Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο:http://www.periastrologias.gr/

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Κριούς.

Από την μία θα έχετε προβλήματα συνεννοήσεως κυρίως στον χώρο εργασία σας, και από την άλλη, είτε θα έχετε χαρμόσυνα νέα από την οικογένειά σας, είτε θα είστε καλά ψυχολογικά, είτε θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε την σχέση σας με μία γυναίκα.

Τα ευχάριστα νέα αφορούν κυρίως την σχέση με τους στενούς συγγενείς, τα αδέλφια ή τα ξαδέλφια σας. Τα νέα αυτά, μπορεί να αφορούν οικονομικά, δηλαδή να σας δώσουν κάποια χρήματα που σας χρωστούν, να βρουν εργασία επειδή εσείς φροντίσατε για αυτό, ή κάτι το οποίο πλέον σταθεροποιεί την ζωή τους, και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να έχετε ομαλότερη σχέση μαζί τους.

Ψυχολογικά θα είστε πολύ καλά αυτό το διάστημα, διότι ό,τι έχετε να πείτε θα το πείτε, όχι όμως με φωνές, και το γεγονός αυτό, θα σας βοηθήσει να ακουστείτε. Μπορεί επίσης ένα σύντομο ταξείδι να σας ανεβάσει την διάθεση, επειδή θα φύγετε από τα συνηθισμένα.
Μία γνωριμία που κάνατε πρόσφατα με μία γυναίκα, θα εξελιχθεί σε έντονα ερωτική για εσάς τους άνδρες Κριούς, ενώ για τις γυναίκες Κριούς, θα είναι μία καλή ευκαιρία για να βγάλετε χρήματα, είτε με μία ιδέα που σας έδωσε, είτε με μία συνεργασία.
Προσέξτε πάρα πολύ αυτές τις ημέρες, όσον αφορά τον χώρο της εργασίας σας. Τα προβλήματα που συσσωρεύονται λόγω αδυναμίας συνεννοήσεως, θα προκαλέσουν εντάσεις, τον θυμό σας, ακόμη και την άσκηση βίας.

Εσείς οι Ταύροι θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Θα υπάρξουν εντάσεις που μπορεί, είτε να σας προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα, είτε θα κινήσουν κάποιες διαδικασίες τις οποίες αναβάλλατε καιρό τώρα.

Οι εντάσεις αυτές, έχουν την ρίζα τους σε καταστάσεις που υπέβοσκαν καιρό, αλλά τώρα εκδηλώνονται. Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον κάποια εμπόδια που υπήρχαν, οπότε η ένταση εκδηλώνεται στο μεγαλείο της. Όμως, ο τρόπος με τον οποίον θα τις διαχειριστείτε, θα είναι εκείνος που θα δείξει εάν θα έχουν θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα. Αν κάνετε το λάθος να εκνευριστείτε, τότε τα προβλήματα που θα δημιουργήσετε θα προκαλέσουν πρωτίστως ζημιά στην ψυχολογία σας, και δευτερευόντως στην εργασία σας. Με την ψυχολογία σας χαμηλή, λόγω των εντάσεων, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με ημικρανίες ή και κάτι πιο σοβαρό εάν δεν το προσέξετε. Στην εργασία σας, μπορεί να προκαλέσετε προβλήματα και είτε να χάσετε την εργασία σας είτε να προκαλέσετε προβλήματα πληρωμών. Αν όμως δείτε την περίοδο αυτήν ως ευκαιρία, θα μπορέσετε να ξεκινήσετε κάποια σχέδια τα οποία αναβάλλατε καιρό, αλλά τώρα πρέπει να τα τρέξετε. Το γεγονός όμως ότι υπάρχουν ακόμη κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις, δεν θα πρέπει να σας απογοητεύσουν. Απλά, επειδή είστε άνθρωποι που δεν σας αρέσουν τα απότομα ή οι δυσκολίες, θα εκνευριστείτε. Δεν θα πρέπει όμως, διότι σύντομα θα ανεβάσετε στροφές και θα πρέπει να δώσετε όλη σας την προσοχή σε αυτό που έχετε να κάνετε.

Ερωτικά, μία γνωριμία που κάνατε πρόσφατα, θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα αλλά η διάρκεια της σχέσης αυτής, θα είναι σύντομη.

 
Εσείς οι Δίδυμοι, θα έχετε μία πολύ έντονη εβδομάδα, στην οποία θα δυσκολευτείτε να σταματήσετε ό,τι ξεκινήσετε, διότι δεν θα υπάρχει κανένα φρένο που μπορείτε να πατήσετε όταν εκτροχιαστούν οι καταστάσεις.

Τις επόμενες ημέρες θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε πράξη κάποια σχέδια, τα οποία είχατε στο μυαλό σας αλλά τα είχατε αναβάλλει επειδή δεν πιστεύατε σε αυτά. Τώρα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς δεν υπάρχουν τα εμπόδια εκείνα που σας έκαναν να νιώθετε πως δεν μπορούσατε να τα καταφέρετε. Νιώθετε κι εσείς οι ίδιοι και ίδιες πως πλέον έχετε όλη την διάθεση και την ενέργεια, για να κάνετε πράξη αυτό που τόσο επιθυμείτε!

Το “κακό” είναι πως επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν εμπόδια μπροστά σας, είναι πολύ πιθανόν να ξεφύγετε από τα όρια. Δηλαδή, να ασχοληθείτε τόσο πολύ με τις επιθυμίες σας, που να ξεχάσετε ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα να κάνετε, ή, να αρχίσετε να κάνετε πράξη τις επιθυμίες σας χωρίς όμως να έχετε βάλει ένα όριο μέχρι που θέλετε να φθάσετε. Στην πρώτη περίπτωση είναι πολύ πιθανό να είστε οξύθυμοι και οξύθυμες όταν σας το υπενθυμίσουν. Στην δεύτερη περίπτωση να θέλετε να κάνετε πράξη πράγματα για τα οποία δεν είστε έτοιμοι κι έτοιμες, τουλάχιστον όχι τώρα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να χάσετε τελικά τον αρχικό στόχο σας, και να απογοητευθείτε όταν δεν θα μπορέσετε να κατακτήσετε εκείνο που τελικά είναι άπιαστο.

Τουλάχιστον ερωτικά αυτήν την περίοδο, θα μπορέσετε να ξεφύγετε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν αυτά που θέλετε.

 

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Καρκίνους! Η προσοχή σας θα είναι εστιασμένη κυρίως στα επαγγελματικά σας, τα οποία θα πάνε πολύ καλά, επειδή έχετε βοήθειες από άτομα που δεν περιμένατε να σας βοηθήσουν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε το ένα βήμα παραπάνω που χρειάζεστε στην εργασία σας, είτε για να πάρετε θέση ευθύνης είτε για να ξεκινήσετε κάτι δικό σας! Η θετική διάθεση που έχετε, θα σας βοηθήσει να βγείτε από το καβούκι σας και να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο για εσάς τους ίδιους και τις ίδιες. Το καλό είναι, πως σε αυτήν την διαδικασία δεν είστε μόνοι ή μόνες. Υπάρχουν άτομα που θέλουν να σας βοηθήσουν, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν ευθέως. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σας βοηθήσουν, απλά θα το κάνουν παρασκηνιακά. Αυτό μπορεί να είναι ένα μέσο που βάλατε, και το οποίο αποδίδει, μπορεί όμως και να είναι η βοήθεια των ανωτέρων σας, οι οποίοι όμως δεν θέλουν να δείξουν εύνοια σε κάποιον από τους υπαλλήλους τους, αλλά εσάς θέλουν να σας προωθήσουν. Ό,τι και να είναι αυτό το κάτι, θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτό που θέλετε, και να νιώσετε απίστευτα καλά με τους εαυτούς σας και τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας.

Στον έρωτα, τα πράγματα δεν είναι τόσο ευχάριστα, αλλά δεν θα έλθει και η καταστροφή. Αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε πίσω σας όλες τις κακές αναμνήσεις ή τους συντρόφους που δεν σας κάνουν πια και να δοκιμάσετε τις επιλογές που έχετε εκεί έξω.

Μία σχετικά ήσυχη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Λέοντες. Η προσοχή σας είναι εστιασμένη στα επαγγελματικά, αλλά και στην κοινωνική σας ζωή.

Επαγγελματικά αυτήν την περίοδο έχετε μία σχετική ηρεμία. Εσείς κάνετε αυτό που πρέπει, ήσυχα, και με ιδιαίτερη χαρά, καθώς αυτό που κερδίζετε, το κερδίζετε τίμια και με τον ιδρώτα του προσώπου σας. Γενικά, αυτήν την περίοδο, με τα επαγγελματικά σας να έχουν σταθεροποιηθεί, νιώθετε χαλαροί και ήρεμοι. Για να χαρείτε ακόμη περισσότερο, θα θελήσετε να κάνετε κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν, όπως να καλέσετε τους φίλους σας στο σπίτι και να μοιραστείτε μία βραδιά με φαγητό και διασκέδαση (πίτσα και ταινία είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός). Μπορείτε επίσης να βρείτε λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σας, και να κάνετε μία μικρή εκδρομή σε κάποια κοντινή εξοχή. Κάποιοι και κάποιες από εσάς θα φαγωθείτε κυριολεκτικά να πάτε ένα ταξείδι. Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα να το κάνετε, κάντε το! Και θα περάσετε όμορφα, και θα χαλαρώσετε.

Ερωτικά, αυτό το διάστημα δεν θέλετε να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Αναγκαστικά θα στραφείτε σε πρώην ερωτικούς κι ερωτικές συντρόφους. Το αποτέλεσμα όμως, μπορεί να μην σας αρέσει. Κάποιοι και κάποιες από εσάς θα μπορέσετε να επιβεβαιωθείτε σεξουαλικά ή να νιώσετε ότι ακόμη “περνάει η μπογιά σας”. Κάποιοι άλλοι από εσάς,  θα νιώσετε ότι χάνετε τον χρόνο σας, καθώς η ανασφάλεια που νιώθετε μεγαλώνει, αντί να συρρικνώνεται.

Μία πολύ έντονη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Παρθένους! Με την ίδια ευκολία που μπορείτε να κάνετε θαύματα, μπορείτε να κάνετε απίστευτα λάθη, καθώς αυτές οι ημέρες θα χαρακτηριστούν από την έλλειψη του μέτρου.

Αυτές οι ημέρες θα είναι πολύ έντονες επειδή μέσα σας ξυπνάει η ανάγκη να κινηθείτε. Αρκετά πια με την φοβική σας συμπεριφορά. Θέλετε να ζήσετε την ζωή στον μέγιστο βαθμό, χωρίς να υπάρχουν όλα αυτά τα δεσμά με τα οποία περιβάλλεστε από μόνοι και μόνες σας. Πετάξτε τις αλυσίδες που φυλακίζουν τις επιθυμίες σας, είτε αυτές είναι η οικογένειά σας, τα χρήματα, ακόμη και η μανιώδης ανάγκη σας για αποδοχή. Είναι καιρός να κάνετε την υπέρβαση, και να κοιτάξετε λίγο τους εαυτούς σας. Με αυτήν την μικρή επανάσταση θα μπορέσετε να βγάλετε στην επιφάνεια τον δυναμισμό που κρύβετε μέσα σας, την ανάγκη να ζήσετε ελεύθερα, ακόμη και να ξεκινήσετε κάτι χωρίς να περιμένετε να είναι όλα στην εντέλεια.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην χάσετε το μέτρο, κάτι το οποίο είναι πολύ εύκολο αυτές τις ημέρες. Έτσι, αντί να πετύχετε όλα αυτά τα υπέροχα που σας περιμένουν μπροστά, εσείς να αναλωθείτε σε νεύρα, φωνές, κακό. Δεν υπάρχει λόγος να προβληματιστείτε επειδή η καθημερινότητά σας αλλάζει, ούτε επειδή ένας κύκλος της ζωής σας πρέπει να κλείσει. Όλα αυτά είναι αναγκαία, επειδή η ζωή η ίδια δεν είναι στάσιμη αλλά διαρκώς μεταβαλλόμενη.

Τουλάχιστον, στον έρωτα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αρκετούς κι αρκετές πρώην, ή άτομα που είχατε καιρό να δείτε, και ίσως και να προχωρήσουν και ερωτικά αυτές οι συναντήσεις!

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ζυγούς, καθώς χωρίς κάτι να σας εμποδίζει ή να σας ενοχλεί, θα αφιερωθείτε σε όλα εκείνα τα ωραία πράγματα που ομορφαίνουν την ζωή σας.

Ας μην κρυβόμαστε, το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσατε να βάλετε την ζωή σας σε τάξη μετά από μία χαοτική περίοδο. Πλέον, μπορείτε να χαλαρώστε καθώς η ισορροπία επανήλθε και έτσι μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο σε οτιδήποτε σας κάνει χαρούμενους και χαρούμενες, είτε είναι δραστηριότητες, είτε είναι άνθρωποι, είτε ακόμη και η ίδια σας η εργασία. Η περίοδος αυτή, θα είναι πολύ γόνιμη γεμίζοντάς σας συναισθηματικά. Το χαμόγελο θα επανέλθει στα χείλη σας, και αυτή η αίσθηση γλυκύτητας που θα αποπνέετε, θα σας βοηθήσει τις επόμενες ημέρες να βρείτε ένα άτομο για να ερωτευθείτε, ή, αν είστε ήδη δεσμευμένοι και δεσμευμένες, να ασχοληθείτε με τις ανάγκες των αγαπημένων σας. Μέχρι να συμβεί αυτό, ασχοληθείτε με εσάς. Κάντε μία επίσκεψη στο κομμωτήριο, κάντε γυμναστική, αγοράστε κάτι όμορφο, γενικά ό,τι σας αρέσει και αναδεικνύει την ομορφιά σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία σύντομη αλλά συναρπαστική γνωριμία, ενώ εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στα άλλα δύο δεκαήμερα του ζωδίου, θα έχετε πολλές ερωτικές και σεξουαλικές προτάσεις από πρώην, οι οποίες όλες θα καταλήξουν στο κρεββάτι!
Μία έντονη και δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Σκορπιούς. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα τα οποία έχουν μεγάλο χρονικό βάθος, αλλά και να αντιμετωπίσετε προβληματικές καταστάσεις.

Το επόμενο διάστημα θα κληθείτε να αναλάβετε δράση και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας ταλανίζουν πολύ καιρό, ακόμη και χρόνια ολόκληρα. Το κακό είναι πως όλοι και όλα, είναι εναντίον σας αυτήν την περίοδο, για αυτό κι εσείς, θα πρέπει να ψάξετε να βρείτε λύσεις είτε ανοίγοντας διάλογο είτε με πλάγιο τρόπο. Αν προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε αυτού του είδους τις καταστάσεις που θα ζήσετε, με φωνές ή πιέζοντας, θα δείτε πολύ σύντομα να σας γυρνούν μπούμερανγκ. Μην νομίσετε ούτε μία στιγμή ότι αυτή η περίοδος σας βοηθάει να εισακουσθείτε ακόμη και οι καλύτεροι ρήτορες να είστε. Προσοχή λοιπόν, διότι ο κίνδυνος να θυμώσετε και να πείτε πράγματα που δεν θέλετε ή να ασκήσετε βία, είναι πολύ μεγάλος. Πρέπει να διατηρήσετε με κάθε τρόπο την ψυχραιμία σας. Σε αυτήν την περίπτωση, μία γυναίκα θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει, οπότε σε αυτήν, μπορείτε να ανοιχθείτε και μαζί να ψάξετε να βρείτε τους τρόπους που χρειάζονται ώστε να ξεφύγετε από την δύσκολη θέση που θα βρεθείτε.

Ερωτικά, ακριβώς επειδή θα έχετε πολύ δύσκολη εβδομάδα, δεν θα έχετε πολύ όρεξη να ασχοληθείτε με τον οποιονδήποτε ή την οποιαδήποτε.

Πολύ δύσκολη εβδομάδα θα έχετε κι εσείς οι Τοξότες καθώς οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους θα περάσουν σημαντική κρίση.

Πρέπει να δώσετε βάση στα σημάδια του Σύμπαντος που σας φωνάζουν ότι δεν βαδίζετε σωστά. Με τον τρόπο σας, προκαλείτε την καταστροφή στις σχέσεις σας με τους γύρω σας, ακόμη και με αυτές τις σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί στο πέρασμα του χρόνου. Είστε ένα βήμα πριν σας διώξουν από κοντά τους, για αυτό κάθε τί που θα πείτε ή που θα κάνετε μπορεί να αποτελέσει την θρυαλλίδα. Αν πιστεύετε σε μία ανώτερη δύναμη, επικαλεστείτε την, διότι κανείς άλλος δεν πρόκειται να σας ακούσει άπαξ και κάνατε το λάθος. Το χειρότερο για εσάς κτύπημα, θα προέλθει από ανθρώπους στους οποίους εσείς φερθήκατε άκρως γενναιόδωρα, αλλά τώρα σας γυρνούν την πλάτη. Καθίστε σε μία γωνία και αναρωτηθείτε τί είναι αυτό που κάνετε λάθος. Όλες αυτές οι δοκιμασίες που περνάτε, έχουν έναν σκοπό, να σας αφυπνίσουν. Πρέπει να δείτε την ζωή σας με άλλο μάτι, ειδάλλως τα βάσανα θα συνεχιστούν.

Οι μόνοι και οι μόνες που θα αποτελέσουν εξαίρεση σε αυτό το αρνητικό κλίμα που επικρατεί, είστε εσείς που έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Εσείς θα έχετε την ευκαιρία να περάστε καταπληκτικά με τον ή την σύντροφό σας, να περάσετε δημιουργικές στιγμές με τα παιδιά σας, κι αν είστε μόνοι ή μόνες αυτό το διάστημα, να δείτε να επιστρέφουν αγαπημένοι κι αγαπημένες πρώην!

 

Μία αρκετά καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Αιγόκερους, με ίσως κάποιες μικρές διακυμάνσεις στις σχέσεις σας.
Πολλές και ευχάριστες ανατροπές σας περιμένουν το επόμενο διάστημα, ειδικά στην περίπτωση που περιμένετε κάτι ευχάριστο στα ερωτικά σας. Το κυριότερο χαρακτηριστικό των ημερών που σας περιμένουν μπροστά, είναι η έντονη ζωντάνια που θα αισθανθείτε, και που θα νιώσετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε τα πάντα. Αφεθείτε στην μαγεία της έλλειψης κανόνων, ορίων, πρέπει και υποχρεώσεων, και ζήστε την ζωή σας στον μέγιστο βαθμό, με όποιον τρόπο επιθυμείτε! Αυτή η αίσθηση ελευθερίας δεν θα κοπάσει, τουλάχιστον όχι ακόμη, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να την ζήσετε για αρκετό καιρό, και να δείτε πως είναι να είναι κανείς ανέμελος! Αν μάλιστα αυτή η περίοδος συνδυαστεί με ευχάριστα νέα που περιμένατε μέρες τώρα στα ερωτικά σας (το ναι από κάποιο άτομο που επιθυμείτε, ή ένα άτομο από το παρελθόν σας), τότε πραγματικά θα πετάξετε στα ουράνια!
Τα προβλήματα που μπορεί να έχετε αυτήν την περίοδο, θα προέλθουν από την έντονη ανάγκη σας να ζήσετε τον έρωτα. Πού όμως είναι το πρόβλημα; Το πρόβλημα βρίσκεται στο γεγονός ότι ο έρωτας για εσάς, έχει την αίσθηση των δεσμών και αυτήν την περίοδο θέλετε να ζήσετε ελεύθεροι κι ελεύθερες. Οπότε, είναι αναμενόμενο να υπάρξει κάποια γκρίνια και παράπονα. Πάντως δεν έρχεται η καταστροφή, οπότε απλά προσπαθήσετε να χαλαρώσετε.

Μία πάρα πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Υδροχόους, όπου θα κάνετε ό,τι σας αρέσει, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό!

Τα πάντα είναι δυνατά για εσάς, καθώς χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί θα μπορέσετε να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας, ακόμα και αν αυτές είναι ακραίες. Οι περισσότεροι και περισσότερες από εσάς, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα τετριμμένα, και να δείξετε στον κόσμο την πραγματική επαναστατική σας φύση. Χάρη σε αυτήν, θα νιώσετε το σώμα και το μυαλό σας έτοιμα, ώστε να κάνετε κάτι για εσάς τους ίδιους και τις ίδιες. Τίποτα δεν είναι άπιαστο, οπότε σκεφθείτε πολύ καλά μέχρι που θέλετε να φθάσετε.

Μπορεί επίσης να έχετε ευχάριστα νέα από πρώην ερωτικούς συντρόφους, ή, από τους τωρινούς και τωρινές συντρόφους σας. Αν τα νέα είναι από πρώην, τότε εκείνοι ή εκείνες, με τον τρόπο τους σας δείχνουν ότι ακόμη σας αγαπάνε και ότι σας θέλουν. Στο χέρι σας είναι αν θα τους αφήσετε να μπουν ξανά στην ζωή σας. Αν τα νέα είναι από τον ή την σύντροφο που έχετε δίπλα σας, τότε να αναμένετε την πλήρη υποστήριξή του/της σε ό,τι κάνετε! Οπότε, απελευθερωμένοι και απελευθερωμένες από το άγχος, θα μπορέσετε να κινηθείτε άμεσα.

Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, αν θέλετε να έχετε κάποιο άτομο δίπλα σας, να είστε πιο διαλλακτικοί και διαλλακτικές, να συζητάτε και να ακούτε τι σας λένε, όχι μόνο να εκφράζετε τις δικές σας απόψεις και να απορρίπτετε των άλλων.

Εσείς οι Ιχθύες θα έχετε μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα, με κάποια μικρά προβλήματα στην εργασία σας ή την υγεία σας, αλλά και με καλή ερωτική διάθεση.

Η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει σχετικά ήρεμα για εσάς. Η προσοχή σας όλη είναι εστιασμένη στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Η εμμονή όμως με την οποία προσπαθείτε να τα φέρετε εις πέρας, θα σας οδηγήσει σε δύο καταστάσεις. Η μία είναι να ακούσετε ή να εκφράσετε γκρίνια, και η άλλη είναι, να έχετε μία μικρή αδιαθεσία. Η γκρίνια θα είναι γενική, δηλαδή δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο στόχο, αλλά θα είναι αυτή η χαμηλής έντασης γκρίνια, η οποία απλά χαλάει την διάθεση όλων. Από την άλλη, μία μικρή αδιαθεσία ή μία γενική αίσθηση αδυναμίας, θα έρθει να σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να ηρεμήσετε λίγο. Το πρόβλημα εστιάζεται στο ότι θέλετε πολλά και σε μικρό χρονικό διάστημα. Το γεγονός αυτό σας αγχώνει, οπότε όλα έρχονται αλυσίδα. Εσείς οι γυναίκες Ιχθύες, μπορεί να χρειαστεί να περιθάλψετε τον σύντροφό σας, και για αυτό θα γκρινιάξετε, επειδή θα βγείτε από το πρόγραμμά σας.

Από την άλλη όμως, η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη! Άνδρες και γυναίκες Ιχθύες θα επιδοθείτε σε ένα ατελείωτο κυνήγι φλερτ, με πολλά υπονοούμενα, χαρούμενες κινήσεις, και μία γλυκύτητα, στην οποία κανένας και καμία δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί. Εσείς δε οι δεσμευμένοι και δεσμευμένες, θα επιδοθείτε στο κυνήγι του συντρόφου σας για σεξ!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s