Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο: http://www.periastrologias.gr/

Οι δύσκολες ημέρες συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα για εσάς τους Κριούς. Δύο είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν, οι σχέσεις και το οικονομικό.

Ο φόβος για το πώς θα είστε οικονομικά στο μέλλον σας πνίγει επειδή νιώθετε πως χωρίς χρήματα δεν θα μπορέσετε να κάνετε πράξη τα όνειρά σας. Η αλήθεια είναι πως ο μόνος λόγος για να ανησυχήσετε για τα οικονομικά σας είναι να μην κάνετε τίποτα απολύτως. Αν όμως είστε σοβαροί/ες, δεν φοβηθείτε τις προκλήσεις και προετοιμάσετε κατάλληλα τους εαυτούς σας για όσα έρχονται, τότε όλα θα πάνε πολύ καλά. Μάλιστα οικονομικά αυτήν την περίοδο είστε πολύ καλύτερα από πολλούς που συναναστρέφεστε

.

Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις σας. Αυτήν την περίοδο έχετε εντάσεις και φόβο ότι ο/η αγαπημένος/η σας θα σας εγκαταλείψει ή ότι δεν σας θέλει. Στην πραγματικότητα εσείς είστε αυτοί/ες που δεν βλέπετε πόσο σας θέλουν ή αγαπούν. Για τις επόμενες ημέρες πάντως μην περιμένετε να το δείτε, οπότε οι εντάσεις δεν θα λείψουν.

Επίσης, καλό θα ήταν τις επόμενες ημέρες να σταματήσετε λίγο την εργασία και να κοινωνικοποιηθείτε. Χρειάζεται να το ρίξετε λίγο έξω μήπως και ηρεμήσετε από τα άγχη σας ή την πολύ έργασία.

 

Εσείς οι Ταύροι θα είχατε μία απίστευτα καλή εβδομάδα εάν δεν ήταν τα θέματα που αντιμετωπίζετε με τα οικονομικά σας, κυρίως όχι τα τρέχοντα αλλά τα οικονομικά σας ως βάση για το μέλλον ή την εν γένει ανάπτυξή σας.

Οι ημέρες αυτές αποπνέουν κάτι μεικτό, και ως σταθερό ζώδιο σας προκαλεί αναστάτωση. Την μία νιώθετε ότι οι ελπίδες σας πραγματοποιούνται και την άλλη (και μάλιστα χωρίς να μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την μετάβαση της μίας καταστάσεως στην άλλη) νιώθετε ότι όλες σας οι φοβίες είναι αυτές που πραγματοποιούνται τελικά. Τι τελικά συμβαίνει; Στην πραγματικότητα και τα δύο ταυτόχρονα. Το θέμα είναι πώς εσείς το διαχειρίζεστε το ζήτημα. Κι εδώ υπεισέρχεται ο οικονομικός παράγοντας ως βάση για την μακροπρόθεσμη ανάπτυξή σας. Όλα όσα συμβαίνουν θα τα αναλύσετε υπό το πρίσμα του κατά πόσο μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις αλλαγές. Πχ. Ένα παιδί δεν μπορεί να έλθει (σύμφωνα με εσάς) αν δεν υπάρχει εργασία. Δεν μπορείτε να ενδώσετε σε μία ερωτική ιστορία καθώς δεν είστε σίγουροι/ες για το πώς θα εξελιχθεί. Δεν είστε σίγουροι αν θα πρέπει να χωρίσετε για να είστε με τον έρωτα της ζωής σας. Όλα αυτά τα παραδείγματα δείχνουν πόσο βαθιά είναι ριζωμένη η ιδέα της «ακινησίας». Για «κακή» σας τύχη τα πράγματα δεν είναι τόσο σταθερά και οι αλλαγές έρχονται θέλετε δεν θέλετε!

 

Για εσάς τους Δίδυμους η καινούρια εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψετε ψέμματα που μπορεί να σας έχουν πει στην εργασία σας, ή να ανακαλύψετε κάποια απάτη, ή με τον τρόπο σας να καταφέρετε να πάρετε επί πλέον χρήματα ή καλύτερη θέση.

Οι ημέρες αυτές θα είναι αποκαλυπτικές όσον αφορά το επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα. Ο έντονος ανταγωνισμός που υπάρχει, είτε είστε ελεύθεροι επαγγελματίες είτε είστε μισθωτοί, έχει φθάσει σε σημείο που επιβιώνει όποιος έχει το σθένος αλλά και το θράσος να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο. Αυτό το έχετε υποψιαστεί ότι συμβαίνει αλλά δεν είναι στην ψυχοσύνθεσή σας να ασχολείστε με κάτι τόσο ποταπό. Όμως, το θράσος ορισμένων σας έχει φθάσει στο σημείο να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας και να τους ξεσκεπάσετε. Ως απόρροια αυτής της καταστάσεως θα καταφέρετε να επανέλθετε στην κορυφή και θα μπορέσετε να επιβληθείτε σε όσους προσπάθησαν να σας «κτυπήσουν». Επί πλέον, τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά, υπάρχει τέτοια κινητικότητα που μόνο κερδισμένοι/ες μπορείτε να βγείτε.

Στον ερωτικό τομέα, φαίνεται πως μία ιστορία στην οποία είστε «μπλεγμένοι/ες» θα ξεκαθαρίσει, είτε με το να είστε τελικά μαζί με το άτομο που σας ενδιαφέρει είτε να χωρίσετε οριστικά.

 

Η εβδομάδα αυτή κρύβει εντάσεις για εσάς τους Καρκίνους καθώς θα υπάρξει απογοήτευση σε θέματα που αφορούν την εργασία σας, κυρίως θέματα ανάπτυξης και ανάδειξης μέσα σε αυτήν.

Το μυαλό σας αυτές τις ημέρες θα βρίσκεται στο πως θα αναδείξετε το έργο που παράγετε στην εργασία σας και, γιατί όχι, την προσωπική σας ανέλιξη μέσω προαγωγής. Πού βρίσκονται οι εντάσεις; Οι εντάσεις θα υπάρξουν επειδή εσείς ναι μεν θέλετε να πάτε μπροστά οι αναποδιές όμως είναι τέτοιες που σας κρατούν πίσω. Αυτό όμως δεν είναι και το τέλος των φιλοδοξιών σας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι/ες και να προσπαθήσετε ξανά κάποια άλλη στιγμή. Μπορείτε επίσης να πλησιάσετε άτομα που έχουν θέση ευθύνης στην εργασία σας ή που έχουν την απαραίτητη πείρα και να σας καθοδηγήσουν εκείνα στο πως θα πρέπει να κινηθείτε.

Δυστυχώς για εσάς, μέρος του προβλήματος που δεν μπορείτε να αναδειχθείτε είναι τα μέλη της οικογενείας σας. Παρ‘ ότι σας αγαπούν δεν πιστεύουν ότι μπορείτε να τα καταφέρετε ή δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία που θρέφετε για το ότι μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο από αυτό που κάνετε τώρα.

 

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στους άλλους, είτε αυτοί είναι συνάδελφοι, είτε είναι συνεργάτες, είτε είναι σύντροφοι. Το κακό είναι πως κάποιοι από όλους αυτούς εργάζονται εις βάρος των συμφερόντων σας ή σας προκαλούν ανασφάλεια.

Κάθε τέτοια εποχή βρίσκεστε στο μέσο του χρόνου και νιώθετε πως ο χρόνος τρέχει και δεν ξέρετε τι θα κάνετε για αυτό. Και τότε είναι που δίνετε όλη σας την προσοχή στους άλλους επειδή θέλετε να πάρετε την επιβεβαίωση που νιώθετε πως σας αξίζει. Και εδώ είναι το πρόβλημα διότι ενώ έχετε κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα ώστε να είστε καλά, τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά, αυτές τις ημέρες θα επιτρέψετε να υπάρξουν ρωγμές σε αυτό το οικοδόμημα επειδή θέλετε την έγκριση των άλλων. Αυτό θα είναι και το λάθος σας. Ό,τι σας πουν να κάνετε αυτές τις ημέρες, ό,τι «συμβουλές» σας δώσουν, ό,τι και καλά θα είναι για το «καλό» σας, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σας κάνουν να νιώσετε ανασφάλεια και έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνάμεις σας. Για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσετε όσο το δυνατόν κλειστά τα αυτιά σας σε ό,τι ακούσετε.

Επίσης και στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι λίγο περίεργα. Όσο κι αν σας πειράζει η έκφραση «άλλο αγάπη κι άλλο σεξ» αυτή είναι η πραγματικότητα. Για αυτό μην ενοχληθείτε εάν αντιμετωπίζετε τέτοιες καταστάσεις.

 

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Παρθένους καθώς η χαρά που θα πάρετε από άτομα που ενδιαφέρεστε ερωτικά, και όχι μόνο, θα είναι πολύ μεγάλη.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν, και μάλιστα θα πάρετε μεγάλη χαρά καθώς κι εκείνα έχουν ξεφύγει από τα περισσότερα προβλήματα που τα απασχολούν κι έτσι μπορούν να δώσουν έμφαση στις ανάγκες σας ή απλά να σας δώσουν την προσοχή που αποζητάτε. Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι σε αυστηρή επαγγελματική βάση, θα ανακαλύψετε ότι πλέον έχει όλη την καλή διάθεση να συνεργαστείτε και να σχεδιάσετε μαζί για τα κοινά σας συμφέροντα. Αν είναι ερωτικό το ενδιαφέρον, τότε το άτομο εκείνο είναι έτοιμο να σας προσφέρει τόσο ηδονικές στιγμές όσο και ρομαντικές! Μαζί του κυριολεκτικά θα ανανεωθείτε! Αν πάλι είχατε προβλήματα με τον/την σύντροφό σας, θα διαπιστώσετε πλέον ότι αυτά έχουν ξεπεραστεί και ότι επί τέλους μπορείτε να ανοιχθείτε σε εκείνον/η. Το γεγονός αυτό θα σας δώσει πολύ μεγάλη χαρά και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά από εδώ κι εμπρός.

 

Αυτή η εβδομάδα θα έχει εντάσεις για εσάς τους Ζυγούς, όχι τόσο σε γεγονότα όσο στην εσωτερική διάσταση που θα βιώσετε μεταξύ των θέλω και των αναγκών σας με αυτά που προστάζει η κοινή λογική.

Τόσο οι συναισθηματικές σας ανάγκες όσο και η περιβόητη ανάγκη να είστε με κάποιον/α σας προκαλεί συνήθως μεγάλα προβλήματα λόγω δικών σας λαθών. Αυτό ήταν αληθές το προηγούμενο διάστημα. Τώρα όμως που το μυαλό σας είναι πιο καθαρό αντιλαμβάνεστε τα λάθη σας και θα προσπαθήσετε να τα διορθώσετε. Κάποιοι/ες από εσάς θα τα καταφέρετε. Κάποιοι/ες όμως από εσάς θα διαπιστώσετε ότι το σεξ είναι αυτό που επηρεάζει τις αποφάσεις σας και για αυτό πολύ δύσκολα θα κάνετε κάτι για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Αυτό που πρέπει να προσέξτε πάρα πολύ είναι να μην έλθετε σε σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη με άτομα που μόλις γνωρίσατε.

Οικονομικά αυτό το διάστημα θα πρέπει να κινηθείτε με γνώμονα την σχετική οικονομία και την χρησιμοποίηση των χρημάτων σας για να καλύψετε τις ανάγκες της οικογενείας σας και όχι να τα σκορπίσετε αριστερά σε αλόγιστες αγορές ή σε ευχάριστες δραστηριότητες μεν αλλά αρκετά ακριβές δε.

 

Αρκετά περίεργη εβδομάδα θα έχετε εσείς οι Σκορπιοί όσον αφορά τα ερωτικά σας. Οι καταστάσεις που ζείτε είναι αρκετά έντονες αλλά σιγά σιγά ξεκαθαρίζουν.

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε ότι πρέπει να ξεμπερδέψετε όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα από άτομα που σας κρατούν πίσω και σε μόνιμη αμφιβολία. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την λογική και όχι το συναίσθημα, εξ ου και η δυσκολία.

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε δυσκολότερο έργο από εκείνους/ες που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, διότι ενώ βαθιά μέσα σας θέλετε να ζήσετε ελεύθεροι/ες, μακρυά από καταστάσεις που σας προβληματίζουν, εσείς έχετε ερωτευθεί τόσο που δεν ξέρετε τι να κάνετε. Η «παγίδα» σας τελικά δεν θα είναι μόνο ο έρωτας αλλά και το σεξ. Όσο πιο καλό είναι τόσο δυσκολότερα θα μπορέσετε να αποδεσμευθείτε.

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο τρίτο δεκαήμερο, όσο κι αν ακουστεί παράξενο, θα πρέπει να κάνετε κράτει στο σεξ! Το γεγονός ότι υπάρχει άνθρωπος με τον οποίον το απολαμβάνετε όσο τίποτα σας κάνει να ξεχνάτε οτιδήποτε άλλο σημαντικό στην ζωή σας. Ένα από αυτά είναι και ο ίδιος σας ο εαυτός. Το καλό σεξ λειτουργεί σε εσάς ως ναρκωτικό το οποίο πολύ δύσκολα μπορείτε να το κόψετε και για αυτό μπορεί να παραδώσετε ακόμη και την ψυχή σας. Για αυτό, μέτρο!

 

Μία σχετικά καλή εβδομάδα θα έχετε εσείς οι Τοξότες. Ο έρωτας έχει μπει για καλά στις ζωές σας και το γεγονός αυτό προκαλεί διαφορετικές αντιδράσεις στον καθέναν και στην καθεμία σας.

Ο έρωτας, ως συναίσθημα, είναι μία κατάσταση την οποία θέλετε να κρατάτε σε προσωπικό επίπεδο, μακρυά από τα αδιάκριτα μάτια. Αυτό συμβαίνει επειδή τον έρωτα τον έχετε συνδυάσει με το σεξ. Επί πλέον ο έρωτας ως κατάσταση είναι δεσμευτικός, κάτι το οποίο σας προκαλεί έντονες αντιδράσεις, καθώς η ελευθερία για εσάς είναι το άλφα και το ωμέγα για να νιώθετε καλά. Τώρα όμως ο έρωτας συνδυάζεται με το σεξ και αυτό είναι που σας προκαλεί ευχάριστο «πονοκέφαλο»! Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ενταθεί αυτή η κατάσταση και είναι πιθανόν να χάσετε τον έλεγχο! Κάποιοι/ες από εσάς θα προτιμήσετε να σταματήσετε ό,τι κάνετε προκειμένου να «αμαυρώσετε» την εικόνα σας (ή όπως την έχετε αυτήν στο μυαλό σας). Κάποιοι/ες από εσάς θα αποφασίσετε ότι θέλετε και τα δύο, και να νιώθετε το έντονο συναίσθημα αλλά και να διατηρήσετε την ελευθερία σας. Σε αυτήν την περίπτωση μην απορήσετε εάν στέλνετε μεικτά μηνύματα σε αυτούς/ές που σας ενδιαφέρουν και τελικά τα μπερδέψετε ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Κάποιοι/ες όμως από εσάς θα παραδοθείτε πλήρως στο κλίμα των ημερών και θα ζήσετε τον έρωτα στο μεγαλείο του. Όπως και να έχει πάντως εσείς θα ζήσετε ενδιαφέρουσες ημέρες!

 

Μεικτά συναισθήματα θα έχει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Αιγόκερους. Από την μία θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα με την οικογένειά σας και από την άλλη ο έρωτας θα σας ταλαιπωρήσει, και όχι με την καλή έννοια.

Ο έρωτας, τόσο στην συναισθηματική του μορφή όσο και στην φυσική, είναι για εσάς μόνιμα μέσα στο μυαλό, αν και το κρατάτε κρυφό διότι τον φοβάστε. Αυτό συμβαίνει και τώρα! Οι ημέρες είναι τόσο έντονα ερωτικές και σεξουαλικές που πλέον δεν μπορείτε να το κρύψετε, όσο κι αν προσπαθήσετε για αυτό. Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο πρώτο δεκαήμερο θα έλθετε σε επαφή με άτομο από το παρελθόν, εσείς του δευτέρου θα νιώσετε συναισθηματικά μπερδεμένοι/ες, ενώ εσείς του τρίτου θα ενδώσετε πλήρως στο ερωτικό-σεξουαλικό κλίμα των ημερών χωρίς να υπολογίσετε τις συνέπειες αυτής της αδηφάγας όρεξής σας.

Από την άλλη όμως φαίνεται πως οι εξελίξεις στο οικογενειακό μέτωπο πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, κι αν δεν ήταν κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην εργασία σας ή με την εργασία του/της συντρόφους σας όλα θα ήταν τέλεια. Τουλάχιστον έχει επιστρέψει το καλό κλίμα μέσα στο σπίτι σας και αυτό έχει σημασία!

 

Οι επόμενες ημέρες θα είναι αρκετά περίεργες για εσάς τους Υδροχόους καθώς με διαφορετικό τρόπο θα βιωθεί το επόμενο διάστημα από τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου. Κοινός όμως τόπος είναι το θέμα των οικονομικών και της ασφάλειας-ανασφάλειας.

Το βασικό μέλημα για εσάς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο είναι το πώς θα υπάρξουν έσοδα καθώς τα έξοδα σιγά σιγά σας αφήνουν αλλά οι υποχρεώσεις έμειναν. Μην περιμένετε να αλλάξει η κατάσταση από την μία μέρα στην άλλη για αυτό θα χρειαστεί να κινηθείτε σε δύο άξονες. Ο πρώτος είναι να κάνετε οικονομία και να περιορίσετε όσο το δυνατόν τα έξοδα. Ο άλλος είναι να αρχίσετε να φτιάχνετε ένα οικονομικό σχέδιο στο μυαλό σας και όταν έλθει η ώρα να το τηρήσετε απαρέγκλιτα.

Το ίδιο ισχύει και για εσάς τους γεννημένους/ες στο δεύτερο δεκαήμερο το ζωδίου μόνο που εσείς είστε σε πολύ καλύτερη μοίρα και ότι το σχέδιο αυτό που έχετε στο μυαλό σας πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα.

Εσείς που είστε όμως γεννημένοι/ες στο τρίτο δεκαήμερο δεν σας νοιάζουν τα οικονομικά όσο ο έρωτας και το σεξ. Αυτήν την περίοδο ζείτε στο μέγιστο και τα δύο και το γεγονός αυτό σας προκαλεί στην καλύτερη περίπτωση αμηχανία, στην χειρότερη άγχος για το πού πάει η κατάσταση. Όπως και να έχει, εσείς πρέπει να μάθετε να ζείτε με τα συναισθήματα όσο κι αν αυτά σας φοβίζουν.

 

Αρκετά άναρχη θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Ιχθύες καθώς τα γεγονότα θα βιωθούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο είναι καιρός να βγείτε από τον φαύλο κύκλο στον οποίον βρίσκεστε και να αρχίσετε να εμπιστεύεστε λίγο περισσότερο τους άλλους. Ξέρετε πως μόνοι/ες σας δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα επειδή λειτουργείτε εντελώς χαοτικά. Για να μπορέσετε λοιπόν να πιάσετε τους στόχους σας ή να τους κάνετε πράξη ή, πολύ απλά να νιώσετε και πάλι την ελπίδα ότι μπαίνει στην ζωή σας, θα πρέπει να ανοιχθείτε στα κατάλληλα άτομα τα οποία μπορούν να σας καθοδηγήσουν με τον τρόπο τους.

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, εν αντιθέσει με τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να κάνετε αυτό το άνοιγμα τώρα! Αρπάξτε την ευκαιρία που σας δίνετε και θα δείτε ότι πολύ σύντομα η ζωή σας θα πάει από το καλό στο καλύτερο.

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο τρίτο δεκαήμερο είστε εγκλωβισμένοι/ες τόσο πολύ στα δίκτυα του έρωτα που πολύ δύσκολα βλέπετε κάτι άλλο. Κι εδώ είναι το λάθος σας διότι οι εξελίξεις τρέχουν κι εσείς θα πρέπει να δείξετε την αρμόζουσα προσοχή. Προσέξτε εσείς που είστε ερωτευμένοι/ες με μεγαλύτερο άτομο ή με άτομο που κατέχει θέση ευθύνης, ακόμη και το εργοδότη σας. Η κατάσταση μπορεί εύκολα να εκτροχιαστεί, για αυτό να είστε έτοιμοι/ες να συμβεί το οτιδήποτε κι έτσι να γλιτώσετε τον πόνο.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s