Προβλέψεις από 8 έως 14 Μαϊου!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr/

 

Μία έντονη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Κριούς, όμως κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας θα έχει την δική του θεματολογία.
Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερο, θα πρέπει να οργανώσετε στο μυαλό σας τα θέλω σας. Η περίοδος αυτή, ευνοεί να κάνετε καινούρια πράγματα, να αγοράσετε ρούχα για να αλλάξετε λίγο την διάθεσή σας, ακόμη και να κάνετε τον οικογενειακό σας προγραμματισμό.

Ειδικά, εάν θέλετε να κάνετε παιδί, θα πρέπει να είστε σίγουροι και σίγουρες ότι έχετε όλα εκείνα που χρειάζονται για να μεγαλώσετε σωστά το παιδί σας. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε με όποιον και όποια θέλετε!
Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο δεύτερο δεκαήμερο, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τους συνεργάτες ή, τους ή τις συντρόφους σας. Στην πραγματικότητα, εκείνοι κι εκείνες έχουν το πρόβλημα, επειδή έχουν πανικοβληθεί με αυτά που τους συμβαίνουν. Ο δικός σας ρόλος είναι να καθίσετε και να λύσετε το πρόβλημά τους. Θα χρειαστεί όμως να μην εκνευριστείτε καθώς εκείνοι έτσι όπως θα είναι, δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα.
Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο, η υπομονή σας με δειλούς ανθρώπους, με ανθρώπους που είναι εξαρτώμενοι, ή δεν ξέρουν τί θέλουν, εξαντλήθηκε. Αλίμονο λοιπόν σε όλους εκείνους κι όλες εκείνες που θα βρεθούν στον δρόμο σας, και δεν είναι αντάξιοι και αντάξιες των προσδοκιών σας. Η διαγραφή όλων αυτών των ανθρώπων από την ζωή σας θα αποτελέσει μονόδρομο.

 

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ταύρους, όχι όμως κακή. Το κύριο χαρακτηριστικό της θα είναι η ανάγκη να οργανώσετε τις επιθυμίες σας, αλλά και τα έξοδα για τις ανάγκες της οικογενείας σας.
Οι ημέρες αυτές έχουν πολλά έξοδα τα οποία είναι σίγουρα πόνος για την τσέπη σας, καθώς δεν αποχωρίζεστε εύκολα τα χρήματα. Τα έξοδα όμως πρέπει να γίνουν, τόσο για να καλύψετε τις προσωπικές σας επιθυμίες όσο και για τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογενείας σας.
Όσον αφορά τις δικές σας επιθυμίες, δεν είναι κακό να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να κάνετε κάτι που σας αρέσει, όπως παράδειγμα να πετάξετε τα παλαιομοδίτικα ρούχα που έχετε μαζέψει στην ντουλάπα σας και να αγοράσετε καινούρια. Μπορείτε επίσης να κάνετε μία συγκέντρωση στο σπίτι σας, και να καλέστε τους φίλους σας για να διασκεδάσετε. Απλά, μην τα λυπηθείτε αυτά τα χρήματα, διότι η χαρά σας θα είναι τέτοια που επιτέλους θα νιώσετε πιο χαλαροί και χαλαρές.
Κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα αναγκαστείτε να δώσετε χρήματα για την ανακαίνιση ή απλά την ανανέωση της οικίας σας. Τα έξοδα αυτά, θα πονέσουν την τσέπη σας διότι τα χρήματα θα φεύγουν με αστραπιαίους ρυθμούς αλλά, μόλις ο θόρυβος καταλαγιάσει, θα έχετε μία οικία απίστευτα όμορφη!
Κάποιοι και κάποιες από εσάς θα πρέπει να φροντίσετε να ξοδέψετε χρήματα για να καλύψετε τις ανάγκες της οικογενείας σας. Η οικογενειακή σας γαλήνη και αρμονία θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο είστε διατεθειμένοι και διατεθειμένες να ξοδέψετε χρήματα για να κρατήσετε την οικογένειά σας χαρούμενη. Καλό όμως είναι να προσέχετε τις σπατάλες και την αγορά προϊόντων των οποίων η χρησιμότητα δεν θα διαρκέσει παρά μόνο μερικές ημέρες.

 

Εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε μία έντονη εβδομάδα, με θέματα που μπορεί να προκύψουν στην ερωτική σας ζωή, θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, ακόμη και μία ασθένεια.
Οι εντάσεις τις οποίες θα βιώσετε έχουν ως ρίζα την ανισορροπία που έχουν τα άτομα με τα οποία συνδέεστε ερωτικώς ή σεξουαλικώς. Εκείνα με κάθε τρόπο σας ζητούν παράλογα πράγματα, αλλά εσείς πλέον δεν είστε διατεθειμένοι και διατεθειμένες να καθίσετε και να ασχοληθείτε με τα προβλήματά τους ή με την παθολογική τους ανάγκη για επιβεβαίωση. Καλώς ή κακώς έχετε και άλλα πράγματα στην ζωή σας να ασχοληθείτε. Οπότε είναι αναμενόμενο να υπάρχουν εντάσεις επειδή υπάρχουν αντίθετες απόψεις και κατευθύνσεις.
Στα επαγγελματικά σας, σύντομα θα αναπτύξετε απέχθεια και αδιαφορία απέναντι στην εργοδοσία σας ή με το πως λειτουργεί η εργασία σας, ειδικά με τί αντιμετωπίζετε όλοι όσοι έχετε δικές σας επιχειρήσεις με το κράτος. Στην περίπτωση που είστε υπάλληλοι, σας είναι αδύνατο να μπορέσετε να πειθαρχήσετε στις εντολές και στα κελεύσματα των εργοδοτών σας επειδή βλέπετε πως, είτε οι ιδεοληψίες τους σας ενοχλούν, είτε ότι δεν μπορείτε να μιλήστε λογικά για το μέλλον της εργασίας σας μαζί τους. Οι εντάσεις που θα προκύψουν θα αφήσουν να πλανάται ένα νοσηρό κλίμα. Εσείς που έχετε δική σας επιχείρηση, θα έλθετε σε επαφή με το παράλογο του κράτους και τις ιδεοληψίες που επικρατούν στην τωρινή διακυβέρνηση. Το πιθανότερο είναι να σιχαθείτε την ζωή σας και κάποιοι ή κάποιες από εσάς θα αναζητήσετε να βρείτε να κάνετε κάτι άλλο.
Προσέξτε στην περίπτωση που υπάρξει ασθένεια ενός από τους γονείς σας, ειδικά του πατέρα. Η ασθένεια μπορεί να είναι από κάτι απλό μέχρι κάτι σύνθετο. Το σίγουρο είναι ότι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα συνεννοήσεως για το τί είναι καλό να ακολουθηθεί ως θεραπεία ή απλά να έχετε να κάνετε με έναν πολύ δύστροπο ασθενή.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Καρκίνους, με πολλές εντάσεις και προβλήματα με τους ή τις συντρόφους σας, με τους συνεργάτες σας, με την εργασία σας, ακόμη και με την οικογένειά σας.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθείτε ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά, από τα οποία θα προσπαθήσετε να προφυλαχθείτε, αλλά δυστυχώς εκείνα θα έρχονται από διαφορετικές πλευρές. Στην οικογένειά σας, επικρατεί χάος. Αν υπάρχουν θέματα με την εργασία τους, εσείς θα πρέπει να βρείτε τρόπο ώστε να ηρεμήσετε το τεταμένο κλίμα που επικρατεί. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αναλάβετε δράση και φροντίσετε το άρρωστο μέλος της οικογενείας σας.
Αυτομάτως όμως θα προκαλέσετε προβλήματα στην εργασία ή με τον κόσμο με τον οποίο έρχεστε σε επαφή, επειδή ψυχολογικά θα βρεθείτε στα όριά σας. Ήδη κι εκεί επικρατεί πανικός αλλά τουλάχιστον τα πράγματα μπαίνουν σε μία σειρά. Το πρόβλημα όμως εστιάζεται στο γεγονός ότι δεν μπορείτε να γίνετε χίλια κομμάτια και να είστε τέλειοι και τέλειες όταν είστε διασκορπισμένοι και διασκορπισμένες σε ένα σωρό απαιτήσεις. Αυτός θα είναι ο λόγος που πρόκειται να ακούσετε φωνές από εξαγριωμένους πελάτες, συνεργάτες, ακόμη και από άσχετο κόσμο.
Με τον ή την σύντροφό σας θα υπάρξουν εντάσεις επειδή εκείνος ή εκείνη δεν αισθάνεται καλά ψυχολογικά. Προσέξτε πάρα πολύ όσοι είστε παντρεμένοι! Οι λάθος κουβέντες αυτήν την περίοδο μπορούν να τινάξουν τον γάμο σας στον αέρα. Αν όμως έχετε αποφασίσει ότι θέλετε διαζύγιο, τώρα είναι η εποχή να το ζητήσετε.
Ερωτικά αυτό το διάστημα ευνοούνται οι σχέσεις εκείνες που απλά είναι σεξουαλικές, ειδικά ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιο φιλικό σας άτομο.

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Λέοντες. Εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, θα μπορέσετε να ενδυναμώσετε την σχέση σας ενώ προβλήματα θα έχετε εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες.
Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες όχι μόνο θα δυσκολευθείτε να βρείτε κάτι που να σας ενθουσιάζει, αλλά και κάποιες γνωριμίες που είχατε θα τις τερματίσετε, επειδή δεν μπορείτε να τα βρείτε. Όσο κι αν εσείς βρίσκεστε σε μία φάση όπου θέλετε την σταθερότητα και την μονιμότητα, δεν θα μπορέσετε να αντέξετε όλους εκείνους κι όλες εκείνες που είτε δεν ξέρουν τί θέλουν είτε η επικοινωνία μαζί τους είναι απλά μηδενική.

 

Στον αντίποδα θα βρεθείτε εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες! Εσάς η σχέση σας πρόκειται να περάσει σε άλλο στάδιο εξέλιξης, καθώς η δέσμευση, και οι οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν, σας ενηλικιώνει. Μέσα από την καθημερινή τριβή με έναν άνθρωπο, με όλες του τις ιδιαιτερότητες και την ιδιοσυγκρασία του, θα καταφέρετε να μάθετε να χαλιναγωγείτε τον εαυτό σας, τις επιθυμίες σας, την αλαζονεία σας, θα μάθετε πως είναι να στηρίζεται κάποιος άλλος άνθρωπος επάνω σας κι εσείς να αποτελείτε τον βράχο του. Μέσα από αυτήν την μεταμόρφωση, θα βγει στην επιφάνεια ο καλύτερος εαυτός σας. Από εδώ κι εμπρός θα κοιτάτε το Εμείς πολύ περισσότερο από το Εγώ σας, και παραδόξως θα νιώσετε πολύ καλά για αυτό!
Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες μεταξύ 23 και 25 Ιουλίου, προετοιμαστείτε να δώσετε όσα χρήματα χρειάζονται ώστε είτε να κάνετε πράξη ένα όνειρό σας, είτε να κάνετε την οικογένειά σας χαρούμενη!

 

Για εσάς τους Παρθένους ξεκινάει μία πολύ έντονη εβδομάδα, η οποία θα σας αφήσει μεικτά συναισθήματα.
Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες είναι πώς θα επαναφέρετε την ισορροπία στα οικονομικά σας. Τα πολλά έξοδα που σας περιμένουν μπροστά, και σε συνδυασμό με το ότι τα έσοδα δεν πάνε τόσο καλά, θα προκαλέσουν πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει σοβαρά να τιναχτεί στον αέρα ο προϋπολογισμός σας. Θα χρειαστεί όμως να τα κάνετε αυτά τα έξοδα, ειδικά εάν πρόκειται να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα, ή για κάποια θέματα υγείας που εκκρεμούν, ή για ένα δάνειο που έχετε πάρει, ή, για να αγοράσετε ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες είναι αναγκαίες επειδή χάλασαν οι προηγούμενες. Ακριβώς επειδή θα έχετε τόσα έξοδα θα είναι αδύνατο να πιάσετε κάποιους στόχους που είχατε θέσει. Το άγχος θα ενταθεί και είναι πολύ πιθανόν να ξεσπάσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στον εραστή ή την ερωμένη σας, ακόμη και στα παιδιά σας.
Από την άλλη, ερωτικά, τόσο εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, όσο κι εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, σας περιμένει μία απίστευτα ερωτική εβδομάδα! Λόγω των προβλημάτων που έχουν συσσωρευθεί, εσείς οι ελεύθεροι κι ελεύθερες θα θελήσετε να ξεσπάσετε! Όμως αντί να ουρλιάξετε και να ηρεμήσετε, θα επιλέξετε το σεξ! Με την λίμπιντό σας στο κόκκινο και την διάθεσή σας να τα δώσετε όλα, θα επιλέξετε άτομα που δεν θέλουν σχέση αλλά μόνο έντονες σεξουαλικές εμπειρίες. Από την άλλη, εσείς οι δεσμευμένοι και δεσμευμένες θα βρείτε την ευκαιρία να ενδυναμώσετε την σχέση σας με πολύ σεξ! Με αυτόν τον τρόπο και θα χαλαρώσετε αλλά και αν το επιθυμείτε, θα γίνετε γονείς!

Μία αρκετά καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ζυγούς, με όμορφες στιγμές, ειδικά για εσάς που είστε παντρεμένοι και παντρεμένες.
Η προσοχή σας καλώς είναι στραμμένη αυτήν την περίοδο στους άλλους. Η αναζήτησή σας για ένα ταίρι, για τον συνεργάτη που μπορείτε να βασιστείτε, για άτομα με τα οποία θα περνάτε καλά, ή ακόμη και να περάσετε καλά με τον ή την σύντροφό σας, καλά κρατεί! Αυτήν την περίοδο μπορείτε να καταφέρετε αυτό που θέλετε, και μάλιστα χωρίς να απογοητευθείτε στην περίπτωση που κάτι δεν γίνει όπως το θέλετε. Τουναντίον, κάθε τί που δεν θα πηγαίνει καλά είτε θα το δείτε ως πρόκληση για να καταφέρετε κάτι καλύτερο, ή πολύ απλά δεν θα ασχοληθείτε πάνω από ένα λεπτό της ώρας. Οπότε συνεχίστε με τον τρόπο που κάνετε ήδη, και μάλιστα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται.
Εσείς που είστε παντρεμένοι και παντρεμένες, είναι καιρός να κάνετε με τον ή την σύζυγό σας ένα κοινό σχέδιο για το πως θα διασκεδάσετε, για το τι θέλετε να αγοράσετε για την οικογένειά σας, για το πως θα διασκεδάσετε με τους φίλους σας στην οικία σας, ακόμη και τον οικογενειακό σας προγραμματισμό στην περίπτωση που εσείς ή το ταίρι σας θέλετε να γίνετε γονείς. Η περίοδος αυτή ευνοεί να έλθετε σε συνεννόηση μαζί του ή μαζί της, και σύντομα θα δείτε τα θετικά απότελέσματα.
Στον έρωτα τα πράγματα δεν είναι όπως θα τα θέλατε διότι με την αναποφασιστικότητά σας, με το να μην ξέρετε τι θέλετε, χάνετε ευκαιρίες. Μάλιστα εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να προσέξετε διότι με τους άτσαλους χειρισμούς στα ερωτικά σας μπορεί άνετα να χωρίσετε. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να έλθουν όπως θέλουν αυτά, όχι επειδή τα πιέζετε να συμβούν.

 

Μία αρκετά έντονη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Σκορπιούς καθώς θα πρέπει να βρείτε την δύναμη να νικήσετε τις αδυναμίες σας με την χρήση της λογικής.
Οι ημέρες αυτές θα είναι υπέρθερμες για εσάς και τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, ειδικά με τους και τις συντρόφους σας. Το κακό είναι πως αυτήν την περίοδο έχει βγει στην επιφάνεια ο ανεξέλεγκτος εαυτός σας, και πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να συγκρατηθείτε. Μία οποιαδήποτε αφορμή μπορεί να γίνει η σπίθα να τιναχθεί η πυριτιδαποθήκη που κρύβετε μέσα σας και να προξενήσει ανυπολόγιστες ζημιές στις σχέσεις σας. Οι εμμονές σας, η ζήλεια σας, η κτητικότητά σας, θα φθάσουν στο απόγειο και θα δοκιμάσουν την υπομονή των συντρόφων σας. Κάποιοι και κάποιες από εσάς όμως, θα ξεπεράσετε τα όρια και δεν θα αφήσετε άλλη επιλογή από το να σας διώξουν από κοντά τους.
Για να συγκρατηθεί αυτή η “κατηφόρα” που έχετε πάρει, θα χρειαστούν δύο παράγοντες. Ο ένας είναι να χρησιμοποιήσετε την λογική να συγκρατήσει το θυμικό σας και το άλλο ένα σοβαρό και ισχυρό άτομο, το οποίο θα μπορεί να σας επιβληθεί.
Στην περίπτωση που είναι άτομο, αυτό μπορεί να είναι ο πατέρας σας, ένας συνεργάτης, ακόμη και ένας σύμβουλος. Αυτό το άτομο να το ακούσετε τί έχει να σας πει διότι οι συμβουλές του είναι καλές, και πάνω από όλα μπορεί αποστασιοποιημένα να σας επιστήσει την προσοχή σε πράγματα που εσείς τυφλωμένοι και τυφλωμένες, δεν μπορείτε να δείτε.
Το βασικό είναι να ακούστε την φωνή της λογικής που σας καλεί να υπερβείτε το χάος που υπάρχει και να μην αφήσετε το θυμικό σας να εκφραστεί. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να πείτε αυτό που θέλετε χωρίς να καταφύγετε σε ακραίες λύσεις.

 

Εσάς τους Τοξότες σας περιμένει μία ακόμη δύσκολη εβδομάδα, όχι όμως τόσο σε γεγονότα όσο σε αποφάσεις που πρέπει να παρθούν.
Ας ξεκινήσουμε με τα εύκολα. Η ζωή σας βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ένα χάος. Για αυτό δεν φταίτε τόσο εσείς, αλλά όπως και να το κάνουμε, έχετε κι εσείς την δική σας συμμετοχή σε αυτό που σας συμβαίνει. Άρα, το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε μέσα στις επόμενες ημέρες είναι να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο. Κάτι τέτοιο εύκολα λέγεται και ακούγεται, αλλά πολύ δύσκολα μπορεί να εφαρμοστεί επειδή εσείς δεν είστε σε θέση. Πάντως, αν θέλετε να βγείτε από αυτήν την θέση που είσαστε, καλό θα ήταν να το προσπαθήσετε.
Επί πλέον, σε αυτήν σας την προσπάθεια δεν θα είστε μόνοι ή μόνες σας. Δίπλα σας υπάρχει το κατάλληλο άτομο για να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο που ακολουθείτε. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι ο ή η σύντροφός σας, ένας φίλος που θέλει το καλό σας, ένας συνεργάτης σας, ακόμη και ένας ειδικός που γνωρίζει το πρόβλημά σας. Αυτό το άτομο μπορείτε να το εμπιστευθείτε, ακόμη και αν δεν σας αρέσουν αυτά που έχει να σας πει.

Τουλάχιστον, αν μη τι άλλο, ο ερωτικός σας τομέας είναι γεμάτος συγκινήσεις αυτό το διάστημα. Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερο, κάντε τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο δεύτερο δεκαήμερο, αφήστε τον έρωτα να απαλύνει τις δύσκολες στιγμές που περνάτε. Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο, στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται!

 

Εσείς οι Αιγόκεροι θα έχετε ακόμη μία καλή εβδομάδα, στην οποία θα μπορέσετε να λύσετε κάποια προβλήματα επικοινωνίας που μπορεί να υπήρξαν, τις ζημιές στα ηλεκτρολογικά του σπιτιού σας ή τις ηλεκτρονικές σας συσκευές.
Οι επόμενες ημέρες σας βρίσκουν έτοιμους κι έτοιμες να κάνετε ανοίγματα στην οικογένειά σας ή στο να αποδεχθείτε επί τέλους αυτό που είστε ή να έλθετε σε επαφή με αγαπημένους σας ανθρώπους από το παρελθόν. Αν είναι να κάνετε τα ανοίγματα στο παρελθόν, να το κάνετε, και μάλιστα θα διαπιστώσετε ότι σας φέρνουν μεγάλη χαρά! Κάθε παρεξήγηση που μπορεί να είχατε, λύνεται και αυτοί οι άνθρωποι με κάποιον τρόπο μπαίνουν ξανά στην ζωή σας. Αν το προηγούμενο διάστημα, κάνατε μία μικρή ενδοσκόπηση θα διαπιστώσατε τελικά ότι μια χαρά άτομα είστε και κακώς υποτιμάτε τους εαυτούς σας. Για αυτό είναι καλό να αποδεχθείτε αυτό που είστε και να το δείξετε! Αν είχατε κάποια μικρά προβλήματα επικοινωνίας με την οικογένειά σας, αυτά θα λυθούν σταδιακά.
Για πολλούς και πολλές από εσάς, αυτό το διάστημα ήταν προβληματικό με τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού σας ή τις ηλεκτρονικές σας συσκευές. Αν και μπορέσατε με κάποιον τρόπο να αποφύγετε τα μεγάλα προβλήματα εντούτοις υπήρξαν ενοχλητικά. Τώρα όμως είναι η εποχή που πρέπει να αρχίσετε τις επιδιορθώσεις ή την προοπτική αγοράς συσκευών προς αντικατάσταση αυτών που σας χάλασαν.
Ερωτικά, ό,τι κάνετε αυτό το διάστημα, είτε θα έχει την προοπτική για να κάνετε μία σταθερή σχέση, ξεπερνώντας έτσι κολλήματα του παρελθόντος, ή θα χρησιμοποιήσετε το σεξ για να χαλαρώσετε τις εντάσεις με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας.

 

Εσείς οι Υδροχόοι, επί τέλους, θα έχετε μία καλή εβδομάδα, μέσα στην οποία θα μπορέσετε να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις, να ερωτοτροπήσετε και να χαρείτε τον έρωτα με την πιο απλή μορφή του, να κάνετε επί τέλους εκείνο το μικρό ταξείδι που θέλατε, και ναι να πάτε να αγοράσετε εκείνο το κινητό, τάμπλετ, φορητό υπολογιστή που επιθυμείτε!
Το τελευταίο διάστημα θέλατε να αγοράστε μία καινούρια συσκευή επικοινωνίας διότι, είτε σας χάλασε αυτή που είχατε, είτε την χάσατε, είτε απλά δεν σας έκανε πια. Όμως, κάτι συνέβαινε και πάντα αναβάλλατε την αγορά της. Όχι πια! Μπορείτε να πάτε να την αγοράστε με την προϋπόθεση ότι δεν θα είναι πολύ ακριβή. Αν όμως είναι, τότε θα πρέπει να περιμένετε μετά την 21η Μαΐου για να προχωρήσετε στην αγορά της.
Αν θέλατε να κάνετε ένα ταξείδι αλλά το ταίρι σας ή οι  φίλοι σας δεν μπορούσαν, τώρα μπορείτε να ετοιμάζετε τις αποσκευές σας, την καλή σας διάθεση και βρείτε μία ημερομηνία για να φύγετε!
Αν θέλετε να χαρείτε την περίοδο αυτή, η οποία ευνοεί τις εφήμερες σχέσεις, σταματήστε να βλέπετε το άλλο άτομο για μακροπρόθεσμη σχέση ή, ας μην το κρύβουμε, όχι για τις πνευματικές του ικανότητες. Χαλαρώστε και δείτε το σεξ ή τον έρωτα ως παιγνίδι!
Αν είχατε παρεξηγηθεί με κάποια άτομα και αυτά απομακρύνθηκαν κοντά σας, μην ανησυχείτε! Σύντομα θα επιστρέψουν κοντά σας αλλά φροντίστε να μην τους αποπάρετε.

 

Μία πολύ δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ιχθύες για αυτό θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή.
Το πρόβλημα εστιάζεται στο γεγονός πως ό,τι κάνετε αυτό το διάστημα προκαλεί προβλήματα, κυρίως λόγω των ιδεοληψιών σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες προετοιμαστείτε για να επικρατήσει ένα “άρρωστο” κλίμα ανάμεσα σε εσάς και την οικογένειά σας. Η αδυναμία συνεννοήσεως μεταξύ σας θα προκαλεί λεκτικές εντάσεις, οι οποίες όσο θα περνούν οι ημέρες, θα γίνονται εντονότερες.
Ένα ακόμη ζήτημα που μπορεί να σας απασχολήσει και να προκαλέσει εντάσεις, είναι τα οικονομικά. Είτε θα υπάρξουν προσωπικές ανάγκες, είτε οι ανάγκες του σπιτιού είναι αυξημένες, εσείς θα δείτε το πορτοφόλι σας να αδειάζει χωρίς να πάρετε καν είδηση πως συνέβη κάτι τέτοιο. Μάλιστα θα δείτε ότι τα περισσότερα χρήματα θα χάνονται σε μικροποσά, κάτι το οποίο είναι εύκολο να σας διαφύγει καθώς δεν έχετε συναίσθηση του χρήματος. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσέχετε πού και πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχετε με τα επαγγελματικά σας. Προσέξτε το επόμενο διάστημα διότι ναι μεν εσείς έχετε όλη την καλή διάθεση να δώσετε τον εαυτό σας σε αυτό που κάνετε, οι άλλοι όμως δεν έχουν την ίδια άποψη. Το αποτέλεσμα θα είναι σύγχυση, προβλήματα, ακόμη και διάλυση συνεργασιών. Επιπλέον, προσέξτε όσοι κι όσες ενοικιάζετε επαγγελματική στέγη. Σύντομα θα έχετε προβλήματα με τον ιδιοκτήτη.
Ακόμη και στον έρωτα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Επειδή θα υπάρχει το χάος αυτό στην ζωή σας θα προκαλέσετε άθελά σας προβλήματα σε αυτούς που επιθυμείτε ή αγαπάτε.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s