Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

 

Τον Άγγελο Πέτσιο  θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr/

 

Μια σχετικά καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Κριούς. Η αναζωογόνηση που αισθάνεστε, σύντομα θα πλημμυρίσει όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων σας.

Τόσο το σώμα σας, όσο και η διάθεσή σας, έχουν αλλάξει προς το καλύτερο! Νιώθετε πλέον απελευθερωμένοι/ες από την αβεβαιότητα που σας είχε κατακλύσει όλο το προηγούμενο διάστημα, και νιώθετε ότι μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε είδους εμπόδιο που βρίσκεται εμπρός σας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε αυτήν την εβδομάδα, είναι πως στην εργασία σας δεν συμμερίζονται όλοι την αισιοδοξία και τον δυναμισμό σας. Για αυτό, είναι πολύ πιθανόν να σας απομονώσουν από τις δραστηριότητές τους, αλλά δεν θα σας νοιάξει ιδιαίτερα, καθώς μόνοι/ες σας θα καταφέρετε πολύ περισσότερα!

Οι σχέσεις σας αυτήν την περίοδο είναι σε πολύ καλή φάση, με πολύ έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού. Αυτό είναι και καλό και κακό, από την στιγμή που το σώμα σας αποζητά ολοένα και περισσότερο σεξ και η καρδιά σας περισσότερη αγάπη, φροντίδα και στοργή. Στην παρούσα φάση, αυτά τα δύο, σεξ κι έρωτας, δεν θα μπορούν να συνδυαστούν, οπότε μία εσωτερική ένταση θα την νιώσετε.

 

Μία πάρα πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ταύρους, καθώς η εκπλήρωση ονείρων ή η κατάκτηση στόχων, αναπτερώνουν την ελπίδα σας για ένα καλύτερο αύριο!

Φαίνεται ότι αυτήν την εβδομάδα ό,τι πιάνετε γίνεται χρυσός. Μόνο έτσι θα μπορούσαν να περιγραφούν οι απίστευτα καλές ημέρες που έρχονται. Όλα όσα εύχεστε, όλα όσα επιθυμείτε, όλα όσα είχατε βαλθεί να κατακτήσετε, τώρα γίνονται πράξη. Και βέβαια. όλο αυτό το θετικό κλίμα θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σας! Την καλή σας τύχη θα φροντίσετε να την μοιραστείτε με τους φίλους σας ή με το να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Άλλωστε το έχετε ανάγκη να ξεδώσετε, ειδικά μετά την σταθεροποίηση των οικονομικών σας.

Παράλληλα, η ζωτική σας ενέργεια ανεβαίνει κι αυτή, αν και καλό θα ήταν να την προσέξετε, διότι ακόμη δεν έχουμε βγει από την περίοδο της γρίπης.

Αν πάλι στο μυαλό σας είναι να χωρίσετε ή να κάνετε κάτι δημιουργικό μόνοι/ες, τώρα είναι η περίοδος να το κάνετε.

Στον έρωτα, τα πράγματα είναι «απλά». Αν καταφέρετε να πάψετε να ωραιοποιείτε καταστάσεις, και σταματήσετε να βρίσκετε άτομα όπου το μόνο που θέλετε από εκείνα, είναι να σας επιβεβαιώνουν, τότε θα ζήσετε τον πραγματικό έρωτα!

 

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Δίδυμους, καθώς τα οικονομικά προβλήματα βγάζουν στην επιφάνεια τον πιο κακό εαυτό σας.

Τα προβλήματα στα οικονομικά σας, σας έχουν επηρεάσει σοβαρά και τα νεύρα σας είναι σε τεντωμένο σκοινί. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των νεύρων το ξεσπάτε στην οικογένειά σας, καθώς στην εργασία σας προσπαθείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Μάλιστα, φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει μία ψύχρανση στις σχέσεις με τα μέλη της οικογενείας σας.

Οι επόμενοι που έχουν να αντιμετωπίσουν την πολύ κακή συμπεριφορά σας, είναι οι φίλοι σας. Εκείνοι όμως δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια, και θα σας αντιμετωπίσουν στα ίσια. Καλό θα ήταν να μην ζορίσετε πολύ τις καταστάσεις, για να μην χαλάσετε φιλίες ετών.

Τέλος, αυτοί που θα αντιμετωπίσουν την κακή συμπεριφορά σας είναι οι εραστές ή οι ερωμένες σας. Δύο παράγοντες θα πρέπει να προσεχθούν εδώ. Ο ένας είναι ότι ξέρετε τι λόγια να χρησιμοποιήσετε ώστε να τους/τις πληγώσετε, και ο άλλος είναι πως εκείνοι/ες σας έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία οπότε κάθε τι που θα λέτε, θα το βιώνουν σαν μαχαιριά.

 

Μία περίεργη εβδομάδα θα έχετε εσείς οι Καρκίνοι, καθώς συναισθηματικά θα έχετε πολύ μεγάλες μεταβολές, κάτι που σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι καλό, σε άλλες πάλι όχι.

Η βασική σας ανάγκη τις επόμενες ημέρες, θα είναι να πάρετε και να δώσετε αγάπη. Κάποιοι/ες από εσάς, θα μπορέσετε να την βρείτε στην αγκαλιά ενός ή μίας πρώην. Αν είστε ελεύθεροι/ες, η κατάσταση αυτή θα σας φέρει ενώπιον των ευθυνών σας, διότι με το παρελθόν έχετε μία σχέση εξάρτησης. Αν όμως είστε δεσμευμένοι/ες, μία τέτοια κίνηση θα γίνει αντιληπτή από το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να μπλέξετε σε ατελείωτους καυγάδες. Για αυτό, καλό θα ήταν πριν κάνετε οτιδήποτε, να αφήσετε τις ημέρες αυτές να περάσουν, να δείτε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, και μετά αποφασίζετε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα νιώθετε υπέροχα αυτό το διάστημα, απλά δείτε την συμβουλή μας ως προστασία από τυχόν απογοήτευση.

Ποιοι/ες θα είναι οι τυχεροί/ες αυτών των ημερών; Μα φυσικά όσοι/ες από εσάς αποφασίσετε να ασχοληθείτε με θεωρίες που υπερβαίνουν τον φυσικό κόσμο. Σε αυτήν την περίπτωση, θα δείτε ότι δεν είστε μόνοι/ες για αυτό μην φοβηθείτε να τις μοιραστείτε.

Μία κατηγορία από εσάς, θα πέσει σε νιρβάνα. Τίποτα δεν πρόκειται να ενοχλήσει την ονειρική κατάσταση στην οποία θα βρεθείτε το επόμενο διάστημα.

 

Μία εβδομάδα με εντάσεις ξεκινά για εσάς τους Λέοντες, που αφορούν τις σχέσεις σας με τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με τους συνεργάτες σας. Το γεγονός ότι από την μία δεν έχετε κάτι δημιουργικό να κάνετε ή η πίεση που δέχεστε δεν σας αφήνει να χαρείτε αυτό που κάνετε, και από την άλλη η  μεγάλη ανάγκη για έσοδα από την επαγγελματική σας δραστηριότητα, προκαλούν εντάσεις καθώς αυτήν την περίοδο δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις μόνοι/ες σας. Οι εντάσεις αυτές θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα, για αυτό δύο πράγματα μπορεί να συμβούν, να τσακωθείτε ή να απομακρυνθείτε από εκείνους για λίγο, ώστε να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Πάνω κάτω, το ίδιο ισχύει και στις προσωπικές σας σχέσεις. Η ανάγκη για χρήματα είναι πολύ μεγάλη, και η πίεση που βιώνετε σας κάνει να χάνετε το χαμόγελό σας. Επίσης, περνάτε μία περίεργη φάση όπου δεν θέλετε καθόλου σεξ αλλά επιθυμείτε αγκαλιές, φιλιά, φροντίδα και ρομαντισμό. Για αυτό άλλωστε, τις επόμενες ημέρες θα έχετε δυσκολίες με τον/την σύντροφό σας διότι όπως και να το κάνουμε, το σεξ είναι ανάγκη όχι μόνο δική μας, αλλά του άλλου.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Παρθένους, όσον αφορά στα ερωτικά σας, αν και με την πάροδο των ημερών, σιγά σιγά θα νιώθετε καλύτερα.

Η μεγάλη μπόρα στα ερωτικά σας πέρασε. Όμως, τώρα πρέπει να διαχειριστείτε όλα αυτά που συνέβησαν, και συνεχίζουν να συμβαίνουν. Είναι καιρός να αποκαταστήσετε την πίστη στους εαυτούς σας, δηλαδή ότι μπορείτε να ζητάτε και να παίρνετε αγάπη χωρίς να την απαιτείτε. Για να ξεπεράσετε όμως τα ψυχολογικά προβλήματα που συσσωρεύτηκαν εδώ και καιρό, θα πρέπει να κάνετε δύο πράγματα, το ένα είναι να χαμογελάτε περισσότερο, και το δεύτερο είναι να κάνετε περισσότερο σεξ. Το «κακό» είναι πως αυτήν την περίοδο, αφήνετε τα συναισθήματα να καλύπτουν την λογική με αποτέλεσμα να χάνετε πολλές από τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να νιώσετε καλά.

Αυτού του είδους συναισθηματικές μεταβολές θα περάσουν δυστυχώς και στον χώρο της εργασίας σας. Η διάθεσή σας για εργασία θα είναι μειωμένη, και γενικά θα προσπαθήσετε να αποφύγετε να μιλήσετε για αυτά που σας απασχολούν. Οπότε, αναμενόμενο είναι να υπάρξει αποξένωση από τους συναδέλφους σας, ή, να τους μιλήσετε και να τους φερθείτε άσχημα αν σας πιέσουν πολύ.

 

Εσείς πάλι οι Ζυγοί, μόνο με μία λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς αυτό που νιώθετε ή θα κάνετε τις επόμενες ημέρες: ξεμυαλισμένοι/ες!

Η ζωή σας τρέχει με πολύ υψηλούς ρυθμούς, κι εσείς θέλετε να κάνετε ό,τι τρέλα περνά από το κεφάλι σας. Το γεγονός αυτό έχει και τις θετικές αλλά και τις αρνητικές του προεκτάσεις. Στις αρνητικές, ανήκουν οι εντάσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο, επειδή εκείνο μπορεί να σας ακολουθήσει έως ένα σημείο, όχι όμως παραπέρα. Αν και υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έδειχνε ενόχληση, τώρα δεν μπορεί παρά να διατηρήσει τις αμφιβολίες του κατά πόσο μπορείτε να διατηρήσετε το μέτρο ή όχι. Για αυτό μην προσπαθήσετε να τον/την κάνετε να σας ακολουθεί σε ό,τι κάνετε εσείς, διότι δεν το έχει σε τίποτα να σας αφήσει. Στις θετικές προεκτάσεις, αυτές τις ημέρες πραγματικά ζείτε επικίνδυνα και κάνετε ό,τι ποθεί η καρδιά σας. Μία στο τόσο, χρειάζεται να κάνετε τις μικροεπαναστάσεις σας καθώς παραείστε του «σαλονιού». Ζήστε λοιπόν αυτές τις ημέρες σαν να μην υπάρχει αύριο, καθώς από την επόμενη εβδομάδα επανέρχεται η σχετική κανονικότητα στις ζωές σας.

 

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά δύσκολη για εσάς τους Σκορπιούς, καθώς οι ακραίες συναισθηματικές μεταβολές θα σας ταλαιπωρήσουν αυτές τις ημέρες.

Μέσα σας, έχει ξυπνήσει η ανάγκη να βρείτε τον/την τέλειο/α σύντροφο. Αν είστε ελεύθεροι/ες, με την αγωνία σας να τον/την βρείτε, κάνετε την μία λάθος επιλογή πίσω από την άλλη. Η έλλειψη του μέτρου αυτές τις ημέρες θα αφήσει να κυριαρχήσουν στην ζωή σας τα ακραία πάθη, με αποτέλεσμα να παρουσιάσετε ακραίες συναισθηματικές μεταβολές. Έτσι από την μία θα δείχνετε τον πλέον ρομαντικό εαυτό σας, και από την άλλη θα επιτίθεστε σε εκείνον/η που θέλει να βρεθεί κοντά σας, επειδή δεν πληροί κάποια φαντασιακή σας προϋπόθεση. Οι μόνοι/ες που θα ξεφύγετε από αυτόν τον κανόνα, είστε εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς θα ζήσετε τον έρωτα στην πιο όμορφη πλευρά του. Το μεγάλο πρόβλημα θα το έχετε εσείς που είστε δεσμευμένοι/ες. Εσείς θα προσπαθήσετε να ζήσετε το «όνειρο», και ακριβώς επειδή είναι όνειρο, θα απογοητευθείτε, επειδή το ταίρι σας δεν ανταποκρίνεται στις φαντασιώσεις σας. Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο τρίτο δεκαήμερο, θα προσπαθήσετε να ζήσετε το συναίσθημα όποιο κι αν είναι το τίμημα.

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Τοξότες, με καλά νέα για την κοινωνική σας ζωή, όχι όμως ευχάριστα νέα για τα ερωτικά και την οικογένειά σας.

Με την οικογένειά σας, θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας, καθώς οι έντονες συναισθηματικές μεταβολές που αισθάνεστε το τελευταίο διάστημα, έχουν επίπτωση τόσο στην ψυχολογία σας, όσο και στην ψυχολογία των δικών σας ανθρώπων. Γενικά, το κλίμα που υπάρχει είναι πως ναι, υπάρχει αγάπη αλλά κανείς δεν την παίρνει με τον τρόπο που θέλει, με αποτέλεσμα να υπάρχει απογοήτευση.

Αυτού του είδους η απογοήτευση υπάρχει και στον ερωτικό τομέα. Μέσα σας νιώθετε ότι έχετε να δώσετε, αλλά και να πάρετε, πολύ αγάπη. Αυτό όμως που συμβαίνει, είναι πως νιώθετε ότι δεν σας αξίζει να έχετε αυτού του είδους σχέσεις, επειδή αργά ή γρήγορα θα βγει στην επιφάνεια ο κανονικός σας εαυτός, αυτός δηλαδή που χαίρεται με το παιγνίδι του έρωτα, με πολλές και διαφορετικές εμπειρίες και, πάνω από όλα, να είναι ελεύθερος!

Ακριβώς εδώ, περνάμε στο άλλο άκρο, όπου αυτές τις ημέρες θα αναζητήσετε να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να περάσετε όμορφα, να ερωτοτροπήσετε, διότι καλός ο έρωτας αλλά πολύ πνικτικός για ένα τόσο χαρούμενο ζώδιο όπως εσείς. Αυτός βέβαια είναι και ο τρόπος σας να αποφεύγετε να λύνετε τα προβλήματά σας, αλλά ούτε που θα σας νοιάξει.

 

Μία καλή εβδομάδα θα έχετε εσείς οι Αιγόκεροι, με μόνο μελανό σημείο τις σχέσεις σας, κυρίως τις ερωτικές.

Στο μυαλό σας τις τελευταίες ημέρες, κυριαρχεί η σκέψη να βιώσετε τον ρομαντικό έρωτα. «Δυστυχώς» για εσάς, αυτό το αίσθημα θα γίνει ακόμη πιο έντονο, κι αυτό θα προκαλέσει αναστάτωση στην ησυχία και ηρεμία που έχετε επιβάλλει στις ζωές σας. Με κάθε τρόπο, θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο συναίσθημα που σας αποσυντονίζει και αυτό θα γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο που γνωρίζετε, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία σας. Για τους δεσμευμένους, η κατάσταση που βιώνετε δεν είναι και η καλύτερη. Μπορεί πραγματικά να λιώνετε από την ανάγκη να ζήσετε τον έρωτα στο μεγαλείο του, αλλά δεν θα αφήσετε τα συναισθήματα να επιβληθούν στην κανονική ζωή σας. Για αυτό θα κάνετε τα πάντα, ώστε αυτές τις ημέρες να τις περάσετε με τον/την σύντροφό σας, έστω κι αν εκείνος/η δεν είναι η προσωποποίηση του έρωτα. Με λίγα λόγια, θα προτιμήσετε την κανονική ζωή με τον/την σύντροφό σας, παρά να κάνετε κάτι που θα την διασαλεύσει.

Από εκεί και πέρα, η ζωή σας κυλάει ήρεμα, με όλο σας το είναι να θέλει να κοινωνικοποιηθεί με άτομα που έχουν (πάντα) κάτι να σας προσφέρουν!

 

Γεμάτη εντάσεις θα είναι για εσάς τους Υδροχόους η καινούρια εβδομάδα. Με το μυαλό πώς θα κάνετε την τέλεια σχέση, αλλά και πώς θα αποφύγετε την δέσμευση, αντιλαμβάνεστε πως δεν είναι και ό, τι καλύτερο για εσάς και τους άλλους.

Ο έρωτας έχει πλημμυρίσει κάθε κύτταρο του σώματός σας, και αναζητάτε να βρείτε τον τέλειο έρωτα, αυτόν που θα σας κάνει να χάσετε το μυαλό σας. Όμως, ακριβώς εδώ βρίσκεται και η παγίδα για εσάς. Είστε άνθρωποι που ναι μεν μπορεί να αποζητάτε το άπιαστο, το τέλειο, το μοναδικό, αλλά από την άλλη, η απόλυτη και ολοκληρωτική δέσμευση, σας απωθεί όσο τίποτα άλλο. Για εσάς, μεγαλύτερη σημασία έχουν η ελευθερία και η κατάκτηση των στόχων σας, παρά να μπλέξετε σε μία ερωτική ιστορία. Άλλωστε με τα συναισθήματα δεν τα πάτε καλά. Από την άλλη, η όλη αυτή κατάσταση προκαλεί προβλήματα και στην λίμπιντό σας. Ήδη αισθάνεστε το σώμα σας να φορτίζει θετικά, και επιζητείτε ολοένα και περισσότερο το σεξ. Το πρόβλημα είναι πως με το ένα πόδι στον έρωτα και το άλλο στην ελευθερία, πολύ δύσκολα θα αφήσετε την λίμπιντό σας να εκφραστεί όπως πρέπει.

Επίσης, αυτές τις ημέρες, προσέξτε τον τρόπο που οδηγείτε, και γενικά να προσέχετε την ώρα που περπατάτε. Είναι πολύ εύκολο αυτές τις ημέρες, η απροσεξία να σας προκαλέσει προβλήματα.

 

Γεμάτη εντάσεις θα είναι και για εσάς τους Ιχθύες αυτή η εβδομάδα επειδή συναισθηματικά θα είστε πολύ φορτισμένοι/ες.

Εδώ και καιρό έχετε μπει σε μία κατάσταση απόλυτης συναισθητικής ευαισθησίας. Από την μία νιώθετε όλη την αγάπη του κόσμου να σας πλημμυρίζει, και ταυτόχρονα νιώθετε ότι κανένας δεν σας αγαπάει. Δυστυχώς, αυτές τις ημέρες, αυτή η έντονη συναισθηματική ευαισθησία θα ενισχυθεί, και θα προκαλέσει έντονες ψυχολογικές μεταβολές στον χαρακτήρα σας. Κάποιοι/ες από εσάς θα επιλέξετε λάθος ανθρώπους για να τους εμπιστευθείτε, με αποτέλεσμα να νιώσετε την πλήρη ανασφάλεια. Κάποιοι/ες από εσάς, θα νιώσετε ότι οι άνθρωποί σας δεν σας καταλαβαίνουν, και θα στεναχωρηθείτε επειδή εσείς δίνετε τα πάντα κι εκείνοι τίποτα. Κάποιοι/ες άλλοι/ες από εσάς, θα προσπαθήσετε να ζήσετε τον έρωτα με ανθρώπους που υπό φυσιολογικές συνθήκες ούτε που θα γυρνούσατε να τους ρίξετε ματιά. Γενικά, αυτές οι ημέρες θα βγάλουν στον μέγιστο βαθμό, ανασφάλειες και φοβίες. Το καλό είναι ότι από την άλλη εβδομάδα δεν θα υπάρχουν όλα αυτά που νιώθετε τώρα, κι έτσι θα επιστρέψετε στην κανονικότητα! Τουλάχιστον αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσετε να ζήσετε ως πρωταγωνιστές ενός σαιξπηρικού ερωτικού δράματος και να το ευχαριστηθείτε!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s