυχραιμία μπορείτε να εξηγήσετε στο ταίρι σας όλα εκείνα που σας ενοχλούν. Για κάποιους και κάποιες από εσάς όμως, η ανάγκη για ελευθερία θα μετατραπεί σε αναρχία. Αποτέλεσμα, να γίνετε από εκείνα τα καλόπαιδα που το μόνο που ξέρουν είναι να κοιτούν τους εαυτούς τους και μόνο αυτούς, αδιαφορώντας για το τι αφήνουν πίσω τους,

Από την άλλη, η περίοδος αυτή μπορεί να βγάλει τον καλύτερο εαυτό σας στην επιφάνεια, εκείνου του φιλάνθρωπου. Με την καλή σας διάθεση, θα τρέξετε να βοηθήσετε όλους εκείνους κι όλες εκείνες που δεν μπορούν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα χρειαστεί να τα βάλετε ακόμη και με άτομα που θα σας απειλήσουν με διάφορους τρόπους, διότι δεν τους αρέσει το έργο σας και θα κάνουν το παν για να σας σταματήσουν.

 

Για εσάς τους Παρθένους, ο Οκτώβριος ξεκινάει πολύ δυναμικά καθώς αυτά που είχατε τόσο καιρό μέσα σας και σας έπνιγαν, θα τα πείτε.

Αφού ξεπεράσατε ένα μεγάλο διάστημα με εντάσεις, κι αφού διαπιστώσατε τελικά τί πρέπει να κάνετε, χωρίς άγχος και χωρίς φωνές, επιτέλους θα μιλήσετε. Αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είναι οικονομικό, τότε θα πείτε ό,τι έχετε να πείτε στους συνεργάτες ή στα συντροφικά σας πρόσωπα, πως το φταίξιμο για ό,τι συμβαίνει, τόσο σε εσάς όσο και σε εκείνους, είναι δικό τους. Με λόγια που θα κόβουν σας σπαθιά, θα πείτε αυτά που πρέπει να πείτε, και θα περιμένετε να κάνουν εκείνοι αυτό που πρέπει (αν και άδικα θα περιμένετε να έχετε κάποιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα). Αν δείτε ότι αργούν χαρακτηριστικά να κάνουν κάτι, θα πρέπει να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να αναλάβετε εσείς τις απαραίτητες πρωτοβουλίες.

Αν το πρόβλημα είναι προσωπικό, και αφορά τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, θα πρέπει να προσέξετε το επόμενο διάστημα, διότι τα λόγια είναι μαχαίρια που κόβουν από τις δύο μεριές. Αυτό σημαίνει πως αν είναι κάτι που πρέπει να πείτε, έστω κι αν υπάρξει σοβαρό τίμημα για το μέλλον της σχέσης σας, θα πρέπει να το πείτε. Κάποια στιγμή, ακόμη και τα πιο ταπεινά «χαμομηλάκια» αποκτούν φωνή, και θα πρέπει να ακουστούν. Αν όμως διατηρείτε ακόμη κεκτημένη την ταχύτητα από την προηγούμενη περίοδο, τότε είναι πιθανόν να πείτε πράγματα που θα πληγώσουν αφάνταστα τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε. Το κακό είναι, πως είναι χαμένοι στο χάος τους, θα έχουν κι εσάς να τους αποτελειώνετε με τα σκληρά σας λόγια. Για αυτό, προσπαθήσετε να δείξετε κάποια επιείκεια εκεί που πρέπει.

 

Εσείς οι Ζυγοί αυτήν την εβδομάδα, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί, θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις και διαφορετικά γεγονότα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, προσέξτε πολύ τα λόγια σας το επόμενο διάστημα, διότι κόβουν σαν μαχαίρι. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι έκδηλος μέσα στις επόμενες ημέρες, και το μόνο που θα σκέπτεστε είναι τι χρειάζεται να κάνετε ώστε να ξεφύγετε από το χάος της καθημερινής σας ζωής, και, κυρίως, της εργασίας σας. Εσείς είστε άνθρωποι που με το χάος δεν τα πάτε καθόλου καλά, και το γεγονός ότι επικρατεί στην καθημερινή σας ζωή, είναι ό, τι χειρότερο. Για αυτό κι εσείς, θα αναλάβετε δράση ώστε να κάνετε όλα όσα χρειάζονται για να βρείτε ξανά την χαμένη σας ισορροπία. Ακριβώς επειδή θα είστε ιδιαιτέρως παρορμητικοί και παρορμητικές, μπορεί να πείτε σκληρά λόγια σε όσους σας ενοχλούν, ακόμη κι αν δεν φταίνε εντελώς για ό,τι συμβαίνει. Για αυτό προσέξτε, κάντε ότι είναι να κάνετε, χωρίς όμως να πληγώσετε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα αποκτήσετε «ρόλο νοσοκόμου και νοσοκόμας». Σε εσάς θα πέσει ο κλήρος να μαζέψετε όλα τα «σκουπίδια» που αφήνουν οι άνθρωποι όταν δεν σκέφτονται τους άλλους ανθρώπους, και είτε τους πατούν, είτε τους μειώνουν, είτε τους εκμεταλλεύονται. Αυτά τα ανθρώπινα ράκη θα πρέπει εσείς, να τα πάρετε στην αγκαλιά σας και να τα φροντίσετε, έως ότου μπορέσουν να πατήσουν ξανά γερά στα πόδια τους.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τις σχέσεις σας. Είτε χωρίσετε είτε όχι, ένα άτομο από το παρελθόν επιστρέφει και φέρνει τον έρωτα ξανά στις καρδιές σας.

 

Μία ακραία ερωτική εβδομάδα περιμένει εσάς τους Σκορπιούς, η οποία σίγουρα θα δοκιμάσει τόσο την φυσική σας αντοχή όσο και τα νεύρα σας.

Τις επόμενες ημέρες, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε. Στην πραγματικότητα αυτό που θέλετε, είναι να βγείτε έξω και να γνωρίσετε καινούριους εραστές και καινούριες ερωμένες. Σε αυτό το παιγνίδι που ετοιμάζεστε να παίξετε, νικητής ή νικήτρια θα είναι εκείνο το άτομο το οποίο με κάποιο τρόπο μπορείτε να το διαφθείρετε. Άρα θα κοιτάξετε εκείνο το άτομο που δεν είναι πολύ ομιλητικό, ή που θα τα χάσει όταν σας δει. Αυτό θα είναι και το υποψήφιο θύμα σας. Όχι μόνο θα βάλετε όλον τον μαγνητισμό σας για να το κατακτήσετε, αλλά θα βάλετε και όλη σας την σεξουαλική διαστροφή σε λειτουργία. Όσο πιο «χαμηλά» θα πέφτει το θύμα σας τόση περισσότερη ευχαρίστηση θα αντλείτε!

Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να πέσετε σε τόσο ανέραστα άτομα, που ό,τι και να κάνετε δεν θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να σας πολιορκήσουν άτομα τα οποία μπορεί να τα λένε ωραία, αλλά κάτι θα σας ενοχλήσει. Αυτό που θα νιώθετε ότι δεν πάει καλά, είναι η έλλειψη πάθους από το μέρος τους. Κυρίως, και σύντομα θα το διαπιστώσετε, αναζητούν ένα άτομο για να περάσουν ήρεμα και ωραία, κάτι που εσείς αυτήν την περίοδο απεχθάνεστε. Μην απορήσετε εάν τις επόμενες ημέρες, κι ενώ έχετε όρεξη, να αποφύγετε να κάνετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση ή να κάνετε σεξ. Θα προτιμήσετε να μείνετε μόνοι και μόνες σας παρά να κάνετε κάτι βαρετό.

Το επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε ξανά με αγαπημένους σας συγγενείς οι οποίοι μένουν μακρυά και δεν έχετε την ευκαιρία να τους βλέπετε τόσο συχνά όσο θα θέλατε!

 

Περίεργα ξεκινά για εσάς τους Τοξότες ο Οκτώβριος. Δεδομένου ότι έχουν ξεκινήσει εντάσεις με φίλους, με εραστές ή ερωμένες, με τα παιδιά σας, κάτι σας λέει μέσα σας ότι πρέπει να να υπάρξει ειρήνη. Το θέμα είναι, με τί τίμημα;

Όπως είχαμε και πει και παλαιότερα, κάποια στιγμή θα βιώνατε φοβερές εντάσεις. Αυτή η στιγμή είναι εδώ, και ήδη τα πρώτα σημάδια της αγωνίας σας για το που θα καταλήξουν, είναι έκδηλα. Επειδή είστε άνθρωποι που δεν μπορούν να βρίσκονται σε κατάσταση παρατεταμένου θυμού ή εντάσεως, τα νεύρα σας θα βρεθούν ένα βήμα πριν την κατάρρευση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον θα θελήσετε με κάποιον τρόπο να επαναφέρετε την ειρήνη. Το πρόβλημα όμως είναι, με τί τίμημα; Αν κάνετε τα πάντα προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στις ζωές σας, θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα ότι όσα και να δώσετε στην άλλη πλευρά, πάντα θα θέλουν περισσότερα, με αποτέλεσμα να νιώσετε θιγμένοι και θιγμένες. Εσείς όμως που θα παλέψετε για την ειρήνη, δηλαδή, θα μείνετε πιστοί και πιστές στις αρχές σας, αλλά και θα καταλάβετε τις απαιτήσεις της άλλης πλευράς, θα μπορέσετε αργότερα να φέρετε την κατάσταση εκεί που την θέλετε. Τώρα όμως, όπως κατά βάθος γνωρίζετε κι εσείς, δεν μπορείτε να αποφύγετε τις εντάσεις.

Τί μπορείτε να κάνετε έως ότου επανέλθει η ηρεμία και πάλι στις ζωές σας; Μία καλή λύση είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Μία ακόμη είναι να βγείτε με άτομα που είχατε καιρό να βρεθείτε. Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε κάποιο κοινό πρόσωπο με την πλευρά που βρίσκεστε σε ένταση, και να συζητήσετε όλα αυτά που σας απασχολούν.

 

Για εσάς τους Αιγόκερους, προβλέπεται ο Οκτώβριος να μπαίνει με πολλές εντάσεις και προβλήματα, στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που έρχεστε καθημερινά σε επαφή, κυρίως όμως με τους ή τις συντρόφους σας.

Το «πρόβλημά» σας, είναι πως έχετε βαρεθεί κυριολεκτικά να κάνετε τα καλά παιδιά. Ενώ ως άνθρωποι είστε του νόμου και της τάξης, της ηθικής και του μέτρου, αυτήν την περίοδο κάτι έχει ξυπνήσει μέσα σας, και θέλετε να «καταστρέψετε» οτιδήποτε, αρκεί να είναι κάτι το οποίο το θεωρείτε ως φυσιολογικό. Το καλό είναι πως κάπου κάπου χρειάζεται να κάνετε και την επανάστασή σας, ώστε να μπαίνει φρέσκος αέρας στην μουχλιασμένη σας ζωή και στις ιδέες σας. Η καλή διάθεση και η γενναιοδωρία, θα είναι χαρακτηριστικά σας γνωρίσματα την επόμενη περίοδο, γνωρίσματα που δεν φημίζεστε ότι τα έχετε. Το κακό είναι πως θα έχετε την απαραίτητη διαύγεια την ώρα της καταστροφής, που σημαίνει ότι αν πληγώσετε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, θα το κάνετε ηθελημένα.

Το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ κακό για τις σχέσεις σας με τους ή τις συντρόφους σας. Επειδή θέλετε απεγνωσμένα την ελευθερία σας, θα κάνετε πράγματα τα οποία δεν σας αρμόζουν. Μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να βρείτε εραστή ή ερωμένη, και επιδεικτικά να τον ή την προβάλλετε ώστε να πληγώσετε το ταίρι σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να είναι και ο τρόπος με τον οποίον να καταφέρετε να αφυπνίσετε το ταίρι σας. Σε κάποιες άλλες όμως, η συμπεριφορά σας αυτή θα είναι εκείνη που θα οδηγήσει στον τερματισμό της σχέσης σας. Αν θέλετε να αποφύγετε τα αρνητικά γνωρίσματα της περιόδου, προσπαθήσετε να γίνετε πρωτότυποι και πρωτότυπες, και να πάρετε πρωτοβουλίες ώστε να δείξετε ότι μπορείτε να είστε και αυθόρμητοι ή αυθόρμητες!

 

Εσείς οι Υδροχόοι, θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα, με εντάσεις και διαπληκτισμούς. Όμως, πρέπει να μάθετε να προστατεύετε τα συμφέροντά σας, ακόμη κι όταν οι άλλοι απαιτούν από εσάς να κάνετε αυτό που θέλουν εκείνοι.

Η στιγμή που περιμένατε να έλθει, όπου οι εντάσεις, οι διαμάχες και οι διενέξεις θα γινόντουσαν σχεδόν καθημερινότητα, έφθασε. Τώρα πρέπει με κάποιο τρόπο να προστατεύσετε τα συμφέροντά σας, χωρίς όμως να φθάσετε στο άλλο άκρο και να απαιτείτε να σας δώσουν κυριολεκτικά τα πάντα. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο είστε διαλλακτικοί και διαλλακτικές.

Την περίοδο αυτή, έχετε βάλει σκοπό να κάνατε κάτι που θέλετε πάρα πολύ αλλά οι υπόλοιποι διαφωνούν μαζί σας. Αυτό συμβαίνει, επειδή θέλοντας να κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, πολλές φορές δεν υπολογίζετε τους δίπλα σας. Όμως, τώρα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Είναι καιρός να προχωρήσετε αυτό που θέλετε, και να κοιτάξετε τους εαυτούς σας, διότι για πολύ μεγάλο διάστημα επιλέγατε να διατηρείτε τις ισορροπίες και να υποχωρείτε προκειμένου να μην φθάσετε στα άκρα. Όμως, το μόνο που καταφέρατε είναι να μένετε εσείς πίσω. Είναι καιρός λοιπόν να παλέψετε για την αξιοπρέπειά σας, για τα όνειρά σας, για τις ελπίδες σας, για έναν στόχο που τόσο καιρό θέλατε να κατακτήσετε. Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος κι εσείς δεν είστε από τους ανθρώπους που ξέρουν την λέξη υπομονή. Οπότε είναι αναμενόμενο να υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις και διαμάχες ανάμεσα σε εσάς και στους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή.

Μέσα σε αυτό το έντονο κλίμα θα γνωρίσετε τις επόμενες ημέρες ένα άτομο που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την ανασφάλεια που αισθάνεστε.

 

Ο Οκτώβριος θα συνεχίσει την κακή σειρά γεγονότων κι εξελίξεων, που ταλανίζουν εσάς τους Ιχθύες εδώ και καιρό τώρα. Αυτή η εβδομάδα θα δοκιμάσει τόσο τις προσωπικές σας σχέσεις όσο και τις εργασιακές.

Εργασιακά αυτό το διάστημα θα βρεθείτε ουσιαστικά να μην κάνετε τίποτα απολύτως, διότι έχετε κουραστεί να προσφέρετε τα πάντα στους ανθρώπους και να μην λαμβάνετε έστω ένα ευχαριστώ. Τα νεύρα σας δοκιμάζονται μέρα με την ημέρα, και ολοένα απομακρύνεστε, ηθελημένα, από την πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι πως κακό στους ίδιους σας τους εαυτούς κάνετε, για αυτό και θα έλθουν οι συνάδελφοί σας για να σας πείσουν ότι πρέπει να συνέλθετε. Το κακό είναι πως εσείς τα αυτιά σας θα τα έχετε κλειστά.

Τα σημαντικά προβλήματα θα τα έχετε στις προσωπικές σας σχέσεις. Αυτό το διάστημα θα φθάσουν στον μέγιστο βαθμό, και αν τεντώσετε το σχοινί, να φθάσουν την σχέση σας στον χωρισμό. Το σίγουρο είναι πάντως ότι με την διάθεσή σας εξαιρετικά πεσμένη η σεξουαλική σας ζωή θα πέσει και αυτή σχεδόν στο μηδέν ή δεν θα υπάρχει καθόλου. Οπότε αντιλαμβάνεστε, ότι χωρίς σεξ το ζευγάρι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να βρει κοινό τόπο και να ξεπεράσει τα συσσωρευμένα προβλήματα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, εσείς να είστε εκείνοι κι εκείνες που θα κάνουν «ατασθαλίες», διότι πόσο να αντέξετε άλλο αν δεν μπορείτε να εκφραστείτε ερωτικά; Για αυτό άλλωστε αυτό το διάστημα θα μπείτε στον πειρασμό να βρεθείτε με πρώην ερωτικούς ή ερωτικές συντρόφους, ή, με φιλικά πρόσωπα που τώρα θέλετε να κάνετε κάτι παραπάνω μαζί τους.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s