Οι προβλέψεις της εβδομάδας 10 -16 / 7

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr

Μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα, ξεκινάει για εσάς τους Κριούς. Τα περισσότερα θέματα που σας απασχολούν, έχουν δείξει το ποιόν τους, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι διαχείριση αυτών. Σύντομα όμως, θα σας απασχολήσουν δύο θέματα. Το ένα είναι το ερωτικό και το άλλο η ανάγκη να διακόψετε κάθε είδους επαφή με φιλίες που πλέον δεν έχουν κάτι άλλο να σας προσφέρουν ή με στόχους ζωής που πλέον είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Πρώτα από όλα, θα πρέπει να συνέλθετε από μία δύσκολη συνάντηση που είχατε με κάποιον από τους γονείς σας (κυρίως τον πατέρα σας) ή με κάποιο άτομο κύρους. Αν το θέμα είναι με κάποιον από τους γονείς, τότε αυτό που βιώσατε είναι την κατάσταση που έφθασε στο απροχώρητο επειδή εκείνος ή εκείνη εξέφρασε πολύ κακή άποψη για το ταίρι σας, ή για τα άτομα που κάνετε παρέα. Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι για να τα βρείτε. Η περίοδος αυτή θέλει για λίγο να μείνετε μακρυά, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οποιαδήποτε άλλη κίνηση, κακό θα σας κάνει.

Αν η συνάντηση αφορούσε άτομο κύρους, αυτή κατάληξε σε αποτυχία και ίσως σε δικαστική διαμάχη. Μην ανησυχείτε, διότι είτε ένας κοινός σας γνωστός, είτε οι δικηγόροι σας, θα σας φέρουν σε συμβιβασμό. Απλά, εσείς μην  κάνετε τίποτα.

Τα ευχάριστα θα προέλθουν από τον ερωτικό τομέα. Αν είστε μόνοι ή μόνες αυτό το διάστημα, μην απελπίζεστε! Ένα άτομο έρχεται να σας πάρει από το χέρι, και να σας κάνει να νιώσετε όμορφα. Εκείνος ή εκείνη θα τρέξει να σας φροντίσει με κάθε δυνατό τρόπο. Αν έχετε πρόσφατα κάνει σχέση, τότε ο αγαπημένος ή η αγαπημένη σας, θα φροντίσει να ανεβάσει την ψυχολογία σας.

Το βασικό θέμα που πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπίσετε, είναι να αποδεχθείτε ότι κάποιες φιλίες τελείωσαν. Όσο κι αν σας πονάει, δεν έχουν κάτι άλλο να σας προσφέρουν. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις καταχράσθησαν την φιλία σας.  Επίσης, καιρός είναι να αφήσετε στόχους που πλέον είναι εκτός τόπου και χρόνου. Όσο κι αν θέλετε να τα κάνετε πράξη, πλέον είναι αδύνατο. Καιρός να δείτε τί πραγματικά μπορείτε να κάνετε, με τα τωρινά δεδομένα.

 

Εσείς οι Ταύροι θα έχετε μία καταπληκτική εβδομάδα! Τα οικονομικά σας φτιάχνουν, ευχάριστα θα είναι τα νέα από τα ερωτικά σας, αλλά και από τα επαγγελματικά!

Τα επαγγελματικά σας αυτές τις ημέρες,  πρόκειται να απογειωθούν, αρκεί να μάθετε να συνεργάζεστε με τον κόσμο, και όχι να τον διατάζετε. Από εκεί και πέρα, μπορεί να σας ζητηθεί να αναλάβετε θέση υπευθύνου στην εργασία σας. Αν δεν έχετε εργασία, τότε πολύ σύντομα θα σας προσφερθεί!

Στα ερωτικά, μία γνωριμία που κάνετε πρόσφατα, φαίνεται πως σταθεροποιείται και μονιμοποιείται! Όλα θα είναι υπέροχα, όμως, επειδή σύντομα θα σας ζητηθεί να κάνετε επiπλέον εργασία ή να ξεκινήσετε εργασία, θα έλθετε σε μία αντιπαράθεση με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, επειδή αυτό που έχετε, είναι πολύ πρόσφατο, και θέλει όλη σας την προσοχή. Ευτυχώς που αυτό το διάστημα, εσείς αισθάνεστε αρκετά δυνατοί και δυνατές, οπότε θα μπορέσετε να βρείτε μία μέση λύση και όλοι να είστε ικανοποιημένοι!

Οικονομικά, αυτό το διάστημα θα είστε αρκετά καλά και ίσως να έχετε εισοδήματα από δύο πηγές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσετε να τα ξοδεύετε αριστερά-δεξιά. Αν το κάνετε, σύντομα θα δείτε το πορτοφόλι σας να αδειάζει πιο γρήγορα από ό,τι θα γεμίζει.

Εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, επιτέλους φθάνετε στο σημείο όπου τα προβλήματα και οι καυγάδες αρχίζουν και καταλαγιάζουν. Λίγη υπομονή και σύντομα θα τελειώσουν! Προσέξτε όμως, θέματα με το σπίτι ή τους γονείς σας, μπορεί να αναζωπυρώσουν τους καυγάδες!

 

Εσείς οι Δίδυμοι, σε γενικές γραμμές θα έχετε μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα. Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα με μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα από εσάς ή οικονομικά ζητήματα, τα οποία όμως θα έχουν σύντομη διάρκεια.

Τα οικονομικά σας θα περάσουν μία ένταση, σύντομης διάρκειας. Είναι η εποχή που πρέπει να πληρώσετε λογαριασμούς, δάνεια, φόρους, ενώ εσείς αυτά τα χρήματα τα θέλετε για να περάσετε καλά. Η συμβουλή μας είναι βρείτε έναν καλό λογιστή, να τα φτιάξει έτσι ώστε να σας μείνουν χρήματα, οπότε απερίσπαστοι και απερίσπαστες θα προετοιμαστείτε για αυτό που έχει πραγματική σημασία, οι διακοπές!

Κάποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα από εσάς, είτε είναι συνεργάτες είτε είναι οι γονείς του ή της συντρόφου σας. Αυτά πάντως είναι ήσσονος σημασίας, και πολύ σύντομα όποια παρεξήγηση κι αν έχετε, θα λυθεί!

Αυτό το διάστημα, αυτό που θέλετε περισσότερο είναι ο έρωτας! Και σε αυτό είστε τυχεροί και τυχερές διότι ο έρωτας είναι κυριολεκτικά στα πόδια σας! Αν δεν αφήσετε τα οικονομικά να σας επηρεάσουν ή στην περίπτωση που μπορεί αν νιώσετε ανασφάλεια, να έχετε το σθένος να την μαζέψετε, τότε οι ημέρες αυτές που έρχονται θα είναι καταπληκτικές!  Για κάποιους και κάποιες από εσάς, ίσως είναι περίοδος για μία παράλληλη σχέση, η οποία όμως θα είναι συναρπαστική!

Εσείς οι δεσμευμένοι και δεσμευμένες, φροντίστε να μοιράσετε σωστά τον χρόνο σας ανάμεσα στην εργασία και το ταίρι σας. Θα σας γλιτώσει από πολύ γκρίνια.

 

Εσείς οι Καρκίνοι γενικά θα έχετε μία καλή εβδομάδα, με μόνο μελανό σημείο κάποια θέματα οικονομικής φύσεως που θα προκύψουν, αλλά δεν θα είναι κάτι που δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε, ούτε θα ασχοληθείτε κι εσείς πολύ.

Όσο για τα οικονομικά θέματα, με την βοήθεια της οικογένειάς σας, ή των φίλων σας θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε. Για αυτό άλλωστε δεν θα ασχοληθείτε και πάρα πολύ, διότι οι λύσεις υπάρχουν. Αν θέλετε πάντως, μπορείτε να αφήσετε να τα διαχειριστούν άτομα τα οποία εμπιστεύεστε κι έτσι να μην έχετε άγχος.

Στον ερωτικό τομέα θα κληθείτε να διαχειριστείτε έναν χωρισμό. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήσασταν στα πατώματα και θα κλαίγατε την μοίρα σας. Ευτυχώς που κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην δική σας περίπτωση. Σίγουρα, δεν θα πετάξετε την σκούφια σας από χαρά, αλλά λίγο πιο κάτω υπάρχει κάτι το οποίο θα σας πάρει από το χέρι και θα σας οδηγήσει σε πελάγη ευτυχίας. Απλά, θα χρειαστεί να κόψετε κάθε είδους επαφή με τον ή την πρώην, εάν θέλετε να πετύχετε στην μετάβασή σας από την μία κατάσταση στην άλλη.

Εσείς οι δεσμευμένοι και οι δεσμευμένες, προσέξτε, διότι οι συζητήσεις για τα οικονομικά ή για το μέλλον των παιδιών σας, ή ακόμη και για το πού θα πάτε διακοπές, μπορεί να σας οδηγήσουν σε τρομερούς καυγάδες με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να μην ρίξετε λάδι στην φωτιά, διότι δεν θα αργήσει να φουντώσει και να καταστρέψει την σχέση σας.

 

Εσείς οι Λέοντες οδεύετε σε μία ολομέτωπη σύγκρουση με άτομα που έχουν διαφορετικές απόψεις από εσάς, με άτομα από μακρυά, ή με άτομα που κινούνται εδώ και καιρό πίσω από τις πλάτες σας.

Το τελευταίο διάστημα έχετε διαπιστώσει ότι κάποια άτομα χρησιμοποιούν τις φοβίες σας, τα μυστικά σας, ακόμη και την αγάπη σας, προς όφελός τους. Ε, λοιπόν, τέρμα! Σύντομα θα καταλάβετε ότι το μεγαλύτερο λάθος σας ήταν ότι τους αφήσατε να σας «κοιμήσουν». Για αυτό κι εσείς, με τα νεύρα τεντωμένα θα πάτε και θα τους πιάσετε, και θα κάνετε μαζί τους έναν τρικούβερτο καυγά.

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, προετοιμαστείτε να κάνετε έναν γερό καυγά με τον ή την σύντροφό σας ή και με τους συνεργάτες σας. Το θέμα θα είναι, τί άλλο, το οικονομικό. Ευτυχώς αυτή η ένταση θα έχει μικρή διάρκεια, και το πιθανότερο είναι να μεσολαβήσουν οι φίλοι ή οι συνάδελφοί σας και όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, θα βρεθεί λύση.

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ήλθε ο καιρός όπου θα πετάξετε στον κάλαθο τον αχρήστων σχέσεις και ανθρώπους που πλέον δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν, τουναντίον λειτουργούν ως τροχοπέδη. Με κομμένα τα δεσμά του παρελθόντος, κυριολεκτικά θα εκτιναχθείτε προς τα εμπρός κάτι που πρόκειται να σας γεμίσει με ελπίδα!

Ερωτικά αυτό ο διάστημα δεν θα είναι το καλύτερο δυνατό για να βρείτε τον απόλυτο έρωτα. Είναι όμως πολύ καλή περίοδος να φλερτάρετε ασύστολα!

 

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε μία εβδομάδα με μεικτά συναισθήματα. Από την μία έχετε να λύσετε πολλά προβλήματα που προέκυψαν προσφάτως, από την άλλη όμως έχετε βοήθειες από εκεί που δεν τις περιμένατε.

Επαγγελματικά, αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε εκείνο το άνοιγμα που είχατε στο μυαλό σας αλλά δεν το προχωρούσατε ελλείψει ρευστού. Τα χρήματα που σας έλειπαν θα βρεθούν, οπότε ξεκινήστε να κάνετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

Την προσοχή σας αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να την δώσετε στις σχέσεις σας. Βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο, και όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο μπορείτε να χαλινανωγήσετε το χαοτικό ταίρι σας.

Ερωτικά, προσέξετε όλοι και όλες εσείς, που είστε μπλεγμένοι και μπλεγμένες σε παράλληλες σχέσεις. Αν δεν διαχειριστείτε τις απαιτήσεις σας ή  να πιέσετε τον αγαπημένο ή η αγαπημένη σας την ώρα που δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, το χάσατε το παιγνίδι.

 

Εσείς οι Ζυγοί θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα, της οποίας το κυρίως χαρακτηριστικό θα είναι η έντονη κοινωνική ζωή.

Οι ημέρες αυτές, έχουν μόνο ευχάριστα γεγονότα να σας δώσουν. Κάτι το γεγονός ότι θα φύγετε για διακοπές, ή ότι προγραμματίζετε διακοπές, και μάλιστα για το εξωτερικό, είναι ένας βασικός παράγοντας που στέλνει την ψυχολογία σας στα ουράνια. Και βέβαια, σε αυτό το ταξείδι δεν θα είστε μόνοι και μόνες, αν και αυτό το ταξείδι θα είναι μόνο για δύο, για εσάς και το ταίρι σας, ή αν είναι επαγγελματικό, για εσάς κι έναν συνάδελφό σας. Όπως και να έχει, εσείς θα περάσετε καταπληκτικά!

Από εκεί και πέρα, βόλτες, διασκέδαση, ανέμελη ζωή, όλα εκείνα δηλαδή που κάνουν το καλοκαίρι την εποχή όπου τα βάσανα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, και η χαρά διαπερνά κάθε πτυχή της ζωής. Μέχρι το τέλος του μηνός, έτσι θα κυλούν οι ημέρες για εσάς, οπότε δικαιολογημένο θα είναι το χαμόγελο που θα χαρίζετε στον κόσμο.

Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα πετάτε, καθώς τα φλερτ θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Ό,τι κι αν κάνετε θα πιάνει, διότι και η γοητεία και η αισιοδοξία που θα αποπνέετε θα ανοίξει και τον πιο κλειστό άνθρωπο που θα γνωρίσετε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι πώς άλλο πράγμα η φιλία και άλλο πράγμα ο έρωτας. Βέβαια, θα υπάρξουν και οι εξαιρέσεις, καθώς όσοι τυχεροί και όσες τυχερές το καταφέρετε, θα νιώσετε σαν το παιδί που του εκπληρώθηκε μία επιθυμία!

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, προσέξτε να μην κάνετε λάθη στην εργασία σας, διότι διαφορετικά θα έχετε να κάνετε με μπόλικη γκρίνια, παράπονα, και φωνές από όλες τις πλευρές.

 

Για εσάς τους Σκορπιούς, οι εντάσεις δεν έχουν κοπάσει ακόμη. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στο γεγονός ότι ένα άτομο κύρους, είτε ακόμη και ο εργοδότης σας, έρχεται να πυροδοτήσει ξανά μία ήδη τεταμένη κατάσταση.

Εκεί που λέγατε ότι έχετε κάπως ηρεμήσει από τα νεύρα, τις εντάσεις, τα προβλήματα υγείας, εμφανίζεται και πάλι κάτι το οποίο έρχεται να ρίξει λάδι στην φωτιά. Ένα άτομο, είτε αυτό είναι κάποιος από τους γονείς σας, είτε ένας καθηγητής σας, είτε ο εργοδότης σας, ή γενικά ένα άτομο κύρους, έρχεται να σας πιέσει ώστε να συνέλθετε και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Στην παρούσα φάση όμως, εσείς δεν είστε σε θέση να κάνετε αυτό που σας λένε διότι έχετε ήδη αρκετά θέματα για να λύσετε. Και ενώ το άτομο αυτό έχει τις καλύτερες προθέσεις, η πίεση θα είναι αυτή που θα σας βγάλει εκτός εαυτού, και το αποτέλεσμα θα είναι να ξεκινήσει άλλος ένα γύρος εντάσεων.

Τουλάχιστον, το μόνο θετικό που έχει αυτή η περίοδος, με τα τόσα νεύρα είναι πως η λίμπιντό σας θα δουλέψει υπερωρίες. Θέλοντας να κάνετε κάτι δημιουργικό με την εσωτερική πίεση που νιώθετε, θα το ρίξετε στο σεξ. Προσέξετε όμως, η περίοδος αυτή ευνοεί το καθαρόαιμο σεξ. Αν ψάχνετε να βρείτε άτομο το οποίο θέλετε να σας επιβεβαιώσει, να σας πάρει από το χέρι και να ζήσετε τον ρομαντικό έρωτα, ατυχήσατε.

Ευχάριστα νέα πάλι, είναι πιθανόν να έχετε εσείς που είστε γονείς. Τα παιδιά σας, αν είναι σε μικρή ηλικία, είναι σε πολύ καλή διάθεση κάτι που χαροποιεί και εσάς. Αν είναι σε μεγαλύτερη ηλικία η χαρά που πέρασαν σε μία σχολή θα είναι απερίγραπτη. Αν πάλι είναι σε πιο ώριμη ηλικία, ένα σχέδιο που είχαν στον νου τους μπαίνει σε εφαρμογή, και αυτό θα σας χαροποιήσει διότι θέλετε να βλέπετε τα παιδιά σας ενεργά!

 

Μία ακόμη δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Τοξότες. Ευτυχώς για εσάς, δεν σας περιμένει κάτι καινούριο, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να διαχειριστείτε τις καταστάσεις.

Τα προβλήματα που έχετε με τα παιδιά σας ή με τους εραστές και ερωμένες σας, σιγά σιγά σας αφήνουν, αλλά ακόμη θα νιώθετε τρομακτική ανασφάλεια. Αυτός θα είναι ο λόγος που οι σχέσεις σας μαζί τους θα συνεχίσουν να είναι τεταμένες. Για αυτό, προσέξετε κάθε είδους συζητήσεις που αφορούν την απαίτηση για παροχή ασφαλείας εκ μέρους τους ή συζητήσεις που αφορούν οικονομικά. Και στις δύο περιπτώσεις θα είναι σαν να ρίχνετε λάδι στην φωτιά.

Το πιο έντονο πρόβλημα που έχετε να αντιμετωπίσετε, είναι το χάος που υπάρχει τόσο μέσα σας όσο και στην οικογένειά σας. Το εσωτερικό χάος είναι αυτό που ουσιαστικά σαμποτάρει τις ελπίδες και τους στόχους που έχετε θέσει στην ζωή σας, προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις με τους φίλους σας και γενικά με τους ανθρώπους. Αυτό το χάος, με κάποιο τρόπο πρέπει να το χαλινανωγήσετε πριν σας κάνει περαιτέρω ζημιά. Αν το χάος επικρατεί στο σπίτι ή στην οικογένειά σας, θα πρέπει να γίνετε εσείς ο φάρος της ελπίδας, της αρμονίας και της εγκράτειας. Μπορεί να σας ακούγεται ακατόρθωτο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Την πιο δύσκολη περίοδο θα την περάσετε εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς θα κληθείτε να ξεπεράσετε μία απώλεια, είτε είναι φυσική είτε μεταφορική .

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι για εσάς τους Αιγόκερους η καινούρια εβδομάδα, με χαρούμενες στιγμές αλλά και δυσκολίες. Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτών των ημερών, θα είναι η διαχείριση μίας απώλειας.

Τα ευχάριστα νέα θα έλθουν από τα επαγγελματικά σας, κυρίως από τα ανοίγματα που κάνατε. Τα αποτελέσματα αποδεικνύονται πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο, οπότε μπορείτε να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με το επόμενο βήμα που έχετε να κάνετε.

Στον έρωτα τα πράγματα είναι πολύ καλά, καθώς το φλερτ έχει μπει για τα καλά στην ζωή σας και μάλιστα αν το επιτρέψετε, θα μεταμορφωθεί σε σεξουαλικές επαφές! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε χαλαροί και χαλαρές, και να μην έχετε προσδοκίες. Αφήστε να έλθει από μόνο του ό,τι είναι να έλθει. Το ίδιο ισχύει και στις σχέσεις σας! Χαλαρώστε και περάστε όμορφες ερωτικές στιγμές με τον ή την σύντροφό σας.

 

Εσείς οι Υδροχόοι, σε γενικές γραμμές, θα έχετε μία καλή εβδομάδα αλλά προς το τέλος αυτής, θα ξεκινήσουν προβλήματα με την εργασία, την υγεία και τους ή τις συντρόφους σας.

Η ζωή σας κυλάει με τον τρόπο που θέλετε εσείς, οπότε έχετε κάθε λόγο να είστε χαρούμενοι και χαρούμενες! Οι στόχοι που έχετε θέσει στις ζωές σας αργά αλλά σταθερά εκπληρώνονται, οι συνεργασίες σας πάνε από το καλό στο καλύτερο, η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά δραστήρια και γενικά περνάτε καλά!

Τα σύννεφα θα αρχίσουν να συσσωρεύονται προς το τέλος της εβδομάδας, και θα ξεκινήσουν πρώτα τα προβλήματα με τα άτομα μέσα στην εργασία σας, είτε είναι συνάδελφοι είτε είναι υπάλληλοι. Αυτό που θα συμβεί, θα είναι η έλλειψη επικοινωνίας η οποία θα προκληθεί από την έλλειψη- όπως την ορίζετε εσείς- κοινής λογικής. Θα θεωρήσετε ότι όλοι οι υπόλοιποι το μόνο που κάνουν, είναι να παραπονούνται και να μην κάνουν τα αυτονόητα. Άλλωστε εσείς οι Υδροχόοι φημίζεστε για την απέχθεια που έχετε σε ανθρώπους αυτού του είδους.

Και εκεί που λέτε ότι “φτάνει πια με όλους αυτούς” έρχεται και ο ή η σύντροφός σας να κάνει ακριβώς τα ίδια! Με παράπονο αλλά και ρομαντική διάθεση, θα ζητήσει να του ή της πείτε πόσο την ή την αγαπάτε, ότι δεν μπορείτε χωρίς εκείνον ή εκείνη, και όλα αυτά τα γλυκανάλατα που τόσο απεχθάνεστε. Μην απορήσετε λοιπόν εάν εκραγείτε. Καλό θα ήταν πριν δείτε τον άλλον ή την άλλη να τα μαζεύει για να φύγει, να προσπαθήσετε να μιλήσετε ήρεμα.

 

Εσείς οι Ιχθύες αυτές τις ημέρες θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Το χάος στο οποίο βρίσκεστε, επηρεάζει άμεσα τόσο τα έσοδα όσο και τα έξοδα.

Ας ξεκινήσουμε βλέποντας τα έσοδα. Αυτή την περίοδο, επιτέλους, έρχονται περισσότερα έσοδα από τον μέσο όρο σας. Παρ’ όλα αυτά εσείς δεν είστε ικανοποιημένοι και ικανοποιημένες με τίποτα. Όσα και να πάρετε στο χέρι θα ζητάτε άλλα τόσα. Εδώ και καιρό λειτουργείτε χαοτικά, κάτι το οποίο προκαλεί προβλήματα στις συναναστροφές σας με τους άλλους. Μην κοιτάτε μόνο τί κάνουν οι άλλοι, ασχοληθείτε με τα να βγάλετε χρήματα κάνοντας αυτό που αγαπάτε ή να μετατρέψετε μία δραστηριότητα ελεύθερου χρόνου σε ημι-επαγγελματική ή πλήρως επαγγελματική δραστηριότητα.

Ας δούμε και τα έξοδα. Τα έξοδα αυτήν την περίοδο επηρεάζονται άμεσα από το το είδος της εργασίας με την οποία δραστηριοποιείστε. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, τα έξοδα της επιχείρησής σας είναι πολλά, και πρέπει να τα ισορροπήσετε αντί να τα αντιμετωπίζετε ως πονοκέφαλο που θα περάσει με μία ασπιρίνη. Πρέπει να καταλάβετε ότι στο εμπόριο αυτά τα πράγματα απαιτούν σωστούς χειρισμούς για να μην βρεθείτε υπερχρεωμένοι και υπερχρεωμένες. Αν είστε υπάλληλοι, αυτό το διάστημα φροντίστε να είστε εντάξει έναντι των φορολογικών και τραπεζικών σας υποχρεώσεων. Μην αρχίσετε τα «έχει ο Θεός» διότι τότε θα δείτε τα χρέη να αυξάνονται, και ίσως τις κατασχέσεις χρημάτων που έχετε στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς.

Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα έχετε πολλά φλερτ αλλά θα αποφύγετε να ενδώσετε. Περισσότερο το παιγνίδι θα σας κάνει να χαρείτε, παρά κάτι άλλο.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s