Προβλέψεις από 1 έως 7 Μαϊου!

Εσείς οι Κριοί, πραγματικά, θα είστε ένας κόσμος μόνος του, το οποίο και καλό είναι και κακό. Το καλό είναι πως θα βρεθείτε σε μία απόλυτη ηρεμία, όπου κανένα πρόβλημα δεν θα σας απασχολεί, και το κακό είναι πως ο κόσμος και να καίγεται δίπλα σας, εσείς δεν πρόκειται να δώσετε σημασία.
Οι ημέρες αυτές θα είναι ξέγνοιαστες για εσάς! Ακόμη κι αν δεν είναι, τίποτα δεν πρόκειται να χαλάσει την ραστώνη σας. Όλα προέρχονται από την νηνεμία που υπάρχει στην σκέψη σας, καθώς είτε αποφασίσατε πως δεν θα αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας χαλάσει το κέφι αυτό το διάστημα, είτε πολύ απλά, οι καταστάσεις που ζείτε είναι υπό έλεγχο!

Η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να έλθετε σε επαφή με τους ανθρώπους γύρω σας, να μιλήσετε, να αστειευθείτε,  να συζητήσετε για τις τρέχουσες καταστάσεις, να κινηθείτε, να παίξετε με τα παιδιά σας. Μπορείτε επίσης να πάτε έναν περίπατο ή μία εκδρομή σε έναν κοντινό προορισμό, να αλλάξετε παραστάσεις. κι έτσι να ηρεμήσετε ακόμη περισσότερο. Μία ακόμη θετική παρενέργεια των ημερών αυτών, θα είναι η καλή σχέση που θα έχετε με τους στενούς σας συγγενείς ή με τους γείτονές σας.
Από την άλλη, ακριβώς επειδή δεν θέλετε να χαλάσετε το κέφι σας αυτό το διάστημα, που ο κόσμος να χαλάσει, εσείς ούτε βλέφαρο δεν θα κινήσετε. Γενικά, οι εντάσεις που ζείτε σε καθημερινό ρυθμό, σας έχουν κουράσει, οπότε θα πείτε κι εσείς ότι δεν θα ασχοληθείτε άλλο. Τα προβλήματα όμως θα αρχίσουν να γίνονται έντονα, και η έλλειψη ενδιαφέροντος θα τα κάνει να συσσωρευθούν.

Τουλάχιστον θα έχετε την καλή διάθεση να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα στο σεξ, τα οποία θα βελτιώσουν την ερωτική σας ζωή.

Εσείς οι Ταύροι, θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τις επιλογές σας το επόμενο διάστημα. Η βιασύνη είναι κάτι που δεν είναι στον χαρακτήρα σας, για αυτό άλλωστε και οι βιαστικές ή οι βεβιασμένες κινήσεις συνήθως φέρνουν περισσότερα προβλήματα από ό,τι λύνουν.
Το προηγούμενο διάστημα καταφέρατε και βάλατε τάξη στο χάος που υπήρχε στις ζωές σας. Στην συνέχεια, νιώσατε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Τώρα όμως θα πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας, διότι οι βεβιασμένες κινήσεις, οι πρωτοβουλίες, η έναρξη μίας νέας δραστηριότητας ή μίας σχέσης, θα προκαλέσουν προβλήματα. Επειδή κάθε φορά που προσπαθείτε να κάνετε κάτι αυθόρμητο, συνήθως επακολουθεί η καταστροφή, καλό θα ήταν να είστε πολύ μετρημένοι και μετρημένες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε αυτό το διάστημα να περάσει. Ο ενθουσιασμός σας δεν πρόκειται να σας αφήσει, απλά τώρα θα σας βλάψει. Μπορείτε όμως να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα και σχέσεις, να ενθουσιαστείτε μαζί τους αλλά να μην υπερβάλλετε. Για παράδειγμα μπορείτε να ξεκινήσετε μία καινούρια δραστηριότητα στον ελεύθερο χρόνο σας, όπως ζωγραφική. Μπορείτε να πάρετε κάποια εργαλεία ή να δείτε εκπαιδευτικά βίντεο. Δεν είναι όμως αναγκαίο να πάρετε τα καλύτερα εργαλεία, τα καλύτερα χρώματα, τα καλύτερα υλικά και να διαπιστώσετε τελικά ότι είτε δεν σας κάνει αυτή η δραστηριότητα ή ότι χρειάζεστε πολύ περισσότερη εξάσκηση, η οποία όμως φθείρει τα πανάκριβα υλικά σας, επειδή δεν ξέρετε πως να τα χειριστείτε. Το ίδιο και με τις καινούριες γνωριμίες. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός είναι σίγουρο πως θα σας προκαλέσει προβλήματα όταν περάσει η λάμψη των πρώτων ημερών, κυρίως όταν θα αρχίσετε και πάλι να γκρινιάζετε.

Εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα, καθώς ο υπερβολικός και επιπόλαιος τρόπος που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις της ζωής σας, θα προκαλέσει εντάσεις, με κύρια αιτία τα οικονομικά σας.

Προσφάτως αντιμετωπίσατε κάποιες αναποδιές ή κάποιες καινούριες προκλήσεις, οι οποίες όμως σας άφησαν μετέωρους και μετέωρες. Οι καταστάσεις αυτές δεν τελείωσαν, απλά τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε ελαφρά πιο ψύχραιμα τι συνέβη. Επειδή ακόμη είστε προβληματισμένοι και προβληματισμένες, καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε κάποιες κινήσεις, ειδικά στην περίπτωση που θα εμπλακείτε και οικονομικά.

Στην εργασία σας, τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά, και αυτό όχι μόνο σας γεμίζει με ανασφάλεια αλλά πρωτίστως ανησυχείτε αν θα πάρετε τον μισθό σας στο τέλος του μηνός. Αν και τώρα κανείς δεν μπορεί να σας καθησυχάσει, σύντομα θα πάψετε να ασχολείστε με το συγκεκριμένο θέμα, επειδή θα πάρετε τα χρήματά σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τελείωσαν τα προβλήματα στην εργασία σας, οπότε καλό θα ήταν να μην ξεθαρρέψετε και αρχίσετε τα έξοδα, ειδικά αν θέλετε με αυτόν τον τρόπο να έχετε ικανοποιημένες τις γυναίκες της ζωής σας (μητέρα, αδελφή, σύζυγο, ερωμένη, κόρη). Αν μάλιστα αρχίσετε τα έξοδα αυτά, σίγουρα θα κερδίσετε την αγάπη τους αλλά θα βγείτε πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού, οπότε και όχι αν ακούσουν, καλό θα είναι για όλους σας.

Ερωτικά, προσέξτε τις γνωριμίες μέσα από την εργασία ή τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι γνωριμίες αυτές δεν θα είναι και οι καλύτερες.

Εσείς οι Καρκίνοι, θα έχετε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, αλλά με θετική κατάληξη για εσάς. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα βρεθείτε σε έναν κυκεώνα γεγονότων ανάμεσα σε εσάς, την οικογένειά σας, την εργασία σας, και βέβαια με τον ή την σύντροφό σας.

Όσο και αν φαίνεται παράξενο, σε αυτά που σας περιμένουν μπροστά, θα αποτελέσετε την φωνή της λογικής. Για πρώτη φορά στα χρονικά σας, δεν πάτε εσείς στραβά, αλλά ο γιαλός Αυτό σημαίνει πως όλοι κάνουν λάθος και πως εσείς είστε οι σωστοί και σωστές.

Η οικογένειά σας, με τα προβλήματα στην εργασία να συσσωρεύονται, μεταφέρει τα προβλήματα αυτά στην οικία σας, αλλά, δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάτι, παρά μόνο να σας γκρινιάζουν για τις ατυχίες τους.

Ο ή η σύντροφός σας, έχει τα δικά του ή δικά της προβλήματα, αλλά κι εσείς, πώς να βοηθήσετε όταν δεν ξέρουν τι θέλουν; Η γκρίνια και η κακομοιριά τους θα σας βγάλει έξω από τα ρούχα σας! Για αυτό και κάποιοι ή κάποιες από εσάς θα αποφασίσετε ότι είναι καιρός να ζήσετε ελεύθεροι κι ελεύθερες!

Επαγγελματικά, η μία αναποδιά πίσω από την άλλη, ασυνεννοησία, κανείς δεν κάνει αυτό που πρέπει, εκτός βεβαίως από εσάς, οπότε ξαφνικά θα κληθείτε να μαζέψετε το χάος που δημιούργησαν όλοι οι υπόλοιποι.

Και κάπου εδώ, κάτω από όλα αυτά, βρίσκεται το θετικό κομμάτι της εβδομάδας αυτής. Πρώτα από όλα, έχετε δίκιο σε ό,τι πείτε και κάνετε. Κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει για οτιδήποτε, αφού εκείνοι είναι που έχουν τα προβλήματα, όχι εσείς. Μέσα από αυτά που θα συμβούν, εσείς, θα μπορέσετε να αναλάβετε τις τύχες της οικογένειάς σας, θα αποδείξετε ότι και στην πιο χαοτική κατάσταση εσείς μπορείτε να αντεπεξέλθετε, και ότι μπορείτε άνετα να ζήσετε μακρυά από καταθλιπτικούς και καταθλιπτικές συντρόφους!

Εσείς οι Λέοντες, θα έχετε μία καλή εβδομάδα, με αρκετή εργασία, η οποία θα σας γεμίσει τόσο ψυχολογικά, όσο και οικονομικά.

Εργασιακά, αυτό το διάστημα πηγαίνετε από το καλό στο καλύτερο, κάτι το οποίο χρειάζεστε για να αισθάνεστε καλά! Το γεγονός ότι μπορείτε να βγάζετε τις δημιουργικές σας ικανότητες, και σε συνδυασμό ότι πλέον έχετε σταθερή εργασία, νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα! Η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη, κι έτσι θα θελήσετε να κάνετε κάποια έξοδα για εσάς τους ίδιους και τις ίδιες. Αυτήν την μικρή παρασπονδία, δηλαδή να κάνετε έξοδα την ώρα που χρειάζεται οικονομία, μπορείτε να την κάνετε. Άλλωστε το δικαιούστε διότι έχετε δώσει μεγάλο αγώνα για να γεύεστε κάποιες από τις πολυτέλειες της ζωής.

Ερωτικά, η περίοδος αυτή δεν θα είναι και η καλύτερη, επειδή δεν κρύβει συγκινήσεις, δεν υπάρχει κάτι καινούριο, οπότε κι εσείς έχετε στραφεί σε πρώην, ή, οι πρώην σας έχουν φορτωθεί και δεν ξέρετε πώς να τους ή τις αποφύγετε. Καλό θα ήταν να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες, ώστε να μην απογοητεύεστε άνευ λόγου κι αιτίας.

Όσοι είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, θα πρέπει να ηρεμήσετε, διότι τα νεύρα σας είναι τεντωμένα. Η παραμικρή αφορμή να υπάρξει, θα εκραγείτε. Αντί αυτού, πάρτε το ταίρι σας και πηγαίνετε μία εκδρομή ή έναν κινηματογράφο, οτιδήποτε, ώστε να ξεσκάσετε.

 

Η εβδομάδα αυτή δεν θα είναι και η καλύτερη για εσάς τους Παρθένους, αλλά τουλάχιστον για κάποιες ημέρες θα μείνετε εσείς και οι σκέψεις σας.

Γενικά, αυτές οι ημέρες ξυπνούν μέσα σας φιλοδοξίες, οι οποίες έχουν μείνει για καιρό ανεκπλήρωτες ή που με τόσες ανατροπές έχουν μείνει στάσιμες. Η δύναμη που συνήθως έχετε, αυτήν την περίοδο δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται το φαινόμενο της συναισθηματικής μεταπτώσεως, να μην χαίρεστε με τίποτα, και βεβαίως να γκρινιάζετε. Σαφώς και η πρώτη εικόνα είναι έτσι όπως την περιγράφουμε, αλλά, αυτή η κατάσταση θα διατηρηθεί μόνο για λίγες ημέρες ακόμη, και ό,τι κι αν συμβεί, δεν θα είστε μόνοι ή μόνες σας. Την χαρά στην ζωή σας, θα σας την φέρουν είτε τα παιδιά σας, είτε πρώην εραστές ή ερωμένες.

Τα παιδιά σας εδώ και καιρό έχουν αντιληφθεί τι σας συμβαίνει, και με τον τρόπο τους θέλουν να σας βοηθήσουν. Στην παρούσα φάση δεν μπορούν, αλλά το γεγονός ότι καταλαβαίνετε ότι τα έχετε δίπλα σας, σας δίνει την δύναμη να ξεμπερδέψετε σιγά σιγά την σκέψη σας.

Οι πρώην εραστές κι ερωμένες με την σειρά τους θα σας δώσουν ξανά την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε, ώστε και πάλι να νιώσετε ποθητοί και ποθητές. Μάλιστα, αν τους αφήσετε, θα σας χαρίσουν απίστευτες ερωτικές και σεξουαλικές εμπειρίες!

Κι εσείς οι δεσμευμένοι και δεσμευμένες, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μαζί πολύ όμορφες στιγμές με τους ή τις αγαπημένες σας.

 

Ο Μάιος μπαίνει με “άγριες” διαθέσεις για εσάς τους Ζυγούς, καθώς αυτό το διάστημα θα αναζητήσετε το τέλειο ταίρι ή έναν συνεργάτη, με τον οποίον θα μπορείτε να κάνετε την υπέρβαση.
Οι ημέρες αυτές είναι αρκετά “επικίνδυνες” για όσους και όσες από εσάς θέλετε να αναζητήσετε ένα ταίρι. Η ανάγκη σας μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη που θα κάνετε το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Το χειρότερο είναι πως με την φούρια που θα έχετε πάρει, θα μπλέξετε με ανθρώπους που μόνο έχουν να σας προσφέρουν, και τίποτα άλλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσετε, απλά, καλό θα ήταν να αφήσετε αυτήν την εβδομάδα να περάσει χωρίς να κάνετε κάτι. Το επόμενο διάστημα, τα πράγματα θα είναι καλύτερα, απλά όχι τώρα.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που αναζητάτε έναν συνεργάτη. Γενικά, η περίοδος σας ευνοεί να τον βρείτε, και μαζί να απογειώσετε την εργασία σας (και εννοείται τα οικονομικά σας). Απλά, η περίοδος αυτή, δεν ευνοεί τις βιαστικές κι επιπόλαιες κινήσεις, και δυστυχώς εσείς αυτές τις ημέρες είστε και βιαστικοί και επιπόλαιοι. Οπότε, οποιαδήποτε κίνηση αν κάνετε τώρα, να ξέρετε ότι εσείς θα φταίτε και όχι οι άλλοι.

Οικονομικά, αυτό το διάστημα όχι απλά σταθεροποιείστε, αλλά, να ακούσετε και το ένστικτό σας  για να βγάλετε χρήματα. Η περίοδος αυτή, σας ευνοεί να βγάλετε χρήματα μέσα από την εργασία σας, ή από διάφορες εργασίες.

Μία πολύ δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Σκορπιούς, για αυτό και θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή. Τα περισσότερα προβλήματα θα τα αντιμετωπίσετε εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, και ακόμη περισσότερα εσείς που είστε παντρεμένοι και παντρεμένες.
Ο Μάιος μπαίνει με το αριστερό για εσάς τους Σκορπιούς, καθώς τα προβλήματα αρχίζουν και συσσωρεύονται. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα μπορούσατε να τα βγάλετε πέρα, αλλά τώρα η σκέψη σας είναι χαοτική, εσείς είστε μονίμως έτοιμοι κι έτοιμες για καυγά, και η διάθεσή σας αρκετά πεσμένη. Επιπλέον, οι σχέσεις δεν πάνε καλά, αντιμετωπίζετε προβλήματα στην εργασία σας, και ίσως προβλήματα με την υγεία σας. Η άκρατη επιθετικότητα που σας διακρίνει αυτό το διάστημα, (και η οποία θα κρατήσει για καιρό) έχει τις ρίζες της στο γεγονός ότι πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε είναι, είτε θεωρητικά από αυτά που έχετε λύσει, είτε από θέματα που είχατε στο παρελθόν. Ο μόνος τρόπος για να σταθείτε κάπως στα πόδια σας, είναι να ακούσετε την συμβουλή του ερωτικού ή της ερωτικής σας συντρόφου, ή των παιδιών σας. Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά εκείνοι έχουν πιο καθαρό μυαλό από εσάς.
Εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, προετοιμαστείτε για ένα διάστημα όπου οι εντάσεις εξαιτίας σας θα δοκιμάσουν στο μέγιστο την αντοχή του ή της συντρόφου σας. Αν δεν θέλετε να χωρίσετε, φροντίστε να κάνετε κάτι για αυτό.
Εσείς που είστε παντρεμένοι και παντρεμένες, προσέξτε διότι ένα τρίτο πρόσωπο μπαίνει στην ζωή σας, και ναι μεν σας προκαλεί ερωτική εγρήγορση αλλά 99.99% θα προκαλέσει την μήνη του ή της συζύγου σας, με καταστροφικά αποτελέσματα.

 

Εσείς οι Τοξότες συνεχίζετε να περνάτε δύσκολες ημέρες, και δυστυχώς ούτε ο Μάιος πρόκειται να σας χαριστεί.

Από παντού δέχεστε τα κτυπήματα της μοίρας. Εσείς που είστε παντρεμένοι και παντρεμένες, θα δείτε το επόμενο διάστημα, ο ή η σύζυγός σας να μην αντέχουν άλλο την ανασφάλεια που τους προκαλείτε, με αποτέλεσμα να σκέφτονται πολύ σοβαρά να σας εγκαταλείψουν.

Οι φιλοδοξίες και οι ελπίδες σας, για κάτι καλύτερο, μονίμως κάτι συμβαίνει, και πέφτουν στο κενό. Μάλιστα δεν αποκλείεται με αυτήν την αρνητική προοπτική που εξελίσσεται, να κάνετε ζημιά στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Παρ’ ότι έχετε έσοδα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας, η κακή διαχείριση των οικονομικών σας, θα σας οδηγήσει για άλλη μία φορά στο να δημιουργήσετε χρέη ή να κάνετε περισσότερα έξοδα, με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της εβδομάδος αυτής, να ψάχνετε να βρείτε δανεικά για να τα βγάλετε πέρα.

Προσέξετε επίσης πολύ τις σχέσεις με την οικογένειά σας. Εκείνοι θέλουν να σας φροντίσουν, αλλά δεν μπορούν άλλο να ανεχθούν την πορεία σας προς την αυτοκαταστροφή.

Όμως, αυτό που δεν βλέπει ο κόσμος, είναι πως οι δοκιμασίες αυτές σας έχουν πεισμώσει, και ότι δεν σας έχουν καταβάλει όπως πιστεύουν. Όταν όμως έλθει ο καιρός, θα τρίβουν τα μάτια τους από την δύναμη που έχετε μέσα σας.

Εσείς οι Αιγόκεροι, με εξαίρεση εσάς που είστε γεννημένοι και γεννημένες μεταξύ 8 και 12 Ιανουαρίου, θα έχετε μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα.
Οι τυχόν παρεξηγήσεις που είχατε με τα μέλη της οικογενείας σας ή με τους γονείς σας, μέσα στις επόμενες ημέρες θα λυθούν, οπότε από αυτό το μέτωπο θα ηρεμήσετε. Προβλήματα που μπορεί να είχατε με τα ηλεκτρολογικά ή τα ηλεκτρονικά της οικίας σας θα βρεθούν και θα διορθωθούν, απλά όχι άμεσα, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε τί πρέπει να κάνετε. Επίσης, κάποια προβλήματα ασυνεννοησίας μπορεί να υπήρξαν με την εργασία ή με τις σπουδές σας αλλά και αυτά μέσα στις επόμενες ημέρες θα λυθούν.
Στον ερωτικό τομέα, τα πράγματα είναι αρκετά καλά, και μάλιστα πολλές από τις φαντασιώσεις σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Όμως, κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα θελήσετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα που σας χαρίζουν οι σταθερές σχέσεις, και θα αρχίσετε να παίζετε στο μυαλό σας σενάρια για το πως θα γευθείτε κάτι καινούριο. Και εδώ είναι που θα παρουσιάσετε μία αντίφαση διότι, πώς γίνεται από την μία θέλετε να βιώσετε έντονες καταστάσεις, και από την άλλη να μην χαλάσετε την ηρεμία σας;
Αυτοί και αυτές που θα έχετε τα μεγαλύτερα προβλήματα, θα είστε εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες μεταξύ 8 και 12 Ιανουαρίου. Εσείς θα έχετε να αντιμετωπίσετε σφοδρή κρίση στις σχέσεις σας, είτε επειδή θα μπει άλλο πρόσωπο ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας είτε θα γίνετε εσείς το τρίτο πρόσωπο. Όπως και να έχει, καλή κατάληξη αυτή η ιστορία δεν θα έχει.

Ο Μάιος μπαίνει σχετικά καλά για εσάς τους Υδροχόους. Κάποιες παρεξηγήσεις, που ακόμη δεν έχουν λυθεί, μπορεί να προκαλούν ακόμη προβλήματα, αλλά εσείς είστε έτοιμοι και έτοιμες να τα ξεπεράσετε.

Οι παρεξηγήσεις αυτές, είναι το αποτέλεσμα πολλών παραμέτρων στην ζωή σας. Άνθρωποι και καταστάσεις έχουν βαλθεί να σας τρελλάνουν, αλλά δεν ξέρουν ότι εσείς είστε πιο τρελλοί και τρελλές από εκείνους, οπότε δεν θα ιδρώσει το αυτί σας ό,τι κι αν συμβεί. Σύντομα όμως, όλα θα τεθούν υπό έλεγχο, οπότε μην ανησυχείτε, και μην αφήνετε τα νεύρα σας φουντώνουν με όλα αυτά που βιώνετε.
Προβλήματα θα αντιμετωπίσετε εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αυτά εστιάζονται κυρίως στις σχέσεις σας. Φαίνεται πως είτε εσείς, είτε ένα άλλο πρόσωπο θα γίνει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση ή σε έναν γάμο. Το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό για όλες τις πλευρές, κυρίως όμως για εσάς. Αν όμως θέλετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ή αν ο γάμος ή η σχέση αυτή ήδη κλυδωνιζόταν, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε υπομονή και να περιμένετε να περάσει η μπόρα και να υποστείτε τις συνέπειες των επιλογών σας.

Σεξουαλικά, το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά έντονο για εσάς, με διάθεση από μέρους σας να δοκιμάσετε καινούριες ηδονές, ακόμη και πέρα από το φάσμα της κανονικότητας.

Μετά από αρκετό καιρό, εσείς οι Ιχθύες θα έχετε μία αρκετά καλή εβδομάδα, με εξαίρεση θέματα που αφορούν την σχέση με τον πατέρα σας, ή, θέματα με ιδιωτικά χρέη ή προς το Δημόσιο, αλλά και αυτά θα είναι υπό τον έλεγχό σας.

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά καλή, επειδή σταθεροποιούνται οι καταστάσεις που ζείτε. Το γεγονός αυτό ανοίγει τον δρόμο να ακούσετε το ένστικτό σας, και να κάνετε πράξη τα σχέδια που έχετε στο μυαλό ή τις σκέψεις σας. Επίσης, μπορείτε δοκιμάσετε να κάνετε κάτι το διαφορετικό στον χώρο της εργασίας σας. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο θα απελευθερωθούν όλες οι δημιουργικές σας δυνάμεις! Μπορείτε επίσης κάλλιστα να βοηθήσετε τους γείτονές σας ή να σας βοηθήσουν εκείνοι, εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Τί πρέπει να προσέξετε όμως τις επόμενες ημέρες. Πρώτα από όλα θα πρέπει να προσέξετε την σχέση με τον πατέρα σας. Εκείνος για πολλούς λόγους δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του, και αυτό μπορεί να σας πονάει αλλά και σας δείχνει τον δρόμο της ενηλικίωσης. Καλώς ή κακώς πρέπει να μάθετε να ζείτε με τις δικές σας δυνάμεις. Αν το πρόβλημα είναι τα χρέη, είτε ιδιωτικά είτε οφειλές προς το Δημόσιο, δύο είναι οι λύσεις. Η πρώτη είναι να κάνετε παύση πληρωμών. Ό,τι και να γίνει, από την στιγμή που δεν έχετε να δώσετε χρήματα, μην πέσετε στην παγίδα της απογοήτευσης. Τα πράγματα φτιάχνουν για εσάς, αλλά θέλουν χρόνο για να αποδώσουν. Η άλλη είναι να πάρετε ό,τι χρήματα έχετε, να πληρώσετε ό,τι είναι να πληρώσετε, και τα υπόλοιπα σε διακανονισμό. Και πάλι, το κυρίαρχο χαρακτηριστικό των ημερών αυτών, είναι να μην σας πιάσει πανικός και απογοήτευση. Δεν κάνετε κάτι λάθος εσείς, οπότε, ηρεμήστε.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s