Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Φυσικά και θέλεις τα καλύτερα καλλυντικά, αλλά τι γίνεται όταν τα χρήματα δεν σου φτάνουν; Μήπως κάνεις κάτι λάθος και μήπως πρέπει να σκεφτείς τροπους ώστε και εσυ να ικανοποιήσαι και να μην ξοδεύεις από αυτά που δεν έχεις!

Φτιάξε τα καλλυντικά που νομίζεις πως σου έχουν χαλάσει!

Αν σου σπάσει μια σκιά ή το ρουζ σου δεν σημαίνει πως πρέπει να το πετάξεις, μπορείς άνετα να το φτιάξεις βάζοντας το προϊόν που σου έμεινε σε ένα βαζάκι και να συνεχίσεις να απλώνεις τηνα γαπημένη σου σκιά στα βλέφαρά σου.

Δοκίμασε τις πιο οικονομικές μάρκες.

Μπορεί να σου φαίνεται λογικό αλλά δεν είναι απαραίτητο πως πρέπει να αγοράσεις το πιο ακριβό σαμπουάν που θα σου προτίνει το κομμωτήριο. Στο εμπόριο θα βρεις και  πιο οικονομικές λύσεις αρκεί να έχεις κάνει την έρευνα σου για να δεις ποια προϊόντα είναι εκείνα που σου ταιριάζουν καλύτερα.

Αγόραζε σε οικογενειακές συσκευασίες!

Αν αγοράζεις την οικογενειακή συσκευασία από αγαπημένο σου σαμπουάν ή αφρόλουτρο τότε το μόνο βέβαιο είναι πως θα γλιτώσεις χρήματα.

Μην ξεχνάς τις προσφορές.

Τα σούπερ μάρκετ γέμισαν προσφορές αλλά μήπως δεν επωφελείσαι από αυτές; Δες κάθε εβδομάδα ποιο σούπερ μάρκετ έχει προσφορά στα καλλυντικά , έτσι θα γλιτώσεις χρήματα!

Προτίμησε τις λιγότερο γνωστές αλλά πιο οικονομικές μάρκες.

Στο εμπόριο θα βρεις όλα τα προϊοντα που ψάχνεις με μικρές  διαφοροποιήσεις από τα πιο ακριβά, στις πιο οικονομικές τους εκδοχές. Κάνε την έρευνα αγοράς σου και βρες εκείνα τα προϊόντα που μπορούν να αντικαταστήσουν  τις πιο ακριβές επώνυμες μάρκες.

Πες ναι στα δείγματα!

Ένα τρόπος για να μειώσεις το μπάτζετ που έχεις για τα προϊόντα ομορφιάς είναι να μαζεύεις δείγματα από τα προϊόντα. Τα δείγματα πολλές φορές θα σε βγάλουν μέχρι και για 2-3 λουσίμτα αν πρόκειται για σαμπουάν ή ακόμη και περισσότερες φορές ανάλογα με την ποσότητα που περιλαμβάνει το δείγμα.

Προσοχή στην ποσότητα.

Όσο περισσότερη οδοντόκρεμα βάζεις στην οδοντόβουρτσά σου τόσο πιο γρήγορα τελειώνει και τρέχεις να αγοράσεις καινούργια. Προσπάθησε να χρησιμοποιείς λιγότερη οδοντόκρεμα, λιγότερη ενυδατική κρέμα,  λιγότερη ποσότητα σαμπουάν  αλλά ακόμη κάνε οικονομία και στο χαρτί τουαλέτας!

Αν δεν ξέρεις ποιες είναι οι σωστές ποσότητες τότε θυμίσου πως: πρέπει να χρησιμοποιείς κρέμα ημέρας: ποσότητα ίση με νόμισμα του 1 ευρώ, κρέμα απολέπισης προσώπου: Ποσότητα ίση με 1 αμύγδαλο!, αντιρυτιδική κρέμα ματιών: ποσότητα ίση με 1 μικρό μπιζέλι.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s