Η νέα σελήνη και οι επιπτώσεις της !

Η πρώτη Νέα Σελήνη του Καλοκαιριού έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ζωδίου στο οποίο πραγματοποιείται, τον Καρκίνο. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, οπότε θα περάσει σχετικά ήρεμα. Τί είναι αυτό που πρέπει να προσέξουμε; Μα φυσικά τις μεταπτώσεις που έχουμε λόγω των παθών μας. Από την μία έχουμε όλη την γνώση και την ευπρέπεια για να διαχειριζόμαστε τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους ανθρώπους γύρω μας. Από την άλλη όμως τα ένστικτα του ανθρώπου είναι ισχυρά και αυτά είναι που προκαλούν τα προβλήματα. Γενικά, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δαμάσουμε τα ένστικτά μας και όλα θα κυλήσουν ήρεμα.

Ευκολότερα τα πράγματα θα είναι για τις γυναίκες καθώς η Σελήνη είναι στο ζώδιό της, κι έτσι τις βοηθά να συγκρατήσουν τα πάθη τους. Δεν ισχύει το ίδιο για τους άνδρες. Οι περισσότεροι θα νιώσουμε απαισιοδοξία για το μέλλον, επειδή είτε ο χρόνος τρέχει, είτε έχουμε επιθυμίες τις οποίες δεν μπορούμε να τις κάνουμε πράξη, ή να επιθυμούμε γυναίκες οι οποίες είναι ακατάλληλες για εμάς.

 

Εσείς οι άνδρες Κριοί θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας έναντι της οικογενείας σας. Από εσάς θέλουν αγάπη, θαλπωρή και ειλικρίνεια, όχι καταπίεση. Προσέξτε επίσης τα σεξουαλικά σας πάθη πού θα σας οδηγήσουν. Δαμάστε τα ένστικτά σας, και όλα θα πάνε καλά. Εσείς οι γυναίκες Κριοί θα έχετε μία πολύ καλή περίοδο όπου μπορείτε, να αποκτήσετε παιδί αν επιθυμείτε, να δείξετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας αρέσει ή να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας.

 

Εσείς οι άνδρες Ταύροι, αν καταφέρετε να ελέγξετε τις ορέξεις σας, τότε θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε πολύ αγαπητοί και όλοι θα θέλουν να σας γνωρίσουν. Αν όμως δεν τα καταφέρετε, το μυαλό σας θα εστιαστεί στο σεξ. Δεν αποκλείεται να μπλέξετε σε κάποιου είδους σεξουαλικό σκάνδαλο. Εσείς οι γυναίκες Ταύροι θα μπορέσετε να εκφραστείτε συναισθηματικά στα κατάλληλα αυτιά, για αυτό άλλωστε το χαμόγελο θα είναι το χαρακτηριστικό σας γνώρισμα των επόμενων ημερών!

 

Εσείς οι άνδρες Δίδυμοι πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τις ορμές και τα πάθη σας. Προσέξτε διότι μπορείτε να βλάψετε την φήμη σας ή ακόμη και η εργασία σας με την έλλειψη αυτοκυριαρχίας. Εσείς οι γυναίκες Δίδυμοι, θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τις ορμές σας και έτσι θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε την χαμένη αξιοπρέπειά σας ή να επιτύχετε στον τομέα σας, επειδή θα σκέφτεστε πρώτα και μετά θα προχωρείτε σε δράση.

 

Εσείς οι άνδρες Καρκίνοι πρέπει να προσέξετε τις ορμές σας, διότι θα καταλήξετε σε λανθασμένη επιλογή συντρόφων και μετά θα παραπονιέστε για την κακή σας τύχη. Αν τα καταφέρετε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας, θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε την καλή γυναίκα από την αδιάφορη. Εσείς οι γυναίκες Καρκίνοι, με αυτήν την Νέα Σελήνη, ανοίγει ένας νέος κύκλος επιτυχιών και έντονων ερωτικών στιγμών. Απολαύστε τις ημέρες αυτές, τις δικαιούστε!

 

Εσείς οι άνδρες Λέοντες θα νιώσετε την έντονη διάθεση να ζήσετε παθιασμένες στιγμές, και μάλιστα να βγάλετε τα πιο άγρια σεξουαλικά ένστικτα. Πολύ δύσκολα όμως θα τα καταφέρετε και για αυτό θα νιώσετε απογοήτευση. Ο μόνο τρόπος για να εκφράσετε είναι να μπλέξετε σε παράνομες σχέσεις. Εσείς οι γυναίκες Λέοντες,επειδή είστε κυρίαρχες των παθών σας, θα έχετε μία περίοδο όπου θα νιώσετε ήρεμες και γαλήνιες.

 

Εσείς οι άνδρες Παρθένοι θέλετε να εκδηλώσετε τα βαθιά σεξουαλικά σας ένστικτα αλλά φοβάστε την κατακραυγή του κόσμου, και κυρίως των φίλων σας. Για αυτό και θα το παίξετε χαλαροί και άνετοι. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική και είναι πολύ πιθανόν να τα εκδηλώσετε μέσα από την χρήση της τεχνολογίας. Εσείς οι γυναίκες Παρθένοι ξέρετε τί θέλετε και ξέρετε πώς να το αποκτήσετε αλλά θα πρέπει να μην πέσετε στην παγίδα της απογοήτευσης. Κάντε υπομονή και τα πάντα θα γίνουν όπως θέλετε εσείς!

 

Εσείς οι άνδρες Ζυγοί θα πρέπει να είστε πολύ συγκρατημένοι αυτήν την περίοδο, διότι ενώ έχετε την γνώση για το τι πρέπει να κάνετε επαγγελματικά και σεξουαλικά, θα κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις σε αυτά τα ζητήματα και είναι πιθανό ακόμα και να κάνετε ζημιά στην δημόσια εικόνα και την φήμη σας. Για εσάς τις γυναίκες Ζυγούς, ξεκινά μία περίοδος επιτυχιών και καλών ημερών! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε τυχόν προκλήσεις.

 

Εσείς οι άνδρες Σκορπιοί θα νιώσετε την λίμπιντο σας να καταλαμβάνει κάθε σπιθαμή της σκέψης σας. Το μόνο που θα θέλετε είναι μία ερωμένη η οποία να είναι σεξουαλικά απελευθερωμένη και να κάνει ό,τι της ζητήσετε. Όσο δεν βγαίνει κάπου η λίμπιντό σας, τόσο εσείς θα αρρωσταίνετε. Φροντίστε να κάνετε κάτι για αυτό. Εσείς οι γυναίκες Σκορπιοί, θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να κάνετε τα όνειρά σας πράξη διότι είστε γυναίκες που μπορείτε να χαλιναγωγείτε τα πάθη σας. Αν όμως βρείτε τον κατάλληλο εραστή, κυριολεκτικά, θα οργιάσετε!

 

Εσείς οι άνδρες Τοξότες θα πρέπει να προσέξτε τις ορμές και τα πάθη σας διότι θα είστε επιρρεπείς στα λάθη. Το κακό είναι πως κάθε άστοχη κίνησή σας, θα σας προκαλέσει προβλήματα, είτε αυτά είναι σεξουαλικά είτε είναι οικονομικά. Το ακριβώς αντίθετο θα συμβεί σε εσάς τις γυναίκες Τοξότες. Και χρήματα θα μπορέσετε να βγάλετε, αλλά και να εκδηλώσετε την πύρινη λίμπιντό σας!

 

Εσείς οι άνδρες Αιγόκεροι, δεν θα έχετε και την καλύτερη δυνατή περίοδο επειδή θα είστε έρμαια των συναισθηματικών σας μεταβολών και από το γεγονός ότι οι γυναίκες θα σας κάνουν ό,τι θέλουν. Να θεωρήσετε τους εαυτούς σας τυχερούς εάν πέσετε σε μία γυναίκα που να σας αγαπάει πραγματικά, ειδάλλως θα βλαστημήσετε. Εσείς οι γυναίκες Αιγόκεροι, και θα είστε άκρως συναισθηματικές αυτή την περίοδο, αλλά και θα μπορείτε να εκδηλώσετε την λίμπιντό σας όπως επιθυμείτε!

 

Εσείς οι άνδρες Υδροχόοι αν δεν συγκρατηθείτε τις επόμενες ημέρες θα κάνετε το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Ο ριψοκίνδυνος χαρακτήρας σας, θα σας οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις. Ως αποτέλεσμα αυτού, μπορείτε να κάνετε, από ζημιά στην φήμη σας μέχρι να τραυματιστείτε. Εσείς οι γυναίκες Υδροχόοι, θα είστε το ίδιο επιρρεπείς όπως και οι άνδρες Υδροχόοι στο λάθος, αλλά, εσείς θα έχετε το σθένος να το διορθώσετε. Επίσης, θα πρέπει να μάθετε πως το να εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας, είναι υγεία.

 

Εσείς οι άνδρες Ιχθύες, με αυτήν την Νέα Σελήνη ξεκινά μία περίοδος χαράς και έρωτα! Αν μετριάσετε τις εκδηλώσεις των συναισθημάτων σας, θα μπορέσετε να περάσετε καταπληκτικά! Εσείς οι γυναίκες Ιχθύες, θα νιώσετε πιο έντονα το συναίσθημα να σας κατακλύζει. Μην απορήσετε εάν παρουσιάσετε διακυμάνσεις, είναι φυσιολογικό. Φροντίστε μόνο να μην μπλέξετε με λάθος εραστές, διότι θα νιώσετε σύντομα την υποτίμηση από το μέρος τους, κάτι το οποίο θα σας πληγώσει βαθύτατα.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr

 
Επόμενο >
Αναζήτηση

Drops of Nature

Οι πλανήτες τώρα

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s