Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr/

Η καινούρια εβδομάδα ξεκινάει, κι εσείς οι Κριοί θα την βιώσετε εντελώς διαφορετικά, ανάλογα σε ποιο από τα τρία δεκαήμερα έχετε γεννηθεί.

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να πάψετε να υπηρετείτε τον οποιονδήποτε, παρά μόνο τους εαυτούς σας. Αυτό που θέλετε κατά βάθος είναι να επιδείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες, ή απλά να έχετε το πάνω χέρι στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας. Αν είστε υπάλληλοι, θα αρχίσετε να βγάζετε γλώσσα στους προϊσταμένους σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε αρκετές δοκιμασίες που πρέπει να ξεπεράσετε. Μέσα από αυτές, θα επιδείξετε κουράγιο αλλά και σκληρότητα έναντι εκείνων που προσπαθούν να σας κάνουν να νιώθετε ανάξιοι ή ανάξιες. Μέσα από αυτές τις δοκιμασίες θα δείξετε τις πραγματικές δυνατότητες που έχετε!

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο, νιώθετε πολύ έντονα την λίμπιντό σας να ανεβαίνει, και ι να καταλαμβάνει κάθε ικμάδα της σκέψεώς σας. Το μόνο που θέλετε είναι σεξ, σεξ, σεξ και τίποτα άλλο. Κι εδώ είναι το επικίνδυνο κομμάτι. Αυτήν την ενέργεια θα πρέπει να την εκδηλώσετε, διότι όσο μένετε στα πρέπει και στις κοινωνικές επιταγές, είναι πολύ εύκολο να παρουσιάσετε συμπτώματα διαστροφής ή υστερίας.

 

Εσείς οι Ταύροι θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα, καθώς ο εγωισμός σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες σας ή να σας προκαλέσει δυσκολίες.

Εσείς που νιώθετε ότι η ζωή σας έχει βαλτώσει επειδή υπηρετείτε άλλους και όχι τους εαυτούς σας, που το μόνο που ξέρουν είναι να σας χρησιμοποιούν χωρίς να αναγνωρίζουν ότι έχετε ηγετικές ικανότητες ή ικανότητες γενικά, είναι καιρός να τους αποδείξετε πόσο λάθος κάνουν. Αφήστε επιτέλους τον εγωισμό σας να σας δώσει το κουράγιο που χρειάζεστε για να αλλάξετε αυτό το μουντό σκηνικό που ζείτε! Δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό αυτές τις ημέρες!

Εσείς όμως που έχετε αφήσει τον εγωισμό σας να υπερισχύσει, θα διαπιστώσετε μέσα στις επόμενες ημέρες πόσα προβλήματα σας δημιουργεί. Το γεγονός ότι δεν θέλετε να συνεργαστείτε με τους άλλους, ότι θέλετε να γίνεται μόνο το δικό σας, η έλλειψη μετριοφροσύνης από μέρους σας, σας κάνει ανυπόφορους. Ό,τι κι αν σας πουν, εσείς θα παρεξηγήσετε, επειδή έχετε τα αυτιά σας κλειστά. Καλό θα είναι, για να μην μείνετε μόνοι ή μόνες σας, να ανοίξετε τα αυτιά σας στις παρατηρήσεις που θα σας κάνουν. Ρίξτε λίγο τους τόνους, διότι τους έχετε σηκώσει πολύ ψηλά. Σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν κι άλλοι, όχι μόνο εσείς.

 

Περίεργη θα είναι για εσάς τους Δίδυμους αυτή η εβδομάδα. Φαίνεται ότι φεύγετε από την μία αναποδιά για να πάτε στην επόμενη. Από εσάς θα εξαρτηθεί εάν θα επικρατήσει η θετική ή η αρνητική πλευρά του εαυτού σας. Οι δοκιμασίες αυτές, έχουν να κάνουν καθαρά με το τι θέλετε να κάνετε στις ζωές σας ή γιατί άλλο πέρα από τα χρήματα.

Αν οι δοκιμασίες αυτές αφορούν προσωπικά εσάς, θα νιώσετε ότι περνάτε μέσα από ένα καμίνι. Αν επικρατήσει η θετική σας πλευρά, τότε θα βγει στην επιφάνεια το κουράγιο που κρύβετε μέσα σας, και μέσα από τις δυσκολίες θα σφυρηλατήσετε χαρακτήρα. Τότε είναι που θα δείτε τι θέλετε από τις ζωές σας, και τι πρέπει να κάνετε ώστε να γίνει πράξη. Αν όμως επικρατήσει ο αρνητικός εαυτός σας, τότε θα βγάλετε σκληρότητα σε όλους όσους σας συναναστρέφονται. Ήδη, κάποιους καυγάδες με τους φίλους σας ,τους είχατε. Ετοιμαστείτε τώρα να τους μεταφέρετε στα άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά, στους ή στις συντρόφους σας, στους συνεργάτες, ακόμη και στα παιδιά σας!

Αν οι δοκιμασίες έχουν να κάνουν με χρήματα, θα πρέπει να προσέξετε να μην μπλέξετε σε καυγάδες για το ποιος βγάζει περισσότερα, ποιος προσφέρει τα περισσότερα, για ποιο λόγο δεν βγάζετε τόσα χρήματα όσα θα θέλατε. Μάλιστα αν είχατε πρόσφατα διαπληκτισμό με την εργοδοσία σας, να είστε σίγουροι και σίγουρες ότι θα αντιμετωπίσετε και την επίκριση του αγαπημένου ή της αγαπημένης σας, επειδή περιμένει πολύ περισσότερα από εσάς και επειδή εσείς είστε εκείνοι ή εκείνες που έχετε έναν μισθό αρκετά καλό.

 

Εσείς οι Καρκίνοι θα έχετε μία εβδομάδα με μεικτά συναισθήματα. Από την μία, θα έχετε πολύ καλά νέα όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, από την άλλη όμως θα έχετε προβλήματα κυρίως με τους ή τις συντρόφους σας, ή με έναν άνδρα.

Τα ευχάριστα στα επαγγελματικά σας, προέρχονται από το γεγονός ότι θα προκύψουν ευκαιρίες για την ανάδειξή σας. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κερδίσετε τους ανταγωνιστές σας με το να παρέχετε καλές και σταθερές υπηρεσίες. Για αυτό, να είστε έτοιμοι κι έτοιμες το επόμενο διάστημα να δεχθείτε πόλεμο από εκείνους, είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο είτε ακόμη και σε δικαστικό. Εσείς πάντως, να μην φοβάστε τίποτα, διότι όσο είστε καλοί με αυτό που κάνετε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Αν είστε υπάλληλοι, θα στρέψετε τα βλέμματα της εργοδοσίας επάνω σας. Επωφεληθείτε από αυτό το διάστημα για να ζητήσετε καλύτερη θέση ή να αναλάβετε θέση προϊσταμένου ή προϊσταμένης, οπότε αρχίστε να στέλνετε τα βιογραφικά σας. Αν είστε άνεργοι ή άνεργες, θα έχετε την βοήθεια από ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο, ή, από το «μέσο» που έχετε βάλει για να σας βρει εργασία.

Από την άλλη, σε όλα τα επίπεδα, θα έχετε προβλήματα με τους ή τις συντρόφους σας, ή από έναν άνδρα. Όσον αφορά στα συντροφικά σας πρόσωπα, εκείνα νιώθουν ότι πνίγονται επειδή εσείς έχετε στρέψει όλο σας το ενδιαφέρον στην εργασία σας. Αν πάλι είναι άνδρας, αυτός μπορεί να είναι συνάδελφός σας ή ανταγωνιστής σας, ο οποίος ζηλεύει την τύχη σας.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Λέοντες, αλλά ευτυχώς οι δυσκολίες θα είναι σύντομης διάρκειας. Η συμπεριφορά σας όμως θα σας φέρει αντιμέτωπους και αντιμέτωπες με τον ή την σύντροφό σας, δοκιμάζοντας πολύ σοβαρά την υπομονή τους.

Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε, έχουν να κάνουν με εσάς τους ίδιους. Επειδή αυτό το διάστημα δεν μπορείτε να εκφραστείτε σωστά, ή επειδή έχετε οικονομικές απαιτήσεις, νιώθετε ότι πνίγεστε. Από εκεί και πέρα υπεισέρχεται ο προσωπικός παράγοντας, δηλαδή πώς αντιμετωπίζετε ο καθένας και η κάθε μία ξεχωριστά τις καταστάσεις αυτές. Αν δείξετε κουράγιο και θέληση, θα μπορέσετε να ξεφύγετε ακόμη και από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Ό,τι κι αν κάνετε όμως, ακόμη κι αν πληγώσετε ανθρώπους, θα πρέπει να το κάνετε με γνώμονα την αρετή και την τιμιότητα που σας διακρίνει. Αν υποπέσετε σε οποιοδήποτε σφάλμα (πχ μία ερωτική «ατασθαλία») να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να το παραδεχθείτε, να ζητήσετε συγγνώμη, και να βρείτε τρόπους για να διορθώσετε το λάθος σας. Αν όμως βρείτε ευκαιρία αυτήν την περίοδο να βγάλετε τον πιο αλαζονικό εαυτό σας στην επιφάνεια, τότε θα δείτε τους ανθρώπους που σας αγαπούν ή σας επιθυμούν, ή που συνεργάζονται μαζί σας, να απομακρύνονται πολύ γρήγορα από κοντά σας, αφού πρώτα σας έχουν βρίσει και σας έχει ακούσει όλη η γειτονιά.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Παρθένους, καθώς η επικοινωνία, ειδικά σε οικονομικά θέματα, θα παρουσιάσει μεγάλα προβλήματα, τα οποία θα προκαλέσουν καυγάδες.

Όσο θα προχωρούν οι ημέρες, θα διαπιστώνετε πως η επικοινωνία με τους γύρω σας θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, όσο κι αν εσείς προσπαθήσετε να διατηρήσετε τα προσχήματα. Αργά ή γρήγορα, θα σας ανέβει η πίεση και θα ξεσπάσετε. Οι δοκιμασίες όμως αυτές έρχονται για να δείξουν το είδος του χαρακτήρα που έχετε. Αν προτάξετε την έπαρσή σας, τότε θα επιδείξετε μία επιπολαιότητα άνευ προηγουμένου. Η ανοησία, οι υπερβολικές κινήσεις, η αλαζονεία, θα σας οδηγήσουν σε αποτυχίες. Αν όμως βγάλετε τον καλό εαυτό σας στην επιφάνεια, τότε θα πρέπει να έχετε τον νου σας να μην πέσετε θύματα απάτης, να μην είστε αμελείς, να προσέχετε πολύ προσεκτικά τι σας λένε -ακόμη κι αν δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε στην συνέχεια. Επίσης, μην αφήσετε τους άλλους να σας μειώσουν ή να σας σας διατάζουν.

Εκεί που πρέπει να δοθεί η προσοχή σας, είναι στα οικονομικά. Επειδή αυτές οι ημέρες έχουν κάτι το δόλιο, προσέξτε, ούτε εσείς να πέσετε θύματα οικονομικής απάτης ούτε όμως κι εσείς να προσπαθήσετε να εξαπατήσετε κόσμο επειδή πιστεύετε ότι μπορείτε να το κάνετε. Και στις δύο περιπτώσεις, αν δεν επιδειχθεί σύνεση, η αποτυχία είναι σίγουρη, τόσο για εσάς αν προσπαθήσετε να εξαπατήσετε (θα σας καταλάβουν αμέσως) όσο και για εκείνους που θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο σε εσάς (θα καταλάβετε αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά).

 

 

Δύσκολη εβδομάδα περιμένει κι εσάς τους Ζυγούς καθώς τα προβλήματα επικοινωνίας που αντιμετωπίζετε με τους ανθρώπους που σας περιστοιχίζουν, θα σας οδηγήσουν είτε στην πίστη προς τους εαυτούς σας ή σε άνευ όρων ανηθικότητα.

Τα νεύρα σας με τους ανθρώπους γύρω σας, ετοιμάζονται να σπάσουν, επειδή εσείς δεν είστε σε διάθεση να υπομείνετε άλλο αυτά που σας έχουν φορτώσει. Από εκεί και πέρα όμως, ο δρόμος που θα ακολουθήσετε θα είναι δική σας επιλογή. Αν πιστέψετε στον εαυτό σας, τότε θα διαπιστώσετε πως είστε περισσότερο τυχεροί και τυχερές από ό,τι νομίζατε. Με αναπτερωμένο το ηθικό σας και με ανανεωμένο κουράγιο, θα αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες, κι όλοι εκείνοι που πίστευαν ότι έχουν να κάνουν με έναν αδύναμο χαρακτήρα, θα τρίβουν τα μάτια τους με το πόσο σκληροί αντίπαλοι είστε!

Όσοι όμως αφήσετε τον κακό εαυτό σας να βγει στην επιφάνεια, θα γίνετε κυριολεκτικά ανυπόφοροι και ανυπόφορες. Η έλλειψη μετριοφροσύνης θα σας οδηγήσει σε έπαρση, αλαζονεία, υπεροψία, και γενικά τον μόνο άνθρωπο που θα ακούτε, είναι μόνο τον ίδιο σας τον εαυτό. Αποτέλεσμα, κανείς δεν θα θέλει να βρίσκεται δίπλα σας αυτό το διάστημα. Για αυτό άλλωστε οι μεγάλες αποτυχίες αυτής της περιόδου, θα προέρχονται από τον ερωτικό τομέα.

 

Μία περίεργη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Σκορπιούς, αλλά εάν κινηθείτε σωστά θα καταλήξει να είναι αρκετά καλή.

Αυτό το διάστημα έχετε αρκετή κινητικότητα όσον αφορά τις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε είναι προσωπικές. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις, θα πρέπει να προσέξετε τα άτομα που έχετε εμπιστευθεί για να κάνουν την εργασία που τους έχετε αναθέσει, ή να προσέξετε αν μπορείτε τελικά να κάνετε αυτό που οι άλλοι απαιτούν από εσάς. Μπορεί να σας έχει πιάσει μία σχετική νωθρότητα, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι τα κέρδη στην ζωή έρχονται όταν κάποιος εργασθεί σκληρά, ειδάλλως θα χάσετε αυτό που σας έχει δοθεί, και μετά, εσείς θα κατηγορείτε την κακή τύχη που σας δέρνει.

Στις προσωπικές σας σχέσεις, είναι καιρός να σηκωθείτε από τον καναπέ και να αρχίσετε να βγαίνετε! Εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σας δουν και να διασκεδάσουν μαζί σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία, διότι κάπου εκεί έξω υπάρχει ένα άτομο το οποίο σύντομα θα συναντήσετε και το οποίο θα σας ανοίξει την καρδιά του!

Από πού πρέπει να αποφύγετε με κάθε τρόπο, είναι να εμπλακείτε σε διενέξεις που αφορούν θρησκευτικές διαφορές, ειδικά εάν δεν κατέχετε το αντικείμενο. Επίσης, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε φανατισμένους ανθρώπους.

 

Εσείς οι Τοξότες θα περάσετε ακόμη μία δύσκολη εβδομάδα, η οποία θα σηματοδοτηθεί από την κατάρρευση της επικοινωνίας με τους ανθρώπους που σας περιστοιχίζουν.

Ως άνθρωποι είστε ικανοί για μεγάλα πράγματα. Όμως η ατυχία σας αυτήν την περίοδο, σας έχει αποστερήσει από βασικά πράγματα, τα οποία χρειάζεστε για την καθημερινή σας επιβίωση. Οι ανάγκες της επιβίωσης θα σας οδηγήσουν στο να εργασθείτε για κάποιον άλλον, σε πολύ ταπεινή θέση, ή σε θέση που θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε την αξιοπρέπειά σας. Επειδή αναγκάζεστε να προχωρήσετε σε αυτού του είδους την εργασία, η διάθεσή σας είναι από κακή ως εχθρική. Και το κακό είναι πως τις επόμενες ημέρες, η επικοινωνία μεταξύ σας και του κόσμου θα καταρρεύσει, με αποτέλεσμα τα νεύρα ή τις φωνές. Τα προβλήματα που περνάτε, θα τα ξεσπάσετε στον εραστή ή ερωμένη σας, στον ή στην σύντροφο, ακόμη και στα παιδιά σας. Όσο και να θέλετε να διατηρήσετε την υπομονή σας, είστε ένα καζάνι που βράζει, οπότε πολύ δύσκολα θα το καταφέρετε αυτό.

Στον ερωτικό τομέα, ετοιμαστείτε να χωρίσετε από μία σχέση που σας πνίγει. Ευτυχώς για εσάς που υπάρχει ένας ή μία πρώην έτοιμος ή έτοιμη να σας ανοίξει και πάλι την αγκαλιά του, κι εσείς εννοείται ότι θα αρπάξετε αυτήν την ευκαιρία που σας δίνεται.

 

Πολύ δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Αιγόκερους, καθώς θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις σας, αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα να εκφράσετε όποια παράπονα έχετε ή όλα αυτά που σας καταπιέζουν.

Το πρόβλημα με τις σχέσεις δεν το έχετε τόσο εσείς, όσο το άλλο άτομο, είτε είναι σύντροφος είτε είναι συνεργάτης. Το πρόβλημα είναι ότι πνίγεται με όλα αυτά που του συμβαίνουν και δεν μπορεί να καταλάβει το πώς μπορείτε να είστε ψύχραιμοι ή ψύχραιμες, «να μην του ή της δίνετε σημασία», «να μην μπορείτε να καταλάβετε τι περνάει». Εσείς το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην ενδώσετε στην υστερία που έχει πιάσει τον ή την σύντροφό σας, ή το συνεργάτη σας. Αν ενδώσετε, τότε με θολωμένη την κρίση του θα οδηγηθείτε σε χωρισμό ή σε διάλυση της συνεργασίας σας. Αν πάλι νιώθετε ότι όλα αυτά που ζείτε σας πνίγουν, ειδικά εάν έχετε πρόβλημα με το άλλο άτομο, ότι πχ δεν σας δίνει την σημασία που θέλετε ή ότι δεν σας εκτιμά ή ότι δεν συνεισφέρει όσο θα θέλατε, είναι καιρός να τα βγάλετε από μέσα σας και να εκφράσετε αυτά που θέλετε. Απλά, ό,τι είναι να πείτε, να το πείτε με ήρεμο τρόπο, ώστε να μην προκαλέσετε ρήγματα στις σχέσεις σας.

Εσείς πάλι που είστε μόνοι ή μόνες, έχετε την ευκαιρία αυτό το διάστημα να γνωρίσετε αρκετό κόσμο και να αποφασίσετε με ποιον ή ποια θέλετε να είστε μαζί!

 

Για εσάς τους Υδροχόους, η εβδομάδα ξεκινάει με περίεργες διαθέσεις. Ανάλογα με το δεκαήμερο του ζωδίου που είστε γεννημένοι και γεννημένες, θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις. Οι περισσότεροι και οι περισσότερες, αυτό που θέλετε είναι να αντιμετωπίσετε τις ατυχίες της ζωής σας. Κάποιοι άλλοι έχετε σοβαρό θέμα με τις προσωπικές σας σχέσεις.

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να πάψετε να υπηρετείτε τον οποιονδήποτε, παρά μόνο εσάς τους ίδιους και ίδιες. Αν είστε υπάλληλοι, θα αρχίσετε να βγάζετε γλώσσα στους προϊσταμένους σας. Στις σχέσεις σας θα προσπαθήσετε να πάρετε το πάνω χέρι.

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε αρκετές δοκιμασίες που πρέπει να ξεπεράσετε. Μέσα από αυτές θα επιδείξετε κουράγιο αλλά και σκληρότητα έναντι εκείνων που προσπαθούν να σας κάνουν να νιώθετε ανάξιοι ή ανάξιες. Οι δοκιμασίες αυτές θα αναδείξουν τις πραγματικές δυνατότητες που έχετε!

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο, το μόνο που θα θέλετε είναι σεξ, και τίποτα άλλο. Αυτήν την ενέργεια θα πρέπει να την εκδηλώσετε, διότι όσο δεν κάνετε κάτι για αυτό, είναι πολύ εύκολα να παρουσιάσετε συμπτώματα διαστροφής ή υστερίας.

 

 

Εσείς οι Ιχθύες θα έχετε μία εβδομάδα η οποία θα βιωθεί εντελώς διαφορετικά από εσάς που έχετε γεννηθεί στα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερο, είναι καιρός να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο της αφομοίωσης αλλότριων προς τον χαρακτήρα σας σκέψεων, ιδεών, ακόμη και μόδας, μόνο και μόνο για να μην νιώθετε απομονωμένοι και απομονωμένες από τον κόσμο. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να γίνετε κάτι το οποίο δεν είστε. Έχετε μυαλό, κρίση και προσωπικότητα! Αναπτύξτε λοιπόν τις δικές αρετές κι ας κάνουν οι άλλοι ό,τι θέλουν.

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο δεύτερο δεκαήμερο, πραγματικά νιώθετε ότι πρέπει να ανακαλύψετε και πάλι το ποίοι και ποίες είστε από την αρχή. Η αίσθηση ότι κάτι σας λείπει. σας οδηγεί σε ένα ταξείδι όπου θα πρέπει να σφυρηλατήσετε τον πραγματικό σας εαυτό, όχι αυτόν που σας έμαθαν ότι είστε. Το ταξείδι αυτό έχει δυσκολίες και θα είναι πολύ εύκολο να χάσετε τον δρόμο σας. Αν όμως μείνετε σταθεροί και σταθερές, σας περιμένει η πληρότητα που ορίζει έναν ώριμο χαρακτήρα.

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, προσέξετε, διότι έχοντας το μυαλό σας στην εργασία αμελείτε τις υποχρεώσεις σας ως σύντροφοι. Αποτέλεσμα, ο ή η σύντροφός σας να νιώθουν ότι πνίγονται και θα κάνουν τα πάντα να απομακρυνθούν από κοντά σας. Φροντίστε λοιπον να κάνετε κάτι ώστε να μην σας φύγουν.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s