Έχει Πανσέληνο απόψε…

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr

Εσείς οι Κριοί θα κάνετε πολλά οικονομικά σχέδια το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει όμως να προσέξετε διότι τα σχέδια είναι καλά στην θεωρία. Στην πράξη μπορεί κάτι να στραβώσει, να στεναχωρηθείτε, και να αρχίσετε τα έξοδα ή να νομίσετε ότι δεν υπάρχουν τελικά όλα εκείνα τα χρήματα που πιστεύατε ότι υπάρχουν και να σταματήσετε τον προγραμματισμό σας. Σταματήστε ένα λεπτό, χαλαρώστε, και κοιτάξτε να  παραμείνετε αμετακίνητοι από το αρχικό σας σχέδιο.

Εσείς οι Ταύροι, οπλιστείτε με υπομονή διότι  σας περιμένουν αρκετές δοκιμασίες. Μην λυγίσετε μπροστά στις επιταγές των άλλων, οι οποίοι δεν θέλουν το καλό σας. Η περίοδος αυτή ευνοεί να υποκύψετε στο θυμικό σας αλλά εσείς θα πρέπει να αντισταθείτε. Σκεφτείτε ποίος είναι ο στόχος, τί θέλετε για εσάς, και τί είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε προκειμένου να παραμείνετε πιστοί σε αυτό που θέλετε περισσότερο απ’ όλα!

Εσείς οι Διδυμοι προετοιμαστείτε να χάσετε κάθε είδους ενδοιασμό που μπορεί να είχατε. Τα πράγματα πλέον για εσάς έφθασαν στο αμήν και δεν είστε πλέον διατεθειμένοι να περιμένετε πότε ο καθένας θα κάνει αυτό που πρέπει. Η λογική για εσάς έχει την αξία της όταν και οι άλλοι ανταποκρίνονται σε αυτήν. Επειδή κάτι τέτοιο δεν θα υφίσταται, όλοι οι άλλοι θα γνωρίσουμε την σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας.

Εσείς οι Καρκίνοι, με τον έρωτα να κτυπάει δυνατά στις καρδιές σας, θα ξεχάσετε τι θα πει λογική. Το μόνο που θα σας ενδιαφέρει είναι πως να ικανοποιήσετε τις συναισθηματικές -και όχι μόνο- ανάγκες σας. Αυτό είναι και το πρόβλημα. Όταν επικρατεί η άλογη πλευρά των συναισθημάτων, τότε πολύ εύκολα μπορείτε να περάσετε στην σκοτεινή πλευρά και να κάνετε πράγματα που δεν αρμόζουν σε πολιτισμένους ανθρώπους. Ψυχραιμία λοιπόν και σύνεση!

Εσείς οι Λέοντες θα πρέπει να αποδείξετε στον κόσμο ότι έχετε την σύνεση και την λογική να αντεπεξέλθετε κάθε είδους δοκιμασία, ειδικά εκείνες που κτυπούν κατευθείαν στα θεμέλια της οικογενειακής σας ζωής ή στην ψυχική σας ηρεμία. Ο πειρασμός να αφεθείτε και να δείξετε τί σημαίνει εξαγριωμένο λιοντάρι θα είναι μεγάλος, αλλά ο βασιλιάς κρίνεται από το κατά πόσο μπορεί να διατηρεί τον έλεγχο ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Εσείς οι Παρθένοι θα νιώσετε ότι φθάνετε στα σύνορα της λογικής. Πέρα από αυτά υπάρχει το χάος το οποίο σας καλεί να μπείτε και να χαθείτε σε αυτό. Ο δρόμος αυτός όμως θα βγάλει στην επιφάνεια τον υστερικό εαυτό που κρύβεται μέσα σας, και όχι τον “ευγενή πρωτόγονο” όπως θα θέλατε. Στα χέρια σας βρίσκεται η απόφαση να ενδώσετε ή όχι σε αυτό το κάλεσμα.

Εσείς οι Ζυγοί θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην χάσετε την ψυχραιμία που σας διακρίνει και να πέσετε στην άβυσσο του ψυχισμού σας. Μπορεί κάποια πράγματα να μην πηγαίνουν όπως τα θέλετε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλα είναι έτσι. Ο πειρασμός να αφεθείτε στην σκοτεινή πλευρά του ψυχισμού σας θα είναι μεγάλος αλλά προσπαθήστε να μην υποπέσετε σε αυτόν. Αν δεν μπορείτε μόνοι σας, ζητήστε βοήθεια.

Εσείς οι Σκορπιοί, με αυτήν την Πανσέληνο, κανείς δεν θα μπορέσει να σας συγκρατήσει για να μην αφήσετε τον βαθύτερο ψυχισμό σας. Το κακό είναι ότι ο δικός σας ψυχισμός είναι άβυσσος και πολύ δύσκολα θα καταφέρετε να τον δαμάσετε. Πριν κάνετε κάποια βεβιασμένη κίνηση προσέξτε, υπάρχουν άνθρωποι που θα πληγωθούν από την συμπεριφορά σας και μάλιστα εκείνοι που σας αγαπούν περισσότερο. Ακούστε αυτά που θα σας πουν, είναι η φωνή της λογικής.

Εσείς οι Τοξότες πρέπει να μάθετε να συγκρατείτε αυτό που κρύβετε μέσα σας και που ξέρετε πως δεν πρέπει να δει το φως της ημέρας. Όμως όταν τα σχέδια που κάνετε δεν σας πηγαίνουν όπως τα θέλετε ή η ζωή συνέχεια σας κτυπά αλύπητα, πόσο μπορείτε κι εσείς να κρατηθείτε; Η απάντηση είναι ελάχιστα. Οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον ίδιο σας τον εαυτό.

Εσείς οι Αιγόκεροι με αυτήν την Πανσέληνο περισσότερο θα μπείτε στην διαδικασία αναζήτησης σεξουαλικού συντρόφου, παρά κάτι άλλο να σας απασχολήσει. Το θέμα είναι ότι θεωρητικά είστε ευτυχισμένοι με αυτό που έχετε, μέσα σας όμως κτυπά δυνατά το πιο ακραίο γενετήσιο ένστικτό. Θα καταλάβετε ότι έχετε περάσει στην αντίπερα όχθη, όταν πείτε πως τελικά είμαστε πλασμένοι μόνο για την απόλαυση, την ελευθερία, και ότι οι κανόνες είναι για να παραβιάζονται.

Εσείς οι Υδροχόοι θα έχετε ένα πολύ δύσκολο διάστημα όπου ό,τι και να κάνετε δεν σας πηγαίνει όπως θα θέλατε. Ο θυμός σας είναι μεγάλος και θέλετε να εκδηλωθεί. Όλοι και όλα σας φταίνε, από τους γονείς σας μέχρι την “άτιμη κοινωνία”. Θα πρέπει με κάποιον τρόπο να χαλιναγωγήσετε τον εσωτερικό σας ψυχισμό και να τον ηρεμήσετε. Σε αυτόν τον κόσμο δεν είστε μόνοι σας για αυτό φροντίστε να παραμείνετε πολιτισμένοι.

Εσείς οι Ιχθύες πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε την κοινή λογική και να συγκρατείτε τα πάθη σας, τα οποία μπορούν να γίνουν χαοτικά επειδή η ίδια σας η σκέψη είναι χαοτική. Πριν χαθείτε σε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείτε να δείτε τα πράγματα με ψυχρή λογική, δοκιμάστε να ακούστε τις συμβουλές των κοντινών σας ανθρώπων.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s