Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

 

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr/

Σε γενικές γραμμές, η καινούρια εβδομάδα θα είναι για εσάς τους Κριούς μέτρια. Το βασικό σας άγχος θα είναι για τα χρήματα, και λιγότερο για τις σχέσεις σας.

Η περίοδος αυτή έχει κάτι που σας κάνει να είστε πολύ μετρημένοι και μετρημένες όσον αφορά στα οικονομικά. Δεν είναι ότι αντιμετωπίζετε οικονομικό πρόβλημα, αλλά ότι αναγνωρίζετε την ανάγκη να κάνετε οικονομία ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε όλα αυτά που σας αρέσουν. Αυτό είναι και το δέον, για ένα ζώδιο το οποίο αρέσκεται στο να ξοδεύει!

Επαγγελματικά θα συνεχίζετε να πηγαίνετε πολύ καλά, και μάλιστα αυτό το διάστημα θα ρίξετε όλο το βάρος σας στην εργασία. Εδώ πρέπει να δείξετε μία σχετική προσοχή, διότι αν κυνηγήσετε με υπομονή κι επιμονή τα όνειρά σας, σε βάθος χρόνου, τότε θα κερδίσετε πολύ περισσότερα από τα να ζητήσετε όλα τώρα. Το μόνο που θα καταφέρετε σε αυτήν την περίπτωση είναι να εξαντληθείτε. Αν παρουσιάσετε συμπτώματα αϋπνίας, τότε είναι καιρός να χαλαρώσετε.

Σε κάποιους και κάποιες από εσάς, θα ξυπνήσουν μέσα σας οι καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Βρείτε λοιπόν χρόνο να ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας καλλιτεχνική ασχολία.

Αυτές τις ημέρες προσέξτε τα ερωτικά κολλήματα, δεν θα σας βγουν σε καλό.

 

Μία πολύ δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ταύρους, με μία σχετική εξαίρεση εσάς που είστε στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου.

Η πολύ δύσκολη εβδομάδα θα οφείλεται στο γεγονός ότι βρίσκεστε εγκλωβισμένοι κι εγκλωβισμένες, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Από αυτήν την «φυλακή» εσείς θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε και θα κάνετε τα πάντα για αυτό. Τι εννοούμε όμως ως εγκλωβισμό; Σε μεταφορικό επίπεδο, νιώθετε ασφυκτικά τόσο σε επίπεδο σχέσεων, είτε διότι νιώθετε μοναξιά, είτε διότι δεν μπορείτε να εκφραστείτε όπως θα θέλατε. Σε κυριολεκτικό επίπεδο, έχετε κλειστεί μέσα στο σπίτι ή λόγω ασθενείας σε νοσοκομείο. Όπως και να έχει, θέλετε να βγείτε έξω, να ξεσκάσετε, να βγείτε με φίλους ή να φλερτάρετε. Επειδή αυτό δεν είναι ακόμη εφικτό, θα είστε σε πολύ κακή διάθεση.

Η σχετική εξαίρεση από αυτήν την δύσκολη εβδομάδα, που αφορά εσάς που έχετε τα γενέθλιά σας στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, οφείλεται στο γεγονός ότι εσείς, και βγαίνετε, και περνάτε καλά, και κάνετε αυτό που σας αρέσει. Οι πρώτες τρεις ημέρες όμως της καινούριας εβδομάδας θα είναι αρκετά αγχωτικές αλλά από την Πέμπτη και μετά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

 

Για εσάς τους Δίδυμους, ξεκινάει μία δύσκολη εβδομάδα, η οποία όμως, όσο θα προχωρούν οι ημέρες θα γίνεται καλύτερη.

Τα πράγματα είναι «απλά» για εσάς. Έχετε φιλοδοξίες, και θέλετε να φθάσετε ψηλά! Μπροστά σε αυτήν σας την επιθυμία, θα έχετε εμπόδια αλλά και βοήθειες. Τα προβλήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε, κυρίως έχουν να κάνουν με την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα, αλλά και με τυχόν ανταγωνιστές σας. Η κρίση δεν σας αφήνει να ανοίξετε τα φτερά σας, επειδή δεν υπάρχουν χρήματα, ούτε ως μισθός ούτε ως κεφάλαια. Οι ανταγωνιστές πάλι, απλά σας προκαλούν προβλήματα, τα οποία βέβαια, μπορείτε να τα ξεπεράσετε με σχετική ευκολία. Αυτό που χρειάζεστε για να καταφέρετε να κάνετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας πράξη, είναι δύο πράγματα. Το ένα είναι να έχετε μία πρωτότυπη ιδέα, την οποία θα πρέπει να αξιοποιήσετε πλήρως. Το δεύτερο και το σημαντικότερο, είναι ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε. Σίγουρα μπορείτε να εμπιστευθείτε τον ή την σύντροφό σας. Αυτός ή αυτή μπορεί να σας βοηθήσει με το να σας δώσει συμβουλές, ή με το να σας συμπαρασταθεί στον αγώνα σας. Αν πάλι το θέμα σας είναι καθαρά επαγγελματικό, θα πρέπει να αποταθείτε σε εξειδικευμένο σύμβουλο. Αυτός θα σας βοηθήσει, κατατοπίζοντάς σας για όλες τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να κάνετε.

Στον ερωτικό τομέα, σας κυνηγούν πρώην ή άτομα που είναι κολλημένα μαζί σας. Εσείς όμως ούτε που θέλετε να κάνετε κάτι μαζί τους, για αυτό θα αρχίσετε να βγαίνετε μόνο με φίλους ή φίλες.

 

Μία περίεργη εβδομάδα θα έχετε εσείς οι Καρκίνοι. Από την μία ο ρομαντισμός σας βρίσκεται στα ύψη, από την άλλη όμως, οι ανάγκες της καθημερινότητας σας προσγειώνουν.

Αυτές οι ημέρες, θα έχουν άρωμα ερωτισμού και έντονου ρομαντισμού, κάτι που θα σας κάνει να πετάτε στα ουράνια! Σε κάποιες περιπτώσεις, θα θελήσετε τόσο πολύ να ζήσετε το ερωτικό παραμύθι, που δύσκολα κάποιος θα μπορεί να σας μιλήσει και να σας πει ότι αυτό που κάνετε δεν έχει απαραίτητα ευτυχισμένο τέλος. Κι εδώ έρχεται η πεζή καθημερινότητα να σας υπενθυμίζει ότι έχετε υποχρεώσεις, τόσο εργασιακές όσο κι έναντι των ανθρώπων που έχετε γύρω σας. Αυτό βέβαια, δεν σας απαγορεύει να ζήσετε την εμπειρία, τουναντίον μάλιστα, απλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να διαχωρίσετε την πραγματικότητα από την φαντασίωση. Οι φίλοι σας, να ξέρετε πάντως, σας αγαπούν και θέλουν το καλό σας, ακόμη κι αν εσείς δεν θέλετε να τους ακούσετε.

Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, από την Πέμπτη και μετά είναι πολύ πιθανόν να έλθετε σε επαφή με έναν ή μία πρώην σύντροφο. Αν διαχειριστείτε σωστά την κατάσταση, τότε αυτός ή αυτή η πρώην θα γίνει ξανά νυν!

 

Εσείς οι Λέοντες, αυτήν την εβδομάδα θα βρείτε και πάλι τους εαυτούς σας! Αφήνοντας πίσω κακές σχέσεις, κακές συναντήσεις, άσχημες συζητήσεις, θα ανοίξετε τα φτερά σας για να κάνετε ό,τι σας αρέσει περισσότερο!

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν από κακή έως εφιαλτική για εσάς. Μέχρι εδώ όμως! Αν κάτι σας διακρίνει, είναι η διάθεσή σας να μην στέκεστε στις μίζερες καταστάσεις, και να κάνετε το παν ώστε να είστε χαρούμενοι και χαρούμενες.

Αυτό θα κάνετε και τις επόμενες ημέρες. Η διάθεση για φλερτ, για επικοινωνία, για ταξίδια, για να μάθετε κάτι ή να διδάξετε αντιστοίχως, θα σας κάνουν να νιώσετε πραγματικά υπέροχα! Μπορεί κάποιοι ή κάποιες από εσάς να βιώσουν κάτι από τα «απόνερα» της προηγούμενης εβδομάδος, αλλά μέχρι τη Τετάρτη θα έχετε ξεχάσει τα πάντα.

Επαγγελματικά, αυτό το διάστημα πάτε αρκετά καλά, αλλά με αργούς ρυθμούς. Μην ανησυχείτε για αυτό. Η επιτυχία είναι κάτι που πρέπει να έλθει στην ώρα της και να κρατήσει, ειδάλλως, δεν θα είστε τίποτα άλλο από ένας διάττοντας αστέρας, δηλαδή μία υπέρλαμπρη λάμψη στην αρχή, και στην συνέχεια σε αφάνεια.

Όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, αυτό το διάστημα ετοιμαστείτε να αφήσετε πίσω σας θλιβερές σχέσεις. Εμπρός σας βρίσκεται μία περίπτωση που μπορεί να εξελιχθεί σε μόνιμη, ακόμη κι αν υπάρχει διαφορά ηλικίας!

 

 

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα αλλά όσο θα περνούν οι ημέρες, θα νιώθετε καλύτερα! Τα νεύρα σας είναι αρκετά τεντωμένα καθώς προβλήματα με χρήματα, με τα ερωτικά σας, ακόμη και με τα εργασιακά σας, έχουν εξαντλήσει την υπομονή σας.To μόνο που σας κρατά γερούς και γερές στα πόδια σας, είναι η δύναμη που κρύβεται μέσα σας και η οικογένειά σας.

Όλα ξεκινούν από το οικονομικό. Το γεγονός ότι δεν έχετε εργασία ή ότι δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα, σας αγχώνει, ιδιαίτερα εάν έχετε παιδιά. Για να μην σκάσετε από τις σκέψεις σας ή να εκραγείτε από τα νεύρα, καλό θα είναι να μιλήσετε για όλα αυτά που σας απασχολούν. Η οικογένειά σας, και ακόμη περισσότερο οι γονείς σας, βρίσκονται εκεί για να σας βοηθήσουν και να σας προσφέρουν ανακούφιση. Ακούστε τις συμβουλές τους, και σύντομα θα μπορέσετε να ανακάμψετε, απλά όχι αυτήν την εβδομάδα.

Αν αντιμετωπίζετε ερωτικά προβλήματα, τα νεύρα και η υπομονή σας με όλα αυτά που ζείτε, εξαντλήθηκαν. Η ανασφάλεια που νιώθετε, σε συνδυασμό με το ότι δεν παίρνετε αυτό που θέλετε, και το γεγονός ότι μόνο εκτίμηση δεν λαμβάνετε από το έτερο ήμισυ, θα σας οδηγήσουν στο να κινηθείτε προς άλλες κατευθύνσεις. Προετοιμαστείτε όμως για ένα πολύ δύσκολο διάστημα, το οποίο σταδιακά θα χαλαρώνει. Δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια, εάν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα μόνοι ή μόνες σας.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ζυγούς, εκτός κι αν αποφασίσετε να κάνετε την επανάστασή σας!

Οι δυσκολίες αυτής της εβδομάδας προέρχονται από τις σχέσεις με τους άλλους. Μην νομίσετε ότι φταίνε μόνο οι άλλοι για ό,τι σας συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, δίνετε τόσο απλόχερα το είναι σας, που σαφώς και είναι πολύ εύκολο να πέσετε θύματα της ίδιας σας της δοτικότητας, και να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Οπότε, είναι αναμενόμενο να έχετε πάρα πολλά νεύρα, ακόμη και με τους κοντινούς σας φίλους. Προσπαθήστε με όποιο τρόπο μπορείτε, να ηρεμήσετε, και τότε θα καταλάβετε και το μερίδιο των ευθυνών σας.

Από την άλλη, αν βιώνετε καταπίεση, εκμετάλλευση, απαξίωση, είναι καιρός να κάνετε την επανάστασή σας! Αφήστε την ορμή που έχει συσσωρευτεί μέσα σας να βγει στην επιφάνεια, και διεκδικήστε να σας φέρονται όπως σας αξίζει! Από εκεί και πέρα χαλαρώστε λίγο! Είναι καιρός να σταματήσετε να είστε τόσο αυστηροί με τους εαυτούς σας! Αν έχετε πρόβλημα με την εικόνα σας, αντί να γκρινιάζετε, πηγαίνετε σε ένα γυμναστήριο. Αν είστε μονίμως σε ένα καθρέπτη προσπαθώντας να πετύχετε την τελειότητα, σταματήστε, και αφεθείτε λίγο. Φορέστε κάτι απλό και χαλαρώστε από την πίεση!

Ερωτικά, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε έναν ή μία πρώην σας! Μαζί του ή μαζί της θα περάσετε έντονες σεξουαλικές στιγμές!

 

Εσείς οι Σκορπιοί θα έχετε μία εβδομάδα όπου ναι μεν οι δυσκολίες συνεχίζονται, αλλά κάθε μέρα που θα περνάει, εσείς θα νιώθετε ολοένα και πιο δυνατοί και δυνατές!

Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε θα είναι οικονομικής φύσεως. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που είχατε αφήσει για το μέλλον, κάποια χρέη, ακόμη και κάποια έξοδα που πρέπει να γίνουν, θα σας προβληματίσουν, επειδή τα χρήματα που έχετε αυτήν την περίοδο είναι ελάχιστα. Επειδή είστε άνθρωποι που θέλετε να έχετε χρήματα ώστε να νιώθετε ασφάλεια, οι εξελίξεις αυτές θα σας προκαλέσουν άγχος. Ευτυχώς όμως για εσάς που δεν είστε μόνοι ή μόνες! Με την βοήθεια του ή της συντρόφου σας, ή των συνεργατών σας, είτε ακόμη και με δικαστικά μέσα, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε την οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζετε. Το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή έχετε υποστήριξη από τους ανθρώπους στους οποίους βασίζεστε, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο δυνατοί και δυνατές, και να μην πέσετε στην μαύρη κατάθλιψη. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην τους αφήσετε να αναλάβουν εκείνοι τις δικές σας υποχρεώσεις. Σε αυτήν την περίπτωση «θα πάτε για μαλλί και θα βγείτε κουρεμένοι».

 

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με μεικτά συναισθήματα για εσάς τους Τοξότες. Από την μία πηγαίνετε κατευθείαν για να προκαλέσετε στους εαυτούς σας οικονομικά προβλήματα, από την άλλη όμως, με εξαίρεση εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ έντονα ερωτική!

Οι περισσότεροι από εσάς τους Τοξότες, μάλλον δεν έχετε αντιληφθεί ότι υπάρχει οικονομική κρίση εκεί έξω, και συνεχίζετε να ζείτε πολύ πιο πάνω από τις δυνατότητές σας. Όμως, προσπαθώντας να διατηρήσετε αυτόν τον τρόπο ζωής, δεν αντιλαμβάνεστε ότι βρίσκεστε μπροστά σε μετωπική σύγκρουση με ένα οικονομικό πρόβλημα, το οποίο έχει ξεκινήσει να υφίσταται από τα μέσα Δεκεμβρίου. Επειδή δεν έχετε βοήθειες από κανέναν, φροντίστε να ισορροπήσετε τα έσοδα με τα έξοδά σας, ειδάλλως θα χάσετε ό,τι έχετε και δεν έχετε.

Από την άλλη, η ερωτική σας ζωή είναι στο κόκκινο, εκτός από εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, κι αυτό επειδή εσείς ό,τι είχατε να κάνετε το κάνατε. Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερο, ετοιμαστείτε για μία σεξουαλική επανάσταση άνευ προηγουμένου. Για εσάς όλα είναι επιτρεπτά! Εσείς που είστε  γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο, θα περάστε πολύ έντονες ερωτικές στιγμές με τους ή τις συντρόφους σας ή άτομα νεαρής ηλικίας!

 

Μεικτά συναισθήματα θα αφήσει σε εσάς τους Αιγόκερους η εβδομάδα που μας έρχεται. Δυσκολίες θα έχετε με τους ή τις συντρόφους σας, εντάσεις με τα άτομα με τα οποία είστε ερωτευμένοι κι ερωτευμένες, και πολύ καλά νέα, κυρίως εργασιακά, τα οποία όμως αφορούν είτε τον ή την σύντροφό σας ή μέλος της οικογενείας σας.

Οι δυσκολίες με τους ή τις συντρόφους σας, θα προέρχονται από το γεγονός ότι εκείνοι κι εκείνες νιώθουν πολύ έντονα συναισθήματα, και θέλουν να ζήσουν το παραμύθι του έρωτα, ενώ εσείς θέλετε την ησυχία σας. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι δεν θα περάσετε εύκολες ημέρες.

Οι εντάσεις για εσάς τους ερωτευμένους ή ερωτευμένες Αιγόκερους θα προέλθουν και πάλι από το γεγονός ότι εσείς δεν κάνετε τίποτα, περιμένοντας από το άλλο άτομο να σας δώσει σημάδια ότι σας θέλει. Το πρόβλημα είναι πως κι εκείνος ή εκείνη περιμένει από εσάς να δείξετε σημάδια ότι τον ή την επιθυμείτε. Όσο δεν γίνονται κινήσεις εκατέρωθεν, τόσο θα πολλαπλασιάζονται οι εντάσεις.

Τα ευχάριστα νέα της εβδομάδας αυτής, θα προέλθουν από τον ή την σύντροφό σας ή από μέλος της οικογενείας σας, κυρίως (αν έχετε) από τα παιδιά σας. Η ανακοίνωση πως κάτι καλό συνέβη στον χώρο της εργασίας τους, θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε τόσο για το δικό σας μέλλον, όσο και για το δικό τους.

Εσείς οι Υδροχόοι, μετά από μία εβδομάδα όχι και τόσο καλή, ηρεμείτε, για αυτό άλλωστε τις επόμενες ημέρες θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και γενικά να περάσετε καλά!

Το γεγονός ότι πέρασαν τα δύσκολα, δεν σημαίνει ότι οι δυσκολίες τελείωσαν. Όμως πλέον τις αντιμετωπίζετε, και για αυτό θα αρχίσει η ψυχολογία σας να αλλάζει προς το καλύτερο! Από εκεί και πέρα, κάτι που θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, κάτι που ο καιρός αλλάζει, κάτι που θα θέλετε να βγείτε έξω, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα προβλήματα που έχετε, αλλά και να διορθώσετε τυχόν παρεξηγήσεις με φίλους σας, επειδή ως άνθρωποι όταν χάνετε την ψυχραιμία σας, δεν ξέρετε τι λέτε. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και με την οικογένειά σας. Το γεγονός ότι σας στήριξαν στις δύσκολες στιγμές σας δεν θα περάσει απαρατήρητο και θα κάνετε τα πάντα για να τους ευχαριστήσετε. Η καλή σας διάθεση μπορεί επίσης να σας οδηγήσει να ασχοληθείτε με κάποια μορφή καλλιτεχνίας.

Στον έρωτα τα πράγματα είναι σχετικά καλά, αλλά αν θέλετε να γίνουν καλύτερα, θα πρέπει να χαλαρώσετε και να δείξετε τον καλό εαυτό σας.

 

Η εβδομάδα που ξεκινάει, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί, εσείς οι Ιχθύες θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα.

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερο, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τις σχέσεις και τα οικονομικά σας. Αν έχετε θέματα με τις σχέσεις σας, αυτά οφείλονται στο ότι βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα τα οποία υπέβοσκαν καιρό, κι εσείς είτε αποφεύγατε να τα αντιμετωπίσετε, είτε δεν τα αντιμετωπίσατε σωστά. Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις θα είναι εντάσεις με τον ή την σύντροφό σας. Αν είναι οικονομικής φύσεως πρόβλημα, ετοιμαστείτε να σας έλθει μία οφειλή προς τρίτους, η οποία μπορεί να τινάξει τον προϋπολογισμό σας στον αέρα.

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο δεύτερο δεκαήμερο, οι καλές ημέρες ήλθαν για να μείνουν. Το γεγονός ότι πλέον πατάτε τα πόδια σας γερά στην γη, θα σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρα και τις σκέψεις σας πραγματικότητα! Για αυτό μην φοβηθείτε τις προκλήσεις των ημερών αυτών!

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο, θέλετε τόσο να ζήσετε ένα ερωτικό παραμύθι που μπορεί να πέσετε με τα μούτρα στο πρώτο άτομο που θα σας προσφέρει μία φιλοφρόνηση. Επειδή οι δικοί σας άνθρωποι βλέπουν τι κάνετε, θα σας πιέσουν να σταματήσετε να «ερωτεύεστε» τον πρώτο τυχόντα ή την πρώτη τυχούσα. Μπορεί να πληγωθείτε από την συμπεριφορά τους, αλλά καλύτερα έτσι παρά από ερωτική απογοήτευση.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s