Προβλέψεις απο 29/5 έως 4/6

Γιατί ο Άγγελος Πέτσιος ξέρει !

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο : http://www.periastrologias.gr

Μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Κριούς, αλλά στο τέλος θα είναι αρκετά εποικοδομητική! Οι δυσκολίες που έχετε να αντιμετωπίσετε είναι θα καθαρά προσωπικές και μάλιστα θα αφορούν την γνωστή σε όλους, παρορμητικότητα που σας διακρίνει.

Ως άνθρωποι είστε παρορμητικοί και θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας. Στην παρούσα φάση υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία κατέχουν θέση κύρους, τα οποία θα προσπαθήσουν (έστω και δύσκολα), να σας επαναφέρουν στον δρόμο της λογικής. Η διαμάχη μεταξύ σας, οφείλεται στο γεγονός ότι εσείς είστε σε φάση που δεν ακούτε ό,τι κι αν σας λένε οι άλλοι, και επιπλέον νευριάζετε όταν σας προτείνουν έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που ακολουθείτε εσείς. Για αυτό κι εσείς, όσο κι αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, δεν έχετε. Τα επιχειρήματά σας είναι κατώτερα των περιστάσεων ή εντελώς αβάσιμα. Μην απορήσετε εάν το επόμενο διάστημα ο κόσμος θα σας θεωρεί ενοχλητικούς και προσπαθήσει να σας αποφύγει.

Όλα αυτά όμως είναι το καμπανάκι που έρχεται να κτυπήσει, και να σας υπενθυμίσει ότι χρειάζεται αντί να είστε παρορμητικοί και παρορμητικές, να προσαρμόζεστε στις περιπτώσεις που πρέπει να κάνετε πίσω. Μάλιστα, αν ακούσετε τις συμβουλές που έχουν να σας πουν εκείνα τα άτομα που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εσάς, ή κατέχουν μία θέση ευθύνης, θα μπορέσετε πιο γρήγορα να κάνετε τις σκέψεις σας πραγματικότητα ή να κινηθείτε προς την σωστή κατεύθυνση.

Εκεί όμως που θα διαπρέψετε είναι στον ερωτικό τομέα! Η ερωτική σας ζωή θα γίνει εντονότερη είτε με καινούριες γνωριμίες, είτε με τον ή την σύντροφό σας. Προσπαθήστε (όσο κι αν ακουστεί περίεργο), να μην αρχίσετε τις ζήλειες, διότι όσο ερωτοτροπείτε εσείς, άλλο τόσο ερωτοτροπεί και το ταίρι σας.

Κάποιοι ή κάποιες από εσάς θα πρέπει να κάνετε εκείνο το χειρουργείο που αποφεύγατε καιρό τώρα.

 

Εσείς οι Ταύροι, θα έχετε μία υπέροχα ανατρεπτική εβδομάδα! Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να πάρετε πιο γρήγορα αποφάσεις, από ό,τι είναι το φυσιολογικό σας, κάτι που στην παρούσα φάση έχετε ανάγκη.

Όπως φαίνεται, τα γεγονότα της ζωής σας κινούνται με ραγδαίους ρυθμούς και αυτό σας κάνει να νιώθετε πολύ έξω από τα νερά σας. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό είναι που χρειάζεστε, διότι το επόμενο διάστημα θα σας εκπληρωθεί μία επιθυμία που έχετε από καιρό.

Αν αυτό που θέλετε είναι να κάνετε οικογένεια, θα την κάνετε, επειδή θα έχετε και τα χρήματα και την διάθεση για κάτι τέτοιο. Το ίδιο ισχύει κι αν θέλετε να αποκτήσετε παιδιά! Αν θέλετε να αλλάξετε σπίτι ή να αγοράσετε, τώρα είναι η εποχή για να το πράξετε. Αν θέλετε να κάνετε ένα οικονομικό άνοιγμα μαζί με τον ή την σύντροφό σας, μπορείτε να το προχωρήσετε. Όπως διαβάζετε, αντιλαμβάνεστε ότι το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι απλά να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας, να εναρμονιστείτε με την ταχύτητα των γεγονότων, και πάνω από όλα, να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Στον έρωτα, τα πράγματα είναι ακόμη πιο έντονα για εσάς, με την καλή έννοια πάντοτε! Το επόμενο διάστημα, θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με ένα άτομο από το παρελθόν σας, το οποίο είτε βρισκόταν μακρυά κι επιστρέφει, είτε έλειπε για σπουδές, είτε πρόκειται να το συναντήσετε ξανά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Σημασία έχει πάντως, ότι το θερμόμετρο θα κτυπήσει κόκκινο, και ότι ο μειλίχιος χαρακτήρας σας, θα αντικατασταθεί με ένα αδηφάγο σεξουαλικό “τέρας”!

Στον επαγγελματικό τομέα, οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη! Φροντίστε να κινηθείτε γρήγορα και να τις αξιοποιήσετε!

 

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Δίδυμους, καθώς μετά από ένα διάστημα απραξίας και ξεκούρασης, θα έχετε την ευκαιρία να κινηθείτε τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά. Επιπλέον, κάποιοι και κάποιες από εσάς ίσως μάθετε νέα για άτομα που είχατε κάποιες υποψίες

Κάποιοι και κάποιες από εσάς, πολύ σύντομα θα έλθετε αντιμέτωποι και αντιμέτωπες με άτομα για τα οποία έχετε υποψίες ότι δεν είναι τόσο εντάξει με εσάς. Μπορεί να είναι κάποιο θέμα οικονομικό, μπορεί να είναι κάποιο μυστικό σας το οποίο το διέρρευσαν, μπορεί επίσης να μάθετε τελικά ότι έλεγαν λόγια πίσω από την πλάτη σας. Ό,τι κι αν είναι αυτό που θα μάθετε για εκείνους, εσείς απλά θα τους ξεμπροστιάσετε. Το γεγονός ότι θα διατηρήσετε την ψυχραιμία σας έναντι του παραλογισμού τους, θα σας δώσει το πάνω χέρι σε όλες τις συζητήσεις.

Στον επαγγελματικό τομέα, μετά από ένα διάστημα αδράνειας, κινητοποιήστε με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρείτε εργασία, θα κάνετε το οικονομικό άνοιγμα που θέλετε για την επιχείρησή σας, θα πάρετε χρήματα από οφειλές (μέσω επίσχεσης εργασίας) και έτσι θα επανέλθετε στην εργασία σας τόσο με αναπτερωμένο το ηθικό (καθώς πλέον θα έχετε χρήματα) όσο και με διάθεση να εργασθείτε (την οποία την είχατε χάσει)!

Οι επόμενες ημέρες θα είναι έντονα ερωτικές και σεξουαλικές! Ό,τι ποθεί η ψυχή σας είναι εκεί έξω και σας περιμένει! Μην περιμένετε όμως να κάνετε μόνιμο δεσμό. Η εποχή ευνοεί μονάχα το παιγνίδι, την χαρά του πρώτου φιλιού και τίποτα παραπάνω.

 

Μία μέτρια εβδομάδα περιμένει εσάς τους Καρκίνους. Από την μία, κάποιες εντάσεις στα επαγγελματικά σας, σας έδειξαν ότι πρέπει να κοιτάτε τους εαυτούς σας, και από την άλλη θα μπορέσετε επιτέλους να αντιληφθείτε ότι δεν πρέπει να είστε θύματα, ούτε όμως και να ξεχνάτε πού πρέπει να έχετε στραμμένη την προσοχή σας.

Προσφάτως είχατε μία αναλαμπή. Διαπιστώσατε ότι ενώ κάτι κάνετε σωστά, πώς γίνεται τελικά το αποτέλεσμα να βγαίνει λάθος; Η αλήθεια βρίσκεται στο γεγονός ότι εθελοτυφλούσατε για πολλά πράγματα. Πρώτα από όλα, για εσάς τους ίδιους και τις ίδιες. Θέλοντας να δίνετε την φροντίδα και την αγάπη σας, ξεχάσατε να ζητάτε κι εσείς κάτι πίσω. Έτσι πείσατε τους εαυτούς σας ότι “έτσι είναι τα πράγματα”. Καιρός λοιπόν να δείτε τις προσωπικές ανάγκες και να ζητήσετε να αναγνωρίσουν οι άνθρωποι που απολαμβάνουν την στοργή σας το ρόλο που παίζετε στις ζωές τους. Από την άλλη, έχοντας στο μυαλό ότι πρέπει να προσφέρετε τα πάντα στους ανθρώπους που τους λείπει η στοργή και η αγάπη (πχ αν ήσασταν μέλος Μ.Κ.Ο), ξεχάσατε ότι δίπλα σας υπάρχουν άνθρωποι με τις ίδιες ανάγκες, αλλά εσείς, μέσα από την ιδεοληψία σας, δεν τις βλέπατε. Καιρός είναι να κάνετε κάτι για αυτό.

Στα επαγγελματικά σας υπήρξαν πρόσφατα αρκετές εντάσεις και ανακατατάξεις. Μέσα όμως από αυτές, διαπιστώσατε τελικά ότι όλοι ήθελαν κάποιον να αναλάβει όλο το βάρος των ευθυνών κι εκείνοι να είναι χαλαροί. Λοιπόν, το θύμα τελείωσε. Καιρός είναι να προσέξετε τον εαυτό σας και μόνον αυτόν.

Ερωτικά, θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε (με την καλή έννοια πάντα) τα απωθημένα σας με έναν ή μία πρώην, ή με τους συντρόφους σας, οι οποίοι έχουν πολύ μεγάλη όρεξη για σεξ!

 

Μεικτά σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Λέοντες. Από την μία, θα νιώσετε μία αδυναμία να κυριεύει την ψυχή σας, και από την άλλη θα υπάρξει συνάντηση με παλαιούς γνώριμους, ή, με παλαιούς εραστές ή παλαιές ερωμένες.

Το επόμενο διάστημα θα έχετε την ευτυχία να δείτε ξανά αγαπημένους φίλους ή πρώην ερωτικούς κι ερωτικές συντρόφους. Αν είναι φίλοι, θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε μαζί τους τις δυσκολίες που περνούν ή να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, με τους οποίους για πολλούς και διαφορετικούς λόγους είχατε αποξενωθεί. Αν πάλι αυτό το άτομο που πρόκειται να συναντήσετε (και εδώ τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα) είναι ένας ή μία πρώην σύντροφος, θα διαπιστώσετε ότι ακόμη μεταξύ σας υπάρχει αδυναμία εκατέρωθεν για τα πρόσωπά σας. Αν θέλετε, μπορείτε να αδράξετε την ευκαιρία που θα σας δοθεί και να αναθερμάνετε την ερωτική σας σχέση!

Οι δυσκολίες που έχετε να αντιμετωπίσετε το επόμενο διάστημα, έχουν να κάνουν με την μερική αδυναμία να πετύχετε τους στόχους σας. Το αποτέλεσμα είναι να νιώσετε ανίκανοι κι ανίκανες, και να θέλετε να τα παρατήσετε επειδή το σχέδιο δεν σας βγαίνει. Επειδή τις επόμενες ημέρες οι φοβίες σας θα είναι ιδιαιτέρως ενισχυμένες, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να εκλογικεύσετε αυτά νιώθετε και να μην τα αφήσετε να υπερισχύσουν.

Αν δεν αφήσετε τις φοβίες σας να σας ρίξουν ψυχολογικά, θα έχετε την ευκαιρία να το ρίξετε έξω, και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας! Κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα άνοιγμα το οποίο θα σας αποφέρει εργασία, χρήματα, και, γιατί όχι, μία πολύ έντονη σχέση!

 

Οι καλές ημέρες συνεχίζονται για εσάς τους Παρθένους, και μάλιστα πρόκειται να γίνουν ακόμη καλύτερες. Το βασικό γνώρισμα που θα έχουν οι επόμενες ημέρες, θα είναι η σταθεροποίηση της σκέψης σας. Από εκεί και πέρα, θα υπάρξει ανάγκη να μην χάσετε το κουράγιο σας μπροστά στις αντιξοότητες, και να δεχθείτε το δώρο του έρωτα που σας χαρίζεται απλόχερα.

Ο έρωτας για εσάς, έρχεται με την μορφή ενός ατόμου από το παρελθόν σας, με το οποίο είχατε μοιραστεί πέρα από τις πιο φιλήδονες στιγμές που είχατε ζήσει ποτέ, και τα πιο βαθιά σας μυστικά! Η επιστροφή του, θα φέρει και πάλι στην ζωή σας την αναστάτωση που χρειάζεστε, ώστε να μην νιώθετε ότι η ερωτική σας ζωή έχει βαλτώσει. Αφεθείτε ξανά στα χέρια του αλλά πάντα με γνώμονα πως ό,τι κι αν κάνετε, δεν θα χάσετε τα μυαλά σας! Αν πάλι είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε κάποιες όμορφες στιγμές μαζί και να κάνετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο από όλα, να μιλήσετε!

Μετά από ένα διάστημα απραξίας, το οποίο σας έδωσε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να δείτε τί θέλετε να κάνετε στο μέλλον, ήλθε ο καιρός να κινητοποιηθείτε, χωρίς όμως βιασύνες. Η σταθερότητα της σκέψης και η δύναμη της πειθούς, θα είναι τα δύο εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να κάνετε πράξη όσα έχετε στο μυαλό σας. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες, η περίοδος αυτή θα σας βοηθήσει να παραμείνετε πιστοί και πιστές στις αρχές και τα ιδανικά σας. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σας πειράξει, εκτός κι αν εσείς επιτρέψετε να συμβεί. Να ξέρετε πάντως πως δεν είστε μόνοι και μόνες, ό,τι κι αν σας συμβαίνει. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν θα είναι εκεί, δίπλα σας!

 

Μία πολύ δυνατή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ζυγούς καθώς θα δείτε “το φως το αληθινό” όσον αφορά σχέσεις και συνεργασίες!

Το σύμπαν, το επόμενο διάστημα ετοιμάζεται να εκπληρώσει μία ευχή σας. Αυτή η ευχή θα σας βγάλει από τον φαύλο κύκλο των δεσμών σας με το παρελθόν, με την οικογένειά σας, με τις παρωχημένες αντιλήψεις σας, με σχέσεις που πλέον δεν έχουν κάτι άλλο να σας προσφέρουν.

Αν αυτό που επιθυμείτε είναι μία σχέση, τότε ο άνθρωπος που περιμένατε τόσο καιρό θα μπει στην ζωή σας σαν σίφουνας, και θα τα γκρεμίσει όλα! Αν αφήσετε κατά μέρος όλα αυτά που έχετε περάσει κατά καιρούς, και αφεθείτε σε αυτήν την θύελλα, τότε είναι που θα γνωρίσετε τί σημαίνει έρωτας! Όλα αυτά που θα ζήσετε, θα σας βοηθήσουν να πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων όλες εκείνες τις αγκυλώσεις με τις οποίες μεγαλώσατε, ή αποδεχθήκατε ως αλήθειες, επειδή κάποια πράγματα συνέβαιναν τακτικά. Αν και είναι δύσκολο να κάνετε την υπέρβαση, μόλις το αποφασίσετε, όλα θα γίνουν με αστραπιαίες ταχύτητες.

Αν αυτό που θέλετε είναι να κάνετε μία συνεργασία ή να αναβαθμιστεί ο ρόλος στην εργασία σας ή να ολοκληρώσετε έναν στόχο ζωής, τότε θα δείτε πως όλα θα σας έλθουν τόσο ξαφνικά, που δεν θα πιστεύετε την καλή σας τύχη. Για να απολαύσετε στον μέγιστο βαθμό αυτά που σας δίνει απλόχερα το σύμπαν, θα πρέπει να δείτε την ταχύτατη εξέλιξη των γεγονότων ως ευκαιρία για να κάνετε την υπέρβαση, και όχι ως κάτι που πρέπει να το φοβάστε.

 

Εσείς οι Σκορπιοί θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Από την μία θα μπορέσετε να πείσετε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, για την βαρύτητα των όσων σας συμβαίνουν και από την άλλη θα υπάρξουν αρκετές αναταράξεις στον τομέα των σχέσεών σας.

Οι σχέσεις σας πρόκειται να περάσουν σοβαρές εντάσεις, επειδή εσείς βρίσκεστε σε μία φάση εσωτερικής αναταραχής. Τίποτα εκεί γύρω, δεν μπορεί να γεμίσει την ψυχή σας και είτε θα ψάξετε να βρείτε κάτι το οποίο να προκαλέσει μία ανατροπή στην πεζή πραγματικότητα, είτε θα βγάλετε μία απίστευτα κακή συμπεριφορά στους αγαπημένους ή τις αγαπημένες σας, επειδή μη θέλοντας να συνεχίσουν να μετέχουν στην περίεργη φάση που βρίσκεστε έχουν ήδη αρχίσει να λοξοκοιτούν. Στην πρώτη περίπτωση, ό,τι και να κάνετε δεν πρόκειται να αντλήσετε ευχαρίστηση οπότε μην απορήσετε εάν δεν έχετε ευτυχισμένη ολοκλήρωση στις προσπάθειές σας. Αν πάλι είναι η δεύτερη περίπτωση, μην απορείτε που σας συμβαίνει, διότι εσείς το προκαλείτε. Μην ξεχνάτε ότι και οι άλλοι μπορούν να κάνουν έως ένα σημείο υπομονή, και αυτό φαίνεται το ξεπεράσατε με την συμπεριφορά σας.

Από την άλλη, αν καταφέρετε να συμμαζευτείτε και οργανώσετε την σκέψη σας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ζωή σας, και θα μπορέσετε να τους εξηγήσετε αυτό που περνάτε. Θα σας είναι πολύ δύσκολο να μοιραστείτε τις φοβίες σας, επειδή τρομάζετε στην ιδέα ότι κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τα μυστικά σας για να σας πληγώσει. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική, και καλό θα ήταν να το τολμήσετε.

Ερωτικά τα πράγματα δεν θα κυλήσουν καλά για εσάς αυτές τις ημέρες οπότε, αν δεν θέλετε να απογοητευθείτε, μην δώσετε ιδιαίτερη προσοχή.

 

Επιτέλους! Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα ταλαιπωρίας (το οποίο ακόμη δεν έχει τελειώσει), εσείς οι Τοξότες θα περάσετε μία καλή εβδομάδα! Εσείς οι Τοξότες έχετε απίστευτη ανάγκη για λίγη χαλάρωση από όλα όσα σας συμβαίνουν, και αυτή η ευχή σας θα πραγματοποιηθεί αυτές τις ημέρες. Μάλιστα θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με νέα άτομα ή με άτομα που γνωρίζετε και σας εκτιμούν ή ακόμη θα έλθετε σε επαφή με τον ή την σύντροφό σας. Προσέξτε μόνο, διότι σας έχει πιάσει μία διάθεση να δραματοποιείτε τα πάντα, οπότε αντί για καλό, μπορεί να τα κάνετε χειρότερα.

Η χαλάρωση από την πίεση που δέχεστε εδώ και καιρό, έρχεται μέσα στις επόμενες ημέρες να παρουσιάσει σημάδια ύφεσης, κάτι το οποίο θα σας ανοίξει τον δρόμο προς την ανασυγκρότησή σας. Αν δεν το παίξετε αυτήν την περίοδο θύματα των καταστάσεων και των περιστάσεων, τότε θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με ανθρώπους που σας αγαπούν ή που ενδιαφέρονται για εσάς.

Αν είναι καινούρια άτομα προσέξτε διότι αν αρχίσετε την κακομοιριά θα τρέξουν να φύγουν χιλιόμετρα μακρυά σας. Από εσάς θέλουν να δουν και να ακούσουν ότι έχετε την δύναμη να παλεύετε ενάντια σε κάθε δυσκολία, και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Τότε είναι που θα τους κερδίσετε.

Αν τα άτομα αυτά τα γνωρίζετε, καλό θα ήταν να αφήσετε την δραματοποίηση αυτών που ζείτε κατά μέρος, διότι σας ξέρουν και γνωρίζουν επίσης ότι έχετε μεγάλο μερίδιο σε αυτά που σας συμβαίνουν. Αυτό που χρειάζονται από εσάς είναι να ακούσουν ότι έχετε καταλάβετε τα λάθη σας και ότι θα αλλάξετε.

Αν η σχέση σας με τον ή την σύντροφό σας έχει περάσει τρικυμία τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε χωρίς φόβο και πάθος αυτά που σας συμβαίνουν πραγματικά. Θα αρνηθούν να σας ακούσουν εάν δουν ότι απλά παίζετε θέατρο, και εκμεταλλεύεστε τις δυσκολίες που περνάτε μόνο και μόνο για να ζήσετε τον ρόλο του κατατρεγμένου.

 

Εσείς οι Αιγόκεροι, θα έχετε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, με τις ημέρες να γίνονται καθημερινά ολοένα και δυσκολότερες. Εδώ και καιρό βρίσκεστε σε μία κατάσταση ραστώνης. Τίποτα και κανένας δεν θέλετε να σας ενοχλεί, διότι νιώθετε έτσι με κάποιον τρόπο προστατευμένοι και προστατευμένες. Όμως, οι εξελίξεις στις ζωές σας αρχίζουν και επιταχύνονται, και σύντομα θα πρέπει να τις ακολουθήσετε εάν δεν θέλετε να μείνετε πίσω.

Η ζωή θέλει από εσάς να βγείτε από την κατάσταση που βρίσκεστε, και να αρχίσετε και πάλι να την ζείτε στον μέγιστο βαθμό. Είναι καιρός λοιπόν, να αφεθείτε στην χαρά του έρωτα και στην χρησιμοποίηση τόσο των πνευματικών σας δυνατοτήτων, όσο και της ικανότητας που έχετε στην σκληρή χειρωνακτική εργασία.

Στον έρωτα, η περίοδος αυτή, αποπνέει κάτι το Διονυσιακό. Αυτό σημαίνει ότι ευνοούνται οι μεθυστικές και οργιαστικές καταστάσεις! Όλα επιτρέπονται, για αυτό ζήστε τον έρωτα και το σεξ ως άλλοι Πάνες, ακούγοντας μόνο την εσωτερική σας φωνή, και μόνο αυτήν. Το πάθος μπορείτε να το ζήσετε είτε με άτομα από το παρελθόν σας, είτε με τον ή την σύντροφό σας.

Όσοι από εσάς ασχολείστε με εμπόριο, με τον λόγο, με την διδασκαλία, με τις μετακινήσεις (μεταφορές, πωλήσεις, αυτοκινητισμό) τα πράγματα είναι απλά. Πρέπει να κάνετε ριζικές τομές εάν θέλετε να παραμείνετε ανταγωνιστικοί και ανταγωνιστικές. Οι εξελίξεις τρέχουν, και όσο μένετε αγκυλωμένοι και αγκυλωμένες σε παρωχυμένες καταστάσεις, τόσο εσείς θα χάνετε. Για αυτό φροντίστε να προσαρμοστείτε στις επιταγές της νέας εποχής.

Κάποιοι και κάποιες από εσάς, επί τέλους πρέπει να βρωμίσετε τα χέρια σας. Σταματήστε να τα περιμένετε όλα έτοιμα. Θα χρειαστεί να κάνετε ακόμη και δουλειές του ποδαριού, αλλά καλό θα σας κάνει.

 

Εσείς οι Υδροχόοι θα έχετε μία απίστευτα καλή εβδομάδα αρκεί να μην κλαφτείτε για “περσινά ξινά σταφύλια”. Η ζωή σας βαδίζει ολοένα και περισσότερο στο να σας αποκαλυφθεί η μαγεία της ζωής, χαρίζοντάς σας μοναδικές ευκαιρίες κι εμπειρίες!

Πρώτα από όλα, η ερωτική σας ζωή πρόκειται να γίνει ακόμη πιο καυτή και πιο περίεργη, ακόμη και για τα δικά σας δεδομένα! Θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρείτε την απόλυτη ηδονή είτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο, είτε με ένα άτομο με το οποίο έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά το οποίο γνωρίζει τα μυστικά του έρωτα! Μέσα από το σεξ θα απελευθερωθεί ο πλέον ερωτικός σας εαυτός, και όχι μόνο η πλευρά σας που θέλει να γνωρίσει ερωτικές εμπειρίες αλλά κι εκείνη που αναζητά την πλήρωση του συναισθηματισμού σας, έστω κι αν πονέσετε (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Αυτό που πρέπει να ξέρετε, είναι πως δεν υπάρχει ο τέλειος σύντροφος αλλά μπορείτε να συνυπάρχετε από την στιγμή που προσαρμοστείτε στις ανάγκες της σχέσεως, ειδάλλως για άλλη μια φορά θα χάσετε την ευκαιρία να ευτυχήσετε.

Εδώ είναι η παγίδα που πρέπει να ξεπεράσετε. Επειδή είστε σταθεροί ως χαρακτήρες αδυνατείτε να αφήσετε το παρελθόν και τις κακές αναμνήσεις πίσω σας. Όσο λοιπόν μένετε αγκυλωμένοι κι αγκυλωμένες σε αυτό, εσείς θα χάνετε. Αφεθείτε για μία φορά στην ζωή σας και δεν θα χάσετε!

 

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους astrology για αυτό και πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή.

Πρώτα από όλα, προετοιμαστείτε, διότι είτε εσείς είτε ο ή σύντροφός σας είτε κάποιος από τους γονείς σας θα νιώσει από μία μικρή αδιαθεσία έως μία παροδική ασθένεια. Θα χρειαστεί να προσέχετε, και με το παραμικρό σύμπτωμα να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να το αντιμετωπίσετε.

Στον ερωτικό τομέα, σύντομα θα χάσετε το ενδιαφέρον σας και αυτό θα σας γεμίσει με θλίψη διότι πραγματικά θέλετε να νιώθετε την μαγεία του έρωτα, είτε είναι πραγματικός είτε είναι φανταστικός, και η έλλειψή του λόγω των καθημερινών σας υποχρεώσεων θα σας κάνει να κοιτάτε νωχελικά στο παρελθόν. Κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα έχετε τόσες αναταράξεις στην ερωτική σας ζωή που δεν θα ξέρετε ποιος ή ποια πραγματικά σας κάνει. Επίσης, οι πολλές και διαφορετικές περιπέτειες περισσότερο άγχος σας γεμίζουν παρά σας προσφέρουν κάτι.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το αντιμετωπίσετε στα επαγγελματικά σας. Είτε δεν κάνετε την εργασία που θα θέλατε (κάτι το οποίο σας κάνει να νιώθετε ανίκανοι κι ανίκανες), είτε θα χάσετε την εργασία σας, είτε θα υπάρξουν πολλά έξοδα και καθόλου έσοδα (κάτι το οποίο θα σας πνίξει στο άγχος). Μόνο στην περίπτωση να χάσετε την εργασία σας να ξέρετε πως όλα τα άλλα θα διορθωθούν, απλά όχι τώρα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s