Προβλέψεις απο 21 έως 27 Μαϊου!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο : http://www.periastrologias.gr/

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Κριούς. Οι αντοχές σας θα φθάσουν στο όριο κι αν δεν ακούσετε την συμβουλή να βρείτε έναν τρόπο να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, τότε σας περιμένει η κατάρρευση.
Το τελευταίο διάστημα έχετε επωμισθεί πολλά βάρη, και έχετε κάνει αρκετό τρέξιμο. Για όσα έχετε πετύχει εύγε σας! Όμως, οι αντοχές σας είναι ήδη λίγο πριν το όριο σας, αλλά εσείς δεν είστε από τα άτομα που τα παρατάνε, έστω κι αν γνωρίζετε την πραγματικότητα. Το πρόβλημα είναι πως σύντομα θα συσσωρευθεί επιπλέον εργασία ή θα δεχθείτε τον έλεγχο από άτομα κύρους (εργοδότη, προϊστάμενο, κρατικούς λειτουργούς, καθηγητές).
Όσον αφορά την επιπλέον εργασία, πολύ δύσκολα θα αντέξετε το βάρος. Για αυτό κάντε κάτι και μοιραστείτε το βάρος πριν καταρρεύσετε. Πρέπει να αφήσετε κατά μέρος τους εγωισμούς και να αποδεχθείτε ότι όλα έχουν ένα όριο. Επίσης, σε κανέναν δεν θα είστε χρήσιμοι και χρήσιμες εάν πάθετε υπερκόπωση.
Αν δεχθείτε τον έλεγχο από άτομα που κατέχουν μία θέση κύρους ή εξουσίας, προετοιμαστείτε να σας ζητηθεί ό,τι πιο τρελλό μπορεί να σκεφθείτε. Ακριβώς επειδή δεν θα έχει λογική ό,τι σας ζητηθεί, θα σκάσετε. Κάποιοι και κάποιες από εσάς απλά θα καταρρεύσετε. Κάποιοι άλλοι όμως από εσάς, θα εκραγείτε και έτσι θα χάσετε ό,τι έχετε κερδίσει με το σπαθί σας. Στην προκειμένη περίπτωση το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να δώσετε μόνο ό,τι θεωρείται λογικό και εφικτό. Όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα κατά μέρος.

Ερωτικά, αναζητήστε ένα άτομο το οποίο δεν σας φορτώνει ούτε βάρη ούτε σας προκαλεί πόνο.

Δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ταύρους. Αν και οι μεγάλες συγκρούσεις που αναμένατε ολοκληρώθηκαν, αυτό δεν σημαίνει ότι οι επιπτώσεις από τα γεγονότα σταμάτησαν.
Οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά δυναμικές, καθώς ήλθατε σε σύγκρουση με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε μαζί τους ή με άτομα τα οποία εργάζονται για εσάς. Τα νεύρα τα οποία αποκομίσατε από τις συγκρούσεις αυτές, τα μεταφέρατε στο σπίτι και στην οικογένειά σας, δημιουργώντας ένα άσχημο κλίμα. Το κακό είναι πως σύντομα θα έχετε και έμμεση συνέχεια με ό,τι συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, είτε με κάποια νέα που θα λάβετε, είτε μέσω μίας γυναίκας, η οποία θα προσπαθήσει να βοηθήσει και τις δύο πλευρές να έλθουν σε μία συμφωνία. Καλό θα είναι να δώσετε τόπο στην οργή, και να μην προχωρήσετε σε επιθετικές ενέργειες. Άλλωστε τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά σας!
Το κυρίαρχο όμως στοιχείο αυτής της εβδομάδος είναι οι σχέσεις σας. Οι εντάσεις θα συνεχιστούν ανάμεσα σε εσάς και τον ή την σύντροφό σας για θέματα που όμως δεν αφορούν άμεσα εσάς. Ο ή η σύντροφός σας περνάει δύσκολες στιγμές, και επιπλέον δεν ξέρει πώς να τις διαχειριστεί. Ως αποτέλεσμα, θα ξεσπάσει επάνω σας. Εδώ είναι που χρειάζεται να κάνετε χρήση της βασικής σας αρετής που είναι η υπομονή.

Σε αρκετούς και αρκετές από εσάς, η διάθεση για έρωτα είναι αρκετά ανεβασμένη. Προσωρινά δεν έχει κάτι για εσάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φροντίζετε τους εαυτούς σας και να δείχνετε πόσο όμορφοι κι όμορφες είστε!

Εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε μία σχετικά καλή εβδομάδα, ίσως πολύ ήρεμη για τα δεδομένα σας, αλλά και η ησυχία είναι καλή όταν πρέπει να ξεκουραστείτε. Κάποιες εντάσεις θα έχετε εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Μετά από ένα διάστημα μεγάλης τρέλλας τώρα ζείτε μία περίοδο γαλήνης και ηρεμίας. Χάρη σε αυτήν την περίοδο, εσείς θα μπορέσετε να αρχίσετε να σκέπτεστε το τί θέλετε να κάνετε στο εγγύς μέλλον, τόσο ερωτικά όσο και οικονομικά. Κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα αποδεχθείτε το γεγονός ότι πρέπει να χαλαρώσετε, κάποιοι άλλοι όμως όχι. Ας μην ξεχνάμε ότι ως άνθρωποι είστε αεικίνητοι, και η χαλάρωση δεν είναι και ό,τι καλύτερο για εσάς. Οπότε είναι αναμενόμενο από εσάς τους αδήμονους, να προσπαθήσετε να επισπεύσετε τις καταστάσεις, αλλά όσο κι αν προσπαθείτε τίποτα δεν θα καταφέρετε πέρα από το να μουρμουράτε. Πρέπει να καταλάβετε ότι χρειάζεστε αυτό το διάστημα ξεκούρασης, διότι μόνο έτσι το μυαλό σας θα “γεννήσει” την “επόμενη ημέρα”.

Το επόμενο κομμάτι που χρειάζεται ψυχραιμία, είναι οι σχέσεις σας. Αυτές οι ημέρες έχουν μία ραστώνη που καλό είναι να την αξιοποιήσετε με το ταίρι σας. Είναι καιρός να ασχοληθείτε με τον ή την σύντροφό σας και να περάσετε χρόνο μαζί. Το κακό είναι πως δεν θα τα βρίσκετε ως προς το τί θα κάνετε μαζί. Όταν εσείς θα θέλετε να ηρεμήσετε και να καθίσετε στο σπίτι, εκείνος ή εκείνη θα θέλει να βγείτε έξω και το αντίστροφο. Πριν ξεσπάσουν ομηρικοί καυγάδες, κάντε την υπέρβαση και κάντε αυτό που θέλει. Άλλωστε με όλα όσα κάνετε στις ζωές σας (και τα οποία δεν είναι και λίγα), δεν είναι πρέπον να κάνετε κι εσείς κάποιες υποχωρήσεις;

Προσέξτε εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο. Οι αντοχές σας με τους ανθρώπους, και ειδικά με αυτούς που δεν ξέρουν τι θέλουν, θα εξανεμιστούν αυτές τις ημέρες. Όσο κι αν θέλετε να απαντήσετε στις προκλήσεις, σκεφθείτε τί θα καταφέρετε με αυτήν την κίνησή σας. Διότι εδώ ισχύει η παροιμία “στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα”.

Εσείς οι Καρκίνοι θα έχετε μία πολύ έντονη εβδομάδα, όπου όλες αυτές τις ημέρες εσείς θα γκρινιάζετε αλλά όλα αυτά που θα συμβούν θα είναι για το καλό σας. Οι ημέρες αυτές έχουν κάτι το επιτακτικό, από το να πάρετε τις ζωές σας στα χέρια σας μέχρι να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να διαμεσολαβήσετε ανάμεσα σε ανθρώπους που εκτιμάτε.
Προσφάτως βρεθήκατε ανάμεσα σε έναν τρικούβερτο καυγά ανάμεσα στα μέλη της οικογενείας σας τα οποία τσακώθηκαν πολύ άσχημα για πράγματα που είναι κοινότοπα, όπως τα χρήματα, η εργασία, θέματα υγείας (κυρίως για μεγαλύτερους σε ηλικία γονείς), για τον χώρο που διεκδικεί κάθε μέλος της οικογενείας σας (κυρίως σε εσάς που έχετε μικρά παιδιά ή εφήβους). Καλείστε λοιπόν ως “πυροσβέστες” να σβήσετε αυτήν την φωτιά που άναψε και να συμφιλιώσετε τα δύο μέρη. Καλώς ή κακώς μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε.
Αν πάλι αυτό που σας απασχολεί είναι το τι θα κάνετε με τις ζωές σας, είναι καιρός να πάρετε πρωτοβουλίες και να ορίσετε εσείς το τί θα συμβεί και όχι να γίνετε έρμαια των αποφάσεων των άλλων. Ειδικά εσείς που θέλετε παιδί ή σχέση, θα πρέπει να καταλάβετε ότι με το να περιμένετε πότε θα έλθει το πριγκιπόπουλο ή η πριγκιποπούλα των παραμυθιών, δεν πρόκειται να δείτε άσπρη μέρα. Οπότε πάρτε την πρωτοβουλία και επιλέξτε εσείς, μην περιμένετε να σας επιλέξουν οι άλλοι.

Το καλό είναι πως σύντομα θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις! Είτε αυτές είναι σεξουαλικές είτε είναι χρηματικές, το σίγουρο είναι πως ό,τι συμβεί θα σας ανανεώσει και θα δείτε την ζωή σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Εσείς οι Λέοντες θα έχετε μία σχετική ήρεμη εβδομάδα, ίσως και κάπως ανιαρή, Λίγη γκρίνια θα υπάρχει για στις σχέσεις σας ή για τα χρήματα, αλλά και αυτή θα είναι παροδική.
Το βασικό χαρακτηριστικό που θα έχουν οι επόμενες ημέρες θα είναι η τύχη, η οποία απορρέει από το γεγονός ότι έχετε επιδείξει αρκετό κουράγιο ως προς την κατάκτηση των φιλοδοξιών σας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και συγκεντρωμένες σε ό,τι κάνετε, διότι οι σχέσεις σας τις επόμενες ημέρες καθώς επίσης και οι ανάγκες σας για χρήματα, θα είναι ικανά να σας αποσυντονίσουν.

Όσον αφορά τις σχέσεις σας, το ταίρι σας έχει αποκτήσει αέρα αφεντικού και απαιτεί από εσάς να κάνετε αυτό που σας λέει. Εσείς από την άλλη είστε σε αρκετά χαλαρή διάθεση και σαφώς δεν θέλετε να σας υποδεικνύουν το τί πρέπει να κάνετε. Επίσης, η διάθεσή σας είναι αρκετά φιλοσοφική και δεν έχετε καμία όρεξη να καθίσετε και να ασχοληθείτε με πεζά πράγματα, όπως το τί θέλει ο ή η σύντροφός σας. Οπότε, αναμενόμενο είναι να υπάρχει λίγη γκρίνια.

Όσον αφορά τα οικονομικά σας, ψάχνετε να βρείτε λύσεις για το πως θα αποκτήσετε χρήματα ώστε να συνεχίσετε να κάνετε όλα αυτά που σας αρέσουν. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να προσαρμόσετε λίγο τις απαιτήσεις σας και όλα θα πάνε καλά.

Ερωτικά κινήστε στον αστερισμό του διωγμού από κοντά σας όλων εκείνων που το μόνο που κάνουν είναι να κοιτούν τις δικές τους ανάγκες και μόνο αυτές.

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα. Το μόνο που μπορεί να ενοχλήσει αυτήν σας την ραστώνη κάποιες εντάσεις στα επαγγελματικά σας, οι οποίες θα είναι τόσο μικρής έντασης όσο και μικρής διάρκειας.
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί πολλά πράγματα για εσάς, κυρίως όμως την προσωπική σας βελτίωση! Πρώτα από όλα, θα πρέπει να σκεφθείτε το τί θέλετε να καταφέρετε στις ζωές σας. Η ηρεμία που θα επικρατήσει το επόμενο διάστημα θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε καινούριες κατευθύνσεις! Μπορείτε να ονειρευθείτε το πιο όμορφο όνειρο και σιγά σιγά να αρχίσετε να το πραγματοποιείτε. Μπορείτε επίσης να κάνετε κάποια ανοίγματα που θέλετε, είτε στον χώρο της εργασίας σας είτε με το να προβάλετε τις ικανότητές σας. Αν έχετε φωνή, δοκιμάστε να πάρετε μέρος σε μία από τις τόσες εκπομπές ταλέντων που υπάρχουν. Μπορείτε επίσης (αν και θα κουραστείτε λίγο) να κάνετε ένα μακρυνό ταξείδι και να χαλαρώσετε αλλάζοντας παραστάσεις. Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο απ’ όλα, είναι να φροντίσετε την προσωπική σας εμφάνιση και να τονίσετε την φυσική ομορφιά  σας , για αυτό μην τσιγκουνευθείτε τα χρήματα που θα χαλάσετε, για καλό σας είναι!

Τα προβλήματα στα επαγγελματικά σας εστιάζονται στο γεγονός ότι εσείς οι ίδιοι και ίδιες βρίσκεστε σε διαφορετικές ταχύτητες. Από την μία θέλετε την ραστώνη και από την άλλη χρειάζεται μία σχετική επιτάχυνση στα επαγγελματικά σας, επειδή, καλώς ή κακώς, κάποια πράγματα περνούν εξ’ ολοκλήρου από τα χέρια σας! Οπότε κι εδώ θα υπάρξει μία μικροένταση αλλά όχι κάτι το σημαντικό.

Στον έρωτα τα πράγματα είναι λίγο πιο θερμά. Θα πρέπει όμως να μην πιέσετε καταστάσεις, όσο κι αν η λίμπιντό σας είναι στο κατακόκκινο. Αν πάντως φθάσετε στο κρεββάτι, εκεί δώστε τα όλα!

Η καινούρια εβδομάδα που ξεκινάει θα είναι αρκετά περίεργη για εσάς τους Ζυγούς. Προσφάτως αντιμετωπίσατε καταστάσεις ή λάβατε νέα, τα οποία σας άφησαν ελαφρά σαστισμένους και σαστισμένες.

Ό,τι κι αν ήταν αυτό που σας απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα, εσείς τώρα νιώθετε διχασμένοι και διχασμένες, ανάμεσα στην ανάγκη σας να καλύψετε τις επιθυμίες σας (κυρίως όσον αφορά τις σχέσεις σας) και στην ανάγκη να επιτελέσετε σωστά τα καθήκοντά σας. Το γεγονός ότι δεν θέλετε με κανέναν τρόπο να εργασθείτε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεν σας βοηθάει να κάνετε κάτι για να αλλάξετε την κατάστασή σας, με αποτέλεσμα ούτε να καλύπτετε τις ανάγκες σας αλλά ούτε και να είστε εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις σας. Για αυτόν τον λόγο θα κληθείτε πολύ σύντομα από την εργοδοσία σας ή στα άτομα στα οποία λογοδοτείτε να εξηγήσετε για ποίον λόγο ασκείτε πλημμελώς τα καθήκοντά σας. Καλό θα ήταν να συνέλθετε από αυτήν την κατάσταση που βρίσκεστε το ταχύτερο δυνατόν διότι ένα πρόστιμο ή η απώλεια της θέσεώς σας θα πλήξουν καίρια τα οικονομικά σας.

Από την άλλη, ο έρωτας έρχεται όχι απλά να σας κτυπήσει την πόρτα αλλά για να την γκρεμίσει. Ένα άτομο από το παρελθόν θα επανεμφανιστεί με πολύ άγριες διαθέσεις κι εσείς ναι μεν θα γευθείτε έντονες σεξουαλικές στιγμές, αλλά και θα βιώσετε την πλήρη ανατροπή στην ηρεμία και γαλήνη σας δε. Για αυτό καλό θα ήταν να προσέχετε τί εύχεστε διότι η ευχή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί!

Μία δύσκολη αλλά πολύ παθιασμένη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Σκορπιούς. Οι εντάσεις θα προέλθουν κυρίως από τις προσωπικές σας σχέσεις, και δευτερευόντως από τα επαγγελματικά σας.
Στα επαγγελματικά σας υπάρχει μία σχετική αναταραχή, καθώς τώρα θα πρέπει να βρείτε χρόνο και να δείτε με ποίους τρόπους θα μπορέσετε να αναπληρώσετε το εισόδημά σας ή να τακτοποιήσετε τα χρέη σας. Η ενόχληση που θα αισθανθείτε, περισσότερο έχει να κάνει με το γεγονός ότι πάλι εσείς πρέπει να το κάνετε αυτό, ενώ υποτίθεται ότι τα είχατε αφήσει όλα αυτά στα χέρια του ή της συντρόφου σας, ή των συνεργατών σας.
Το βασικό θέμα όμως που θα σας απασχολήσει είναι οι σχέσεις σας, κυρίως οι προσωπικές. Εδώ χρειάζεται προσοχή, διότι το ταίρι σας αρχίζει και κοιτάζει περισσότερο της ανάγκες του παρά τις ανάγκες της σχέσεώς σας. Κάτι τέτοιο δεν σας βρίσκει καθόλου σύμφωνους και σύμφωνες, επειδή -σύμφωνα με την γνώμη σας- εσείς δίνετε τα πάντα και αναμένετε να κάνει και το ταίρι σας το ίδιο. Οι αντιδράσεις σας θα είναι αυτές που θα δείξουν τί είδους τέλος θα έχουν οι εντάσεις αυτές. Αν αποφασίσετε να διεκδικήσετε το ταίρι σας όπως παλιά, τότε θα δείτε το πάθος να επιστρέφει στις ζωές σας. Απλά, να ξέρετε πως θα σας πάρει χρόνο, οπότε μην απογοητευθείτε με τυχόν πρώτες αρνητικές απαντήσεις σε αυτά που θα πείτε. Αν όμως καταφύγετε στην διένεξη, να ξέρετε πως πολύ σύντομα το ταίρι σας θα αρχίσει να σκέφτεται πώς θα ξεφύγει από εσάς και την μιζέρια σας. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα θηλυκό πρόσωπο μπορεί να μεσολαβήσει ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα.
Αν θέλετε να ζήσετε τον έρωτα, επιτέλους, σταματήστε να αμφισβητείτε το δικαίωμα που έχετε στην αγάπη και μην κολλάτε σε άσχημες καταστάσεις.

 

Εσείς οι Τοξότες, τις επόμενες ημέρες, θα πρέπει να μαζέψετε τα κομμάτια από ό,τι συνέβη στις ζωές σας το προηγούμενο διάστημα. Επιπλέον, είτε θα αντιμετωπίσετε μία ερωτική-σεξουαλική κατάσταση είτε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τα παιδιά σας.
Γενικά, μπορείτε άνετα να εκφράσετε την απογοήτευσή σας σε όλα όσα σας συμβαίνουν, διότι δεν είναι και λίγα. Αν και τα περισσότερα θέματα που σας απασχολούν συνεχίζουν να παράγουν γεγονότα, εντούτοις φαίνεται πως βαίνουν προς ολοκλήρωση. Για αυτό άλλωστε μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορέσετε να αρχίσετε να μαζεύετε τα σπασμένα από ό,τι σας συνέβη, κυρίως τα άμεσα που σας απασχόλησαν, δηλαδή τις σχέσεις, τα ερωτικά σας, τις φιλίες σας, την εργασία σας, ακόμη και την ίδια σας την υγεία.
Τα μόνα καινούρια θέματα που θα σας απασχολήσουν έντονα, αλλά ευτυχώς με πολύ μικρή χρονική διάρκεια είναι, μία ερωτική-σεξουαλική κατάσταση που θα προκύψει άμεσα, και θέματα που αφορούν τα παιδιά σας.

Σύντομα θα βρεθείτε να σας κυνηγά επίμονα ένα άτομο το οποίο θέλει τον έρωτά σας. Στην παρούσα φάση που όμως εσείς βρίσκεστε, το μόνο που δεν σας απασχολεί είναι το τί θέλει ο καθένας και η καθεμία από εσάς. Οπότε, όλη αυτή η κατάσταση περισσότερο πονοκέφαλο θα σας προκαλέσει, παρά χαρά.

Αν το θέμα είναι τα παιδιά σας, τα προβλήματα που έχετε μεταξύ σας, αφορούν πρωτίστως την οικονομική τους ενίσχυση και δευτερευόντως την ανάγκη τους για επιβεβαίωση. Όσον αφορά την οικονομική ενίσχυση, όσο και να θέλετε (που δεν θέλετε) να δώσετε χρήματα, δεν θα μπορέσετε να το κάνετε. Εξ ου και οι συγκρούσεις που θα έχετε με τα παιδιά σας. Το θέμα όμως της επιβεβαίωσης των παιδιών σας είναι πιο σημαντικό από τα χρήματα. Φροντίστε να τους την δώσετε, όσο κι αν δεν μπορείτε αυτό το διάστημα.

Για εσάς τους Αιγόκερους ξεκινάει μία περίοδος όπου θα προκύπτουν σημαντικά θέματα τα οποία θα αναταράξουν την καθημερινότητά σας, αλλά, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.
Από τις πρώτες στιγμές της καινούριας εβδομάδος θα νιώθετε πως κάτι αλλάζει. Αυτό το κάτι θα πάρει ημέρες για να δείξει τι ακριβώς είναι, για αυτό κι εσείς μέχρι τότε θα νιώθετε μία απροσδιόριστη εσωτερική αναταραχή. Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι ήλθε ο καιρός για δράση, να αλλάξετε την ρουτίνα σας, να κάνετε κινήσεις προς τα εμπρός, αλλά εσείς δεν νιώθετε ούτε έτοιμοι κι έτοιμες για κάτι τέτοιο, ούτε έχετε διάθεση να ξεφύγετε από την ραστώνη στην οποία έχετε περιπέσει εδώ και καιρό.
Αν αποφασίσετε ότι είναι καιρός να κάνετε κάτι για εσάς, σύντομα θα δείτε σημάδια τα οποία θα σας κατευθύνουν στο τί πρέπει να κάνετε. Ο δρόμος αυτός δεν θα είναι εύκολος, αλλά σίγουρα έχει όλες εκείνες τις προκλήσεις που μπορούν να βγάλουν στην επιφάνεια τις ικανότητές σας! Αν πάλι αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να πάτε με το ρεύμα, τότε θα δείτε τις ευκαιρίες να σας προσπερνούν. Όταν αργότερα αλλάξετε γνώμη, και θελήσετε να τις πάρετε αυτές τις ευκαιρίες, τότε θα είναι αργά. Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι δικές σας αποφάσεις θα είναι αυτές που θα ορίσουν το μέλλον σας.

Οι σχέσεις σας αυτήν τη περίοδο δεν είναι και ό,τι καλύτερο, ειδικά οι ερωτικές. Πολλοί και πολλές από εσάς είχατε την ατυχία να χωρίσετε επειδή δεν αντέχατε άλλο. Αλλά κι εσείς που αντέξατε έχετε μείνει με το απόλυτο τίποτα. Όμως μην ανησυχείτε! Σύντομα θα αλλάξει άρδην η κατάσταση και μελλοντικά σας περιμένουν απίστευτα έντονες κι ανατρεπτικές ερωτικές ιστορίες!

Οι καλές ημέρες συνεχίζονται για εσάς τους Υδροχόους και σύντομα θα γίνουν ακόμη καλύτερες, ειδικά στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους.
Ήδη έχετε αρχίσει και αντιλαμβάνεστε τις θετικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στις ζωές σας, και το γεγονός αυτό και σας χαροποιεί αλλά και νιώθετε την ανάγκη να πετάξετε από επάνω σας όλα όσα συσσωρεύθηκαν τα τελευταία χρόνια. Για αυτό και το Σύμπαν σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να το καταφέρετε αυτό.
Πρώτα από όλα θα δείτε ότι με κάποιον μαγικό τρόπο οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους βελτιώνονται, ακόμη κι αν υπάρχει ένταση μεταξύ σας. Αυτή η ένταση είναι εκείνη που προκαλούμε ο ένας στον άλλον όταν θέλουμε να τον πειράξουμε, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Στην συνέχεια, και εδώ είναι τα καλά νέα, η ερωτική σας ζωή πρόκειται να γίνει πιο πλούσια. Μάλιστα κάποιοι τυχεροί και τυχερές από εσάς θα βρείτε το άλλο σας μισό! Είτε είναι φίλοι και φίλες, είτε είναι καινούρια άτομα, η ερωτική σας ζωή θα ζωντανέψει! Αν το άτομο που επιθυμείτε είναι φίλος ή φίλη σας, η μετάβαση από το φιλικό στο ερωτικό επίπεδο θα γίνει άμεσα, θα είναι άνετη και αβίαστη. Αν όμως περιμένετε λίγο, ο έρωτας θα έλθει με την μορφή μίας νέας γνωριμίας με την οποία πραγματικά θα βρείτε ξανά τους εαυτούς σας. Ειδικά, εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αν σταματήσετε να γκρινιάζετε για την ατυχία σας, τότε θα δείτε ότι το άτομο που χρειάζεστε είναι ήδη εδώ!
Οικονομικά αυτό το διάστημα καλό θα ήταν να μην ανοιχθείτε σε περιττά έξοδα.

Επίσης, μία δικαστική διαμάχη φθάνει στο τέλος της, και πρέπει να δείτε εάν σας συμφέρει να την περάσετε σε ακυρωτικό δικαστήριο ή να συμβιβαστείτε.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ιχθύες. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βιώσετε ξανά το τί σημαίνει να κάνεις τα ίδια λάθη.
Ήδη στους περισσότερους και περισσότερες από εσάς συμβαίνουν και πάλι κάποιου είδους γεγονότα που βγάζουν στην επιφάνεια τον ανθρωπιστικό σας χαρακτήρα. Το πρόβλημα είναι πως όσο και καλή διάθεση να έχετε, αυτό δεν σημαίνει ότι τα γεγονότα αυτά θα έχουν αίσιο τέλος. Τουναντίον, η επανάληψη γεγονότων όπου ζήσατε για πρώτη φορά στην ζωή σας, σας έκανε να αμφισβητήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Τώρα διαπιστώνετε πως ό,τι και να κάνετε, όσο και να προσπαθείτε, κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι σας να τα ελέγξετε. Και εδώ είναι το κοσμικό σας μάθημα. Πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε μέσω της δοκιμής και της εφαρμογής της αποκτηθείσας εμπειρίας, και όχι να βασίζεστε στις καλές προθέσεις. Αυτή η διαδικασία θα κρατήσει ημέρες και θα επαναληφθεί και πάλι στα μέσα του καλοκαιριού. Τότε όμως θα είστε παντελώς έτοιμοι κι έτοιμες να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κρίση. Τώρα όμως δεν μπορείτε. Θα πρέπει όμως να ξεπεράσετε την αυτοκατηγορία και το σύνδρομο του μάρτυρα εάν θέλετε την επόμενη φορά να τα κάνετε σωστά.
Οικονομικά, αυτό το διάστημα είναι γεμάτο έξοδα. Αντιστοίχως τα έσοδα είναι σχεδόν μηδαμινά. Αντί λοιπόν να τσακώνεστε γιατί δεν υπάρχουν έσοδα, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε την γόνιμη φαντασία σας και να σκεφθείτε νέους τρόπους για να τα αποκτήσετε!
Στον έρωτα, είναι καιρός να αρχίσετε να αποφεύγετε βαρετούς ή ενδεείς συναισθηματικά συντρόφους. Πάρτε λοιπόν τα επάνω σας και διεκδικήστε τον έρωτα και την χαρά που σας αξίζουν!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s