Αστρολογικές προβλέψεις απο 5 έως 11/6!

 

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr/

Ο Ιούνιος μπαίνει με το αριστερό για εσάς τους Κριούς καθώς εκεί που ήσασταν μέσα στην ζωντάνια και στην κίνηση περνάτε στην εσωστρέφεια.

Οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου και οι πρώτες του Ιουνίου σας άφησαν με την πικρή γεύση της ρήξης με άτομα πιο ισχυρά από εσάς ή με τις δικές τους πεποιθήσεις. Και ενώ πιστεύατε ότι είχατε το δίκιο με το μέρος σας τώρα σιγά σιγά θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τα λάθη που κάνατε. Ως αποτέλεσμα των επιλογών σας τώρα μπαίνετε σε μία περίοδο εσωστρέφειας, αυτοκατηγορίας, αδιαφορίας για τον εαυτό σας, για την οικογένειά σας, ακόμη και για την εργασία σας.

Το μόνο που σύντομα θα αλλάξει, θα είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους και κυρίως με τον ή την σύντροφό σας. Όσον αφορά τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, τώρα που εσείς πέφτετε, θα βρεθούν εκείνα τα άτομα τα οποία θα σας κρατήσουν όρθιους και όρθιες, έως ότου μπορέσετε να σταθείτε και πάλι στα πόδια σας. Το ίδιο θα κάνει και ο ή η σύντροφός σας. Μετά από ένα διάστημα εντάσεων και ανατροπών ηρεμεί, κι έτσι θα μπορεί να σας βοηθήσει ουσιαστικά, τώρα που τον ή την έχετε μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ.

Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, προσφάτως ήλθατε σε επαφή με αρκετό καινούριο κόσμο! Μέσα σε αυτό το πλήθος, ένα άτομο σας κίνησε το ενδιαφέρον. Όμως με την ψυχολογία σας να πέφτει μέρα με την ημέρα δεν κάνατε την κίνηση που έπρεπε. Όμως μην ανησυχείτε! Την κίνηση θα την κάνει το άλλο άτομο! Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να δείξετε τα συναισθήματά σας.

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ταύρους καθώς βγαίνετε από μία περίοδο αναταραχών και περνάτε σε μία περίοδο όπου πραγματικά οι καλύτερες ημέρες έρχονται για εσάς!

Οι ανατροπές που βιώσατε τον προηγούμενο καιρό, σας έδειξαν τον δρόμο για το τί πρέπει να κάνετε το επόμενο διάστημα και από ό,τι φαίνεται εσείς θα ακολουθήσετε αυτόν τον δρόμο. Σε αυτήν σας την πορεία, δεν θα είστε μόνοι και μόνες. Μία νέα γνωριμία, ο ή η σύντροφός σας, ένας συνεργάτης σας, ακόμη και κάποιος από τους στενούς σας συγγενείς, θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον εαυτό σας, όμως με μία προϋπόθεση, να τους βοηθήσετε τώρα που σας έχουν ανάγκη. Εκείνοι φαίνεται πως ό,τι μπορούσαν να σας δώσουν, σας το έδωσαν, όμως, οι πρόσφατες διενέξεις τους με άτομα κύρους, η οικονομική αιμορραγία που έχουν, η απώλεια της θέσεως εργασίας τους, τους καταρράκωσαν ψυχολογικά και δεν μπορούν να σας βοηθήσουν άλλο. Σειρά σας λοιπόν να ανταποδώσετε την βοήθεια και την αγάπη που σας έδωσαν.

Στο ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι πολύπλοκα, αλλά αν καταφέρετε να λύσετε τον γόρδιο δεσμό, τότε σας περιμένει ένα άτομο το οποίο θα αποδειχθεί ότι είναι για τα δύσκολα. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχετε πολύ μεγάλη όρεξη και πλήττετε αφάνταστα με την προοπτική ότι θα πρέπει να κινηθείτε ή να κάνετε κάτι ώστε να αλλάξετε την διάθεσή σας. Το σίγουρο είναι, πως τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, αλλά θα πρέπει να περιμένετε από την Πέμπτη και μετά για να νιώσετε αυτήν την αλλαγή.

Μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Δίδυμους. Όμως, όσο θα περνούν οι ημέρες θα διαπιστώνετε πως για ό,τι σας συμβαίνει κάποιος λόγος υπάρχει.

Πρώτα από όλα, η περίοδος αυτή σας προετοιμάζει για πολλές αλλαγές, οπότε σιγά σιγά ετοιμαστείτε να αφήσετε τις ημέρες της ραστώνης πίσω σας. Η βασική αλλαγή που πραγματοποιείται, είναι στον τρόπο σκέψεώς σας. Θα διαπιστώσετε ότι είναι καιρός να κοιτάξετε τους εαυτούς σας και ότι πρέπει να αναλάβετε σοβαρές πρωτοβουλίες, εάν θέλετε να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι καιρός να ξεφύγετε από την μετριότητα, και να αναδειχθείτε σοβαροί ηγέτες. Στο γενικό πλαίσιο, τόσο οι εμπειρίες που θα λάβετε, όσο και οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε, θα σας οδηγήσουν στο να καταλάβετε το τί πρέπει να κάνετε.

Επειδή όμως το Σύμπαν δεν θέλει να σας χαριστεί, θα σας θέσει ορισμένες δοκιμασίες. Πρώτα από όλα, θα πρέπει να έλθετε σε επαφή με τους ή τις συντρόφους σας, ή με τους συνεργάτες σας. Και στις δύο περιπτώσεις, θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις που όμως θα έχουν την μορφή ξεκαθαρίσματος. Σύντομα οι διαφορές σας θα λυθούν, και στο άμεσο μέλλον όλα θα πάνε πολύ καλά. Οικονομικά θα δεχθείτε ισχυρό πλήγμα, το οποίο όμως θα σας διδάξει δύο πράγματα. Πρώτον, να μην σκορπάτε τα χρήματά σας αριστερά-δεξιά, και δεύτερον, να πάψετε να είστε θύματα, και να δίνετε τα χρήματά σας σε ανθρώπους ή υπηρεσίες που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν.

Ο ερωτικός τομέας της ζωής σας, θα θυμίζει τρικυμία! Από την μία μπορεί να χωρίσετε από την μόνιμη σχέση σας, ή να χωρίσετε από πολλές επιπόλαιες καταστάσεις, και από την άλλη το Σύμπαν σας φέρνει το άτομο που τόσο επιθυμείτε! Για αυτό, είναι πολύ πιθανόν να περάσετε από μία κατάσταση στην άλλη, χωρίς καν να προλάβετε να καταλάβετε τι έγινε.

Μία εβδομάδα με πολλά πάνω-κάτω περιμένει εσάς τους Καρκίνους. Τις πρώτες ημέρες, σας περιμένουν απίστευτες εντάσεις, και αμέσως μετά, είτε θα περάσετε σε μία περίεργη φάση είτε θα νιώσετε απίστευτα δυνατοί και δυνατές.

Αυτό που θα νιώσετε τις πρώτες ημέρες, είναι σαν να βγαίνει όλο σας το είναι στην επιφάνεια, και να κρίνεστε για αυτό από όλον τον κόσμο. Οι επιθυμίες σας με αυτό που πραγματικά μπορεί να γίνει, απέχουν μεταξύ τους παρασάγγας. Όμως, αντί να σας κτυπούν σαν ένα σφυρί και να κλαίγεστε επειδή δεν μπορείτε να τα συνδυάσετε, μήπως θα ήταν καλύτερα, εσείς να πάρετε το σφυρί και και να δουλέψετε σκληρά επάνω τους, έως ότου γίνουν ένα;

Οι σχέσεις με τους φίλους σας, θα περάσουν πολύ μεγάλη κρίση, και ίσως να διαλυθούν. Και εδώ θα έλθετε σε ευθεία αντιπαράθεση με τις ευθύνες σας. Ενώ έπρεπε να δείξετε εγρήγορση η στασιμότητα και η απραξία σας πλήγωσε σοβαρά τους φίλους σας. Το να μην τους δίνετε σημασία, και να νομίζετε ότι όλα βαίνουν καλώς, έχει τελικά το τίμημά της. Αυτό το τίμημα, θα το πληρώσετε τις επόμενες ημέρες, όπου θα δείτε να φεύγουν από κοντά σας φίλοι αδελφικοί. Το ίδιο θα συμβεί και με τις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους. Οι εντάσεις που θα προκληθούν τις πρώτες ημέρες, θα σας οδηγήσουν σε απώλειες ανθρώπων, χρόνου, και χρημάτων.

Ευτυχώς ή δυστυχώς για εσάς, οι εμπειρίες των πρώτων ημερών θα σας ξυπνήσουν απότομα. Κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτική σας, και να διορθώσετε τα λάθη σας. Κάποιοι άλλοι από εσάς απλά θα αποδεχθείτε τις ανατροπές και θα προσπαθήσετε να αρχίσετε την ζωή σας από την αρχή. Κάποιοι όμως από εσάς, θα βρείτε την ευκαιρία να χύσετε το δηλητήριο σας, και θα επιτεθείτε σε όλους τους άλλους, επειδή δεν θα αποδεχθείτε αυτό που θα σας συμβεί.

Τουλάχιστον, τις επόμενες ημέρες, ο έρωτας θα μπει πολύ δυνατά στις ζωές σας. Τα πάντα θα είναι στο κόκκινο, με πολλές διακυμάνσεις, και όποιος αντέξει.

Μία μέτρια εβδομάδα θα έχετε εσείς οι Λέοντες. Μπροστά σας δεν έχετε κάτι καινούριο να αντιμετωπίσετε. Όμως θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με τους φίλους σας, και με το να δείτε τι άλλο χρειάζεται να κάνετε, ώστε να πιάσετε τους στόχους που έχετε θέσει, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Οι προηγούμενες ημέρες, σας έφεραν στην δυσάρεστη θέση να χάσετε κάτι που αγαπούσατε επειδή η αδυναμία προσαρμογής, τόσο η δική σας όσο και των ανθρώπων ή καταστάσεων, οδήγησε σε ασυμφωνία. Αν αυτό που χάσατε είναι αντικείμενο, σίγουρα η απώλεια μπορεί να είναι αισθητή αλλά τον άλλο μήνα θα μπορέσετε να το αντικαταστήσετε. Αν αντιμετωπίσατε κατάσταση, αυτή είναι κυρίως οικονομική. Κάτι δεν σας πήγαινε καλά, αλλά όσο και να προσπαθήσατε να το διορθώσετε δεν διορθωνόταν. Από εδώ κι εμπρός θα πρέπει να σκεφθείτε άλλους τρόπους ώστε να αποκαταστήσετε την ισορροπία εσόδων-εξόδων. Αν αυτό που χάσατε είναι άτομο, θα πρέπει να καταλάβετε ότι η ασυμφωνία δεν οφείλεται σε δικό σας λάθος. Οι ιδεοληψίες του άλλου ατόμου το οδήγησαν στο να επιμείνει να ακολουθεί έναν δρόμο παράλογο. Επειδή αυτήν την περίοδο εκτιμάτε την λογική και τίποτα άλλο, θα λυπηθείτε αλλά αυτά έχει η ζωή. Αν είναι προσωπική απώλεια, πρέπει να συνέλθετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αργότερα, θα σας δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για να επουλώσετε τις πληγές σας.

Οι φίλοι σας αυτήν την περίοδο, έχουν την ανάγκη σας. Αυτό που θέλουν από εσάς, είναι να τους ακούσετε. Οπότε, αν έχετε εργασία, αν η ζωή σας τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, αν έχετε πλείστες υποχρεώσεις, σταματήστε! Αφιερώστε τους λίγο από τον χρόνο σας.

Τουλάχιστον μέσα σε αυτό το αρνητικό κλίμα, ο έρωτας έρχεται να σας γεμίσει με πολύ χαρά, ειδικά εάν πρόκειται να σας τον φέρει ένα άτομο από το παρελθόν. Σε γενικές γραμμές, ευνοούνται οι ελεύθερες σχέσεις, παρά οι μόνιμες. Άλλωστε η γοητεία σας αυτό το διάστημα αλλά και οι προσωπικές σας ανάγκες, σας οδηγούν στο να βγαίνετε ολοένα και περισσότερο έξω.

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Παρθένους, και μόνο η υπομονή σας θα δείξει στο τέλος της, εάν τελικά νικήσατε τις δυσκολίες ή σας νίκησαν εκείνες.

Η περίοδος αυτή σας βρίσκει να έχετε πολλά όνειρα τα οποία θέλετε να τα κάνετε πράξη. Όμως τα γεγονότα που τρέχουν και οι καταστάσεις που ζείτε, δεν σας αφήνουν να τα πραγματοποιήσετε. Για αυτό δεν πρέπει να περιμένετε πότε οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες, και το κυριότερο, ό,τι κάνετε θα πρέπει να το κάνετε μόνοι και μόνες σας. Τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς σας είναι ένας σοβαρός ανασταλτικός παράγοντας για να προχωρήσετε τις επιθυμίες σας, αλλά ευτυχώς, σύντομα τα πράγματα αλλάζουν και όσο κι αν δυσκολεύονται, θα σας βοηθήσουν.

Κάποια προβλήματα θα έχετε με τους ή τις συντρόφους σας, ή με τους συνεργάτες σας, και αυτό διότι εσείς στο μυαλό σας έχετε μία εικόνα του τί θέλετε να κάνετε ενώ εκείνοι όχι. Στην παρούσα φάση θα υπάρξουν εντάσεις, οι οποίες όμως σύντομα θα τελειώσουν και θα τα βρείτε ξανά!

Το βασικό όμως θέμα που έχετε να ασχοληθείτε, είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Πρέπει να μάθετε ότι τα όνειρα είναι εφικτά εάν πατάτε γερά στην γη. Επιπλέον, πρέπει να αποφύγετε τις χαοτικές καταστάσεις και τους χαοτικούς ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας, δεν σας κάνουν καλό. Επίσης, μην αφήνετε να σας επηρεάζει η αρνητική κριτική.

Το επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε διεστραμμένο σεξ  με άτομα τα οποία είτε είναι από το παρελθόν σας είτε είναι μεγαλύτερα από εσάς!

Η καινούρια εβδομάδα ξεκινάει με πολύ μεγάλη ένταση για εσάς τους Ζυγούς. Ευτυχώς όμως που από τα μέσα της εβδομάδος, τα πράγματα ηρεμούν αρκετά. Οι ημέρες αυτές σας φέρνουν αντιμέτωπους με όλον τον κόσμο. Οι σχέσεις σας θα περάσουν μέσα από χίλια κύματα, και μέσα από αυτές τις δοκιμασίες, θα επιλέξετε τελικά ποίους ανθρώπους θέλετε να έχετε δίπλα σας.

Οι αναταράξεις αυτές, έρχονται να διαμορφώσουν ένα νέο τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όσον αφορά στις σχέσεις σας, όλοι εκείνοι κι εκείνες που δεν έχουν να σας προσφέρουν αυτά που θέλετε (και κυρίως σεξουαλικά), θα λάβουν την άγουσα προς την έξοδο! Μόνο αν νιώσετε ικανοποιημένοι και ικανοποιημένες, θα σκεφθείτε να δώσετε κι εσείς αυτό το κάτι παραπάνω, το οποίο θα αρχίσει να συμβαίνει από τα μέσα της εβδομάδος. Επίσης, θα νιώσετε έλξη για άτομα τα οποία όχι μόνο μπορούν να σας φροντίσουν, αλλά και με τον τρόπο τους μπορούν να σας βοηθήσουν να αρχίσετε να στοχεύετε πολύ πιο ψηλά από ό,τι είχατε συνηθίσει.

Όσον αφορά συνεργασίες, τα πράγματα είναι απλά, όσο οι συνεργάτες σας πιστεύουν ότι μπορείτε να πηγαίνετε αργά, τώρα που όλος ο κόσμος κινείται με απίστευτες ταχύτητες, τόσο εσείς θα παίρνετε πρωτοβουλίες για να κάνετε το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Αναμενόμενη λοιπόν, είναι και η λύση συνεργασιών που πλέον δεν ανταποκρίνονται στις βλέψεις σας.

Ερωτικά, αυτή η περίοδος είναι κατακόκκινη. Δοκιμάστε ό,τι πιο ακραίο, και θα δείτε πως θα σας αρέσει! Μάλιστα, για καλή σας τύχη, θα υπάρξουν πολλά και διαφορετικά άτομα που θα φροντίσουν να μην σας πουν όχι σε ό, τι κι αν τους ζητήσετε.

Μία εκρηκτική εβδομάδα ετοιμάζεται να ξεκινήσει για εσάς τους Σκορπιούς. Οι αναταράξεις που συμβαίνουν στις σχέσεις, στην εργασία, στα οικονομικά, στα επαγγελματικά, στον έρωτα, θα είναι τόσες πολλές, που σαφώς και δεν πρόκειται να βαρεθείτε ούτε ένα λεπτό. Από τα μέσα της εβδομάδος όμως, θα περάσετε από την πλήρη εξωτερίκευση, στην πλήρη εσωτερίκευση, και από εσάς θα εξαρτηθεί εάν θα είναι για το καλό σας ή όχι.

Πριν όμως εισέλθετε στην φάση της εσωστρέφειας, σας περιμένει ένα διάστημα απίστευτων ανατροπών. Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από τα στενά εσωτερικά σας πλαίσια, σας έχει οδηγήσει σε μία αχαλίνωτη διάθεση να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες με καινούριους ανθρώπους. Η ζωή σας, έχει έχει πιάσει απίστευτες ταχύτητες, και για πρώτη φορά στην ζωή σας νιώθετε ότι ζείτε! Το γεγονός ότι δεν έχετε τον έλεγχο, δεν σας ενοχλεί καθόλου. Τουναντίον! Νιώθετε την έλλειψη ελέγχου ως ένα μέσο για να νιώσετε την αδρεναλίνη σας να κτυπά κόκκινο. Αυτή η κατάσταση που βιώνετε δεν περιορίζεται μόνο στα ερωτικά ή τις σχέσεις σας, αλλά επεκτείνεται και στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Στα ερωτικά, οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε αυτές τις ημέρες, θα είναι πραγματικά μοναδικές διότι θα κάνετε πράγματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα τα κάνατε. Η εξωστρέφεια, θα σας δώσει το θάρρος να εκφραστείτε ποικιλοτρόπως στα άτομα (ναι πληθυντικός) που σας ενδιαφέρουν. Ένα όμως από αυτά τα άτομα, θα σας κάνει το κλικ και θα θελήσετε να προχωρήσετε αυτό που νιώθετε, σε κάτι πιο μόνιμο. Κι εδώ θέλει προσοχή, διότι μπορεί να εισέρχεστε σε μία κατάσταση που δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που ξεκινήσατε στην αρχή, το οποίο είναι και καλό και κακό, ανάλογα με την οπτική γωνία.

Το κυριότερο όμως πλεονέκτημα των ημερών, είναι οι επιτυχίες που θα έχετε στα επαγγελματικά σας! Το γεγονός ότι ακολουθείτε αντί να σας ακολουθούν, θα σας ανοίξει τον δρόμο για επιτυχία, και επαγγελματική και οικονομική. Μπορεί τώρα να αμφισβητείτε αυτό που βλέπετε, αλλά σύντομα θα δείτε τα θετικά αποτελέσματα.

Και αυτήν την εβδομάδα, συνεχίζεται για εσάς τους Τοξότες το διάστημα που χαλαρώνετε από όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής. Οι ημέρες αυτές, θα κυλήσουν εντελώς διεκπεραιωτικά, καθώς τα περισσότερα θέματα, προβλήματα ή καταστάσεις, ήδη εξελίσσονται, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι διαχείριση.

Πρώτα από όλα, η ζωή σας έχει πάρει καλύτερο ρυθμό από το προηγούμενο διάστημα, και γι’ αυτό θα πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψεως. Πρέπει να σταματήσει να σας ενδιαφέρει το τι κάνουν οι γύρω σας, και να κοιτάξετε να πραγματοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες κι επιθυμίες. Αν καταφέρετε και τα παθήματα της περιόδου τα κάνετε μαθήματα, τότε θα διαπιστώσετε πως ό,τι ζητήσετε θα σας δοθεί. Για αυτό άλλωστε, θα περάσετε σε μία περίοδο όπου οι άνθρωποι γύρω σας θα φροντίσουν να καλύπτουν τις ανάγκες σας, έως ότου πατήσετε και πάλι γερά στα πόδια σας.

Μπορεί ακόμη να μην τα πηγαίνετε καλά με τα μέλη της οικογενείας σας, αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο φορτισμένο το κλίμα όσο τις προηγούμενες ημέρες. Ενδεχομένως, να χρειαστεί να αλλάξετε τόπο κατοικίας λόγω αλλαγής επαγγέλματος ή λόγω μετάθεσης.

Ερωτικά θα νιώσετε πολύ περίεργα. Από την μία η λίμπιντό σας θα κτυπήσει κόκκινο, και από την άλλη να ζητάτε αγκαλιές, στοργή, και φροντίδα. Επίσης, την μία θα βγάζετε ρομαντισμό, και αμέσως μετά ζηλοτυπία.

 

Εσείς οι Αιγόκεροι, μετά από μία σύντομη περίοδο δοκιμασιών, επιστρέφετε στις καλές ημέρες. Η χαρούμενη και παιχνιδιάρα φύση σας θα κερδίσει ακόμη και τους πιο καχύποπτους με εσάς (γιατί άραγε) ανθρώπους!

Το επόμενο διάστημα, απαλλαγμένοι κι απαλλαγμένες από τις δυσκολίες της προηγούμενης εβδομάδος, θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να βρείτε και πάλι τον χαρούμενο εαυτό σας. Με το χαμόγελο στα χείλη και τους καλούς σας τρόπους, θα κερδίσετε ακόμη και τους πιο δύσπιστους με εσάς, διότι καλώς ή κακώς δεν φημίζεστε για την αβρότητά σας. Όμως, φημίζεστε για το χιούμορ σας, και αυτό θα είναι το καλύτερο όπλο σας, για να κερδίσετε την αγάπη του κόσμου.

Η παιγνιδιάρα φύση σας, δεν θα περιοριστεί απλά στις όμορφες στιγμές με τον κόσμο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να διασκεδάσετε με τα άτομα τις οικογενείας σας με κάθε δυνατό τρόπο. Για αυτό άλλωστε και οι σχέσεις μαζί τους θα δυναμώσουν, και θα σας το ανταποδώσουν δίνοντάς σας την αγάπη που αναζητάτε και την διαβεβαίωση ότι όλα θα πάνε καλά!

Σε ακόμη πιο προσωπικό επίπεδο, η διάθεσή σας για έρωτα και σεξ θα σας οδηγήσει, αν είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, να ανοιχθείτε στον κόσμο, ενώ αν είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, σε απίστευτα έντονες στιγμές με το ταίρι σας! Μάλιστα δεν αποκλείεται να έλθετε σε ερωτική επαφή με πρώην. Σε αυτήν την περίπτωση, το σεξ θα αναθερμάνει την σχέση σας, κυρίως την σεξουαλική και δευτερευόντως να προχωρήσετε σε μόνιμη σχέση μαζί του ή μαζί της.

Κάποιοι και κάποιες από εσάς, έχετε ένα θέμα με ακίνητη περιουσία. Αν το θέμα είναι η Εφορία, σύντομα θα λυθεί και επιτέλους η περιουσία θα περάσει στα δικά σας χέρια. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν να αποκτήσετε ακίνητη περιουσία από μία κληρονομιά που ούτε περιμένατε.

Μία εβδομάδα γεμάτη εντάσεις και πολύ ενέργεια περιμένει εσάς τους Υδροχόους. Όλα κινούνται με απίστευτες ταχύτητες, και το διασκεδάζετε απίστευτα!

Οι ημέρες αυτές, είναι καυτές όσον αφορά στις σχέσεις σας. Παλαιές αλλά και νέες γνωριμίες έρχονται να γεμίσουν την ζωή σας σε τέτοιον βαθμό, που δεν θα ξέρετε που να πρωτοπάτε και και ποιον να πρωτοδείτε. Μάλιστα αρκετές από αυτές τις γνωριμίες, προορίζονται να μετατραπούν σε ερωτικές-σεξουαλικές, κάτι που σαφώς δεν θα σας ενοχλήσει καθόλου ως εξέλιξη. Το “πρόβλημα” θα είναι πως, είτε εσείς, είτε το άλλο άτομο, ενώ θα θέλετε να σας φροντίσει ή να το φροντίσετε, κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση δεν είναι εφικτό. Επίσης προσέξτε, διότι με τόσα άτομα και τόσες εμπειρίες θα χάσετε τελικά την αίσθηση του τί είναι πραγματικό και τί όχι, ειδικά στην περίπτωση που θέλετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Εκεί που πρέπει να δώσετε ιδιαιτέρως την προσοχή σας, είναι στην υγεία και στην εργασία σας. Στην εργασία, θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας, διότι είστε σε τέτοια υπερδιέργεση που θα θέλετε να περνά μόνο το δικό σας, κάτι το οποίο και σαφώς δεν βρίσκει σύμφωνους όλους τους υπολοίπους. Οι εντάσεις μπορούν άνετα να ξεφύγουν από τα επιτρεπτά όρια, και να μετατραπούν σε καυγά, και όχι μόνο. Η υγεία σας μπορεί να επηρεαστεί λόγω του ότι αυτήν την περίοδο δεν ξεκουράζεστε καθόλου.

Εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, προσέξτε, διότι το ταίρι σας θέλει φροντίδα και αν δεν του την δώσετε εσείς, θα αρχίσει να κοιτάζει αριστερά δεξιά.

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ιχθύες, για αυτό οπλιστείτε με υπομονή. Αντιλαμβάνεστε πλέον, ότι έχετε μία αποστολή να εκπληρώσετε, ακόμη κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τον κόσμο όλον.

Οι ημέρες αυτές έχουν κάτι το “άρρωστο”. Όμως για αυτό δεν φταίτε εσείς. Εσείς μόλις τώρα αντιλαμβάνεστε ότι στην ζωή σας έχετε μία αποστολή, η οποία θα σας οδηγήσει να αντιληφθείτε ότι αξίζετε πολύ περισσότερο, από ό,τι αφήνετε να καταλαβαίνουν οι άλλοι. Όμως στην παρούσα φάση, η ζωή σας βρίσκεται σαν την καταιγίδα που πρόκειται να ξεσπάσει, καθώς στην εργασία σας δεν μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε, η λάθος διατροφή σας, σας έχει οδηγήσει σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ακόμη και σε ασθένειες, ενώ ερωτικά τώρα αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να κάνετε κάτι ώστε να αλλάξει το κλίμα.

Στην εργασία σας, θα υπάρξουν εντάσεις επειδή κανένας δεν μπορεί να σας καταλάβει ή όλοι προσπαθούν να καπελώσουν αυτό που εσείς κάνετε. Η αδυναμία συνεννοήσεως, θα είναι αυτή που θα προκαλέσει από παρεξηγήσεις μέχρι καυγάδες. Εσείς όμως, να ξέρετε πως έχετε το δίκιο με το μέρος σας, αλλά θα πρέπει να βρείτε το θάρρος να το διεκδικήσετε.

Οι πολλές αναταράξεις στις ζωές σας, έχουν διαταράξει την διατροφή σας. Η κατανάλωση προχείρου φαγητού, όχι μόνο σας φουσκώνει, αλλά και προκαλεί προβλήματα στην υγεία σας.

Η υγεία θα είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει. Μπορεί να μην είναι δικό σας αλλά ενός μέλους της οικογενείας σας. Εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να το αντιμετωπίσετε.

Ερωτικά τα πράγματα αρχίζουν και χαλαρώνουν, αλλά όχι όσο θα θέλατε. Σύντομα η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί, αρκεί να μην αρχίσετε τις ζηλοτυπίες.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s