Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

 

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο: http://www.periastrologias.gr/

Μία μέτρια εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Κριούς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θα προκύψουν δοκιμασίες με τις σχέσεις, τα οικονομικά και τις συνεργασίες.

Εσείς αυτήν την περίοδο διανύετε ημέρες χαράς, έντασης και διάθεσης να προχωρήσετε στην ζωή σας. Από πίσω σας όμως, έρχονται και σας κυνηγούν οι σύντροφοι, οι συνεργάτες και βέβαια τα έξοδα. Όσον αφορά τους ανθρώπους που σας περιστοιχίζουν, θα πρέπει να τους αφήσετε να σας πλησιάσουν, να τους πάρετε από το χέρι και να τους οδηγήσετε εκεί που θέλετε εσείς. Όμως, θα πρέπει να τους δοκιμάσετε, διότι αυτήν την στιγμή ούτε μπορούν να τρέξουν σύμφωνα με τους δικούς σας ρυθμούς, ούτε να σκεφθούν την σχέση ή την συνεργασία σας. Περισσότερο ό, τι κάνουν, το κάνουν για τον εαυτό τους. Στο χέρι σας είναι να τους δείξετε ότι πρέπει να κάνουν κάτι αν θέλουν να είστε μαζί. Ο διάλογος είναι εύκολος να πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα, κι έτσι θα αποφύγετε τους καυγάδες. Αν έχουν επαναπαυθεί είναι καιρός να τους ταρακουνήσετε. Πρέπει να γίνετε εσείς το καθαρτήριο πυρ που θα τους αλλάξει τους ρυθμούς και, γιατί όχι, την ζωή. Δείξτε τους πως είναι να είσαι δυνατός, δραστήριος, έτοιμος για όλα και πώς να πάρουν την ζωή στα χέρια τους.

Τα έξοδα αυτών των ημερών είναι τα πάγια έξοδα που έχετε σε διάφορες εταιρίες. Αν δεν μπορείτε να τα αναλάβετε εσείς στείλτε το ταίρι σας να τους εξοφλήσει. Ίσως έτσι να μάθει ότι πρέπει να είναι και πιο υπεύθυνο.

 

Για εσάς τους Ταύρους αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι εύκολη, αλλά αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που θα προκύψουν, κάτι καλό θα έχετε να κερδίσετε.

Το βασικό θέμα που έχετε να αντιμετωπίσετε είναι η αδράνεια που επιδεικνύετε σε ορισμένα θέματα στην ζωή σας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι κινούνται ταχύτατα. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να ακολουθήσετε το παράδειγμα των ανθρώπων που ζουν τις ζωές τους στο μέγιστο, με χαρά, ένταση, δράση! Μπορεί να μην σας αρέσει κάτι τέτοιο, διότι δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία σας, αλλά αυτές οι ημέρες έχουν κάτι το διδακτικό. Ακολουθώντας το παράδειγμα τους, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας. Μπορεί επίσης να σας δοθεί η ευκαιρία που ψάχνατε, για να βρείτε εργασία ή να αναλάβετε θέση ευθύνης.

Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι περίεργα. Η ένταση των συναισθημάτων που κρύβετε μέσα σας, είναι ικανή να διαλύσει την σχέση σας ή την καινούρια σας γνωριμία, ειδικά στην περίπτωση που δεν λαμβάνετε συναισθηματική κάλυψη και ασφάλεια από το άλλο άτομο. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα πείτε ό,τι έχετε να πείτε.

 

Εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε μία γεμάτη ερωτική εβδομάδα αλλά και εντάσεις με τις γυναίκες του σπιτιού σας.

Φαίνεται πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα σας επηρεάσει θετικά, καθώς αποπνέετε έναν αέρα κτηνώδους, θα μπορούσε να πει κανείς, ερωτισμού. Για εσάς αυτές τις ημέρες δεν θα υπάρχει η λέξη ρομαντισμός, όσο το «σε θέλω τώρα». Όσο κι αν φανεί παράξενο, τα πολλά λόγια για εσάς θα είναι φτώχεια, για αυτό θα επιλέξετε την ευθεία οδό, λέγοντας αυτό που θέλετε με απλό, και ίσως ψυχρό τρόπο. Κανείς όμως δεν θα σας κατηγορήσει για αγένεια, καθώς ο τρόπος που θα μιλήσετε αλλά και ο ερωτισμός που σας περιβάλει, δημιουργούν ένα εκρηκτικό συνδυασμό, στον οποίο ελάχιστοι/ες θα μπορέσουν να αντισταθούν. Για αυτό να περιμένετε πως αυτό το διάστημα θα κάνετε πολλούς/ές «φίλους/ες»!

Προσέξετε μόνο αυτές τις ημέρες, τις σχέσεις σας με τις γυναίκες του σπιτιού σας, την μητέρα, την σύζυγο ή την κόρη. Αυτές θέλουν από εσάς να είστε πιο προσγειωμένοι/ες, και να τις βοηθήσετε στις εργασίες του σπιτιού. Μπορεί επίσης να χρειαστούν την βοήθειά σας να αντιμετωπίσουν ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας που τους προκαλεί προβλήματα.

 

Εσείς οι Καρκίνοι θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα. Θα υπάρξουν εντάσεις στην εργασία σας, δυσκολία στην επικοινωνία, ενώ θα έχετε μία απίστευτα καλή εβδομάδα με τον/την σύντροφό σας!

Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ καλά για εσάς και το ταίρι σας. Η άνεση να του λέτε τα αυτονόητα, κι εκείνος/η να τα κάνει χωρίς να προκαλεί προβλήματα, θα σας βοηθήσει να βγάλετε από επάνω σας το άγχος εάν του αρέσετε ή όχι, αν σας αγαπά ή όχι, ή αν ακόμη σας ποθεί ή όχι. Με αυτόν τον τρόπο, και τον εαυτό σας θα καθησυχάσετε και θα βγάλετε στην επιφάνεια τον συναισθηματισμό σας!

Η επικοινωνία όμως αυτήν την εβδομάδα θα είναι προβληματική, ιδιαίτερα εάν έχετε να κάνετε με πληρωμές σε τρίτους ή αν θα πρέπει να κάνετε μία νέα επαγγελματική συνεργασία. Καλώς ή κακώς, θα πρέπει να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας έστω κι αν γκρινιάζετε ότι δεν έχετε αρκετά χρήματα ή ότι όλα τα κάνετε εσείς, και κανένας δεν σας βοηθάει. Επίσης, αν είναι να κάνετε μία νέα επαγγελματική συνεργασία, προχωρήστε την τώρα που είναι ζεστές όλες οι πλευρές, μην το ψειρίζετε άλλο!

Στην εργασία θα αντιμετωπίσετε τα περισσότερα προβλήματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εσείς, ναι μεν, κάνετε σωστά την εργασία σας αλλά δεν λαμβάνετε την αναγνώριση που σας οφείλουν δε, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο λόγω της γκρίνιας σας.

 

Εσείς οι Λέοντες θα έχετε μία καλή εβδομάδα όσον αφορά στον έρωτα και την δημιουργική διάθεση, δύσκολη όσον αφορά τις σχέσεις σας.

Η εβδομάδα ξεκινά πάρα πολύ όμορφα όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη, το ίδιο και η λίμπιντό σας. Το ευχάριστο όμως πίσω από αυτήν  την καλή διάθεση, είναι πως δεν βιάζεστε να προχωρήστε να καλύψετε τις βιολογικές σας ανάγκες, αλλά, θα θελήσετε να χαρείτε το καλό κλίμα και να γεμίσετε με θετική ενέργεια τις μπαταρίες σας. Το φλερτ είναι υγεία, και αυτό θα κάνετε! Εκτός του ότι θα νιώσετε ψυχολογικά καλά, θα κάνετε και τα άτομα με τα οποία φλερτάρετε να νιώσουν κι εκείνα καλά με την σειρά τους. Η μετάδοση της αισιοδοξίας, θα φέρει το γέλιο και την χαρά στον περίγυρό σας, κάτι το οποίο έχει ανάγκη ο κόσμος με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Δυστυχώς, το ίδιο δεν θα συμβεί με τις σχέσεις σας. Εκεί υπάρχει θέμα, καθώς ο/η σύντροφός σας ζητά από εσάς να του αποδείξετε ότι μπορείτε να του παρέχετε ασφάλεια, που αν και σωστή απαίτηση, σε εσάς αυτήν την περίοδο φαίνεται ενοχλητικό. Σε βαθμό, που αν σας αρχίσει την αφόρητη γκρίνια θα σκεφτείτε να χωρίσετε. Ηρεμήστε και προσπαθήστε να δείτε και την άλλη πλευρά.

 

Την καινούρια εβδομάδα, με το πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου διάχυτο, εσείς οι Παρθένοι θα περάσετε έντονες ερωτικές στιγμές, έστω και με λίγη γκρίνια, επειδή με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε σοβαρά για το άλλο άτομο.

Όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι η λίμπιντό σας είναι αρκετά ανεβασμένη, πράγμα που σας βοηθά να νιώθετε πιο ζωντανοί/ές, πιο ορεξάτοι/ες, και πάνω από όλα με διάθεση να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Ο έρωτας ως συναίσθημα είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνετε, εκτός κι αν το άλλο άτομο εμπράκτως σας το δείχνει, είτε με δώρα, είτε με το να περνά ώρα μαζί σας, είτε με το να κάνει μικρά αλλά σημαντικά πράγματα για εσάς. Το σεξ θα είναι το κλειδί που θα σας ανοίξει την πόρτα στο να νιώσετε πληρότητα. Το κακό όπως είπαμε και στην αρχή, είναι η γκρίνια σας. Ακόμη και τώρα που όλα πάνε καλά, εσείς θα γκρινιάξετε επειδή δεν ξέρετε άλλον τρόπο για να εκφραστείτε. Η γκρίνια όμως κρύβει και την ανασφάλεια σας, ότι όλα κάποια στιγμή θα τελειώσουν. Ευτυχώς που αυτή η ανασφάλεια, σύντομα θα περάσει, κι έτσι θα μπορέσετε να ευχαριστηθείτε τις χαρές του έρωτα!

Οικονομικά, αυτό το διάστημα θα πρέπει να κινηθείτε πολύ προσεκτικά, και να μην ξεκινήσετε να ξοδεύετε χρήματα, ειδικά εάν πήρατε κάποια πρόσφατα.

 

Αν κάποιοι θα χαρούν ιδιαιτέρως αυτές τις ημέρες θα είστε εσείς οι Ζυγοί! Με την λίμπιντό σας ανεβασμένη, αλλά και με διάθεση να κάνετε κάτι για αυτό, θα κυλήσει η εβδομάδα χωρίς καν να καταλάβετε πως πέρασε!

Η έντονη διάθεση για έρωτα και σεξ, θα είναι έκδηλη αυτές τις ημέρες και καλά θα κάνετε να την μοιραστείτε με εκείνα τα άτομα που μπορούν να σας εκτιμήσουν ως εραστές ή ως ερωμένες! Μάλιστα για πολλούς/ές από εσάς, θα είναι μία περίοδος όπου θα προσπαθήσετε πολύ να μείνετε μόνο με ένα άτομο αλλά δύσκολα θα το καταφέρετε αυτό. Η διάθεσή σας να γνωρίσετε καινούριες ερωτικές εμπειρίες, θα σας οδηγήσει στο να γνωρίσετε πολλά και αντισυμβατικά άτομα. Μάλιστα οι μεγαλύτεροι/ες σε ηλικία Ζυγοί θα δοκιμάσετε να πειραματιστείτε με νεότερα άτομα από εσάς! Με αυτό το ατελείωτο κυνήγι του έρωτα, ο χρόνος θα κυλήσει χωρίς καν να το καταλάβετε. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην εκλάβετε τις γνωριμίες που θα κάνετε, ως κάτι μόνιμο. Ειδικά εσείς που είστε δεσμευμένοι/ες, είναι πολύ πιθανόν να ξεμυαλιστείτε και να θελήσετε να χωρίσετε, ειδικά εάν πιστεύετε ότι το ταίρι σας δεν σας εκτιμά ή δεν σας καλύπτει πλέον ερωτικά.

 

Μία εβδομάδα με μεικτά συναισθήματα ξεκινάει για εσάς τους Σκορπιούς. Θέματα με τα οικονομικά κυρίως, αδυναμία συνεννοήσεως με τον/την σύντροφο, αλλά και διάθεση να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που θα προκύψουν, σκιαγραφούν τα γεγονότα που θα έλθουν.

Ενώ όλα πάνε καλά στην εργασία σας, φαίνεται πως το αποτέλεσμα δεν μεταφράζεται σε έσοδα ή όσα και να βγάζετε, δεν φθάνουν για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Το γεγονός αυτό σας θα σας γεμίσει με άγχος διότι δεν μπορείτε να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα. Η αντίδρασή σας θα είναι να αρχίσετε να γκρινιάζετε, και ίσως να είστε κάπως ψυχροί/ές και απότομοι/ες με τα μέλη της οικογενείας σας. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της δυσαρέσκειας, θα το λάβει ο/η σύντροφός σας. Είναι πολύ πιθανόν για τις επόμενες ημέρες να του κρατήσετε μούτρα, επειδή θα θεωρήσετε ότι δεν σας καταλαβαίνει ή ότι δεν σας βοηθάει όπως θα έπρεπε. Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις, θα υπάρξει χωρισμός. Ευτυχώς που οι περισσότεροι/ες από εσάς αναγνωρίζετε το τι φταίει, κι έτσι όταν δείτε ότι το έχετε τραβήξει πολύ, θα κάνετε λίγο πίσω.

Από την άλλη όμως, εσείς που είστε ελεύθεροι/ες θα βρείτε την ευκαιρία να βάλετε το σεξ στην ζωή σας χωρίς να σκεφθείτε αν το άλλο άτομο είναι ο «άνθρωπος της ζωής σας». Το μόνο που θα θέλετε, είναι να ζήσετε λίγο ελεύθερα από τους περιορισμούς που εσείς οι ίδιοι/ες βάζετε στους εαυτούς σας.

 

Η καινούρια εβδομάδα θα είναι καλή για εσάς τους Τοξότες, όσον αφορά την κοινωνική κι ερωτική σας ζωή, δύσκολη όμως για τις σχέσεις σας.

Η περίοδος αυτή έχει κάτι το ευνοϊκό για εσάς, ίσως γιατί είστε πιο ισορροπημένοι/ες εσωτερικά, κάτι το οποίο βγαίνει κι εξωτερικά. Ο τρόπος που επικοινωνείτε με τον κόσμο έχει κάτι το φιλικό, το οποίο σας κάνει πολύ αγαπητούς/ές. Για αυτό άλλωστε η κοινωνική σας ζωή θα αυξηθεί, αλλά θα βγαίνετε με άτομα που εκτιμάτε και όχι με όποιον βρείτε. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα αρχίσετε να έχετε επαφές με πρώην ερωτικούς συντρόφους, ή, αν έχετε παιδιά θα πάρετε χαρές από αυτά!

Το καλό με όλη αυτήν την κοινωνικοποίηση, θα είναι και η αύξηση των ερωτικών επαφών. Το τελευταίο διάστημα νιώθετε την λίμπιντό σας ιδιαιτέρως αυξημένη, αλλά ακόμη βρίσκεστε στην διαδικασία του φλερτ, με πολλούς/ές και διαφορετικούς/ες υποψηφίους/ιες. Σύντομα όμως, θα περάσετε στην πλήρη εκδήλωση της λίμπιντό σας, αλλά μόνο με ένα άτομο, και με αυτό θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές!

Προσέξτε όμως εσείς οι δεσμευμένοι/ες, διότι το ταίρι σας γκρινιάζει πολύ αυτήν την περίοδο, επειδή αισθάνεται ότι δεν το προσέχετε. Δώστε του προσοχή, διότι δεν το έχει σε τίποτα να σας αφήσει.

 

Μία καλή εβδομάδα περιμένει εσάς του Αιγόκερους, με μόνο μελανό σημείο την δυσκολία να κοιμηθείτε.

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με εσάς να αισθάνεστε πολύ καλά, δυνατοί/ες και έτοιμοι/ες για οτιδήποτε σας τύχει. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της ενέργειας θα το ξοδεύσετε στο να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, μέσα από την εργασία που ασκείτε. Η τύχη, έστω και με αργούς ρυθμούς, είναι με το μέρος σας και ό,τι κι αν κάνετε σας βγαίνει!

Όμως, και αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι το νευρικό σας σύστημα. Επειδή αυτές τις ημέρες θα δυσκολευτείτε να κοιμηθείτε, προφανώς λόγω παροδικού άγχους, θα έχετε δυσκολία στην συγκέντρωση και ίσως μία δυσκολία στην αναπνοή. Ευτυχώς, όλα αυτά θα διορθωθούν πριν ολοκληρωθεί η εβδομάδα.

Σεξουαλικά αυτήν την εβδομάδα θα είστε ιδιαιτέρως ενεργοί/ες, έστω κι αν δεν έχετε ολοκληρωμένη επαφή. Σημασία για εσάς θα έχει, να μπορέσετε να μοιραστείτε με ένα άλλο άτομο τις πιο μύχιες σεξουαλικές επιθυμίες, παρά να τις κάνετε πράξη. Βέβαια, όσο θα πηγαίνουμε προς την επόμενη εβδομάδα, τόσο πιο έντονη θα είναι η επιθυμία να κάνετε κάτι για να εκτονωθείτε.

 

Για εσάς τους Υδροχόους η καινούρια εβδομάδα που ξεκινάει, θα βιωθεί εντελώς διαφορετικά από τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο πρώτο δεκαήμερο, μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε τώρα, και μην περιμένετε από τους άλλους βοήθεια. Και μάλιστα καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένοι/ες, διότι σύντομα θα αρχίσουν να σας βάζουν εμπόδια, ίσως όχι ηθελημένα αλλά σίγουρα θα σας πάνε πίσω.

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο δεύτερο δεκαήμερο, προετοιμαστείτε για δύο πράγματα. Το ένα είναι πως το σεξ πρόκειται να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή συντρόφου μέσα στις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, μέσα από το σεξ θα μπορέστε να πετάξετε από επάνω σας όλο το άγχος που έχετε για τα χρήματα, για την εργασία, για το μέλλον, και να νιώσετε και πάλι σίγουροι/ες για τον εαυτό σας. Το δεύτερο είναι πως η οικονομική συμφωνία που θα κάνετε είναι αρκετά καλή οπότε μπορείτε να ηρεμήσετε από το άγχος.

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο τρίτο δεκαήμερο, θα περάσετε ένα διάστημα όπου αν είστε δεσμευμένοι/ες, θα κινδυνεύσετε σοβαρά να χωρίσετε. Επίσης, το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση μία συνεργασίας. Όπως και να έχει, εσείς έχετε την καλή διάθεση να ξεπεράσετε τα δυσάρεστα γεγονότα, αν και όχι εύκολα.

 

Εσείς οι Ιχθύες πραγματικά θα είστε ένας κόσμος μόνος του. Για αυτό τις ημέρες θα κληθείτε να ανακαλύψετε και πάλι τον εαυτό σας.

Το τελευταίο διάστημα, έχετε βρεθεί σε έναν κυκεώνα καταστάσεων ο οποίος σας έχει αποσυντονίσει πλήρως. Η όλη αυτή διαδικασία εξελίσσεται από απλή δεινοπάθηση, έως τραυματική εμπειρία. Κάποιοι/ες από εσάς, θα πρέπει να σταματήσετε ό,τι κάνετε και να αναρωτηθείτε το γιατί. Κάποιοι/ες άλλοι/ες, έχετε χάσει τον δρόμο σας και πρέπει να τον βρείτε ξανά. Πρέπει να ψάξετε μέσα σας και να ανακαλύψετε και πάλι το εστιακό σας σημείο, αυτό που θα φέρει και πάλι την ισορροπία στην ζωή σας. Μην νομίσετε ότι είναι κάτι εύκολο, επειδή αυτό το διάστημα δεν έχετε στηρίγματα από κανέναν. Ό,τι κάνετε θα το κάνετε μόνοι/ες σας, ίσως και με λίγη βοήθεια από το συντροφικό σας πρόσωπο.

Αν κάτι μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας είναι να αρχίσετε να φλερτάρετε αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην δώσετε δικαώματα ή υποσχέσεις για κάτι παραπάνω, τουλάχιστον όχι ακόμη. Αυτές τις ημέρες χρειάζεται να μείνετε μόνοι/ες με τον εαυτό σας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s