Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

 

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr/

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Κριούς, με εντάσεις και αρκετή ταλαιπωρία. Αφορμή για αυτά που θα συμβούν, θα είναι η υπερένταση στην οποία ήδη βρίσκεστε και η οποία μέσα στις επόμενες ημέρες θα ενταθεί.

Αυτό που νιώθετε εσείς οι Κριοί, είναι την αδρεναλίνη σας να κτυπά κόκκινο επειδή θέλετε να κάνετε πράξη τις επιθυμίες σας, οι οποίες είναι αρκετές. Το πρόβλημα είναι πως αυτή η κατάσταση είναι «τεχνητή», με αποτέλεσμα, ναι μεν να κινείστε, αλλά να μην μπορείτε να ορίσετε τους εαυτούς σας, κάτι το οποίο προκαλεί ήδη, και θα εντείνει τις επόμενες ημέρες τις εντάσεις, τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις ή τους συνεργάτες σας. Επί της ουσίας, εργάζεστε στο 200% των δυνατοτήτων σας, και αυτό αργά ή γρήγορα θα σας βγει σε υπερκόπωση. Προσωρινά, αυτό που νιώθετε είναι μία σχετική ευφορία και πολύ καλή διάθεση, για αυτό άλλωστε δεν θα καταλάβετε τι σας συμβαίνει και ότι είστε με δανεικό χρόνο. Το κακό είναι πως δεν έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας, για αυτό αναμένεται να ξεσπάτε στους/στις συντρόφους και στους συνεργάτες/συνάδελφους.

Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα είναι μεικτό και ακραίο σε συναισθήματα. Από την μία μπορεί να σας πιάσει η πλήρης απάθεια, και από την άλλη να βγάλετε έναν απίστευτα σεξουαλικό και βίαιο εαυτό, ο οποίος χρειάζεται σεξ για να ηρεμήσει.

 

Εσείς οι Ταύροι, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχετε εισέλθει σε μία διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης, όπου κάθε δυσκολία είναι και ένα σφυρηλάτημα το οποίο απομακρύνει το ακάθαρτο μέταλλο, και αναδεικνύει τον χρυσό που κρύβετε μέσα σας.

Οι ταλαιπωρίες που έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, θα συνεχιστούν και αυτές τις ημέρες. Οι δοκιμασίες θα εναλλάσσονται η μία με την άλλη, και, ανάλογα με το ωροσκόπιό σας, κάποιοι/ες από εσάς θα απαυδήσουν με όλα αυτά που θα βιώνετε, ενώ κάποιοι/ες άλλοι/ες από εσάς θα διατηρήσετε, έστω και δύσκολα, την ψυχραιμία σας. Όμως, αυτές οι δοκιμασίες, και οι οποίες δεν πρόκειται να σταματήσουν, είναι σαν να σας έχουν σε αμόνι. Όσο σας κτυπούν, τόσο εσείς σφυρηλατήστε. Η φωτιά πετάει από επάνω σας το ακάθαρτο μέταλλο, δηλαδή τα αρνητικά σας γνωρίσματα (ζήλια, τεμπελιά, ηδυπάθεια, κ.α.), και αρχίζει να φαίνεται ο χρυσός που κρύβεται μέσα σας, δηλαδή η ευγενική και πλούσια φύση σας, αυτή που λάμπει και θα λάμπει για πάντα. Αυτή η διαδικασία είναι αργή, τα οφέλη θα τα δείτε πολύ αργότερα, για αυτό είναι πολύ εύκολο να υποπέσετε στην απελπισία. Καλό θα είναι να είστε έτοιμοι/ες, για αυτό το ενδεχόμενο.

Ερωτικά, προετοιμαστείτε να έλθετε σε επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν σας. Σε πρώτη φάση θα δείχνει φίλος/η σας. Αν όμως δείξετε αδυναμία, θα μπλέξετε μαζί του/της και το αποτέλεσμα δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι θετικό.

 

Εσείς οι Δίδυμοι, με αυτήν την εβδομάδα εισέρχεστε σε μία δύσκολη περίοδο όπου μέσα από αυτήν θα πρέπει να αποδείξετε πόσο άξιοι/ες είστε, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στο γενικό. Οι δοκιμασίες αυτές που έχετε μπροστά σας, αφορούν κυρίως την επαγγελματική σας σταδιοδρομία αλλά και τις σχέσεις σας, τόσο τις προσωπικές όσο τις επαγγελματικές.

Προσέξτε αυτό το διάστημα, διότι ξεκινούν επαγγελματικά προβλήματα τα οποία θα προκληθούν εξαιτίας ιδεοληψιών και διαλύσεως σχέσεων ή συνεργασιών. Τα προβλήματα αυτά, έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, για αυτό, άμεσα δεν έχετε την ευθύνη των εξελίξεων που θα πραγματοποιηθούν. Απλά, η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι μπροστά σε αυτές τις αλλαγές εσείς θα αισθανθείτε αδύναμοι/ες. Μπορεί να διαψευσθούν προσδοκίες που είχατε ως προς την σταδιοδρομία σας, να σας εξαπατήσουν σε θέματα εργασίας, να διαλυθεί μία επαγγελματική συνεργασία και να βρεθείτε μπροστά σε ένα αδιέξοδο. Τι μπορείτε να κάνετε εσείς για αυτά που θα συμβούν; Πρώτα από όλα θα τα αφήσετε να εξελιχθούν, ώστε να δείτε τι αντίμετρα θα πρέπει να πάρετε. Δεύτερον, να κλείσετε τα αυτιά και τα μάτια σας σε ό,τι συμβεί. Τρίτον, κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Από εκεί και πέρα, υπομονή.

Στις προσωπικές σας σχέσεις, προσέξτε, διότι αυτό το διάστημα μπορεί να διαλυθεί η σχέση σας εξαιτίας συσσωρευμένων λαθών ή αβλεψιών. Αν θέλετε να χωρίσετε, αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν. Αν όχι, τότε θα πρέπει να βρείτε τα λάθη που έγιναν και να τα διορθώσετε.

 

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Καρκίνους καθώς η περίοδος των ιδεοληψιών τελείωσε για εσάς.

Εδώ και κάποιες ημέρες, είχατε μπλέξει στον κυκεώνα των ιδεοληψιών, δηλαδή, όνειρα, ιδέες, ιδεολογίες, τα οποία τελικά, το μόνο που κατάφερναν, ήταν να σας πληγώνουν επειδή δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Αυτή η κατάσταση αλλάζει. Εξακολουθείτε να έχετε τα όνειρα και τις ιδέες σας, αλλά πλέον έχετε απεγκλωβιστεί από την φαντασίωση. Αυτό που σας μένει, είναι η ανάγκη να φτάσετε ψηλά, να κάνετε τα όνειρά σας πράξη, να μην αφήσετε κανέναν να επηρεάσει ή να μειώσει αυτό που θέλετε. Κι εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσετε τους/τις συντρόφους σας, οι οποίοι/ες δεν σας άφησαν να βολοδέρνετε και σας έδειξαν ότι μπορείτε να καταφέρετε. Μπορείτε επίσης να ευχαριστήσετε τους φίλους και τους συνεργάτες σας, οι οποίοι σας στάθηκαν στις πιο δύσκολες στιγμές, και την πίεση που άσκησαν, ώστε να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο των ιδεοληψιών σας.

Αν είστε μόνοι/ες αυτό το διάστημα, και είχατε μία γνωριμία πρόσφατα, να μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Πρόκειται για μία καλή περίπτωση!

 

Οι δύσκολες ημέρες συνεχίζονται για εσάς τους Λέοντες, και αυτήν την εβδομάδα. Αν και, ως επί τω πλείστον, έχετε ξεφύγει από την μαυρίλα που προκαλεί η αμφισβήτηση των άλλων για τις ικανότητές σας ή για την προσφορά σας, εντούτοις η αδυναμία να κάνετε κάτι για να αλλάξετε την εικόνα σας είναι έκδηλη. Ο φόβος για το αύριο, και κυρίως για τα έσοδα, προκαλεί παράλυση τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και σε σωματικό. Μπορεί να μην το δείχνετε, αλλά αυτήν την περίοδο είστε και ευαίσθητοι/ες και αδύναμοι/ες σωματικά. Αυτό που θα φαίνεται στον κόσμο θα είναι οι μεγάλες κι έντονες μεταβολές στην ψυχολογία σας. Την μία θα είστε αισιόδοξοι/ες και μετά από λίγο, η απαισιοδοξία θα σας κτυπά την πόρτα. Πολλοί/ες από εσάς, ίσως να καταφύγουν σε φάρμακα, ποτό ή τσιγάρο. Κάποιοι/ες από εσάς θα παρουσιάσετε συμπτώματα πανικού (ταχυκαρδίες, αδυναμία αναπνοής). Τουλάχιστον όλα αυτά που αναφέραμε, θα κρατήσουν μόνο για αυτήν την εβδομάδα, οπότε κάντε λίγη υπομονή.

Στον έρωτα θα βρεθείτε ανάμεσα σε ένα δίλημμα το οποίο θα σας προβληματίσει. Το ένα είναι το σεξ και το άλλο η σχέση. Σεξουαλικά είστε αρκετά υποτονικοί/ές επειδή θέλετε και δεν θέλετε να έχετε σχέση. Αυτό που θέλετε όμως, είναι να εκδηλώσετε την λίμπιντό σας όσο πιο άγρια γίνεται!

 

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Παρθένους, καθώς θα προκύψουν προβλήματα με τους/τις συντρόφους σας ή τους συνεργάτες σας.

Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως τις σχέσεις σας, είτε είναι προσωπικές είτε είναι επαγγελματικές. Η αδυναμία συνεννοήσεως, η επαναφορά προσώπων από το παρελθόν, η αδυναμία να δείτε το πραγματικό πρόσωπο των ανθρώπων που είναι δίπλα σας, είναι μερικά από αυτά που περιμένετε να συμβούν. Όλα βέβαια ξεκινούν επειδή τυφλωμένοι/ες από τις ανάγκες σας, δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Οπότε, μέσα στις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσετε απεγνωσμένα να λάβετε από τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας, μία καλή κουβέντα, έναν παρηγορητικό λόγο, κάτι το οποίο να σας κάνει να νιώσετε σιγουριά. Και εδώ είναι το αδύναμο σημείο σας. Οι άνθρωποι που θα επιλέξετε να εμπιστευθείτε το επόμενο διάστημα, είτε έχουν τα δικά τους προβλήματα και δεν μπορούν να ασχοληθούν με τα δικά σας, είτε θα εκμεταλλευτούν την αδυναμία σας είτε θα αδιαφορήσουν πλήρως για ό,τι σας συμβαίνει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτές τις ημέρες είναι να μην ανοιχτείτε. Προσπαθήστε, όσο μπορείτε, να ξεπεράσετε τις δυσκολίες μόνοι/ες σας.

Αν είστε παντρεμένοι/ες ή δεσμευμένοι/ες είναι πολύ πιθανόν ο/η σύντροφός σας να περάσει μία δύσκολη ασθένεια.

 

Εσείς οι Ζυγοί, που ο κόσμος να χάνεται δίπλα σας, το μόνο που θα σας ενδιαφέρει είναι οι σχέσεις σας, προσωπικές ή επαγγελματικές.

Οι δοκιμασίες που περνάτε με τους/τις συντρόφους σας ή με τους συνεργάτες σας είναι αρκετές. Όμως, για ό,τι περνάτε δεν φταίνε αυτοί/ες αλλά εσείς. Αυτό που νιώθετε είναι ότι πρέπει να αποδείξετε την αξία σας στους άλλους. Αυτό είναι θεμιτό, αρκεί να γίνει σωστά. Οι δοκιμασίες που περνάτε επί της ουσίας αφαιρούν από επάνω σας τα αρνητικά χαρακτηριστικά σας, έως ότου από μέσα σας να λάμψει ως χρυσός ο πραγματικός εαυτός σας. Όμως, επειδή δεν έχετε στήριξη από πουθενά θα είναι πολύ εύκολο να αναλωθείτε σε στείρες συγκρούσεις ή σε άτομα που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Αν το κάνετε αυτό, τότε θα κοιτάτε το δένδρο και θα χάσετε το δάσος. Σκεφθείτε τι θέλετε από τους άλλους, αλλά μην προχωρήσετε σε κάποια δράση. Σύντομα θα κάνετε την αυτοκριτική σας και τότε θα διαπιστώσετε πού βρίσκεστε πραγματικά και που πατάτε.

Ερωτικά, αν έχετε απογοητευθεί από όλους/ες εκείνες που δεν ξέρουν τι θέλουν, μήπως θα ήταν καλό να κοιτάξετε σε μεγαλύτερες ηλικίες που είναι πιο κατασταλαγμένοι/ες;

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς. Από την μία βγαίνετε από τις ερωτικές ιδεοληψίες που σας ταλαιπωρούσαν καιρό τώρα, και από την άλλη, θα υπάρξουν προβλήματα με την εργασία σας.

Ο έρωτας για εσάς τους Σκορπιούς, αν αφεθεί ελεύθερος, χωρίς κανέναν έλεγχο, τότε από κάτι υπέροχο, γίνεται δηλητήριο. Οι ιδεοληψίες σας είναι αυτές που ουσιαστικά σας καταστρέφουν, καθώς άπαξ και σας μπει μία ιδέα στο μυαλό, πολύ δύσκολα την αποβάλλετε. Ευτυχώς που αυτήν την εβδομάδα αποφασίζετε ότι αρκετά με καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος, πόνο, ζήλεια, κτητικότητα, και όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που σας διαλύουν ψυχολογικά. Για αυτό κι εσείς, θα αναγνωρίσετε την ανάγκη να κάνετε μία νέα αρχή, απαλλαγμένη από κάθε τι αρνητικό. Με αυτόν τον τρόπο, και πάλι θα αρχίσετε να ζείτε τον έρωτα όπως πραγματικά είναι!

Από την άλλη, τα συσσωρευμένα προβλήματα στην εργασία σας εκρήγνυνται. Οι τσακωμοί θα είναι συχνοί και απότομοι αλλά σύντομοι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει διάθεση συμφιλιώσεως, ακόμη κι αν προσωρινά πάψετε να τσακώνεστε. Εσείς αργά η γρήγορα θα ξεσπαθώσετε ξανά.

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι και για εσάς τους Τοξότες η καινούρια εβδομάδα. Από την μία η λίμπιντό σας θα κτυπήσει κόκκινο, από την άλλη επανέρχονται τα προβλήματα με την οικογένειά σας.

Τα συσσωρευμένα προβλήματα με την οικογένεια φαίνεται πως είναι έτοιμα να σκάσουν. Ακόμη και τώρα, δείχνετε σαν να μην σας ενδιαφέρει το τι συμβαίνει, και αυτό ρίχνει λάδι στην φωτιά. Αφορμή για να εκραγεί το σκηνικό θα είναι είτε νέα που θα μάθετε, είτε θα ανοίξετε συζήτηση για κάτι άσχετο, αλλά που σύντομα θα πάει εκεί που πονάει. Αν έχετε παιδιά, ετοιμαστείτε για έντονους διαπληκτισμούς μαζί τους. Μπορεί επίσης το πρόβλημα που θα επανεμφανιστεί, να είναι θέματα υγείας με τους γονείς ή τους/τις συντρόφους σας.

Από την άλλη όμως, η λίμπιντό σας βρίσκεται στον ύψιστο βαθμό και θα ψάξετε απεγνωσμένα να καλύψετε τις σεξουαλικές σας ανάγκες. Μάλιστα είναι τόσο έντονη που δεν θα σας νοιάξει με ποιον/α θα πάτε, αρκεί και μόνο να εκτονωθείτε. Και βέβαια θα γίνετε τόσο ωμοί/ές που θα φθάσετε στα όρια της παρεξήγησης. Επίσης, τα νεύρα της περιόδου αυτής, οφείλονται σε αυτό το γεγονός, για αυτό φροντίστε και με κάποιο τρόπο να «κάψετε» αυτήν την έντονη ενέργεια που έχετε μέσα σας.

 

Πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Αιγόκερους, καθώς θα αποφασίσετε ότι είναι καιρός να κάνετε πράγματα για εσάς και την οικογένειά σας παρά να κυνηγάτε μόνο τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Ένα διάστημα αυτοαμφισβήτησης, οικονομικών προβλημάτων, ακόμη και θεμάτων υγείας, βαίνει προς το τέλος του. Μέσα από αυτά που περάσατε, αναγνωρίζετε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν, παρά να ασχολείστε μόνο με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και τη σταδιοδρομία. Ίσως είναι και ένα καλό μάθημα, ώστε να αλλάξετε κάτι από τον μονοδιάστατο χαρακτήρα σας, και να δώσετε έμφαση στα ουσιώδη, παρά στα φευγαλέα που προσφέρει η ζωή. Για αυτό πάρτε τα παιδιά σας και παίξτε μαζί τους, πάρτε τον/την σύντροφο και περάστε ουσιαστικό χρόνο μαζί, ή κάντε κάτι με τους γονείς σας!

Ερωτικά αυτό το διάστημα θα είστε ή του ύψους ή του βάθους. Το «πρόβλημά» σας είναι πως δεν ξέρετε τι θέλετε και αυτό μεταφράζεται από εσάς ως «δοκιμασίες». Στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει αυτές τις ημέρες είναι πως αρχίζετε να ξεχωρίζετε τις πραγματικές ανάγκες σας από τις φευγαλέες.

Αν έχετε να κάνετε εσείς ένα χειρουργείο ή κάποιος από τους γονείς σας, αυτό θα πάει πολύ καλά.

 

Εσείς οι Υδροχόοι, αν μη τι άλλο, θα έχετε μία έντονη εβδομάδα. Από εσάς εξαρτάται εάν θα είναι καλή ή άσχημη.

Όλα τα γεγονότα που θα έχετε αυτές τις ημέρες, θα πηγάσουν από την έντονη ανάγκη σας να κάνετε κάτι. Αυτό το κάτι είναι σχετικό, αλλά σίγουρα πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό επειδή νιώθετε μία φούντωση ενέργειας την οποία θέλετε να την χρησιμοποιήσετε για αυτόν τον σκοπό. Αυτή όμως η φούντωση, όσο δεν εκδηλώνεται θα μετατρέπεται σε νεύρα, θυμό και απότομα ξεσπάσματα, ειδικά αν στην ζωή σας επικρατεί το χάος. Αντί να μείνετε σε στείρες συγκρούσεις, τί μπορείτε να κάνετε ώστε να χαλιναγωγήσετε αυτήν την ενέργεια σε κάτι δημιουργικό; Μπορείτε να ασχοληθείτε με σοβαρό κοινωνικό έργο, μπορείτε να βοηθήσετε ανθρώπους που δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες στην ζωή όπως εσείς, να ρίξετε όλο το βάρος σας στην κατάκτηση ενός στόχου, να δραστηριοποιηθείτε ακόμη και μόνοι σας (διότι αν περιμένετε από τους άλλους μάλλον δεν θα γίνει κάτι).

Ερωτικά, σύντομα θα έχετε νέα από άτομο του παρελθόντος σας, το οποίο όμως δεν θέλετε να το έχετε στην ζωή σας επειδή σας προκαλεί αναστάτωση και πόνο.

 

Μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ιχθύες, όπου οι συναισθηματικές σας μεταβολές θα είναι αρκετά έντονες.

Τι σας συμβαίνει; Το τελευταίο διάστημα νιώθετε σαν το μυαλό σας να είναι έτοιμο να εκραγεί από τις ιδέες που έχετε ώστε να φτιάξετε την ζωή σας, αλλά η καθημερινότητα, η υγεία, η εργασία, σας προκαλούν άγχος και σας αποσυντονίζουν στον μέγιστο βαθμό. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι θα έχετε κάποια νέα, όχι ευχάριστα, ή ότι το μυαλό σας γεννά φοβίες, αυτού του είδους η κατάσταση βαίνει προς το τέλος της. Κάποιοι/ες από εσάς θα αποφασίσετε ότι δεν θα είστε δέσμιοι/ες αυτού του φόβου και θα κάνετε κάτι για αυτό. Οι περισσότεροι/ες όμως από εσάς, θα ξεσπάσετε στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας απαιτώντας επιβεβαίωση, κάτι το οποίο αναγκάζει τους ανθρώπους σας να γυρίσουν και να ασχοληθούν μαζί σας χωρίς όμως να καταφέρουν να κάνουν κάτι, πέρα βεβαίως από το να διαπληκτιστούν μαζί σας. Αν όμως έχετε ευχάριστα νέα στον επαγγελματικό σας χώρο τότε όλη αυτή η αρνητική ενέργεια θα μετατραπεί σε θετική και σύντομα θα αναλάβετε δράση!

Στον έρωτα, αποφασίζετε ότι την αγάπη σας θα την δίνετε σε ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν και που μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε τον έρωτα στην μέγιστη μορφή του.

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s