Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο : http://www.periastrologias.                Μία πολύ έντονη ερωτικά, εβδομάδα περιμένει εσάς τους Κριούς! Για να γευθείτε στο μέγιστο τα δώρα αυτής της περιόδου, θα πρέπει να πάψετε να βάζετε εμπόδια στους ίδιους σας τους εαυτούς.

Οι ημέρες αυτές που ακολουθούν θα είναι απίστευτα ερωτικές για εσάς, κυρίως όμως για τους ή τις συντρόφους σας, καθώς θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να τους δείξετε την λατρεία σας.

Ένας τρόπος από τους πολλούς, είναι να δείξετε και τα συναισθήματά σας. Επειδή ως άνθρωποι δεν αισθάνεστε εύκολα να εκφράζεστε με αυτόν τον τρόπο (προτιμάτε το σεξ για να δείξετε σε κάποιον ή κάποια ότι τον/την θέλετε), θα πρέπει να κάνετε την υπέρβαση και να μην το σκεφθείτε πολύ. Είναι καιρός να δείξετε ότι μπορείτε να είστε τόσο ανοικτοί και ανοικτές στην έκφραση των συναισθημάτων σας, όσο είστε και στις προκλήσεις!
Προσέξτε αυτές τις ημέρες τις οικονομικές δοσοληψίες που έχετε στην εργασία σας. Είναι καιρός να απαιτήσετε να σας δώσουν τα χρήματα που σας οφείλουν από παλαιότερες εργασίες που έχετε κάνει αλλά παραμένουν εκκρεμείς.
Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου προετοιμαστείτε για πολύ έντονες ημέρες, καθώς πλέον δεν υπάρχουν τα εμπόδια που είχατε πριν από λίγες ημέρες για να κάνετε κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν, και μάλιστα άμεσα.

Πολύ καλή εβδομάδα περιμένει κι εσάς τους Ταύρους, αρκεί όμως να μην χάσετε το μέτρο! Οι ημέρες αυτές έχουν κάτι το ερωτικό για εσάς από την μία, και από την άλλη υπάρχει η διάθεση για δημιουργία και χαρά.
Κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα έχετε την τύχη να ζήσετε τον απόλυτο έρωτα καθώς το άτομο που σας ενδιαφέρει βρίσκετε στην αγκαλιά σας ή, με τον τρόπο του σας δείχνει πόσο πολύ σας νοιάζεται. Από εκεί και πέρα εσείς θα πάρετε τόση χαρά που μπορεί να χάσετε το μέτρο και το μόνο που να βλέπετε είναι πως να ικανοποιήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Καλό θα ήταν να δείτε και τις ανάγκες των άλλων ή τις ιδιαιτερότητες της σχέσης σας. Αν όμως τα καταφέρετε να διατηρήσετε το μέτρο, θα νιώσετε όλες τις επιθυμίες σας να πραγματοποιούνται. Οι ημέρες σας θα φωτίσουν, και οι νύκτες θα είναι γεμάτες πάθος.
Αν δεν είστε από εκείνους τους Ταύρους που θα ζήσουν τον έρωτα, μην ανησυχείτε καθόλου! Εσείς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούργιους φίλους και να ζήσετε απίστευτες στιγμές, με γλέντια, διασκέδαση, φαγητό! Κι εδώ, το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι, πρώτον τα έξοδα και δεύτερον, να μην ξεχάσετε πως έχετε και εργασία να κάνετε.
Κάποιοι ή κάποιες από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε μία συνεργασία. Αυτή θα είναι αρκετά καλή, αλλά, πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει να έχετε ελέγξει πλήρως τους όρους της.

Εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα αλλά όχι κακή. Περισσότερο έχει να κάνει με ξεκαθαρίσματα ή με το να ελέγξετε αν όλα όσα έχετε ετοιμάσει να κάνετε είναι σωστά ή όχι.
Τα ξεκαθαρίσματα που έχετε μπροστά σας, έχουν να κάνουν με τον ερωτικό ή την ερωτική σας σύντροφο. Πρέπει να βρείτε το θάρρος και να του ή της πείτε όλα αυτά που θέλετε, και κυρίως ότι θέλετε κάτι μόνιμο μαζί του/της ή ότι θέλετε ένα παιδί. Η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι δείχνετε τόση ωριμότητα για αυτό που νιώθετε, που δύσκολα μπορείτε να γίνετε πιστευτοί και πιστευτές, καθώς σας έχουν συνηθίσει να κάνετε και να λέτε ανώριμα πράγματα. Η έκπληξη του ή της συντρόφου σας θα είναι ευχάριστη, και αν διατηρήσετε την ηρεμία στον λόγο σας θα πετύχετε αυτό που θέλετε!

Αν είστε μόνοι ή μόνες αυτό το διάστημα, θα μπλέξετε σε παράνομες σχέσεις με πρώην. Αν δείξετε υπευθυνότητα, είναι πολύ πιθανόν η κατάσταση αυτή να φύγει από την παρανομία και να βγει στο φως!
Αν αυτό που σας απασχολεί είναι ένα έργο που έχετε αναλάβει, θα πρέπει να κάνετε ένα διπλό έλεγχο εάν όλα είναι έτοιμα ώστε να γίνει πράξη. Πάρτε τον χρόνο σας, και μην βιαστείτε. Τώρα είναι οι ημέρες της οργάνωσης, και σύντομα θα πρέπει να ελέγξετε εάν αυτό το έργο θα έχει την αποδοχή που περιμένετε.

Εσείς οι Καρκίνοι, θα έχετε μία καλή εβδομάδα, καθώς ή θα την περάσετε με τον ή την αγαπημένη σας, ή θα προχωρήσετε σε μία συνεργασία που είχατε σε αναμονή εδώ και καιρό.
Οι ημέρες αυτές, θα είναι αφιερωμένες στον ή στην σύντροφό σας! Το μόνο που θα θέλετε είναι να περάσετε χρόνο μαζί του ή μαζί της, να μιλήσετε, να διασκεδάσετε, να καλέσετε φίλους ή να βγείτε μαζί, και γενικά να δώσετε την προσοχή σας στις ανάγκες του/της. Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσετε την καρδιά σας να κτυπάει δυνατά για το άτομο που έχετε δίπλα σας ή για την καινούρια γνωριμία που κάνατε, και η οποία αν και σας ταλαιπώρησε λίγο, σας αποζημιώνει με το παραπάνω!.
Αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι μία συνεργασία, αυτή θα προχωρήσει, αλλά με αρκετά προβλήματα, κυρίως επειδή εσείς δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στους όρους με τους οποίους θέλετε να προχωρήσει. Προσέξτε, διότι τώρα είναι σε κρίσιμη φάση η διαπραγμάτευση, και αν κάνετε λάθη θα διαλυθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

Αν κάποιοι ή κάποιες από εσάς έχετε αποφασίσει ότι είναι καιρός να χωρίσετε, προχωρήστε επιτέλους! Οι συζητήσεις επί συζητήσεων το μόνο που καταφέρνουν είναι να αναβάλουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Λέοντες, καθώς με την καλή διάθεση που έχετε, ξεπερνάτε κάθε είδους προβλήματα ή εμπόδια!

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν κάπως έντονη, με καλά και άσχημα στοιχεία. Το συμπέρασμα όμως που αποκομίσατε, είναι πως μόνο όταν έχετε θετική ψυχολογία, καλή διάθεση και χαμόγελο, μπορείτε να ξεπερνάτε κάθε εμπόδιο. Αυτό συμβαίνει και τώρα! Με το χαμόγελο στα χείλη, ετοιμάζεστε να κάνετε τα επόμενα βήματά σας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Αυτό που έχει σημασία, είναι να καταλάβετε ότι μόνο εσείς και κανένας άλλος δεν μπορεί να σας νικήσει, εκτός κι αν το επιτρέψετε εσείς.
Σε προσωπικό επίπεδο, σύντομα θα πρέπει να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα. Τώρα όμως επικρατούν καθυστερήσεις και δυσκολίες, οπότε μην δώσετε μεγάλη σημασία σε ό,τι συμβαίνει. Επίσης, πρέπει να είστε αρκετά μετρημένοι και μετρημένες στα έξοδα. Το γεγονός ότι σας ήλθαν κάποια χρήματα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα ξοδεύσετε.
Ερωτικά, θα κινηθείτε στον άξονα του να βρεθείτε με πρώην. Μαζί τους πραγματικά θα περάσετε πολύ όμορφα, ακόμη κι αν δεν σας προκύψει το σεξουαλικό. Το σίγουρο είναι πως θα αισθανθείτε όπως όταν ήσασταν μαζί!

Εσείς οι Παρθένοι, όσο κι αν υπάρχουν κάποιες αναποδιές, θα έχετε μία καλή εβδομάδα! Μπορεί το μυαλό σας να το έχετε σε επιθυμίες που δεν πραγματοποιούνται αυτήν την στιγμή, οι καταστάσεις στις ζωές σας όμως εξελίσσονται όπως πρέπει.
Το τελευταίο διάστημα διαπιστώσατε ότι οι επιθυμίες σας, τα όνειρά σας, ακόμη και η επικοινωνία σας με τρίτους, χωλαίνουν. Μην ανησυχείτε όμως, δεν έρχεται η καταστροφή. Απλά το Σύμπαν σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από την πίεση που ασκείτε τόσο σε εσάς, όσο και στους άλλους. Πρέπει να καταλάβετε ότι όλα πάνε ακριβώς όπως τα θέλετε, απλά όχι με την ταχύτητα ή με τον τρόπο που θα θέλετε. Κάθε σχέδιο παρουσιάζει προβλήματα, όταν φεύγει από την θεωρία και γίνεται πράξη. Για αυτό κι εσείς, όσο κι αν σας είναι δύσκολο αυτήν την εποχή, δείξτε λίγη προσαρμοστικότητα και θα διαπιστώσετε, ότι τελικά τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο τα φανταζόσασταν.

Στον έρωτα, είναι καιρός να δοκιμάσετε και πιο ακραία πράγματα από αυτά που έχετε συνηθίσει. Μην φοβάστε να ξεφύγετε από την ρουτίνα, καλό θα σας κάνει.

Προβλήματα θα έχετε εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες. Επειδή θέλετε να ζήσετε το ερωτικό παραμύθι, θα προχωρήσετε στην σύναψη παράνομων δεσμών. Ακόμη κι αν αυτοί δεν προχωρήσουν σε σεξουαλική επαφή, θα ζήσετε τον πλατωνικό έρωτα, κι αυτό σας φθάνει, επειδή δεν είστε από τους ανθρώπους που χωρίζουν εύκολα.

 

Μία πολύ έντονα ερωτική εβδομάδα θα έχετε εσείς οι Ζυγοί, χωρίς όρια και περιορισμούς! Αυτό είναι και καλό και κακό, διότι ως άνθρωποι, δεν μπορείτε να ζείτε μέσα στο χάος, ακόμη και το συναισθηματικό.
Στην ζωή σας, επιστρέφει η έντονη διάθεση για έρωτα, σεξ, και πάθη μεγάλα! Το προηγούμενο διάστημα, ζήσατε έντονες αλλά χαοτικές στιγμές. Ευτυχώς που είχατε ένα (αόρατο ή ορατό) χέρι που σας βοήθησε να ξεπεράσετε τις κακοτοπιές. Τώρα, μπορεί να μην υπάρχει αυτή η βοήθεια αλλά πλέον δεν την χρειάζεστε. Είστε ικανοί και ικανές να ζήσετε τον έρωτα στον μέγιστο βαθμό, αρκεί να έχετε πλήρως συναίσθηση του τί κάνετε, ειδάλλως θα χαθείτε μέσα στον κυκεώνα των συναισθημάτων σας. Προκειμένου να αποφύγετε τυχόν δύσκολες στιγμές, απλά, ό,τι κάνετε να το κάνετε με αργό ρυθμό. Έτσι, και θα απολαύσετε το πάθος αλλά και θα έχει διάρκεια!
Οικονομικά είχατε περάσει μία πολύ δύσκολη περίοδο. Τώρα όμως τα πράγματα φτιάχνουν! Πλέον δεν υπάρχουν τα μεγάλα έξοδα, αλλά ακόμη δεν έχετε φθάσει στο επίπεδο που μπορείτε να πείτε ότι ηρεμήσατε. Θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή και οικονομία.
Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο δεύτερο δεκαήμερο, σίγουρα δεν μπορείτε να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον σας, αλλά κάτι πρέπει να κάνετε, διότι όσο παραμένετε εγκλωβισμένοι κι εγκλωβισμένες στην αναποφασιστικότητα, τόσο θα νιώθετε ανασφάλεια.

Μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Σκορπιούς. Κάποια οικονομικά θέματα σας ταλανίζουν, αλλά και αυτά πλέον είναι υπό έλεγχο.
Η σκέψη σας αυτήν την περίοδο είναι αρκετά προσγειωμένη και ήρεμη. Αυτό που έχετε να αντιμετωπίσετε, είναι κάποια οικονομικά θέματα, τα οποία είναι ήσσονος σημασίας. Περισσότερο διαχειριστικό χαρακτήρα έχουν, παρά κάτι το οποίο μπορεί να σας προκαλέσει πρόβλημα. Πρέπει να καθίσετε, είτε με τον ή την σύντροφό σας, ή με τους συνεργάτες σας, και να κάνετε μία συζήτηση ώστε να οργανώσετε τα έξοδά σας. Επειδή αυτές τις ημέρες δεν μπορείτε εύκολα να συνεννοηθείτε μαζί τους, με ήρεμο αλλά επιτακτικό τρόπο, θα πρέπει να τους καθοδηγήσετε. Εκείνοι κι εκείνες θα κάνουν αυτό που θα τους πείτε, οπότε όλα θα κυλήσουν ήρεμα.
Εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, θα πρέπει να δείξετε προσοχή διότι ο έρωτας έχει κτυπήσει πολύ δυνατά την πόρτα σας, αλλά με ποίον τρόπο; Υπάρχει το ενδεχόμενο εσείς να έχετε ερωτευθεί και πάλι έναν ή μία πρώην σας, ή το ταίρι σας να το έχει κάνει αυτό, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι κινδυνεύει η σχέση σας. Αν νιώθετε σίγουροι και σίγουρες ότι οι πρώην, σας ταιριάζουν περισσότερο από το τωρινό ταίρι σας, κάντε αυτό που είναι το σωστό. Αν πιστεύετε ότι το ταίρι σας είναι εκείνο που πλέον δεν θέλει να είστε μαζί, αντί να αρχίσετε τα δράματα, πάρτε (όσο κι αν δεν θέλετε) την πρωτοβουλία, και κάντε αυτό που πρέπει. Τώρα, εάν αυτό που νιώθετε είναι η αναγέννηση του έρωτα με το ταίρι σας, μην κάνετε την ζωή σας δύσκολη. Αφήστε πίσω σας τις κακές στιγμές και ζήστε το τώρα!

Εσείς οι Τοξότες, μπορεί να έχετε μία καλή εβδομάδα, αρκεί να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας!
Το βασικό σας πρόβλημα είναι η οικογένειά σας. Έχετε κάνει πολλά λάθη και πλέον αυτά έχουν συσσωρευθεί. Για αυτό άλλωστε νιώθετε αυτό το πνίξιμο στον λαιμό. Όμως οι ημέρες της Λαμπρής, και η επαφή με την οικογένειά σας, σας άνοιξε έναν δρόμο ώστε να αποκαταστήσετε (έστω και μερικώς) την διαταραχθείσα ισορροπία. Αυτήν την ευκαιρία θα πρέπει να την αρπάξετε από τα μαλλιά και να προχωρήσετε ώστε να κερδίσετε την καρδιά και το μυαλό των αγαπημένων σας! Τώρα μπορεί να θεωρείτε ότι γίνονται πολύ λίγα, και πολύ αργά, αλλά, σύντομα θα έλθει η ημέρα εκείνη που θα καταλάβετε ότι το κάθε τί γίνεται στην ώρα του. Το βασικό είναι να μην βιαστείτε, να μην απογοητευθείτε από την αργή εξέλιξη των γεγονότων, και να μην σταματήσετε να παλεύετε για εκείνους που αγαπάτε.
Ερωτικά, αυτό το διάστημα ευνοούνται οι σχέσεις ή οι ερωτικές επαφές με άτομα που ήσασταν μαζί πριν πάρα πολύ καιρό (ακόμη και χρόνια), ή με άτομα που μπορεί να έχετε διαφορά ηλικίας μεν, υπάρχει όμως σύγκλιση απόψεων η οποία υπερβαίνει την διαφορά αυτή, δε.
Εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, βρείτε λίγο χρόνο και αφιερώστε τον στο ταίρι σας. Σπάστε μαζί την μονοτονία της ρουτίνας!

Εσείς οι Αιγόκεροι θα έχετε μία καταπληκτική εβδομάδα, καθώς θα αποφασίσετε ότι είναι καιρός να αφεθείτε στον έρωτα, στο σεξ και γενικά στην χαρά της ζωής!
Η ζωή σας μετά από πολύ καιρό, άλλοτε λόγω χάους άλλοτε λόγω απραξίας, περνάει σε μία φάση όπου θα θελήσετε να γευθείτε την χαρά της ζωής στον μέγιστο βαθμό! Και τί καλύτερο από το να ερωτευθεί κανείς ή να έλθει σε ερωτική επαφή με τον άνθρωπο που επιθυμεί! Αυτή είναι η προοπτική που ανοίγεται για εσάς, οπότε δεχθείτε αυτό το θείο δώρο και αφεθείτε. Νιώστε την καρδιά, το μυαλό και το σώμα σας να παρασέρνονται από την δίνη του έρωτα και η ευτυχία θα είναι μέσα στα χέρια σας. Πάντως, για να απολαύσετε αυτό το διάστημα, θα πρέπει να κάνετε δύο πράγματα. Το ένα είναι να διατηρήσετε τον έλεγχο διότι όπως και να το κάνουμε, ο έρωτας είναι αναρχικός. Το δεύτερο είναι να πάρετε τον χρόνο σας! Μην τα θέλετε όλα εδώ και τώρα. Το καλό πράγμα αργεί αλλά και διαρκεί. Για αυτό μην βιαστείτε!
Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε την τύχη να συναντήσετε ξανά ένα άτομο από το παρελθόν σας, και με το οποίο θα αποφασίσετε να δοκιμάσετε να είστε ξανά μαζί.
Επίσης, όσοι και όσες είστε δεσμευμένοι/ες, θα δείτε ότι τις επόμενες ημέρες ο ή η σύντροφός σας θα προσπαθήσει να αναθερμάνει τον έρωτά σας!

Μία πολύ καλή εβδομάδα θα έχετε εσείς οι Υδροχόοι καθώς θα έχετε την ευκαιρία να δείτε παλαιούς φίλους, να βάλετε εμπρός κάποια σχέδιά σας, να ερωτευθείτε, να προχωρήσετε μία νέα συνεργασία.
Τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζετε έχουν αρχίσει και υποχωρούν. Επίσης, το γεγονός ότι παύουν να υπάρχουν σοβαρά εμπόδια στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας, σας κάνει πλέον αρκετά χαρούμενους και χαρούμενες. Για αυτό άλλωστε με αναπτερωμένη την διάθεσή σας θα αφεθείτε στην ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Αν αυτό που θέλετε είναι να ερωτευθείτε, θα μπορέσετε να το κάνετε! Επιπλέον, θα πάρετε τον χρόνο σας ώστε να απολαύσετε και το συναίσθημα αλλά και την σωματική επαφή. Αν έχετε καιρό να δείτε κάποιους φίλους σας, είναι καιρός να κάνετε την κίνησή σας και να επικοινωνήσετε μαζί τους ώστε να βρεθείτε. Αν θέλετε να προχωρήσετε ένα σχέδιό σας, το οποίο δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί λόγω καθυστερήσεων ή προβλημάτων με την συνεννόηση, τώρα μπορείτε να το κάνετε! Πλέον δεν υπάρχουν τα προβλήματα που υπήρχαν, κι ακόμη αν αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αυτές θα είναι εντελώς παροδικές. Αν θελήσετε να προχωρήσετε μία νέα συνεργασία, να το κάνετε. Έχοντας λύσει τα θέματα που προκαλούσαν καθυστερήσεις, ασυνεννοησία, ακόμη και παρεξηγήσεις, τώρα μπορείτε να προχωρήσετε στην σύναψή της.

Εσείς οι Ιχθύες, θα έχετε μία μέτρια εβδομάδα, ίσως κάπως ενοχλητική, διότι υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία, τόσο στην άμεση, όσο και στην έμμεση.
Γενικά, οι ημέρες αυτές, θα κυλήσουν με σχετική ηρεμία, αδιάφορα θα μπορούσε να πει κανείς. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, και το οποίο μπορεί να γίνει ενοχλητικό, είναι με την επικοινωνία. Στην άμεση επικοινωνία, δυσκολεύεστε να εκφράσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας επειδή δεν μπορείτε να τους δώσετε μορφή. Το γεγονός αυτό μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία με τους δικούς σας ανθρώπους, και ως αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποια νεύρα. Καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να μην προτρέχετε και να μην κρίνετε, διότι δεν είστε σε θέση να διαχειριστείτε τις επιπτώσεις των λόγων και των πράξεών σας. Στην έμμεση επικοινωνία, θα έχετε προβλήματα με τους υπολογιστές σας, με το ταχυδρομείο, με έγγραφα, ακόμη και με το μέσο μεταφοράς σας. Τα προβλήματα αυτά θα ποικίλουν από ελαφρά έως βαριά. Σε αυτήν την περίπτωση, πριν αρχίσετε να καταριέστε την τύχη σας, ζητήστε βοήθεια από τον ή την σύντροφό σας, ή αποταθείτε σε ειδικούς.
Οι μόνοι Ιχθύες που θα ζήσουν μία καταπληκτική εβδομάδα, είστε εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο έρωτας θα πλημμυρίσει την ζωή σας, και για αυτό θα πετάτε στα ουράνια! Είναι από τις λίγες φορές που μπορείτε να ζήσετε το μεγαλείο του έρωτα χωρίς να υπάρχουν εμπόδια!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s