Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr/

Μία έντονα σεξουαλική εβδομάδα περιμένει εσάς τους Κριούς, σε βαθμό που μάλλον θα ξεχάσετε ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να γίνουν.

Αν την προηγούμενη εβδομάδα νιώσατε ότι το σώμα σας αναζωογονήθηκε, και την λίμπιντό σας να ξύπνησε από την χειμερία νάρκη που βρεθήκατε τον Ιανουάριο, αυτήν την εβδομάδα θα αναζητήσετε να εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε με έναν/μία ικανό/ή εραστή/ερωμένη, ο/η οποίος/α να μην έχει ταμπού και ηθικούς περιορισμούς στην απόλαυση του σεξ. Αν πάλι είστε δεσμευμένοι/ες, κυριολεκτικά θα κυνηγάτε το ταίρι σας για να κάνετε σεξ μαζί του. Μάλιστα, από ό,τι φαίνεται, η ανάγκη για σεξ είναι τόση μεγάλη, που κυριολεκτικά θα ξεχάσετε ότι έχετε και καθημερινές υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρώσετε, κυρίως όμως να εργαστείτε. Η εργασιακή σας απόδοση θα πέσει κατακόρυφα, διότι το μυαλό σας θα είναι απασχολημένο με το πώς θα κάνετε σεξ. Μην απορήσετε εάν το επόμενο διάστημα θα φαντασιώνεστε ερωτικές περιπτύξεις την ώρα που κάνετε και την πιο απλή εργασία, πχ το πλύσιμο των πιάτων. Φροντίστε λοιπόν να είστε εντάξει ως προς τις υποχρεώσεις σας, διότι θα σας γίνουν επανειλημμένα παρατηρήσεις.

 

Και για εσάς τους Ταύρους, θα είναι πολύ έντονα σεξουαλική εβδομάδα, αλλά περισσότερο θα την βιώσετε ως «ενοχλητική», και όχι ότι πετάτε στα ουράνια.

Τι συμβαίνει με εσάς και προβληματίζεστε; Το προηγούμενο διάστημα, είχατε αναλωθεί στο να βρείτε τον απόλυτο ρομαντικό έρωτα. Σε αυτήν την αναζήτηση, η λίμπιντο παίζει το ρόλο του διαφθορέα των ευγενικών αισθημάτων που ψάχνετε να βρείτε και να βιώσετε, και δυστυχώς, η λίμπιντο είναι αυτή που κερδίζει σε αυτήν την μάχη. Κι εκεί δυστυχώς, είναι το πρόβλημα των ημερών αυτών, καθώς θα προσπαθήσετε να συνδυάσετε το συναίσθημα, αλλά συγχρόνως να εκφράσετε και τα πιο δυνατά σεξουαλικά σας ένστικτα, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε βρείτε την ηρεμία σας. Τι μπορείτε να κάνετε για αυτό; Πρώτα από όλα, να αποδεχθείτε ότι το σεξ είναι αναγκαίο και ότι μπορεί να ξεκαθαρίσει μία κατάσταση, αν δηλαδή μπορεί να προχωρήσει ή απλά θα παραμείνει στην σφαίρα του ιδεατού. Από την άλλη, προσέξτε διότι είναι πολύ εύκολο να ενδώσετε στις σεξουαλικές απολαύσεις που έχει η περίοδος αυτή, και να ξεχάσετε τον πραγματικό έρωτα. Με λίγα λόγια, χρειάζεται να αφήσετε την λίμπιντό σας να σας βοηθήσει να αφεθείτε, αλλά να μην γίνετε θύματα αυτής.

 

Μία καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Δίδυμους. Ό,τι κι αν σας απασχολεί, ό, τι κι αν σας προβληματίζει, αυτές τις ημέρες θα νιώσετε να πηγάζει από μέσα σας μία εσωτερική ηρεμία κι αρμονία, που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε είδους πρόκληση.

Όσο και αν φαίνεται ότι ο κόσμος πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, εσείς θα νιώσετε πως είναι ο καιρός να ηρεμήσετε, και να μην αφήσετε την αρνητική ενέργεια του κόσμου να σας επηρεάσει. Μακριά από την οχλαγωγία και την τρομολαγνεία, εσείς θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε όλα όσα σας απασχολούν. Με δεδομένη την πίστη στις δυνατότητες που έχετε, τίποτα δεν είναι για εσάς ακατόρθωτο, όσο κι αν προσπαθήσουν να σας πείσουν για το αντίθετο.

Εκεί που θα διαπρέψετε αυτήν την εβδομάδα, είναι στον έρωτα. Αν είστε μόνοι/ες, επιτέλους θα βρείτε το άτομο που σας ταιριάζει. Η περίοδος αυτή, ευνοεί να βρείτε άτομα με τα οποία θα έχετε καλή επικοινωνία, κοινές ιδέες και όνειρα, και βεβαίως το σεξ θα είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι υπάρχουν κι άλλοι γύρω σας. Να ξέρετε όμως ότι μπορεί με αυτήν την επιλογή σας, να μην συμφωνεί η οικογένειά σας, αλλά μάλλον δεν πρόκειται να δώσετε και μεγάλη σημασία στα λεγόμενά τους. Αν είστε δεσμευμένοι/ες, με το σεξ θα έλθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, αλλά όχι για να γίνετε γονείς.

 

Μία αποκαλυπτική εβδομάδα περιμένει εσάς τους Καρκίνους, η οποία όμως θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε σχέδια και παιγνίδια που παίζονται στην πλάτη σας, κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο ή τα οποία επηρεάζουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αναταράξεις κι ανακατατάξεις, όσον αφορά το επαγγελματικό κι εργασιακό σας πεδίο. Ενώ εσείς θέλετε να πάτε μπροστά, υπήρξαν αποκαλύψεις οι οποίες θα σας κάνουν να αμφισβητήσετε τις ικανότητές σας. Μπορεί να νιώθετε πως ήλθε η καταστροφή του κόσμου, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια. Ουσιαστικά, ό,τι συμβαίνει είναι ένα καλό μάθημα, παρά κάτι άλλο. Μάλιστα, θα είναι η ευκαιρία να δείτε πως ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος, κι ότι χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε όλη σας την εξυπνάδα, και, γιατί όχι, την πονηριά ώστε να πάρετε αυτό που θέλετε. Πάνω από όλα, θα μάθετε ότι χρειάζεστε σχέδιο, το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά και με μεγάλη υπομονή, διότι η επιτυχία για να έχει διάρκεια, θα πρέπει να έρθει στην ώρα της. Στον μόνο άνθρωπο που μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη, αλλά και να μιλήσετε για αυτά που σας συμβαίνουν, είναι ο/η σύντροφός σας.

Για εσάς που είστε ελεύθεροι/ες, το διάστημα αυτό δεν είναι το καλύτερο για να βρείτε κάποιον/α. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν να ανακαλύψετε πράγματα για το άτομο που σας ενδιαφέρει που θα σας απογοητεύσουν.

 

Περίεργη αλλά καλή θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Λέοντες. Με πολλές και αρκετά δυνατές ανατροπές, θα μπορέσετε να δείτε τις καταστάσεις που συμβαίνουν στις ζωές σας με άλλο μάτι!

Το γεγονός ότι ασχολείστε πολύ περισσότερο με τους άλλους παρά με τον εαυτό σας είναι και καλό και κακό. Καλό, διότι βλέπετε και διαφορετικές λογικές, άλλους τρόπους προσεγγίσεων των ζητημάτων που σας απασχολούν, ακόμη και ότι υπάρχουν εκείνα τα άτομα τα οποία μπορούν να σας ακούσουν και, γιατί όχι, να σας βοηθήσουν. Το κακό είναι πως επαφίεστε πολύ στην γνώμη των άλλων, και ξεχνάτε να ακούτε αυτήν που έχει αξία, την δική σας. Οι ανατροπές που θα υπάρξουν, θα σας βοηθήσουν να ταρακουνηθείτε αρκετά και θα αρχίσετε να σκέφτεστε ότι είναι καιρός να αρχίσετε να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και να στοχεύετε ψηλά.

Προσέξτε το επόμενο διάστημα, διότι η λίμπιντό σας θα κτυπήσει κόκκινο. Όμως, όσο παραμένετε υπό την σκέπη μίας σχέσεως ή αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε σχέση, τόσο η ερωτική σας διάθεση θα γλιστρά από τα χέρια σας, μέχρι έως ότου να στερέψει. Η ψυχική σας υγεία βασίζεται στο κατά πόσο μπορείτε να ζείτε την ζωή. Χωρίς ελευθερία, σεξ και χαρά, παύετε να είστε λιοντάρια και γίνεστε οικόσιτα γατάκια.

 

Για εσάς τους Παρθένους η καινούρια εβδομάδα θα είναι πολύ έντονη και γεμάτη χαρά, διασκέδαση, έρωτα και δημιουργία.

Πραγματικά, αυτές οι ημέρες θα έχουν σαν κύριο στόχο τους να σας κάνουν χαρούμενους/ες! Αν και στην ζωή σας έχετε πολλά θέματα που σας απασχολούν, το μόνο που θα σας νοιάζει είναι ο έρωτας, το σεξ, η διασκέδαση, το παιγνίδι, να μάθετε κάτι καινούριο, ή να διδάξετε κάτι που ξέρετε ήδη. Κυρίως όμως, θα είναι σεξουαλική η ενέργεια που θα αισθάνεστε ότι πηγάζει από μέσα σας. Μάλιστα, οι φαντασιώσεις σας είναι τέτοιες, που πλέον δυσκολεύεστε ακόμη και να εργαστείτε. Σημασία έχει πως αυτό που νιώθετε, σας δίνει όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να ζήσετε έντονα και χαρούμενα την ζωή σας, και όχι μόνο με εργασία, ρουτίνα και λογαριασμοί.

Αν πάλι αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η εργασία, μην ανησυχείτε καθόλου! Όλα δουλεύουν άψογα επειδή έχετε φροντίσει να έχετε τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σας, είτε ως συνάδελφους είτε ως συνεργάτες. Αν μάλιστα ετοιμάζεστε να κάνετε μία καινούρια συνεργασία, να την προχωρήσετε, απλά σύντομα να ξέρετε πως θα χρειαστεί κι άλλο κεφάλαιο ώστε να προχωρήσει.

 

Εσείς οι Ζυγοί, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα καθώς ναι μεν θα είναι αρκετά ερωτική, αλλά θα αρχίσετε να χάνετε ευκαιρίας εξαιτίας του δισταγμού σας.

Μετά από ένα διάστημα πολλών ερωτικών πισωγυρισμάτων και λαθών σας, πλέον αντιλαμβάνεστε ότι ο καιρός για ρομαντισμούς και παιγνίδια τελείωσε! Το μόνο που θα σας ενδιαφέρει, είναι το σεξ και μόνο αυτό. Το κακό είναι πως τα άτομα που έχετε δίπλα σας, θέλουν μόνο σεξ από εσάς και όχι δέσμευση, αλλά προκειμένου να μην μείνετε μόνοι/ες, θα κάνετε ό,τι σας λένε. Αυτός θα είναι άλλωστε ο λόγος για τον οποίο θα χάσετε καλές ευκαιρίες, επειδή θα έχετε περισσότερη ανάγκη το σεξ, παρά την προσωπικότητα του/της άλλου/ης. Αν καταφέρετε πάντως και αντί για το σεξ, εκτιμήσετε το άλλο άτομο για τα προσόντα του, τότε θα ανοίξει για εσάς ο δρόμος της ευτυχίας! Αν είστε δεσμευμένοι/ες, ακολουθήστε το ταίρι σας σε ό,τι σας προτείνει και δεν θα χάσετε!

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, θα πρέπει να έρθετε σε ρήξη με τους δικούς σας ανθρώπους εάν πραγματικά θέλετε να είστε με το άτομο που αγαπάτε και θέλετε.

 

Η εβδομάδα που ξεκινάει, θα έχει αρκετά γεγονότα για εσάς τους Σκορπιούς, για αυτό άλλωστε θα υπάρξει και πολυδιάσπαση.

Σε προσωπικό επίπεδο, προσέξτε, διότι το πείσμα σε συνδυασμό με το άγχος, είναι ικανά να ανατρέψουν την πορεία σας, και αντί να ελπίζετε για ένα καλύτερο αύριο να εγκλωβιστείτε στην μιζέρια.

Στα οικονομικά σας, θα πρέπει να προσέξετε διότι μπορεί να έχετε εργασία, και μάλιστα αρκετή, όμως σύντομα θα ξεκινήσουν καθυστερήσεις σε πληρωμές ή θα υπάρξει αδυναμία πληρωμής του μισθού σας ή καταβολής χρημάτων από τους συνεργάτες σας.

Το ευχάριστο είναι πως αυτές τις ημέρες θα μπορέσετε να οργανώσετε το μυαλό και την σκέψη σας, και να θέσετε σε ορθή βάση το πλαίσιο των φιλοδοξιών σας. Πρέπει να κάνετε πράξη το «η κρίση γίνεται ευκαιρία», και να βγείτε από τον φαύλο κύκλο της αμφιβολίας.

Αυτές οι ημέρες θα είναι καλές για εσάς, και τα μέλη της οικογενείας σας, καθώς οτιδήποτε κι αν συμβεί, θα σταθούν δίπλα σας και θα σας βοηθήσουν.

Εκεί που φαίνεται πως είναι όλα παραμυθένια, μεταφορικά και κυριολεκτικά, είναι στον έρωτα. Έχοντας ξεφύγει από τις μνήμες του παρελθόντος, αρχίζετε και νιώθετε την ανάγκη να ζήσετε το ερωτικό παραμύθι, είτε είστε μόνοι/ες είτε είστε δεσμευμένοι/ες. Το καλό είναι, πως ό,τι κι αν υπάρχει ή δεν υπάρχει στην ζωή σας εσείς νιώθετε ευτυχισμένοι/ες.

 

Μία κρίσιμη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Τοξότες. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα πρέπει να αποφασίσετε αν αυτό το άτομο που γνωρίσατε ή οι συνεργάτες με τους οποίους ξεκινήσατε να συνεργάζεστε, αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως ναι, και το γεγονός αυτό σας γεμίζει χαρά. Τι γίνεται από εδώ κι εμπρός; Εσείς σταδιακά απομακρύνεστε, κι αφήνετε στους άλλους την πρωτοβουλία των κινήσεων. Για αυτό έχει σημασία να είστε 100% σίγουροι/ες για την επιλογή σας. Από εκεί και πέρα φαίνεται πως εσείς θέλετε να κάνετε κάτι καινούριο, κι εδώ είναι το δεύτερο λάθος σας. Πρέπει να ολοκληρώσετε την ήδη διαμορφωμένη κατάσταση πριν μεταβείτε στην επόμενη. Ο μόνος τρόπος  για αν εξελιχθεί καλά αυτή η εβδομάδα, είναι απλά να χαλαρώσετε λίγο. Μπορείτε να δείτε φίλους σας ή φίλους που είχατε καιρό να δείτε, και να συζητήσετε μαζί τους, αυτά που σας απασχολούν. Θα δείτε ότι κι εκείνοι θα σας συστήσουν να παραμείνετε προσηλωμένοι/ες σε αυτό που κάνετε!

Επίσης, το διάστημα αυτό, θα είναι απίστευτα σεξουαλικό και καλό θα είναι να μην χάσετε το μυαλό σας, διότι η εργασιακή σας απόδοση θα πέσει κατακόρυφα.

 

Μία σχετικά ήσυχη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Αιγόκερους, η οποία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της επόμενης εβδομάδος.

Όλα κυλούν ήρεμα λοιπόν, με μόνη ανησυχία, κάποιες επιλογές που πρέπει να γίνουν και αφορούν την εργασία ή την σχέση σας με τον/την σύντροφο. Όσον αφορά την εργασία, θα πρέπει να μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι όταν αντιμετωπίζετε τον ανταγωνισμό, είτε αυτός προέρχεται από συνάδελφους είτε από αλλού. Χρειάζεται να κάνετε κάποιες μικρές διορθωτικές κινήσεις τώρα, διότι από την επόμενη εβδομάδα, τα επαγγελματικά θα ξεκινήσουν να είναι προβληματικά. Όσον αφορά στην σχέση σας, θα πρέπει να καταλάβετε ότι για να είστε ευτυχισμένοι/ες με τον άνθρωπό σας, θα πρέπει να είστε έτοιμοι/ες να παραδεχθείτε τα λάθη που έχετε κάνει, και επιτέλους να χαλαρώσετε μαζί του/της. Δεν είναι όλα εργασία-σταδιοδρομία-επιτυχία. Θα πρέπει επίσης να μάθετε να προσαρμόζετε το ωράριό σας βάσει των κοινών σας αναγκών, κι έτσι να περνάτε χρόνο μαζί.

Αν είστε μόνοι/ες αυτήν την περίοδο, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε σεξ! Αυτός θα είναι ο λόγος που θα αναζητήσετε άτομα που σας είναι γνωστά, και γνωρίζουν πώς να καλύψουν τις ανάγκες σας.

 

Για εσάς τους Υδροχόους η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι πραγματικά υπέροχη! Με ανανεωμένη την διάθεση για σεξ, με τους κατάλληλους ανθρώπους να σας πλαισιώνουν και την διάθεση να επανεξετάσετε σε καλύτερη βάση κάποιες ιδέες σας, θα νιώσετε απίστευτα δυναμικοί/ές!

Η καλή διάθεση και η τύχη, είναι για εσάς έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Για καλή σας τύχη τους έχετε! Για αυτό άλλωστε η διάθεσή σας για σεξ είναι πολύ ανεβασμένη, διότι η χαρά που παίρνετε αυτό το διάστημα είναι πολύ μεγάλη, και αυτό μεταφράζεται σε ανανέωση της ζωτικής σας ενέργειας! Το σεξ δεν είναι απλά ανάγκη, είναι ο τρόπος με τον οποίον γεμίζετε τις μπαταρίες σας, ανοίγεστε στους άλλους, ζείτε καλύτερα τις ζωές σας. Οι κάποιες, μικρές εντάσεις που μπορεί να έχετε, οφείλονται στο γεγονός ‘ότι θέλετε να πειράξετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, ή το ταίρι σας, και με αυτόν τον τρόπο να τους οδηγήσετε στο κρεββάτι σας.

Η ανανέωση του σώματος θα προκαλέσει και ανανέωση του πνεύματος. Χάρη στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, θα αρχίσετε να βλέπετε με άλλο μάτι τις ιδέες τους. Ίσως μάλιστα κάποιες από αυτές να τις αποδεχθείτε και να τις ενστερνιστείτε. Ακόμη κι αν δεν τις αποδεχθείτε, θα προσπαθήσετε να συζητήστε μαζί τους (έστω και δυναμικά) και όχι να τους απορρίψετε χωρίς να τους ακούσετε, όπως δηλαδή κάνετε συνήθως.

 

Και για εσάς τους Ιχθύες η καινούρια εβδομάδα θα είναι πολύ καλή, καθώς βγαίνετε από τον εγκλωβισμό στις άσχημες αναμνήσεις, και πλέον ατενίζετε το μέλλον με περισσότερο ενθουσιασμό.

Αυτό που θέλετε αυτές τις ημέρες, είναι να ξεφύγετε από τις στεναχώριες, την μιζέρια, την κακές στιγμές και τις άσχημες μνήμες στις οποίες είχατε βυθιστεί το προηγούμενο διάστημα, και αυτό φαίνεται πως πραγματοποιείται! Με ανανεωμένη την πίστη στις δυνάμεις και στις δυνατότητές σας, θα μπορέσετε να κινήσετε την ζωή σας μπροστά. Το γεγονός αυτό, θα έχει ευχάριστη επιρροή στην ερωτική σας ζωή καθώς θα αναζητήσετε να ζήσετε την φυσική πλευρά του έρωτα, καθώς καλά τα συναισθήματα, αλλά το σεξ είναι ακόμη καλύτερο. Από εκεί και πέρα, θα δείτε την αυτοεκτίμησή σας να ανεβαίνει, αφού θα νιώθετε ποθητοί/ές!

Αν είστε δεσμευμένοι/ες, θα «απαιτήσετε» σεξ από τον/την σύντροφό σας, αλλά να ξέρετε πως εκείνοι/ες δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Το αποτέλεσμα θα είναι να υπάρξουν εντάσεις, και ίσως ακόμη χωρισμός.

Εσείς που είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα μπορέσετε να κάνετε μία καινούρια συμφωνία, η οποίο θα σας δώσει χρήματα. Το πρόβλημα είναι πως θα διακόψετε συνεργασία με παγιωμένες συνεργασίες, και ίσως να κερδίσετε βραχυπρόθεσμα, αλλά να χάσετε μακροπρόθεσμα.

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s