Προβλέψεις από 26 έως 2 Ιουλίου!

Μία πολύ περίεργη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Κριούς, διότι θα δοκιμαστεί σοβαρά ο συναισθηματικός σας κόσμος (ναι, έχετε και από αυτόν)! Ας δούμε λοιπόν τι σας περιμένει.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να εκφράσετε όλα αυτά που κρύβετε μέσα σας, και σας “πνίγουν”. Θα θελήσετε να βροντοφωνάξετε στον κόσμο ότι έχετε κι εσείς καρδιά, αγωνίες, λύπες, ανάγκη για φροντίδα και κατανόηση. Το καλό είναι ότι θα μπορέσετε να το κάνετε, το κακό είναι όμως ότι θα “τρομάξετε” τους ανθρώπους γύρω σας, με αυτήν την πρωτόγνωρη για εκείνους συμπεριφορά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, για να μην σας πουν τρελλούς και τρελλές, είναι να περιορίσετε ελαφρά την διαχυτικότητά σας, και όλα θα πάνε καλά.

Αν κάτι πρέπει να προσέξετε αυτό το διάστημα, είναι η εργασία σας. Σύντομα θα έχετε προτάσεις τις οποίες αν δεν έχετε τα προσόντα, καλύτερα να τις απορρίψετε, Μην προσπαθήσετε να κοροϊδέψετε τους υποψήφιους εργοδότες σας ότι είστε τα κατάλληλα άτομα, θα το μετανιώσετε πολύ σύντομα καθώς θα εκτεθείτε. Αν πάλι είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, η επιλογή του αν θα δεχθείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν, περνά από τον ή την σύντροφό σας, ή, από στενούς συγγενείς, ή από νομικούς. Επειδή δεν είστε άνθρωποι που αντέχουν να περιμένουν από τους άλλους ή να υποχρεώνονται σε άλλους, θα γκρινιάξετε άσχημα. Επειδή όμως δεν περνάει τελικά από το χέρι σας, ακούστε τί έχουν να σας πουν, και μην κάνετε το δικό σας.

Προσέξτε τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν και πάλι στα επαγγελματικά σας. Με κάθε τρόπο, εσείς θα πρέπει να προστατεύσετε την οικογένειά σας από αυτά που έρχονται.

Τον έρωτα θα μπορέσετε να τον χαρείτε εάν επιτέλους χαλαρώσετε λίγο! Οι υποχρεώσεις πάντα θα υπάρχουν και ο χρόνος είναι λίγος. Εκμεταλλευθείτε την περίοδο αυτή που θέλει από εσάς να ερωτευθείτε!

 

Μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ταύρους. Γενικά θα είστε κλειστοί και κλειστές τις επόμενες ημέρες, καθώς θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις που είτε αφορούν εσάς είτε την οικογένειά σας.

Τις επόμενες ημέρες θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι και μόνες με τις σκέψεις σας. Προσφάτως υπήρξαν νέα, είτε οικονομικής φύσης είτε ερωτικής τα οποία σας έφεραν εμπρός των ευθυνών σας. Γενικά, το επόμενο διάστημα θα αποφύγετε να μιλάτε. Θα μιλήσετε μόνο με τα άτομα που εμπιστεύεστε, και σε εκείνους είτε θα μιλήσετε με νεύρα, είτε θα τους τρελλάνετε στην γκρίνια. Αυτό που σας ενοχλεί πάνω από όλα, είναι πως ενώ τα έχετε σχεδιάσει όλα τέλεια στην ζωή σας, η μοίρα συνεχίζει να σας κτυπά και να “γελάει” με τις δοκιμασίες σας. Εδώ έρχεται η υπενθύμιση ότι πρέπει να βασίζεστε πολύ περισσότερο στους εαυτούς σας, παρά στην επιδοκιμασία των άλλων. Καθίστε λοιπόν και σκεφθείτε, τί ήταν αυτό που σας ενόχλησε από τους αστάθμητους παράγοντες, και βρείτε λύσεις τώρα, που έχετε σχετική ηρεμία.

Οικονομικά αυτό το διάστημα θα είναι περίεργο. Από την επίσημη εργασία σας, θα έχετε κάποια προβλήματα με τις πληρωμές τα οποία θα σας κάνουν να γκρινιάξετε. Αντί αυτού, μπορείτε να βρείτε και μία άλλη πηγή εσόδων, η οποία θα μπορεί να συνδυάζει την δημιουργική σας φύση με την ικανότητα να βγάζετε χρήματα.

Ερωτικά, τα πράγματα είναι πολύ καλά και θα γίνουν πολύ καλύτερα, αρκεί να μην αφήσετε την γκρίνια ή τα προβλήματα στην εργασία να επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Μάλιστα πολύ σύντομα θα βρεθείτε με ένα άτομο το οποίο θέλει ό,τι κι εσείς, μία σχέση για να γεμίσει την καθημερινότητά σας.

 

Εσείς οι Δίδυμοι, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα, και αυτό είναι πολύ πιθανόν να μεταφραστεί σε γκρίνια από μέρους σας.

Πρώτα από όλα, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έλθετε σε επαφή με φίλους με τους οποίους μπορεί να έλθετε σε ρήξη ή θα προσπαθήσετε να τους πείσετε ότι χρειάζεστε όλοι να περάσετε καλά αυτό το διάστημα. Η ρήξη που προετοιμάζεται να συμβεί, αφορά τις σχέσεις που έχετε μαζί τους, οι οποίες θα δοκιμαστούν εξαιτίας του γεγονότος ότι εσείς θέλετε να ασχοληθείτε με το να βρείτε ερωτικό ή ερωτική σύντροφο ή να περάσετε χρόνο με τον ή την σύντροφό σας. Επειδή αυτήν την περίοδο εκείνοι νιώθουν “ευαίσθητοι”, θέλουν από εσάς να τους επιβεβαιώσετε ότι δεν θα τους εγκαταλείψετε τώρα που εσείς αναζητάτε ερωτικές περιπέτειες, ή να νιώσουν ότι δεν τους ξεχνάτε, επειδή έχετε ήδη έναν άνθρωπο δίπλα σας. Πρακτικά, εκείνοι είναι μέσα στην μιζέρια, αλλά εσείς τους πονάτε έως έναν βαθμό. Αν νιώσετε ότι δεν μπορείτε την γκρίνια, δεν θα διστάσετε να τους κόψετε την καλημέρα. Παρ’ όλα αυτά, εσείς θα προσπαθήσετε να τους πείσετε ότι αδίκως ανησυχούν.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν πολλές εντάσεις λόγω κάποιον εξόδων που θα έχετε, τα οποία όμως γνωρίζατε ότι θα έλθουν. Αν είχατε λάβει τα μέτρα σας, και είχατε μαζέψει χρήματα για να καλύψετε αυτού του είδους τα έξοδα, τότε δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν όμως τα χρήματα αυτά που χρειάζεστε τώρα, τα έχετε ξοδεύσει σε καταναλωτικά αγαθά ή υπηρεσίες, τότε προετοιμαστείτε για άσχημες ημέρες.

Τα ευχάριστα νέα έρχονται από τον ερωτικό σας τομέα. Η ρομαντική διάθεση που έχετε, θα σας βοηθήσει να έλθετε σε επαφή με αντίστοιχους ανθρώπους, και τότε είναι που θα μάθετε ότι το σεξ είναι πολύ καλύτερο όταν έχει και συναίσθημα! Αν πάλι είστε δεσμευμένοι ή δεσμευμένες, θα πρέπει να πάρετε με το καλό τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, διότι το μυαλό του ή το μυαλό της το έχει στα έξοδα. Στο χέρι σας είναι να τα ξεχάσει όλα αυτά, και να ασχοληθεί μαζί σας.

 

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Καρκίνους. Ακόμη κι αν υπάρξουν εντάσεις, αυτές θα είναι μικρής κλίμακας και σύντομα θα είναι όλα καλά!

Οι επόμενες ημέρες θα είναι γεμάτες χαρά για εσάς, διότι έχοντας πετύχει κάποιους στόχους σας θα νιώσετε υψηλό το ηθικό σας, πιο σίγουροι και σίγουρες από ποτέ, και με διάθεση να πάτε ακόμη ψηλότερα! Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι απέναντί σας θα εξημερωθούν επειδή αναγνωρίζουν στην ματιά σας ότι “ναι, εσείς είστε οι καλύτεροι και οι καλύτερες”!

Αντιστοίχως, και τα οικονομικά σας θα έχουν μία άνθηση οπότε θα έχετε επιτέλους την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας “άθλημα”, τον καταναλωτισμό! Το μόνο που έχετε να προσέξετε, είναι να μην κάνετε περιττά έξοδα. Μάλιστα, τώρα που τα οικονομικά σας είναι καλά, μπορείτε να κάνετε δώρα στον αγαπημένο ή στην αγαπημένη σας! Μπορεί να ακούσετε λίγη γκρίνια γιατί ανοίγεστε, αλλά μόλις δουν το δώρο που τους έχετε πάρει, το χαμόγελό τους θα φτάσει μέχρι τα αυτιά!

Περίεργα θα είναι τα ερωτικά σας αυτήν την εβδομάδα, και από εσάς εξαρτάται εάν θα έχουν αίσιο τέλος. Γενικά, αυτές οι ημέρες έχουν το κάτι εκρηκτικό, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε επαφή με άτομα με τα οποία θα τσακώνεστε σε βαθμό που να τρομάζετε τον κόσμο, αλλά μόλις βρεθείτε μόνοι, δεν θα μπορεί να σας αντέξει το κρεββάτι από το πάθος. Αν μάλιστα συνδυάσετε και τα δώρα, τότε ακόμη και το πιο άγριο θηρίο θα μπορέσετε να το εξημερώσετε!

 

Εσείς οι Λέοντες, θα έχετε μία σχετικά ήσυχη εβδομάδα με κάποιες μικρές εντάσεις στα επαγγελματικά, στα οικονομικά και στα ερωτικά σας. Προσοχή όμως, διότι ανάλογα με το πώς θα διαχειριστείτε αυτήν την εβδομάδα, θα σας είναι πιο εύκολο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες της επόμενης.

Γενικά, αυτές τις ημέρες θα αναζητήσετε δύο πράγματα. Το ένα είναι να βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο να ακουμπήσετε επάνω του, και το δεύτερο, να ανακαλύψετε την αλήθεια στις υποψίες που έχετε για συγκεκριμένα άτομα.

Ας μην κρυβόμαστε, νιώθετε την καρδιά σας πλημμυρισμένη από συναισθήματα, τα οποία όμως θέλετε να τα δείξετε σε ένα μόνο άτομο, εκείνο που θα σας κάνει να νιώσετε ότι μπορείτε να αφεθείτε και να είστε ο πραγματικός σας εαυτός. Όμως, θέλετε τόσο πολύ να νιώσετε το πάθος που θα πονοκεφαλιάσετε αναζητώντας το τέλειο ταίρι. Κάτι τέτοιο δεν είναι τώρα εφικτό αλλά αυτό δεν πρέπει να σας γεμίσει με θυμό και απογοήτευση, διότι τότε θα βρεθείτε την άλλη εβδομάδα σε πολύ δύσκολη θέση, με την εκδήλωση εμμονικών συμπεριφορών και συγκρούσεων. Πρακτικά, χαλαρώστε λίγο, διότι ο έρωτας είναι ένα παιγνίδι. Άλλοτε κερδίζεις, άλλοτε χάνεις. Αυτό που χρειάζεστε είναι να είστε καλά με τους εαυτούς σας και να έχετε υπομονή. Αργά ή γρήγορα αυτό που επιθυμείτε, θα το έχετε.

Το σημαντικό στοιχείο αυτής της εβδομάδας είναι η απόδοση δικαιοσύνης. Αν κάτι θα σας εκνευρίσει αυτό το διάστημα είναι κάποιος ή κάποια να σας κατηγορήσει για το οτιδήποτε. Αν προσβληθεί το αίσθημα δικαίου σας, τότε ο κόσμος θα δει τί σημαίνει άδικα κατηγορούμενος Λέοντας! Επίσης, το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει στην ανακάλυψη ατόμων που κινούνται υπόγεια. Εδώ θέλει προσοχή. Αφήστε τους. Την επόμενη εβδομάδα θα τους περιποιηθείτε καταλλήλως.

 

Μία εβδομάδα με μεικτά συναισθήματα περιμένει εσάς τους Παρθένους. Σιγά σιγά, θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε ποιοι είναι οι φίλοι σας, ποιοι είναι οι εχθροί σας, ποιοι σας θέλουν για το σεξ και ποιοι σας αγαπούν πραγματικά.

Το τελευταίο διάστημα σας έχει πιάσει μία παράξενη διάθεση να ζήσετε την ζωή σας όσο τον δυνατόν πιο ανέμελα. Η ζωή τελικά δεν είναι τόσο δομημένη όσο θα θέλατε και οι καταστάσεις δεν μπορούν να ελεγχθούν όσο κι αν το προσπαθείτε. Μετά από αυτήν την “αποκάλυψη” θα είστε έτοιμοι κι έτοιμες να δείτε με άλλο μάτι τις προκλήσεις που σας περιμένουν μπροστά. Όσο κι αν σας φανεί παράξενο, η βοήθεια που τόσο επιζητάτε θα έλθει από ένα άτομο που έχετε καιρό να δείτε, ή από έναν πρώην ερωτικό ή ερωτική σύντροφο, ή ακόμη και από τον ή την σύντροφό σας, οι οποίοι αντιλαμβάνονται σε τι κατάσταση βρίσκεστε, και σας βοηθούν με όλη τους την δύναμη. Σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις η βοήθεια θα έλθει κυριολεκτικά ως «μάννα εξ ουρανού».

Το κυριότερο θέμα που σας απασχολεί, είναι, τί άλλο, το οικονομικό. Χρειάζεστε χρήματα για να φτιάξετε το σπίτι σας, να φροντίσετε την οικογένειά σας, ακόμη και για προσωπικές σας ανάγκες. Τα χρήματα αυτά που θέλετε δεν φθάνουν για τον όγκο των υποχρεώσεών σας, αλλά μέσα σας νιώθετε ότι κάτι διαφορετικό υπάρχει στον αέρα. Αυτή είναι η αισιοδοξία σας, η οποία πηγάζει από το γεγονός ότι ακόμη και αν λυγίσετε θα σηκωθείτε και θα ξεκινήσετε να παλεύετε από την αρχή.

Ερωτικά, ακόμη σας “βασανίζει” ένα άτομο από το παρελθόν, είτε είναι στην ζωή σας με κάποιον τρόπο, είτε είναι στην μνήμη σας.

 

Εσείς οι Ζυγοί θα έχετε μία σχετικά καλή εβδομάδα, με κάποιες μικρής διάρκειας εντάσεις, οι οποίες περισσότερο αγχωτικές θα είναι, παρά κάτι σπουδαίο ή σημαντικό.

Τις επόμενες ημέρες θα θελήσετε να χαλαρώσετε μετά από μία έντονη διαμάχη με θέμα τα χρήματα. Αυτή η διαμάχη σας άνοιξε κυριολεκτικά τα μάτια καθώς καταλάβατε επιτέλους ότι πρέπει να βασίζεστε τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας δυνατότητες, και όχι στους άλλους. Εδώ έγκειται και το προσωπικό σας μάθημα, να μάθετε ότι οι δυσκολίες στην ζωή δεν υπάρχουν για να σας ταλαιπωρούν όπως πιστεύετε, αλλά για να σας μάθουν να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας πάνω από όλα. Τώρα μπορεί να είναι περίοδος ενδοσκόπησης, αλλά σύντομα θα πρέπει να αναλάβετε δράση και να αντιμετωπίσετε τον κόσμο.

Εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, θα βρεθείτε στην «δυσάρεστη» θέση να αντιμετωπίσετε έναν ή μία σύντροφο που πραγματικά με τα καμώματά του είναι εκτός ορίων. Η κυκλοθυμική του συμπεριφορά θα σας αγχώσει, αλλά αυτήν την περίοδο ό,τι και να κάνετε δεν πρόκειται να τον ή την συνεφέρετε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και να παραμείνετε όσο το δυνατόν ψύχραιμοι και ψύχραιμες.

Ερωτικά η περίοδος αυτή είναι καλή, αλλά όχι για σχέσεις.

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει καλά για εσάς τους Σκορπιούς αλλά όσο θα περνούν οι ημέρες τα πράγματα θα δυσκολεύουν.

Οι ημέρες αυτές είναι πολύ καλές για τις σχέσεις σας! Όσοι είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες θα νιώσετε τρελλό έρωτα για το ταίρι σας, και για αυτόν τον λόγο το επόμενο διάστημα θα είστε απίστευτα διαχυτικοί και διαχυτικές. Με λίγα λόγια, όλοι θα καταλάβουμε το πόσο ερωτευμένοι κι ερωτευμένες είστε! Ευτυχώς για εσάς το ταίρι σας αυτήν την περίοδο επιθυμεί να του δείχνετε πόσο το θέλετε, αλλά, σύντομα θα υπάρξουν εξωτερικά γεγονότα τα οποία θα σας απασχολήσουν και σιγά σιγά θα ασχοληθείτε με αυτά, και λιγότερο με το ταίρι σας. Και πάλι ευτυχώς για εσάς, η σιγουριά που του έχετε δώσει, θα κάνει το ταίρι σας αρκετά υπομονετικό, οπότε μην το έχετε άγχος. Αν είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, η περίοδος αυτή ευνοεί να τα βρείτε ξανά με μία παλαιά γνωριμία σας.

Οι δυσκολίες που θα προκύψουν, θα είναι κυρίως δύο κατηγοριών αλλά έπεται και συνέχεια. Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει άμεσα, είναι η υγεία και η εργασία.  Στην υγεία, σύντομα θα σας πιάσουν όλα εκείνα τα «υπέροχα» ψυχοσωματικά νοσήματα που σας ταλαιπωρούν όταν αγχώνεστε υπερβολικά. Το ίδιο ισχύει και στην εργασία σας. Επειδή θα επικρατήσει το χάος, κι επειδή εσείς αυτήν την περίοδο δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, προετοιμαστείτε για πολύ έντονες συγκρούσεις. Επίσης, αναμένεται να έχετε προβλήματα με την εφορία.

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Τοξότες, για αυτό οπλιστείτε με υπομονή. Τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζετε ήδη, και τα οποία θα συνεχίσουν, είναι με τα παιδιά σας και τους ή τις ερωτικές σας συντρόφους. Σύντομα, ίσως ακολουθήσουν προβλήματα και με την οικογένεια ή το σπίτι σας.

Με την οικία σας, τα προβλήματα αφορούν κυρίως τα υδραυλικά ή το ίδιο το οίκημα. Και στις δύο περιπτώσεις, δεν θα αντέξετε να αναλάβετε τις ευθύνες που απορρέουν από την ανάγκη να ασχοληθείτε μαζί τους, και θα τα αφήσετε στην τύχη τους.

Με την οικογένειά σας, τα προβλήματα θα αφορούν την αδυναμία συννενοήσεως μεταξύ σας. Εκείνοι αισθάνονται τρομακτική αβεβαιότητα για το μέλλον, κι εσάς το μόνο που σας νοιάζει είναι αν θα έχετε χρήματα στην τσέπη σας.

Με τους ή τις συντρόφους, τα προβλήματα κι εδώ, προέρχονται από την δυσκολία συννενοήσεως. Εκείνοι ή εκείνες περιμένουν πάρα πολλά, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο και δευτερευόντως στο ότι δεν αισθάνονται ότι τους ή τις εκτιμάτε όσο θα ήθελαν. Εσάς πάλι, όπως γράψαμε νωρίτερα, σας νοιάζει το να έχετε χρήματα και να νιώθετε καλά με τους εαυτούς σας.

Με τους εραστές ή τις ερωμένες σας, μπορεί να τους ή τις θέλετε (αν και όχι με την ίδια θέρμη όπως εκείνοι κι εκείνες) αλλά δεν θα αντέξετε την γκρίνια τους, την επαναλαμβανόμενη απαίτηση να τους δίνετε φροντίδα, και το χειρότερο από όλα, να σας στερούν την ελευθερία σας.

Εσείς οι Αιγόκεροι θα έχετε μία αρκετά καλή εβδομάδα, με μόνη μικρή παραφωνία, κάποιες μικρής διάρκειας εντάσεις με τους ή τις συντρόφους, ή με τους συνεργάτες σας.

Οι εντάσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας, περισσότερο έχουν να κάνουν με το ότι βλέπουν εσάς χαλαρούς και χαλαρές, και θα αναρωτηθούν αν σας ενδιαφέρει η συνεργασία μαζί τους ή όχι. Με την πρώτην ευκαιρία όμως, θα κάνετε μία συζήτηση, θα τους δώσετε να καταλάβουν ότι όλα είναι υπό έλεγχο, και θα ηρεμήσουν.

Οι εντάσεις με τους ή τις συντρόφους σας, αφορούν το γεγονός ότι αυτήν την περίοδο είναι πιο ενεργοί κι ενεργές στο θέμα της ευρέσεως χρημάτων και θα απορήσουν πού βρίσκετε αυτήν την γαλήνη. Μόλις όμως εξηγήσετε ότι χαίρεστε που παίρνουν πρωτοβουλίες, θα ηρεμήσουν, και σύντομα όλα θα φτιάξουν μεταξύ σας.

Επαγγελματικά αυτό το διάστημα, ακόμη και τίποτα να μην κάνετε, το Σύμπαν φροντίζει ώστε την κατάλληλη στιγμή να κινηθείτε και να αναλάβετε δράση. Μέχρι τότε χαλαρώνετε!

Οικονομικά τα πράγματα μπορεί να μην είναι τέλεια, είναι όμως αρκετά καλά, κι έτσι δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για το αν θα έχετε χρήματα ή όχι.

Ερωτικά τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Η ανεβασμένη διάθεσή σας αυτήν την εβδομάδα θα περιοριστεί, αλλά για λίγο. Ο λόγος είναι ότι μία ερωτική ιστορία που είχατε έλαβε τέλος. Το καλό είναι πως έγινε με πολύ ήρεμο τρόπο! Σύντομα θα έχετε ευκαιρίες για κάτι καινούριο αλλά δεν θα είναι εντελώς αυτό που θέλετε.

Εσείς οι Υδροχόοι συνεχίζετε να έχετε καλές ημέρες μπροστά σας, με μόνη εξαίρεση (κι αυτή σχετική), εσάς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Ας δούμε τί συμβαίνει αυτό το διάστημα σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Πρώτα από όλα νιώθετε ότι έχει βγει στην επιφάνεια ο «παλαιός, καλός εαυτός». Πρακτικά, αυτό που έχει βγει στην επιφάνεια, είναι το κακέκτυπο αυτού που είναι ο Υδροχόος. Αυτό σημαίνει ότι επαναστατείτε για χάρη της επαναστάσεως, αρνείστε να ακούσετε τους άλλους, επειδή θεωρείτε τους εαυτούς σας αλάνθαστους, και βέβαια θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε παρέα με κάθε είδους παρακμιακό στοιχείο. Το μόνο καλό που έχει αυτή η περίοδος για εσάς, είναι το γεγονός ότι θα βρεθείτε ξανά με άτομα με τα οποία είχατε χαθεί για πολύ καιρό, ή θα ασχοληθείτε με άτομα ή/και ομάδες που ασχολούνται με αναξιοπαθούντες.

Γενικά πάντως, εσείς που ανήκετε στους συντηρητικούς Υδροχόους, θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε έξω στον κόσμο, να περάσετε καλά, να ασχοληθείτε με την πολιτική, ακόμη και με τον Συνδικαλισμό. Αυτό που θα νιώσετε επί της ουσίας, είναι μία ανάγκη να κάνετε πράγματα όπως όταν ήσασταν νεώτεροι και νεώτερες!

Εσείς που είστε οι κλασσικοί Υδροχόοι, θα έχετε την ευκαιρία να ταξειδέψετε, να βρεθείτε με συγγενείς, να μιλήσετε για πολιτική, να κάνετε καινούρια πράγματα. Γενικά ας το πούμε βιώνετε ένα δημιουργικό «χάος».

Ερωτικά, αυτό το διάστημα περνάτε την ρομαντική σας περίοδο. Αυτό είναι και καλό και κακό. Όλα θα εξαρτηθούν από τα άτομα με τα οποία σχετίζεστε. Ένας καλός ή μία καλή σύντροφος, θα σας κάνει να πετάξετε στα ουράνια, Ένας χαοτικός εραστής ή μία χαοτική ερωμένη, απλά θα σας κάνει να ψάχνετε επειγόντως την έξοδο κινδύνου.

Εσείς οι Ιχθύες θα έχετε πραγματικά μία χαοτική εβδομάδα. Τώρα, κατά πόσο μπορεί να κάνει καλό ή κακό σε ένα χαοτικό ζώδιο όπως το δικό σας, θα εξαρτηθεί από εσάς τους ίδιους και τις ίδιες.

Η περίοδος αυτή, παρουσιάζει το εξής οξύμωρο, από την μία, η λογική σκέψη έχει πάψει να υφίσταται, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο βρίσκετε άκρη σε όλο αυτό το χάος στο οποίο κολυμπάτε αμέριμνα.

Εσείς που θεωρείστε ως κλασσικοί χαοτικοί Ιχθύες, θα βρίσκεστε σε μία ερωτική ιστορία που λειτουργεί ως τον «Πίθο των Δαναΐδων». Αυτό σημαίνει ότι έχετε εμπλακεί σε μία ιστορία που μονίμως σας αδειάζει κι εσείς προσπαθείτε με κάθε τρόπο να την γεμίσετε. Όσο κι αν αυτό είναι αδιανόητο για τους φυσιολογικούς ανθρώπους, εσάς σας κάνει να νιώθετε υπέροχα! Για αυτό άλλωστε δεν πρόκειται να την σταματήσετε. Είναι πολύ πιθανόν να έλθετε σε σφοδρή σύγκρουση με άτομα που βλέπουν την κατρακύλα σας και που επιθυμούν να σας σταματήσουν. Αν είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, θα δείτε το ταίρι σας να προσπαθεί να σας σταματήσει να είστε χαοτικοί και χαοτικές. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ζητήσει την βοήθεια των γονέων σας ή ειδικών.

Εσείς που είστε οι πιο μειλίχιοι και μειλίχιες Ιχθύες, θα προσπαθήσετε με κάποιον τρόπο να σταματήσετε το χάος στην ζωή σας. Το καλό είναι πως αν παραμείνετε ήρεμοι και ήρεμες έναντι των προκλήσεων, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι θα έλθει η βοήθεια που περιμένετε από το πουθενά! Σε κάποιους και κάποιες από εσάς, αυτό μπορεί να ερμηνευθεί και ως μία πολύ ευνοϊκή εξέλιξη στα επαγγελματικά σας!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s