Προβλέψεις από 11 έως 17/9

 

Τον Ά γγελο Πέτσιο θα βρείτε στο:http://www.periastrologias.gr

Μία καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Κριούς! Η εργασία πλέον είναι το άλφα και το ωμέγα για εσάς αυτήν την περίοδο. Το θετικό στοιχείο είναι πως το μυαλό σας θα κατεβάζει απίστευτα καλές ιδέες και επιπλέον η απόδοσή σας ως εργαζόμενοι θα φθάσει στο 110%.

Η εβδομάδα ξεκινάει με εσάς όχι μόνο να λατρεύετε την εργασία σας, αλλά και να εργάζεστε πυρετωδώς, ώστε κι εσείς να γίνετε καλύτεροι και καλύτερες. Η απόδοσή σας θα ξεπεράσει κάθε όριο, και το μόνο που θα σας στεναχωρήσει κάπως, είναι πως για λίγο καιρό δεν θα πληρώνεστε όσο θα έπρεπε. Ένας ακόμη παράγοντας που θα σας κάνει να λατρέψετε την εργασία σας, είναι το γεγονός ότι αυτήν την περίοδο μία καταιγίδα εκπληκτικών ιδεών έχει ξεσπάσει στο κεφάλι σας. Σύντομα, αυτές τις ιδέες θα προσπαθήσετε να τις εφαρμόσετε. Αυτές οι ιδέες είναι μεν αποδοτικότερες, δύσκολα όμως  μπορούν να γίνουν δεκτές από το βραδυκίνητο σύστημα που κάθε εργασία έχει όταν δεν είναι ατομική επιχείρηση. Παρ’ όλα αυτά, εσείς δεν πρέπει να το βάλετε κάτω, διότι όλα τα εμπόδια είναι προσωρινά.

Τί θα πρέπει να προσέξετε για να συνεχίσετε να έχετε μία καλή εβδομάδα; Μα φυσικά την υπερένταση. Το γεγονός ότι θα εργάζεστε στο 110% των δυνατοτήτων σας, σημαίνει ότι εύκολα μπορείτε να εξαντληθείτε, ειδικά όταν ξεχνάτε να φάτε ή να τρώτε ακανόνιστα γεύματα σε ακανόνιστες ώρες. Επιπλέον, ο μεγάλος σας εχθρός θα είναι το άγχος. Ως προς το φαγητό, προσπαθήστε να τρώτε κανονικά, ή πολλά γεύματα σε μικρές δόσεις. Ως προς το άγχος, να μην πελαγοδρομήσετε όταν δεν γίνουν αποδεκτές την πρώτη φορά οι ιδέες σας. Αργά ή γρήγορα θα γίνει το δικό σας. Επίσης, δεν θα ήταν κακό να κάνετε λίγη γυμναστική, ώστε να πετάξετε από επάνω σας την φόρτιση της ημέρας.

 

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ταύρους αρκεί να μην αφήσετε τα πείσματα να επηρεάσουν την κρίση σας!

Το επόμενο διάστημα σας περιμένουν σημαντικές εξελίξεις, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε οικογενειακό. Σταδιακά, θα σας αποκαλύπτονται ευκαιρίες που θα ανατρέψουν την ζωή σας και οι οποίες ετοιμάζουν ένα καλύτερο αύριο. Επειδή όμως δεν είστε άνθρωποι που αλλάζουν εύκολα ή γρήγορα συνήθειες, λίγο πριν πραγματοποιηθούν αυτές οι εξελίξεις, θα γκρινιάξετε επειδή ξεβολεύεστε. Ευτυχώς που αυτή η γκρίνια θα κρατήσει μόνο για λίγο!

Σε προσωπικό επίπεδο, φαίνεται πως είστε έτοιμοι κι έτοιμες για το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός, κυρίως στις ερωτικές σας σχέσεις. Αυτό το κάτι καινούριο που σύντομα θα παρουσιαστεί ή που παρουσιάστηκε λίαν προσφάτως, θα σας οδηγήσει να αναθεωρήσετε όλα όσα ξέρατε για τις σχέσεις. Επί της ουσίας, ποτέ δεν είχατε προβλήματα με το να είστε με έναν ή μία σύντροφο, το πρόβλημα πάντα ήταν οι επιλογές σας. Ευτυχώς, τα πράγματα αλλάζουν, και είναι καιρός να αφήσετε τον άνεμο της αλλαγής να μπει μέσα σας και να σας ανανεώσει! Για κάποιους και κάποιες από εσάς, αυτό το καινούριο που είπαμε, είναι ικανό να σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Ακόμη κι αν δεν συμβεί αυτό, θα έχετε βρει ένα άτομο που θα συμμερίζεται τα ενδιαφέροντά σας, και επιπλέον θα είναι αεικίνητο, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας και να νιώσετε και πάλι ζωντανοί και ζωντανές.

Σε οικογενειακό επίπεδο, πέρα από το γεγονός ότι μπορείτε να πάρετε την μεγάλη απόφαση και να παντρευτείτε, ξεκινάτε επίσης το δικό σας σπιτικό, είτε είστε φοιτητές και φοιτήτριες είτε μετακομίζετε στο δικό σας σπίτι. Όπως και να έχει, το φετίχ που έχετε με το να θέλετε το δικό σας σπίτι, θα γίνει πράξη, κάτι το οποίο θα σας κάνει να πετάξετε στα ουράνια!

 

Εσείς οι Δίδυμοι, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα, κι από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα είναι καλή ή κακή. Το επόμενο διάστημα θα δείξει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτετε, το μυαλό σας.

Μετά από μία περίοδο όπου καταφέρατε να διορθώσετε κάποιες κακές κινήσεις που κάνατε, τώρα μπορείτε να κάνετε την αυτοκριτική σας. Αν μπορέσετε να δεχθείτε τα σφάλματα που κάνατε, τότε το επόμενο στάδιο είναι να χρησιμοποιήσετε τα μαθήματα που πήρατε και να μην τα επαναλάβετε ξανά στο μέλλον. Από εκεί και πέρα, ό,τι έχετε στο μυαλό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί, καθώς χέρια και μυαλό θα μπορέσουν να συνδυαστούν και να αποδώσουν στο 110% των δυνατοτήτων σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να γίνετε άπιαστοι στην εργασία σας, να καταφέρετε να οργανώσετε το σπίτι σας, να χρησιμοποιήσετε τις ιδέες που κατεβάσατε και να κάνετε ένα καινούριο επαγγελματικό σχέδιο, να δίνετε τις κατάλληλες συμβουλές ή οδηγίες σε όσους σας τις ζητήσουν, και όλα αυτά σχεδόν ταυτόχρονα!

Από την άλλη, εάν τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα, τότε τις επόμενες ημέρες θα επιδείξετε υπερβολική νευρικότητα, καθώς οι λάθος σκέψεις σε συνδυασμό με τα λάθος λόγια, θα κάνουν τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε ή την οικογένειά σας, να κινηθούν επιθετικά εναντίον σας. Εκεί είναι μετά που θα βγάλετε νεύρα, πείσμα, ξεροκεφαλιά, και πάρα πολύ γκρίνια. Οπότε αναμενόμενο είναι να ζήσετε τις επόμενες ημέρες σε περιβάλλοντα όπου το κλίμα θα είναι τεταμένο.

Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα είστε πολύ καλά, καθώς είτε θα βρεθείτε με εραστές και ερωμένες που είναι μεγαλύτερης ηλικίας και οι οποίοι ή οι οποίες ξέρουν το σεξ πολύ καλά, είτε θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας!

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Καρκίνους. Από την μία φαίνεται πως είστε αποφασισμένοι κι αποφασισμένες να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη, από την άλλη όμως το πείσμα σας θα είναι ικανό να σας οδηγήσει σε αποφάσεις που μπορεί να βλάψουν το μέλλον σας.

Καλώς ή κακώς οι επιθυμίες σας αυτήν την περίοδο είναι υπερβολικές. Καλό είναι από την πλευρά ότι χρειάζεστε κάποιες φορές να κάνετε υπέρβαση του ιδίου σας του εαυτού. Κακό όμως είναι, όταν έχετε υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές σας, κάτι το οποίο φαίνεται να συμβαίνει αυτήν την φορά. Δυστυχώς, από ό,τι φαίνεται η οικογένειά σας έχει δίκιο όταν σας λέει πως δεν στοχεύετε σωστά. Η συμβουλή τους να προχωρήσετε με γνώμονα την σταθερότητα, αλλά και την διάθεση να χαίρεστε αυτά που κερδίζετε επάξια, έρχεται σε αντίθεση με αυτό που θέλετε εσείς, δηλαδή να αποκτήσετε χρήματα και ασφάλεια, κάτι το οποίο συνήθως καταλήγει στο να ζείτε μίζερα.

Το ίδιο συμβαίνει και με την εργασία σας. Ενώ οι άνθρωποι με τους οποίους εργάζεστε ή για τους οποίους εργάζεστε σας επισημαίνουν συνέχεια ότι πρέπει να ζείτε μία πιο ισορροπημένη ζωή και να μην γίνεστε ανταγωνιστικοί ή ανταγωνιστικές, εσείς δεν τους ακούτε. Το αποτέλεσμα θα είναι να σημειωθεί ρήξη στις σχέσεις σας.

Από εκεί και πέρα, εσείς δύο δρόμους έχετε να ακολουθήσετε. Ο ένας πρόκειται να σας διδάξει την ταπεινότητα, κάτι το οποίο μετά από τα χαστούκια που θα φάτε θα σας κάνει καλό. Ο άλλος πρόκειται να σας πεισμώσει τόσο πολύ, που θα κάνετε τα πάντα, όποιο κι αν είναι το τίμημα, αρκεί να πετύχετε σε αυτό που τόσο επιθυμείτε.

 

Εσείς οι Λέοντες θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα, με μόνο μικρό μελανό σημείο την ανάγκη να σοβαρευθείτε.

Η περίοδος αυτή αναδεικνύει τις ικανότητές σας στην διαχείριση τόσο καταστάσεων όσο και των οικονομικών σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλά πράγματα για να κάνετε σωστά την εργασία σας, ή εκτιμάτε το γεγονός ότι για να φθάσετε ψηλά θα πρέπει να ξεκινήσετε από χαμηλά και να εργασθείτε σκληρά. Το αποτέλεσμα πάντως αυτήν την περίοδο σας εγγυάται επιπλέον εισόδημα, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή κάνετε και κάτι άλλο παράλληλα με την κανονική σας εργασία. Όσον αφορά την διαχείριση καταστάσεων, ακριβώς επειδή δείχνετε τόση εργατικότητα, παράγετε αισθήματα ασφάλειας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά εσείς που είστε παντρεμένοι και παντρεμένες. Επίσης, όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν επαγγελματικά, αυτό το διάστημα εσείς θα έχετε τις λύσεις που απαιτούνται.

Το «πρόβλημα» της εβδομάδος είναι η ανάγκη για σοβαρότητα. Δυστυχώς, αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυνται για έρωτα ή για διασκεδάσεις ή ακόμη και για ελεύθερο χρόνο. Όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στην εργασία και στα οικονομικά, κάτι το οποίο δεν σας αφήνει χρόνο για κάτι άλλο. Παρ’ όλα αυτά, είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσετε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο, αλλά αργά ή γρήγορα όμως θα πρέπει να τον αναπληρώσετε σε ώρες εργασίας.

Οι τυχεροί και τυχερές αυτής της εβδομάδος, θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο έρωτας όχι μόνο έρχεται στις ζωές σας, αλλά θα μείνει, καθώς σύντομα θα βρείτε το τέλειο ταίρι. Επιπλέον, με αυτό που θα ζήσετε θα μπορέσετε να αποβάλλετε άσχημες μνήμες του παρελθόντος σας.

 

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε μία πολύ δυνατή εβδομάδα, η οποία στο χέρι σας είναι να εξελιχθεί καλά! Ανάλογα σε ποιο δεκαήμερο έχετε γεννηθεί, θα βιώσετε και διαφορετικές καταστάσεις.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία εβδομάδα που πραγματικά δεν πρόκειται να καθίσετε ούτε στιγμή. Το σώμα αλλά και το μυαλό σας, πρόκειται να εργασθούν υπερωρίες. Αν διαχειριστείτε αυτήν την υπερένταση που θα νιώσετε, θα πετύχετε πολλά πράγματα. Πρώτα από όλα θα αποστομώσετε όλους εκείνους κι όλες εκείνες που σας έχουν βλάψει, είτε με τα λόγια τους, είτε με τις πράξεις τους. Από εκεί και πέρα, θα νιώσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Πραγματικά μπορείτε, αλλά αν χάσετε το μέτρο ή δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε ορισμένες περιπτώσεις, θα κάνετε λάθη, κάτι το οποίο θα κάνει να εμφανιστούν η γκρίνια και η μουρμούρα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, τα ερωτικά προβλήματα θα είναι ικανά να σας χαλάσουν την διάθεση. Ίσως αυτό που χρειάζεστε δεν είναι το κλασσικό, το τυπικό το συνηθισμένο. Το πιθανότερο είναι πως την λύση στα προβλήματά σας, θα σας την δώσει ένα άτομο από το παρελθόν, με το οποίο πραγματικά θα θυμηθείτε τί σημαίνει σεξ! Ίσως και το απαγορευμένο, δηλαδή να είστε ήδη δεσμευμένοι, να σας κάνει να νιώσετε ακόμη περισσότερη ηδονή.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, την προσοχή σας την έχετε στραμμένη σε ένα σχέδιο το οποίο πιστεύετε ότι μπορεί να αποδώσει, αλλά δεν είστε σίγουροι και σίγουρες 100%. Όμως, δεν έχετε κάτι να φοβάστε διότι τα πράγματα σύντομα θα πάνε όπως τα θέλετε, απλά, κάντε λίγη υπομονή!

 

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ζυγούς καθώς σύντομα μία επιθυμία ζωής πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Εσείς οι Ζυγοί πάντα περιμένετε κάτι να εκπληρωθεί στις ζωές, είτε αυτό είναι εργασία, είτε είναι σχέση, είτε είναι χρήματα, είτε είναι επαγγελματική αποκατάσταση. Ό,τι κι αν είναι αυτό που περιμένετε, είναι κάτι για το οποίο έχετε εργασθεί σκληρά αλλά για πολλούς και διαφορετικούς λόγους δεν ολοκληρωνόταν όπως θα θέλατε, με αποτέλεσμα να προσπαθείτε ξανά και ξανά. Στην πραγματικότητα το Σύμπαν κρίνει πως τώρα πληροίτε τις προϋποθέσεις για να σας χαρίσει αυτό που τόσο πολύ θέλετε! Επιτέλους θα μπορέσετε να χαρείτε, διότι με τόσο αγώνα που έχετε κάνει το αξίζετε πραγματικά! Να ξέρετε επίσης, ότι έχετε στραμμένα επάνω σας τα μάτια σοβαρών και ισχυρών ανθρώπων, οπότε είναι καιρός να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Οικονομικά αυτό το διάστημα θα είστε καλά, διότι είχατε φροντίσει καιρό τώρα να μαζέψετε χρήματα για τις δύσκολες ημέρες. Οπότε, θα μπορέσετε να κινηθείτε με αυτά τα χρήματα έως ότου να αρχίσουν οι «μηχανές του χρήματος» να εργάζονται, κι έτσι να αναπληρώσετε τις απώλειες από τι καταθέσεις σας.

Ερωτικά, εδώ και πολύ καιρό έχετε στραφεί στις απλές χαρές που προσφέρει το σεξ. Για αυτό άλλωστε η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη! Ακριβώς επειδή έχετε χαλαρώσει (και το χαμόγελό σας κοντεύει να φθάσει μέχρι τα αυτιά), το επόμενο διάστημα, ξαφνικά από το πουθενά, θα βρεθεί εκείνο το άτομο που θα προχωρήσετε μαζί ή που θα γίνει σχέση ζωής!  Για αυτό, να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά ώστε να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που σας δίνει το Σύμπαν.

 

Σε γενικές γραμμές, εσείς οι Σκορπιοί, θα έχετε μία καλή εβδομάδα. Το μόνο πράγμα που μπορεί να χαλάσει το κλίμα των ημερών, είναι η υπερένταση που θα νιώσετε.

Η περίοδος αυτή, ευνοεί να ανακαλύψετε ξανά χαρές του παρελθόντος, είτε είναι άνθρωποι, είτε είναι καταστάσεις, είτε είναι συνήθειες. Μέσα από αυτό το ταξείδι στο παρελθόν, θα θυμηθείτε ξανά πώς ήσασταν σε πιο «αθώες» εποχές. Αυτός θα είναι ο λόγος που αυτό το διάστημα θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε από την πίεση που αισθάνεστε λόγω των καθημερινών προβλημάτων. Επίσης, θα σας φέρει σε επαφή με άτομα από το παρελθόν σας, τα οποία μπορούν να γίνουν ξανά φίλοι σας, ή ακόμη και κάτι παραπάνω! Για αυτό άλλωστε τις επόμενες ημέρες θα δείτε την κοινωνική σας ζωή να αυξάνεται με συνεχείς βόλτες, διασκέδαση, και το κυριότερο, συζητήσεις για σπουδαία και σημαντικά πράγματα (π.χ. για την πολιτική, για τα δικαιώματα των ζώων κ.λ.π.)

Τι πρέπει να προσέξετε τις επόμενες ημέρες; Όλα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν στις ζωές σας θα προκαλέσουν σωματική και πνευματική εγρήγορση, το οποίο εκ των προτέρων δεν είναι είναι κακό. Προβλήματα θα αντιμετωπίσετε εσείς που ξαφνικά από εκεί που δεν κάνατε κάτι, περάσετε στην πλήρη δραστηριότητα. Εσείς θα κάνετε την ζωή σας δύσκολη, με αποτέλεσμα να κάνετε άστοχες ενέργειες, να έχετε νεύρα και να εκδηλώνετε γκρίνια στους φίλους και στους συντρόφους σας.

Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα είναι αρκετά περίεργο για εσάς. Καλό θα ήταν πριν εμπλακείτε σε μία σχέση, είτε είναι ερωτική είτε απλά σεξουαλική, να έχετε ξεκαθαρίσει τους κανόνες του παιγνιδιού στο άτομο που θα βρεθείτε μαζί του.

 

Το επόμενο διάστημα εσείς οι Τοξότες θα νιώσετε έντονα την επιθυμία να κάνετε μία σχέση στην οποία θα μπορέσετε να εκδηλώσετε  την «μητρική» πλευρά του χαρακτήρα σας. Για αυτό άλλωστε οι επιτυχίες σας στο άλλο φύλο τις επόμενες ημέρες θα είναι αρκετές.

Εσείς που είστε αδέσμευτοι κι αδέσμευτες, περιμένετε λίγο και σύντομα ένα άτομο θα σας πολιορκήσει. Το αποτέλεσμα αυτής της πολιορκίας θα είναι εσείς επιτέλους να βρείτε το άλλο σας μισό, εκείνον ή εκείνη που θα μπορεί να μοιράζεται την έντονη ζωή σας, θα γελά συνέχεια, και πάνω από όλα να εκτιμά την λέξη «ελευθερία». Προσέξτε όμως, διότι η υπερεκτίμηση της λέξης «ελευθερία» αλλά και η δημιουργία προσδοκιών, μπορούν να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε, μόνο όταν είστε εγκρατείς. Για κανένα λόγο δεν θα μπλέξετε με άτομο που αναζητά την «μαμά» του, ούτε κι εσείς να δείτε το άλλο άτομο ως τροφό σας. Σε αυτήν την περίπτωση η σχέση σας δεν θα έχει καλό τέλος.

Εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, αυτό το διάστημα νιώθετε τόσο υπέροχα με τον ή την σύντροφό σας που θα σας πιάσει μανία για να κάνετε παιδί. Ως επιθυμία δεν είναι κακή, το πρόβλημα είναι κατά πόσο συνειδητοποιημένοι και συνειδητοποιημένες είστε, διότι ένα παιδί έχει ευθύνες. Δεν μπορείτε να κάνετε το παιδί και μετά να το αφήσετε στον αυτόματο να μεγαλώνει, ή να το αναλάβει ο ή η σύντροφός σας. Έτσι δημιουργούνται προβληματικές προσωπικότητες. Αν θέλετε να το αποκτήσετε, να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να αποδεχθείτε και το μερίδιο των ευθυνών σας. Ίσως μαζί με το παιδί να ωριμάσετε κι εσείς!

 

Μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Αιγόκερους. Σε γενικές γραμμές θα είναι καλή, όμως, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα συνεννόησης κυρίως σε οικονομικά ζητήματα.

Τα καλά νέα θα προέλθουν από την ερωτική σας ζωή. Μετά από ένα διάστημα ολοκληρωτικής ηρεμίας, σε προσωπικό επίπεδο πάντα, ένα ερωτικό σκίρτημα έρχεται να σας κάνει να νιώσετε απίστευτα καλά! Το γεγονός ότι είστε ήρεμοι και ήρεμες θα σας βοηθήσει, όποια κι αν είναι η ηλικία σας, να γευθείτε αυτήν την νέα ιστορία που θα προκύψει, από την αρχή έως το «τέλος» της. Θα διαπιστώσετε επίσης, ότι αυτό το άτομο δεν ήλθε απλά για το σεξ, αλλά θέλει και κάτι παραπάνω από εσάς. Εδώ είναι που πρέπει εσείς να προσέξετε! Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να αφήσετε παρελθοντικές αρνητικές εμπειρίες να επηρεάσουν την κρίση σας! Το άτομο αυτό έρχεται να μοιραστεί μαζί σας κοινά όνειρα, οπότε φροντίστε να είστε ανοικτοί κι ανοικτές. Ειδικά εσείς που χωρίσατε πρόσφατα, σας δίνεται η ευκαιρία για κάτι πραγματικά καλό!

Το οικονομικό, είναι ένας τομέας που πάντα είναι ψηλά στις προτεραιότητές σας. Αυτήν την εβδομάδα θα υπάρχουν νέα, ή θα λάβετε ειδοποιήσεις από την Εφορία ή τις Τράπεζες ή ακόμη και από εταιρείες κοινής ωφελείας, ότι πρέπει να τους αποδώσετε οφειλές. Επειδή εσείς αυτήν την περίοδο δεν θέλετε ούτε καν να ακούσετε για χρέη, θα πρέπει να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να παραδώσετε την διεκπεραίωση αυτών των θεμάτων στον ή στην σύντροφό σας. Καθώς εσείς δεν είστε άνθρωποι που αφήνουν τα οικονομικά τους να τα διαχειρίζονται άλλοι, θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά θα τα καταφέρουν. Καλό όμως θα είναι να μην αρχίσετε να ψάχνετε να βρείτε οποιαδήποτε αφορμή να τους ή τις κατηγορήσετε επειδή εσείς έχετε κάνει λάθη ή παραλείψεις.

 

Η επόμενη εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους, θα είναι σχετικά ήρεμη, καθώς τα προβλήματα που αναμένονται είναι για αργότερα. Στην παρούσα φάση αυτό που έχετε να κάνετε είναι κάτι πολύ απλό, να κοιτάξετε το σώμα σας.

Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ, η ζωή μπαίνει σε χειμερινούς ρυθμούς, σιγά σιγά θα αρχίσετε λόγω των υποχρεώσεων να κλείνεστε στο σπίτι κ.ο.κ. Επειδή όμως είστε άνθρωποι πολύ ζωντανοί δεν πρόκειται να καθίσετε να σταυρωμένα χέρια. Από την Δευτέρα ξεκινήστε γυμναστήριο, περπάτημα, τρέξιμο, οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε ώστε να διατηρήσετε το σώμα σας σε φόρμα! Το καλό είναι πως όσο νιώθετε το σώμα σας να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή του φυσική κατάσταση, τόσο θα αναδύεται ο αισθησιασμός που κρύβετε! Με αυτόν τον τρόπο, πραγματικά, θα αποτελέσετε έναν ερωτικό μαγνήτη, καθώς θα στρέψετε τα μάτια του άλλου φύλου επάνω σας. Και βέβαια, ούτε κι εσείς θα χάνετε ευκαιρία με κάθε τρόπο να επιδεικνύεστε!

Αυτός θα είναι και ο λόγος που μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη! Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε αυτό που θέλετε και να αρχίσετε τις προκαταρκτικές διαδικασίες ώστε να έχετε μία σχέση τώρα που φθινοπωριάζει. Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορεί να περάσετε κατευθείαν από την γνωριμία στην συμβίωση!

Εσείς που είστε δεσμευμένοι ετοιμαστείτε να κάνετε το επόμενο βήμα στις σχέσεις σας. Είτε προετοιμαστείτε για τον «επάρατο» γάμο είτε ετοιμαστείτε να κάνετε παιδιά! Και τα δύο δεν είναι κάτι που πλέον πρέπει να φοβάστε, όσες κι αν είναι οι στερήσεις που πρακτικά θα προκύψουν!

 

Εσείς οι Ιχθύες θα έχετε μία σχετική ήσυχη εβδομάδα, καθώς τα πρώτα προβλήματα πέρασαν, τα σοβαρότερα έρχονται, αλλά όχι τώρα.

Το Σύμπαν αποφάσισε ότι είναι καιρός για νηνεμία, πριν ξεσπάσει η καταιγίδα. Φροντίστε μετά την πρώτη δόση προβλημάτων που μόλις πέρασαν, να κάνετε την απαραίτητη ενδοσκόπηση διότι η επόμενη δόση θα δοκιμάσει πολύ το ποιόν του χαρακτήρος σας. Οι ανατροπές στα οικονομικά σας, είναι η πηγή της ανασφάλειάς σας. Αυτήν την ανασφάλεια την μεταφράζετε πλέον στο ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για φιλοσοφίες του τύπου «ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουν». Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ πιο σκληρή από αυτήν που φαντασιώνεστε, και απλά τώρα πήρατε μία γερή γεύση του τί έρχεται. Από εδώ κι εμπρός θα δείξετε τι είδους άνθρωποι είστε.

Αν είστε άνθρωποι που πονούν πραγματικά για αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο δίπλα μας, σηκωθείτε από τον καναπέ και κάντε κάτι για αυτό. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν τρομακτικές εντάσεις και προβλήματα. Ίσως αυτός να είναι και ο σκοπός σας, δηλαδή, να αμβλύνετε τις καταστάσεις, είτε προσφέροντας βοήθεια σε αυτούς που πραγματικά την χρειάζονται, είτε ηρεμώντας τις εντάσεις αναλαμβάνοντας διαιτητικό ρόλο.

Αν όμως πληγωθήκατε αυτό το διάστημα, νιώσατε την προδοσία από αγαπημένους φίλους ή συντρόφους, είδατε τα χειρότερα, τότε θα ξυπνήσει ο άλλος σας εαυτός, ο σκληρός και αδυσώπητος. Δυστυχώς, όταν αυτός ο εαυτός βγαίνει στην επιφάνεια, τότε πραγματικά χαίρεστε να προξενείτε κακό στους άλλους. Ειδικά από την επόμενη εβδομάδα, ίσως θα προξενήσετε πληγές, λαμβάνοντας έτσι μία διεστραμμένη ευχαρίστηση, την οποία εσείς θα την ονομάσετε Θεία τιμωρία.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s