Προβλέψεις από 28/8 έως 3/9!

 

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο:http://www.periastrologias.gr

Μπορεί ο Αύγουστος να αφήνει την θέση του στον Σεπτέμβριο, το οποίο σημαίνει για όλον τον κόσμο επιστροφή στην ρουτίνα, για εσάς όμως τους Κριούς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς η διάθεσή σας για έρωτα, διακοπές, και παιγνίδι, καλά κρατεί!

 

Πρώτα από όλα, σε προσωπικό επίπεδο, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε, τόσο το σώμα όσο και η διάθεσή σας, θα είναι εντελώς εφηβική! Αυτό σημαίνει ότι το μόνο που θα σας νοιάζει, είναι να ζήσετε την ζωή σας σαν να μην υπάρχει αύριο. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το Σύμπαν θα σας έλεγε με κάποιον τρόπο προσοχή, αλλά μάλλον σας κλείνει το μάτι, επιτρέποντας να κάνετε ό,τι σας αρέσει.

 

Στον ερωτικό τομέα, τα πάντα γίνονται καινούρια. Τέρμα οι παλαιές καταστάσεις ή η επαφή με άτομα τα οποία δεν σας προσφέρουν τίποτα πλέον. Δοκιμάστε να κάνετε εντελώς νέες γνωριμίες, και ανανεωθείτε πλήρως, με εραστές ή ερωμένες που μπορούν να σας προσφέρουν αυτά που αναζητάτε. Να ξέρετε πάντως, πως αν ένα άτομο αυτήν την περίοδο σας κάνει κλικ στο κρεββάτι, είναι πολύ πιθανόν να του ζητήσετε να γίνει και το επίσημο ταίρι σας.

 

Αλλά κι εσείς οι δεσμευμένοι και δεσμευμένες, δεν πάτε πίσω! Αυτήν την περίοδο, υπάρχει ένας έντονος ερωτικός αναβρασμός ανάμεσα σε εσάς και τον ή την σύντροφό σας, κάτι το οποίο κάνει τους γείτονες να σας ζηλεύουν! Δεν αποκλείεται μάλιστα, με τόσο πάθος, να αποκτήσετε και απόγονο!

 

Αν πάλι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η περιπέτεια, ετοιμαστείτε, διότι είτε θα βρείτε παρέες που αποτελούνται από άτομα που έχουν τα ίδια μυαλά με εσάς, είτε θα ετοιμάσετε βαλίτσες για ταξείδι στο εξωτερικό.

 

Η αλλαγή του μήνα δεν θα είναι μόνο ημερολογιακή για εσάς τους Ταύρους, αλλά θα είναι και μία περίοδος, όπου θα συμβούν αρκετές αλλαγές στις ζωές σας. Οι αλλαγές αυτές που έρχονται, δεν είναι για να τις φοβηθείτε. Τουναντίον! Τα μάτια σας σιγά σιγά ανοίγουν, είτε σε μία διαφορετική ζωή, είτε στις δυνατότητες που έχετε κλεισμένες βαθιά μέσα σας.

 

Εσείς οι Ταύροι έχετε την τάση να μην αναγνωρίζετε ότι έχετε δυνατότητες, για αυτό προτιμάτε να πηγαίνετε στα σίγουρα. Όχι πλέον! Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτική για εσάς. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι έχετε δυνατότητες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να μεγαλουργήσετε. Τί θα χρειαστεί να κάνετε εσείς; Πρώτα από όλα, να καταλάβετε ότι οι δυνατότητες ναι μεν υπάρχουν,  αλλά θέλουν να τις αναπτύξετε. Τουλάχιστον σε αυτή την προοπτική δεν έχετε πρόβλημα, διότι έχετε τόσο την υπομονή όσο και την επιμονή για κάτι τέτοιο.

 

Για κάποιους και κάποιες από εσάς, οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν θα αφορούν είτε την οικογένειά σας, είτε τις σχέσεις με τους γονείς σας, είτε ακόμη και την αρχή ενός νέου σπιτικού.

 

Το επόμενο διάστημα, θα δείτε πως η οικογένειά σας θα φροντίσει με κάποιον τρόπο να σας ανοίξει τα μάτια στις δυνατότητες που έχετε, ή να σας δείξει επιτέλους τί πρέπει να κάνετε στις ζωές σας. Μπορεί τώρα να νιώσετε λίγο άβολα, αλλά αργότερα θα τους ευγνωμονείτε για το δώρο που θα σας κάνουν! Αυτός θα είναι και ο λόγος που οι σχέσεις με τους γονείς σας θα γίνουν πολύ καλύτερες, επειδή θα καταλάβετε ότι τελικά, μόνο το κακό σας δεν θέλουν, όσο κι αν πεισματικά εσείς πιστεύετε το αντίθετο. Για κάποιους και κάποιες από εσάς, είναι η εποχή να ψάξετε να βρείτε το δικό σας σπίτι ή να κάνετε επιτέλους την δική σας οικογένεια!

 

Για εσάς τους Δίδυμους, η αλλαγή του μήνα δεν θα είναι και η καλύτερη. Φαίνεται πως στα δύσκολα που έχουν ήδη ξεκινήσει, επικρατεί η λογική της στρατηγικής υποχώρησης, προκειμένου να ανασυνταχθείτε.

 

Στις αρχές του Αυγούστου, είχατε έλθει σε σφοδρή αντιπαράθεση με συντρόφους ή συνεργάτες. Εκείνη την εποχή είχατε αποφασίσει ότι το καλύτερο που είχατε να κάνετε, είναι να αναβάλλετε την σύγκρουση. Μέχρι στιγμής τα έχετε καταφέρει. Όμως τα σύννεφα έχουν αρχίσει και μαζεύονται επικίνδυνα επάνω από το κεφάλι σας, για αυτό κι εσείς θα σαλπίσετε την ηρωική υποχώρηση προκειμένου να κερδίσετε χρόνο. Επίσης, ή θα σας έρθει κάποιο μήνυμα, ή θα λάβετε ή λάβατε ήδη κάποια χαρτιά, τα οποία σας αφορούν άμεσα. Ό,τι κι αν είναι αυτό, εσείς θα προσπαθήσετε να το χρησιμοποιήσετε ως μέσο για να πετύχετε την παράταση χρόνου. Το πρόβλημα όμως θα είναι στους αποδέκτες.

 

Αν το θέμα σας είναι ερωτικό, το άτομο που σας ενδιαφέρει θα δυσανασχετήσει με την έλλειψη διάθεσης αντιμετωπίσεως των διαφορών σας, ή με το γεγονός ότι έχετε εξαφανιστεί. Αν το θέμα αφορά τον ή την σύντροφό σας, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα θέλετε εσείς, καθώς ο ή η σύντροφός σας θα εκραγεί επειδή βλέπει ότι προσπαθείτε να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας. Αν το θέμα σας είναι επαγγελματικό και αφορά συνεργάτες, εδώ τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Μπορεί στην αρχή να δυσανασχετήσουν λίγο, αλλά θα αποφασίσουν να σας δώσουν τον χρόνο που χρειάζεστε, ειδικά εάν αφορά οικονομικές σας υποχρεώσεις ή χρέη.

 

Οικονομικά, αυτό το διάστημα δεν θα είναι και το καλύτερο για εσάς. Είτε θα υπάρξουν έξοδα για νοσήλια, είτε απλά θα κάνετε λάθος στην διαχείριση των χρημάτων σας. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι το ίδιο. Άγχος και άδειο πορτοφόλι.

 

Και για εσάς τους Καρκίνους, δεν θα είναι η καλύτερη εβδομάδα. Ερωτικά προβλήματα ή προβλήματα με τα παιδιά σας, ή ακόμη και προβλήματα με κάτι που έχετε δημιουργήσει και θέλετε να το προωθήσετε, έρχονται να σας φορτώσουν με άγχος.

 

Στην περίπτωση που έχετε κάτι που έχετε δημιουργήσει, και θέλετε να το προωθήσετε, είτε είναι χειροτεχνία, είτε είναι έργα τέχνης, είτε απλά κάτι που πιστεύετε ότι θα σας αποφέρει κέρδη, δυστυχώς θα κολλήσει στο οικονομικό. Αυτό σημαίνει πως είτε δεν θα υπάρξει το αρχικό κεφάλαιο που χρειάζεστε για να κάνετε την προώθηση, είτε τα κέρδη δεν θα είναι τα αναμενόμενα. Όμως, το σημαντικό είναι να μην απογοητευθείτε. Δοκιμάστε ξανά, αλλά αφού πρώτα κάνετε ένα καλύτερο οικονομικό σχέδιο.

 

Στην περίπτωση που είναι ερωτικά προβλήματα, αυτά θα προέλθουν επειδή πιέζετε υπερβολικά τις καταστάσεις, απαιτώντας από τους άλλους και τις άλλες να σας αγαπήσουν εδώ και τώρα. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ότι αυτό το ασφυκτικό περιβάλλον που θα δημιουργήσετε, περισσότερα προβλήματα σας παράγει παρά σας δίνει λύσεις. Όμως, αυτό που θα κάνετε θα είναι η αφορμή και όχι τα αίτια. Τα αίτια κρύβονται στο μεγάλο πρόβλημα του ζωδίου σας, την ανασφάλεια. Θέλετε με κάποιον τρόπο να σας πείσουν ότι θα είναι πάντα δίπλα σας και θα σας φροντίζουν. Δυστυχώς όμως, η ζωή σας έχει δείξει πολλές φορές πόσο εσφαλμένα σκέφτεστε. Οπότε, τί μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τα χειρότερα; Πρώτα από όλα, να αναγνωρίσετε την αλήθεια αυτών που περιγράψαμε. Δεύτερον, μιλήστε για αυτά που θέλετε με πιο ήρεμο τρόπο. Τρίτον, να αναγνωρίσετε ότι όταν όλα τα πράγματα καταρρέουν, το σεξ είναι αυτό που μπορεί να σώσει το παιγνίδι! Οπότε, μην φοβηθείτε να το χρησιμοποιήσετε.

 

Στην περίπτωση που έχετε πρόβλημα με τα παιδιά σας, χαλαρώστε! Τα πιέζετε με αφόρητο τρόπο, ζητώντας τους να κάνουν αυτό που θέλετε εσείς, βλέποντάς τα ως προέκτασή σας! Πριν να είναι αργά, μιλήστε τους,  αντί να τα καταπιέζετε ψυχολογικά ή να τα διατάζετε.

 

Εσείς οι Λέοντες ξεκινάτε τον καινούριο μήνα με εστιασμένη όλη σας την προσοχή στα οικονομικά. Το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να κάνετε ορθολογική χρήση των οικονομικών σας, διότι τα έξοδα θα είναι αρκετά.

 

Τις προηγούμενες ημέρες λάβατε συσσωρευμένα όλους τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας, καρτών, εφορίας κ.ο.κ. Σίγουρα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο μετά από τις διακοπές, αλλά το περιμένατε. Επειδή είστε άνθρωποι που θέλετε να είστε εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις σας, (καθώς Λέων που χρωστά είναι ένας δυστυχισμένος Λέοντας) θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας ώστε να κάνετε αυτό που πρέπει. Το καλό είναι ότι λάβατε ή θα λάβετε χρήματα από εργασίες που είχατε κάνει. Το κακό είναι, πως είναι τόσα πολλά τα συσσωρευμένα έξοδα που ό,τι και να κάνετε, τα χρήματα δεν θα σας φθάσουν. Οι πληρωμές μπορούν να καθυστερήσουν μία εβδομάδα ακόμη, αλλά από την επόμενη θα τρέχετε και δεν θα φθάνετε. Χρησιμοποιείστε τις επόμενες ημέρες για να μαζέψετε χρήματα από όσες πηγές μπορείτε να μαζέψετε, κάντε τον προϋπολογισμό σας, και από την επόμενη εβδομάδα ξεκινήστε να πληρώνετε.

 

Ερωτικά αυτό το διάστημα δεν υπάρχει κάτι σημαντικό. Εξαίρεση σε αυτόν κανόνα θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Γενικά ευνοούνται οι σχέσεις με άτομα που θέλουν σταθερές σχέσεις, οι έρωτες με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ή και με άτομα που εργάζεστε μαζί. Εσείς όμως οι γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο, πραγματικά, όποια κι αν είναι η ηλικία σας, θα κάνετε σαν ερωτευμένοι έφηβοι κι έφηβες, και το καλύτερο από όλα, θα βρίσκουν οι υπόλοιποι και υπόλοιπες αρκετά ερωτική την συμπεριφορά σας. Αποτέλεσμα, πολλές ερωτικές επιτυχίες, οι οποίες θα έχουν και βάθος χρόνου (έστω κι αν κινείστε παράλληλα με αρκετές γνωριμίες σας)!

 

Εσείς οι Παρθένοι, θα διαπιστώσετε πως ο Σεπτέμβριος θα μπει λίγο στραβά.

Γενικά, ενώ έχετε όλη την καλή διάθεση να ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν, οι ατυχίες θα σας κτυπούν η μία πίσω από την άλλη.

Τις επόμενες ημέρες θα χορτάσετε “εύγε”! Ό,τι κι αν κάνετε, πραγματικά, θα σας βγαίνει! Το αποτέλεσμα όμως; Πέρα από τα σφιξίματα στο χέρι, την αναγνώριση των υπολοίπων, το θερμό κτύπημα στην πλάτη, επί της ουσίας, τίποτα. Ούτε θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, ούτε χρήματα θα έχετε, και εννοείται ότι θα ακούσετε γκρίνια από το σπίτι σας εξαιτίας της άκαρπης προσπάθειας που κάνατε τόσο καιρό. Αυτός είναι ο λόγος που αυτό το διάστημα θα θελήσετε με κάποιον τρόπο να εξαφανιστείτε από το προσκήνιο, κάτι το οποίο αυτήν την εβδομάδα θα καταφέρετε. Από την επόμενη όμως, πάλι στην ίδια πιεστική θέση που βρίσκεστε τώρα, θα βρεθείτε ξανά.

 

Σε κάποιους ή κάποιες από εσάς, αυτή η περίοδος είναι για ιατρικές εξετάσεις ή θα αναγκαστείτε να επισκέπτεστε όλο και πιο συχνά νοσοκομεία, είτε για εσάς τους ίδιους ή τις ίδιες, είτε για συγγενείς και γνωστούς σας. Υπομονή, μία εβδομάδα είναι και θα περάσει.

 

Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα είναι αρκετά καλό για εσάς, καθώς ευνοούνται οι σταθερές σχέσεις. Η περίοδος που ερωτοτροπούσατε χαλαρά, δίνει την θέση της στην περίοδο όπου θα αναζητήσετε κάτι πιο σταθερό που να σας γεμίζει. Αν πάλι διατηρείτε κάποιον παράλληλο δεσμό, αυτός συνεχίζει και μάλιστα θα σας κάνει να νιώσετε απίστευτα καλά, οπότε δεν θα έχετε τύψεις για τις επιλογές που κάνατε!

 

Εσείς οι Ζυγοί, θα έχετε μία καταπληκτική εβδομάδα. Μπορεί οι διακοπές να τελείωσαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει το τέλος του γλεντιού για εσάς! Τουναντίον, η περίοδος αυτή ευνοεί έρωτες, πολλές γνωριμίες, και ατελείωτη διασκέδαση με φίλους και παρέες γνωστών.

 

Μετά από ένα διάστημα όπου κοιτούσατε πρωτίστως τα επαγγελματικά σας, ακόμη κι όταν ήσασταν σε διακοπές, τώρα επιστρέφετε από αυτές, και διαπιστώνετε το αυτονόητο, ότι δεν σας νοιάζουν τα επαγγελματικά πλέον. Αυτό που θέλετε, τώρα που επιστρέψατε στην βάση σας, είναι να διασκεδάσετε! Η φιλοσοφία σας θα είναι απλή, ότι είναι να έρθει ας έρθει, ειδάλλως ας προσπεράσει. Αφού τα ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας, από εδώ και πέρα το μόνο που μένει, είναι να φορέσετε τα καλύτερα ρούχα σας, να κάνετε κούρες ομορφιάς, να ανοίξετε τον τηλεφωνικό σας κατάλογο και να αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα σε φίλους και γνωστούς για να αρχίσετε τις εξόδους. Το καλό είναι, πως όπου κι αν πάτε θα κλέβετε την παράσταση με την γοητεία σας! Αυτός είναι και ο λόγος που θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούριες γνωριμίες ή να ερωτοτροπήσετε ασύστολα! Όπως και να εξελιχθεί η εβδομάδα αυτή, εσείς θα το διασκεδάσετε αφάνταστα.

 

Αν πάλι σας ενδιαφέρει ο έρωτας, αυτή η περίοδος ευνοεί το αχαλίνωτο σεξ με εραστές κι ερωμένες από το παρελθόν. Επίσης είναι τόσο έντονη η λίμπιντό σας που θα δοκιμάσετε να ξεφύγετε λίγο από τα συμβατικά όρια, κάτι το οποίο επιθυμείτε διακαώς αλλά φοβάστε, διότι σας χαλάει την αίσθηση ισορροπίας που πάντα θέλετε να υπάρχει στις ζωές σας. Ακόμη κι εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάτι ώστε να σπάσετε την ρουτίνα.

 

 

Εσείς οι Σκορπιοί δεν θα ξεκινήσετε καλά τον Σεπτέμβριο. Το πρόβλημά σας είναι, πως ενώ ξέρετε τί θέλετε και τί πρέπει να κάνετε για αυτό, διστάζετε να προχωρήσετε στις αναγκαίες κινήσεις.

 

Εδώ και πολύ καιρό, έχετε προβλήματα που δεν μπορείτε να τα λύσετε. Για αυτό φταίει το μυαλό σας. Αυτό είναι που σας κάνει να μην αναγνωρίζετε τις απλές αλήθειες και να πλάθετε σενάρια καταστροφής. Επιπλέον, αυτή την περίοδο η επικοινωνία για εσάς έχει καταρρεύσει, ειδικά σε θέματα που αφορούν την σταδιοδρομία σας. Εκεί, ό,τι και να κάνετε δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη, με αποτέλεσμα το άγχος και ο θυμός σας να έχουν εξακοντιστεί. Η προοπτική να αλλάξει σύντομα η κατάσταση, δεν υφίσταται. Τουλάχιστον, προσπαθήστε να μετριάσετε τα πάθη σας, όσο αυτό είναι δυνατόν.

 

Τυχεροί και τυχερές θα είστε εσείς που είστε δεσμευμένοι ή δεσμευμένες, ή που έχετε συνεργάτες. Αυτοί είναι που θα αναλάβουν δράση και θα σας καθοδηγήσουν στην έξοδο του λαβυρίνθου του μυαλού σας. Επιδεικνύοντας μία άνευ προηγουμένου πρωτοβουλία, (ας μην ξεχνάμε δεν είστε από τους ανθρώπους που έχουν δίπλα τους δυναμικούς ανθρώπους, καθώς φροντίζετε από την αρχή να τους ισοπεδώνετε), και με ηγετική διάθεση, και θα σας καταπλήξουν, αλλά και θα μπορέσουν να «θεραπεύσουν» ένα μεγάλο ποσοστό του άγχους σας!

 

Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Τα προβλήματα της εργασίας μεταφέρονται στην ερωτική σας ζωή, και την επηρεάζουν αρνητικά. Μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνετε επιθετικοί κι επιθετικές προς τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Αυτό που πρέπει να προσέξετε το επόμενο διάστημα, είναι τις σεξουαλικές επαφές. Αν δεν προσέξετε, υπάρχει υψηλός ο κίνδυνος αποκτήσεως αφροδίσιου νοσήματος.

 

Εσείς οι Τοξότες έχετε ήδη διαπιστώσει ότι η ζωή σας έχει αλλάξει πρόσημο και κινείται πλέον θετικά. Σας έχει μείνει μία σύγκρουση με τους στενούς σας συγγενείς ή με τους γείτονες, ή απλά με τον τρόπο σκέψεως και επικοινωνίας, αλλά αυτό απέχει ακόμη πολύ μέχρι να συμβεί

.

Τα καλά νέα θα προέλθουν από τα επαγγελματικά σας. Το γεγονός ότι οι δοκιμασίες των προηγούμενων μηνών σας συνέτισαν, είναι αυτό που θα κάνει συνεργάτες, εργοδοσία, πελάτες, να σας εμπιστευτούν ξανά! Πλέον αναγνωρίζετε την ανάγκη να είστε μετρημένοι, σοβαροί, και αυτό είναι που θα σας ανοίξει την πόρτα σε αύξηση μισθού, στην σταθεροποίηση της εργασία σας (που σημαίνει σταθερός μισθός), θα λάβετε την αναγνώριση που σας αξίζει, και το κυριότερο, σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρά σας πράξη. Ειδικά το τελευταίο θα είναι εφικτό, επειδή οικονομικά θα αρχίσετε να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις.

 

Το μόνο μελανό σημείο αυτής της εβδομάδος (κι ευτυχώς δεν θα κρατήσει αρκετά) είναι η ψυχολογική σας κατάσταση. Έχετε περάσει τόσα πολλά που η ψυχολογία σας είναι επηρεασμένη από τις αρνητικές εμπειρίες που συσσωρεύσατε. Για αυτό άλλωστε δεν πιστεύετε ότι σύντομα θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας. Όμως, αν ψάξετε βαθιά μέσα σας, θα δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεστε. Ευτυχώς, σύντομα θα βρείτε και πάλι τον παλιό, καλό εαυτό σας!

 

Ερωτικά αυτή η περίοδος είναι απίστευτα καλή για εσάς! Το μόνο πρόβλημα είναι πως η αρνητική σας ψυχολογία, δεν θα σας αφήσει να εκτιμήσετε πόσο καλή είναι η ερωτική σας ζωή! Όπως γράψαμε ήδη, σύντομα και αυτό αλλάζει και επιτέλους θα χαλαρώσετε!

 

Για εσάς τους Αιγόκερους, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί την επιστροφή στην κανονικότητα και στις παλιές σας συνήθειες.

 

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που όλοι βάζουμε τα κεφάλια μέσα και μουρμουράμε που επιστρέφουμε στις εργασίες μας. Όμως, όπως θα έλεγαν και στον Αστερίξ και Οβελίξ, «Όλοι; Όχι, ένα μοναχικό ζώδιο χαίρεται που επιστρέφει στην εργασία». Αυτοί είστε εσείς! Αργά αλλά σταθερά θα ανεβάσετε εργασιακούς ρυθμούς και σύντομα θα έχετε εγκλιματιστεί πλήρως. Για κάποιους και κάποιες από εσάς, είναι η ευκαιρία που περιμένατε για να αναδείξετε τις ικανότητές σας, καθώς αυτήν την περίοδο κυριολεκτικά δεν θα έχετε ανταγωνισμό, οπότε άνετα μπορείτε να τραβήξετε τα μάτια της εργοδοσίας επάνω σας. Επίσης, είναι εποχή να κάνετε ανοίγματα που μπορούν να σας οδηγήσουν στην ανάληψη θέσης υπεύθυνου ή υπεύθυνης, ή απλά να κάνετε την δική σας επιχείρηση. Για κάποιους και κάποιες από εσάς, πραγματικά, μπορεί να είναι η εποχή που θα εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής!

 

Κάποιους και κάποιες από εσάς, αυτή η περίοδος θα σας οδηγήσει σε ένα ταξείδι «καρμικό». Το επόμενο διάστημα, θα αναδυθούν από τον βαθύτατο εσωτερικό εαυτό σας ιδιότητες και ικανότητες που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν, ή που απλά ξέρατε ότι πάντα υπήρχαν αλλά δεν τους δίνατε σημασία. Τώρα όμως, ήρθε ο καιρός, και είτε με ανθρώπους που συναναστρέφεστε είτε με γεγονότα που θα σας συμβούν, θα διαπιστώσετε ότι αυτός ο «δεύτερος» εαυτός σας θα γίνει ένα με τον κανονικό σας, και θα νιώσετε πραγματικά ότι γίνεται αποδεκτό ένα κομμάτι της ψυχής σας που πάντα ήταν στο σκοτάδι. Όσοι και όσες έχετε γνώσεις ανωτέρου επιπέδου στην αστρολογία, είναι καιρός να δείτε τον δραγωνικό σας χάρτη, για να δείτε τί είναι αυτό που ενσωματώνεται στο ωροσκόπιό σας.

 

Εσείς οι Υδροχόοι,  γενικά θα έχετε μία καλή εβδομάδα, καθώς το μόνο που θα σας ενδιαφέρει είναι να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου ή ότι έχει απομείνει από την θερινή σας άδεια. Το μόνο αρνητικό της εβδομάδας, είναι ότι ξεκινάει μία περίοδος δύσκολων αποφάσεων για φιλίες ή για κάποιους στόχους που έχετε θέσει στις ζωές σας.

 

Η περίοδος αυτή, είναι ιδανική για να κάνετε ποιοτικές διακοπές, χωρίς πολύ κόσμο και ζέστη, με μόνη παρέα τον ή την σύντροφό σας, ή έναν καλό φίλο ή μία καλή φίλη! Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, όπου κι αν αποφασίσετε να πάτε, θα περάσετε τέλεια επειδή κι εσείς αλλά και το άτομο που θα έχετε δίπλα σας, έχετε διάθεση να εξερευνήσετε το μέρος που θα επισκεφθείτε, οπότε πραγματικά δεν πρόκειται να πλήξετε ούτε στιγμή!

 

Το αρνητικό της περιόδου αυτής, είναι οι εντάσεις με φίλους, και η προσαρμογή σε καταστάσεις που αλλάζουν πλήρως την εικόνα που είχατε για κάποιους στόχους ζωής.

 

Όσον αφορά τους φίλους, εκείνοι θέλουν να παραμείνουν φίλοι σας, εσείς όμως έχετε διαφορετική άποψη. Σας έχει πιάσει μία μανία να κάνετε καινούριους και να διαγράψετε τους παλιούς ή απλά, θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στους ή στις συντρόφους σας, παρά σε εκείνους. Αυτή η διαδικασία τώρα ξεκινά, αλλά έχει πολύ καιρό μπροστά της μέχρι να ολοκληρωθεί. Μέχρι τότε όμως, θα βιώνετε τους τριγμούς στις σχέσεις σας.

 

Ένα όνειρο ζωής είτε πραγματοποιήθηκε, είτε πλέον καταντά άπιαστο επειδή εσείς έχετε αλλάξει (ίσως και επιπόλαια) προσανατολισμό. Τώρα θα πρέπει είτε να βρείτε κάτι καινούριο να κάνετε, είτε να μάθετε ότι η αλλαγή στόχων έχει το τίμημά της, ειδικά όταν παλεύετε χρόνια για την επίτευξή τους.

 

Για εσάς τους Ιχθύες αυτή η εβδομάδα που ξεκινά, θα έχει μία περίεργη ηρεμία, η οποία όμως είναι η ησυχία πριν ξεσπάσει η καταιγίδα.

 

Οι περισσότεροι και περισσότερες από εσάς, έχετε εγκλωβιστεί στον μικρόκοσμό σας και δεν βλέπετε τίποτα άλλο εκτός από τις δικές σας ανάγκες. Αυτό που θέλετε, θα το κάνετε χωρίς να υπολογίζετε το κόστος των αποφάσεών σας ή τις συνέπειες που μπορεί να έχουν. Για αυτό άλλωστε έχετε επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου κατασπατάληση όσων χρημάτων έχετε (ή δεν έχετε). Αυτός είναι ο λόγος που πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τους ή τις συντρόφους σας, ή και με τους συνεργάτες σας. Εκείνοι μέχρι στιγμής έχουν αποφύγει να έλθουν σε σύγκρουση μαζί σας, επειδή έχουν τις δικές τους υποθέσεις που πρέπει να επιλύσουν πριν ασχοληθούν μαζί σας. Όμως η καθημερινότητα είναι αδυσώπητη, και αυτή είναι που πρώτη θα σας κτυπήσει την πόρτα. Οι λογαριασμοί, οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ακόμη και οι ανάγκες της εργασίας σας, θα σας κτυπήσουν το καμπανάκι ότι κάτι δεν κάνατε σωστά. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η υπόθεση θα σιγοβράζει και θα ξεσπάσει την επόμενη εβδομάδα αλλά ήδη από τις πρώτες στιγμές της νέας εβδομάδας θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά, απλά δεν θα δώσετε την πρέπουσα σημασία.

 

Ερωτικά αυτό το διάστημα είστε πολύ πιεσμένοι και πιεσμένες, καθώς έχετε μπλέξει με άτομα κυριαρχικά και τα οποία θέλουν από εσάς να υπακούτε σε κάθε εντολή που σας δίνουν. Το κακό είναι πως δύο πράγματα σας κρατούν κοντά τους, και για αυτό δεν μπορείτε να κάνετε κάτι ώστε να αλλάξετε τις καταστάσεις: το σεξ και η ασφάλεια. Το σεξ μαζί τους είναι καταπληκτικό, και σε συνδυασμό με το ότι σας δίνουν αυτό που θέλετε, δηλαδή την αίσθηση της σιγουριάς, σας κάνουν να έχετε κολλήσει μαζί τους. Όμως, η αίσθηση της κυριαρχίας επάνω σας, σας ενοχλεί αλλά δυστυχώς για εσάς, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s