Προβλέψεις από 18 έως 24 Σεπτεμβρίου!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο:www.periastrologias.gr

Σιγά σιγά τα μαύρα σύννεφα για εσάς τους Κριούς αρχίζουν και συσσωρεύονται πάνω από το κεφάλι σας. Αργά αλλά σταθερά η ψυχολογία σας θα βυθίζεται, και το πιθανότερο είναι να αρχίσετε να ξεσπάτε στους γύρω σας.

Ο καιρός πέρασε και φθάσαμε σε εκείνη την περίοδο όπου τα προβλήματα συσσωρεύονται. Σε κάποιους και κάποιες από εσάς, θα είναι προβλήματα υγείας. Για κάποιους άλλους και κάποιες άλλες, τα προβλήματα αυτά θα προέλθουν από λάθος αποφάσεις ή από λάθος κουβέντες που θα πείτε.

Τα προβλήματα υγείας μπορεί να είναι διατροφικά, δευτερευόντως ψυχολογικά, και τέλος προβλήματα που θα περιορίσουν με κάποιον τρόπο την κίνησή σας. Τα διατροφικά προβλήματα θα προέλθουν επειδή αυτήν την περίοδο είτε εργάζεστε πυρετωδώς, είτε διότι έχουν προκύψει κάποια θέματα με τον ή την σύντροφό σας. Στην περίπτωση που εργάζεστε, η έλλειψη τακτικών και σωστών γευμάτων σύντομα θα αρχίσουν να έχουν επίπτωση στην υγεία σας, κυρίως σε όσους έχουν κάποιο θέμα στο έντερο. Κι εσείς που έχετε προβλήματα με τον ή την σύντροφό σας, θα το ρίξετε στην κακή διατροφή. Αν και το φαγητό δεν είναι αγάπη, εντούτοις εσείς αυτό θα κάνετε. Τα ψυχολογικά προβλήματα θα προέλθουν από την αδυναμία σας να διαχειριστείτε σωστά τις προτεραιότητές σας. Έχοντας κολλήσει στον λαβύρινθο της σκέψης σας, θα σας είναι αδύνατο να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος, με αποτέλεσμα να εκνευριστείτε και να επιτεθείτε επί δικαίων και αδίκων. Εξαιτίας αυτού του εκνευρισμού (ο οποίος μπορεί και να φθάσει στα όρια της υστερίας) τα λάθη θα συσσωρεύονται. Οι λάθος αποφάσεις, η γκρίνια και τα λόγια που σπάνε καρύδια, θα προκαλέσουν έναν κυκεώνα προβλημάτων στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας. Επίσης, μπορεί λόγω προβλημάτων με το έντερό σας ή με ημικρανίες ή ακόμη και προβλήματα με τα άκρα σας, να καθηλωθείτε στο κρεββάτι ή, στην πιο ακραία εκδοχή, να χρειαστεί να νοσηλευθείτε.

Προσέξτε λοιπόν διότι όλα τώρα ξεκινούν, και η περίοδος αυτή θα διαρκέσει αρκετά, οπότε φυλάξτε δυνάμεις με όποιον τρόπο μπορείτε.

 

Εσείς οι Ταύροι, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα! Πολλά από τα σχέδια που είχατε στο μυαλό σας ξεκινούν να μπαίνουν σε εφαρμογή, και με μία ταχύτητα που θα ζήλευε και ο γρηγορότερος δρομέας του κόσμου.

Όλα αυτά που ετοιμάζατε την προηγούμενη εβδομάδα, τώρα μπαίνουν στην φάση της υλοποίησης. Το γεγονός ότι έχετε δει πολύ ζεστά όλα αυτά που θέλετε να αλλάξετε, να αποκτήσετε, να διεκδικήσετε ή να επιτύχετε, σας δίνει την θέληση να κινηθείτε σχετικά πιο γρήγορα από ό,τι έχετε συνηθίσει. Το καλό ή κακό (ανάλογα με την οπτική γωνία του καθενός) είναι πως το Σύμπαν δρομολογεί τα πάντα με ταχύτητες φωτός. Για αυτό κι εσείς θα νιώσετε σαν να σας έχουν προσδέσει σε μία καρέκλα, στην οποία εσείς θα κάθεστε, και τα γεγονότα θα τρέχουν χωρίς εσείς να μπορείτε να τα ελέγξετε. Το καλό είναι πως ακριβώς αυτό χρειαζόσασταν, δηλαδή, ένα γερό σπρώξιμο προς τα εμπρός και μερική απώλεια του ελέγχου. Και τα δύο θα σας βοηθήσουν να φθάσετε πιο γρήγορα στον τελικό σκοπό, ο οποίος δεν είναι άλλος από την προσωπική σας ευτυχία.

Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στον ερωτικό σας τομέα. Την πιο έντονη θα την έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, την πιο αναιμική εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, και την πιο δύσκολη εσείς του τρίτου δεκαημέρου.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, εάν θέλετε να ζήσετε τον έρωτα θα πρέπει να αφήσετε τα κολλήματα που σας κρατούν πίσω, να σταματήσετε να σχολιάζετε αρνητικά όποιον σας πλησιάζει, και βεβαίως δεν χρειάζεται να υποβάλετε τους άλλους σε τόσους ελέγχους! Χαλαρώστε επιτέλους!

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, προετοιμαστείτε διότι η σχέση που ξεκινήσατε ή που θα ξεκινήσετε ξαφνικά από το πουθενά, σύντομα θα γίνει πολύ σοβαρή.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, πρέπει να το πάρετε απόφαση και να κόψετε κάθε επαφή με πρώην ερωτικούς ή ερωτικές συντρόφους. Πλέον δεν σας κάνει καλό και το ξέρετε.

 

Εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε μία πολύ έντονη εβδομάδα, η οποία μπορεί να είναι καλή ή κακή ανάλογα με τις δικές σας επιλογές. Οι επόμενες ημέρες θα είναι επώδυνες για το νευρικό σας σύστημα. Στην παρούσα φάση η λογική έχει επανέλθει στο ρεπερτόριό σας, και δεν θα αφήσετε για κανέναν λόγο να σας κάνουν την ζωή δύσκολη με την τρέλλα, την βλακεία, ακόμη και τα ψέμματα, άτομα για τα οποία εργάζεστε, άτομα που βρίσκονται στον ίδιο κοινωνικό κύκλο με τον δικό σας, ακόμη και τους γονείς σας.

Το επόμενο διάστημα, αν αφήσετε την λογική να πρυτανεύσει, τότε τα πράγματα είναι απλά. Μπορεί να σας ενοχλούν χιλιάδες πράγματα, αλλά εδώ και καιρό βλέπατε ότι η ώρα όπου θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε όλα, έφθανε. Τώρα θα πρέπει να διατηρήσετε όλη σας την ψυχραιμία και να διαχειριστείτε το χάος που προκαλούν άνθρωποι και καταστάσεις, το οποίο δυστυχώς έχει σοβαρές επιπτώσεις στις ζωές σας. Δεν πρέπει να αφήσετε τα συναισθήματά σας να επηρεάσουν την κρίση σας διότι τότε θα περιπέσετε στα λάθη που κρύβει αυτή η περίοδος αυτή.

Αν πέσετε στην παγίδα του χάους που σας προκαλούν άλλοι, τότε η σύγχυση που θα νιώσετε θα προκαλέσει ταραχή, μπέρδεμα, αναστάτωση, δεν θα μπορείτε να διακρίνετε τα όρια της λογικής, θα πέσετε θύματα αυταπάτης, και μπορεί ακόμη και να φθάσετε στα όρια της υστερίας επειδή η ανοχή σας θα είναι μηδενική. Αυτή η κακή σας συμπεριφορά, μπορεί να σας στοιχίσει πολλά περισσότερα από ότι φαντάζεστε.

Με τους ή τις συντρόφους σας, καλό θα ήταν να προσέχετε την συμπεριφορά σας διότι δεν σας φταίνε σε κάτι. Για αυτό μην ξεσπάσετε επάνω τους.

 

Πολύ έντονη θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Καρκίνους κι από εσάς θα εξαρτηθεί εάν θα είναι καλή ή όχι. Το επόμενο διάστημα η υπομονή σας θα εξαντληθεί με αυτά που πρόκειται να ακούσετε. Το κατά πόσο θα μπορέσετε να συγκρατηθείτε την ώρα που θα εκραγείτε, θα δείξει αν θα κερδίσετε κάτι από όλον αυτόν τον παραλογισμό που θα ζήσετε ή αν θα χάσετε.

Τις επόμενες ημέρες θα ζήσετε πραγματικά το θέατρο του παραλόγου. Αν και καιρό γνωρίζετε πως κάποια στιγμή θα βρισκόσασταν σε αυτήν την θέση, είτε λόγω εργασίας, είτε λόγω σχέσης, είτε λόγω οικογένειας κ.ο.κ, είχατε αποφασίσει ότι προτιμούσατε να περάσετε καλά τον Αύγουστο και να αντιμετωπίσετε ό,τι είναι να αντιμετωπίσετε τον Σεπτέμβριο. Αυτή η στιγμή ήλθε. Μπορεί να μην σας αρέσει, και τα νεύρα σας να καταρρεύσουν με όλα αυτά που θα ακούσετε και θα δείτε, αλλά πρέπει να το κάνετε, διότι δεν μπορείτε να είστε έρμαια ανθρώπων που είτε έχουν τσακωθεί με την λογική, είτε είναι ψεύτες και υποκριτές.

Αν καταφέρετε και συγκρατήσετε, έστω και την τελευταία στιγμή, τον θυμό σας, τότε θα μπορέσετε να αντιληφθείτε περίπλοκους και λεπτεπίλεπτους συσχετισμούς ή σχέσεις. Αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε να διακρίνετε πέρα από τον παραλογισμό το τί κρύβεται. Ίσως ένας συνάδελφος σας προκαλεί ώστε να εκτεθείτε, μπορεί ο σύντροφός σας να σας λέει ψέμματα, η εργοδοσία σας να δοκιμάζει διάφορους τρόπους ώστε είτε να σας διώξουν με το να σας «παραιτήσουν» είτε να μην σας δώσουν τα δεδουλευμένα που σας οφείλουν. Κρατώντας την ψυχραιμία σας, και τις παγίδες θα αποφύγετε, και θα ανακαλύψετε τα παιγνίδια που παίζονται στην πλάτη σας.

Αν δεν καταφέρετε να συγκρατήσετε τον θυμό σας, τότε θα φθάσετε στα όρια της υστερίας, θα σας πιάσουν διάφορα ψυχοσωματικά από το άγχος, και τα νεύρα σας θα παραλύσουν. Επιπλέον, με αυτό τον τρόπο, θα χάσετε το δάσος βλέποντας μόνο το δένδρο, και το δάσος είναι οι παγίδες που προαναφέραμε.

 

Εσείς οι Λέοντες θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα, όχι τόσο λόγω γεγονότων, όσο αποφάσεων που πρέπει να λάβετε.

Οι ζωές σας αυτό το διάστημα θα πάρουν φωτιά, λόγω της ταχύτητας των αλλαγών που πραγματοποιούνται. Εσείς δεν θα μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα ώστε να τιθασσεύσετε κάπως την ταχύτητα των εξελίξεων, οπότε μην το προσπαθήσετε, διότι θα χαθείτε στον κυκεώνα. Αντ’ αυτού, προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, και μεθοδικά να αναλύσετε αυτά που σας συμβαίνουν. Στο τέλος θα διαπιστώσετε κάτι πολύ απλό, αλλά συνάμα και πολύ δύσκολο, ότι δηλαδή πρέπει να αφήσετε τα πάντα πίσω σας και να κοιτάξετε το μέλλον σας. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να εγκαταλείψετε αγαπημένες συνήθειες, απόψεις, και βεβαίως όλα αυτά που σας έκαναν να νιώθετε ασφαλείς. Αυτό που εσείς χρειάζεστε είναι να απαγκιστρωθείτε από τα παρελθοντικά μεγαλεία, και να ασχοληθείτε σοβαρά με την εργασία σας. Ακόμη και η απώλεια χρημάτων ή στήριξης, θα λειτουργήσει ως μία σημαντική ώθηση προς τα εμπρός. Για αυτό, όσο παλεύετε ενάντια στο κύμα, τόσο θα πελαγώνετε. Χαλαρώστε, βάλτε προτεραιότητες, και αφεθείτε να σας πάει το Σύμπαν εκεί που θέλει εκείνο.

Ερωτικά αυτό το διάστημα θα νιώσετε από υποτονικά, έως πλήρη αδιαφορία. Το μυαλό σας δεν είναι στο σεξ και στο κυνήγι συντρόφων, αλλά στο πως θα νιώσετε καλά εσείς οι ίδιοι και οι ίδιες. Στην παρούσα φάση την ηδονή θα σας την προσφέρουν τα χρήματα. Όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο για εσάς. Υπάρχει όμως μία εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα δοκιμάσουν την σεξουαλικότητά τους με ακραία πράγματα. Κάλλιστα θα μπορέσετε να συνδυάσετε την διαστροφή του κορμιού με την μεγαλειότητα του πνεύματος που σας διακρίνει.

 

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε μία εβδομάδα ακραίων φαινομένων. Κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας θα βιώσει εντελώς διαφορετικά γεγονότα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα βιώσετε μία πραγματική καταιγίδα στις σχέσεις σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα δοκιμαστεί η υπομονή σας έναντι των συντρόφων ή των συνεργατών σας. Έχετε αντιληφθεί εδώ και καιρό πως κάτι συμβαίνει με το ταίρι ή τους συνεργάτες σας. Αυτός ο παραλογισμός που τους διακρίνει, κάτι άλλο κρύβει από πίσω. Αν καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, κάτι το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο, τότε θα ανακαλύψετε τί κρύβεται. Το πιθανότερο είναι να ανακαλύψετε ψέμματα ή απάτη εις βάρος σας. Από εκεί και πέρα μπορείτε να κρίνετε το μέλλον που θέλετε να ακολουθήσετε. Το κακό είναι πως δύσκολα θα συγκρατήσετε τα νεύρα σας, κι αυτό διότι δεν σας αρέσει να σας λένε ψέμματα, δεν σας αρέσει καθόλου το χάος, και το κυριότερο, απεχθάνεστε την βλακεία από όπου κι αν αυτή προέρχεται. Ακριβώς επειδή θα χάσετε την ψυχραιμία σας, μπορεί να φθάσετε στην υστερία ή στην πλήρη κατάπτωση επειδή το νευρικό σας σύστημα δεν θα αντέξει τόση πίεση.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα. Το δύσκολο για εσάς, είναι να ξεπεράσετε τα δεσμά του παρελθόντος. Κάθε φορά που κάτι συμβαίνει τοποθετείτε έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα που σας δένει. Φθάνει πια! Το Σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να σπάσετε τα δεσμά σας, αλλά αυτό θέλει τόλμη. Εμπρός, δείξτε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε!

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, η ζωή σας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο θα διαπιστώσετε ότι συσσωρεύονται λάθη του παρελθόντος, είτε είναι άνθρωποι είτε είναι καταστάσεις. Μην ενδώσετε στον πειρασμό να ασχοληθείτε ξανά μαζί τους. Δεν είναι ανάγκη να χαλάσετε όλα τα καλά που σας δίνονται με το να πέσετε στην παγίδα εκείνων που δεν θέλουν να είστε καλά.

 

Μία καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ζυγούς, την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε, διότι τα φώτα της γιορτής  πέφτουν για εσάς.

Η εβδομάδα αυτή θα εκπληρώσει ή εκπλήρωσε μία επιθυμία σας! Ο χρόνος όμως που σας δίνεται για να απολαύσετε αυτήν την υπέροχη στιγμή, είναι ελάχιστος, για αυτό κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας ώστε να απολαύσετε αυτό που τόσο απλόχερα θα σας χαριστεί ή σας χαρίστηκε. Το κυριότερο μάθημα που έχετε να λάβετε από όλα αυτά που σας συμβαίνουν, είναι ότι ναι, υπάρχει ευτυχία για εσάς, υπάρχουν καλύτερες ημέρες, και ότι πλέον ήλθε ο καιρός να διαγράψετε τα λάθη του παρελθόντος. Εμπρός λοιπόν, δεν υπάρχει καλύτερη εποχή να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε σας πλήγωσε ή που σας κρατά δέσμιους και δέσμιες. Για αυτό μην χρονοτριβείτε!

Ο έρωτας θα είναι το δυνατότερο στοιχείο των επόμενων ημερών. Για καλή σας τύχη, οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, θα είναι και πολύ δυνατές, και θα σας απελευθερώσουν σεξουαλικά, και ίσως να είναι άτομα που είναι φίλοι ή φίλες σας, και η κατάσταση μεταξύ σας θα αλλάξει. Για κάποιους και κάποιες από εσάς, η περίοδος αυτή θα είναι εκείνη που επιτέλους θα βρείτε το ιδανικό ταίρι, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Για κάποιους άλλους και κάποιες άλλες από εσάς, η περίοδος αυτή θα σας ανοίξει διάπλατα τις πόρτες σε έναν κόσμο ερωτισμού τον οποίον ακόμη και ο Μαρκήσιος ντε Σαντ θα ζήλευε! Κάθε είδους ηθική αναστολή θα εξανεμιστεί, και θα δοκιμάσετε ακραίες ερωτικές εμπειρίες, ειδικά με ένα άτομο που δεν πιστεύατε ότι το είχε. Αφεθείτε στην λαγνεία των ημερών αυτών, και θα αποκομίσετε εμπειρίες που θα θυμάστε μέχρι τα βαθιά γεράματά σας!

 

Εσείς οι Σκορπιοί θα έχετε μία όχι τόσο ευχάριστη εβδομάδα διότι τα νεύρα σας θα είναι αρκετά τεντωμένα.

Οι ημέρες αυτές θα σας βρουν να είστε ευερέθιστοι κι ευερέθιστες. Αυτό θα συμβεί επειδή αυτήν την περίοδο η ανοχή σας στα ψέματα, στην ηλιθιότητα του κόσμου, και στις παράλογες απαιτήσεις, είναι σχεδόν μηδενική. Αν και συνήθως είστε οι ήρεμοι τύποι, οι καταστάσεις που θα ζήσετε θα σας κάνουν έξαλλους κι έξαλλες. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, διότι με την φόρα που θα έχετε πάρει, θα είστε ικανοί και ικανές να καταστρέψετε σχέσεις, φιλίες, όνειρα κι ελπίδες εν ριπή οφθαλμού. Τα νεύρα σας, θα σας προκαλέσουν εσωτερική αναταραχή με αποτέλεσμα να μην ξέρετε πώς να διαχειριστείτε όλα αυτά που θα σας συμβούν. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να κάνετε λάθος στην εκτίμηση των γεγονότων. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πληγώσετε ανθρώπους που δεν σας φταίνε σε κάτι. Ευτυχώς που μόλις ξεθυμάνετε θα είστε σε θέση να ζητήσετε συγγνώμη για την άθλια συμπεριφορά σας. Αν πάλι επικρατήσει η λογική μέσα στο χάος του μυαλού σας, τότε θα μπορέσετε να κατανοήσετε καταστάσεις και ανθρώπους, τα αίτια τα οποία κρύβονται πίσω από την συμπεριφορά τους. Τότε είναι που θα μπορέσετε να τους βοηθήσετε ουσιαστικά.

Εσείς που είστε επαγγελματίες, εργαζόμενοι, ή απλά έχετε όνειρα για το μέλλον, μην αφήσετε την περίοδο αυτή να σας εκτροχιάσει. Παραμείνετε προσηλωμένοι και προσηλωμένες στους στόχους σας και όλα θα πάνε καλά. Μάλιστα, μέσα από το χάος μπορείτε να ανακαλύψετε το τί δεν σας δουλεύει και να οργανωθείτε καλύτερα.

 

Εσείς οι Τοξότες θα έχετε μία εβδομάδα με μεικτά συναισθήματα. Πολλά είναι τα προβλήματα που θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες, και θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Τα καλά νέα θα προέλθουν από τις σχέσεις σας.

Τα περισσότερα προβλήματα θα προέλθουν από τον χώρο της εργασίας σας. Φαίνεται πως θα επικρατήσει πανζουρλισμός επειδή υπάρχουν προβλήματα στην βάση της εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν θέματα με τις αποθήκες, με τα συμβόλαια των κτηρίων που στεγάζουν τις εταιρείες που εργάζεστε, με το σύνολο των εργαζομένων, με τα παραγόμενα αποτελέσματα ή προϊόντα, ακόμη και με την σοδειά. Όλα αυτά θα προκαλέσουν εσωτερική αναστάτωση η οποία με τα χίλια ζόρια θα προσπαθήσετε να την διατηρήσετε υπό έλεγχο και να μην την εκφράσετε. Το κακό είναι πως όσο σας τσιγκλούν, τόσο εσείς θα ρέπετε προς την έκρηξη του θυμού σας. Αν χάσετε την ψυχραιμία σας θα διαπιστώσετε κάποια στιγμή στο μέλλον ότι η κακή συμπεριφορά του τώρα, θα επηρεάσει αρνητικά τις ευκαιρίες του μέλλοντος. Τότε όμως θα είναι πολύ αργά για να διορθώσετε τα σπασμένα. Για αυτό να είστε όσο μπορείτε εγκρατείς.

Τα ευχάριστα νέα θα έλθουν από τις σχέσεις σας, είτε είναι προσωπικές είτε είναι επαγγελματικές. Επαγγελματικά, ετοιμαστείτε να κλείσετε μία πολύ καλή συμφωνία, όσο κι αν νομίσετε ότι δεν είναι τόσο καλή όσο θα θέλατε. Στην πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που περιμένατε, οπότε μην κάνετε πίσω εάν κάτι δεν ολοκληρωθεί με την πρώτη φορά. Στις προσωπικές σας σχέσεις, επιτέλους, θα βρείτε εκείνο το ταίρι που θα σας κάνει ευτυχισμένους κι ευτυχισμένες, καθώς αυτό το άτομο ήλθε για να μείνει. Μάλιστα υπάρχει περίπτωση να είναι ένα άτομο από το παρελθόν, το οποίο επιθυμεί διακαώς να είναι μαζί σας! Εσείς που είστε ήδη δεσμευμένοι και δεσμευμένες, θα έχετε την ευκαιρία είτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, είτε να αναβιώσετε ξανά τον έρωτά σας!

 

Μία καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Αιγόκερους, καθώς κάποια προβλήματα με την εργασία ή με την υγεία που αντιμετωπίσατε πρόσφατα, τελειώνουν.

Προσφάτως αντιμετωπίσατε κάποια προβλήματα με συναδέλφους στην εργασία ή κάποια προβλήματα υγείας. Αν και ακόμη δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους, εσείς σιγά σιγά βγαίνετε νικητές και νικήτριες από αυτήν την σύντομη αλλά έντονη περίοδο. Από την Πέμπτη και μετά, αυτά τα θέματα θα έχουν τελειώσει οριστικά οπότε κι εσείς επιστρέφετε στην κανονικότητά σας.

Από εκεί και πέρα, θα ασχοληθείτε και πάλι με τα δύο θέματα που σας απασχολούν αρκετό καιρό τώρα, τον έρωτα και τα επαγγελματικά.

Τα επαγγελματικά αυτό το διάστημα πάνε πολύ καλά, κάτι που σας χαροποιεί ιδιαιτέρως. Προσφάτως βρήκατε εργασία που καλύπτει τόσο τις οικονομικές απαιτήσεις, αλλά και τις φιλοδοξίες σας. Η χαρά σας είναι απερίγραπτη και θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη, όταν σύντομα λάβετε στο χέρι τα πρώτα χρήματα!

Στον έρωτα μπορείτε να θεωρήσετε τους εαυτούς σας τυχερούς και τυχερές, διότι το άτομο που σύντομα θα γνωρίσετε ή που γνωρίσατε προσφάτως, δεν είναι απλά ένα ακόμη άτομο στις ζωές σας. Πέρα από το γεγονός ότι συμμερίζεται τις απόψεις και τις αντιλήψεις σας, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να συζητήσετε μαζί του ή μαζί της, είναι επίσης ένα άτομο πολύ ερωτικό, κάτι που θα απελευθερώσει πλήρως τον ερωτισμό σας. Στην πιο ακραία εκδοχή, η σεξουαλικότητά σας, θα σας οδηγήσει να γνωρίσετε εμπειρίες που ξεφεύγουν από τα φυσιολογικά όρια.

 

Εσείς οι Υδροχόοι θα έχετε μία πολύ περίεργη εβδομάδα, καθώς οι εντάσεις που σιγά σιγά πληθαίνουν από διάφορες πηγές, θα σας οδηγήσουν σε έναν δρόμο που δεν ακολουθείτε συχνά, κι αυτός είναι της ακραίας έκφρασης της σεξουαλικότητάς σας.

Ήδη νιώθετε το κλίμα να φορτίζεται επικίνδυνα, είτε επειδή προκύπτουν προβλήματα με συγγενείς, είτε επειδή δεν θα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πράξη, είτε λόγω πίεσης στα οικονομικά σας, είτε από προβλήματα με την Εφορία. Μπορεί ακόμη, η ξεροκεφαλιά σας να σας οδηγήσει σε σοβαρούς διαπληκτισμούς με τους ή τις συντρόφους σας, ή και τους συνεργάτες σας.

Επειδή ακόμη δεν έχουν εκδηλωθεί στον μέγιστο βαθμό αυτά που νιώθετε, εσείς είστε έτοιμοι να σκάσετε από την πίεση και το άγχος. Κι εδώ έρχεται η σωτηρία σας από ένα άτομο που σας ποθεί σεξουαλικά ή από τον ή την σύντροφό σας. Ξαφνικά θα νιώσετε την λίμπιντό σας να κτυπάει κόκκινο και αμέσως θα δράξετε την ευκαιρία που θα σας δοθεί, ώστε να την εκδηλώσετε. Το «κακό» είναι πως σύντομα, τα «απλά» πράγματα δεν θα σας ικανοποιήσουν, και θα αναζητήσετε πιο ακραίες, ακόμη και για εσάς, εμπειρίες. Είτε είστε άνδρες είτε γυναίκες, θα αναζητήσετε έναν πιο κυριαρχικό ρόλο στο κρεββάτι, οδηγώντας τον ή την σύντροφό σας σε παθητικό ή εκτελεστικό ρόλο. Αυτή η αίσθηση της εξουσίας, είναι που θα απασφαλίσει όλο το κρυμμένο πάθος σας, και παράλληλα το άγχος από την πίεση της περιόδου. Εσείς που θέλετε να ξεφύγετε ακόμη περισσότερο, θα προσπαθήσετε να βρείτε άτομα που δεν έχουν ενδοιασμούς στο σεξ ή πρώην που θέλετε να τους ή τις ταπεινώσετε. Αυτό αφορά ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

 

Για εσάς τους Ιχθύες ξεκινάει μία περίοδος με αναποδιές και παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους γύρω σας, τις προσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες.

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν ήρεμη, διότι έπρεπε να ξεκουραστείτε αρκετά λόγω του ότι τώρα είναι που ξεσπάει η καταιγίδα που τόσο καιρό περιμένατε. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα καταρρεύσει πλήρως κάθε είδους επικοινωνία με τον έξω κόσμο, κι αυτό θα γίνει επειδή δεν ακούτε κανέναν. Για δική σας κακή τύχη, έχετε κλειστεί στον εαυτό και τις ιδεοληψίες σας. Μέχρι τώρα την είχατε γλιτώσει, αλλά έρχεται η στιγμή που ακόμη και οι αγαπημένοι σας πολύ δύσκολα θα σας ανεχθούν άλλο. Ήδη, σας είχαν προειδοποιήσει για την εργασία σας, τόσο οι δικοί σας άνθρωποι όσο και οι συνεργάτες σας, ότι δεν βαδίζετε σωστά. Το γεγονός ότι συνεχίζετε να κάνετε λάθη αντί να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, θα είναι και ο λόγος που θα κάνετε έξω φρενών τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε καθημερινή επαφή. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα θα τους φθάσετε στα όρια της υστερίας. Οπότε, εδώ που φθάσατε τα πράγματα, μην περιμένετε βοήθεια και κατανόηση από κανέναν. Η λύση θα ήταν να πάψετε να στρουθοκαμηλίζετε, αλλά με τις τόσες φωνές που θα ακούσετε θα συνεχίσετε να το κάνετε.

Ένας ακόμη λόγος που θα ρίξει λάδι στην φωτιά, είναι το γεγονός ότι ξοδεύετε περισσότερα από όσα κερδίζετε. Οι δικοί σας άνθρωποι έχουν μπει ήδη σε φάση οικονομίας και απορούν με την ευκολία που ξοδεύετε τα χρήματα που έχετε. Επιπλέον, τους κάνετε να νιώθουν άσχημα, αυτοί να προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα, κι εσείς να κάνετε το ακριβώς αντίθετο. Τουλάχιστον κάντε μία προσπάθεια.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s