Οι προβλέψεις 3 έως 9 Ιουλίου!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα τον βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr/

Μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Κριούς καθώς με τα χίλια ζόρια θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Οι ημέρες αυτές που σας περιμένουν μπροστά θα έχουν το εξής χαρακτηριστικό γνώρισμα, την προσπάθεια να διατηρήσετε πάσει δυνάμει την ψυχραιμία σας. Το παραμικρό μπορεί να σας βγάλει εκτός εαυτού, με απρόβλεπτες συνέπειες τόσο για εσάς όσο και για την οικογένειά σας.

Ως άνθρωποι αυτό το διάστημα, μπορεί να είστε δύσκολοι ως χαρακτήρες αλλά γενικά θα είστε καλοί κι ευγενικοί με τους ανθρώπους, όμως έως ένα σήμειο. Πραγματικά η καλοσύνη καλοσύνη, αλλά, αν κάποιος την καταχραστεί, ποίος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Κι εδώ θέλει προσοχή, διότι άπαξ και χάσετε τον έλεγχο πολύ δύσκολα θα τον ανακτήσετε. Τότε είναι που θα επιτεθείτε επί δικαίων και αδίκων.

Τα προβλήματα που θα πυροδοτήσουν αυτήν την έκρηξη είναι, κλασσικά, τα οικονομικά. Για την ακρίβεια είναι χρήματα που πρέπει να πάρετε αλλά θα δυσκολευθείτε, ειδικά αν πρόκειται για δανεικά που πρέπει να σας επιστρέψουν. Το μάθημα που πρέπει να πάρετε τις επόμενες ημέρες είναι να διαχειρίζεστε καλύτερα τα οικονομικά σας, να μάθετε ποιους μπορείτε να εμπιστεύεστε, και πάνω από όλα να μην τα σκορπάτε αριστερά δεξιά.

Ερωτικά, αυτό το διάστημα ευνοεί τις ρομαντικές ιστορίες. Μην προσπαθήσετε να τις αποφύγετε επειδή σας βγάζουν στην επιφάνεια τα συναισθήματά σας. Ίσως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να μάθετε να τα διαχειρίζεστε καλύτερα.

Όσοι είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, προετοιμαστείτε σιγά σιγά να κάνετε τα σχέδιά σας για τις θερινές διακοπές. Το ταίρι σας θα αρχίσει από τις επόμενες ημέρες να σας “γκρινιάζει” για το που θα πάτε!

 

Εσείς οι Ταύροι, απολαύστε τις τελευταίες καλές ημέρες όπου θα ασχολείστε με τους εαυτούς σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Από τα μέσα της εβδομάδος, θα αρχίσετε να δίνετε έμφαση στα οικονομικά σας.

Πρώτα από όλα, σύντομα θα έχετε ευχάριστα νέα στα οικονομικά και στα ερωτικά σας. Στα ερωτικά, ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε επιτέλους από το παρελθόν!

Καιρός λοιπόν να δοκιμάσετε κάτι καινούριο! Προσέξτε όμως, διότι αυτό το άτομο θα θέλει θέλει συνέχεια να το επιβεβαιώνετε. Ευτυχώς για εσάς, όπου από τα μέσα της εβδομάδος θα έχετε την διάθεση να του προσφέρετε την επιβεβαίωση που αναζητά! Μετά από αυτό, σας περιμένει μία σχέση πραγματικά όπου θα μεταμορφωθείτε. Η αγάπη, το πάθος, η ζήλεια, αλλά και η συναισθηματική ολοκλήρωση, θα είναι τα χαρακτηριστικά της γνωρίσματα .

Στα οικονομικά, τα ευχάριστα νέα αφορούν χρήματα που θα λάβετε, ή από το πέρας των εξόδων που είχατε αυτό το διάστημα. Για αυτό άλλωστε από τα μέσα της εβδομάδος και μετά, θα αρχίσετε να οργανώνετε τα οικονομικά σας, τα οποία φυσιολογικά θα έλθουν σε ισορροπία μετά από δεκαπέντε ημέρες.

Εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, θα έχετε να αντιμετωπίσετε έναν ή μία σύντροφο αρκετά κυκλοθυμικό ή εντελώς πανικοβλημένο. Η καλή του ψυχολογική κατάσταση κρέμεται από μία κλωστή. Μπορεί να σας κάνει τον δύσκολο ή την δύσκολη, αλλά δεν είναι κακός ούτε κακή. Μάλιστα αν πάτε με τα νερά του ή τα νερά της, τότε θα δείτε έναν άνθρωπο καλοσυνάτο και ευγενικό. Αν όμως έλθετε σε αντιπαράθεση, τότε θα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα λυσσασμένο πλάσμα το οποίο δεν έχει όριο. Για αυτό καλό θα ήταν να προσέχετε κουβέντες και συζητήσεις.

 

Εσάς τους Δίδυμους σας περιμένει μία καλύτερη εβδομάδα από την προηγούμενη. Οι δοκιμασίες μπορεί να μην τελείωσαν πλήρως, αλλά σύντομα θα μπορέσετε να ξεφύγετε από όλο αυτό το αρνητικό κλίμα και να ασχοληθείτε με πιο χαλαρά πράγματα.

Αν και ακόμη βιώνετε τα απόνερα των εντάσεων για χρήματα, εργασία, υγεία, ακόμη και με κινήσεις ατόμων που σας έβλαψαν, εντούτοις κινήστε με πλήρη ταχύτητα ώστε να ξεφύγετε από αυτήν την μίζερη κατάσταση. Για αυτό άλλωστε θα αρχίσετε να διακόπτετε επαφή με όλα εκείνα τα άτομα τα οποία δεν έχουν τίποτα άλλο να σας προσφέρουν. Το κακό είναι πως αυτή η διαδικασία δεν θα είναι αναίμακτη, αλλά θα είναι αναγκαία ώστε απελευθερωμένοι κι απελευθερωμένες να ασχοληθείτε με πιο χαλαρά πράγματα, όπως βόλτες ή ταξίδια ή καινούριες γνωριμίες.

Ένα από τα πράγματα που πρέπει να δώσετε σημασία τις επόμενες ημέρες είναι οι σχέσεις σας με φίλους με τους οποίους πλέον δεν έχετε κάτι άλλο να προσφέρετε μεταξύ σας. Εκείνοι κι εκείνες θέλουν  να διασκεδάσουν, να κάνουν τρέλες, ενώ εσείς αυτήν την περίοδο εκτιμάτε πιο σταθερές καταστάσεις, και κυρίως τα χρήματα. Καλές είναι οι περιπέτειες αλλά κοστίζουν, και πλέον μετά το μεγάλο θέμα που περάσατε την προηγούμενη εβδομάδα, συνειδητοποιήσατε ότι θέλετε να ξοδεύετε τα χρήματά σας για πιο σοβαρά θέματα, ακόμη και να κάνετε οικονομία! Άλλωστε, για να πάτε θερινές διακοπές θέλετε χρήματα, οπότε σιγά σιγά θα κόψετε τα περιττά έξοδα, και καλά θα κάνετε.

Την περίοδο αυτή, θέλετε να περάσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας. Για αυτό θα επιλέξετε να μείνετε μόνοι και μόνες μαζί τους παρά να κάνετε τρελή ζωή. Κάποιοι και κάποιες από εσάς τις επόμενες ημέρες θα ερωτευθείτε ένα άτομο το οποίο δεν είναι διαθέσιμο, αλλά δεν αποκλείεται να σας πει ναι για μία σύντομη ερωτική περιπέτεια.

 

Μία πολύ έντονα ερωτική εβδομάδα περιμένει εσάς τους Καρκίνους. Τα πάντα περιστρέφονται στην δίνη του πάθους, κάτι το οποίο θα λατρέψετε! Οι επόμενες ημέρες είναι ημέρες χαράς, διασκέδασης, έρωτα, πάθους και πολύ σεξ! Η ανάγκη σας να ζήσετε στο μέγιστο την ζωή σας, θα σας οδηγήσει επιτέλους να ανοιχτείτε στον κόσμο. Με μία παιδικότητα που θα σας διακρίνει, θα αφεθείτε σε όλα αυτά τα υπέροχα που έχει να σας προσφέρει η ζωή, και θα τα γευθείτε μέχρι τελευταίας ρανίδος!

Το σημαντικότερο που έχουν να σας προσφέρουν οι επόμενες ημέρες είναι το πάθος, το οποίο θα συνδυάζεται με έρωτα και σεξ, αυτό δηλαδή που πάντα επιθυμείτε! Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, θα γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο σας επιθυμεί, αλλά είναι πολύ συνεσταλμένο για να σας διεκδικήσει άμεσα. Για αυτό θα πρέπει να πάρετε εσείς όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται ώστε να χαλαρώσει και να αφεθεί. Δώστε τον χρόνο που χρειάζεται χωρίς μεγάλη πίεση, και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως συγκλονιστικό για εσάς!

Πρόβλημα θα αντιμετωπίσετε εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες. Αν και θεωρείστε από τα πιο πιστά ζώδια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλετε τον έρωτα. Σε σχέσεις που έχουν βαλτώσει από την καθημερινότητα, έρχεται ένας άνεμος πάθους να τις συγκλονίσει. Όμως αυτός ο άνεμος δεν προέρχεται από το ταίρι σας. Κάποιοι και κάποιες από εσάς δεν θα αντέξετε τον πειρασμό, και θα ενδώσετε. Το αποτέλεσμα πάντως θα είναι μοναδικό και πολλοί και πολλές από εσάς θα μπείτε στον πειρασμό να τερματίσετε την σχέση σας προς χάριν αυτού του ατόμου. Αν πάντως επιλέξετε απλά να έχετε μία παράνομη σχέση να είστε σίγουροι και σίγουρες ότι ο ή η σύντροφός σας δεν θα το πάρει είδηση επειδή είναι απασχολημένος και απασχολημένη με τα δικά του ή τα δικά της προβλήματα.

 

Εσείς οι Λέοντες θα έχετε μία πολύ περίεργη εβδομάδα. Αν και θα χρειαστεί να επιληφθείτε αρκετών θεμάτων, σας έχει πιάσει μία άρνηση, κάτι το οποίο σύντομα θα σας φέρει σε ευθεία αντιπαράθεση με συγγενείς, με χρέη, ακόμη και με τον νόμο.

Το πρόβλημα των ημερών θα είναι η απέραντη θλίψη που θα νιώσετε. Κάτι η χαμένη σας αθωότητα, κάτι ο χρόνος που τρέχει, κάτι η ανάγκη να σας αφήσουν ήσυχους και ήσυχες, όλα αυτά συνθέτουν ένα πλαίσιο μιζέριας. Το γεγονός επίσης ότι δεν έχετε βρει τον τέλειο ή την τέλεια σύντροφο ενισχύει αυτόν τον εσωτερικό θυμό.

Ευτυχώς όμως για εσάς, μία γυναίκα θα είναι αυτή που θα έλθει να σας βγάλει από την αυτήν την κατάσταση που θα περιπέσετε. Για εσάς τους άνδρες Λέοντες μπορεί να είναι μία ερωμένη που καιρό την παραβλέπατε αλλά εκείνη το είχε βάλει σκοπό να σας κατακτήσει, κάτι το οποίο και θα κάνει πράξη! Για εσάς τους δεσμευμένους, η σύντροφός σας θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε ποίοι είστε και τί μπορείτε να καταφέρετε.

Για εσάς τις γυναίκες Λέοντες, η γυναίκα αυτή το πιθανότερο να είναι η μητέρα σας. Αυτή θα είναι που θα σας δείξει ότι η ζωή είναι πολύ όμορφη για να κάνετε σαν μικρά παιδιά που σας πήραν από το χέρι το γλειφιτζούρι Με το πάθος της αλλά και τον τόνο της φωνής της, θα σας ταρακουνήσει και τότε θα μπορέσετε να αντιληφθείτε ότι το να ζεις μέσα στην μιζέρια δεν είναι καν ζωή.

Ερωτικά, αυτό το διάστημα δεν θα είναι και το καλύτερο για εσάς διότι με τον αρνητισμό που εκπέμπετε, πολύ δύσκολα θα πείσετε εραστές ή ερωμένες να μείνουν μαζί σας. Επίσης, αν θέλετε μόνο σεξ, ατυχήσατε. Όλες οι γνωριμίες που θα κάνετε, θα θέλουν σχέση.

 

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα είναι ελαφρά καλύτερη για εσάς τους Παρθένους, σε σχέση με την προηγούμενη του Ιουνίου. Παρ΄ όλα αυτά, οι δυσκολίες θα συνεχιστούν αλλά μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Από την επόμενη θα υπάρξει μία περίοδος γαλήνης. Τουλάχιστον θα υπάρξουν ευχάριστα οικονομικά νέα.

Οι δυσκολίες τις προηγούμενης εβδομάδος θα πρέπει να σας άνοιξαν τα μάτια και να είδατε καθαρά τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους και την διαχείριση των εξόδων σας. Το γεγονός αυτό, θα σας οδηγήσει στο να διορθώσετε κάποια σειρά λαθών που έχετε κάνει, όχι όμως όλα επειδή ακόμη πιστεύετε ότι έχετε δίκιο.

Τα έξοδα αυτήν την περίοδο ξεπέρασαν το όριο της ανοχής σας και είναι αδύνατο να τα συμμαζέψετε. Τα χρέη που έχετε θα σας προκαλέσουν γερό πονοκέφαλο, αλλά ευτυχώς σύντομα τα πράγματα θα φτιάξουν. Το χειρότερο από όλα, είναι να έχετε δανειστεί από φίλους σας. Αν δεν φροντίσετε να τους επιστρέψετε τα χρήματά τους κινδυνεύετε να καταστρέψετε την φιλία σας.

Με τις σχέσεις σας, η περίοδος αυτή θα είναι καλή για να αποφασίσετε τί είδους σχέσεις θέλετε. Όσο και να φαίνεται περίεργο, έχετε πλήρη διαύγεια και θα αρχίσετε να αποφεύγετε σχέσεις που σας πνίγουν. Πλέον οι άνθρωποι που θα επιλέγετε για συντρόφους, θα είναι άτομα σταθερά, λογικά και με διάθεση για πλήρη δέσμευση

Ερωτικά, αυτό το διάστημα εξακολουθείτε να βασανίζεστε από την σκέψη ενός ή μίας πρώην συντρόφου. Το θέμα το αντιμετωπίζετε εντελώς παιδιάστικα, για αυτό και σας προκαλεί άγχος.

 

Για εσάς τους Ζυγούς, οι πολύ καλές ημέρες τελειώνουν. Όμως, κι ευτυχώς, τα πράγματα δεν μένουν στάσιμα και το επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε από την σχετική αδράνεια στην δράση. Πριν όμως γίνει αυτό, σας περιμένουν καλά επαγγελματικά νέα, ή από τον τομέα της υγείας εάν είχατε κάποιο πρόβλημα.

Στον επαγγελματικό σας τομέα, το τελευταίο διάστημα επικρατεί αναβρασμός. Κάτι οι συνεργάτες σας, κάτι τα οικονομικά δεδομένα, θυμίζουν ηφαίστειο που πρόκειται να εκραγεί. Αυτό το ηφαίστειο, μέσα στο επόμενο διάστημα, θα εκραγεί. Τα νέα όμως που θα λάβετε σύντομα, θα σας καθησυχάσουν, επειδή υπάρχουν άτομα που θα σας βοηθήσουν, αλλά όχι άμεσα. Το σημαντικό όμως είναι ότι μέχρι τώρα αφήνατε τους κακούς συνεργάτες να έχουν αυτοί το επάνω χέρι, και σύντομα θα αναλάβετε εσείς τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να διορθωθεί η κατάσταση. Οπότε μην φοβάστε, ό,τι κι αν συμβεί εσείς είστε κατοχυρωμένοι και κατοχυρωμένες.

Επίσης, θα ασχοληθείτε με ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που επανεμφανίστηκε. Το γεγονός ότι ξέρετε τί είναι, σας βοηθάει να το λύσετε γρήγορα χωρίς περαιτέρω επιπλοκές.

Εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, θα δείτε το ταίρι σας να βγαίνει εκτός ορίων λόγω κάποιων οικονομικών προβλημάτων ή σοβαρών εξόδων, τα οποία όμως περίμενε. Ευτυχώς που υπάρχετε εσείς, και μπορείτε να τον ή την βοηθήσετε, είτε με το να βρείτε εσείς χρήματα ή μέσω γνωριμιών σας ή ακόμη και με δικές σας πρωτοβουλίες.

Στον έρωτα τα πράγματα είναι ήσυχα, εκτός από εσάς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο. Εσάς, σας ταλαιπωρούν άτομα από το παρελθόν. Πάρτε το απόφαση, πρέπει να κόψετε επαφή μαζί τους αν θέλετε να ευτυχήσετε.

 

Εσείς οι Σκορπιοί, θα έχετε μία εβδομάδα όπου θα θελήσετε να ζήσετε και πάλι σαν παιδιά ή θα εκδηλώσετε μία παιδικότητα, η οποία θα σας βοηθήσει να κερδίσετε πόντους στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, αλλά και θα προκαλέσει μία μικρή ένταση με μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα από εσάς.

Η ζωή σας το τελευταίο διάστημα δοκιμάζεται, τόσο από την έλλειψη υπομονής που δείχνετε σε ό,τι σας λένε, όσο και στα καθημερινά προβλήματα, τα οποία σας κάνουν έξαλλους κι έξαλλες, επειδή δεν μπορείτε να τα ελέγξετε. Επειδή τα προβλήματα που βιώνετε θα ενταθούν το επόμενο διάστημα, πάρτε τον χρόνο σας. Είναι καιρός για λίγο να σταματήσετε να σκέπτεστε με όρους προβλημάτων, και να αρχίσετε να σκέπτεστε με εκείνον τον ενθουσιώδη τρόπο που χαρακτηρίζει τα παιδιά! Αφήστε το παιδί που κρύβεται μέσα σας, να αναλάβει λίγο τα ηνία, διότι διαφορετικά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μιζεριάζετε. Το εσωτερικό σας παιδί, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία έχετε περιπέσει. Χαλαρώστε, και δείτε τα πράγματα με την αισιοδοξία ενός παιδιού, με την αθωότητα που το διακρίνει, κάντε τις τρέλλες που κάνει, παίξτε όπως ένα παιδί, και γενικά αφεθείτε.

Το γεγονός ότι εσείς θα κάνετε σαν μικρά παιδιά, θα σας φέρει αντιμέτωπους και αντιμέτωπες με άτομα που έχουν μία θέση ευθύνης ή είναι μεγαλύτερα σε ηλικία από εσάς. Μην νομίζετε ότι θα γίνει κάτι συγκλονιστικό, απλά θα σας υπενθυμίσουν πως άλλο πράγμα να νιώθεις σαν παιδί, και άλλο πράγμα να παλιμπαιδίζεις. Έως ένα σημείο έχουν δίκιο, αλλά μερικές φορές χρειάζεται να ξεφεύγεις από τα πλαίσια! Πάντως, αν αποφασίσετε να χαλαρώσετε, θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα ότι θα κερδίσετε πόντους δημοφιλίας ανάμεσα στον κοινωνικό σας κύκλο, στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, και στον έρωτα.

Στον έρωτα δε, μπορείτε να τα δώσετε όλα, μόνο και μόνο για την χαρά του έρωτα! Είναι καιρός να μην αφήνετε άλλο τις κακές αναμνήσεις να επηρεάζουν την σκέψη σας. Βρείτε λοιπόν ξανά την χαμένη σας αθωότητα!

 

Εσείς οι Τοξότες, μπορεί στην ζωή σας να νιώθετε σαν να βρίσκεστε πάνω σε ένα πλοίο που πλέει με φουρτούνα, έχετε όμως το σθένος να παραμείνετε ψύχραιμοι και ψύχραιμες και να παλέψετε έως ότου φθάσετε το πλοίο στο λιμάνι.

Έχει καταντήσει βαρετό να σας λέμε κάθε εβδομάδα ότι «η εβδομάδα αυτή θα είναι δύσκολη για εσάς» αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ήδη διανύετε μία περίοδο όπου έχετε προβλήματα με τους ή τις ερωτικές σας συντρόφους, με τα παιδιά σας, με τα οικονομικά, ακόμη και με φοβίες που ποτέ δεν έπαψαν να σας στοιχειώνουν. Όμως, και αυτό είναι το παρήγορο, είστε πλέον σε θέση να διαχειριστείτε ό,τι κι αν συμβεί. Ο βασικός κανόνας που ακολουθείτε αυτήν την περίοδο είναι «ψυχραιμία και ισορροπία». Χάρη σε αυτόν τον κανόνα, ο αγώνας που δίνετε, δεν πρόκειται να πάει χαμένος, ειδικά το επόμενο διάστημα στο οποίο θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε πιο σοβαρές καταστάσεις από ό,τι τώρα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε να αντιμετωπίσετε, έναν εραστή ή μία ερωμένη, ή τα παιδιά σας. Στο θέμα του ερωτικού συντρόφου, εκείνος ή εκείνη πραγματικά σας κοιτάει στα μάτια, και περιμένει από εσάς μία καλή κουβέντα, ένα χάδι, λίγη στοργή. Εσείς όμως, με όλα αυτά που σας συμβαίνουν, αδυνατείτε να προσφέρετε όλα αυτά που ζητούν, με αποτέλεσμα να νιώσουν ανασφάλεια. Μπορεί να είναι σκληρό, αλλά το επόμενο διάστημα έχετε να αντιμετωπίσετε σοβαρά οικονομικά θέματα. Το ίδιο ισχύει και με τα παιδιά σας. Σε εσάς επαφίονται για βοήθεια, αλλά αυτό το διάστημα σας είναι πολύ δύσκολο.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Αιγόκερους. Το παράδοξο όμως, είναι πως για όλα τα προβλήματά σας, θα φταίνε οι άλλοι και όχι εσείς. Εσείς το μόνο που θέλετε είναι η ησυχία σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα εκνευριστείτε με όλα αυτά που θα σας συμβαίνουν.

Πρώτα από όλα, κάποια θέματα με την εργασία σας ολοκληρώνονται, αλλά με άσχημο αποτέλεσμα για εσάς, καθώς είτε θα χάσετε χρήματα ως αποτέλεσμα εκνευρισμού, είτε θα ολοκληρωθεί η σύμβαση που έχετε και απλά θα πάρετε την αποζημίωσή σας και θα φύγετε. Οι μόνοι και οι μόνες που έχετε να κερδίσετε κάτι από όλη αυτήν την ταλαιπωρία, είστε εσείς που γεννηθήκατε στο τρίτο δεκαήμερο.

Τα μεγάλα προβλήματα θα τα ζήσετε τώρα, αυτήν την εβδομάδα. Αν έχετε θέμα υγείας με κάποιον από τους γονείς σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να τον ή την πάτε σε κάποιον ειδικό να τον ή την κοιτάξει. Το ίδιο ισχύει εάν υπάρχει και κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς σας αν είναι ασθενής. Αν έχετε πρόβλημα με τον ή την σύζυγό σας, η ένταση των ημερών αυτών, θα σας οδηγήσει στο να χωρίσετε προσωρινά.

Από τα μέσα της εβδομάδος, έρχονται να προστεθούν νέα προβλήματα στην πλάτη σας. Τα χρέη που έχετε, είναι πολύ πιθανόν να σας «πνίξουν». Η κατάσταση αυτή είναι παροδική, αλλά άκρως ψυχοφθόρα. Επίσης είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε έναν θάνατο, όχι όμως δικού σας ατόμου. Μπορεί να είναι άτομο από την πλευρά του ή της συντρόφου σας, ή ακόμη κι ενός από τους συνεργάτες σας. Εσείς όμως θα φέρετε το βάρος των επιπτώσεων από ένα τέτοιο γεγονός.

Τουλάχιστον ερωτικά, είστε καλύτερα! Το επόμενο διάστημα θα μπλέξετε με ένα άτομο μέσα από την εργασία σας το οποίο σας κυνηγάει καιρό τώρα!

 

Τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν εσάς τους Υδροχόους αυτήν την εβδομάδα, είναι τα οικονομικά και τα επαγγελματικά, κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο δεύτερο δεκαήμερο. Κατά τα άλλα όμως, είστε μια χαρά και κάνετε αυτό που θέλετε ή αυτό που σας αρέσει.

Τα οικονομικά θα είναι η μεγάλη σας πληγή, καθώς οι λογαριασμοί αυξάνονται, τα έξοδα τρέχουν, οι υποχρεώσεις πολλές, και όλα αυτά βγαίνουν εκτός ελέγχου. Αν μάλιστα αυτήν την περίοδο χάσετε την εργασία σας, ή δεν βρίσκετε εργασία, τα πράγματα θα γίνουν ζοφερά. Μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχετε εσείς που γεννηθήκατε στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, για αυτό προσπαθήστε με κάθε τρόπο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

 

Από εκεί και πέρα, στον ερωτικό τομέα, μετά από μία μεγάλη τρικυμία που περάσατε, τα πράγματα σταδιακά αρχίζουν να ηρεμούν. Τί θα αποκομίσετε αυτό το διάστημα. Πρώτα από όλα, θα χωρίσετε (ή  μάλλον θα σας χωρίσουν) επειδή δεν δείχνετε την απαραίτητη ευαισθησία στον άλλον ή την άλλη. Πρακτικά όμως, άλλο που δεν θέλετε κι εσείς, επειδή αυτό το διάστημα θέλετε διασκέδαση, χαρά, παιγνίδια και όχι μουρμούρα. Τουλάχιστον θα ηρεμήσετε αυτές τις ημέρες, και από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάτε και πάλι από την αρχή! Την μεγαλύτερη πιθανότητα να βιώσετε αυτήν την κατάσταση την έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου.

Όσοι και όσες παραμείνετε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, σας περιμένουν ρομαντικές στιγμές, με απλές καθημερινές επιδείξεις αγάπης, κάτι το οποίο έχετε ανάγκη. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις θα νιώσετε την ανάγκη να ζήσετε τον έρωτά σας με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας με την αθωότητα που διέκρινε τους εφηβικούς σας έρωτες!

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Ιχθύες. Πολλά τα νεύρα από νέα που θα έλθουν από το παρελθόν σας (κυρίως νέα από την Εφορία) ή με κάποιον από τους γονείς σας για οικονομικά τους ζητήματα. Όμως, κάτι υπάρχει στον αέρα που θα λειτουργήσει σαν βοήθεια από το πουθενά!

Το επόμενο διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να επιστρέψετε σε πιο αθώες εποχές, όπου όλα τα πράγματα ήταν ήρεμα, με ελπίδα και προοπτική για το μέλλον, να ζήσετε τον έρωτα, να ξεφύγετε από αγωνίες, υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Ε, λοιπόν, τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα αυτό είναι εφικτό! Δοκιμάστε να αφήσετε για λίγο στην άκρη του μυαλού σας όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά σας και ζήστε ανάλαφρα! Μάλιστα, για κάποιους και κάποιες από εσάς η περίοδος αυτή θα σταθεί αφορμή να αποκτήσετε παιδί.

Τα δύσκολα νέα θα έλθουν από παρελθοντικές καταστάσεις, οι οποίες σας στοιχειώνουν αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό. Αν το θέμα είναι η Εφορία, δυστυχώς θα βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση κυριολεκτικά να σας πατούν, κάτι το οποίο θα τινάξει τον προϋπολογισμό σας στον αέρα.  Ό,τι κι αν συμβεί εσείς δεν πρέπει να πανικοβληθείτε. Σύντομα έρχεται βοήθεια από το πουθενά με την μορφή αύξησης της εργασίας, κάτι το οποίο σημαίνει χρήματα, ή θα υπάρξει ένας δημόσιος λειτουργός ο οποίος θα σας βοηθήσει ώστε να ξεπεράσετε για τώρα, τα προβλήματα αυτά.

Οι πολύ δύσκολες καταστάσεις θα προέλθουν από την σύγκρουση που θα έχετε με κάποιον από τους γονείς σας, κυρίως με τον πατέρα σας. Τα οικονομικά προβλήματα ή κάποια ψυχολογικά προβλήματα που περνάει αυτήν την περίοδο, προκαλούν προβλήματα σε εσάς. Η διακοπή των σχέσεών σας είναι πολύ πιθανή. Θέλει μεγάλο σθένος για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s