Προβλέψεις από 4 έως 10 Σεπτεμβρίου!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr

Μία αρκετά δυνατή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Κριούς, καθώς το παρελθόν επιστρέφει δυναμικά στις ζωές σας κι εσείς θα πρέπει να το διευθετήσετε πριν αρχίσετε να ασχολείστε με πιο σημαντικά πράγματα, όπως η εργασία σας.

Κάποιοι και κάποιες από εσάς θα βρεθείτε σε ένα ερωτικό δίλημμα, καθώς στις ζωές σας επιστρέφει ένα άτομο από το παρελθόν το οποίο έχει βαλθεί να σας διεκδικήσει ξανά δυναμικά. Το πρόβλημα είναι πως εσείς είτε έχετε προχωρήσει, είτε είστε ήδη με κάποιον άλλον ή κάποια άλλη. Επειδή όμως η διάθεσή σας είναι καλή κι ακόμη δεν έχετε, λόγω εποχής, πολλές υποχρεώσεις, μπορείτε να βρεθείτε και να καθίσετε να μιλήσετε. Θα διαπιστώσετε ότι τελικά το όλο κλίμα κάνει καλό στον εγωισμό σας καθώς νιώθετε δικαιωμένοι και δικαιωμένες, τόσο από την διεκδίκηση που σας κάνει, όσο και από τις αποφάσεις που πήρατε. Οπότε, το όλο θέμα θα κλείσει όμορφα κι ωραία. Βέβαια κάποιοι και κάποιες από εσάς θα λυπηθείτε λόγω του συγχρονισμού των γεγονότων, διότι καλώς ή κακώς αυτό το άτομο το θέλετε. Όμως, επειδή είστε άνθρωποι που κοιτούν μπροστά, θα κάνετε την καρδιά σας πέτρα και θα προχωρήσετε.

Κάποιοι και κάποιες από εσάς, ετοιμάζεστε για εργασιακά κι επαγγελματικά ανοίγματα. Η περίοδος αυτή ευνοεί τα ανοίγματα αυτά, αλλά προσέξτε διότι δεν θα είστε εσείς εκείνοι κι εκείνες που θα τα ολοκληρώσουν. Όσο κι αν δεν σας αρέσει, επειδή αυτή η περίοδος έχει πολλά προβλήματα επικοινωνίας κι εσείς δεν είστε υπόδειγμα υπομονής, για αυτό θα πρέπει να αφήσετε την διεκπεραίωση όλων των υποχρεώσεων στους συναδέλφους ή στους συνεργάτες σας.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ταύρους. Οι επόμενες ημέρες σας καλούν να βρείτε το θάρρος να αλλάξετε στόχους που πλέον δεν πιάνονται, αλλά και ελπίδες για ανθρώπους και καταστάσεις οι οποίες είναι φρούδες.

Η ζωή σας υφίσταται δομικές αλλαγές τις οποίες πλέον δεν φοβάστε. Τουναντίον τις καλωσορίζετε. Το πρόβλημα είναι πως είστε άνθρωποι οι οποίοι δεν τα πάνε καλά με τις αλλαγές. Για αυτό άλλωστε όσο περνάει ο καιρός, διαπιστώνετε πως κάποιοι στόχοι που είχατε θέσει στις ζωές σας πλέον δεν μπορούν να πιαστούν. Πχ, αν κάνατε τώρα οικογένεια δεν θα μπορείτε να ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά σας ή να θέλετε να ταξιδέψετε ενώ σας περιμένει έτοιμη, στρωμένη εργασία. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στην ζωή, και όταν η ίδια η ζωή αποφασίζει να μας δώσει έναν ξεκάθαρο δρόμο, θα πρέπει να τον ακολουθήσουμε και όπου μας βγάλει.

Το ίδιο ισχύει και για ανθρώπους ή καταστάσεις. Κάποιοι και κάποιες από εσάς θα διαπιστώσετε ότι τελικά κάποιοι άνθρωποι, για τους οποίους θα κόβατε το χέρι σας, δεν είναι τόσο φίλοι σας όσο πιστεύατε. Ένας γάμος, μία αλλαγή οικίας, ακόμη και η αλλαγή στα δεδομένα σας, τελικά είναι ικανά να σας δείξουν πόσο μόνοι μας είστε. Αυτό όμως δεν σημαίνει το τέλος. Σίγουρα θα λυπηθείτε αλλά όπου υπάρχει τέλος για κάτι, υπάρχει η αρχή για κάτι άλλο. Αυτό θα συμβεί και τώρα, και μάλιστα σύντομα θα δείτε τεράστια διαφορά, προς το καλύτερο, από την τωρινή σας κατάσταση. Οπότε, μην ανησυχείτε, καλά βαδίζετε!

Ερωτικά, το βλέμμα σας αυτήν την περίοδο το έχετε στραμμένο στο παρελθόν. Επειδή δεν υπάρχει κάτι καινούργιο για να σας συγκινήσει, θα διεκδικήσετε δυναμικά έναν ή μία πρώην. Αν δεν τσακωθείτε αυτό το διάστημα, τότε έχετε θέσει τις βάσεις για επανασύνδεση.

 

Εσείς οι Δίδυμοι, για ένα μικρό διάστημα θα επαναφέρετε την διασκέδαση στις ζωές σας, διότι ακόμη δεν είναι ο καιρός να κλειστείτε στο σπίτι.

Μπορεί ο Σεπτέμβριος να μπήκε, και όλος ο κόσμος να κινείται σε εργασιακούς ρυθμούς, εσείς όμως δεν πρόκειται από τώρα να κλειστείτε μέσα στο σπίτι. Για αυτό θα κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα, δηλαδή, θα αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα ή θα παίρνετε τηλέφωνο όλους τους φίλους και γνωστούς σας προκειμένου να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε! Στην προκειμένη περίπτωση, εσείς θα γίνετε η ψυχή της παρέας και οι περισσότεροι θα αποδεχθούν τις προτάσεις σας.

Αν είστε μόνοι και μόνες αυτό το διάστημα, η περίοδος αυτή ευνοεί να ερωτοτροπήσετε ασύστολα , με ιδιαίτερη όμως έμφαση σε άτομα που είναι αρκετά δυναμικά και που ξέρουν τι θέλουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε και κάποιες μικρές σεξουαλικές ατασθαλίες με φίλους ή πρώην εραστές και ερωμένες. Προσέξετε μόνο εσείς που διατηρείτε έναν παράνομο δεσμό. Αυτός μπορεί να γίνει γνωστός και εννοείται ότι θα πληγώσετε κόσμο.

Εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε από το χέρι το ταίρι σας και να αρχίσετε να το τραβολογάτε σε εκδρομές, παραλίες, διασκεδάσεις, νυκτοπερπατήματα. Η περίοδος αυτή ευνοεί να έλθετε πιο κοντά, και να ζήσετε και πάλι το ερωτικό σκίρτημα των πρώτων ημερών της γνωριμίας σας.

 

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Καρκίνους. Η έλλειψη ανεκτικότητας που πηγάζει από την απαίτησή σας να σας παρέχουν οι άλλοι ασφάλεια κι εκτίμηση, θα προκαλέσει σφοδρές αντιπαραθέσεις με τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε.

Τις τελευταίες ημέρες, η έλλειψη επικοινωνίας σας έχει οδηγήσει στο να ζητάτε επίμονα διαβεβαιώσεις από τους αγαπημένους ή τους συνεργάτες σας, ότι σας αγαπούν ή ότι σας έχουν ανάγκη. Επειδή ακριβώς υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία, η φαντασία σας οργιάζει και σκέφτεται το χειρότερο. Αυτή η επίδειξη ματαιοδοξίας και μισαλλοδοξίας που θα ασκήσετε, θα φέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που αναμένετε, δηλαδή τσακωμούς, καυγάδες, διαμάχες κ.ο.κ. Αυτός είναι και ο λόγος που εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στις σχέσεις σας. Ευτυχώς για εσάς που το ταίρι σας είναι πιο προσγειωμένο, κι έτσι θα μπορέσει να κάνει υπομονή έως ότου σας περάσει ο παραλογισμός.

Οικονομικά, δεν θα είστε και στα καλύτερά σας. Η έλλειψη χρημάτων που προέρχεται κυρίως από τις υπέρογκες υποχρεώσεις έναντι του Δημοσίου, θα σας προκαλέσει μέρος των προβλημάτων που περιγράψαμε πιο πάνω. Η μόνη εξαίρεση που θα υπάρξει σε αυτόν τον κανόνα, είναι τα χρήματα που χρειάζονται τα παιδιά σας για να ξεκινήσουν το σχολείο. Για εκείνα, με κάποιον μαγικό τρόπο, θα υπάρξουν χρήματα!

Για εσάς που ελπίζετε επανασύνδεση με το άτομο που είστε ερωτευμένοι κι ερωτευμένες, το Σύμπαν σας δίνει την δεύτερη ευκαιρία που επιζητούσατε.

 

Για εσάς τους Λέοντες αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά δύσκολη, κυρίως για την τσέπη σας. Τα έξοδα αυτές τις ημέρες θα είναι τόσα πολλά, που ο προϋπολογισμός σας θα βγει εκτός.

Ο Σεπτέμβριος είναι πάντα ο μήνας που μετράτε τί χρήματα σας έχουν απομείνει μετά τις διακοπές. Συνήθως, μέχρι πρόσφατα, ήσασταν ελαφρά μείον. Τώρα όμως το πορτοφόλι είναι άδειο και οι ανάγκες λόγω των υποχρεώσεων, έναντι του Κράτους κυρίως, είναι πολλές, και μάλιστα κάποιες από τις υποχρεώσεις αυτές είναι αναδρομικές οφειλές. Ευτυχώς όμως που έστω και δύσκολα, θα υπάρξει εργασία ή κάποια βοηθήματα από τους γονείς σας κι έτσι θα τα βολέψετε έως ότου βγει και αυτός ο μήνας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, δύο είναι τα γεγονότα που θα εξελιχθούν τις επόμενες ημέρες. Το πρώτο είναι ότι επιτέλους θα ξεκολλήσετε από μία ερωτική ιστορία η οποία όχι μόνο μέλλον δεν έχει, αλλά και σας πληγώνει αφάνταστα. Επειδή δεν είστε άνθρωποι που τους αρέσει να τους μειώνουν, θα βρείτε και πάλι τον αυτοσεβασμό σας, και θα αποχωρήσετε σαν κύριοι και κυρίες που είστε. Το δεύτερο είναι πως τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, δεν θα πρέπει να σας πληγώσουν, ούτε να τα αφήσετε να σας ρίξουν ψυχολογικά. Μην ξεχνάτε ότι οι αναποδιές πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν, εσείς όμως είστε νικητές και νικήτριες ό,τι κι αν συμβεί.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με το ταίρι σας εξαιτίας των χρημάτων που χρειάζονται για να πληρωθούν οι λογαριασμοί. Εσείς όμως έχετε την κατάσταση υπό έλεγχο, αλλά οι καυγάδες θα προέλθουν επειδή το ταίρι σας δεν σας πιστεύει. Ευτυχώς που είστε αρκετά δυνατοί και δυνατές, και θα επιβάλετε την τάξη!

 

Μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Παρθένους, καθώς τα οικονομικά προβλήματα δεν θα επηρεάσουν μόνο την οικογένειά σας, αλλά και η συμπεριφορά σας θα γίνει ιδιαιτέρως επιθετική.

Καλώς ή κακώς, δίνετε μεγάλη έμφαση στο οικονομικό, με αποτέλεσμα σχεδόν πάντα να έχετε πονοκεφάλους όταν δεν σας βγαίνουν οι αριθμοί. Αυτό θα συμβεί αυτές τις ημέρες. Έχοντας χάσει τον έλεγχο του προϋπολογισμού σας, θα χάσετε την ψυχραιμία που σας διακρίνει τις περισσότερες φορές και θα αρχίσετε να επιτίθεστε επί δικαίων και αδίκων. Μάλιστα η συμπεριφορά σας στην εργασία σας, θα γίνει επιεικώς απαράδεκτη. Είτε είναι συνάδελφοι, είτε είναι υπάλληλοι, με τα νεύρα που έχετε, μία αφορμή θα χρειαστείτε κι αμέσως θα εμπλακείτε σε φασαρίες. Ακόμη κι αν δεν τσακωθείτε, η αδιάλλακτη στάση σας σε ορισμένα θέματα, θα είναι ο τρόπος σας να ξεσπάσετε, ακόμη κι αν γνωρίζετε ότι έχετε άδικο.

Αυτή η κακή διάθεση θα περάσει και στις σχέσεις σας. Η απογοήτευση που θα αισθανθείτε, θα προβληματίσει τον ή την σύντροφό σας, ο οποίος ή οποία θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει όσο μπορεί. Από την πλευρά σας, μόνο εύκολη δεν πρόκειται να κάνετε την ζωή του ή την ζωή της.

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, προσέξτε διότι βρίσκεστε σε τροχιά ενός ερωτικού σκανδάλου ή μίας εξαπάτησης. Είτε εσείς, είτε ο ή η σύντροφός σας έχετε μπλέξει σε μία παράνομη σχέση, η οποία θα μαθευτεί. Το αποτέλεσμα θα είναι η σχέση σας να κλονιστεί. Στο χέρι σας είναι εάν θα διαλυθεί ή όχι. Αν είναι εξαπάτηση, αυτό θα γίνει επειδή αυτήν την περίοδο ψάχνετε απεγνωσμένα χρήματα, κάτι το οποίο σας κάνει ιδιαιτέρως ευάλωτους κι ευάλωτες σε επιτήδειους.

 

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ζυγούς, και στο χέρι σας είναι να είναι καλή.

Τις επόμενες ημέρες θα βρεθείτε ένα βήμα πριν ολοκληρώστε έναν στόχο ζωής ή μία επιθυμία σας. Το πρόβλημα είναι, πως θα πρέπει να θυσιάσετε κάτι από την καθημερινότητά σας, διότι η επιτυχία έχει ένα τίμημα. Αυτό το τίμημα μπορεί να είναι ότι θα λείπετε περισσότερες ώρες από το σπίτι σας, μπορεί να διαπιστώσετε τελικά ότι κάποιοι από τους συναδέλφους σας δεν ήθελαν το καλό σας και συνωμοτούσαν πίσω από την πλάτη σας, μπορεί ακόμη και να θυσιάσετε έναν έρωτα. Το θέμα είναι ότι εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την αξιοπρέπειά σας ό,τι κι συμβεί. Κάποια πράγματα που είναι να συμβούν, θα συμβούν, για αυτό μην πέσετε στην παγίδα του «γιατί», διότι τότε το άγχος και η στεναχώρια θα σας καταβάλουν. Το μέλλον έρχεται δυναμικά, αλλά θα το διαπιστώσετε από την επόμενη εβδομάδα.

Προσέξτε αυτές τις ημέρες διότι θα υπάρξουν έντονες διαμάχες με την εργοδοσία σας, λόγω κάποιων οφειλών που υπάρχουν προς εσάς, οι οποίες μάλλον αφορούν υπερωρίες. Το πρόβλημα είναι πως η εργοδοσία σας δεν θα αναγνωρίζει μέρος των οφειλών της. Για αυτό κι εσείς, θα το τραβήξετε όσο δεν πάει άλλο, και καλά θα κάνετε. Το δίκιο το έχετε με το μέρος σας, και θα πρέπει να το υπερασπιστείτε.

Η ερωτική σας ζωή αυτό το διάστημα θα είναι πραγματικά εκρηκτική! Ένα άτομο από το παρελθόν, με το οποίο διατηρείτε φιλικές σχέσεις, επιστρέφει και σας διεκδικεί δυναμικά! Πολύ δύσκολα θα πείτε όχι στις ερωτικές του προτάσεις, όσο κι αν ξέρετε ότι η σχέση μαζί του θα είναι θυελλώδης! Με την πρώτη φορά που θα βρεθείτε στο κρεββάτι μαζί του, απλά θα παραδοθείτε! Στο χέρι σας όμως είναι να γίνει αυτή η κατάσταση και κάτι παραπάνω από απλό σεξ.

 

Μία καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Σκορπιούς. Η επιθυμία σας για δύναμη, εξουσία, ή απλά αναμόρφωση, θα πραγματοποιηθεί!

Το επόμενο διάστημα η ανάγκη σας να είστε οι πρώτοι και οι πρώτες, θα σας οδηγήσει σε ένα ατελείωτο κυνήγι για δύναμη κι εξουσία. Για αυτό θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας ώστε να πραγματοποιηθεί. Από ό,τι φαίνεται όμως, το Σύμπαν προτίθεται να σας χαρίσει αυτό που τόσο πολύ επιθυμείτε. Από εκεί και πέρα, στο χέρι σας είναι το τί θα κάνετε. Μπορεί να έχετε μία ξαφνική προαγωγή, μπορεί να μονιμοποιήσετε την θέση σας ως υπεύθυνοι στον χώρο που εργάζεστε, μπορεί να εφαρμόσετε τις ιδέες σας τώρα που έχετε την δυνατότητα να το κάνετε αυτό, μπορεί όμως και να καταπιέσετε τους υφιστάμενούς σας με παράλογες απαιτήσεις. Όπως και να έχει, οι επόμενες ημέρες θα έχουν αρκετή ένταση, η οποία θα δοκιμάσει το νευρικό σας σύστημα.

Στον χώρο της εργασίας σας, πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές οι οποίες θα προκαλέσουν εντάσεις, φασαρίες και διαμάχες. Ίσως μάλιστα η αφορμή να είναι ότι κάποια άλλη εταιρεία θέλει να αποκτήσει την διεύθυνση της δικής σας. Όπως και να έχει, όπως γράψαμε και νωρίτερα, το χάος που θα δημιουργηθεί από τις εντάσεις, θα σας ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για την άνοδό σας!

Ερωτικά αυτό το διάστημα δεν θα είναι το καλύτερο για εσάς, διότι ξαφνικά θα διαπιστώσετε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει ή, ο ή η σύντροφός σας δεν ενδιαφέρεται για εσάς, παρά μόνο για την εργασία του, ή, ότι σας χρησιμοποιεί για επίδειξη στον κύκλο του επειδή είστε μαζί του ή μαζί της.

 

Για εσάς τους Τοξότες, η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά καλή καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε πολλά από τα λάθη που κάνατε το προηγούμενο διάστημα.

Το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία μέσα στις επόμενες ημέρες να διορθώσετε λάθη τα οποία κάνατε με τους γονείς σας, με την εργοδοσία σας, ή, απλά λάθη τα οποία όμως σας στοίχησαν καθώς αμαυρώσατε την θέση σας στον κοινωνικό σας περίγυρο. Προσέξτε όμως, διότι η περίοδος αυτή δεν είναι καλή για συνεννόηση. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να πέσετε επάνω σε άτομα τα οποία δεν θέλουν να σας ακούσουν και βέβαια δεν θέλουν να σας συγχωρήσουν. Αντί όμως εσείς να πέσετε στην παγίδα και να ξεκινήσετε μία στείρα αντιπαράθεση, θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους σας και να συνεχίσετε να προσεγγίζετε εκείνους που πληγώσατε, διεκδικώντας την συγχώρεσή τους. Αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει, οπότε συνεχίστε τις προσπάθειές σας.

Επαγγελματικά, αυτό το διάστημα θα είστε πολύ καλά, και μάλιστα θα διεκδικήσετε κάτι καλύτερο για εσάς από αυτό που έχετε. Αν είστε συνετοί και συνετές, και επιδείξετε εργατικότητα θα μπορέσετε να κεντρίσετε το βλέμμα της εργοδοσίας σας, η οποία θα σας προτείνει μία καλύτερη θέση από αυτήν που έχετε ή θα σας μονιμοποιήσει. Ό,τι κι αν συμβεί, με τις εξελίξεις αυτές μπορείτε πλέον να κάνετε όνειρα για το μέλλον!

Ερωτικά, αυτό το διάστημα δεν θα είναι και το καλύτερο για εσάς, διότι θα υπάρξουν κάποιες σύντομης διάρκειας αλλά αρκετά έντονες διαμάχες, με το άτομο που σας ενδιαφέρει, ή με τον ή την σύντροφό σας. Το πιθανότερο όμως είναι να κάνετε τα δικά σας, κι έτσι να αφήσετε τα θέματα που δημιούργησαν τις εντάσεις, σε εκκρεμότητα.

 

Εσείς οι Αιγόκεροι, αυτήν την εβδομάδα επιστρέφετε στην ομαλότητα, η οποία βεβαίως θα σας βοηθήσει για τα επόμενα βήματα που έχετε στο μυαλό σας. Επιπλέον, θα εκτιμήσετε και πάλι την ηρεμία, μακρυά από θορύβους και φασαρίες.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κάποιες μικρής διάρκειας διενέξεις με τον ή την σύντροφό σας, με αφορμή (τί άλλο) το οικονομικό. Τις διενέξεις αυτήν την φορά θα τις κάνουν οι σύντροφοί σας κι όχι εσείς, κάτι το οποίο στο τέλος θα σας δώσει την ευκαιρία να τις ελέγξετε επειδή αυτήν την περίοδο είστε η ήρεμη δύναμη μέσα στο σπίτι.

Το βασικό στοιχείο που σας κάνει να χαίρεστε ιδιαιτέρως, είναι που επιστρέφετε σε εργασιακούς ρυθμούς. Καλώς ή κακώς, όταν εργάζεστε νιώθετε πιο ζωντανοί και δημιουργικοί, για αυτό άλλωστε χαίρεστε ιδιαιτέρως. Αυτήν την εβδομάδα μην ξεχάσετε να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά διότι θα σας δοθούν ευκαιρίες να αναδειχθείτε και είτε να πάρετε προαγωγή, είτε να σας δώσουν εκείνη την θέση υπεύθυνου που καιρό τώρα έχετε βάλει στο μάτι!

Ερωτικά, προετοιμαστείτε για χωρισμό ή για να πάρετε μεγάλη απογοήτευση από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σαφώς και η στεναχώρια θα είναι μεγάλη αλλά, σύντομα θα βρεθείτε στα χέρια ενός άλλου ατόμου το οποίο θα σας οδηγήσει σε απίστευτες ηδονικές στιγμές και ίσως να είναι το άλλο σας μισό. Το μόνο που θα εξαρτηθεί από εσάς σε αυτήν την περίπτωση, είναι το αν θα μπορέσετε να συμβιβάσετε τον πόθο σας για επαγγελματική ανάδειξη με τον ισοπεδωτικό έρωτα!

 

Εσείς οι Υδροχόοι θα έχετε, κυριολεκτικά, μία εκρηκτική εβδομάδα. Αν δεν ήσασταν ζώδιο που εκτιμά την λογική (άσχετα εάν εσείς δεν την εφαρμόζεται), τα αποτελέσματα θα ήταν ισοπεδωτικά, ειδικά στις σχέσεις σας, είτε είναι προσωπικές είτε είναι επαγγελματικές.

Πρώτα από όλα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει έντονη διαμάχη και στενοκεφαλιά, τόσο μέσα στον χώρο της εργασίας σας, όσο και στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους. Όσον αφορά την εργασία, εσείς πιστεύετε ότι ο δικός σας τρόπος είναι ο σωστός. Αν ήσασταν μόνοι και μόνες σας, πραγματικά έτσι θα ήταν. Όταν όμως έχετε να κάνετε με ανθρώπους, ειδικά με άτομα που ξέρουν τι θέλουν, πώς να πετυχαίνουν αποτελέσματα, και να υπεραμύνονται των απόψεών τους, εσείς κυριολεκτικά διαολίζεστε! Ευτυχώς όμως αυτή η ένταση που κρύβεται μέσα σας θα ξεσπάσει και γρήγορα θα αφήσει την θέση της στην διάθεση να τα βρείτε και να κινηθείτε όλοι μαζί, αλλά με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο καθένας.

Για εσάς τους δεσμευμένους και δεσμευμένες, αυτή η ένταση θα λειτουργήσει θετικά. Ίσως να ήταν και η αφορμή να ξεσπάσετε, ώστε ο έρωτας και η σχέση εν γένει, να αναθερμανθούν.

Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, αυτό το διάστημα ετοιμαστείτε να επιστρέψετε στην αγκαλιά ενός ή μίας πρώην σας! Μπορεί να έχετε τσακωθεί άπειρες φορές, να παθαίνετε αμόκ κάθε φορά που προσπαθείτε να κάνετε κάτι απλό, αλλά η αγάπη και το πάθος ανάμεσά σας δεν κρύβονται, οπότε η επανασύνδεση είναι δεδομένη!

 

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ιχθύες για αυτό θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή.

Όλα ξεκινάνε από το γεγονός ότι εσείς δεν είστε καλά, ασχέτως αν πιστεύετε ότι είστε. Στην πραγματικότητα έχετε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να δηλητηριάζετε τις σχέσεις με τον περίγυρό σας. Ακόμη κι όταν βλέπετε ότι κάτι δεν πάει καλά,  εσείς προσπαθείτε αυτήν την περίοδο να πιστεύετε ότι μπορείτε να τα διορθώσετε, κάτι σαφώς που δεν ισχύει. Και εδώ έρχονται οι διενέξεις, τα λόγια που πικραίνουν, η αίσθηση ανασφάλειας που σας πλημμυρίζει κ.ο.κ. Δυστυχώς, εθελοτυφλείτε τόσο, που ουσιαστικά εξαπατάτε τον εαυτό σας. Στην παρούσα φάση δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, εκτός από υπομονή.

Τα οικονομικά θα είναι ο δεύτερος λόγος για τον οποίον θα βρείτε αφορμές να τσακωθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ευτυχώς που αυτές οι διενέξεις θα διαρκέσουν λίγο, αλλά θα είναι αρκετές ώστε να πυροδοτήσουν έναν νέο γύρο ανασφάλειας.

Ευτυχώς για εσάς που οι σύντροφοί σας ή οι συνεργάτες σας έχουν αποφασίσει να πάρουν τις καταστάσεις στα χέρια τους, και φροντίζουν να μην σας ακούνε ό,τι κι αν λέτε. Οπότε, αν δείτε ότι δεν μπορείτε άλλο, αφήστε τους να κάνουν αυτοί κουμάντο.

 

Και ερωτικά, αυτό το διάστημα δεν είναι το καλύτερο δυνατό για εσάς. Τις επόμενες ημέρες θα μάθετε πράγματα για το άτομο που σας ενδιαφέρει ή, για τον εραστή ή την ερωμένη σας, που πραγματικά θα πέσετε από τα σύννεφα. Ο πόνος που θα νιώσετε θα είναι αφόρητος αλλά να ξέρετε πως κι εσείς έχετε ευθύνη για ό,τι συμβαίνει. Οπότε, πριν κάνετε απεγνωσμένες κινήσεις, φροντίστε να καθίσετε και να συζητήσετε για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s