Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο: http://www.periastrologias.gr/

Ο Μάρτιος φαίνεται ότι μπήκε με το δεξί για εσάς τους Κριούς καθώς όλα τα θέματα που συσσωρεύθηκαν επάνω σας, βαίνουν προς την ολοκλήρωσή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς.

Η υπερένταση που είχατε όλο το προηγούμενο διάστημα, καταλαγιάζει και σας αφήνει σιγά σιγά στα φυσιολογικά σας επίπεδα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, λιγότερα νεύρα και λιγότερα ξεσπάσματα στους/στις συντρόφους και στους συνεργάτες σας. Επιπλέον, αυτή η μερική χαλάρωση, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τους εαυτούς σας, να βάλετε προτεραιότητες και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με ορθολογικό τρόπο.

Το μυαλό και η επικοινωνία θα γίνουν τα ισχυρότερα όπλα σας αυτές τις ημέρες, για αυτό καλό θα ήταν να τα χρησιμοποιήσετε, είτε με το να εφαρμόσετε τις ιδέες που έχετε, είτε με το να αναγνωρίσετε τι πρέπει να κάνετε, με το να καθοδηγήσετε τους άλλους με το παράδειγμά σας και όχι με διαταγές ή φωνές, με το να ζητήσετε συγγνώμη σε όλα τα άτομα που πληγώσατε με τα νεύρα σας.

Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα είναι περίεργο για εσάς καθώς περισσότερο θα σας νοιάξει να υπάρχει ρομαντισμός στις ζωές σας, παρά το σεξ. Αν συνεχίσετε σε αυτό το μοτίβο, κάτι δυνατό θα έρθει να σας χτυπήσει την πόρτα!

 

Για εσάς τους Ταύρους, ο Μάρτιος δεν φαίνεται να μπήκε ιδιαίτερα ευνοϊκά. Το μόνο πράγμα που θα σας απασχολήσει, είναι πώς θα χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας όταν υποπληρώνεστε, όταν δεν έχετε εργασία, όταν τα σχέδια που έχετε κάνει δεν σας βγαίνουν, όταν τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα.

Η αξία σας είναι δεδομένη, και κανείς δεν την αμφισβητεί. Το πρόβλημα όμως είναι, πως οι καταστάσεις που ζείτε, είτε δεν είναι υπό τον έλεγχό σας, είτε κινούνται με ταχύτερο ρυθμό από όσο μπορείτε να τις παρακολουθήσετε. Κι εδώ ξεκινούν οι δοκιμασίες σας. Έχετε ικανότητες που όμως δεν αναγνωρίζονται. Στην εργασία σας, παρότι έχετε ηγετικές ικανότητες, επιλέγονται άτομα τα οποία είναι ακατάλληλα για θέση ευθύνης, ή, ακόμη και αν δίνετε τις σωστές εντολές, κανείς δεν φαίνεται να τις εκτελεί. Αν μάλιστα υποπληρώνεστε ή χάσετε την εργασία σας, τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα για την ψυχολογία σας. Τι μπορείτε να κάνετε ώστε να ανταπεξέλθετε το δύσκολο αυτό διάστημα; Πρώτα από όλα, θα πρέπει, όσο κι αν δεν σας αρέσει, να ζητήσετε βοήθεια. Επίσης, μην χάσετε την πίστη στις δυνατότητές σας. Στην παρούσα φάση, ο χειρότερος εχθρός σας είναι οι βαθύτερες φοβίες.

Μεικτά σε συναισθήματα θα είναι τα ερωτικά σας αυτές τις ημέρες. Αν έχετε έναν/μία σύντροφο, τότε θα βγάλετε όλον τον ρομαντισμό και την αγάπη σας επάνω τους. Αν όμως είστε μόνοι/ες, θα αισθανθείτε πίκρα, απογοήτευση, μοναξιά.

 

Εσείς οι Δίδυμοι, γενικά, θα έχετε μία καλή εβδομάδα, με το βλέμμα όμως, στραμμένο στα επαγγελματικά σας.

Αυτό που σας απασχολεί, εδώ και ημέρες, είναι το θέμα της εργασίας. Πολλές ιδέες περνούν από το μυαλό σας, όπως το να δοκιμάσετε κάτι άλλο ή ότι η παρούσα σταδιοδρομία σας, σας κάνει να νιώθετε «φυλακισμένοι/ες». Το ευχάριστο γεγονός είναι πως οι μαύρες σκέψεις που περνούσαν από το μυαλό σας, σταματούν! Τώρα, επειδή το μυαλό σας δεν έχει καθαρίσει εντελώς, θα πρέπει να ακούσετε το ένστικτό σας τι σας λέει. Υπάρχουν πράγματα που δεν τα βλέπετε, και καλό θα ήταν να περιμένετε τουλάχιστον μέχρι την επόμενη εβδομάδα να πάρετε τις αποφάσεις σας, και μην ανησυχείτε, θα σας δοθούν ευκαιρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε τελικά τι θα κάνετε.

Αυτές οι ημέρες έχουν κάτι το ευνοϊκό όσον αφορά κάποια έσοδα που μπορείτε να έχετε, αλλά είναι μόνο για αυτές τις ημέρες. Είναι πολύ πιθανόν να σας ζητηθεί να κάνετε κάποια «μαύρα» ημερομίσθια ή να εργασθείτε για ένα διάστημα σε παράλληλη ανασφάλιστη εργασία. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, αυτό που σας δίνεται είναι ευκαιρία, και καλό θα ήταν να την πάρετε.

 

Μία αρκετά καλή εβδομάδα θα έχετε εσείς οι Καρκίνοι, με μόνη παραφωνία κάποια προβλήματα στην εργασία σας, αλλά και αυτά θα είναι σύντομης διάρκειας.

Η περίοδος αυτή, είναι έντονα δημιουργική για εσάς, με τα επαγγελματικά σας να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, εσείς να έχετε ηρεμήσει αρκετά, και βέβαια να έχετε, την υποστήριξη της οικογενείας σας. Επαγγελματικά, θα έχετε ραγδαίες αλλαγές από τις οποίες μόνο κερδισμένοι/ες μπορείτε να βγείτε. Σε αυτήν την φάση απλά κάνατε αυτό που έπρεπε, χωρίς να μιλάτε ή να σκέφτεστε πολύ. Στον χώρο όμως της εργασίας, θα πρέπει να κάνετε υπομονή με την εργοδοσία ή με τους πιο ηλικιωμένους συναδέλφους σας. Επειδή υπάρχει αρκετός όγκος εργασίας, θα σας ζητηθεί να εργασθείτε περισσότερο, κάτι το οποίο εσείς δεν θέλετε, αλλά αναγνωρίζετε την ανάγκη να εργασθείτε παραπάνω για να εισπράξετε επιπλέον χρήματα.

Εκεί που θα τρέχετε και δεν θα φθάνετε, με την καλή έννοια όμως, είναι στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Η περίοδος αυτή έχει μία πληθώρα δραστηριοτήτων, στις οποίες θα πρέπει να παρεβρεθείτε αυτοπροσώπως, ασχέτως εάν σε κάποιες δεν θέλετε να πάτε.

Ερωτικά διανύετε μία περίοδο έντονων, ευχάριστων και ρομαντικών συναισθημάτων, κάτι που εσείς μπορεί να αμαυρώσετε εάν σκέφτεστε το τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα. Ζήστε και λίγο το σήμερα και αφήστε το αύριο για όταν έλθει!

 

Επιτέλους! Μετά από ένα δύσκολο διάστημα, εσείς οι Λέοντες θα πάρετε μία ανάσα από όλα αυτά που σας ταλαιπώρησαν. Κάτι το γεγονός ότι το πρόβλημα των εσόδων που σιγά σιγά λύνεται, κάτι που βρίσκετε και πάλι τον εαυτό σας, θα αρχίσετε σιγά σιγά να αλλάζετε διάθεση.

Τα έσοδά σας, ας μην κρυβόμαστε, το τελευταίο διάστημα ήταν αποκαρδιωτικά. Αν και ακόμη δεν έχει τελειώσει αυτή η δύσκολη περίοδος, και μάλιστα ίσως να έχετε και κάποια νέα που μπορεί να μην σας αρέσουν, εντούτοις τα πράγματα βελτιώνονται. Τι θα πρέπει να προσέξετε ώστε να βρεθούν χρήματα στο πορτοφόλι σας; Πρώτα από όλα, δεν θα κάνετε αγαθοεργίες. Ό,τι χρήματα είναι να πάρετε να τα παίρνετε. Αν αφήνετε εκκρεμότητες, όχι μόνο δεν θα τα δείτε ποτέ αλλά θα βρεθείτε κι εκτεθειμένοι/ες έναντι των δικών σας υποχρεώσεων.

Με την χαλάρωση των ημερών αυτών, θα μπορέσετε να δείτε τις καταστάσεις της ζωής σας με άλλο μάτι. Η κρίση που ξέσπασε το προηγούμενο διάστημα, σας φέρνει την ευκαιρία που ψάχνατε για να επιβεβαιώσετε την αξία σας. Έχετε ικανότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αρκεί αυτό το διάστημα να τις ασκήσετε με δημιουργικό τρόπο και να προσαρμοστείτε στις ανάγκες των καιρών. Από εκεί και πέρα, όλα θα έλθουν από μόνα τους.

 

Εσείς οι Παρθένοι, προβλέπεται να έχετε μία πολύ δυνατή ερωτική εβδομάδα, μέσα από την οποία θα μπορέσετε να βγάλετε όλο το πάθος και τον ρομαντισμό σας.

Όσο κι αν σας φανεί παράξενο, ακόμη και το πιο άσχημο γεγονός να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως παράδειγμα ένας χωρισμός, δεν θα σας πτοήσει. Τουναντίον, θα βρείτε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο σχέσεων ή καταστάσεων που σας είχαν εγκλωβίσει και από εκεί και πέρα θα αναζητήσετε τον πραγματικό έρωτα, ο οποίος είναι εκεί έξω και σας περιμένει. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αποδεχθείτε την πρόκληση-πρόσκληση. Εκεί που όμως φαίνεται να δίνετε όλο σας το είναι, είναι σε μία παράνομη σχέση. Για τους δικούς σας λόγους, επιθυμείτε ένα άτομο το οποίο δεν είναι διαθέσιμο για σχέση. Όμως, αντί αυτό να αποτελέσει τροχοπέδη, θα αποτελέσει το έναυσμα για να ζήσετε έντονες ερωτικές και σεξουαλικές στιγμές. Φαίνεται πως το απαγορευμένο σας έλκει, κι ευτυχώς για εσάς, δεν θα σας πάρουν είδηση.

Οικονομικά, καλό θα ήταν να μαζευτείτε, επειδή τα έξοδα αυτής της περιόδου είναι μεγάλα, και όσο κι αν πιστεύετε ότι θα βρείτε χρήματα για να καλύψετε τις ανάγκες σας, κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί.

 

Εσείς οι Ζυγοί, από αυτήν την εβδομάδα και για αρκετό καιρό, εισέρχεστε σε φάση εσωστρέφειας όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Πλέον για εσάς, οι σχέσεις και οι συνεργασίες γίνονται τροχοπέδη καθώς οι επιθυμίες σας δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, κάτι το οποίο σας αναγκάζει να αποστασιοποιηθείτε από αυτά που σας συμβαίνουν. Το πρόβλημα εστιάζεται στο γεγονός ότι από την μία θέλετε να εξουσιάζετε τους/τις συντρόφους ή τους συνεργάτες σας, και από την άλλη θέλετε την έγκρισή τους σε ό,τι κάνετε επειδή δεν αντέχετε να σας εγκαταλείψουν. Για αυτό κι εσείς αυτό το διάστημα, θα προσπαθήσετε να τα καταφέρετε μόνοι/ες σας, χωρίς να βασιστείτε επάνω στους ανθρώπους που έχετε γύρω σας.

Παράλληλα, τα προβλήματα με τα οικονομικά θα ενταθούν, ειδικά εάν ο/η σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας σταδιακά αρχίζουν να μην συνεισφέρουν στον προϋπολογισμό σας ή να μην σας πληρώνουν.

Τουλάχιστον, εσείς που είστε μόνοι/ες αυτό το διάστημα, φαίνεται πως θα μπλέξετε με ένα άτομο μέσα από την εργασία σας. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα προσπαθήσετε να κρύψετε τον δεσμό σας, αλλά ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται!

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς. Στον ερωτικό τομέα θα έχετε ευχάριστα νέα, οι σχέσεις σας θα περάσουν κρίση, ενώ θα υπάρξουν εντάσεις στην εργασία σας.

Στον εργασιακό σας χώρο εδώ και καιρό υπάρχουν εντάσεις, άλλοτε αρκετά ισχυρές, άλλοτε λιγότερο. Την περίοδο αυτή όμως, οι εντάσεις, κυρίως με τους συναδέλφους σας, είναι στο κόκκινο, κάτι το οποίο προκαλεί μείωση της αποδοτικότητάς σας. Ευτυχώς που όσο περνούν οι ημέρες, θα επανέλθει ένα σχεδόν φυσιολογικό επίπεδο ηρεμίας. Παρ’ όλα αυτά, οι σχέσεις σας θα παραμείνουν τεταμένες. Όσοι από εσάς φοβάστε ότι θα χάσετε την εργασία σας, μπορείτε να ηρεμήσετε καθώς δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Οι σχέσεις σας εισέρχονται σε μία περίοδο όπου τα προβλήματα της καθημερινότητας ή της ρουτίνας θα περνούν σε αυτές. Έτσι, θα παρουσιάσετε το φαινόμενο από την μία να φωνάζετε ότι μόνο εσείς παλεύετε για την σχέση σας, και από την άλλη να παρακαλάτε να μην χωρίσετε διότι δεν θα αντέξετε την μοναξιά.

Στον ερωτικό τομέα πάντως, τα πράγματα είναι πολύ ευχάριστα καθώς για ένα διάστημα θα βγει στην επιφάνεια ο ρομαντικός εαυτός σας και θα γλυκάνετε αρκετά. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να πλησιάσετε και να σας πλησιάσουν άτομα τα οποία επιθυμείτε ή σας επιθυμούν, χωρίς να σας φοβούνται.

 

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει μία σύντομη περίοδο, όπου πραγματικά εσείς οι Τοξότες θα δείχνετε σαν να πάσχετε από διπλή προσωπικότητα.

Οι δομικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στα οικονομικά σας, στο σώμα σας, στις ιδέες σας, ακόμη και στο πόσο ασφαλείς νιώθετε, έχουν ένα τίμημα. Επειδή είστε άνθρωποι που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους όταν δεν έχουν κάτι για να πιαστούν, αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις που σας συμβαίνουν σαν έφηβοι/ες. Κι εδώ εμφανίζεται το οξύμωρο, που σας κάνει να φαίνεστε ότι πάσχετε από διπολική διαταραχή, καθώς, από την μία δείχνετε σοβαροί/ες, και από την άλλη βλέπετε τα πράγματα ανάλαφρα, την μία επιδεικνύετε σοφή προσέγγιση σε αυτά που σας απασχολούν, και μετά από λίγο επιδεικνύετε τρομερή απερισκεψία. Αυτό που πρέπει να κάνετε ώστε να λειτουργήσει θετικά για εσάς αυτή η περίοδος, είναι να σταματήσετε να λέτε στους εαυτούς σας ότι όλα πάνε καλά. Πρέπει να επιδείξετε σοβαρότητα και σύνεση ώστε να βγείτε κερδισμένοι/ες από τις δοκιμασίες σας. Κι εδώ καλό θα ήταν να ακούσετε τις γυναίκες της ζωής σας. Εκείνες έχουν να σας προσφέρουν λύσεις οι οποίες θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδά σας.

Στον έρωτα, είτε είστε δεσμευμένοι/ες είτε ελεύθεροι/ες θα νιώσετε την ανάγκη για έντονες σεξουαλικές στιγμές. Ευτυχώς για εσάς που αυτές τις ημέρες, όλοι/ες είναι δεκτικοί/ες στις προτάσεις σας!

 

Για εσάς τους Αιγόκερους φαίνεται πως ο Μάρτιος μπήκε με το δεξί, καθώς άλλη μία καλή εβδομάδα σας περιμένει!

Η καλή διάθεση θα σας βοηθήσει να έλθετε σε επαφή με την οικογένειά σας, και μαζί τους να περάσετε όμορφες στιγμές. Είναι καιρός να ανοίξετε διάλογο μαζί τους, να τους πείτε τα προβλήματά σας, να διασκεδάσετε μαζί τους, να λύσετε τυχόν προβλήματα που έχετε μεταξύ σας, να κάνετε πράγματα μαζί ώστε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

Εσείς που είστε δεσμευμένοι/ες, θα έχετε κάποιες εντάσεις με το ταίρι σας αλλά εντελώς παροδικές και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ταίρι σας, σας ζητά να βγείτε από την ηρεμία που σας διακρίνει το τελευταίο διάστημα, και να αντιμετωπίσετε τις ανάγκες τις καθημερινότητας άμεσα. Εσείς πάλι δεν θα μπείτε στον κόπο να τσακωθείτε, επειδή αυτήν την ηρεμία που νιώθετε δεν θέλετε να την χαλάσετε για κανέναν λόγο.

Κάποιοι/ες και κάποιες από εσάς, αυτήν την ηρεμία που έχετε θα την μετατρέψετε σε ρομαντισμό. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα αναζητήσετε εκείνο το άτομο που θα κάνει την καρδιά σας να κτυπήσει δυνατά από έρωτα! Μην ανησυχείτε ότι δεν θα βρείτε, διότι ο μειλίχιος τρόπος με τον οποίον θα εκφραστείτε, θα κάνει τους/τις υποψήφιους/ες εραστές η ερωμένες πολύ δεκτικούς/ές απέναντί σας.

 

Εσείς οι Υδροχόοι θα έχετε μία έντονη ερωτική και σεξουαλική εβδομάδα, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προβλήματα, σκέψεις και άγχη.

Φαίνεται, πως το Σύμπαν σας οφείλει ένα διάλειμμα από τις εντάσεις και τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό, και σας το δίνει αυτές τις ημέρες με την μορφή έντονων ερωτικών και σεξουαλικών στιγμών. Ο έρωτας, και ειδικά το σεξ θα σας βοηθήσουν να πετάξετε από επάνω σας για λίγο τα προβλήματα και το άγχος που προκαλούν εκείνα. Αν δεν είστε απότομοι/ες με την συμπεριφορά σας ή πολύ ωμοί/ές σε αυτό που ζητάτε, τότε, να περιμένετε να έχετε θετική ανταπόκριση από το ταίρι σας ή από υποψήφιους/ες εραστές ή ερωμένες.

Από εκεί και πέρα, οι αποφάσεις που πήρατε, καλώς ή κακώς δρομολογούνται, οπότε οι ευκαιρίες που σας δόθηκαν θα προχωρήσουν, ή, θα πάψουν να υφίστανται, οπότε ότι έγινε, έγινε. Από εδώ κι εμπρός, κοιτάξτε μόνο μπροστά.

Οικονομικά, αυτό το διάστημα θα είστε ελαφρά καλύτερα από τις προηγούμενες εβδομάδες. Αν έχετε οικονομικές προτάσεις που μπορούν θεωρητικά να λύσουν το πρόβλημά σας, προσέξτε να είστε αρκετά επιφυλακτικοί/ές. Αυτήν την εβδομάδα μην συμφωνήσετε σε τίποτα.

 

Μία καλή εβδομάδα, μετά από αρκετό καιρό, θα έχετε εσείς οι Ιχθύες, καθώς η διάθεσή σας αλλάζει προς το καλύτερο, και επιπλέον βγάζετε και τον ρομαντικό εαυτό σας στην επιφάνεια.

Ένα διάλειμμα από τις δοκιμασίες σας χρειάζεται, και το Σύμπαν σας το δίνει απλόχερα ώστε να ηρεμήσετε. Αν και τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται, εν τούτοις φαίνεται πως κάτι αλλάζει και η ελπίδα αναγεννάται μέσα σας. Η γαλήνη που θα σας πλημμυρίσει, θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις της ζωής σας με θετική ματιά, κάτι που θα σας βοηθήσει να γίνετε και πάλι κοινωνικοί/ες, καθώς με όλα αυτά που περνάτε, είχατε χάσει τον έλεγχο και ξεσπούσατε σε όσους σας μιλούσαν. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες, θα βγάλετε πέρα από την γλυκύτητα που σας διακρίνει, και τον ρομαντισμό σας. Καλώς ή κακώς το έχετε ανάγκη να επανέλθει το ρομαντικό στοιχείο στις ζωές σας ώστε να αποβάλετε το άγχος σας. Για αυτό, φτιάξτε ατμόσφαιρα στον χώρο σας, ανάψτε κεριά ή στικάκια για να αρωματίσετε τον χώρο σας, καθίστε και μιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και όλα θα πάνε καλά.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε οπωσδήποτε είναι να μην κλείσετε συμφωνίες αυτό το διάστημα, κυρίως για εργασία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι νιώθετε πως κάτι δεν σας στέκει καλώς. Το ένστικτό σας είναι σωστό, για αυτό αφήστε τις αποφάσεις για την επόμενη εβδομάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s