Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

Από τον Άγγελο Πέτσιο: http://www.periastrologias.gr/

Μία δύσκολη αλλά καλή εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Τα επαγγελματικά  σας πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, και σιγά σιγά βγαίνετε από τον φαύλο κύκλο του φόβου για το αύριο.

Το τελευταίο διάστημα, παρουσιάζεται αύξηση του όγκου της εργασίας σας η οποία θα συνεχιστεί και αυτήν την εβδομάδα. Πριν όμως αναφέρουμε τα θετικά που θα προκύψουν, θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές.

Πρώτα από όλα, προσέξτε την υγεία σας. Ο πολύ μεγάλος όγκος εργασίας θα συνδυαστεί και με πολλές ώρες δουλειάς. Η εξάντληση είναι πολύ πιθανή, και ίσως να φθάσετε στα όρια της υπερκόπωσης. Επίσης, προσέξτε τις επαφές σας με τον κόσμο που είναι άρρωστος, διότι αυτήν την περίοδο είστε αρκετά ευάλωτοι. Να τρέφεστε σωστά, να ξεκουράζεστε, να παίρνετε φάρμακα μόνο όταν είναι ανάγκη, και πάντα με σύσταση ιατρού.

Μετά, θα πρέπει να καταλάβετε πως όσο κι αν δεν σας αρέσει, θα πρέπει να βάλετε τάξη στον τρόπο που εργάζεστε. Ο χαοτικός τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίζετε την εργασία σας θα σας βγει σε κακό, κυρίως στην υγεία σας. Το βασικό είναι πως εάν θέλετε να διατηρήσετε αυτό το καλό κλίμα, θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο της εργασίας σας και να βελτιστοποιήσετε την απόδοσή σας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να θέσετε τις βάσεις για ένα πολύ καλό επαγγελματικό μέλλον.

Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, αν θέλετε να νιώσετε τον έρωτα θα πρέπει να σταματήσετε να φέρεστε εγωιστικά, αρχηγικά, και να δείξετε περισσότερο ρομαντισμό!

 

Εσείς οι Ταύροι θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα, όχι τόσο λόγω των γεγονότων ή των ανθρώπων που σας περιστοιχίζουν, όσο των υπερβολικών απαιτήσεών σας, της απαίτησης να πιάσετε άπιαστους στόχους, της ελπίδας που μπορεί να γίνει φόβος όταν οι προσδοκίες δεν πραγματοποιούνται.

Η εβδομάδα αυτή θα είναι για εσάς τους Ταύρους γεμάτη ψευδαισθήσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε ψηλώσει πάρα πολύ τον δείκτη των προσδοκιών, σε επίπεδο που είναι ακατόρθωτο πλέον. Κι ενώ αντιλαμβάνεστε ότι τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς, εντούτοις εσείς θα επιμείνετε πως μπορείτε να τα καταφέρετε. Το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να πιέζετε τον ίδιο σας τον εαυτό χωρίς να υπάρχει αντίκρυσμα. Μπορεί να μην σας είναι εύκολο να ακούσετε την άποψη των άλλων που επιθυμούν το καλό σας, αλλά καλό θα ήταν αφήσετε τα πείσματα κατά μέρος.

Επειδή δεν είναι όλα μαύρα, αυτήν την εβδομάδα θα ευνοηθείτε εσείς οι Ταύροι που εδώ και καιρό θέλατε να κάνετε κάτι ώστε να ξεφύγετε από την μιζέρια της αδράνειας. Οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεστε, θα μπορέσουν να σας πείσουν να κάνετε κάτι για αυτό, υποδεικνύοντας λύσεις! Καλό θα ήταν να τους ακούσετε, έστω κι αν φοβάστε την αλλαγή.

Προσέξτε στον έρωτα, διότι τα ροζ γυαλιά που έχετε φορέσει, μπορούν άνετα να σας κάνουν να ερωτευθείτε το λάθος άτομο, και το χειρότερο, αν έχετε σύντροφο, να τον/την παρατήσετε για εκείνο.

 

Για εσάς τους Δίδυμους, αυτή η εβδομάδα θα είναι η περίοδος όπου θα ζητήσετε συγγνώμη από τους συντρόφους ή τους συνεργάτες σας για τα λάθη που έχετε κάνει, και θα προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις.

Το τελευταίο διάστημα έχετε σηκώσει πολύ το ανάστημά σας, και δυστυχώς όχι υπ’ ευθύνη σας. Οι άλλοι με τα καλά τους λόγια, με το να σας κάνουν όλα τα χατίρια, με το να τους φέρεστε ως να είναι δεδομένοι, σας κακομαθαίνουν. Και τώρα ήλθε ο καιρός να πάρετε το «μάθημά» σας.

Πρώτα από όλα ο ή η σύντροφός σας θα αποφασίσει ότι είναι καιρός να ντυθεί, να στολιστεί και να πάει να διασκεδάσει με τους φίλους σας χωρίς εσάς. Μάλιστα δεν θα διστάσει και να ερωτοτροπήσει, καθώς εσείς τον έχετε υπερβολικά αμελήσει. Αν μάλιστα το προηγούμενο διάστημα το ταίρι σας ανακάλυψε ότι είχατε παράνομο δεσμό, να είστε βέβαιοι/ες ότι ναι μεν δεν θα σας διώξει, αλλά θα σας πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Οι συνεργάτες σας από την άλλη θα βαρεθούν να περιμένουν από εσάς να σοβαρευτείτε, να δείξετε ότι πονάτε την εργασία σας, ή, να περιμένουν να καταλάβετε ότι οι φιλοδοξίες σας είναι υπερβολικές έως άπιαστες. Για αυτό κι εκείνοι θα κινηθούν αυτόνομα από εσάς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον των συνεργασιών σας.

Για αυτό κι εσείς φροντίστε μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα!

 

Για εσάς τους Καρκίνους αυτή η εβδομάδα κρύβει ένα πολύ δύσκολο δίλημμα. Από την μία, θα αναρωτηθείτε εάν τελικά το άτομο που έχετε δίπλα σας είναι αυτό που σας ταιριάζει, ή αν θα πρέπει να βρείτε εκείνο το άτομο ή τα άτομα, τα οποία μπορούν να κάνουν την ζωή σας καλύτερη και πιο ξέγνοιαστη.

Το τελευταίο διάστημα ζείτε πραγματικά μαγευτικές στιγμές. Όμως, πόσα από αυτά που ζείτε είναι αληθινά; Πόσα από αυτά δεν είναι απλά προβολές δικές σας επάνω στο πρόσωπο του/της άλλου/ης; Τελικά, μήπως είστε ερωτευμένοι/ες με τον έρωτα, παρά με το άτομο που έχετε δίπλα σας; Από την άλλη, το Σύμπαν σας προτείνει την λύση της απόλυτης ελευθερίας! Αντί να αφήνετε την μιζέρια και την κυκλοθυμία σας, να σας εγκλωβίζει σε καταστάσεις, καλό θα ήταν να αφήσετε τον πιο ανάλαφρο εαυτό σας να πετάξει με την βοήθεια ατόμων που είναι αυτής της ιδιοσυγκρασίας! Αυτό που χρειάζεστε είναι ελευθερία, χαμόγελο, γλέντι, αισιοδοξία, και περισσότερη χαρά! Όσο και να φαίνεται εύκολο το πού πρέπει να κινηθείτε, δεν είναι. Η δύναμη των συναισθημάτων και η ανάγκη να μοιράζεστε την ζωή σας με ένα άλλο άτομο, πολύ δύσκολα θα σας αφήσουν να ξεφύγετε από αυτό το σχέδιο που ακολουθείτε.

Η καινούρια εβδομάδα θα βρει εσάς τους Λέοντες να αντιμετωπίζετε θέματα με την εργασία σας τα οποία όμως κλείνουν πολύ σύντομα.

Οι ημέρες αυτές που περάσατε, μόνο εύκολες δεν ήταν λόγω φόρου εργασίας. Η ανάγκη σας να έχετε χρήματα αλλά και εργασιακά να είστε αποδοτικότεροι/ες, σας εξάντλησε. Η εβδομάδα αυτή δεν έχει ξεκούραση, αλλά έχει σίγουρα περισσότερη ηρεμία. Τουλάχιστον θα μπορέσετε να ανασυγκροτηθείτε, πριν αναλάβετε κάποιο άλλο μεγάλο έργο που να σας ενδιαφέρει.

Αυτήν την ηρεμία, εσείς θα την πάρετε και θα την χρησιμοποιήσετε ώστε να μετατρέψετε το άγχος σας σε καθαρόαιμη λίμπιντο. Μάλιστα, στο στόχαστρό σας θα βρεθούν παρελθοντικοί έρωτες ή άτομα που στο παρελθόν σας είχαν κινήσει το ενδιαφέρον, αλλά δεν είχε γίνει κάτι μαζί τους, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Αυτές τις ημέρες θα επικοινωνήσετε μαζί τους, κι από εκεί και πέρα θα αναλάβει η αβυσσαλέα λίμπιντό σας.  Να ξέρετε όμως, πως πολύ δύσκολα θα ικανοποιηθείτε, για αυτό είναι πολύ πιθανό να μην αρκεστείτε μόνο σε έναν/μία ερωτικό/ή σύντροφο.

 

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Παρθένους, καθώς η ύπαρξή σας όλη βρίσκεται χαμένη σε ερωτικές ιστορίες που είναι μεν ένα απίστευτο ρομαντικό παραμύθι αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δε.

Το τελευταίο διάστημα ζείτε τον έρωτα με άτομα τα οποία είτε δεν είναι κατάλληλα για εσάς, είτε τους προσδίδετε ιδιότητες που στην πραγματικότητα δεν έχουν. Ευτυχώς για εσάς το μυαλό σας αρχίζει και καθαρίζει από το βαρύ και σαγηνευτικό άρωμα  του έρωτα, κι έτσι μπορείτε πλέον να διακρίνετε την πραγματική φύση των σχέσεων που έχετε. Με αυτόν τον τρόπο, θα αρχίσετε να σκέφτεστε ότι είναι καλύτερα να νιώθετε εσείς καλά, ότι δεν χρειάζεται να είστε προσκολλημένοι/ες επάνω στον/ην άλλον/η και ότι ο έρωτας είναι κάτι που δίνει χαρά, όχι αγωνία. Ό,τι αποφάσεις έχετε να πάρετε, θα τις πάρετε τώρα αλλά μην περιμένετε να τις εφαρμόσετε άμεσα. Μάλιστα κάποιοι/ες από εσάς, θα δυσκολευθούν να πουν αυτό που αισθάνονται πραγματικά.

Οικονομικά ό,τι κι αν κάνετε, το πορτοφόλι σας θα είναι άδειο, όχι γιατί δεν θα υπάρχουν χρήματα, αλλά διότι έχετε τόσες υποχρεώσεις που δεν προλαβαίνετε να καλύψετε την πρώτη, έρχεται αμέσως η επόμενη.

 

Για εσάς τους Ζυγούς αυτή η εβδομάδα ολοκληρώνει το τεράστιο ρομαντικό παραμύθι που βιώνετε το τελευταίο διάστημα, είτε είναι πραγματικό είτε βρίσκεται μόνο στο μυαλό σας.

Καλώς ή κακώς, είστε άτομα που θέλετε να ζήσετε τον έρωτα στον μέγιστο βαθμό. Συνήθως, αυτός είναι ο λόγος χάρη στον οποίον  κάνετε λάθη στις επιλογές συντρόφων. Υπερεκτιμάτε την αξία τους ή τους προσδίδετε ιδιότητες που δεν έχουν. Αυτό είναι το λάθος σας και αυτήν την φορά. Σίγουρα ζείτε τον μύθο σας, και σύντομα θα νιώσετε ότι τίποτα στον κόσμο δεν υπάρχει πέρα από εσάς και τον/την σύντροφό σας. Όλα αυτά είναι καλά, και καλά κάνετε που το ζείτε. Όμως αργά ή γρήγορα, το ροζ συννεφάκι που έχει κάτσει πάνω από το κεφάλι σας θα διαλυθεί, και τότε θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεών σας.

Αν πάλι αυτό το διάστημα είστε ελεύθεροι/ες, θα μπορέσετε να βρείτε κάτι το οποίο μπορεί να σας συναρπάσει αρκεί να είστε ανοικτοί/ές στις προκλήσεις, και να μην εγκλωβιστείτε στο παραμύθι της «σχέσης». Βγείτε έξω, διασκεδάστε, κάντε σεξ, αλλά μην πείτε με το καλημέρα ότι έχετε σχέση. Αφήστε πρώτα να περάσει κανένα εξάμηνο και μετά το συζητάμε.

 

Οι πολύ έντονες ερωτικές ημέρες συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς.

Το προηγούμενο διάστημα νιώσατε απίστευτη έλξη για ένα άτομο από το παρελθόν σας ή γενικά θέλατε να νιώσετε τον έρωτα πληρώνοντας οποιοδήποτε τίμημα προκειμένου να νιώσετε αυτό το συναίσθημα. Αυτό που καταφέρατε όμως είναι μπλέξετε σε μία ιστορία πόνου όπου οι μόνοι χαμένοι/ες σε αυτήν την ιστορία είστε εσείς, και το κακό είναι πως αυτό το γνωρίζετε. Για αυτό κι εσείς, θα βρεθείτε στην διελκυστίνδα ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα, η οποία όμως πρέπει να έχει νικητή ώστε να ξέρετε κι εσείς που βαδίζετε. Η σαγήνη του συναισθήματος, αλλά και η έντασή του είναι αυτό που κάνει την καρδιά σας να χτυπά, έστω κι αν αυτό σας καταστρέφει. Από την άλλη, η λογική, αν και πιο αδύναμη από το συναίσθημα, σας υπενθυμίζει ότι δεν έχετε κανέναν και καμία ανάγκη για να νιώθετε καλά με τους εαυτούς σας. Προσωρινά, νικητής βγαίνει το συναίσθημα, αλλά σύντομα θα καταλάβετε ότι έχετε εγκλωβιστεί στην φαντασίωσή σας. Τουλάχιστον νιώστε αυτό που βιώνετε στον μέγιστο βαθμό.

 

Για εσάς τους Τοξότες, η καινούρια εβδομάδα θα είναι αρκετά δύσκολη όσον αφορά σε ψυχολογική πίεση, αλλά παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε ότι μπορείτε να ξεφύγετε από αυτήν.

Η ψυχολογική πίεση που νιώθετε έχει αρκετές πηγές. Μία κατηγορία από εσάς αντιμετωπίζει προβλήματα με την οικογένεια. Οι σχέσεις σας είναι ακραία φορτισμένες επειδή υπάρχει αγάπη μεν, αλλά και αποξένωση δε. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά δεν μπορείτε ούτε στιγμή να σταθείτε μαζί τους. Όλα αυτά πηγάζουν από το γεγονός ότι δεν θέλετε να αλλάξετε. Τουναντίον, θέλετε να νιώσετε ελεύθεροι/ες, και να ζήσετε την ζωή σας όπως εσείς την θέλετε, κάτι το οποίο σαφώς και δεν βρίσκει σύμφωνους τους δικούς σας. Μία άλλη κατηγορία βιώνει την πολύ φορτισμένη σχέση των γονέων του, η οποία φαίνεται πως σας δηλητηριάζει. Αυτό που θα κάνετε εσείς είναι να βγείτε έξω, να χαρείτε, να παίξετε, να γνωρίσετε καινούριο κόσμο, και να μείνετε όσο πιο μακρυά από το άρρωστο περιβάλλον. Κάποιοι/ες άλλοι/ες από εσάς είστε ερωτευμένοι/ες με ένα άτομο το οποίο είτε σας καταπιέζει, είτε καταλαβαίνετε πως είστε εγκλωβισμένοι/ες σε αυτό. Η λύση είναι να έλθετε και πάλι σε επαφή με τον πυρήνα της προσωπικότητάς σας, ο οποίος είναι ελεύθερος, χαρούμενος, αισιόδοξος και πολυγαμικός!

 

Και για εσάς τους Αιγόκερους αυτές οι ημέρες έχουν στο παρασκήνιο της ζωής ή του μυαλού σας έναν παρελθοντικό έρωτα που σας «τυραννά».

Το προηγούμενο διάστημα ήλθατε σε επαφή ή σκεπτόσασταν, άτομα με τα οποία είχατε ερωτική επαφή. Τα συναισθήματα που κρύβετε μέσα σας είναι έντονα και μπορεί να σας αποσυντονίζουν. Όμως, είστε ένα πρακτικό ζώδιο, το οποίο μπορεί να ελέγχει τα συναισθήματά του, ακόμη και να τα καταπιέσει εάν χρειαστεί, προκειμένου να μην χάσετε τον έλεγχο της ζωής σας. Μάλιστα εάν κάτι σας κρατάει γερά στα πόδια σας, είναι το γεγονός ότι θέλετε την ησυχία, την ηρεμία και την γαλήνη σας. Για αυτό κι εσείς θα κάνετε τα πάντα, προκειμένου να διαγράψετε από τις ζωές σας ό,τι είναι αυτό που σας «ενοχλεί» και θα αφιερωθείτε μόνο στα πιο πρακτικά όνειρά σας, δηλαδή να κοιτάτε την εργασία σας σας, να έχετε χρήματα, να φροντίζετε την οικογένειά σας και μέχρι εκεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι η επιλογή σας αυτή δεν θα έχει επιπτώσεις, διότι κι εσείς θέλετε να ζήσετε τον έρωτα, αλλά είστε έτοιμοι/ες να πληρώσετε αυτό το τίμημα προκειμένου να μην αναστατώσετε περαιτέρω τις ζωές σας. Σύντομα θα σταματήσει η ένταση των συναισθημάτων αλλά μην νομίζετε ότι θα σταματήσουν να υπάρχουν.

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους. Από την μία,  μία ερωτική ιστορία σας «βασανίζει» και σας προκαλεί έντονη ανασφάλεια και από την άλλη είστε έτοιμοι/ες να ζήσετε την ζωή σας στον μέγιστο βαθμό!

Η ζωή σας αυτές τις ημέρες έχει πάρει έναν πιο γρήγορο ρυθμό, και αυτό σας αρέσει καθώς νιώθετε ότι μπορείτε να «κατακτήσετε τον κόσμο». Ζείτε σε μία συνεχή κίνηση, η οποία σας φέρνει χαρά, ευεξία, ελπίδα για το μέλλον και σε επαφή με αρκετό καινούριο κόσμο. Το «πρόβλημα» είναι πως το μυαλό και η καρδιά σας είναι εγκλωβισμένα σε ένα άτομο το οποίο το θέλετε πάρα πολύ, αλλά οι καταστάσεις σας κρατούν σε απόσταση. Η έντονη ανασφάλεια που νιώθετε, θα διατηρηθεί αυτό το διάστημα αλλά η ερωτική ένταση σταδιακά θα μειώνεται. Αυτό που θα σας μείνει, είναι η αίσθηση τι θα γινόταν εάν τελικά ολοκληρωνόταν αυτή η ιστορία όπως εσείς επιθυμείτε. Ακριβώς αυτή η ανασφάλεια είναι που τροφοδοτεί την ανάγκη σας για γλέντι, για κίνηση, και γιατί όχι, ανούσιες ερωτικές ιστορίες που θα σας βγάλουν από τον φαύλο κύκλο στον οποίον έχετε περιπέσει. Μάλιστα δεν αποκλείεται να πέσετε στην αγκαλιά ενός φιλικού σας προσώπου, μάλλον μεγαλύτερης ηλικίας.

Για εσάς τους Ιχθύες,  αυτή η εβδομάδα θα έχει την ίδια γεύση με την προηγούμενη αλλά σε μικρότερη ένταση, καθώς πλέον αντιλαμβάνεστε τι γίνεται και θα προσπαθήσετε να αλλάξετε την ροή των πραγμάτων.

Γενικά, η περίοδος αυτή, βγάζει κάτι το πολύ έντονα ερωτικό και συνάμα μία τάση προς την αυταπάτη. Μέσα σας νιώθετε τον έρωτα, τον ρομαντισμό, το πάθος, την αγάπη, ως ένα κύμα το οποίο σας κατακλύζει. Το αποτέλεσμα είναι να νιώθετε τα συναισθήματά σας να σας πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο. Την μία θα νιώθετε απίστευτα ερωτευμένοι/ες, και μετά από λίγο θα νιώθετε μεγάλη απογοήτευση επειδή τα άτομα ή ο/η σύντροφός σας δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλετε ή στις προσδοκίες σας. Αυτό το συναισθηματικό αλαλούμ σιγά σιγά θα σας αφήνει αλλά δεν θα σας εγκαταλείψει σύντομα. Το αποτέλεσμα είναι να εκνευρίζεστε και να απομακρύνεστε, είτε φυσικά είτε συναισθηματικά. Μην απορήσετε εάν αυτήν την περίοδο άνδρες και γυναίκες Ιχθύες, νιώθετε έντονα την ανάγκη να βλέπετε ερωτικές ταινίες ή να διαβάζετε αντίστοιχες ερωτικές ιστορίες. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εναρμονίσετε τα συναισθήματά σας, προβάλλοντάς τα επάνω στους χαρακτήρες. Αντιλαμβάνεστε βεβαίως πώς όλα αυτά είναι φαντασιώσεις και μόνο φαντασιώσεις. Μόνο εσείς, όπου το ωροσκόπιό σας έχει βοηθήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την λογική και να καταλάβετε αυτό που σας συμβαίνει. Μπορεί να μην μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα τώρα, αλλά σύντομα θα μπορέσετε να επαναφέρετε την τάξη.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s