Αστρολογικές προβλέψεις 12 έως 18 Ιουνίου!

 

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο : http://www.periastrologias.gr/

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Κριούς, με πολύ αγάπη, έρωτα, φροντίδα, στοργή και κατανόηση!

Το μόνο που θα σας ενδιαφέρει αυτές τις ημέρες, είναι ο έρωτας, όχι όμως (μόνο) με την σωματική του μορφή, όσο με την πληρότητα που αναδύει όταν τον νιώθουμε βαθιά μέσα στην ψυχή, την καρδιά και το μυαλό μας. Ο κόσμος να χάνεται δίπλα σας, δεν πρόκειται να σας αποσπάσει από αυτό που νιώθετε. Έτσι θα δώσετε και θα πάρετε πολύ αγάπη (την οποία έχετε ανάγκη), θα πάρετε την φροντίδα και την στοργή που σας προσφέρουν οι σύντροφοί σας. αλλά το σημαντικότερο από όλα, θα είναι η διάθεσή σας να κατανοήσετε τις ανάγκες που έχουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ήπιων τόνων διάθεση που θα σας χαρακτηρίσει το επόμενο διάστημα, θα σας βοηθήσει να έλθετε πιο κοντά στους αγαπημένους και αγαπημένες σας, και θα νιώσετε μία απίστευτη λαχτάρα να ικανοποιήσετε κάθε τους επιθυμία επειδή αντιλαμβάνεστε το τί σας έχουν προσφέρει. Για αυτό άλλωστε δεν θα σηκώσετε μύγα στο σπαθί σας εάν τις επόμενες ημέρες κάποιος καταφερθεί εναντίον τους. Σε αυτήν την περίπτωση αλίμονό του!

Σεξουαλικά, διανύετε μία πολύ έντονη περίοδο, αλλά, η διαφορά είναι, ότι θέλετε να την εκφράσετε μόνο με τον αγαπημένο σας ή την αγαπημένη σας. Για αυτό άλλωστε δεν ευνοούνται οι περιπετειούλες αυτό το διάστημα.

 

Από τις καλύτερες εβδομάδες του χρόνου, θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει τις ημέρες που έρχονται για εσάς τους Ταύρους! Αυτό που θα βγάζετε στον κόσμο, θα είναι τόσο ομορφιά όσο και έντονη ζωτικότητα!

Πρώτα από όλα, διανύετε μία περίοδο όπου το σώμα σας βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, κάτι το οποίο αντιλαμβάνεστε και εκμεταλλεύεστε δεόντως. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε χωρίς κανέναν πεεριορισμό, καθώς η ζωτικότητά σας θα είναι τέτοια, που θα λειτουργείτε ακόμη και όταν όλοι γύρω σας θα έχουν παραδώσει πνεύμα από την κούραση!

Παράλληλα, η ομορφιά σας αναδεικνύεται και αυτή με την σειρά της, το οποίο σημαίνει πολλές επιτυχίες στον ερωτικό τομέα, ακόμη κι αν είστε δεσμευμένοι ή δεσμευμένες. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να μην κάνετε κάτι, το γεγονός όμως ότι έχετε πέραση, σας κάνει να νιώθετε αλλά και να δείχνετε όμορφοι! Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, θα έχετε την ευκαιρία να αναζητήσετε το τέλειο ταίρι. Καλώς ή κακώς, θα πρέπει να πάρετε εσείς την πρωτοβουλία, όμως δεν θα σας προξενήσει τόσο μεγάλη ενόχληση όσο φαντάζεστε.

Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν, ετοιμαστείτε για αχαλίνωτες ερωτικές στιγμές με άτομα που βγάζουν στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό σας.

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Δίδυμους. Από την μία θα έχετε προβλήματα με τα επαγγελματικά σας, από την άλλη όμως, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές!

Στην ερωτική σας ζωή, αναμένονται υπέροχες στιγμές, επειδή τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε ή οι καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε σύντομα ή ακόμη και οι ερωτικοί ή ερωτικές σας σύντροφοι, είναι πλέον σε πολύ καλή διάθεση. Έτσι, θα εκμεταλλευτείτε πλήρως τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Το καλό είναι πως ό,τι κι αν κάνετε, θα είστε ειλικρινείς απέναντι στα άλλα άτομα για αυτό άλλωστε θα τους κερδίσετε με την πρώτη κουβέντα! Επίσης, θα τους κερδίσει η παιδικότητα η οποία έχετε, οπότε είναι αναμενόμενο να σας πολιορκήσουν άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία από εσάς! Εσείς πάλι που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, ετοιμαστείτε για έντονες στιγμές με τον ή την σύντροφό σας, και μάλιστα δεν αποκλείεται να αποκτήσετε και καρπό αυτές τις ημέρες.

Τα προβλήματα θα εστιαστούν στα επαγγελματικά σας. Εκεί θα έχετε προβλήματα επειδή θα έλθετε σε ευθεία σύγκρουση με την εργοδοσία σας ή με συνεργάτες σας. Προσέξετε διότι ενώ εσείς πηγαίνετε με όλη την καλή και ειλικρινή σας διάθεση, εκείνοι θα σας υποδεχθούν με κρυφή ανζτέντα. Φροντίστε λοιπόν να κρατήσετε μικρό καλάθι και να μην πέσετε θύματα εξαπάτησης.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Καρκίνους, λόγω προβλημάτων που θα προκύψουν με συνεργάτες και (κυρίως) με τους ή τις συντρόφους σας.

Όσον αφορά τους συνεργάτες σας, το κυριότερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε, είναι το οικονομικό. Εκείνοι προσπαθούν είτε να σας αποκρύψουν έσοδα που έχουν, είτε ξοδεύουν ασυλλόγιστα χρήματα. Στην περίπτωση που σας έχουν αποκρύψει έσοδα, μην σκεφθείτε ούτε μία στιγμή ότι θα έχουν την ευθιξία να το παραδεχθούν. Αν πάλι ξοδεύουν χρήματα, αυτά δεν είναι δικά τους, είναι τα δικά σας. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να τους χαριστείτε. Διεκδικήστε με κάθε τρόπο τα χρήματα που σας ανήκουν. Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα να τα κάνετε εσείς όλα αυτά. Σε αυτήν την περίπτωση, πολύ σύντομα, θα βρεθείτε αντιμέτωποι κι αντιμέτωπες με επίσημο έλεγχο, είτε από το κράτος είτε από την εργοδοσία σας.

Στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα με τους ή τις συντρόφους σας, αυτά έχουν ως αιτία τον προβληματισμό που έχουν με την εργασία τους, με τα χρήματα, με την σχέση σας. Εσείς δεν αντέχετε άλλο αυτήν την κατάσταση, και είναι πολύ πιθανόν να χωρίσετε. Αν δεν χωρίσετε, κυριολεκτικά θα τους ψήσετε το ψάρι στα χείλη με την απίστευτα κακή συμπεριφορά σας.

Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα σας τραβήξουν άτομα που ούτε θέλουν σχέση με εσάς, ούτε θέλουν να σας παρέχουν ασφάλεια. Το μόνο που θέλουν είναι σεξ, κι εσείς, είτε θα πείτε ένα μεγάλο “όχι” και θα φύγετε, είτε θα πείτε ένα μεγάλο “ναι” και βιώσετε έντονες σεξουαλικές στιγμές.

 

Μία μέτρια έως δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Λέοντες. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των επόμενων ημερών θα είναι το οξύμωρο σχήμα να φωνάζετε ότι θέλετε την ελευθερία σας και συγχρόνως να κάνετε να πάντα ώστε να είστε με κάποιον ή κάποια.

Τις τελευταίες ημέρες σας έχει πιάσει μία μανία ότι δεν θέλετε άλλο να φροντίζετε τον κόσμο, ότι όλοι σας είναι βάρος, ότι όλοι θέλουν να σας καταπιέσουν, και το μόνο που χρειάζεστε είναι η ελευθερία σας. Για αυτό άλλωστε η διάθεση που έχετε προκαλεί καυγάδες. Στην πραγματικότητα αυτό που κάνετε, είναι ένας παιδιάστικος τρόπος για να τραβήξετε επάνω σας τα βλέμματα του κόσμου. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα σας περνούσε, όμως για κακή σας τύχη, δε θα γίνει το δικό σας επειδή δεν είστε διατεθειμένοι και διατεθειμένες να το πάτε μέχρι τέρμα. Αποτέλεσμα, οι άλλοι θα είναι αυτοί που θα εκνευριστούν μαζί σας και θα προσπαθήσουν να σας απομακρύνουν.

Πρώτα από όλα, θα έχετε προβλήματα με τους συναδέλφους και με τους ή τις συντρόφους σας. Η κακή συμπεριφορά σας θα οδηγήσει τους ανθρώπους που εργάζεστε μαζί να σας απομονώσουν. Καλό θα ήταν να ρίξετε τους τόνους. Στο θέμα των σχέσεων, εάν δεν προσέξετε με την συμπεριφορά σας, θα πληγώσετε το ταίρι σας. Το ταίρι σας θα είναι εκείνο που θα αποφασίσει εάν θέλει να μείνει μαζί σας ή να σας εγκαταλείψει.

Ερωτικά προσέξετε, διότι τα φλερτ που έχετε δεν είναι και τα καλύτερα, οπότε είναι πολύ πιθανόν να τα διακόψετε. Ευνοούνται όμως οι επανασυνδέσεις με πρώην ερωτικούς κι ερωτικές συντρόφους!

 

Εσείς οι Παρθένοι, θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα αλλά στο χέρι σας είναι να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε.

Τα καλά νέα θα προέλθουν από τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την οικογένειά σας. Στα επαγγελματικά, η δύναμη του χαρακτήρα που σας διακρίνει, η ειλικρίνειά σας, οι ικανότητες που έχετε, σας έχουν θέσει σε ηγετική θέση. Χάρη στην καλή σας τύχη θα περάσουν πολλά χρήματα από τα χέρια σας. Η εμπιστοσύνη που θα σας δείξουν θα έχει διπλό αντίκτυπο. Πρώτα από όλα, θα νιώσετε υπερήφανοι και υπερήφανες, καθώς αναγνωρίζεται η αξία σας.

Το δεύτερο, είναι ότι μέρος αυτών των χρημάτων θα καταλήξουν στην τσέπη σας με αποτέλεσμα να χαλαρώσετε από την πίεση του αν θα έχετε χρήματα ή όχι. Το γεγονός ότι θα έχετε χρήματα θα σας βοηθήσει και να φροντίσετε τους εαυτούς σας, αλλά κυρίως την οικογένειά σας. Καλώς ή κακώς οι περισσότεροι από εσάς έχετε ένα ή περισσότερα μέλη που χρειάζονται την οικονομική σας στήριξη. Τώρα, επιτέλους, θα μπορέσετε να τους την προσφέρετε!

Επιπλέον, η ηρεμία επιστρέφει στην οικογενειακή σας εστία, επειδή τα μέλη της οικογενείας σας θα αρχίσουν να νιώθουν και αυτά με την σειρά τους ψυχολογικά καλύτερα. Αν πάλι είχατε κάποιο θέμα υγείας με κάποιον από τους γονείς σας, αυτό διορθώνεται!

Τα προβλήματα των ημερών αυτών, θα προέλθουν από τον ή την σύντροφό σας. Προσέξετε διότι εκείνος ή εκείνη έχει κρυμμένη ατζέντα και δεν πρόκειται να σας την φανερώσει. Οι λόγοι είναι δύο. Είτε κάτι κρύβει, το οποίο και σαφώς δεν θέλει να μάθετε, είτε η κυριαρχική σας συμπεριφορά τον ή την έχει ενοχλήσει.

 

 

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ζυγούς! Η γοητεία σας θα είναι τέτοια, που θα προκαλέσετε ερωτικά πάθη αλλά και θα κερδίσετε πόντους στα επαγγελματικά σας.

Οι ημέρες αυτές που διανύετε, είναι απίστευτα καλές καθώς η ζωή σας είναι μία ατελείωτη απόλαυση. Αυτή η καλή διάθεση βγαίνει και στο παρουσιαστικό σας, για αυτό άλλωστε η γοητεία σας ακτινοβολεί αυτό το διάστημα! Το αποτέλεσμα είναι διπλό. Από την μία κερδίζετε στον έρωτα, και από την άλλη έχετε επιτυχίες στα εργασιακά και στα επαγγελματικά σας!

Τις τελευταίες μέρες, νιώθετε ότι τραβάτε τα βλέμματα του κόσμου επάνω σας, και αυτό είναι αλήθεια! Αποπνέετε έναν αέρα ερωτισμού, σιγουριάς και ασφάλειας, και αυτό λειτουργεί σαν μαγνήτης σε άτομα που θέλουν να ζήσουν ένα ρομαντικό (και όχι μόνο) παραμύθι. Ως αποτέλεσμα, όποιον και όποια θέλετε αυτό το διάστημα, μπορείτε να τον ή την έχετε, αρκεί μονάχα ένα νεύμα σας και θα γίνει δικός ή δική σας! Ακόμη κι εσείς οι δεσμευμένοι και δεσμευμένες, περνάτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, επειδή σας δείχνει κατανόηση, είναι πιο ήρεμο και επιτέλους σας δείχνει την φροντίδα και την στοργή του.

Στα εργασιακά και στα επαγγελματικά, τα πράγματα είναι πολύ καλά επειδή η ανεβασμένη σας διάθεση σας βοηθάει να εργασθείτε καλύτερα και αποδοτικότερα. Το γεγονός αυτό, δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο από τους συνεργάτες ή την εργοδοσία σας. Επειδή βλέπουν ότι κάνετε πολύ καλή δουλειά θα σας δώσουν την ευκαιρία, αν είστε υπάλληλοι να εξελιχθείτε ή αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα κλείσετε επικερδής συμφωνίες.

 

Μία πολύ δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Σκορπιούς καθώς η έλλειψη υπομονής σας οδηγεί σε εντάσεις με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή.

Αυτήν την περίοδο, έχει εμφανιστεί ένα ελάττωμα το οποίο γενικά δεν είναι του χαρακτήρα σας. Δυστυχώς, έχετε την τάση να μιλάτε και να πράττετε εκτός τόπου και χρόνου, χωρίς να υπολογίζετε ούτε τις συνέπειες, ούτε τους ανθρώπους δίπλα σας. Για αυτό άλλωστε κι εκείνοι αυτό το διάστημα θα αρχίσουν να αποστασιοποιούνται ή ακόμη και να σας διώξουν από κοντά τους. Για τους δικούς σας προσωπικούς λόγους, δεν αναγνωρίζετε την φροντίδα και την στοργή που σας παρέχουν, και το μόνο που κάνετε, είναι να παραπονιέστε διαρκώς, απαιτώντας ολοένα και περισσότερα. Προσέξτε διότι σύντομα θα έλθετε σε ευθεία σύγκρουση με άτομα που έχουν πολύ περισσότερη δύναμη από εσάς και τα οποία μπορούν άνετα να σας κάνουν ζημιά, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Επίσης φροντίστε να μην έλθετε σε αντιπαράθεση με τους στενούς σας συγγενείς ή με τους γείτονες για οικονομικά θέματα, διότι δεν θα σας βγει σε καλό.

Στις σχέσεις σας αυτήν την περίοδο, θα πρέπει να σταματήσετε να φέρεστε σαν νταήδες. Δεν σας φταίει κανένας, επειδή εσείς δεν μπορείτε να ορίσετε τους εαυτούς σας. Για να μην βρείτε ξαφνικά τα πράγματά σας πεταμένα από το μπαλκόνι στο δρόμο, συμμαζευτείτε.

Τα ίδια και στον έρωτα. Με την συμπεριφορά σας, το μόνο που καταφέρνετε είναι να σας βλέπουν και να αλλάζουν δρόμο!

 

Ευχάριστα νέα για εσάς τους Τοξότες καθώς, επιτέλους, τα βάσανά σας κατά ένα μεγάλο ποσοστό τελείωσαν! Από εδώ κι εμπρός, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αρχίσετε να διορθώνετε όλα τα κακώς κείμενα που ζήσατε την προηγούμενη περίοδο. Να ξέρετε όμως, ότι οι δοκιμασίες δεν έχουν τελειώσει, απλά τώρα θα έχετε την δύναμη να τις υπερκεράσετε.

Πρώτα από όλα, είναι καιρός να τα βρείτε με την οικογένειά σας. Αρκετά τράβηξαν όλο αυτό το διάστημα που εσείς δεν ήσασταν καλά. Καιρός λοιπόν να κάνετε τα πρώτα δειλά βήματα ώστε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις μαζί τους. Να είστε πάντως έτοιμοι κι έτοιμες να ζητήσετε συγγνώμη, αν θέλετε να σας συγχωρέσουν.

Στην συνέχεια, η κατασπατάληση χρημάτων έχει τελικά το τίμημά της, και αυτό πρόκειται να πληρώσετε. Τις επόμενες ημέρες, θα σας ζητηθούν όλα εκείνα τα χρήματα που ξοδέψατε, είτε από δανεικά που λάβατε, είτε λογαριασμοί που κάνατε, είτε κάρτες που χρεώσατε. Τέλος λοιπόν οι σπατάλες! Ώρα να αρχίσετε να ξεπληρώνετε!

Τα καλά νέα θα έλθουν από δικαστικές αποφάσεις που περιμένετε, ή από άτομα που έρχονται από μακρυά, και θέλουν να σας δουν ή να συνεργαστείτε μαζί τους! Καιρός λοιπόν να δεχθείτε κόσμο με το καλό σας πρόσωπο!

Εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, σύντομα θα δείτε το ταίρι σας να θέλει να σας βοηθήσει, να σας φροντίσει, και μαζί να ξεπεράσετε τις δυσκολίες σας.

Ερωτικά, αυτή η περίοδος ευνοεί να βρείτε τρυφερούς εραστές και τρυφερές ερωμένες. Καιρός είναι να ζήσετε κι εσείς ένα ρομαντικό παραμύθι!

 

Εσείς οι Αιγόκεροι, προετοιμαστείτε για μία εβδομάδα δύσκολων αποφάσεων, κατά την οποία θα πρέπει να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα.

Τις επόμενες ημέρες θα έλθετε πρόσωπο με πρόσωπο με τις προσωπικές αδυναμίες. Η κατάχρηση των πνευματικών σας δυνατοτήτων, η υπερβολή στην εργασία, η κατάχρηση ουσιών, ακόμη και ο οργιαστικός σας χαρακτήρας, θα βγουν στην επιφάνεια, διότι έχετε ξεφύγει πλέον πέρα από κάθε μέτρο.

Οι καταχρήσεις αυτό το διάστημα είναι στα επάνω τους. Ο υπερβάλλον ζήλος στο να μάθετε καινούργια πράγματα ή να βγάλετε οπωσδήποτε τον όγκο της εργασίας που έχετε αναλάβει, θα σας οδηγήσει σε ατραπούς, που καλό θα ήταν αποφευχθούν. Όλα θα ξεκινήσουν επειδή έχοντας χάσει το μέτρο, θα βρείτε “καταφύγιο” σε υποκατάστατα. Επειδή δεν εναλλάσετε ξεκούραση με εργασία, θα αρχίσετε το αλκοόλ (δύο-τρία ποτήρια για να ηρεμήσετε), το τσιγάρο (για να αποβάλλετε το άγχος), τα χάπια (ηρεμιστικά, διεγερτικά, ακόμη και παράνομες ουσίες). Η λύση θα ήταν να ξεκουραστείτε αλλά δεν πρόκειται να το κάνετε.

Το ίδιο ισχύει και στην σεξουαλική σας ζωή. Ξεκινάει μία περίοδος όπου ο οργιαστικός σας εαυτός θα βγει στην επιφάνεια. Το μόνο που θα θέλετε είναι να γεμίσετε το κενό που υπάρχει μέσα σας, το οποίο όμως και αδηφάγο είναι, αλλά και χωρίς τέρμα. Έτσι, θα βρεθείτε στην θέση να κάνετε αχαλίνωτο σεξ με όλο και περισσότερους ερωτικούς συντρόφους ή ακόμη πιο διεστραμμένο, διότι το σεξ θα λειτουργεί για εσάς ως ναρκωτικό.

Αν θέλετε να σταματήσετε αυτόν τον κατήφορο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να ζητήσετε βοήθεια, ή απλά, να σταματήσετε να πιέζετε τους εαυτούς σας.

 

Γενικά, εσείς οι Υδροχόοι, θα έχετε μία καλή εβδομάδα με μοναδική παραφωνία το παροδικό άγχος που θα βιώσετε.

Τα πράγματα από εδώ κι εμπρός θα κυλήσουν όπως ακριβώς τα θέλετε, χωρίς άλλες αναταράξεις και κόπο. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να να μην είστε εντελώς παρορμητικοί και παρορμητικές.

Τί πρέπει να προσέξετε. Αυτές τις ημέρες θα νιώσετε άγχος, το οποίο όμως θα είναι παροδικό. Τί θα συμβεί;

Πρώτα από όλα θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι τα λάθη στοιχίζουν. Είτε είναι στην εργασία, είτε είναι προσωπικά, καλό θα ήταν να αντιλαμβάνεστε την ώρα που τα κάνετε και να τα διορθώνετε αμέσως, παρά να αρνείστε πεισματικά ότι δεν έχετε κάνει κάτι λάθος εσείς και μετά να ανησυχείτε το τί αντίκτυπο θα έχουν. Και, ναι, έχουν σοβαρό αντίκτυπο, οπότε δεν είναι κακό να καταπιείτε τον εγωισμό σας και να ζητήσετε συγγνώμη.

Σε θέματα υγείας, καλό είναι να προσέξετε τον εαυτό σας, ειδικά στην περίπτωση που έχετε εξουθενωθεί από την εργασία. Δεν πρόκειται να καταστραφεί το Σύμπαν αν κάνετε ένα διάλειμμα για να χαλαρώσετε. Με καθαρό μυαλό θα μπορέσετε να λύσετε περισσότερα θέματα από το να έχετε το μυαλό σας θολωμένο.

Εκεί όμως που πραγματικά μπορείτε να περάστε καταπληκτικά, είναι στον ερωτικό τομέα. Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίσετε άτομα μέσα από την εργασία σας ή τον κοινωνικό σας κύκλο, τα οποία θα σας ενθουσιάσουν επειδή, είτε μοιράζονται τις δικές σας πεποιθήσεις, είτε απλά είναι καλλιεργημένα.

 

Εσείς οι Ιχθύες, θα έχετε ακόμη μία δύσκολη εβδομάδα, οπότε για άλλη μία φορά θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Το πρόβλημά σας είναι πως ναι μεν η διορατικότητά σας είναι οξεία, η σκέψη σας είναι θολή δε. Δύο θα είναι οι πηγές των προβλημάτων σας, οι σύντροφοι ή οι συνεργάτες και τα επαγγελματικά σας.

Στα επαγγελματικά σας οι δυσκολίες δεν είναι τόσο τραγικές αλλά σίγουρα ακόμη δεν βλέπετε φως στην άκρη της σήραγγας. Το θετικό είναι όμως, ότι τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται προς την θετική κατεύθυνση αλλά εσείς δεν το βλέπετε ακόμη. Τα θετικά θα τα δείτε μετά από ένα εξάμηνο, οπότε είναι δικαιολογημένη η ανησυχία σας.

Τα σημαντικά προβλήματα θα τα αντιμετωπίσετε στις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε είναι προσωπικές. Στις επαγγελματικές συνεργασίες προσέξτε διότι η συμπεριφορά των άλλων θα είναι αυτή που θα προκαλέσει τις δυσκολίες. Εσείς όμως αυτήν την περίοδο δεν είστε σε θέση να διαπραγματευθείτε το οτιδήποτε, με αποτέλεσμα να υπάρξει σύντομα πρόβλημα στην εργασία σας. Καλό θα ήταν σε αυτήν την περίπτωση να ακούσετε την διαίσθησή σας τί σας λέει και να την ακολουθήσετε.

Στις προσωπικές σας σχέσεις τα προβλήματα θα προκληθούν επειδή το ταίρι σας αυτήν την περίοδο διανύει τις “κλειστές” του, με αποτέλεσμα σύντομα να σας ζητήσει να τον ή την φροντίσετε σαν να είναι μικρό παιδί. Δικαιολογημένος λοιπόν θα είναι ο θυμός σας, καθώς με τα παιδιά δεν βγάζεις ποτέ άκρη, πόσο μάλλον με ενήλικες που φέρονται σαν παιδιά.

Ερωτικά τουλάχιστον τα πράγματα είναι πολύ καλά για εσάς! Δεν αποκλείεται όσοι είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες να βρείτε ταίρι μέσα στις επόμενες ημέρες!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s