“Απαρηγόρητη η Αλίκη…”

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη.

Δύο σταρ που συνδέονταν με βαθιά φιλία μέχρι το τέλος της ζωής τους ακόμα και αν τα μέσα είχαν «κατασκευάσει» την  αντιζηλία και τον ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Ενας άνθρωπος που αγάπησε με πάθος την Τζένη Καρέζη, ο Κώστας Καζάκος, αποκαλύπτει πτυχές της σχέσης των δύο γυναικών σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Real Life και στο Βασίλη Μπουζιώτη.

Πείτε μου, υπήρχε μεταξύ τους έχθρα ή πρόκειται για έναν αστικό μύθο;

« Ήταν κατασκεύασμα του Τύπου αυτό. Ήταν παιχνίδια των Μέσων που ήθελαν να γεμίσουν σελίδες. Δεν υπήρξε εχθρότητα μεταξύ τους. Αντιθέτως. Ήταν μαζί από τη δραματική σχολή του Εθνικού, είχαν φιλική σχέση, συζητούσαν τα προβλήματά τους, έγιναν πολύ κοντά μάνες, βλεπόμασταν όλοι μαζί. Κάποια στιγμή απομακρύνθηκαν για λίγο, αλλά μετά ξαναβρέθηκαν. Ξέρεις πώς συμβαίνουν αυτά. Πάντα όμως η μία νοιαζόταν την άλλη. Η Αλίκη, όταν «έφυγε» η Τζένη, ήταν απαρηγόρητη. Σαν να είχε χάσει την αδελφή της. Της είχε κοστίσει πάρα πολύ.»

 Θέλανε να παίξουν και μαζί, έχω μάθει…

« Ναι, το είχαν συζητήσει πολλές φορές, αλλά δεν το αποφάσισαν. Μόνο όταν ήταν να γίνει η «Μαρία Στιούαρτ» ήταν πολύ κοντά στο να συμβεί, αλλά αρρώστησε πολύ η Τζένη…»

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s