Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

 

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε  στο: http://www.periastrologias.gr/

 

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Κριούς για αυτό θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή.

Το βασικό σας πρόβλημα αυτήν την περίοδο, είναι η ατονία σας. Αυτή προέρχεται από προβλήματα υγείας, που τις επόμενες ημέρες θα ενταθούν, για αυτό καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί/ές και να αποτανθείτε στον γιατρό σας εάν δείτε κάτι που σας ενοχλεί. Η σωματική ατονία επηρεάζει και την ψυχολογία σας. Σε ένα ζώδιο που λατρεύει την κίνηση, το γεγονός ότι δεν μπορείτε να κινηθείτε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, πρώτα από όλα ρίχνει την ψυχολογία, στην συνέχεια παραπονιέστε για τα πάντα και στο τέλος κάνετε σαν τα μωρά παιδιά πιστεύοντας ότι όλοι έχουν βαλθεί να σας ταλαιπωρήσουν. Οπότε αντιλαμβάνεστε κι εσείς με την σειρά σας για ποιον λόγο, αυτό το διάστημα φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες ακόμη και οι σύντροφοί σας, θέλουν να σας αποφύγουν.

Το ευχάριστο γεγονός αυτής της εβδομάδος, είναι πως μάλλον φαίνεται να παίρνετε κάποια χρήματα (και από ό,τι φαίνεται αρκετά). Φαίνεται επίσης πως είστε διατεθιμένοι/ες να αποκρύψετε μέρος αυτών από τους/τις συντρόφους σας ώστε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν.

 

Και για εσάς τους Ταύρους θα είναι περίεργη η εβδομάδα αυτή. Για κάποιους/ες από εσάς τα γεγονότα αυτών των ημερών θα είναι η εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σας, ενώ για κάποιους/ες άλλους/ες από εσάς, θα είναι εκπλήρωση κάποιων φοβιών σας.

Ο κύριος φόβος σας είναι να μην έχετε χρήματα, κι έτσι να μην έχετε τα πράγματα ή τις απολαύσεις που θέλετε. Καλώς ή κακώς ανοιχτήκατε αυτό το διάστημα, πολύ περισσότερο από όσο μπορούσε να αντέξει η τσέπη σας, με αποτέλεσμα να μείνετε με άδειο προτοφόλι. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι και τα έσοδα αυτήν την περίοδο είναι αρκετά περιορισμένα, θα νιώσετε το άγχος σας να φθάνει στα ύψη. Για αυτό κι εσείς, αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να κάνετε οικονομία, κι ας στερηθείτε για λίγο πράγματα ή δραστηριότητες που σας κάνουν χαρούμενους/ες.

Αν πάλι είστε από τους/τις τυχερούς/ες αυτών των ημερών, θα δείτε μία επιθυμία ζωής, έστω και αρκετά δύσκολα, να πραγματοποιείται! Ποια είναι όμως η «παγίδα»; Στο γεγονός ότι μετά την ολοκλήρωση αυτής της επιθυμίας, θα νιώσετε πως δεν έχετε κάτι άλλο να επιθυμήσετε ή η επιθυμία σας αυτή που πραγματοποιείται, θα φέρει πολλές ευθύνες (πχ να φέρετε στον κόσμο ένα παιδί ή να κάνετε σχέση με το άτομο που επιθυμείτε σφόδρα και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα κ.α). Πριν όμως μπείτε στην διαδικασία να σκεφθείτε το μέλλον, απολαύστε το παρόν με αυτό που σας χαρίζει!

 

Για εσάς τους Δίδυμους αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή καθώς ό,τι θέματα είχατε με τον/την συντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, λύθηκαν, και τώρα μπορείτε ανενόχλητοι/ες να λύσετε πιο σημαντικά ζητήματα.

Με το μυαλό καθαρό από τα προβλήματα, τις παρεξηγήσεις, τις καθυστερήσεις, την ασυννεοησία με τον/την συντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με το πώς θα φέρετε χρήματα στο σπίτι σας ή πως θα ολοκληρώσετε μία εμπορική συμφωνία ή πως θα ρυθμίσετε τα χρέη σας προς το κράτος. Αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να βρείτε χρήματα, μην ανησυχείτε, θα βρεθούν, επειδή αυτό το διάστημα επαγγελματικά πάτε καλά. Αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι μία οικονομική συμφωνία, αυτή θα κλείσει με τους δικούς σας όρους. Αν θέλετε να ρυθμίσετε τα χρέη σας προς το κράτος, καλό θα ήταν να βρείτε τα κατάλληλα άτομα για να σας κάνουν αυτήν την διεκπεραίωση διότι το κράτος έχει υπέρογκες και παράλογες αξιώσεις από εσάς.

Στον ερωτικό τομέα, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε την θέση σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει διότι η κατάσταση μεταξύ σας έχει γίνει ένα κουβάρι το οποίο θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα.

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Καρκίνους. Από την μία αναγνωρίζετε την ανάγκη να είστε προσγειωμένοι/ες όσον αφορά τις σχέσεις σας, και από την άλλη το υπέροχο παραμύθι που ζείτε, πολύ δύσκολα θα σας το επιτρέψει αυτό.

Αυτές τις ημέρες διανύετε ένα απίστευτα όμορφο παραμύθι όσον αφορά στις προσωπικές σας σχέσεις. Όσον αφορά στις επαγγελματικές, μάλλον τις υπερεκτιμάτε. Σημασία έχει πως νιώθετε απίστευτα υπέροχα και είστε έτοιμοι/ες να δώσετε ό,τι πολυτιμότερο έχετε στο άτομο ή άτομα που κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Και ενώ όλα αυτά φαντάζουν υπέροχα στο μυαλό σας, μέσα φωνάζει μία φωνή που σας λέει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα βλέπετε, ότι πρέπει να πάρετε για να δώσετε και ότι καλό θα είναι να υπάρχουν έμπρακτα αποτελέσματα πριν προχωρήσετε παρακάτω. Ευτυχώς για εσάς που υπάρχει αυτή η σκέψη, ειδάλλως θα είχατε παραδοθεί πλήρως στις ορέξεις των άλλων. Με λίγη καλή θέληση και με καθαρό νου, θα απολαύσετε πολλά περισσότερα από ότι αν δώσετε τυφλά την εμπιστοσύνη σας. Πάντως, είτε είστε ελεύθεροι/ες είτε είστε δεσμευμένοι/ες, ο έρωτας τώρα θα χτυπήσει γερά την πόρτα σας!

 

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Λέοντες, όχι σε γεγονότα, απλά θα νιώθετε ένα βάρος να πλακώνει το μυαλό και την καρδιά σας.

Αυτό που θα σας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες, είναι το θέμα της εργασίας, και κατ’ επέκτασιν το οικονομικό. Το βάρος των υποχρεώσεων που έχετε, σας φαίνεται ασήκωτο επειδή η εργασία σας κινείται σε χαμηλά επίπεδα ή εργάζεστε πάρα πολύ αλλά τα χρήματα που παίρνετε ως προς το παραγόμενο έργο είναι ελάχιστα.Το λάθος σας είναι πως αυτήν την περίοδο κοιτάτε να κάνετε τεράστια βήματα, την ώρα που μόνο μετρημένα και αργά μπορούν να γίνουν. Ένα ακόμη σφάλμα που κάνετε, είναι ότι κοιτάτε πως ζούνε οι άλλοι και θέλετε κι εσείς να κάνετε το ίδιο. Πρακτικά, δύο πράγματα μπορείτε να κάνετε. Το ένα είναι να ηρεμήσετε και να κάνετε την εργασία σας με γνώμονα την άμεση απόδοση χρημάτων ή την κατάκτηση στόχων. Το άλλο είναι να χαλαρώσετε με τα χρήματα, διότι πραγματικά, έχετε όλα όσα χρειάζεστε. Απλά εσείς θέλετε το κάτι παραπάνω και λογικό είναι λόγω της ιδιοσυγκρασίας σας. Επίσης, καλό θα ήταν να αφήσετε τους συνάδελφούς σας να σας βοηθήσουν ή να προωθήσετε συνεργασίες.

Στον έρωτα ευνοούνται αυτήν την περίοδο οι σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης  ηλικίας.

 

Για εσάς τους Παρθένους η καινούρια εβδομάδα κρύβει έρωτα, χαρά, διασκέδαση και δημιουργική διάθεση!

Μετά από ένα σύντομο διάστημα στο οποίο έπρεπε να ασχοληθείτε με άχαρους ρόλους ή με το να κάνετε μία μικρή ενδοσκόπηση, επανέρχεστε δριμύτεροι/ες σε αυτό που ονομάζουμε «καλύτερες ημέρες». Μπροστά, σας περιμένουν ευχάριστα γεγονότα, όπως πχ να βρείτε ένα καινούριο ταίρι, να χωρίσετε από μία σχέση που δεν έχει κάτι άλλο να σας δώσει, κι έτσι να ανασάνετε, να φροντίσετε τον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει, να διασκεδάσετε με άτομα που είναι αληθινά και όχι δήθεν, να κάνετε σεξ, ακόμη και να γίνετε μέλη σε μία ομάδα που μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις ικανότητές σας με δημιουργικό κι ευχάριστο τρόπο.

Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να συμβάλετε όσο το δυνατόν περισσότερα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Επειδή θα υπάρχουν κάποια έξοδα, θα πρέπει να αναλάβετε εσείς την διευθέτησή τους. Αν είστε δεσμευμένοι/ες ή παντρεμένοι/ες, να ξέρετε πως το ταίρι σας δεν θα μπορέσει να σας βοηθήσει, οπότε, σε αυτόν τον αγώνα είστε μόνοι/ες, κάτι βεβαίως που δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει, καθώς θα κάνετε αυτό που θέλετε.

 

Μέσα στο διάστημα της καινούριας εβδομάδας, εσείς οι Ζυγοί, θα νιώσετε την ανάγκη να μεταπηδήσετε από τον συναισθηματικό έρωτα στον σαρκικό, καθώς θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε άλλο να είστε τα «καλά» παιδιά.

Το τελευταίο διάστημα νιώθετε έντονα την ανάγκη να βάλετε τον έρωτα στην ζωή σας ώστε να σπάσει η ρουτίνα. Μέχρι στιγμής ,τον βιώνετε σε πλατωνικό επίπεδο καθώς βγαίνει στην επιφάνεια η ρομαντική πλευρά του εαυτού σας. Μάλιστα, σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις, νιώθετε πως βρήκατε τον άνθρωπο που θα περάσετε τον βίο σας μαζί του, αλλά στην πραγματικότητα ούτε που τον ξέρετε. Τώρα όμως θα βρεθείτε στο μεταίχμιο, όπου το πάθος γίνεται πόθος, και ο μέχρι πρότινος ρομαντικός σας εαυτός, αφήνει την θέση του στα ζωώδη ένστικτά σας. Κι εδώ είναι η παγίδα. Διότι τώρα θα διαπιστώσετε εάν το άλλο άτομο σας ήθελε πραγματικά ή σας χρησιμοποιούσε για να αισθανθεί εκείνο καλύτερα (το «σε βλέπω σαν φίλο» θα ακουστεί πολλές φορές μέσα στις επόμενες ημέρες). Επίσης, καλά τα συναισθήματα, αλλά και το σεξ ακόμη καλύτερο. Το πρόβλημα όμως είναι, ότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει μέσα σας το τι θέλετε, με αποτέλεσμα να φαίνεστε αλλοπρόσαλλοι/ες. Υπομονή και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο!

 

Για εσάς τους Σκορπιούς, ο έρωτας θα έχει την τιμητική του αυτήν την εβδομάδα. Όμως τα πράγματα θα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένα, καθώς μάλλον εσείς παύετε να είστε οι κυνηγοί, και αφήνετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, να σας κυνηγήσει εκείνο.

Το πάθος για το άτομο που σας ενδιαφέρει, αρχίζει και γίνεται πόθος όμως δεν είστε διατεθειμένοι/ες να ανοίξετε την καρδιά σας εάν πρώτα δεν δείτε κινήσεις από μέρους του/της. Ενώ εσείς καίγεστε πραγματικά για εκείνον/η, δεν θα του δώσετε την χαρά να το δείξετε. Εκείνος/η θέλει να ζήσει τον έρωτα μαζί σας, όχι γιατί σας λατρεύει, αλλά διότι μέσα από αυτήν την διαδικασία νιώθει όμορφα. Κι εδώ είναι που εσείς καλά κάνετε, και σταματάτε την πολιορκία. Με αυτόν τον τρόπο, θα δείτε τελικά ότι θα σας αναζητήσει, έστω κι αν έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του/της. Αν εξαφανιστείτε για λίγες ημέρες ή δεν σηκώνετε τα τηλέφωνα όταν προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας, τόσο πιο γρήγορα θα κερδίσετε το παιγνίδι.

Οικονομικά, μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβετε κάποια χρήματα από «μαύρες» πηγές ή από αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης. Αν έχετε παιδιά, θα προσπαθήσετε να τα βοηθήσετε με όποιο τρόπο μπορείτε.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Τοξότες όσον αφορά τις σχέσεις με την οικογένειά σας, αλλά και τα ερωτικά. Θα είναι όμως καλή, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.

Επαγγελματικά, το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ένα πρόβλημα αλλά χάρη στην ψύχραιμη αντιμετώπιση από μέρους σας, το θέμα λύθηκε! Από εδώ κι εμπρός, θα πρέπει να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει πρακτικά, και να κινηθείτε με γνώμονα πώς θα έχετε χρήματα, τόσο για εσάς όσο και για τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Μην φοβηθείτε αυτό το διάστημα να εργασθείτε επιπλέον ώρες, και να γυρνάτε στο σπίτι μόνο για ξεκούραση. Είναι το απαραίτητο τίμημα για να είστε οικονομικά καλυμμένοι/ες μακροπρόθεσμα. Από εκεί και πέρα να είστε προετοιμασμένοι/ες για αρκετή γκρίνια και παράπονο από την οικογένειά σας επειδή χρειάζονται την παρουσία σας για να νιώθουν ασφάλεια. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα που υπάρχει και θέμα υγείας, η απουσία σας θα γίνει αισθητή.

Στον έρωτα θα περάσετε μία αναστάτωση, ακόμη κι έναν χωρισμό. Αιτία για τα γεγονότα που θα ζήσετε, είναι η ανάγκη σας για μόνιμη σχέση, ρομαντικό έρωτα, ακόμη και να κάνετε την δική σας οικογένεια. Λογικό είναι να μην συμφωνούν οι εραστές ή οι ερωμένες σας με αυτήν την εξέλιξη, διότι είστε εκτός της ιδιοσυγκρασίας σας και για αυτό δείχνετε αλλοπρόσαλλοι/ες.

 

Η καινούρια εβδομάδα θα βιωθεί με διαφορετικό τρόπο από εσάς που είστε γεννημένοι/ες στα τρία δεκαήμερα του Αιγόκερω.

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο πρώτο δεκαήμερο, είναι καιρός να εφαρμόσετε τα όνειρά σας. Μετά από ένα μικρό διάστημα καθυστερήσεων και ασυνεννοησίας, ήρθε ο καιρός να κάνετε πράξη αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Η περίοδος ευνοεί να βρείτε εργασία στο εξωτερικό, να κάνετε τις σπουδές που θέλετε, να ταξειδέψετε, να ανοίξετε ή να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, να ηγηθείτε της ομάδας στην οποία μετέχετε ή να ενταχθείτε σε μία ομάδα που πρεσβεύει την ίδια ιδεολογία με εσάς!

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να βρείτε το σθένος και να αποδεχθείτε, αντί να αντιστέκεστε στις ραγδαίες και μεγάλες αλλαγές που πραγματοποιούνται στις ζωές σας. Σύντομα θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο τρίτο δεκαήμερο, νιώθετε έντονα το βαρύ φορίο του έρωτα, είτε είστε δεσμευμένοι/ες είτε όχι. Ένας έρωτας από το παρελθόν ταράζει την γαλήνη σας, και ενώ το μυαλό σας λέει όχι, το κορμί λέει ναι, και μάλλον το κορμί πρόκειται να κερδίσει αυτήν την μάχη.

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους. Από την μία θα υπάρξουν εντάσεις και προβλήματα με τους συνάδελφους, συνεργάτες ή συντρόφους, και από την άλλη θα υπάρξει επιτυχία σε θέματα κατάκτησης στόχων ή στις σχέσεις με φίλους.

Η σταθερότητα που επιδεικνύετε το τελευταίο διάστημα σε θέματα της κατάκτησης στόχων που έχετε θέσει στην ζωή σας, αρχίζει κι αποδίδει καρπούς. Και αυτό είναι απόρροια της διάθεσής σας να αναλάβετε πρωτοβουλίες, εκεί που οι άλλοι είτε δεν βλέπουν πιο μακρυά όπως εσείς, είτε θεωρούν ότι πρέπει να υπάρξει μία σχετική ισορροπία μεταξύ της κατάκτησης των στόχων που έχετε θέσει, με απτά αποτελέσματα. Με την δυναμική που έχετε πάρει, μπορείτε άνετα να ξεπεράσετε κάθε είδους δισταγμούς ή αμφιβολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Από την άλλη, υπάρχει μία σχετική αγανάκτηση από μέρους των συναδέλφων, συνεργατών ή των συντρόφων σας, επειδή τους πιέζετε αφόρητα για να κάνουν αυτά που θέλετε εσείς. Μπορεί να μην σας το δείχνουν άμεσα αλλά η γκρίνια, η διστακτικότητα, ακόμη και η μιζέρια,  θα είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα της άρνησης από μέρους τους να εκτελέσουν τις εντολές σας. Λίγη υπομονή και σύντομα θα τους δείτε να πηγαίνουν με τα νερά σας.

 

Για εσάς τους Ιχθύες η καινούρια εβομάδα σηματοδοτεί την αρχή του τέλους του μεγαλύτερου μέρους των προβλημάτων που σας απασχολούν εδώ και καιρό τώρα.

Πρώτα από όλα, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναβολών κι έλλειψης εμπιστοσύνης στις δυνάμεις σας, και στους ανθρώπους που θεωρείτε ότι είναι φίλοι σας, επανέρχεστε δυναμικά. Οι «μηχανές» σας ανεβάζουν στροφές, και πλέον είστε σχεδόν έτοιμοι/ες να αναλάβετε δράση, και να αρχίσετε να κυνηγάτε να κατακτήσετε τους στόχους σας. Μάλιστα, το γεγονός ότι έχετε και φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν, θα αναπτερώσει τις ελπίδες σας ότι μπορείτε να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο της εσωστρέφειας που βρεθήκατε μπλεγμένοι/ες εδώ και αρκετό καιρό.

Μία από τις «παρενέργειες» που θα έχουν οι επόμενες ημέρες, είναι οι ερωτικές σας σχέσεις. Φαίνεται πως το τοπίο καθαρίζει από ανθρώπους με τους οποίους περάσατε μαζί καλά μεν, αλλά πλέον δεν έχουν κάτι άλλο να σας προσφέρουν δε. Από εκεί και πέρα, μην ανησυχείτε ότι θα μείνετε μόνοι/ες. Ακόμη κι εσείς που είστε δεσμευμένοι/ες, θα νιώσετε τον έρωτα να χτυπάει πολύ δυνατά την πόρτα σας, καθώς και ο/η συντροφός σας θα έχει πολύ καλύτερη διάθεση, αλλά κι εσείς που είστε μόνοι/ες θα βρείτε εκείνο το άτομο που θα σας κάνει να νιώσετε τον έρωτα σε όλες τις πτυχές του.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s