Λατρεύουμε να μισούμε!

Τους αγαπάμε , ακόμα και όταν κυριολεκτικά  μισούμε κάποια πράγματα που κάνουν και για να είμαστε ειλικρινείς δεν πρόκειται να σταματήσουν να κάνουν!

Ακαταστασία

Μπορεί να κατορθώσει να σε κάνει να κλάψεις!

Θα βρεις,  με ένα μαγικό τρόπο,  κάλτσες στο ψυγείο, οδοντόβουρτσα στη κρεβατοκάμαρα, περήφανη σωβρακοφανέλα  στο σαλόνι !

Και πάντα,  ένα αθώο βλέμμα να σε κοιτάει,  σαν την τρελή της γειτονιάς,  γιατί δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει κάνει!

Γιατί τον λατρεύεις αν και ακατάστατος:  Φαντάζεσαι να είχες σπίτι σου έναν άντρα  να κυκλοφορεί με αντισηπτικό και να σε ζαλίζεις για το κολάρισμα που δεν πέτυχες στο γιακά του;

Τι είναι μόδα;

Δεν καταλαβαίνει τίποτα, γρι, ντιπ βρε παιδάκι μου Μόνο τα βασικά χρώματα και αυτά …αν!

Παριστάνεις τη προσωπική του στυλίστρια  ,αλλά τα ρούχα είναι μόνο για να καλύπτει κάποιος την γύμνια του!

Α! ξεχωρίζει όμως όλα τα …αγγελάκια με το όνομά τους!

Γιατί τον λατρεύεις αν και δεν ξέρει τίποτα από μόδα: γιατί κάθε φορά που σε βλέπει, είτε φορώντας σέξυ φόρεμα , είτε με την πιτζάμα και τα μαλλιά πιασμένα, ξέρεις ότι σε αγαπάει όπως και να είσαι!

Μπάλα,  μπάσκετ και …κοπάνα!

Υπάρχουν οι δύο πλευρές στην μισητή του αυτή συνήθεια. Από τη μια λατρεύει να βλέπει σπορ  και προτιμά να μείνει κλεισμένος σπίτι για να μην χάσει τον αγώνα της ομάδας, κι από την άλλη είναι και  ο μέγιστος προπονητής και σε πρήζει,  με το ποιά έπρεπε να είναι η σύνθεση που θα νικούσε και πως πληρώθηκε ο διαιτητής απο τους αντιπάλους!

Γιατί τον λατρεύεις παρά το πάθος με τα σπορ: γιατί τις ημέρες που έχει αγώνα ή αυτός πρέπει να πάει στο γήπεδο, βρίσκεις χρόνο να περιποιηθείς τον εαυτό σου ,να μείνεις λίγο μόνη σου η να δεις τα κορίτσια

 Δεν ξέρει να βράσει ούτε αυγό:

Του αφήνεις το φαγητό στο κατσαρολάκι,και  του φαίνεται σημαντική, δύσκολη και σπουδαία δουλειά να το ζεστάνει. Δεν ξέρει ούτε πατάτες να τηγανίσει και η μαμά του δεν τον άφηνε να φάει το φαϊ της προηγούμενης μέρας.

Γιατί τον λατρεύεις παρά τη μαγειρική του ανικανότητα: γιατί ότι και να του φτιάξεις, σε κοιτάζει λες και είσαι “Μaster Chef” και εκτιμά πολύ τις ικανότητές σου, άσε που ο έρωτας περνάει κι από το στομάχι! (λέμε τώρα).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s