Πατάτες και πράσινο τσάϊ;

Οι  μάσκες νύχτας είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην περιποίηση τα τελευταία χρόνια.

Αν ωστόσο το budget μας  δεν επιτρέπει την αγορά τους τι γίνεται;

Απλό!

Φτιάχνεις την δική σου με πατάτα και πράσινο τσάι!

2 πατάτες και μια κούπα πράσινο τσάι θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις την τέλεια μάσκα νύχτας και να ξυπνήσεις πιο όμορφη και ανανεωμένη.

Για να την φτιάξεις:

πολτοποίησε τις πατάτες (αφού τις καθαρίσεις) και πέρνα τον πολτό από ένα σουρωτήρι ώσπου να πάρεις τον χυμό τους. Έπειτα, φτιάξε ένα δυνατό φλιτζάνι πράσινο τσάι. Αφού κρυώσει, ρίξε μέσα στον χυμό από τις πατάτες 2 κουταλιές της σούπας τσάι και ανακάτεψε καλά. Ναι, πρέπει να είναι πολύ υδαρό το αποτέλεσμα.

Αφού ολοκληρώσεις το μείγμα, βούτα μέσα του έναν δίσκο ντεμακιγιάζ και πέρασέ τον ταμποναριστά από όλο σου το πρόσωπο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο περίγραμμα της μύτης σου και επανέλαβε για να πάει όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό παντού. Αφού στεγνώσει μπορείς να πέσεις να κοιμηθείς!

Το πρωί απλά πλύνε το πρόσωπό σου με νερό και σαπούνι και ό, τι περισσέψει από το μείγμα φύλαξέ το στο ψυγείο, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άλλη μια φορά!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s