Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

Τον Ά γγελο Πέτσιο θα τον βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr/

 

Μία καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Κριούς, καθώς οι κόποι σας στον επαγγελματικό τομέα αποδίδουν στον μέγιστο βαθμό!

Αν κάποιος αυτές τις ημέρες σας πει, έστω και για αστείο, ότι δεν κάνετε τίποτα στην ζωή σας, μπορείτε, και με το δίκιο σας, να του μιλήσετε άσχημα διότι η ψυχή σας ξέρει πόσο πολύ έχετε εργασθεί αυτό το διάστημα. Για αυτό και σας αξίζει ένα εύγε για ό,τι έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής, και τα οποία δεν είναι λίγα.

Μπορείτε επίσης να είστε υπερήφανοι και υπερήφανες για το έργο που έχετε παράγει, όμως το Σύμπαν δεν θα σας αφήσει έτσι. Οι εργασιακές ευκαιρίες που σας έχουν τύχει αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την στασιμότητα, κι έτσι θα μπορέσετε και να ηρεμήσετε και για το επαγγελματικό σας μέλλον αλλά και για το οικονομικό. Από εκεί και πέρα, για λίγο ακόμη καιρό θα εργάζεστε σε αυτούς τους ρυθμούς που εργάζεστε και τώρα, αλλά, όσο θα περνούν οι ημέρες ο ρυθμός αυτός θα ελαττώνεται.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα νιώσετε την λίμπιντό σας να κτυπάει κόκκινο. Αυτός θα είναι ο λόγος όπου απεγνωσμένα θα ψάξετε να κάνετε σεξ. Το πρόβλημα είναι πως όταν σας πιάνει αυτή η τρέλα δεν υπολογίζετε κανέναν και καμία. Αν δεν προσέξετε την συμπεριφορά σας θα προξενήσετε προβλήματα στις σχέσεις σας. Αν καταφέρετε όμως να παρασύρετε τον ή την σύντροφό σας στο κρεββάτι, σας περιμένουν πολύ έντονες ερωτικές στιγμές!

 

Εσείς οι Ταύροι έχετε μπει σε εκείνο το διάστημα όπου τα πάντα είναι μεγεθυμένα και χαοτικά. Μέχρι τώρα, υπήρχε το χέρι εκείνο που σας βοηθούσε να γειώνεστε, αλλά και αυτή η βοήθεια σταματάει.

Οι δυσκολίες προέρχονται από το γεγονός ότι έχετε βάλει στο μυαλό σας να πετύχετε έναν στόχο. Θεωρείτε λοιπόν ότι τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για να τον υλοποιήσετε. Το πρόβλημα όμως είναι πως επιλέξατε λάθος στιγμή για να το κάνετε. Κι ενώ έχετε πίστη στους εαυτούς σας, ξεκινήσατε με την προοπτική ότι θα είχατε βοήθειες, κυρίως οικονομικές. Δυστυχώς για εσάς, στην αρχή, έστω και με δυσκολία, υπήρχε αυτή η βοήθεια, τώρα όμως και αυτή παύει να υπάρχει. Κι εδώ έχουμε το χάος στο οποίο θα βρεθείτε μέσα στις επόμενες ημέρες. Επειδή δεν είστε άνθρωποι που σταματούν όταν δουν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, θα συνεχίσετε με την ελπίδα (η οποία είναι για τώρα ψευδαίσθηση) ότι κάτι θα αλλάξει. Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένετε ένα διάστημα δέκα ημερών περίπου έως ότου δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

Ερωτικά αυτό το διάστημα δεν θα είναι τόσο καλό για εσάς. Με το πείσμα, κανείς δεν μπόρεσε να πάει πολύ μακρυά, και αυτό θα το διαπιστώσετε κι εσείς μέσα στις επόμενες ημέρες. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε αρκετά από τα κολλήματα που έχετε όσον αφορά τον έρωτα και το σεξ, τότε σας περιμένει μία σεξουαλική επανάσταση άνευ προηγουμένου!

 

Αν και η καινούρια εβδομάδα θα είναι σχετικά καλή για εσάς τους Διδύμους, εσείς θα κάνετε τα πάντα να ανατρέψετε αυτό το καλό κλίμα που επικρατεί.

Τι συμβαίνει κι ενώ όλα πάνε πολύ καλά για εσάς, εσείς έχετε βαλθεί να τα τινάξετε όλα στον αέρα; Μα φυσικά πλήττετε! Η όλη ιστορία αυτής της μεταστροφής σας, έγκειται στο γεγονός ότι απλά δεν θέλετε να έχετε μία ζωή πεζή, ρηχή, μικροαστική. Εσείς θέλετε την ζωή σας να μεταβάλλεται από στιγμή σε στιγμή, κι αυτή η αίσθηση στασιμότητας, και αυτή η “καθώς πρέπει” προοπτική σας πνίγουν. Για αυτό κι εσείς, ό,τι καλό κι αν σας έχει δώσει αυτό το διάστημα, το επιστρέφετε. Αυτό που θέλετε, είναι να γυρίσετε σε μία ζωή πιο ανέμελη, πιο ελεύθερη, όπου το μόνο που θα σας νοιάζει είναι το σήμερα. Επειδή αυτό που θέλετε δεν θα γίνει σύντομα μεν, αλλά θα γίνει, φροντίστε να κάνετε την αυτοκριτική σας για αυτό που πάτε να κάνετε. Να ξέρετε πως οι αποφάσεις και οι κινήσεις σας θα έχουν αντίκτυπο και στους ανθρώπους γύρω σας.

Εκεί που τα πράγματα είναι αρκετά χαοτικά είναι στα ερωτικά σας. Την μία θέλετε να ερωτοτροπήσετε, και την άλλη, πρώην επανέρχονται στις ζωές σας, την μία θέλετε παιδί με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και από την άλλη θέλετε να κοιτάξετε την σταδιοδρομία σας. Όλα αυτά συνθέτουν ένα θέατρο του παραλόγου, όπου κάθε επιλογή σας θα λειτουργήσει σαν το “φαινόμενο της πεταλούδας”, δηλαδή, μία μικρή απόφαση ή κίνηση θα δημιουργεί τυφώνα σε κάποιο άλλον τομέα της ζωής σας. Για να αποφύγετε την ταλαιπωρία, ΜΗΝ κάνετε τίποτα. Αφήστε αυτές τις ημέρες να περάσουν.

 

Μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Καρκίνους, καθώς ενώ τα πάντα γύρω σας κινούνται χαοτικά, εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Εκεί που ήσασταν αρκετά χαλαροί και χαλαρές το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα πρέπει να ανεβάσετε στροφές και να αναλάβετε πρωτοβουλίες τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Στα επαγγελματικά υπάρχει πολύ μεγάλη κινητικότητα κι εσείς εργάζεστε στο 110% των δυνατοτήτων σας. Το γεγονός αυτό έχει δύο παρενέργειες Η πρώτη είναι πως η τρέλα που υπάρχει στον χώρο της εργασίας, σας οδηγεί σε φαινόμενα είτε αναρχίας είτε καταπίεσης. Κι εδώ είναι που ο ρόλος σας είναι σημαντικός, διότι εσείς θα κληθείτε να προστατεύσετε τους συναδέλφους σας ή να βάλετε τάξη στην αταξία. Η δεύτερη είναι να πρέπει να βγείτε από το καβούκι σας, και να αναλάβετε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Αν δεν αντέχετε αυτήν την κατάσταση αποδεχθείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε το ένα βήμα παραπάνω, και ζήστε πιο απλές ζωές.

Στα προσωπικά σας, οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους αυτές τις ημέρες θα φθάσουν σε οριακό σημείο, ειδικά εάν μπείτε σφήνα σε προβλήματα άλλων. Αν είναι δικό σας το θέμα που προκαλεί το πρόβλημα, σταματήστε επιτέλους με την κουτοπονηριά και την υποκρισία σας. Ό,τι έχετε να πείτε, να το πείτε ευθέως, και να είστε έτοιμοι κι έτοιμες για τις συνέπειες των λόγων σας. Αν το πρόβλημα το προκαλούν άλλοι, θα πρέπει να βρείτε το σθένος και να λειτουργήσετε διπλωματικά απέναντι σε ανθρώπους που είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν γνώμες.

 

Μία σχετικά καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Λέοντες, καθώς σε πείσμα όλων εκείνων των καταστάσεων και των ανθρώπων που σας ταλαιπωρούν, εσείς όχι μόνο δεν θα το βάλετε κάτω, αλλά και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

Καλώς ή κακώς, οι δοκιμασίες της προηγούμενης εβδομάδος σας άφησαν μία πικρή γεύση στο στόμα αλλά, ως γνήσια πύρινα ζώδια, δεν θα το βάλετε κάτω. Όσο θα περνούν οι ημέρες, τόσο θα νιώθετε την ανάγκη να πετάξετε από επάνω σας το μαύρο σύννεφο της μιζέριας. Για αυτό κι εσείς θα αρχίσετε να κινείστε προς διάφορες κατευθύνσεις, ώστε να βρείτε αυτό που πραγματικά μπορεί να σας κάνει χαρούμενους και χαρούμενες. Για κάποιους και κάποιες από εσάς, αυτό θα είναι μία καινούρια σχέση, για άλλους και άλλες ένα ταξείδι με τον ή την αγαπημένη σας, ή και με τους φίλους σας. Κάποιοι και κάποιες θα αποφασίσετε ότι το μόνο που θέλετε είναι διασκέδαση, ενώ κάποιοι και κάποιες άλλοι ή άλλες, θα δοκιμάσετε να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα σε πείσμα όλων εκείνων που σας κατηγορούν ότι δεν κάνετε τίποτα ή σας βάζουν εμπόδια επειδή έχουν στον νου τους τις δικές τους ανάγκες.

Αν αυτό όμως που θέλετε είναι ο έρωτας, προσδεθείτε! Οι ημέρες αυτές είναι άκρως ερωτικές και η γοητεία σας θα προκαλέσει αναταραχή! Καινούρια αλλά και παλαιά άτομα, μπαίνουν στην ζωή σας και πλουτίζουν την ερωτική σας ζωή!

 

Εσείς οι Παρθένοι, καλά περάσατε το προηγούμενο διάστημα, είδατε και γνωρίσατε κόσμο, ταξιδεύψατε, τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Όμως πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να καθίσετε και να εκτιμήσετε όλα αυτά που βιώσατε.

Οι ημέρες αυτές, είναι πολύ καλές για να σκεφθείτε καλά όλα αυτά που περάσατε το προηγούμενο διάστημα, τόσο τα καλά όσο και τα άσχημα. Οι εμπειρίες που αποκομίσατε, σας εμπλουτίζουν ως ανθρώπους καθώς διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Είτε είναι προσωπικές εμπειρίες, είτε είναι κάτι καινούριο που μάθατε, είτε είναι ένα καινούριο μέρος που επισκεφθήκατε, είτε είναι οι επαφές με ανθρώπους που είχαν κάτι να σας δώσουν (ακόμη και να σας πάρουν), όλα λειτουργούν στο να εκτιμήσετε αυτά που ζήσατε και να χαρείτε. Αυτή η χαρά θα σας κάνει να ανοιχτείτε και να δώσετε με την καρδιά σας αυτό που θέλετε να δώσετε, διότι είτε προσφέρετε φαγητό είτε προσφέρετε αγάπη, είναι κάτι το οποίο μοχθήσατε για να το αποκτήσετε. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, πολύ δύσκολα μοιράζεστε το οτιδήποτε, και ακόμη περισσότερο δυσκολεύεστε να δείξετε το συναίσθημά σας, για αυτό είναι πολύ καλή αυτή η περίοδος. Από εκεί και πέρα, σύντομα θα πρέπει και πάλι να ασχοληθείτε με τα οικονομικά και με το πώς θα διαχειριστείτε τα έξοδά σας.

Στον ερωτικό τομέα, ευνοούνται οι σχέσεις εκείνες που έχουν να σας προσφέρουν (όσο κι αν αυτό σας τρομάζει) άγριο σεξ! Το “κακό” είναι πως μόλις δοκιμάσετε, πολύ δύσκολα θα γυρίσετε πάλι σε αυτά που ξέρατε!

 

Μία πολύ δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ζυγούς, καθώς το χάος που θα προκληθεί στον χώρο της εργασίας σας, θα σας βγάλει εκτός εαυτού.

Εκεί που ήσασταν σχετικά σε μία ήρεμη φάση, όπου το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν οι σχέσεις και οι συνεργασίες, τώρα τρέχετε και δεν φτάνετε με την εργασία σας. Τί συμβαίνει; Δυστυχώς για εσάς, ξεκίνησε μία περίοδος όπου το χάος θα γίνει πραγματικότητα, και εσείς θα κληθείτε να βάλετε τάξη στην αταξία. Αν και έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αυτόν τον άθλο, αυτές τις ημέρες θα είναι δύσκολο κάτι τέτοιο. Έτσι, θα βρεθείτε να νιώθετε πελαγωμένοι/ες! Αποτέλεσμα, τα νεύρα και το άγχος σας θα κτυπήσουν κόκκινο, και όσο θα περνά ο χρόνος, τόσο θα νιώθετε εξαντλημένοι κι εξαντλημένες Κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα τα παρατήσετε. Η συμβουλή μας είναι, να μην το κάνετε αυτό, διότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις, απλά όχι τώρα,

Στον ερωτικό τομέα, σύντομα θα έχετε κρούση από έναν φίλο ή μία φίλη σας, ο οποίος ή η οποία θα σας προτείνουν να γίνετε ζευγάρι. Ξαφνικά, θα χάσετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας διότι ξέρετε πως αν κάνετε το επόμενο βήμα, πλέον η φιλία σας σταματάει. Το γεγονός όμως ότι η πίεση θα είναι ασφυκτική, είτε θα σας κάνει να ενδώσετε, είτε θα κόψετε καλημέρες. Δυστυχώς, μέση οδός δεν υπάρχει.

 

Εσείς οι Σκορπιοί, αυτές τις ημέρες θα έχετε ξαφνικά γεγονότα όσον αφορά την υγεία και την εργασία σας.

Το άγχος έχει μπει ξανά για τα καλά στην ζωή σας, ειδικά όσον αφορά τα οικονομικά και τα εργασιακά σας. Το γεγονός ότι οικονομικά δεν μπορείτε να τα βγάλετε 100% πέρα, σας προκαλεί ανασφάλεια για το μέλλον, ειδικά όσοι από εσάς είστε γονείς και σκέφτεστε το μέλλον των παιδιών σας. Όμως, αυτές τις ημέρες να περιμένετε ξαφνικές αλλαγές στον χώρο των επαγγελματικών, οι οποίες θα σας δώσουν το έναυσμα να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο της μιζέριας που σας έχει πνίξει. Το πρόβλημα είναι, πως εσείς αυτό το διάστημα είστε αρκετά δυσκίνητοι και δυσκίνητες, με αποτέλεσμα περισσότερο να δοκιμαστεί η υγεία σας από το άγχος παρά να κάνετε τα απαραίτητα βήματα που θα σας εξασφαλίσουν την πολυπόθητη αλλαγή. Κάποιοι και κάποιες από εσάς μάλιστα μπορεί να χρειαστεί να κάνετε εξετάσεις ή να μείνετε στο κρεββάτι για να ξεκουραστείτε.

Προσέξετε αυτό το διάστημα τα ερωτικά σας, διότι με το χάος που επικρατεί και το γεγονός ότι δεν υπάρχει υπομονή ούτε από εσάς αλλά ούτε και από τον ή την σύντροφό σας, είναι πολύ πιθανόν να κάνετε ζημιά στην σχέση ή στις γνωριμίες σας. Για αυτό, ψυχραιμία!

 

Εσείς οι Τοξότες, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα πρέπει είτε να αντιμετωπίσετε θέματα που αφορούν χρέη, είτε θα πρέπει να ελέγξετε το άγχος σας, είτε θα αντιμετωπίσετε μία γυναίκα η οποία ξέρει τι θέλει.

Αν το πρόβλημα είναι τα χρέη, καλώς ή κακώς, θα πρέπει να ασχοληθείτε μαζί τους διότι σας αυτά σας κυνηγούν, και μάλιστα ανελέητα. Για να μην σας πνίξουν, κάτι πρέπει να κάνετε. Μπορεί να μην έχετε την υπομονή και την διάθεση, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να διευθετηθούν

Αν το πρόβλημά σας είναι το άγχος, αυτό οφείλεται στο ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τις καταστάσεις που ζείτε, είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε είναι με τα παιδιά σας, είτε επειδή κάποια πράγματα που έχετε στο μυαλό σας δεν υλοποιούνται Το άγχος, κυριολεκτικά μπορεί να σας διαλύσει, αν το αφήσετε βεβαίως. Επειδή από τα περισσότερα θέματά σας δεν έχετε κάτι άλλο να περιμένετε, φροντίστε να ισορροπήσετε, τουλάχιστον όσο μπορείτε.

Αν το πρόβλημα είναι μία γυναίκα, προσέξτε, δεν είναι μία οποιαδήποτε γυναίκα. Η συγκεκριμένη ξέρει τι θέλει, είναι ψυχρή αλλά όχι άδικη, και εννοείται ότι δεν πρόκειται να ακούσει τις δικαιολογίες σας. Για να την πείσετε για αυτό που έχετε ως αντιδικία μεταξύ σας, θα πρέπει να δείξετε περισσότερη διπλωματικότητα από ότι συνήθως.

Στον έρωτα τα πράγματα θα είναι τουλάχιστον ακραία. Οι ερωτικές περιπέτειες θα είναι πολλές αλλά καμία δεν θα μπορέσει να σας γεμίσει συναισθηματικά. Αν όμως δεν αντέχετε άλλο και το μόνο που θέλετε είναι σεξ, τότε οι επόμενες ημέρες θα σας δώσουν αυτό που επιθυμείτε!

 

Μία πολύ έντονη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Αιγόκερους, Κάποιοι και κάποιες από εσάς θα κάνετε μία μικρή επανάσταση, ενώ κάποιοι άλλοι και άλλες, θα προσπαθήσετε να ξεφορτωθείτε μία σχέση που έχει καταντήσει προβληματική.

Ας ξεκινήσουμε με αυτό που αισθάνεστε μέσα σας, και αυτό είναι ότι οι ημέρες της υπομονής και της ηρεμίας τελείωσαν! Νιώθετε πως είναι καιρός να βγείτε έξω στον κόσμο και να φωνάξετε με όλη σας την δύναμη “όχι άλλα πρέπει, μη, ηρεμία-τάξη-ασφάλεια”. Για αυτό κι εσείς θα κάνετε τα πάντα ώστε να το κάνετε πράξη. Προσοχή όμως, αν το κάνετε διότι απλά έχετε συσσωρεύσει θυμό, τότε το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάνετε ζημιά στην δημόσια και όχι μόνο εικόνα σας. Αν μάλιστα είστε και δεσμευμένοι ή δεσμευμένες, αυτή η κατάσταση μπορεί να φθάσει την σχέση σας στα άκρα. Καλό θα είναι, αντί για θυμό να βγάλετε στην επιφάνεια τον πιο σεξουαλικό σας εαυτό. Φροντίστε με κάθε τρόπο να καλύψετε τις ανάγκες σας, χωρίς όμως να γίνετε πιεστικοί και πιεστικές.

Αν πάλι, αυτό που σας απασχολεί είναι μία σχέση, προετοιμαστείτε να χάσετε την υπομονή σας. Ο ή η σύντροφός σας αυτήν την περίοδο και χαοτικός/ή είναι, και ζητάει από εσάς πράγματα που είτε δεν θέλετε να τα δώσετε, είτε τα θεωρείτε υπερβολικά. Επειδή η όλη κατάσταση θα σας ενοχλήσει, μπορεί άνετα να μπείτε στον πειρασμό να χωρίσετε. Αν όχι, προσέξτε τα νεύρα σας, διότι κανείς δεν ξέρει μέχρι που μπορείτε να φθάσετε.

 

Μία πολύ έντονη εβδομάδα περιμένει κι εσάς τους Υδροχόους. Ένα άτομο, είτε είναι συνεργάτης, είτε είναι σύντροφος, είτε ακόμη κι εχθρός, σας κυνηγάει! Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί, αλλά δύσκολα θα μπορέσετε να συγκρατηθείτε.

Αν το άτομο αυτό που σας κυνηγά από πίσω είναι συνεργάτης, θα υπάρξει σύγκρουση απόψεων μεταξύ σας. Αλλά, αν δείτε αυτήν την σύγκρουση ως ευκαιρία για ξεκαθάρισμα ή ως έναν τρόπο να ξεκολλήσετε λίγο από τα τετριμμένα, τότε όλα θα πάνε καλά. Αν δεν προσέξετε τα νεύρα σας (και κυρίως την γλώσσα σας), τότε η συνεργασία σας θα τελειώσει.

Αν το άτομο αυτό είναι σύντροφος, να ξέρετε πως είναι πολύ σίγουρος και σίγουρη για τον εαυτό του/της, και σας κυνηγάει επειδή σας θέλει. Είναι καιρός να καταλάβετε, ότι πρέπει να κάνετε κάτι ώστε να ξεφύγετε και οι δύο από την μονοτονία, και να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα. Επειδή εσείς είστε λίγο πιο αργοί και αργές στο να ανταποκριθείτε σε αυτό το κάλεσμα, θα προξενήσετε καυγάδες. Αυτοί οι καυγάδες μπορούν να έχουν αίσιο τέλος ή κακό. Όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα διαχειριστείτε αυτήν την κατάσταση.

Αν το άτομο αυτό είναι κάποιος εχθρός σας, προετοιμαστείτε για έντονες αντιπαραθέσεις, οι οποίες μπορούν κάλλιστα να καταλήξουν στο δικαστήριο. Επειδή έχει αρκετή δύναμη, καλό θα είναι να προσέξετε πώς θα του μιλήσετε και πώς θα του φερθείτε.

Ερωτικά, ετοιμαστείτε σύντομα να γυρίσετε πίσω σε έναν ή μία πρώην, ή στην σχέση που είστε τώρα αλλά θέλατε να φύγετε.

 

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες. Αν και ως άνθρωποι αυτή την περίοδο νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, έρχεται το Σύμπαν να σας υπενθυμίσει ότι χρειάζεται να επιδείξετε χαμηλούς τόνους και ψυχρή λογική.

Μέσα στις προηγούμενες ημέρες ήσασταν ή του ύψους ή του βάθους. Εκεί που νιώθατε ότι ο κόσμος είναι έτοιμος για να τον κατακτήσετε, την ίδια στιγμή νιώθατε απογοήτευση. Επειδή όμως αυτή η περίοδος δεν σηκώνει συναισθηματικές μεταπτώσεις αλλά ψυχρή λογική, θα πρέπει να έλθετε και πάλι σε ισορροπία με το μέσα σας, εάν θέλετε πραγματικά να καταφέρετε τα πάντα! Το να γίνετε ψυχροί δεν σημαίνει ότι θα γίνετε και άδικοι ή άδικες. Αυτό που χρειάζεται, είναι να μετριάσετε τις φοβίες σας, να περιορίσετε τις ελεημοσύνες, να δώσετε έμφαση σε αυτό που νιώθετε ότι πρέπει να γίνει. Θα υπάρξουν στιγμές που θα θελήσετε να ενδώσετε και πάλι στο γνώριμο σκηνικό που ξέρετε, αυτό που σας οδηγεί να μην έχετε υπομονή και να κάνετε ό,τι σας έλθει στο κεφάλι, αλλά θα πρέπει να συγκρατηθείτε. Πολλά θα εξαρτηθούν από την στάση που θα κρατήσετε.

Το ίδιο ισχύει και στα ερωτικά σας. Πρέπει να μάθετε να μην ενδίδετε ούτε στις φοβίες αλλά ούτε και στις προσδοκίες σας. Πρέπει να μάθετε να επιλέγετε συντρόφους βάσει του τί σας προσφέρουν, και το αν μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και ισορροπημένη σχέση. Αν δεν σας κάνουν, θα πρέπει να μάθετε να λέτε όχι.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s