Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Η πρώτη εβδομάδα του ΄17  !

Από τον αστρολόγο ΆγγελοΠέτσιο ( http://www.periastrologias.gr/)

Εσείς οι Κριοί θα νιώσετε πολύ έντονα την ανάγκη να νιώσετε και να πάρετε αγάπη. Το κακό είναι πως δεν είστε συνηθισμένοι/ες στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας, με αποτέλεσμα να τρομάξετε τους/τις συντρόφους σας ή τους ανθρώπους που σας περιστοιχίζουν.

Η περίοδος αυτή, είναι πολύ έντονα φορτισμένη συναισθηματικά. Μέσα σας παλεύει η ανάγκη για περισσότερη αγάπη, αλλά και ταυτόχρονη απέχθεια επειδή δεν είστε άνθρωποι που τα πάνε καλά με τα συναισθήματά τους, ούτε ξέρετε πώς να τα εκδηλώσετε, και το βασικότερο, δεν σας αρέσει καθόλου να νιώθετε αναγκασμένοι/ες να ζητάτε από τους άλλους να σας δείχνουν τα συναισθήματά τους. Οπότε, αντιλαμβάνεστε την σύγχυση που θα ζήσετε, και η οποία μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσει από εκείνους με τους οποίους συναναστρέφεστε. Όση και καλή διάθεση να έχουν (η οποία είναι όντως καλή), δεν θα μπορέσουν να αντέξουν την γκρίνια, την ψυχολογική πίεση, ακόμη την κακή σας συμπεριφορά. Οπότε για ένα διάστημα, να είστε σίγουροι/ες πως θα προσπαθήσουν να σας αποφύγουν με γλυκό τρόπο.

Εσείς που είστε ελεύθεροι/ες, ετοιμαστείτε μέσα στις επόμενες ημέρες να μπλέξετε και πάλι με ένα άτομο από το παρελθόν σας. Μην περιμένετε να είναι μία απλή σχέση. Η ένταση θα είναι τέτοια, που δύσκολα θα μπορέσετε να την συνεχίσετε.

 

Για εσάς τους Ταύρους η πρώτη εβδομάδα του 2017 κρύβει αρκετή εργασία, με την οποία όμως σύντομα θα πάψετε να ασχολείστε.

Η εργασία για εσάς είναι το παν, διότι σας δίνει όλα εκείνα που χρειάζεστε, δηλαδή γνωριμίες, χρήματα, ακόμη, και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε, αρχηγικό ρόλο. Το τελευταίο διάστημα δώσατε όλο σας το είναι σε αυτήν, και τώρα πρέπει να κάτσετε λίγο πίσω, και να απολαύσετε την κοινωνική ζωή, να δείτε τους φίλους σας, ακόμη και να ηρεμήσετε λίγο από την πίεση των ημερών. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα ανέβει η ψυχολογία σας, αλλά και θα νιώσετε πως οι κόποι σας δεν πάνε χαμένοι. Προσέξετε εσείς οι Ταύροι που είστε εργοδότες. Δεν φταίνε σε τίποτα οι υπάλληλοί σας επειδή εσείς θέλετε να επιτακτικά να εργασθούν επιπλέον ώρες. Μπορεί να κερδίσετε βραχυπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα όμως, θα κάνετε ζημιά στην εργασία σας.

Το «πρόβλημα» που θα έχετε αυτές τις ημέρες, είναι ένας έρωτας που έρχεται από το παρελθόν και που δεν σας βρίσκει καθόλου αδιάφορους/ες ως προς την προοπτική να γίνει και πάλι κάτι μαζί του. Αν είστε ελεύθεροι/ες δεν θα υπάρξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Το πρόβλημα θα το έχετε εσείς που είστε δεσμευμένοι/ες. Σε αυτήν την περίπτωση προετοιμαστείτε για μία παράλληλη σχέση.

 

Εσείς οι Δίδυμοι, όσο κι αν σας φανεί παράξενο, οι καθυστερήσεις σε πληρωμές ή μη μη καταβολή του μισθού σας στην ώρα του, καλό θα σας κάνει. Πώς μπορεί να είναι αλήθεια κάτι τέτοιο; Το Σύμπαν σας δείχνει πως δεν έχουν σημασία τα χρήματα, όσο η σύσφιξη των σχέσεών σας με τα μόνα άτομα που αξίζουν, την οικογένειά σας. Τι να τα κάνετε τα χρήματα αν δεν έχετε ανθρώπους δίπλα σας να σας φροντίζουν, να σας αγαπούν και να σας προστατεύουν (κι εσείς βεβαίως αντιστοίχως); Η οικογένειά σας δεν έχει ανάγκη να της αποδείξετε κάτι, ειδικά εάν αναφερόμαστε στους γονείς σας. Αυτοί θα σας αγαπούν και θα σας φροντίζουν, όπως και να είναι η προσωπική σας ζωή. Άρα, εκτιμώντας την οικογένειά σας, θα αναζητήσετε να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Αυτό θα συμβεί εάν αποφασίσετε να κάνετε την δική σας οικογένεια, ή αν έχετε ήδη, να φροντίσετε τον/την σύντροφό σας δείχνοντάς του ότι τον/την υπολογίζετε πραγματικά!

Όσοι είστε ελεύθεροι/ες αυτήν την περίοδο, μάλλον θα απογοητευθείτε με την ποιότητα όλων εκείνων που ερωτοτροπείτε, οπότε καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε πολύ περισσότερο από ό,τι χρειάζεται.

 

Για εσάς τους Καρκίνους η πρώτη εβδομάδα του 2017 θα σας φέρει όλα όσα επιθυμούσατε, για αυτό προσέξτε πολύ τι είδους ευχές έχετε κάνει!

Το Σύμπαν φαίνεται πως αποφάσισε να εκπληρώσει όλες σας τις ευχές. Το καλό είναι, πως σας δίνει όλα όσα σας είχε στερήσει κατά καιρούς. Το κακό είναι, πως είστε ένα ζώδιο που είστε μνησίκακο, και δεν αποκλείεται οι ευχές που έχετε κάνει να έχουν κάτι από χαιρεκακία. Η αλήθεια είναι πως θα νιώσετε τόσο υπέροχα, τόσο μαγευτικά, που πολύ δύσκολα θα πάει ο νους σας στην «δικαίωση», ειδικά εάν πρόκειται για πρώην συντρόφους, συζύγους, συνεργάτες, διότι καλώς ή κακώς θα έχετε νέα και από εκείνη την πλευρά. Ζήστε αυτό το παραμύθι αλλά μόνο για λίγο, διότι όπως στο παραμύθι της Σταχτοπούτας, μετά τις δώδεκα η άμαξα θα γίνει και πάλι κολοκύθα. Από εκεί και πέρα γεμάτοι/ες από χαρά θα πρέπει να κοιτάξετε να φτιάξετε την ζωή και το μέλλον σας.

Εσείς που είστε ελεύθεροι/ες, θα πρέπει να διεκδικήσετε πιο δυναμικά το άτομο που σας ενδιαφέρει, διότι το μυαλό του είναι στον εαυτό του, και δεν καταλαβαίνει το ενδιαφέρον σας για εκείνο.

 

Σε εσάς τους Λέοντες ο νέος χρόνος μπαίνει με αρκετές δυσκολίες σε θέματα εργασίας και υγείας και με κάποιες εντάσεις σε θέματα σχέσεων.

Ας δούμε πρώτα τις σχέσεις σας. Έχετε κυριολεκτικά βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Η ρουτίνα αλλά και τα επαναλαμβανόμενα λάθη ως προς τις επιλογές συντρόφων, σας έχουν ατονήσει. Αν και αυτήν την περίοδο οι σχέσεις είναι το λιγότερο που σας απασχολεί, εν τούτοις θα αναζητήσετε να κάνετε κάτι καινούριο στην ζωή σας ή, αν δεν μπορείτε, να αλλάξετε την καθημερινότητα της σχέση σας σε κάτι πιο δημιουργικό.

Η εργασία που κάνετε, καλώς ή κακώς, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή πολύ απλά είναι απίστευτα βαρετή, το οποίο σημαίνει δεν μπορείτε να αποδώσετε επειδή δεν αντλείτε άλλο ευχαρίστηση από αυτήν. Όμως τα όνειρά σας δεν μπορούν να γίνουν πράξη χωρίς εργασία που να παράγει το απαραίτητο εισόδημα. Για αυτό πιέστε λίγο τους εαυτούς σας, να κάνετε αυτό που πρέπει.

Η υγεία σας αυτήν την περίοδο θα παρουσιάσει μία κάμψη επειδή πιέζεστε αφόρητα. Το βασικό σύμπτωμα που θα παρουσιάσετε αυτές τις ημέρες είναι η ατονία ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα πονούν τα οστά σας.

Οι τυχεροί/ές της εβδομάδος αυτής είστε εσείς που είστε ελεύθεροι/ες. Αν μείνετε προσγειωμένοι/ες και δεν βγάλετε τις τρελές απαιτήσεις που έχετε, ως προς την επιλογή συντρόφου, θα βρείτε το αίρει που σας αξίζει!

 

Περίεργη θα είναι για εσάς τους Παρθένους η πρώτη εβδομάδα του 2017. Από την μία τα προβλήματα με τους συντρόφους και τους/τις συνεργάτες κορυφώνονται, και από την άλλη οι ατυχίες στην ερωτική ζωή, σας δείχνουν τελικά ότι πρέπει να κοιτάτε τους εαυτούς σας.

Ο έρωτας για εσάς τους Παρθένους, είναι μία δύσκολη υπόθεση, διότι για να τον βιώσετε, θα πρέπει πρώτα από όλα να σας λύνει βασικά και πρακτικά θέματα (πχ να ξέρετε ότι υπάρχουν χρήματα ώστε να βγαίνετε, ή, να υπάρχει συνέπεια στον χρόνο που πρέπει να βρίσκεστε), να υπάρχει προοπτική εξέλιξης σε σοβαρή σχέση, και φυσικά να αποφεύγονται οι συναισθηματικές εξάρσεις. Όμως, αυτές οι ημέρες θέλουν από εσάς να βρείτε άτομα που γελούν και κάνουν κι εσάς να γελάτε, να χαίρονται το σεξ και γενικά να είναι λίγο πιο ζωντανά από αυτούς/ες που είχατε συνηθίσει. Εάν πάλι δεν βρίσκετε κάποιον/α, μην δίνετε σημασία. Σημασία έχεις εσείς να περνάτε καλά, και να τα έχετε καλά με τους εαυτούς σας.

Το βασικό πρόβλημα όμως, θα το έχετε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ένα άρρωστο κλίμα έχει επικρατήσει ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Πολύ δύσκολα αυτές τις ημέρες θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε, έστω και για τα απλά ζητήματα, οπότε η γκρίνια και η απαισιοδοξία θα έχουν την τιμητική τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα έχουμε κυριολεκτικά άρρωστο κλίμα, καθώς ο/η σύντροφός σας θα ασθενήσει, κι εσείς θα πρέπει να του/της παρέχετε όλη σας την φροντίδα.

 

Με την νέα χρονιά, τελειώνει για εσάς τους Ζυγούς η περίοδος που χαιρόσασταν με το εορταστικό κλίμα. Με το τέλος αυτής της εβδομάδος, η εργασία θα βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας.

Αυτές οι εορτές πραγματικά ήταν απίστευτα όμορφες για εσάς, γεμάτες χαρά, διασκέδαση, έρωτα και παιγνίδι. Για λίγες ημέρες ακόμη μπορείτε να συνεχίσετε να είστε μέσα στο εορταστικό κλίμα, αλλά μόλις αναλάβετε εργασία, θα πρέπει να παρατήσετε τα πάντα και να ασχοληθείτε μαζί της. Αν πάλι νιώθετε ότι το σπίτι σας ή η οικογένειά σας, σας «πνίγουν», τότε είναι φρόνιμο να συνεχίζετε να βγαίνετε έξω και να ξεσκάτε.

Η ανάγκη για εργασία θα συνδυαστεί με την άμεση ανάγκη για χρήματα. Είτε ξοδέψατε πολύ περισσότερα από ότι έπρεπε, είτε οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις αυξήθηκαν αυτές τις ημέρες και για αυτό θα πρέπει να αναπληρώσετε τις απώλειες με υπερωρίες.

Προσέξτε πολύ αυτό το διάστημα με τον κόσμο που έρχεστε σε επαφή. Οι ασθένειες αυτές τις ημέρες θερίζουν, κι εσείς ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία που είναι ευάλωτοι/ες σε αυτές.

Εσείς που είστε ελεύθεροι/ες αυτό το διάστημα, απολαύστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται διότι από την επόμενη εβδομάδα θα επικρατήσει ηρεμία στα ερωτικά σας.

 

Εσείς οι Σκορπιοί θα πρέπει να έχετε τον νου σας αυτήν την εβδομάδα, διότι πρόκειται να συμβούν κάποια ακραία γεγονότα όσον αφορά στην εργασία σας.

Με δυσκολίες ξεκινά η πρώτη εβδομάδα του χρόνου όσον αφορά στα επαγγελματικά σας. Το ευνοϊκό σενάριο αυτών των ημερών, είναι προς πρέπει να ανεβάσετε εργασιακούς ρυθμούς μετά την ραστώνη των εορτών. Αυτό θα συμβεί είτε με το να σας ζητηθούν από την εργασία επιπλέον ώρες εργασίας, είτε διότι αναγνωρίζετε κι εσείς οι ίδιοι/ες ότι η αργία σας έκανε κακό, και τώρα θα πρέπει να τρέξετε για να φθάσετε στο επίπεδο που χρειάζεται. Το δυσάρεστο σενάριο είναι πως πραγματοποιούνται αλλαγές στα εργασιακά-επαγγελματικά σας, για τις οποίες  εσείς δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα, μόνο ό,τι καλύτερο μπορείτε. Σύντομα όμως, θα σας ανακοινωθεί εάν θα συνεχίσετε να εργάζεσθε στην υπάρχουσα εργασία ή εάν θα απολυθείτε. Αν πάλι περιμένετε απάντηση σε βιογραφικό που έχετε στείλει για εργασία, να ξέρετε πως όλα δυστυχώς εξαρτώνται από τις γνωριμίες που έχετε, και πολύ λιγότερο από την αξία σας. Όπως και να έχει, μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβετε την απάντηση που περιμένετε.

Οι ελεύθεροι/ες (και όχι μόνο) προετοιμαστείτε να μπλέξετε πολύ άσχημα ερωτικά με ένα άτομο από το παρελθόν. Η κατάσταση που θα ζήσετε, θα είναι ακραία, αρρωστημένη, και πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, δηλαδή η συνταγή της καταστροφής, που τόσο σας μαγεύει.

 

Με το δεξί φαίνεται να μπήκε για εσάς τους Τοξότες το 2017, καθώς είτε η σοβαρότητα που σας διακρίνει αυτήν την περίοδο, είτε άτομα μεγαλύτερα ηλικίας, τα οποία κατάφεραν να σας περάσουν το μήνυμα της ανάγκης του μέτρου, σας οδηγεί στο δείτε την νέα χρονιά με ανανεωμένη την ελπίδα!

Ο νέος χρόνος σας βρίσκει ήρεμους/ες, σοβαρούς/ές και μετρημένους/ες, έτοιμους/ες να αναλάβετε να φέρετε εις πέρας τον σκοπό που έχετε αναλάβει. Μέσα από αυτήν την διαδικασία, θα αναγνωρίσετε την αξία σας, κάτι το οποίο λόγω των συνθηκών το είχατε ξεχάσει. Ο κόσμος θα γίνει πιο όμορφος για εσάς, και φορώντας το πιο γλυκό σας χαμόγελο, θα κατακτήσετε τα πλήθη! Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα λάβετε βοήθειες από άτομα που σας εκτιμούν, αρκεί βεβαίως να μην σας πιάσει η ψωρο-υπερηφάνεια σας, διότι τότε μπορεί, αν και δύσκολο, να σας στρέψουν την πλάτη τους. Σημασία έχει για εσάς, το γεγονός ότι νιώθετε την ελπίδα να αναγεννάται, έστω και σε μικρές δόσεις.

Ένα από τα ευχάριστα αυτής της περιόδου, είναι πως οικονομικά, έστω και δύσκολα, είστε καλά. Τίποτα δεν σας λείπει, και καλό θα ήταν να ευγνωμονείτε που έχετε όσα έχετε.

Στον έρωτα τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά, επειδή πιέζετε καταστάσεις να συμβούν. Επιτέλους, όταν ακούτε όχι, εννοούν το όχι!

 

Και για εσάς τους Αιγόκερους, το 2017 φαίνεται να μπήκε με το δεξί! Οι ημέρες αυτές των εορτών έχουν μία μαγευτική ηρεμία για εσάς, η οποία θα συνεχίσει και την πρώτη εβδομάδα του χρόνου.

Μετά από αρκετό καιρό, μπορείτε να πείτε στους εαυτούς σας ότι όλα πηγαίνουν καλά, και ότι μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα! Η ηρεμία που βιώνετε το τελευταίο διάστημα, σας έχει βοηθήσει να πετάξετε από επάνω σας πολύ μεγάλο ποσοστό του άγχους σας. Σε αυτό βέβαια βοηθούν δύο πράγματα, τα επαγγελματικά και ο/η σύντροφός σας.

Η ηρεμία που επικρατεί στα επαγγελματικά, σας βοηθά να σκέπτεστε και πάλι σε βάθος χρόνου, καθώς η βαθύτερη επιθυμία σας είναι αυτή, να πάνε καλά τα επαγγελματικά και να έχετε όλα όσα χρειάζεστε για μία καλή ζωή.

Επίσης, σε αυτήν την γλυκιά ηρεμία βοηθά και ο/η σύντροφός σας. Όσο κι αν εσείς του/της προκαλείτε προβλήματα και αναστάτωση, εκείνος/η με την υπομονή του/της και την πίστη του/της σε εσάς, βοηθά να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια. Με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζετε ότι πλέον έχετε κάπου να βασιστείτε.

Εσείς που είστε ελεύθεροι/ες, ανακαλύψατε (επιτέλους) ότι μπορείτε να απολαύσετε τον έρωτα όταν νιώθετε οι εαυτοί σας, και όταν σκέφτεστε με όρους ελευθερίας παρά με όρους σχέσης. Προσέξτε όμως, και προσδεθείτε, διότι τις επόμενες ημέρες ο έρωτας κτυπά την πόρτα σας με την μορφή ενός παρελθοντικού αγαπημένου σας προσώπου.

 

Εσείς οι Υδροχόοι είστε από τα τυχερά ζώδια, καθώς το 2017 μπήκε με του καλύτερους οιωνούς για εσάς. Πλέον οι καθυστερήσεις, οι αναποδιές, τα πισωγυρίσματα λαμβάνουν τέλος, και είναι ώρα να κινηθείτε προς τα εμπρός!

Για πάρα πολύ καιρό βρισκόσασταν σε κατάσταση άμυνας επειδή, πρώτον, θέλατε να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τον περίγυρο, και δεύτερον, θέλατε να ηρεμήσετε καθώς οι καταστάσεις που ζήσατε, σας έβγαλαν στην επιφάνεια αρκετές από τις αδυναμίες σας. Κάποιοι/ες από εσάς τα κατάφεραν, κάποιοι/ες όμως όχι. Εσείς που καταφέρατε να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας ή να ηρεμήσετε, θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε πλέον να κάνετε πολύ περισσότερα από ότι προηγουμένως. Σε συνδυασμό με την βοήθεια των φίλων σας ή από άτομα που σας εκτιμούν, θα μπορέσετε να αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να βγείτε από την ζοφερή θέση στην οποία είχατε περιέλθει. Αν είστε από εκείνους/ες που δεν τα καταφέρατε, τότε θα έλθετε πολύ σύντομα σε σύγκρουση με τους γύρω σας επειδή νιώθετε ότι πρέπει να παλέψετε. Όσο κι αν προσπαθήσουν οι άλλοι να σας πείσουν ότι δεν βαδίζετε σωστά, τόσο εσείς θα αντιδράτε. Και στις δύο πάντως περιπτώσεις, ο ήρεμος και συγκαταβατικός χαρακτήρας σας, δίνει την θέση του στον πιο δυναμικό, κι όποιος αντέξει.

Μία από τις παρενέργειες που θα έχει η αφύπνιση του δυναμικού χαρακτήρα σας, θα είναι η σύγκρουση με άτομα που έχετε σχέση ή συνεργασία. Αν ήταν όλα στο χέρι σας, θα τινάζονταν όλα στον αέρα. Ευτυχώς που οι άλλοι θα έχουν τον τρόπο τους να σας ελέγξουν.

 

Για εσάς τους  Ιχθύες η έλευση του νέου έτους μάλλον θα σας θυμίσει το γνωμικό «κάθε πέρυσι και καλύτερα». Το άγχος σας για το τι θα συμβεί το 2017 θα είναι έκδηλο καθώς τα νέα που θα λαμβάνετε δεν θα είναι και τα πλέον αισιόδοξα.

Το τέλος του 2016 σας φόρτισε συναισθηματικά με τον φόβο του τι θα συμβεί το 2017. Οι αυξήσεις σε βασικά είδη, η έλλειψη εργασίας, το μέλλον της εργασίας, το προσωπικό σας μέλλον, η οικονομική ανασφάλεια, όλα αυτά και άλλα πολλά συνθέτουν ένα μωσαϊκό αβεβαιότητας το οποίο σας παραλύει. Για αυτό κι εσείς θα θελήσετε να κάνετε αυτό που κάνετε πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, να φύγετε. Πρακτικά για εσάς είναι εύκολο, αλλά σαφώς δεν είναι και το δέον. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση. Η ανάγκη να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να μην αφήσετε τον φόβο να σας καταβάλει, είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Σε αυτόν τον αγώνα δεν θα είστε μόνοι/ες. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν, αλλά να ξέρετε πως η βοήθεια δίδεται σε όσους την αξίζουν. Αν αρνηθείτε να λάβετε αυτό το χέρι βοηθείας θα μείνετε μόνοι/ες σας για να αντιμετωπίσετε τους δαίμονές σας.

Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι ακόμη πιο πολύπλοκα. Ένα άτομο που σας θέλει ή που εσείς θέλετε έχει κάνει την κίνησή του αλλά εσείς δεν το βλέπετε. Λίγο πριν χάσετε την ευκαιρία σας μαζί του, θα έχετε μία τελική προσπάθεια. Μην την χάσετε!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s