Προβλέψεις

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρειτε στο : http://www.periastrologias.gr/

 

Μία εβδομάδα γεμάτη ένταση περιμένει εσάς τους Κριούς. Ανάλογα με το πώς θα την διαχειριστείτε, θα δείξει εάν θα πάει καλά ή όχι .

Κυριολεκτικά, αυτές τις ημέρες θα πετάτε φωτιά! Το σώμα σας βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φυσική του κατάσταση, η διάθεσή σας είναι πολύ ανεβασμένη, και θα θελήσετε να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας ώστε να αξιοποιήσετε πλήρως αυτήν την αίσθηση ζωντάνιας που νιώθετε. Ευτυχώς, η ζωντάνια αυτή δεν περιορίζεται μόνο στο σώμα αλλά επεκτείνεται και στις πνευματικές δυνατότητες. Το μυαλό σας, μπορεί να κατεβάσει καταπληκτικές ιδέες και άνετα μπορείτε να τις κάνετε πράξη, διότι και πιάνουν τα χέρια σας, και θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό αυτήν την περίοδο. Εμπρός λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρόν για εσάς!

 

Τι πρέπει όμως να προσέξετε; Αυτή η ενέργεια που σας έχει πλημμυρίσει είναι φωτιά, που όμως μπορεί να κάψει όλους όσους βρίσκονται δίπλα σας. Έτσι, είναι πολύ πιθανόν να είστε αρκετά οξύθυμοι/ες αυτές τις ημέρες, και να ξεσπάτε σε όλους όσους δεν κάνουν ό,τι τους λέτε, ή δεν ακολουθούν τους δικούς σας τρελούς ρυθμούς. Για αυτό προσέξτε. να μην τσακωθείτε με τους συνάδελφους, τους συνεργάτες ή τους/τις συντρόφους.

Ερωτικά αυτές οι ημέρες δεν είναι καλές, οπότε καλό θα ήταν να προσέχετε με τον θυμό σας.

 

Μία περίεργη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ταύρους. Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει αυτές τις ημέρες, είναι η έλλειψη ισορροπίας που υπάρχει μέσα σας και που θα οδηγήσει σε υπερβολές.

Αν το ωροσκόπιό σας δείχνει πως έχετε εγωκεντρική συμπεριφορά, αυτές τις ημέρες αυτή θα ενισχυθεί. Η εγωπάθεια και η αυταρέσκεια, θα κάνουν την εμφάνισή τους κι εσείς θα φαίνεστε στον κόσμο με τα καμώματά σας ως εξωφρενικοί/ές ή ακόμη και γελοίοι/ες. Αν όμως το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι είστε πράοι/ες και καλοσυνάτοι/ες, θα δείτε ότι αυτές τις ημέρες θα γίνετε θύματα της ίδιας σας της καλοσύνης. Όσο και να δίνετε, όσο κι αν προσπαθήσετε να ευχαριστήσετε τους άλλους, ό, τι κι αν τους δώσετε, όχι μόνο θα το εκμεταλλευθούν, αλλά θα σας πουν και κορόιδα. Αυτή η κατάσταση είναι ο προάγγελος εντάσεων που θα εμφανιστούν την επόμενη εβδομάδα.

Στον χώρο της εργασίας σας, υπάρχει ένα είδος κατάρρευσης της επικοινωνίας, και της διαθέσεως για συνεργασία. Οι εντάσεις αυτού του είδους, σας βρίσκουν κάθετα ενάντια και για αυτό θα προσπαθήσετε με τον τρόπο σας να επιβάλλετε την τάξη και την ασφάλεια.

Ερωτικά, φαίνεται πως αυτές τις ημέρες θα σας απασχολήσει ένα άτομο από το παρελθόν, και όχι για καλό.

 

Μία πάρα πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Δίδυμους! Μέσα από κάποιες δοκιμασίες που περάσατε, θα μπορέσετε να δράξετε την ευκαιρία που σας δίνεται, κι έτσι να βγείτε από τις δυσκολίες.

Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει αυτές τις ημέρες, είναι πώς θα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία ένα ερωτικό σας ζήτημα, το οποίο ενώ έδειχνε ότι είχε τελειώσει, αυτό επανέρχεται δριμύτερο. Ευτυχώς που αυτήν την φορά θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε επιτυχημένα, επειδή αναγνωρίσατε που ήταν οι άρρωστες πλευρές του, κι έτσι έχετε την δυνατότητα να το λύσετε άμεσα. Αν δείτε ότι λύνεται, τότε μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που το είχατε αφήσει, χωρίς όμως τα προβλήματα που είχαν μαζευτεί. Αν πάλι βλέπετε ότι δεν λύνεται, τότε πολύ απλά το κόβετε! Η διάθεσή σας είναι πάρα πολύ καλή, για να μείνετε αδρανείς σε μία ιστορία που δεν έχει να σας προσφέρει κάτι εκτός από πόνο και προβλήματα. Πέρα από το γεγονός ότι αυτήν την περίοδο είστε αρκετά ποθητοί/ές από τον περίγυρό σας, κάτι που σας κάνει να νιώθετε ανεβασμένοι/ες ψυχολογικά,  είναι ότι νιώθετε και εσωτερικά δυνατοί/ες, οπότε δεν έχετε τίποτα απολύτως να φοβηθείτε!

 

Μία καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Καρκίνους! Το γεγονός ότι έχετε ηρεμήσει αρκετά, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε θέματα με την υγεία και την εργασία σας!

Η σχετική ηρεμία που έχει επέλθει κυρίως μέσα σας, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε θέματα με την υγεία σας, τα οποία είχαν προέλθει κυρίως από απογοήτευση. Τώρα όμως, η ηρεμία και η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να τα ξεπεράσετε!

Από εκεί και πέρα, η ίδια κατάσταση θα επικρατήσει και στην εργασία σας. Η ψυχική ηρεμία και η χαρούμενη διάθεση, θα σας βοηθήσουν να συζητήσετε τα προβλήματά σας με τους κατάλληλους ανθρώπους. Μάλιστα, θα μπορέσετε να τους εκφράσετε τους λόγους της δυσαρέσκειάς σας, ή τυχόν παράπονα που έχετε. Ο ήρεμος και χωρίς ίχνος γκρίνιας τρόπος που θα μιλήσετε, θα βοηθήσει στο να εισακουστείτε. Αν όλα πάνε καλά, σύντομα οι υπεύθυνοι θα επιληφθούν των καταστάσεων, και θα προσπαθήσουν να βρουν λύσεις.

Ερωτικά, αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι και η καλύτερη, επειδή όλη σας η ενέργεια είναι εστιασμένη στα εργασιακά και στα επαγγελματικά. Αποτέλεσμα, θα έχετε εντάσεις με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, ή με τους/τις συντρόφους σας, επειδή εσείς δεν έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με τα «συναισθήματά» τους.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Λέοντες, καθώς το παρελθόν σας έρχεται στην επιφάνεια με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το βασικό πρόβλημα αυτής της εβδομάδας είναι πως εσείς έχετε όνειρα που θέλετε να τα κάνετε πράξη, ενώ υπάρχει σημαντικό ζήτημα με την εργασία, ή με την έλλειψη αυτής. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το ζήτημα της εκτίμησης που επιζητάτε από τους άλλους. Πέρα από αυτό, υπάρχει και η επιστροφή ατόμων ή καταστάσεων από το παρελθόν, που δεν πρόκειται να σας αφήσουν ήσυχους/ες. Όλα αυτά, συνθέτουν ένα σκηνικό από το οποίο εσείς θα θελήσετε να ξεφύγετε ή το οποίο μπορεί να σας παραλύσει.

Η θέλησή σας αυτή την περίοδο, παραπαίει μεταξύ της ανάγκης σας να κάνετε αυτό που ονειρεύεστε, να κάνετε κάτι σημαντικό για εσάς, και στο ότι η καθημερινότητα δεν σας αφήνει. Έτσι, φαίνεστε ότι δεν δίνετε σημασία στις ανάγκες των άλλων, παρά μόνο στις δικές σας, κάτι το οποίο σας προκαλεί τύψεις επειδή θέλετε την έγκριση των άλλων αλλά και να αποδείξετε ότι είστε άξιοι/ες. Εργασιακά, θα υπάρξουν εντάσεις, οι οποίες έρχονται να σας υπενθυμίσουν τις άμεσες υποχρεώσεις σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτές τις ημέρες, είναι να μην κάνετε τίποτα απολύτως. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να βρείτε λύσεις εκτός του πλαισίου που κινείστε συνήθως.

,

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Παρθένους, με πολύ εργασία, κάτι το οποίο θα σας γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.

Το γεγονός ότι έχετε εργασία, πετάει από επάνω σας την ανασφάλεια για το τι θα γίνει στο μέλλον. Πρώτα από όλα, βγάζει τον πιο δημιουργικό σας εαυτό, ο οποίος πλέον μπορεί να βρει λύσεις εκεί που πριν από λίγο καιρό είχατε πελαγώσει. Η κινητικότητα αυτή, έχει επιπλέον δύο ευχάριστες παραμέτρους. Πρώτον θα λάβετε χρήματα και δεύτερον θα μπορέσετε να αποπληρώσετε χρέη σας. Αυτή η διαδικασία, θα σας δώσει επιπλέον χαρά, καθώς είστε άνθρωποι που δεν τους αρέσει να οφείλουν, και που θέλουν όλες τους οι υποχρεώσεις να είναι τακτοποιημένες. Έτσι, και με συγκρατημένη αισιοδοξία, θα ατενίσετε το μέλλον με καλό μάτι!

Στον έρωτα, τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα. Αυτό που θέλετε εσείς, είναι να νιώσετε τον έρωτα στο μέγιστο, αλλά αυτήν την περίοδο περισσότερο νιώθετε την λίμπιντό σας να μιλάει, παρά το συναίσθημα. Για αυτό, αν νιώσετε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε, θα νιώσετε μία σχετική ανασφάλεια.

 

Περίεργη θα είναι για εσάς τους Ζυγούς η καινούρια εβδομάδα. Το θέμα που θα σας απασχολήσει, είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους, και τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από τις επαφές σας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Από ό,τι φαίνεται, το μοναδικό θέμα που θα σας απασχολήσει, είναι η υπερβολή με την οποία αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που έχετε στον περίγυρό σας. Κάποιοι/ες από εσάς, θα βγάλετε τον κρυμμένο εγωισμό σας, και δυστυχώς θα γίνετε καρικατούρα του εαυτού σας. Μάλιστα θα αρχίσετε να απαιτείτε ολοένα και περισσότερα δικαιώματα από τους άλλους, χωρίς όμως να κάνετε κάτι για τις αντίστοιχες υποχρεώσεις. Αποτέλεσμα, να φανείτε αυτάρεσκοι/ες, εξωφρενικοί/ες, ακόμη και γελοίοι/ες. Κάποιοι/ες άλλοι/ες από εσάς, θα περάσετε στο άλλο άκρο. Αυτό σημαίνει πως θα αρχίσετε να δίνετε τόσο πολύ σε όλους γύρω σας, που θα γίνετε θύματα της ιδίας σας της καλοσύνης. Αποτέλεσμα, να κάνετε τους άλλους να νιώθουν σαν θεοί κι εσείς θα είστε, δυστυχώς, τα κορόιδα. Επειδή αυτή η κατάσταση είναι ο προάγγελος των επικείμενων μεγάλων ανατροπών, δείτε αυτό το διάστημα ως ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτική σας.

 

Δύσκολη προμηνύεται να είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς, καθώς θα ξεσπάσουν εντάσεις οι οποίες είναι πολύ δύσκολο να μαζευτούν.

Οι εντάσεις αυτές, θα έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τα προβλήματα που θα προκύψουν στα εργασιακά, και στα επαγγελματικά σας. Φαίνεται πως κάποια προβλήματα από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια ξανά, και πυροδοτούν εντάσεις, τις οποίες λόγω του γεγονότος ότι δεν είστε σε διάθεση να συζητήσετε ή να διατηρήσετε τις ισορροπίες, θα τις αφήσετε να εξελιχθούν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Να ξέρετε όμως, ότι μπορεί βραχυπρόθεσμα να ξεσπάσετε, μακροπρόθεσμα όμως θα χάσετε.

Οι εντάσεις αυτές επίσης θα επηρεάσουν και τον ερωτικό σας τομέα, ειδικά εάν μέσα στις επόμενες ημέρες επιστρέψει ένα άτομο με το οποίο διατηρούσατε ερωτικές επαφές. Το πρόβλημα είναι, ότι αυτό το άτομο δεν επιστρέφει για καλό, με αποτέλεσμα τα νεύρα σας να ξεφύγουν από τα όρια, και να ξεσπάτε σε οποιονδήποτε ατυχή βρεθεί εκείνη την στιγμή κοντά σας. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι δεν έχετε το δικαίωμα να εκδηλώνετε τα νεύρα σας όπου βρείτε.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτές τις ημέρες είναι να ξεκολλήσετε από τις «παλαιολιθικές» ιδέες και να κάνετε κάτι καινούριο!

 

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Τοξότες, καθώς με τις αποφάσεις ή τις κινήσεις σας κάποιος θα πληγωθεί.

Όλα αυτά που θα συμβούν είναι γεγονότα που είχατε ζήσει ξανά, τον προηγούμενο μήνα. Τώρα όμως τα γεγονότα τρέχουν, χωρίς να μπορείτε να τα ελέγξετε, για αυτό θα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας, έστω κι αν το αποτέλεσμα κάποιον θα πληγώσει. Αν καταφέρετε και επιδείξετε ψυχραιμία, σύνεση και λογική, τότε θα καταφέρετε να ελέγξετε τις καταστάσεις προς όφελός σας. Μάλιστα με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να βγάλετε από μέσα σας οτιδήποτε αρνητικό, κι έτσι να αρχίσετε να χαίρεστε και πάλι την ζωή σας στον μέγιστο βαθμό. Αν δεν τα καταφέρετε, τότε η ανασφάλειά σας θα φτάσει σε πολλά επίπεδα, και θα θελήσετε να διαλύσετε οτιδήποτε σας ευχαριστεί. Για αυτό, θα πρέπει να προσέξετε τα νεύρα σας, διότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν η αφορμή για εντονότατους διαξιφισμούς.

Η ερωτική σας ζωή θα έχει και αυτή έντονες μεταβολές. Κάποιοι/ες από εσάς, είτε θα ζητάτε πολλά είτε θα δίνετε πολλά. Και στις δύο περιπτώσεις εσείς δεν θα νιώθετε χαρούμενοι/ες. Κάποιοι/ες άλλοι/ες από εσάς, θα βγάλετε όλη την ένταση που έχετε στο σεξ. Αυτή είναι και η πλέον ενδεικνυόμενη λύση!

 

Μία καλή σχετικά εβδομάδα περιμένει εσάς τους Αιγόκερους, με αρκετές δραστηριότητες, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να βγείτε λίγο από την ραστώνη που έχετε βρεθεί.

Καλώς ή κακώς, εδώ και πολύ καιρό, έχετε βρεθεί σε κατάσταση απόλυτης ηρεμίας. Δεν θέλετε να έχετε πολλές επαφές με κόσμο που δεν σας ενδιαφέρει, και γενικά θέλετε να περνάτε ευχάριστα τον χρόνο σας. Το αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλό, επειδή το είχατε ανάγκη να ηρεμήσετε, σε κάποιες άλλες όμως, δεν είναι και το καλύτερο επειδή μουχλιάζετε από την απραξία. Ευτυχώς, που αυτό το διάστημα η οικογένειά σας θα φροντίσει, έτσι ώστε να αρχίσετε να κάνετε κάτι το οποίο θα σας ξεκολλήσει από τον καναπέ, και θα χαρείτε από το γεγονός ότι έχετε κάτι καινούριο να κάνετε ή ότι μπορείτε να προσφέρετε. Ιδιαιτέρως εσείς που είστε δεσμευμένοι/ες, θα δείτε το ταίρι σας να έρχεται και να προσπαθεί να σας πάρει από το χέρι, για να κάνετε κάτι έντονο μαζί!

Ερωτικά αυτές τις ημέρες, θα έχετε μεγάλες μεταπτώσεις. Κάποιοι/ες από εσάς θα απαιτείτε συνέχεια να σας δώσουν ολοένα και περισσότερα, περισσότερη προσοχή, περισσότερο σεξ, περισσότερη επιβεβαίωση, χωρίς βεβαίως να δώσετε πίσω τίποτα απολύτως. Κάποιοι/ες από εσάς θα πρέπει να σταματήσετε να δίνετε τόσο πολύ από τον εαυτό σας, διότι στο τέλος θα σας πουν και κορόιδα.

 

Μία πολύ έντονη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Υδροχόους, η οποία θα πάει καλά ή άσχημα, ανάλογα με το πώς θα χρησιμοποιήσετε τον λόγο και την σκέψη σας.

Αν χρησιμοποιήσετε σωστά τις ικανότητές σας στον λόγο και στην σκέψη, τότε μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορέσετε να κάνετε πράξη όλα όσα έχετε στο μυαλό σας, να τα επιβάλλετε εάν χρειαστεί, αλλά το κυριότερο θα είναι ότι θα περάσετε από την αδράνεια στην πλήρη κινητοποίηση, χωρίς να χάσετε χρόνο! Αποτέλεσμα, ακόμη και οι πιο δύσπιστοι να πειστούν για τις φιλοδοξίες σας, να συμμερισθούν την αναγκαιότητα να γίνουν τα πράγματα όπως τα επιθυμείτε εσείς, και βέβαια να προσπαθήσουν να σας βοηθήσουν,

Αν όμως επικρατήσει το θυμικό έναντι της λογικής, τότε θα ξεσπάσουν εντάσεις με τον/την σύντροφο ή με τους συνεργάτες, οι οποίοι λόγω του πολύ απότομου λόγου σας θα τους προξενήσετε ανασφάλεια, θλίψη, ακόμη και διάθεση να απομακρυνθούν από εσάς. Οι σχέσεις σας τότε θα περάσουν σφοδρή κρίση, η οποία από ό,τι φαίνεται θα ξεσπάσει την επόμενη εβδομάδα. Για αυτό, φροντίστε να είστε ψύχραιμοι/ες και λογικοί/ές.

Ερωτικά, κινηθείτε σε νέες γνωριμίες και μην ψάχνετε ανάμεσα στις ήδη υπάρχουσες. Ό,τι ήταν να πάρετε από εκείνες, το πήρατε.

 

Για εσάς τους Ιχθύες, τα πράγματα αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετά δύσκολα, για αυτό οπλιστείτε με υπομονή.

Ένα από τα βασικά θέματα που πρέπει να προσέξετε, είναι η υγεία σας. Αν έχετε χρόνια προβλήματα, αυτά θα επιστρέψουν και θα σας ταλαιπωρήσουν για αρκετό χρονικό διάστημα. Επίσης, προσέξτε την διατροφή σας. Αν ξεκινήσετε να τρώτε ή να πίνετε ακανόνιστα λόγω άγχους, σύντομα θα επιβαρυνθείτε με κιλά.

Στην εργασία σας, υπάρχει αδυναμία συνεννοήσεως. Αποτέλεσμα, να υπάρχουν τάσεις αναρχίας, χάους και γενικής διάλυσης. Εσείς θα είστε εκείνοι/ες που θα επηρεαστούν από όλο αυτό το αρνητικό κλίμα, και το οποίο δεν φαίνεται να λύνεται άμεσα.

Οι περισσότεροι/ες από εσάς, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τους γονείς σας, κάτι το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε πληγωμένοι/ες, επειδή εσείς δίνετε όλη την αγάπη σας, ενώ εκείνοι, είτε έχουν δικά τους άλυτα προβλήματα, και εσείς βρίσκεστε στην μέση, είτε δυστυχώς δεν παίρνετε την αγάπη που τόσο θέλετε από εκείνους.

Το μόνο ευχάριστο γεγονός αυτών των ημερών, είναι ότι το μυαλό σας γεννά καταπληκτικές ιδέες, τις οποίες αν αποφασίσετε να κάνετε πράξη όχι μόνο θα σας φέρουν χρήματα αλλά, και το κυριότερο, θα νιώσετε και πάλι δυνατοί/ές, ικανοί/ές και σίγουροι/ες για το μέλλον σας.

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s