Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

 

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr/

Ο Απρίλιος μπαίνει με το δεξί για εσάς τους Κριούς όσον αφορά στις προσωπικές επιτυχίες. Θα δυσκολευτείτε όμως στις επαφές με τους συνεργάτες ή τους συντρόφους σας.

Οι αντοχές που επιδεικνύετε ως άνθρωποι στον επαγγελματικό και εργασιακό  χώρο, σας βοηθούν να πετύχετε σε οτιδήποτε έχετε βάλει στο μυαλό σας. Η σιγουριά σε συνδυασμό με την σταθερότητα που σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα, σας βοηθά στο να εκτιμηθείτε από τους ανώτερούς σας, από τους συναδέλφους σας, ή από τους συνεργάτες σας. Πέρα από την εργασία, η οποία φθάνει σε κάποιες περιπτώσεις να υπερβαίνει το φυσιολογικό όριο των υπερωριών, έχετε δύο ακόμη πλεονεκτήματα. Το ένα είναι ότι τα οικονομικά σας είναι σταθερά, και το άλλο είναι ότι αναβαθμίζεται η κοινωνική σας θέση. Αυτό σημαίνει πως έχοντας χρήματα στην τσέπη, και θα μπορέσετε να κάνετε κοινωνική ζωή, αλλά και να ανεβείτε την κοινωνική σκάλα!

Προσοχή όμως, θα πρέπει να επιδείξετε στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Κάποιοι δεν μπορούν να κατανοήσουν την επιτυχία σας ή, όσον αφορά τους ή τις συντρόφους, το γεγονός ότι λείπετε τόσες ώρες από το σπίτι. Κάτι το πείσμα, κάτι η έλλειψη επικοινωνίας, κάτι που δεν υπάρχει διάθεση για διπλωματική λύση, οι καταστάσεις μπορούν να εκτραπούν. Επειδή από εσάς εξαρτάται το πώς θα εξελιχθούν οι καταστάσεις, φροντίστε να δείξετε υπευθυνότητα.

 

Για εσάς τους Ταύρους η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου θα έχει μεικτά συναισθήματα αλλά θα είναι ελαφρά καλύτερη από τις προηγούμενες.

Με όχημα κυρίως τα οικονομικά, ιδιαίτερα τα χρέη προς τρίτους, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την στενότητα στην οποία είχατε περιέλθει το προηγούμενο διάστημα. Κάτι το κουράγιο που έχει ανανεωθεί, κάτι η δύναμη της θελήσεως που έχετε, θα μπορέσετε μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις που χρειάζονται. Όσοι κι όσες από εσάς, δεν καταφέρετε να κάνετε κάτι τώρα που έχετε την δυνατότητα, θα ασκείτε αρνητική κριτική στο οτιδήποτε κι αν σας λένε, θα επιδείξετε μικρότητα και θα γκρινιάζετε για το παραμικρό.

Εσείς οι Ταύροι (άνδρες και γυναίκες) που κάνατε το προηγούμενο διάστημα μία παράνομη σχέση, μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα διότι το άτομο με το οποίο μπλέξατε, το επιθυμείτε και θα θελήσετε να του πείτε πώς έχουν τα πράγματα. Επειδή θέλετε να είστε τίμιοι και τίμιες, και πάνω από όλα με καθαρή την συνείδησή σας, θα κάνετε αυτό που είναι σωστό, ακόμη κι αν πληγωθείτε.

Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, αυτό το διάστημα θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε πολλές καινούριες γνωριμίες. Ακόμη κι αν δεν προχωρήσουν πολύ, το γεγονός ότι βγαίνετε έξω και διασκεδάζετε, ανανεώνει κυρίως την δική σας ψυχολογία!

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο δεύτερο δεκαήμερο, προσέξτε να μην πέσετε στην παγίδα κάποιων συναδέλφων που σας προκαλούν. Η σιωπή σας, θα βοηθήσει να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν.

 

Εσείς οι Δίδυμοι, θα έχετε μία εβδομάδα όπου θα σας δοθεί η επιλογή είτε να κλείσετε τα κακώς κείμενα στην ζωή σας, είτε να προξενήσετε μεγαλύτερη ζημιά.

Όσο κι αν δεν σας αρέσει, θα πρέπει να κοιτάξετε τον μικρόκοσμό σας, και όχι τον κόσμο εκεί έξω. Μέσα σε αυτόν τον μικρόκοσμο είναι τόσο οι δικές σας βαθιές επιθυμίες, όσο και η οικογένειά σας. Αν θέλετε να εξελιχτείτε ως άνθρωποι, ως προσωπικότητες, ως γονείς, ως επαγγελματίες, θα πρέπει να δείξετε την αγάπη και την φροντίδα σας σε αυτούς που αγαπάτε πραγματικά. Μόνο όταν καταφέρετε να έχετε μία αρμονική ατμόσφαιρα θα μπορέσετε να βγάλετε στην επιφάνεια τα θετικά χαρακτηριστικά σας.

Από εκεί και πέρα, αφήστε τον κόσμο που σας πολεμά, στην δική του κακία. Αν τους αφήσετε να σας επηρεάσουν, θα κάνετε μεγάλο κακό στην ψυχολογία σας. Ο εκνευρισμός θα σας κάνει άξεστους κι άξεστες, δεν θα ανέχεστε κανέναν και τίποτα, οι γείτονες, οι συγγενείς, τα άτομα που μένουν στο ίδιο σπίτι με εσάς θα σας προκαλούν αηδία. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να πέσετε σε αυτήν την παγίδα.

Στον έρωτα τα πράγματα είναι περίεργα για εσάς. Συνήθως για εραστές ή ερωμένες επιλέγετε άτομα τα οποία είναι περίπου συνομήλικα με εσάς. Αυτές όμως τις ημέρες ευνοούνται έρωτες με άτομα τα οποία έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας από εσάς, που θα μπορούν να καλύψουν τις πραγματικές σας ανάγκες.

 

Μία σχετικά καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Καρκίνους, με κάποιες εντάσεις με τους συντρόφους, οι οποίες μπορούν να χαλάσουν κάπως το έντονο ερωτικό στοιχείο που έχετε μεταξύ σας.

Η εβδομάδα ξεκινάει με εσάς να νιώθετε συναισθηματική πληρότητα, κάτι το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να κοιτάξετε τις δικές σας ανάγκες. Μην νιώσετε αμηχανία ή φοβηθείτε επειδή έχετε ανάγκες τις οποίες θέλετε να καλύψετε. Τουναντίον. Διατηρήστε χαμηλούς τους τόνους όταν θέλετε να ζητήσετε κάτι για εσάς, και να είστε σίγουροι και σίγουρες ότι θα βρείτε ευήκοα ώτα!

Όσοι κι όσες έχετε την τύχη να είστε ερωτευμένοι κι ερωτευμένες αυτό το διάστημα, η πληρότητα που νιώθετε είναι τέτοια, που είναι από τις σπάνιες φορές που μπορείτε να πείτε ότι είστε πραγματικά ευτυχισμένοι κι ευτυχισμένες! Εδώ υπάρχει μία μικρή παγίδα, που καλό θα ήταν να την αποφύγετε. Επειδή πετάτε στα σύννεφα, προσδίδετε στο άτομο που έχετε δίπλα σας, ιδιότητες που μπορεί να μην έχει. Επίσης, κάποια στιγμή κι εκείνος ή εκείνη θέλει χώρο και χρόνο ώστε να μπορέσει να περάσει στην επόμενη φάση της σχέσεώς σας. Αν δεν σεβαστείτε αυτή την επιθυμία, να είστε σίγουροι και σίγουρες πως θα έχετε εντάσεις σύντομα.

Εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, προσπαθήσετε να μην εκνευριστείτε με τον ή την σύντροφό σας επειδή κοιτάει τις δικές του ανάγκες περισσότερο από τις δικές σας. Επειδή ό,τι και να κάνετε, δεν πρόκειται να αλλάξει θέση, δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι ή μόνες σας.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Λέοντες. Οι δυσκολίες είτε θα προκύψουν από εσάς, ή θα καταδείξουν το πόσο μπορείτε να υπερνικήσετε κάθε αντίπαλο.

Σίγουρα, ως Λέοντες, μόνο κοινοί άνθρωποι δεν είστε! Υπάρχει κάτι το δυνατό επάνω σας, είτε είναι τα πάθη, είτε είναι οι επιθυμίες, είτε είναι οι στόχοι σας. Είστε προορισμένοι να ηγείσθε και να εξουσιάζετε. Όμως, υπάρχει ένα τίμημα, και θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα καθώς θα βάλλεστε από παντού, αυτό της μοναξιάς. Ό,τι κι αν κάνετε, μην περιμένετε να δρέψετε τις ευχαριστίες του κόσμου, κι ας δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Άλλωστε αυτό το νόημα έχει «η μοναξιά της κορυφής».

Τα προβλήματα θα προέλθουν κυρίως από την σύντροφό σας ή την μητέρα σας. Νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνουν, και ότι σας πνίγουν με το να προσπαθούν να σας πείσουν για το δίκαιο των λεγομένων τους. Έπειτα, πολλά τα προβλήματα με φίλους, γνωστούς, καθώς η ασυνεννοησία θα δοκιμάσει τις αντοχές των νεύρων σας. Ακυρώσεις ταξειδιών ή προβλήματα με τα μέσα που χρησιμοποιείτε για την επικοινωνία σας, θα σας βγάλουν εκτός εαυτού. Επιπλέον, η πίεση σε ψυχολογικό επίπεδο, κυρίως λόγω των οικονομικών, θα σας αυξήσει το άγχος, και όλα αυτά είναι ικανά να σας καταβάλουν. Αν το αφήσετε να γίνει αυτό, τότε θα πέσετε τόσο χαμηλά που δεν θα αναγνωρίζετε τους ίδιους σας τους εαυτούς. Για αυτό, ακόμη κι αν νιώθετε πως το μόνο εύγε που ακούτε, προέρχεται από τους εαυτούς σας, να κάνετε αυτό που πρέπει.

 

Εσάς τους Παρθένους σας περιμένει μία καλή εβδομάδα, καθώς θα διαπιστώσετε τα λάθη που κάνετε με τους ανθρώπους εκεί έξω και θα προσπαθήσετε να τα λύσετε, με γνώμονα πάντα το δικό σας συμφέρον.

Οι περιορισμοί των προηγουμένων ημερών, οι απογοητεύσεις που γευθήκατε, οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε, τελείωσαν, κι από εδώ κι εμπρός θα πρέπει να εστιάσετε στον μικρόκοσμό σας, παρά στο τι συμβαίνει εκεί έξω. Το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πραγματικά τι είναι αυτό που κάνετε λάθος με τους ανθρώπους, για ποίον λόγο εστιάζετε σε πράγματα που δεν έχουν καμία αξία, γιατί δίνετε σημασία σε ανθρώπους που τελικά σας εκνευρίζουν, δεν σας εκτιμούν και τέλος σας πληγώνουν. Μετά από αυτήν την ενδοσκόπηση, η οποία θα κρατήσει πολύ λίγο χρονικά, θα μπορέσετε να καταλάβετε ότι, αν έχετε πίστη σε αυτό που είστε, αν σταματήσετε να ασχολείστε με ανθρώπους που πραγματικά δεν σας προσφέρουν κάτι, θα μπορέσετε να κοιτάξετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ανθρώπου εκείνου που πραγματικά αξίζει όλη σας την αγάπη, την προσοχή και την φροντίδα, εσάς!

Προσέξτε όμως, αν αφήσετε τους άλλους να σας εκνευρίσουν, τότε θα εκραγείτε και μετά θα νιώθετε πραγματικά αηδιασμένοι με τους ανθρώπους γύρω σας. Όλοι και όλα θα σας φταίνε, με αποτέλεσμα εσείς να χαλάσετε αυτό το καλό διάστημα που ανοίγεται μπροστά σας!

 

Για εσάς τους Ζυγούς ξημερώνει μία εβδομάδα η οποία θα σας δώσει μεικτά συναισθήματα. Από την μία παίρνετε μία μεγάλη ανάσα από άτομα τα οποία σας προξένησαν από αδιαφορία μέχρι θυμό, και πλέον ασχολείστε με την εργασία σας, και από την άλλη, θα βγάλετε έναν κακό εαυτό επειδή θα νιώσετε πιο σίγουροι και σίγουρες με τους εαυτούς σας.

Εσείς που αντιμετωπίσατε προβλήματα με συντρόφους, γνωστούς, συνεργάτες, θα ηρεμήσετε αρκετά και θα διαπιστώσετε τελικά πως η δύναμη της θελήσεως και το κουράγιο μπορούν να καταφέρουν θαύματα. Τώρα όμως, όλο το βάρος σας θα πρέπει να το ρίξετε κυρίως στην εργασία, η οποία θα λειτουργήσει ως μέσο για να απασφαλίσετε όλη την αρνητική ενέργεια που συσσωρεύσατε το προηγούμενο διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο, θα πετύχετε τόσο την χαλάρωσή σας όσο και την διόρθωση λαθών που κάνατε εσείς προσωπικά.

Μέχρι εδώ είναι καλά. Τι θα συμβεί όμως στην περίπτωση που απλά από την αδυναμία, περάσετε στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας; Τότε η έπαρση θα κάνει την εμφάνισή της. Θέλοντας να αποδείξετε ότι είστε ισχυροί και ισχυρές, θα βγάλετε τον αυταρχισμό σας έναντι όλων εκείνων που σας υποτίμησαν, θα γκρινιάζετε με το παραμικρό, και θα φέρεστε μικρόψυχα.

Αυτή η διττή κατάσταση που θα ζήσετε, θα βγει και στον ερωτικό τομέα. Από την μία θα θέλετε το σεξ κι από την άλλη την σχέση. Αυτή η αδυναμία να ισορροπήσετε, θα προξενήσει αμηχανία στους υποψήφιους εραστές ή ερωμένες.

 

 

Εσείς οι Σκορπιοί θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Από την μία θα έχετε καλά νέα όσον αφορά στις σχέσεις και τις συνεργασίες, αλλά από την άλλη θα προκύψουν κάποια οικονομικά προβλήματα.

Οι σχέσεις αυτό το διάστημα διανύουν μία φάση σταθεροποίησης, είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές. Μαζί με τον ή την σύντροφό σας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες της ζωής. Όπου δεν θα μπορείτε εσείς, θα μπορεί εκείνος ή εκείνη, και το αντίστροφο! Το ίδιο με τους συνεργάτες. Οι δυσκολίες στην εργασία και στο εμπόριο, είναι καθημερινό φαινόμενο. Όμως, ενωμένοι και αγαπημένοι μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπάρχουν. Τουλάχιστον, έχετε κάποιον άλλον να βασίζεστε επάνω του, και να τον εμπιστεύεστε.

Τα οικονομικά προβλήματα που θα προκύψουν, αφορούν κυρίως έξοδα που έχουν γίνει και τώρα έρχεται η ώρα της πληρωμής. Το πιθανότερο είναι να έχετε κρούση από την Εφορία για οφειλές προς το Δημόσιο, οι οποίες καλώς ή κακώς θα σας αφαιρέσουν πολύτιμο ρευστό. Κι εδώ, έρχεται η προηγούμενη παράγραφος να σας υπενθυμίσει ότι αυτήν την περίοδο, όσο πεσμένοι ή πεσμένες κι αν είστε, υπάρχει ένα άτομο ή ένας συνεργάτης ο οποίος σας κρατά γερά το χέρι.

Ερωτικά θα είστε πολύ καλά! Αν είστε μόνοι ή μόνες, ένα άτομο από μακρυά ή με το οποίο διατηρείτε επαφή, μπαίνει στην ζωή σας και σας δίνει χαρά!

 

Εσείς οι Τοξότες, προετοιμαστείτε για ακόμη μία δύσκολη εβδομάδα. Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερο, θα επαναστατήσετε, εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο δεύτερο δεκαήμερο, απλά θα πάτε όπως θα πάνε τα γεγονότα, ενώ εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει αυτήν την εβδομάδα, είναι η αβεβαιότητα και η έλλειψη πίστης στους ανθρώπους. Με αυτήν την ψυχολογία είναι πολύ εύκολο να χαθούν οι ευκαιρίες που σας δίνονται, από το πιο απλό, όπως παρέες για να διασκεδάσετε, μέχρι και το να χάσετε την ευκαιρία να βγάλετε χρήματα. Η αδυναμία σας να ισορροπήσετε, οφείλεται στο γεγονός ότι εσείς «τα ξέρετε όλα». Το αποτέλεσμα όμως, το βλέπετε καθημερινά. Καλό θα ήταν να πιάνατε τον παλμό των γεγονότων και να κάνατε κάτι για αυτό, αλλά δυστυχώς δεν θα το κάνετε.

Αυτός είναι και ο λόγος που και στον ερωτικό τομέα δεν θα τα πάτε καλά. Το γεγονός ότι δεν ξέρετε να φερθείτε όπως πρέπει, θα κάνει τους ανθρώπους που επιθυμείτε ή που σας επιθυμούν, να σκεφτούν πολύ καλά πριν κάνουν το βήμα μαζί σας. Επειδή θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες, φροντίστε να είστε χαμηλών τόνων, ειδάλλως θα χάνετε αυτές τις ευκαιρίες την μία πίσω από την άλλη.

 

Εσείς οι Αιγόκεροι, θα έχετε μία σχετικά ήσυχη εβδομάδα, οπότε μπορείτε να χαλαρώσετε! Ακόμη κι αν σας τύχει κάτι ανάποδο εσείς θα το αντιμετωπίσετε με ολύμπια αταραξία.

Αν αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον ή την αγαπημένη σας, να γνωρίζετε πως αυτά προέρχονται επειδή και οι δύο είστε ισχυρογνώμονες. Εσείς προβάλετε τις δικές σας ανάγκες, και τις ανάγκες του σπιτιού κι εκείνος ή εκείνη θέλει είτε να φροντίσει τον εαυτό του, είτε αναζητά συναισθηματική κάλυψη, Προσπαθήστε να βρείτε μία μέση οδό και όλα θα λυθούν.

Ερωτικά αυτό το διάστημα βρίσκεστε στο ζενίθ σας, καθώς οι σεξουαλικές σας ορμές είναι στο κόκκινο. Ο περισσότερος κόσμος μπορεί να μην το καταλαβαίνει διότι είστε από τα διακριτικά ζώδια, αλλά, το άτομο που θα βρεθεί στο κρεββάτι σας αυτό το διάστημα, θα περάσει καταπληκτικά!

Οικονομικά όλα βρίσκονται υπό έλεγχο, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Εκεί που πρέπει να δείξετε προσοχή, είναι στα επαγγελματικά σας. Εδώ και καιρό υπάρχει μία σχετική ατυχία αλλά δεν την αφήνετε να σας επηρεάσει. Όμως, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας δοθούν ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να αρπάξετε. Αν αρχίσετε να το συζητάτε, αυτές θα  χαθούν.

 

Εσείς οι Υδροχόοι, αν εξαιρέσετε κάποιες ευκαιρίες που θα χαθούν επειδή είστε αυτοί που είστε, η εβδομάδα θα κυλήσει αρμονικά.

Τα πράγματα είναι απλά για εσάς. Εδώ και καιρό θέλετε σεξ, και μόνο σεξ. Ότι θα κάνετε τα πάντα για να καλύψετε αυτή σας την ανάγκη, το ξέρετε πολύ καλά. Πού είναι το πρόβλημα τότε; Στο γεγονός ότι μέσα σας δεν ξέρετε τι θέλετε. Από την μία θέλετε το σεξ και από την άλλη, σχέση. Την μία θέλετε τον ή την σύντροφό σας, την άλλη κοιτάτε αριστερά δεξιά. Ότι θα έχετε πολλές γνωριμίες αυτές τις ημέρες, είναι σίγουρο. Οι ευκαιρίες όμως θα χάνονται από δικά σας λάθη. Αν δεν ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας πως άλλο σεξ άλλο αγάπη, δεν πρόκειται να κερδίσετε τα δώρα που σας δίνει το Σύμπαν αυτό το διάστημα.

Οικονομικά θα είστε πολύ καλά, για αυτό και τις επόμενες ημέρες θα ηρεμήσετε από το άγχος ότι δεν σας φθάνουν τα χρήματα. Μάλιστα, επειδή ακριβώς θα νιώθετε καλά, θα θελήσετε να βοηθήσετε και άλλους να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους. Μία επιπλέον θετική παρενέργεια είναι ότι θα έχετε ήρεμο ύπνο, οπότε θα ξεκουραστείτε αρκετά. Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα οικονομικό άνοιγμα μέσα στις ημέρες αυτές, να το κάνετε!

Κάποιοι και κάποιες από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε την δική σας επανάσταση. Αυτή μπορεί να είναι είτε με το να ενταχθείτε σε μία πολιτική ομάδα, είτε απλά να κάνετε την σεξουαλική σας επανάσταση. Φροντίστε όμως να μην καταστρέψετε κάτι μόνο για την χαρά της καταστροφής.

 

Εσείς οι Ιχθύες, και και πάλι αυτήν την εβδομάδα θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερο, προετοιμαστείτε για δύο πράγματα. Το ένα είναι πως τις επόμενες ημέρες, όσοι είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, θα γνωρίσετε τον άνθρωπο της ζωής σας! Επειδή αυτή η γνωριμία θα είναι ήπιων τόνων, να μην περιμένετε ότι το άτομο αυτό θα έλθει με φανφάρες για να σας διεκδικήσει. Απλά, να έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοικτά, για τα σημάδια του ενδιαφέροντος. Το δεύτερο είναι πως θα υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τους ή τις συντρόφους σας, ή με εσάς και τους συνεργάτες σας, επειδή υπάρχουν πολλά έξοδα τα οποία δεν μπορούν να καλυφθούν.

Εσείς που είστεγεννημένοι και γεννημένες στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε μία απίστευτα καλή εβδομάδα όπου η χαρά, η διάθεση για δημιουργία, για διασκέδαση, ακόμη και για έρωτα θα είναι διάχυτη. Αφεθείτε στην μαγεία της Άνοιξης και του Έρωτα και δεν θα χάσετε!

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο, ένας έρωτας από τα παλαιά ή οικονομικά θέματα που σας ταλάνιζαν το προηγούμενο διάστημα, θα σας απασχολήσουν αυτές τις ημέρες. Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα τώρα αλλά και πάλι δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ αυτό το θετικό κλίμα, οπότε καλό θα ήταν να είστε μετρημένοι και μετρημένες στις κινήσεις σας

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s