Προβλέψεις από 26 /9 έως 1 Οκτωβρίου!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο: periastrologias.gr 

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα είναι δύσκολη για εσάς τους Κριούς, τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο.

Μετά από ένα διάστημα υπερέντασης, σιγά σιγά οι αντοχές σας μειώνονται, κάτι το οποίο θα οδηγήσει στην σταδιακή πτώση σας. Θα αρχίσετε να νιώθετε ολοένα και πιο κουρασμένοι, θα παρουσιάσετε φαινόμενα ατονίας, και στην πιο ακραία εκδοχή θα πάθετε υπερκόπωση. Η υπερκόπωση είναι σχεδόν σίγουρη αν αγνοήσετε τα σημάδια του οργανισμού σας και συνεχίσετε να κρατάτε τους υψηλούς ρυθμούς της προηγούμενης εβδομάδος. Κάποιοι και κάποιες από εσάς θα πρέπει να επισκεφθείτε τον γιατρό σας ή να κάνετε γενικές εξετάσεις.

Σε πνευματικό επίπεδο, σας έχει κουράσει η αδυναμία συνεννοήσεως, από τα πιο απλά πράγματα, όπως π.χ., να πληρωθούν οι λογαριασμοί στην ώρα τους, έως τα πιο σύνθετα, όπως π.χ. ο τρόπος με τον οποίον γίνεται η εργασία σας. Γενικά, έχετε βαρεθεί να τακτοποιείτε το χάος που προκαλούν οι άλλοι, είτε είναι συνάδελφοι είτε είναι συνεργάτες. Όμως, επειδή από εσάς περνούν αυτήν την περίοδο οι περισσότερες ευθύνες δεν μπορείτε παρά να παλέψετε με τις αντιξοότητες. Ακόμη και αν γίνετε κακοί ή κακές, αυτό δεν θα πρέπει να σας ενοχλήσει καθόλου, αρκεί να παραμείνει η απόδοση της εργασίας σε υψηλά επίπεδα.

 Για κάποιους και κάποιες από εσάς, το επόμενο διάστημα, το Σύμπαν σας ετοιμάζει μία ερωτική ιστορία η οποία θα προκαλέσει έντονα πάθη. Το άτομο που θα σας πλησιάσει, στην αρχή θα φαίνεται ότι επιζητά μόνο να συνεργασθεί μαζί σας, αλλά σύντομα το ενδιαφέρον θα γίνει ερωτικό.

 

Για εσάς τους Ταύρους αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ περίεργη και θέλει από εσάς να δείξετε όσο το δυνατόν περισσότερη ψυχραιμία.

Το διάστημα αυτό ασχολείστε με τα ερωτικά σας. Αυτό δεν είναι κακό, μόνο που εσείς όταν ξεκινάτε κάτι ή βρίσκεστε στις πρώτες φάσης μίας γνωριμίας δυσκολεύεστε αφάνταστα να προσαρμοστείτε. Επειδή αυτή η περίοδος είναι γεμάτη αμφιβολία, σας πιάνει μία τάση να επικοινωνείτε συνέχεια, να αναλύετε τα πάντα, και να γκρινιάζετε έως ότου πάρετε κάποια είδους επιβεβαίωση. Τις επόμενες ημέρες αυτό που περιγράψαμε, θα γίνει και πάλι πράξη, με μία διαφορά, ότι τα πράγματα τώρα είναι άκρως χαοτικά. Το αποτέλεσμα είναι να μην ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε. Άλλοτε θα είστε απίστευτα σεξουαλικοί και σεξουαλικές και άλλοτε παγόβουνα. Για την κατάστασή σας όμως δεν θα φταίτε εσείς, αλλά το άλλο άτομο. Εκείνο είναι που δεν ξέρει τί θέλει και παράλληλα κρατάει κι εσάς σε αβεβαιότητα. Όμως, αν διατηρήσετε την ψυχραιμία και την καλή σας διάθεση, και αναλάβετε την πρωτοβουλία, τότε η κατάσταση θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα και θα σας χαρίσει απίστευτες ερωτικές στιγμές!

Εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα καθώς οι ζωές σας μπαίνουν στην ρουτίνα που θέλετε, δηλαδή να βγαίνετε με τον ή την σύντροφό σας, να περνάτε δημιουργικό χρόνο ή και να χαλαρώνετε μαζί, ή οτιδήποτε σας κάνει και τους δύο χαρούμενους.

Ακόμη και οικονομικά θα είστε καλά, επειδή θα έχετε χρήματα στην τσέπη σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα σκορπίσετε διότι θα υπάρξουν άμεσα υποχρεώσεις που πρέπει να πληρωθούν, κυρίως προς το κράτος.

 

Μία καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Δίδυμους! Η προηγούμενη εβδομάδα, πραγματικά, δοκίμασε την αντοχή των νεύρων σας. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν, η διάθεσή σας ανεβαίνει ξανά, και πλέον ατενίζετε την ζωή σας αισιόδοξα. Πριν όμως κάνετε τα βήματα προς τα εμπρός, θα κληθείτε να διορθώσετε λάθη και συμπεριφορές που πλήγωσαν. Επίσης, θα πρέπει να διαγράψετε το παρελθόν εάν θέλετε να συνεχίσετε με καθαρή την συνείδησή σας.

 

Η ένταση που βιώσατε το προηγούμενο διάστημα, σας έκανε οξύθυμους και εριστικούς με τους ανθρώπους που ήλθατε σε επαφή, κυρίως όμως με φίλους, συνεργάτες και συγγενείς. Τώρα όμως που τα πράγματα ηρεμούν και η διάθεσή σας άρχιζει να γίνεται και πάλι καλή, θα πρέπει να μιλήσετε σε όσους και όσες πληγώσατε, θυμώσατε, προσβάλατε, με την συμπεριφορά σας. Οι περισσότεροι, ίσως δεν θα θέλουν σας μιλήσουν διότι το παρακάνατε τις προηγούμενες ημέρες. Όμως, κάποιοι και κάποιες, θα έχουν την πόρτα τους ανοικτή και θα ακούσουν με προσοχή αυτά που έχετε να τους πείτε, και κυρίως την συγγνώμη σας. Τουλάχιστον με τις κινήσεις που θα έχετε κάνει, θα έχετε την συνείδησή σας καθαρή.

 

Από την άλλη, η ένταση των προηγούμενων ημερών σας άνοιξε τα μάτια σε πράγματα, καταστάσεις και ανθρώπους που πλέον δεν έχουν κανένα ρόλο στις ζωές σας. Ίσως αυτά που περάσατε να σας ωρίμασαν κάπως απότομα, αλλά το αποτέλεσμα κρίνεται ως θετικό καθώς είστε πλέον έτοιμοι να διαγράψετε το παρελθόν σας. Αυτή η διαδικασία θα κρατήσει ημέρες, αλλά μόλις ολοκληρωθεί θα είστε έτοιμοι κι έτοιμες για ολοκαίνουρια πράγματα, εμπειρίες και γνωριμίες.

 

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Καρκίνους, με λίγα σύννεφα πάνω από τις σχέσεις σας, και αυτά μικρής διάρκειας.

 

Ο Σεπτέμβριος σας αποχαιρετά, αφήνοντάς σας να νιώθετε πολύ καλά! Η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη διότι θα νιώσετε πληρότητα, τόσο από την εργασία σας όσο και από την οικογένειά σας. Η εργασία, και κατ’ επέκτασιν η ασφάλεια που νιώθετε, επειδή έχετε χρήματα και σκοπό, θα σας κάνει να θέλετε να μοιραστείτε την χαρά σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κυρίως την οικογένειά σας, η οποία έχει ανάγκη την φροντίδα σας, είτε λόγω κάποιας ασθένειας, είτε επειδή (κακώς) υπάρχουν άνεργοι στο σπίτι σας. Η φροντίδα και η δοτικότητα που θα σας χαρακτηρίζουν τις επόμενες ημέρες θα φέρουν έναν άνεμο αισιοδοξίας για όλους σας!

 

Στις σχέσεις, και ιδιαίτερα στις ερωτικές, θα υπάρξουν μικρής διάρκειας εντάσεις, οι οποίες οφείλονται στην κακή διάθεση των συντρόφων σας. Στο χέρι σας είναι να τους δώσετε να καταλάβουν ότι εσείς βρίσκεστε εκεί, και ότι δεν έχουν τίποτα να φοβούνται. Κάποια προβλήματα θα αντιμετωπίσετε εσείς που θα ξεκινήσετε μία νέα ερωτική ιστορία το επόμενο διάστημα. Επειδή η διάθεσή σας θα είναι καλή, δεν θα αντέξετε από τους υποψηφίους και υποψήφιες γκρίνια και παράπονα. Για αυτό θα προτιμήσετε να μείνετε μόνοι και μόνες σας, παρά να συμμετέχετε σε μία ιστορία παράλογων απαιτήσεων. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι από παράπονα και παράλογες απαιτήσεις μια χαρά τα καταφέρνετε και μόνοι ή μόνες σας. Οπότε, δεν χρειάζεται να μπλέξετε με αντίστοιχους ανθρώπους. Κάποιοι και κάποιες από εσάς, εάν περιμένετε μερικές ημέρες, θα διαπιστώσετε ότι έλκεστε από ένα άτομο μέσα από την εργασία σας, το οποίο είναι γύρω στα σαράντα.

 

Μία καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Λέοντες καθώς η πίεση των προηγούμενων ημερών καταλαγιάζει, και αφήνει στην θέση της την ηρεμία.

 

Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας αρκετά επεισοδιακός μήνας για εσάς. Αρκετά νεύρα, αρκετή αναστάτωση, προβλήματα με τα χρήματα, και γενικά οτιδήποτε μπορούσε να μειώσει την αυτοεκτίμησή σας, συνέβη. Τώρα όμως σας εγκαταλείπει, ας πούμε με ένα μεγάλο συγγνώμη, καθώς η ηρεμία επιστρέφει στις ζωές σας. Η διάθεσή σας θα καλυτερεύει μέρα με την ημέρα, και σιγά σιγά θα ανακτάτε την χαμένη ισορροπία σας. Το γεγονός αυτό, θα σας βοηθήσει να αρχίσετε να κοινωνικοποιήστε και να έρχεστε και πάλι σε επαφή με τον κόσμο, διότι το προηγούμενο διάστημα δεν θέλατε να δείτε κανέναν και καμία.

 

Το άνοιγμα στον κόσμο θα έχει ευχάριστες παρενέργειες! Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, θα έχετε την ευκαιρία τώρα που θα χαλαρώσετε, και που θα επανέλθει η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, να αρχίσετε να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί, να μοιραστείτε ευχάριστες δραστηριότητες, και γιατί όχι, σεξ! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι σας περιμένουν ευχάριστες ημέρες μπροστά σας, κάτι που κι εσείς αλλά και το ταίρι σας έχετε ανάγκη!

 

Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, τα πράγματα είναι περίεργα για εσάς. Το επόμενο διάστημα θα κάνετε καινούριες γνωριμίες, αλλά αυτήν την περίοδο σας έχει πιάσει μία μανία να υπεραναλύετε τα πάντα επάνω στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην απορήσετε εάν παρουσιάσετε ακραία συμπεριφορά, από την μία να θέλετε να αφεθείτε στα χέρια του άλλου ή της άλλης και όπου σας πάει, και από την άλλη, να νιώθετε τρομακτική ανασφάλεια, η οποία μπορεί άνετα να σας οδηγήσει στην απόφαση να απέχετε από περαιτέρω ερωτικές δραστηριότητες, κι έτσι να έχετε την ησυχία σας.

 

Εσείς οι Παρθένοι θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι και γεννημένες.

 

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, σας περιμένει μία πολύ έντονη εβδομάδα τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας. Στα οικονομικά, τα προβλήματα εστιάζονται στο γεγονός ότι τα έσοδά σας είναι ελάχιστα μπροστά στις υποχρεώσεις που έχετε. Επιπλέον, τα αυξημένα έξοδα δεν σας αφήνουν ούτε να δείτε τί μπορείτε να κάνετε στο μέλλον, αλλά και δεν σας αφήνουν να κοιμηθείτε από το άγχος. Ευτυχώς που ερωτικά τα πράγματα είναι καλύτερα. Το επόμενο διάστημα θα κάνετε όλες εκείνες τις κινήσεις ώστε να βρεθείτε με έναν ή μία πρώην. Είτε επειδή του ή της έχετε τρομακτική αδυναμία, είτε επειδή δεν έχετε κάτι άλλο στις ζωές σας, το αποτέλεσμα θα είναι ένα, να αναζητήσετε με κάθε τρόπο να είστε και πάλι μαζί, κάτι το οποίο θα γίνει.

 

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε μία εβδομάδα με μεικτά συναισθήματα. Το βασικό θέμα που σας απασχολεί, είναι η εργασία σας σε συνάρτηση με τις σχέσεις σας. Την παρούσα περίοδο εσείς ασχολείστε μόνο με αυτήν και τίποτα άλλο. Το κακό είναι ότι έχετε δοθεί τόσο πολύ σε αυτήν, που έχετε ξεχάσει ότι υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να σας δουν, μεταξύ των οποίων και τα συντροφικά σας πρόσωπα. Αναμενόμενο είναι λοιπόν, να ακούστε γκρίνια, παράπονα, ακόμη και να ανακαλύψετε ότι έχουν εραστές ή ερωμένες. Πριν κατηγορήσετε τον οιονδήποτε ή την οιανδήποτε, καλό θα ήταν να κάνετε πρώτα την αυτοκριτική σας.

 

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα είστε οι τυχεροί και τυχερές των ημερών. Εσείς πραγματικά πετάτε, επειδή νιώθετε απίστευτα καλά! Για αυτό άλλωστε θα ασχοληθείτε με τον έρωτα και το πως θα ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Το κακό είναι, πως η οικογένειά σας δεν θα μπορεί να σας βλέπει να ασχολείστε με τον έρωτα και μόνον αυτόν, κυρίως επειδή πιστεύουν ότι θα αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας.

 

Μία πολύ δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ζυγούς για αυτό θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή.

 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα προέλθει από την εργασία σας, καθώς επικρατεί χάος, κούραση, ασυνεννοησία, κάτι που προκαλεί σε εσάς απίστευτο άγχος και ταλαιπωρία. Τα πράγματα δυστυχώς θα γίνουν ακόμη χειρότερα, και ίσως από τα νεύρα σας να κάνετε κινήσεις που αργότερα θα τις μετανιώσετε. Μην απορήσετε λοιπόν, εάν σας πιάσει το στομάχι ή το έντερό σας από το σφίξιμο που παθαίνετε όταν αγχώνεστε υπερβολικά. Για αυτό, φροντίστε τώρα που οι καταστάσεις είναι δύσκολες, να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να διατηρήσετε το μέτρο, βάζοντας προτεραιότητες.

 

Ερωτικά, αυτό το διάστημα δεν θα είστε και στα καλύτερά σας, εξαιτίας της έλλειψης διαθέσεως, η οποία προέρχεται από την κούραση που έχετε από την πίεση στην εργασία σας. Μάλιστα, αυτό το διάστημα, εάν κάποιος ή κάποια σας πιέσει λίγο παραπάνω για να βρεθείτε μαζί, από απλή βόλτα μέχρι στο κρεββάτι, μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας και να γίνετε απίστευτα κακοί και κακές μαζί του ή μαζί της.

 

Μερική εξαίρεση στις δύσκολες ημέρες που θα ζήσετε, θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Εσείς έχετε ηρεμήσει από τα νεύρα, και για αυτό θα αρχίσετε και πάλι να κοινωνικοποιήστε. Έτσι, θα μπορέσετε να πετάξετε από επάνω σας το μεγαλύτερο μέρος της αρνητικής ενέργειας των ημερών αυτών. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε και μία σύντομη ερωτική σχέση, η οποία όμως θα σας ανανεώσει.

 

Εσείς οι Σκορπιοί θα έχετε μία καλή εβδομάδα, με μόνο μελανό σημείο κάποια οικονομικά θέματα με συγγενείς, τα οποία όμως θα είναι σύντομης διάρκειας.

 

Ο μήνας τελειώνει με εσάς να ετοιμάζεστε να περάσετε σε μία πολύ δημιουργική φάση στις ζωές σας. Αφού ξεπεράσατε ένα διάστημα εντάσεων, τώρα μπορείτε ήρεμα να σχεδιάσετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, και στην συνέχεια να το εφαρμόσετε. Το καλό είναι πως πλέον έχετε την διάθεση να επιταχύνετε τις καταστάσεις, το οποίο βοηθάει πολύ στις εξελίξεις των γεγονότων, διότι ας μην κρυβόμαστε, έως ένα σημείο αργείτε να κάνετε τα αυτονόητα. Επιπλέον, σε ό,τι κάνετε δεν θα είστε μόνοι και μόνες σας. Είτε είναι φίλοι, είτε είναι συνεργάτες, είτε είναι ομάδες ατόμων που τις κατευθύνετε εσείς, όλοι μαζί θα βοηθήσουν ώστε να πετύχετε στους στόχους σας.

 

Το γεγονός ότι θα είστε μέσα στην ενέργεια, στην κίνηση και την ζωτικότητα, θα κεντρίσει τα βλέμματα ενός ατόμου μέσα από το σύνολο των ανθρώπων που θα έλθετε σε επαφή. Μάλιστα, θα είναι εκείνο το άτομο που είναι ιδιαιτέρως ντροπαλό, θα τα χάνει όταν του μιλάτε, αλλά θα είναι πάντα πρόθυμο να εκτελέσει κάθε εντολή που θα του δώσετε. Αν του ή της δώσετε την πρέπουσα σημασία τότε θα σας εκπλήξει ευχάριστα! Ενώ αυτό το άτομο θα δείχνει πολύ ήπιο στην καθημερινή του ζωή, την στιγμή της ερωτικής επαφής, θα σας αποδείξει πόσο λάθος κάνατε που τον ή την υποτιμήσατε!

 

Προσέξτε το επόμενο διάστημα, θέματα που αφορούν οικονομικές δοσοληψίες με μακρυνούς συγγενείς, θείους-θείες, ή τους συγγενείς του ή της συντρόφου σας. Επειδή σας βλέπουν ζωηρούς και ζωηρές επαγγελματικά, θα υποθέσουν ότι βγάζετε και τα αντίστοιχα χρήματα. Αυτός θα είναι και ο λόγος που θα σας ζητήσουν δανεικά, κάτι το οποίο θα σας ενοχλήσει, επειδή δεν ξέρουν ότι εσείς εδώ και καιρό δυσκολεύεστε στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ευτυχώς, που αυτή η αναμενόμενη ένταση θα κρατήσει ελάχιστα.

 

Εσείς οι Τοξότες, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί, θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις.

 

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μία καλή εβδομάδα, με μία μόνο μικρή ανησυχία για τα οικονομικά σας. Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει, είναι το πως θα είστε καλά στην εργασία σας και πως θα κάνετε καλύτερη την καθημερινότητά σας. Η εργασία σας αυτήν την περίοδο, θα σας δώσει χαρά και διάθεση να βγάλετε τον καλύτερο και πιο δημιουργικό σας εαυτό στην επιφάνεια. Ακριβώς επειδή θα νιώσετε τόσο καλά, θα έχετε και διάθεση να ερωτοτροπήσετε, και ίσως να έχετε κάτι καινούριο στις ζωές σας. Τα οικονομικά θα είναι πρόβλημα, αλλά δεν είστε άνθρωποι που δίνουν πάνω από ένα λεπτό από τον χρόνο τους για κάτι τόσο «ασήμαντο» παρά μόνο όταν έρχεται η στιγμή να πληρώσετε.

 

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, όλη σας η ενέργεια είναι εστιασμένη στα επαγγελματικά, σε βαθμό που να έχετε αμελήσει τις προσωπικές σας ανάγκες ή τις υποχρεώσεις σας. Αυτές τις υποχρεώσεις έρχονται να σας τις υπενθυμίσουν οι δικοί σας άνθρωποι. Εσείς όμως θα είστε τόσο προσηλωμένοι και προσηλωμένες στην εργασία σας, που όχι απλά θα ενοχληθείτε μαζί τους, αλλά κυριολεκτικά θα τους ουρλιάξετε, επειδή σας αποσπούν την προσοχή από αυτό που εσείς θεωρείτε ως σημαντικό. Για αυτό άλλωστε, αυτό το διάστημα θα επιλέξετε την απομόνωση, ακόμη και στο σπίτι σας.

 

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα κάνετε σαν να είστε αναρχικοί. Αυτό σημαίνει πως θα παλεύετε τόσο πολύ για την δική σας ανεξαρτησία και ελευθερία, που θα ξεχάσετε ότι και οι άλλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα με εσάς. Οπότε προβλέπεται να έχετε σημαντικές εντάσεις σε όλους τους χώρους στους οποίους κινείστε.

 

Μία πολύ περίεργη εβδομάδα θα έχετε εσείς οι Αιγόκεροι, καθώς αυτό που θα θελήσετε πάνω από όλα είναι η … ανεξαρτησία σας! Ακριβώς επειδή δεν είστε συνηθισμένοι και συνηθισμένες στην ελευθερία, θα είναι μία ενδιαφέρουσα εμπειρία.

 

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου σας κρύβει μία ευχάριστη έκπληξη, την αίσθηση της ελευθερίας. Εδώ και δύο χρόνια περίπου, έχετε περάσει πολλά. Μέσα από τις δοκιμασίες όμως μάθατε, πρώτον, να εκτιμάτε τον εαυτό σας, δεύτερον να εκτιμάτε την ησυχία όταν αυτή υπάρχει, και, τρίτον, να χαλαρώνετε από την πίεση, είτε αυτή προέρχεται από εξωτερικούς παράγοντες είτε από εσωτερικούς. Το σημαντικό όμως είναι, ότι πλέον νιώθετε την ανάγκη να σπάσετε κάθε είδους δεσμά και να ζήσετε την ζωή σας χωρίς περιορισμούς, χωρίς πρέπει και υποχρεώσεις. Όλο το Σύμπαν συνωμοτεί ώστε να πάψετε πλέον να είστε άλλο ένα γρανάζι στην μεγάλη μηχανή. Για αυτό σας δίνει όλες εκείνες τις ευκαιρίες να ανοίξετε τα φτερά σας, και να πετάξετε μακρυά! Η αίσθηση αυτού του είδους της ελευθερίας θα είναι μοναδική, διότι δεν γνωρίζετε τί θα πει να ζεις την ζωή σου όπως εσύ θέλεις κι όχι σύμφωνα με τις επιταγές των άλλων. Τα χρήματα και η δύναμη μπορεί να σας παρέχουν ελευθερία έως ένα σημείο, διότι χωρίς αυτά δεν την έχετε και για αυτό πέφτετε στον φαύλο κύκλο ώστε μονίμως να έχετε και τα δύο συστατικά που νομίζετε ότι σας κάνουν ελεύθερους κι ελεύθερες. Αυτή όμως η ελευθερία που θα νιώσετε προέρχεται από το σπάσιμο του φαύλου κύκλου σας! Θα μάθετε ότι δεν χρειάζονται πολλά για να είναι κανείς ελεύθερος παρά μόνο θέληση! Επιπλέον, η αίσθηση της ελευθερίας που θα σας πλημμυρίσει θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από σχέσεις, καταστάσεις ή ανθρώπους που σας καταπιέζουν! Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην κάνετε την ελευθερία σας αναρχία διότι τότε θα πληγώσετε ανθρώπους που δεν σας έχουν κάνει κάτι ή που σας αγαπούν πραγματικά.

 

Για εσάς τους Υδροχόους έφθασε η στιγμή που θα συγκρουσθείτε μετωπικά με μακρυνούς ή εξ αγχιστείας συγγενείς, με φίλους, με συνεργάτες, καθώς πλέον δεν είστε σε θέση να υπομείνετε πια κανέναν και καμία.

 

Αυτές οι ημέρες σηματοδοτούν την κήρυξη του πολέμου ενάντια σε συγγενείς, φίλους, συνεργάτες, που πλέον με την συμπεριφορά τους απαιτούν από εσάς να αλλάξετε και να γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι και συνεργάσιμες. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχετε καθόλου όρεξη να γίνετε τα πρόβατα που θα μένουν σε ένα μαντρί και δεν θα κάνουν τίποτα άλλο από το να βόσκουν. Εσείς είστε λύκοι, και ως λύκοι θέλετε να συνεχίσετε. Αυτή η δυναμική θα είναι εκείνη που, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον πόλεμο νεύρων που θα σας κάνουν, θα σπάσετε φαύλους κύκλους που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι άλλο πλέον, και θα παλέψετε για να κάνετε μία νέα αρχή στις ζωές σας. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι ούτε εύκολη ούτε γρήγορη, αλλά κι εσείς για αυτές τις στιγμές ζείτε!

 

Από εκεί και πέρα, στην καθημερινή ζωή, μία νέα συνεργασία έρχεται να σας βοηθήσει να βγείτε από το τέλμα που βρισκόσασταν επαγγελματικά ή να σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

 

Όσοι κι όσες έχετε σταθερό δεσμό, θα νιώσετε ότι η ζωή μαζί με το ταίρι σας είναι πολύ καλή, και ότι μπορείτε να κάνετε κοινά πράγματα. Επίσης, και το σεξ θα είναι πολύ καλό ανάμεσά σας. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, η καλή καθημερινότητα θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την πρώτη φάση του πολέμου που ξεκινά.

 

Εσείς οι ελεύθεροι κι ελεύθερες, κοιτάτε περισσότερο να κάνετε κριτική στο άτομο που σας ενδιαφέρει παρά να κάνετε κάτι μαζί του ή μαζί της.

 

Άλλη μία πολύ κακή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ιχθύες. Ο τρόπος συμπεριφοράς σας σε συνδυασμό με το εσωτερικό χάος θα προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους.

 

Το πρόβλημά σας είναι πως η ζωή που κάνετε δεν σας καλύπτει πλέον. Επιπλέον, νιώθετε πως εκεί έξω δεν υπάρχει κάτι το οποίο να σας βγάλει από τον φαύλο κύκλο της εσωστρέφειας στην οποία έχετε περιπέσει. Αν είστε μόνοι ή μόνες, το πρόβλημα της μοναξιάς θα ενταθεί επειδή οι άνθρωποι γύρω σας δεν έχουν όρεξη να βοηθήσουν ένα άτομο το οποίο δεν θέλει να βοηθηθεί. Ναι, θα σας προσφέρουν την βοήθειά τους, αλλά κάντε κάτι κι εσείς ώστε να την αξίζετε. Εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, θα έχετε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα διότι η ασυνεννοησία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας καλά κρατεί. Αυτό το διάστημα, το ταίρι σας έχει ρίξει όλη του την ενέργεια στην εργασία του. Εκείνος ή εκείνη μπορεί να βοηθήσει έως ένα σημείο, αλλά εσείς δεν παίρνετε από λόγια, οπότε και το ταίρι σας θα κοιτάξει τον εαυτό του.

 

Η σεξουαλική σας ζωή θα περάσει μεγάλες διακυμάνσεις, από το απόλυτο τίποτα στο δεν προλαβαίνω να φοράω τα ρούχα μου. Επειδή ο ερωτικός ή η ερωτική σας σύντροφος είναι αρκετά «παγωμένος» λόγω της συμπεριφοράς σας, θα πρέπει να κάνετε εσείς τις ανάλογες κινήσεις ώστε να έχετε θερμή ερωτική ζωή. Θα πρέπει όμως να μην απογοητευθείτε εάν ο εραστής ή η ερωμένη σας δεν έχουν όρεξη για σεξ. Τα νεύρα τους είναι τεντωμένα λόγω της εργασίας τους. Οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε τυχόν καυγάδες που μπορεί να κάνετε ώστε να δώσετε στο ταίρι σας να καταλάβει ότι νιώθετε ανασφάλεια, δεν θα καταφέρετε τίποτα απολύτως. Τουναντίον, μπορεί να κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s