Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο : http://www.periastrologias.gr/

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Κριούς. Από την μία χρήματα κι εργασία θα βρίσκονται υψηλά στην ατζέντα σας, από την άλλη όμως θα προκύψουν προβλήματα με τις σχέσεις σας.

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς όσον αφορά στα οικονομικά σας, κι αυτό επειδή εργασιακά, σύντομα θα βρεθείτε στο ζενίθ σας. Αυτό σημαίνει ότι σας περιμένει πολύ δουλειά και με ή για πολλά άτομα. Από εσάς θα περάσουν όλες οι υποχρεώσεις, όμως, αυτού του είδους η προοπτική όχι μόνο δεν σας ενοχλεί αλλά θα την δείτε ως μία πολύ καλή ευκαιρία να αποδείξετε ότι έχετε ηγετικές ικανότητες. Το αποτέλεσμα θα είναι διπλό καθώς και χρήματα θα έλθουν (είτε από υπερωρίες είτε λόγω νέων πελατών) και θα μπορέσετε να ηρεμήσετε από το άγχος αν θα έχετε εργασία ή πώς θα πληρωθούν οι λογαριασμοί.

Οι δυσκολίες αυτών των ημερών προέρχονται από την σχέση με τον ή την σύντροφό σας. Λόγω του υψηλού φόρτου εργασίας, θα αγνοήσετε τις ανάγκες του/της, το οποίο θα οδηγήσει σε γκρίνια. Ακόμη κι έτσι, εσείς θα τον ή την αγνοήσετε οπότε εκείνος ή εκείνη, θα κοιτάξει να τις καλύψει μόνος ή μόνη του/της.

Το ίδιο σκηνικό υπάρχει και στον έρωτα. Οι ανάγκες της εργασίας υπερκαλύπτουν την ανάγκη για έρωτα.

Εσείς οι Ταύροι εξακολουθείτε να κινείστε μόνοι ή μόνες σας, σε έναν χώρο όπου αναζητάτε να βρείτε λύσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν, τα οποία δεν αφορούν μόνο εσάς, αλλά και όλους όσους αγαπάτε, και κυρίως την οικογένειά σας.

Πολλοί είναι εκείνοι που μπορούν να σας κατηγορήσουν ότι κοιτάτε μόνο το συμφέρον σας και τίποτα άλλο. Όμως, αυτό το διάστημα κάνουν λάθος. Εδώ και καιρό έχετε κλειστεί στον εαυτό σας, επειδή είτε ετοιμάζετε μεγάλα πράγματα, είτε θέλετε να κάνετε ανοίγματα σε χώρους που δεν γνωρίζετε. Αυτό όμως δεν το κάνετε επειδή φοβάστε την αποτυχία ή την απώλεια χρημάτων, ή ακόμη και την κατακραυγή του κόσμου. Η αλήθεια βρίσκεται στο γεγονός ότι το μόνο που σκέπτεστε είναι η οικογένειά σας, και οι αγαπημένοι σας, να μην στερηθούν ή να ταλαιπωρηθούν από μία δική σας λάθος επιλογή. Αυτού του είδους η απόφαση, δεν πρόκειται να παρθεί άμεσα οπότε θα συνεχίσετε να βρίσκεστε μέσα στην αβεβαιότητα. Καλό επίσης θα ήταν να αναβάλλετε κάθε είδους οικονομική δραστηριότητα, ή να κάνετε ανοίγματα. Η έλλειψη χρημάτων ή κεφαλαίου θα είναι σοβαρός ανασταλτικός παράγοντας.

Το μόνο ευχάριστο αυτών των ημερών, είτε το περιμένετε είτε όχι, είναι πως θα γίνετε γονείς! Σκεφθείτε από τώρα τι χρειάζεται να γίνει, ώστε να μη λείψει τίποτα από το μωρό σας!

Εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα λόγω των επαγγελματικών σας, αλλά ευτυχώς για εσάς θα είναι σύντομης διάρκειας.

Τα επαγγελματικά κυριολεκτικά σας πνίγουν. Το μόνο που ξέρετε να κάνετε, είναι να γκρινιάζετε επειδή κι εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε. Την μία, σας φταίει η εργασία σας και θέλετε να φύγετε, και την άλλη θέλετε επιπλέον εργασία επειδή αυτήν ξέρετε να κάνετε καλά. Αυτού του είδους η συμπεριφορά, θα προκαλέσει αρκετά νεύρα στους οικείους σας αλλά όπως είπαμε και στην εισαγωγή, αυτή η κατάσταση θα κρατήσει για λίγο.

Καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να μην κάνετε του κεφαλιού σας, και να χρησιμοποιήσετε μία άγνωστη για εσάς αρετή, την υπομονή. Οτιδήποτε κάνετε τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να γίνεται κατόπιν ωρίμου σκέψεως, να περιμένετε να κάνετε τα επόμενα βήματα αφού πρώτα έχετε χειροπιαστές αποδείξεις ότι βαδίζετε σωστά, και ό,τι κι αν συμβεί εσείς δεν θα πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας. Πάνω από όλα, θα πρέπει να σκεφθείτε όχι το δικό σας καλό αλλά το καλό των ανθρώπων που βασίζονται σε εσάς.

Ευχάριστα νέα θα έχετε εσείς που θέλετε να κάνετε παιδί. Πιθανόν να δοκιμάσετε τώρα να αποκτήσετε ή είναι ακόμα, μπορεί και να σας ανακοινωθεί ότι θα γίνετε γονείς!

Στον ερωτικό τομέα, δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείτε με άτομα που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν.

Εσάς τους Καρκίνους, σας περιμένει μία δύσκολη εβδομάδα, καθώς θα βρεθείτε είτε μπροστά σε ένα δίλημμα είτε στην ανάγκη εξισορροπήσεως καταστάσεων.

Η βασική σας ανησυχία προέρχεται από το γεγονός ότι κάποια όνειρά σας είτε δεν εξελίσσονται όπως θα τα θέλετε, είτε οι χρόνοι με τους οποίους θέλετε να γίνουν πράξη είναι υπερβολικά αργοί. Αυτός είναι και ο λόγος που μέσα σας νιώθετε ότι αυτή η αδράνεια ή η καθυστέρηση σας «σκοτώνει». Τι μπορείτε να κάνετε, ώστε να ξεπεράσετε αυτήν την περίοδο. Πρώτα από όλα, θα πρέπει να μην σταματήσετε να ονειρεύεστε. Οι επιθυμίες σας μπορούν να γίνουν πράξη, αλλά θα χρειαστεί υπομονή, επιμονή και σκληρή εργασία. Όσο κι αν προσπαθήσετε να επιταχύνετε τις καταστάσεις, τόσο θα δυσκολεύετε τις ζωές σας. Για αυτό, ηρεμήστε και προσπαθήσετε να εναρμονίσετε τα θέλω σας με την πραγματικότητα. Αν πάλι, αντιμετωπίζετε ένα δίλημμα καλό θα ήταν να κάνετε υπομονή και να μην πάρετε αποφάσεις τώρα. Όλα βρίσκονται στο μυαλό σας, το οποίο μεγαλοποιεί τις καταστάσεις και σας παράγει φόβο και άγχος.

Στον έρωτα, τα πράγματα κινούνται πολύ αργά, αλλά, αν δεν βιάζεστε, τότε κάτι καλό σας περιμένει μέσα στο επόμενο διάστημα.

Εσείς οι Λέοντες προετοιμαστείτε για μία εβδομάδα όπου το μόνο που θα σας ενδιαφέρει είναι η ικανοποίηση των σεξουαλικών σας αναγκών.

Το «πρόβλημα» που θα αντιμετωπίσετε προσπαθώντας να καλύψετε τις ανάγκες της λίμπιντό σας, είναι πως δεν υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα τα οποία θα μπορούσαν να βγάλουν από μέσα σας το ζώο, κάτι το οποίο θα σας ενοχλήσει. Κι εδώ είναι το οξύμωρο σχήμα της προσωπικότητας που θα παρουσιάσετε. Από την μία δείχνετε στον κόσμο ότι θέλετε τον ρομαντικό έρωτα, με ειδυλλιακό περιβάλλον, μουσική, συναισθήματα, Στην πραγματικότητα, αυτό που νιώθετε είναι το άγριο ζώο μέσα σας το οποίο θέλει να ξεσκίσει το θύμα του λαμβάνοντας έτσι ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, πως όσο δεν εκδηλώνεται η λίμπιντό σας, τόσο εσείς θα γίνεστε επιθετικοί κι επιθετικές. Οι πρώην θα είναι μία καλή λύση, αλλά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Οι σύντροφοι θα το καταφέρουν ως ένα σημείο. Σε αυτήν την περίπτωση μόνο όσοι και όσες ξεκινήσετε κάτι καινούριο θα επωφεληθείτε από την ενέργεια των ημερών αυτών. Κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως τις επόμενες ημέρες, είναι ο τρόπος που ζητάτε το σεξ. Μην απορήσετε εάν σας χαστουκίσουν ή απορήσουν με την ωμότητα σας.

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Παρθένους, κι από εσάς θα εξαρτηθεί εάν θα είναι καλή ή όχι. Οι ημέρες αυτές θα βγάλουν στην επιφάνεια όλες τις πτυχές του χαρακτήρα σας, και οι θετικές αλλά και οι αρνητικές, κάνοντάς τες γνωστές σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε.

Αν επικρατήσει η θετική πλευρά του χαρακτήρα σας, τότε θα μπορέσετε να δώσετε στον κόσμο να καταλάβει ότι δεν είστε μόνο για να προσφέρετε υπηρεσίες. Έχετε όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμίες, πάθη, τα οποία θέλετε να γίνουν πραγματικότητα.  Η δύναμη της θελήσεως και το κουράγιο θα λάμψουν μέσα από τις αντιξοότητες  και με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που σας βάζουν κάποια άτομα.

Αν επικρατήσει η αρνητική πλευρά του χαρακτήρα σας, τότε τα θετικά χαρακτηριστικά σας θα μετατραπούν σε έπαρση, κάτι το οποίο θα οδηγήσει τους ανθρώπους να κινηθούν επιθετικά απέναντί σας, ειδικά όταν αρχίσετε να καταπατάτε τα δικαιώματά τους. Επιπλέον η μεμψιμοιρία και οι καυγάδες για το παραμικρό, θα σας κάνουν ακόμη πιο αντιπαθείς.

Το δέον αυτές τις ημέρες, είναι να κρατήσετε το μέτρο, διότι ό,τι κάνετε, θα το βρείτε πολύ σύντομα μπροστά σας.

Εσείς οι Ζυγοί, με μία μικρή εξαίρεση εσάς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου (επειδή έχετε και άλλα θέματα που σας απασχολούν), θα ασχοληθείτε με το πώς θα προστατεύσετε την οικογένειά σας ή τον δεσμό σας, με ποιο τρόπο θα μπορέσετε να γίνετε γονείς, πώς θα προστατεύσετε το Εγώ σας αλλά και την ατομικότητα ενάντια στην μαζοποίηση που επιχειρείται εκεί έξω.

Αυτές τις ημέρες, θα περάσετε από μία φάση αναζήτησης του ρόλου που παίζετε στην οικογένειά σας. Η κατανόηση της θέσεώς σας θα σας βοηθήσει ώστε να προστατεύσετε καλύτερα την οικογένειά σας. Ακόμη και η επανάσταση ενάντια στην καθιερωμένη μορφή της οικογένειάς σας θα είναι αρκετή ώστε να τους δώσετε να καταλάβουν ότι θέλετε να είστε ενεργός ή ενεργή σε ό,τι συμβαίνει κι όχι απλός θεατής.

Για εσάς τους Ζυγούς που θέλετε ή ετοιμάζεστε να αποκτήσετε παιδιά οι επόμενες ημέρες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι σημαίνει να είναι κανείς γονιός, τις υποχρεώσεις και ευθύνες που απορρέουν, αλλά και την ευτυχία που δίνουν εκείνα.

Εσείς οι Ζυγοί που είστε πιο κοινωνικά ευαίσθητοι θα εναντιωθείτε σε αυτήν την μαζικοποίηση που προωθείτε μέσα από τα ΜΜΕ. Δεν είστε ενάντια στο να μην υπάρχουν διακρίσεις, όμως είστε ενάντια σε οτιδήποτε καταπιέζει το Εγώ, την ατομικότητα, την προσωπική ελευθερία, την ελευθερία να λέει κανείς την γνώμη του, ακόμη κι αν δεν συμφωνούμε με αυτήν.

Μία περίεργη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Σκορπιούς, όχι τόσο σε γεγονότα, όσο σε προσωπικές επιλογές.

Το διάστημα αυτό, βγάζετε στην επιφάνεια μία περίεργη κατάσταση. Το μυαλό σας συνήθως έχει τρομερές ικανότητες, αλλά τώρα φαίνεται να κάνετε ό,τι κάνουν και οι άλλοι. Για κάποιον λόγο, θέλετε να γίνετε κοινοί άνθρωποι, αρεστοί στο πλήθος, συμφωνώντας  σε οτιδήποτε κάνουν, ακόμη κι αν εσάς σας φαίνονται γελοία. Κάποιοι από εσάς θα το κάνετε επειδή δεν θέλετε άλλο την μοναξιά, κάποιοι άλλοι ώστε να μην δείχνετε άλλο παράξενοι και μονόχνωτοι. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, εσείς θα νιώσετε την ανάγκη να φορέσετε χαρωπά χρώματα (τέλος το μαύρο;), να μιλάτε πιο ήρεμα και για ανέμελα θέματα, να γίνετε πιο χαριτωμένοι στις κινήσεις σας, και όλα αυτά για να γίνετε ένα ακόμη μέλος της ομάδας. Διασκεδάστε αυτήν την περίεργη κατάσταση που θα ζήσετε διότι κάποια στιγμή θα βαρεθείτε να μιμείστε το πλήθος, θα δείτε τον εαυτό σας στον καθρέπτη πως θα έχετε γίνει, και τότε θα ξυπνήσει και πάλι ο Σκορπιός μέσα σας! Μέχρι τότε, ετοιμαστείτε να ξοδέψετε αρκετά χρήματα αλλά και για ερωτικές επιτυχίες!

Για εσάς τους Τοξότες οι επόμενες ημέρες θα σας φωνάζουν ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σας και ό,τι επιλογές κάνετε θα έχουν επιπτώσεις.

Στην ζωή σας, αν μη τι άλλο, είστε τυχεροί. Όχι όμως αυτήν την εβδομάδα. Η τύχη σας στερεύει επειδή πρέπει να ψάξετε μέσα σας τι λάθος κάνετε, για ποιον λόγο δεν νιώθετε χαρούμενοι ή χαρούμενες, γιατί οι σχέσεις με τους ανθρώπους δεν σας δίνουν τόση χαρά όσο παλαιότερα. Αυτό το ταξίδι στον εσωτερικό σας κόσμο θα κρατήσει λίγο, τα μαθήματα όμως που πρέπει να πάρετε είναι σοβαρά. Με κανέναν τρόπο δεν πρέπει να αφήσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία (κι ας μην την βλέπετε ως έτσι) να ζήσετε όπως οι κοινοί θνητοί, όπου η τύχη δεν είναι στο λεξιλόγιό τους κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις των ζωών τους μόνοι τους. Τότε και μόνο τότε θα εκτιμήσετε κάποια πράγματα που θεωρείτε δεδομένα.

Οι τυχεροί αυτών των ημερών, είστε εσείς που έχετε παιδιά. Μέσα σας, επιτέλους, ξυπνάει το πατρικό ή μητρικό φίλτρο και αποφασίζετε να είστε σοβαροί και υπεύθυνοι γονείς.

Ερωτικά, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο από το μέσο της εβδομάδος και μετά!

Εσείς οι Αιγόκεροι, μετά από ένα χαλαρό διάστημα, επιστρέφετε στις δοκιμασίες. Αυτήν την φορά τα προβλήματα εστιάζονται στην έλλειψη επικοινωνίας με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε.

Τα προβλήματα στην επικοινωνία έχουν ως αιτία κυρίως χρηματικές διαφορές. Κάποιες συζητήσεις που έγιναν πρόσφατα κατέληξαν σε αποτυχία και τώρα νιώθετε ότι κάτι πρέπει να γίνει. Επειδή εσείς δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε πίσω, θα αναγκάσετε εκείνους να έλθουν να σας βρουν. Οι συζητήσεις θα γίνουν σε έντονο κλίμα και δύσκολα θα μπορέσετε να έλθετε σε συμφωνία. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να υποχωρήσει η άλλη πλευρά καθώς εσείς μένετε αμετακίνητοι. Προσέξτε όμως διότι τώρα μπορεί να υποχωρήσουν, όμως κάποια στιγμή θα επανέλθουν και τότε εσείς θα είστε οι χαμένοι της υπόθεσης. Για αυτό φροντίστε να έλθετε σε συμφωνία τώρα, που έχετε ακόμη το πάνω χέρι.

Ευτυχώς που αυτό το διάστημα η διάθεση για δημιουργία και έρωτα αρχίζει και αλλάζει προς το καλύτερο, το οποίο σημαίνει πως όλες οι δυσκολίες των ημερών αυτών μπορούν να απαλύνουν με το στοργικό χάδι ενός εραστή ή ερωμένης, ή, να ασχοληθείτε με πράγματα και ανθρώπους που σας δίνουν χαρά.

Εσείς οι Υδροχόοι θα έχετε μία αρκετά γεμάτη εβδομάδα, καθώς πολλοί τομείς της ζωής σας επηρεάζονται.

Οικονομικά, προσέξτε διότι με την ίδια ευκολία που μπορείτε να έχετε χρήματα, με την ίδια ευκολία μπορείτε να τα χάσετε. Θα πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι τα χρήματα δύσκολα μπορούν να βρεθούν, για αυτό δεν πρέπει να τα σκορπάτε αριστερά δεξιά, ειδικά για αγαθοεργίες.

Οι σχέσεις σας, περνούν μία φάση αναπροσαρμογής καθώς προσπαθείτε να επαναπροσδιορίσετε τον ρόλο που έχει ο ή η σύντροφος στην ζωή σας. Αν αισθάνεστε ότι σας δίνει την ασφάλεια που θέλετε, ότι σας εκτιμά για αυτό που είστε, τότε, χαλαρώστε και δείξτε του/της την αγάπη σας με πιο ήρεμο και γλυκό τρόπο. Αν δεν τα κάνει όλα αυτά, προκειμένου να νιώθετε ότι πνίγεστε σκεφθείτε τι μπορείτε να αλλάξετε ώστε να γίνει λειτουργική η σχέση σας. Ίσως κι εσείς θα πρέπει να δείτε τις ανάγκες του πριν αρχίσετε να τον ή την κατηγορείτε.

Συναισθηματικά, θα βρεθείτε σε μία φάση όπου θα πρέπει να ισορροπήσετε ανάμεσα στις παρελθοντικές εμπειρίες που σας πλήγωσαν, και την ανάγκη να πατήσετε γερά στα πόδια σας. Ό,τι έγινε έγινε. Τώρα πρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας και να είστε εσείς καλά.

Εσείς οι Ιχθύες θα έχετε μία έντονη εβδομάδα, η οποία θα βιωθεί εντελώς διαφορετικά από εσάς που έχετε γεννηθεί στα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, οι φοβίες σας βρίσκονται στον μέγιστο βαθμό, το άγχος σας κοντεύει να σας πνίξει, και νιώθετε ότι η ζωή σας βρίσκεται σαν σε φουρτούνα. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι, να ηρεμήσετε την σκέψη σας, να αρχίσετε να κινείστε πιο μεθοδικά, να βάλετε ένα σχέδιο στο μυαλό σας το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσετε κατά γράμμα, και αν δεν μπορείτε να το καταφέρετε μόνοι ή μόνες σας να ζητήσετε την βοήθεια ενός ειδικού.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε στα άκρα. Αν επικρατήσει ο θετικός εαυτός σας τότε θα γίνετε οι ιδανικοί σύντροφοι, οι καλύτεροι φίλοι, οι άνθρωποι που όλοι μπορούν να βασίζονται επάνω τους. Αν όμως επικρατήσει ο αρνητικός εαυτός σας, τότε μέσα σας θα νιώθετε ένα κενό που δύσκολα μπορεί να καλυφθεί. Ο μόνος τρόπος για να νιώσετε εσείς καλά είναι να προξενήσετε πόνο στους άλλους.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα διαπιστώσετε ότι κάποια άσχημα νέα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, σας αφήνουν με την αίσθηση ότι η ατυχία σας έχει κτυπήσει γερά. Η αλήθεια είναι πως ναι, αλλά θα πρέπει να βρείτε λύσεις και όχι να καθίσετε και να κλαίγεστε.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s