Προβλέψεις απο 15 έως 21 Μαϊου

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο : http://www.periastrologias.gr/

Μία σχετικά καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Κριούς. Αν και υπάρχουν κάποια θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθείτε, εντούτοις τα περισσότερα είναι δρομολογημένα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις σχέσεις σας με μία γυναίκα ή το πώς αντιμετωπίζετε έκτακτες καταστάσεις.

Η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει έτοιμους κι έτοιμες να περάσετε όμορφες στιγμές με τον ή την σύντροφό σας, του οποίου ή της οποίας έχετε κεντρίσει και πάλι το ερωτικό ενδιαφέρον. Το τελευταίο διάστημα έχετε παρατηρήσει ότι ο σύντροφός σας αρχίζει και δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον, το οποίο όμως εσείς τώρα αντιλαμβάνεστε πλήρως. Έτσι, και οι δύο θα νιώσετε πως ήλθε ο καιρός να κάνετε μαζί πράγματα όπως τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας σας! Την μεγαλύτερη χαρά θα την λάβετε εσείς που ο ή η σύντροφός σας επιστρέφει μετά από ένα μεγάλο ταξείδι ή από μακρά περίοδο απουσίας!
Μάλιστα, αυτό το καλό κλίμα με τον ή την σύντροφό σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε μία δύσκολη περίοδο όπου, είτε οι αντοχές σας έχουν φθάσει στο όριο, είτε περνάτε ή περάσατε μία ασθένεια. Με την βοήθειά του ή την βοήθειά της θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτού του είδους τις δοκιμασίες, οι οποίες θα κρατήσουν και αυτήν την εβδομάδα.
Τί πρέπει να προσέξετε μέσα στις επόμενες ημέρες. Κάποιοι και κάποιες από εσάς θα βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να τσακωθείτε πολύ άσχημα, είτε με την μητέρα σας, είτε με την αδελφή σας. Μπορεί επίσης να βρεθείτε ανάμεσα στους δύο γονείς σας, οι οποίοι πλέον έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να πάρουν διαζύγιο και από εσάς να ζητούν να επιλέξετε πλευρά να υποστηρίξετε. Κάτι τέτοιο σαφώς και είναι πολύ δύσκολο και θα προσπαθήσετε απλά να τους αγνοήσετε -όσο αυτό είναι δυνατόν.
Ερωτικά ξεκινάει μία περίοδος όπου πραγματικά μπορείτε να γνωρίσετε εντελώς αναπάντεχα τον άνθρωπο της ζωής σας. Φροντίστε να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά!

Εσείς οι Ταύροι προετοιμαστείτε για μία δύσκολη εβδομάδα, η οποία θα δοκιμάσει τόσο τις φυσικές σας αντοχές όσο και τα νεύρα σας.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις ως προς το μέλλον της εργασίας σας, για το τί θα κάνετε με τους υπαλλήλους σας ή με τα άτομα που έχουν αναλάβει να εργασθούν για εσάς (πχ υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι κ.α.). Μάλιστα θα πρέπει να κάνετε και γρήγορα, διότι κάθε καθυστέρηση θα σας προκαλεί απώλεια χρημάτων. Τι σας συμβαίνει; Φαίνεται πως παρουσιάζετε δύο πρόσωπα, τα οποία και τα δύο είναι εξίσου προβληματικά.
Αν φέρεστε στον χώρο της εργασίας σας, είτε με τους συνάδελφούς σας, είτε στους υπαλλήλους σας, ως σατράπες, το μόνο που θα καταφέρετε το επόμενο διάστημα είναι να προκαλέσετε προβλήματα τα οποία θα σας κοστίσουν σε χρήματα, σε νεύρα, ακόμη και την απώλεια της θέσεώς σας. Το ίδιο και στην περίπτωση που έχετε ανθρώπους που έχουν αναλάβει ένα έργο για εσάς. Φωνάζοντάς τους, προκαλώντας τους προβλήματα με δικές σας άστοχες παρεμβάσεις, ή με το να τους φέρεστε άσχημα συκοφαντώντας τον έναν επαγγελματία στον άλλον επαγγελματία, τελικά το μόνο που θα καταφέρετε είναι και την δουλειά σας να μην κάνετε, και να πληρώσετε παραπάνω χρήματα, και να σας παρατήσουν σύξυλους, και μετά άντε να βρείτε άλλους να αναλάβουν το έργο.
Αν πάλι φέρεστε εντελώς αλτρουϊστικά, τότε θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα ότι όλοι αυτοί που έχετε εργασιακή σχέση μαζί τους θα καβαλήσουν το καλάμι, και όχι μόνο δεν θα γίνεται η δουλειά σας, αλλά και θα σας προκαλούν προβλήματα ή απώλειες χρημάτων. Κάπου εκεί θα πρέπει να πατήσετε πόδι, διότι και η καλοσύνη έχει τα όριά της.
Ερωτικά, μέσα στις επόμενες ημέρες, μπορεί να δείτε διαφορετικά έναν άνθρωπο με τον οποίον μεγαλώσατε μαζί ή προέρχεται από το απώτατο παρελθόν σας.

Εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε μία καταπληκτική εβδομάδα καθώς τις πρώτες ημέρες θα τρέχετε σαν τρελλοί και τρελλές, αλλά για καλό σκοπό, ενώ στην συνέχεια θα περάσετε σε μία φάση απόλυτης ηρεμίας.
Μέσα στις επόμενες ημέρες, ένας στόχος ή μία επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα! Επιτέλους, μπορείτε να νιώσετε υπερήφανοι και υπερήφανες για τους εαυτούς σας, διότι αυτή η επιτυχία προέρχεται μετά από μεγάλο αγώνα. Κατά την διάρκεια αυτής της προσπάθειας, ήλθατε ενάντια σε όλον τον κόσμο, ακόμη και στους συγγενείς σας, οι οποίοι θέλουν το καλό σας. Όμως, εσείς κάνατε το δικό σας, και τώρα δικαιώνεστε. Για αυτό και το Σύμπαν θα σας δώσει μία μεγάλη άδεια, ώστε να γεμίσετε της μπαταρίες σας και να σκεφθείτε τον επόμενο στόχο ή επιθυμία σας, διότι όπως και να το κάνουμε, και καλά κάνετε, είστε άνθρωποι που δεν περιορίζονται σε ένα μόνο πράγμα.
Οι περισσότεροι και περισσότερες από εσάς που είστε δεσμευμένοι ή δεσμευμένες, θα δείτε πως το ταίρι σας όχι μόνο θα σας βοηθήσει σε ό,τι κάνετε, αλλά, και με τον τρόπο του θα σταθεί δίπλα σας, αρκεί όμως να του παρέχετε επιβεβαίωση. Αλίμονο σε εσάς που δεν το πράξτε, διότι τότε θα αντιμετωπίσετε την άρνησή τους, θα δείτε ότι θα προσπαθούν να σας αποφύγουν, ακόμη και να βάλουν εμπόδια αν τους ή τις ζορίσετε.
Εσείς που περιμένετε χρήματα από παλαιότερες εργασίες σας ή κάποια δανεικά που είχατε προσφέρει, τώρα είναι καιρός που θα τα πάρετε πίσω.
Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, θα δυσκολευτείτε να βρείτε αυτό που επιθυμείτε διότι οι άλλοι και οι άλλες εκεί έξω, δεν ξέρουν τί θέλουν, κι εσείς δεν έχετε την υπομονή για να περιμένετε μέχρι να μάθουν.

Εσείς οι Καρκίνοι θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα. Προβλήματα θα ξεσπάσουν με τους άλλους, είτε είναι σύντροφοι, είτε συνεργάτες, είτε απλά ο κόσμος εκεί έξω. Το μόνο που μπορεί να σας βγάλει από την δύσκολη θέση, είναι το κατά πόσο πιστεύετε στις δυνατότητες και στα όνειρά σας.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Φαίνεται πως θα αποτελέσετε το σφουγγάρι όλων των προβλημάτων τους ή της αρνητικής τους ενέργειας, κάτι το οποίο πρόκειται να σας αδειάσει, κυρίως ψυχολογικά και δευτερευόντως σωματικά. Για ό,τι συμβεί δεν θα είστε εσείς υπεύθυνοι και υπεύθυνες. Οι άλλοι είναι εκείνοι κι εκείνες που έχουν τα προβλήματα, αλλά εσείς είστε εκείνοι κι εκείνες που θα προσπαθήσετε να τους τα λύσετε ή απλά θα ξεσπάσουν επάνω σας. Κι εδώ είναι η παγίδα. Αν είστε αδύναμοι και αδύναμες ως χαρακτήρες, τότε θα νιώσετε όλο το βάρος της κακίας των άλλων και θα αντιδράσετε κι εσείς, είτε κρυπτόμενοι και κρυπτόμενες στο καβούκι σας, είτε θα αντεπιτεθείτε με ιδιαίτερη σκληρότητα. Εσείς όμως που είστε δυνατοί και δυνατές ως χαρακτήρες, θα δείτε αυτήν την περίοδο ως μία πολλαπλή δοκιμασία η οποία θα σας βοηθήσει, πρώτον να καταλάβετε πόσο δυνατοί και δυνατές είστε, ακόμη κι όταν οι άλλοι σας αμφισβητούν, σας μειώνουν, σας βρίζουν. Δεύτερον, ό,τι κι αν συμβεί μπορείτε να θυσιαστείτε για τους άλλους, χωρίς όμως να χάσετε την αξιοπρέπειά σας. Τρίτον, θα διαπιστώσετε ότι μόλις τελειώσουν οι δοκιμασίες, οι σχέσεις σας θα γίνουν ακόμη πιο δυνατές.
Ο έρωτας είναι πόλεμος. Οι απώλειες είναι πάντα μέσα στο παιγνίδι, αλλά οι δοκιμασίες είναι αυτές που θα σας φέρουν πιο κοντά στους ή στις αγαπημένες σας.
Εσείς οι Λέοντες θα έχετε μία καλή εβδομάδα! Όσο κι αν ακουστεί περίεργο, θα είναι μία εβδομάδα που θα αποδείξετε στον κόσμο ότι σας αξίζει να είστε στην κορυφή επειδή, πρώτον, έχετε παλέψει για αυτό, και δεύτερον, επειδή όταν χρειάζεται, μπορείτε να γίνετε ενήλικοι.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τις φοβίες σας, όλα αυτά που κρύβατε κάτω από το χαλί και απλά τα αφήνατε για το μέλλον. Όμως τώρα τα πράγματα είναι ώριμα για να τις αντιμετωπίσετε. Ο κυριότερος φόβος σας είναι αυτός της επιτυχίας (ή αποτυχίας), και κατ’ επέκτασιν της αποδοχής σας από τον κόσμο. Καλώς ή κακώς είστε άνθρωποι που θέλετε ό,τι κάνετε να τυγχάνει της ευρείας αποδοχής των άλλων. Για αυτό, όταν φοβάστε την αποτυχία φέρεστε ως έφηβοι που αρνούνται να μεγαλώσουν. Τώρα όμως είναι καιρός να αφήσετε αυτού του είδους τις φοβίες, να παλέψετε για τις επιθυμίες σας, και μην ανησυχείτε, η αναγνώριση θα έλθει στην ώρα της.
Για κάποιους και κάποιες από εσάς η ώρα της αναγνώρισης είναι εδώ. Μετά από πολύ καιρό αγωνιζόμενοι κι αγωνιζόμενες για την επιτυχία, με ημέρες όπου αμφισβητούσατε τους εαυτούς σας, με στιγμές που απλά θέλατε να τα παρατήσετε, ήλθε ο καιρός να γευθείτε τους καρπούς των κόπων σας! Ο δρόμος αυτός ήταν δύσκολος αλλά σας ενηλικίωσε! Κανείς πλέον δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας. Τώρα μπορείτε να ηρεμήσετε λίγο και να χαρείτε την στιγμή, αλλά ο πόλεμος δεν τελείωσε. Το να διατηρηθείτε στην κορυφή είναι μία διαρκής πάλη, την οποία πλέον αποδέχεστε ευχαρίστως!
Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, αν θέλετε να χαρείτε τον έρωτα, αφήστε επιτέλους τις παραξενιές σας. Οι άνθρωποι ποτέ δεν θα είναι όπως θέλουμε εμείς, επειδή δεν είναι τέλειοι. Χαμηλώστε λίγο τις προσδοκίες σας και θα έλθει από μόνο του!

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Παρθένους! Τις πρώτες ημέρες σας περιμένει πολύ τρέξιμο όσον αφορά σε χρόνιες καταστάσεις, αλλά με χαρούμενο τέλος, ενώ από τα μέσα στις εβδομάδος, θα ηρεμήσετε και θα ασχοληθείτε με όλα εκείνα που σας κάνουν χαρούμενους και χαρούμενες.
Όπως είπαμε και στον πρόλογο, από τα μέσα της εβδομάδος, σας περιμένει μία περίοδος απίστευτης ηρεμίας και χαλάρωσης, κάτι που το έχετε ανάγκη διότι δεν περάσατε και τις καλύτερες στιγμές το προηγούμενο διάστημα. Τώρα μπορείτε να καθίσετε και να ηρεμήσετε ή να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν! Μπορείτε να καθίσετε και να παίξετε (από παιγνίδια στο Faceboοκ μέχρι βιντεοπαιγνίδια στην κονσόλα), να διασκεδάσετε με δραστηριότητες που σας αρέσουν (πχ ένα καλό γεύμα), και ναι, να ερωτευθείτε! Ειδικά τον έρωτα τον έχετε ανάγκη ώστε να πετάξετε από επάνω σας κάθε δυσάρεστη ανάμνηση ή απλά να χαρείτε λίγο κι εσείς. Το κυριότερο χαρακτηριστικό της περιόδου που έρχεται, θα είναι οι αργές ταχύτητες, που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή των επόμενων ημερών χωρίς άγχος!
Πριν όμως απολαύστε την ηρεμία και την χαρά, θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν είναι χαρούμενες. Μία κληρονομιά, μία δήλωση θανάτου, ένα πρόβλημα υγείας, σίγουρα δεν είναι ευχάριστα πράγματα, αλλά είναι μέσα στην ζωή. Με την ικανότητα που έχετε να οργανώνετε κάθε δραστηριότητά σας, έτσι και τώρα θα κάνετε αυτό που πρέπει, θα το κάνετε καλά και θα το ολοκληρώσετε με ευτυχές αποτέλεσμα.

Μία πολύ δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ζυγούς, καθώς σύντομα η ασυνεννοησία με τους ανθρώπους δίπλα σας, θα φθάσει σε τέτοιο βαθμό, που θα αγγίξετε τα όρια της υπομονής σας, και σε κάποιες περιπτώσεις θα τα ξεπεράσετε.
Η βασική αιτία που θα προκαλέσει τις εντάσεις, είναι η ανισορροπία που υπάρχει ανάμεσα στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις. Η πηγή του “κακού” όμως, είστε εσείς, καθώς αυτήν την περίοδο λειτουργείτε στα άκρα. Από την μία μπορεί να λειτουργείτε εγωιστικά, και από την άλλη εντελώς αλτρουιστικά.

Αν λειτουργείτε εγωιστικά, σύντομα θα διαπιστώσετε πως όσο απαιτείτε δικαιώματα αλλά παράλληλα αρνείστε τις υποχρεώσεις που απορρέουν, θα προκαλέσετε την μήνη των ανθρώπων δίπλα σας. Πολύ δύσκολα θα σας πείσουν για την εξωφρενική συμπεριφορά σας, οπότε προετοιμαστείτε για ευθεία σύγκρουση μαζί τους.

Αν λειτουργείτε αλτρουιστικά, σύντομα θα διαπιστώσετε πως όταν έχεις μόνο υποχρεώσεις και δεν απολαμβάνεις τους καρπούς των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτά, το μόνο που καταφέρνετε είναι απλά να σας πατάνε. Μην νομίσετε ότι όλοι εκείνοι που σας λένε πόσο καλοί και καλές είστε δεν εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας. Το πρόβλημα είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τι συμβαίνει και προσπαθούν να σας δείξουν τα λάθη που κάνετε, αλλά εσείς όχι μόνο δεν τα καταλαβαίνετε αλλά και θα τους επιτεθείτε.

Προσέξτε ιδιαιτέρως εσείς οι Ζυγίνες διότι αυτήν την περίοδο είστε επιρρεπείς στην διαφθορά από ανθρώπους που ξέρουν πως να σας εκμεταλλευθούν.

Ερωτικά, αν καταφέρετε τις πρώτες δύο ημέρες της εβδομάδος αυτής να κάνετε μία καινούρια γνωριμία, αυτή θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από μία απλή σχέση!

 

Μία πολύ δύσκολη εβδομάδα περιμένει κι εσάς τους Σκορπιούς, αλλά στο τέλος όλα θα πάνε καλά!
Το πρόβλημα είναι πως συναισθηματικά αισθάνεστε πνιγμένοι και πνιγμένες, επειδή εσείς δεν νιώθετε καλά. Κάτι σας λείπει, και ο βαθύτερος ψυχισμός σας αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια σχεδόν ανεξέλεγκτος. Θέλετε απεγνωσμένα κάτι να γεμίσει την ψυχή σας, όχι απαραιτήτως ερωτικό. Αν συνδυαστεί με το γεγονός ότι κάποιοι ή κάποιες από εσάς έχετε μία ασθένεια που χρειάζεται οπωσδήποτε επέμβαση, αντιλαμβάνεστε ότι η ψυχολογία σας μπορεί να φθάσει στο ναδίρ.
Όμως, ευτυχώς για εσάς, δεν είστε μόνοι και μόνες. Μία ερωτική ιστορία μπορεί να βοηθήσει να καταπραΰνει κάπως τον ψυχισμό σας. Σίγουρα ο έρωτας δεν είναι πανάκεια όταν συμβαίνουν τόσα που σας γεμίζουν με αρνητική ενέργεια, είναι όμως από τα πιο δοκιμασμένα φάρμακα! Όσοι και όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, δώστε μία ευκαιρία σε εκείνα τα άτομα που θα σας προσεγγίσουν ερωτικά. Όσοι και όσες είστε δεσμευμένοι ή δεσμευμένες, αφήστε την χαρά του αγαπημένου ή της αγαπημένης σας να γεμίσει.
Κάποιοι και κάποιες από εσάς, μπορείτε να βρείτε την χαρά στην εργασία ή στο κοινωνικό έργο! Η χαρά του να δημιουργείς ή να απαλύνεις τον πόνο, είναι εξίσου σημαντικά για εσάς! Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες, και χρήσιμοι θα νιώσετε, και ότι μπορείτε να γεμίζετε την ψυχή σας με την χαρά που δίνει η προσφορά!
Εσείς που έχετε να αντιμετωπίσετε μία ασθένεια, πρέπει να πάρετε την απόφαση και να κάνετε ό,τι είναι αναγκαίο. Μην φοβηθείτε τον δύσκολο δρόμο της θεραπείας, στο τέλος θα νιώσετε και πάλι καλά.

 
Σίγουρα, εσείς οι Τοξότες θα έχετε βαρεθεί να σας λέμε ότι σας περιμένουν δύσκολες ημέρες, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Όμως αυτήν την εβδομάδα θα έχετε εκείνο το χέρι βοηθείας που χρειάζεστε, ώστε να αντέξετε τις δοκιμασίες.
Αυτήν την εβδομάδα θα βρεθείτε αντιμέτωποι κι αντιμέτωπες με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό. Τί συμβαίνει; Ως άνθρωποι, εσείς οι Τοξότες, δεν τα πάτε καλά με τις ευθύνες. Αν σας δοθεί η ευκαιρία να απολαμβάνετε τα δικαιώματα (πχ σε μία σχέση να ζητάτε συνέχεια να σας καλύπτουν συναισθηματικά), πολύ δύσκολα θα προχωρήσετε στο να καλύψετε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτά (σε συνέχεια του προηγούμενου παραδείγματος, να θέλετε την ελευθερία σας και να μην σας ελέγχουν τί κάνετε). Κι εδώ είναι το πρόβλημα. Σε κάποιες περιπτώσεις έχετε ξεφύγει πέρα από κάθε όριο, και ζητάτε ολοένα και περισσότερα, από φίλους, εργαζόμενους, συνάδελφους. Ως αποτέλεσμα, σύντομα θα ξεσπάσει έντονη κρίση ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, όσο και να ακουστεί περίεργο, θα είστε τα θύματα ανθρώπων που καταχρώνται της καλοσύνης σας. Επειδή περνάτε πάρα πολλά αυτό το διάστημα, κάποιοι και κάποιες από εσάς έχετε σκύψει το κεφάλι και προσφέρετε τα πάντα σε εκείνα τα άτομα που φαινομενικά σας βοηθούν. Στην πραγματικότητα η ενδοτικότητα σε συνδυασμό με την δουλοπρέπειά σας, έχουν αποθρασύνει όλους και όλους εκείνες που και καλά σας βοηθούν.
Ό,τι κι αν συμβαίνει, όπως και αν βιώνετε τις ημέρες αυτές, υπάρχει εκείνος ο άνθρωπος που έχει την δυνατότητα να σας δείξει πού κάνετε λάθος. Είτε είναι ένας φίλος, είτε είναι ο / η σύντροφός σας, ακούστε τι έχει να σας πει, για το καλό σας είναι.

Ερωτικά, σταματήστε να κυνηγάτε άτομα που τελικά δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν παρά μόνο πίκρες! Για κοιτάξτε εκείνο το άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα ανάμεσα σε φίλους! Ίσως κάτι έχει να σας πει.

Εσείς οι Αιγόκεροι θα έχετε μία σχετικά καλή εβδομάδα, με μοναδικές παραφωνίες τα ερωτικά-σεξουαλικά σας, και κάποια θέματα αυτοκριτικής.
Η αυτοκριτική είναι ένα θέμα που αυτήν την περίοδο θέλετε να αποφύγετε, αλλά αυτή είναι εκεί και πρέπει να την κάνετε εάν θέλετε η ζωή σας να είναι χαρούμενη. Εν πολλοίς, αποφεύγοντας την αυτοκριτική προκαλείτε μόνοι και μόνες σας προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, στις σχέσεις με τα παιδιά σας, ακόμη και σε δραστηριότητες που σας προκαλούν χαρά. Το πρόβλημά σας είναι πως όσο και καλοπροαίρετοι ή καλοπροαίρετες κι αν είστε, οδηγήστε στην ζωή σας από λάθος ιδέες και πεποιθήσεις. Το καλό είναι ότι το αναγνωρίζετε, το κακό είναι πως δεν θέλετε να αλλάξετε, εξ ου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Εσείς όμως που θα αποφασίσετε να αντιμετωπίσετε τους ίδιους σας τους εαυτούς, θα ανακαλύψετε πράγματα που δεν σας αρέσουν αλλά τα οποία μπορείτε να αλλάξετε. Μόνο τότε θα δείτε την χαρά να επιστρέφει στις ζωές σας. Όσο το αποφεύγετε, το πρώτο πράγμα που θα χάσετε είναι ο έρωτας, το δεύτερο οι σχέσεις με τα παιδιά σας και το τρίτο, θα χάσετε την αίσθηση χαράς που λαμβάνετε από δραστηριότητες που σας αρέσουν.
Από εκεί και πέρα, πολύ καλά νέα σας περιμένουν στα οικονομικά σας θέματα! Μία συμφωνία που πέρασε από χίλια κύματα, ένα ενοίκιο που περιμένατε τόσο καιρό να το πάρετε στα χέρια σας, ένα ευχάριστο νέο από τα παιδιά σας το οποίο σας αποδεσμεύει από τα έξοδά τους, όλα αυτά θα έλθουν να σας ηρεμήσουν για το αν θα έχετε χρήματα ή όχι.

Όσοι κι όσες από εσάς έχετε κουραστεί ψυχικά και σωματικά, από την Τρίτη και μετά σας περιμένει άπλετη ξεκούραση!

 

Μία πάρα πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Υδροχόους, καθώς πράγματα, καταστάσεις, άνθρωπο που σας φόβιζαν, σταματούν να έχουν αρνητική επιρροή επάνω σας, κι έτσι επιστρέφει και πάλι η χαρά στις ζωές σας!
Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί μία διαδικασία όπου ήλθατε σε επαφή με όλα αυτά που σας φόβιζαν και σας κρατούσαν πίσω. Με το μυαλό σας καθαρό, με διάθεση να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, και πάνω από όλα, να βγάλετε στο φως όλα όσα κρύβατε, να παλέψετε μαζί τους και να τα νικήσετε! Η δύναμη που κρύβεται μέσα σας, βγαίνει στην επιφάνεια και διαπιστώνετε τελικά ότι το μόνο που χρειαζόταν, ήταν να έχετε πίστη στους εαυτούς σας, να ασπαστείτε αυτό που είστε και όχι να το αποφεύγετε ως “επαναστάτες χωρίς αιτία”. Εμπρός λοιπόν, δυνατά, και μπροστά σας περιμένουν έντονες και δημιουργικές ημέρες!
Από εκεί και πέρα, αυτές τις ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να έλθετε σε επαφή με άτομα που γνωρίζετε ότι σας έχουν τρομερή αδυναμία, αλλά γενικά κρατούσατε μία αρνητική στάση απέναντί τους. Αν αφήσετε για λίγο την άρνησή σας και χαλαρώσετε, τότε θα διαπιστώσετε ότι αυτά τα άτομα ήταν, είναι και θα είναι για πάντα δίπλα σας. Αν τα αφήσετε, τότε μπορεί και να βρείτε το ταίρι που πάντα ονειρευόσασταν.
Το καλό είναι πως από την Τρίτη και μετά, το μόνο που θα σας ενδιαφέρει είναι πως να ερωτευθείτε ή να περάσετε καλά με όποιον τρόπο μπορείτε!

 

Μία εβδομάδα με μεικτά συναισθήματα περιμένει εσάς τους Ιχθύες. Από την μία, το νοσηρό κλίμα που επικρατεί μέσα στο σπίτι σας ή στην ίδια σας την ψυχή, συνεχίζει να σας πικραίνει. Από την άλλη, οι δυσκολίες που ταλανίζουν την ζωή σας, σας φέρνουν πιο κοντά είτε σε ανθρώπους που αξίζουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας είτε στον ή στην σύντροφό σας.
Τα μικρά και μεγάλα καθημερινά προβλήματα πρωτίστως δηλητηριάζουν εσάς και την ψυχή σας παρά τους άλλους. Με αυτήν την πίκρα προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε όλα αυτά που απαρτίζουν την ζωή, την εργασία, την οικογένεια, τον έρωτα, την υγεία. Είναι φυσικό με αυτήν την διάθεση όλα να σας πάνε στραβά κι ανάποδα. Σταματήσετε ό,τι κάνετε και ακούστε τελικά αυτήν την φωνή μέσα σας που σας λέει ότι τελικά μόνοι και μόνες πνίγεστε. Αντί λοιπόν να κατηγορείτε τους άλλους ότι σας βάζουν εμπόδια, σκεφθείτε τελικά τί κάνετε εσείς για τους ίδιους σας τους εαυτούς. Προσπαθήστε να επαναφέρετε μόνοι και μόνες την εσωτερική σας ισορροπία. Κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει για εσάς.
Αν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα υγείας, δικό σας ή μέλους της οικογενείας σας, προετοιμαστείτε να κάνει αυξομειώσεις στην έντασή του, οπότε μην χαλαρώσετε την προσπάθειά σας.
Αυτό που όμως μπορείτε να αποκομίσετε με όλα αυτά που περνάτε είναι πως, αν ανοίξετε τα μάτια σας θα δείτε πραγματικά ποίοι είναι αυτοί που σας αγαπούν και ποίους μπορείτε να εμπιστεύεστε. Και τα δύο είναι πολύ δύσκολες έννοιες για εσάς, για αυτό θα σας φανεί παράξενο να ξέρετε ότι έχετε κάπου να ακουμπήσετε, κυρίως όσοι είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες.
Στον έρωτα, αν δεν αποφασίσετε να πετάξετε μακρυά ανθρώπους και σκέψεις που σας δηλητηριάζουν την ψυχή, μην περιμένετε προκοπή. Όμως, εκεί έξω υπάρχει εκείνο το άτομο που θα σας κάνει ευτυχισμένους κι ευτυχισμένες, το οποίο το ξέρετε, και σας έχει σταθεί στις πιο δύσκολες στιγμές σας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s