Τα ζώδια και το 2017! Αναλυτικότατα!

Ο Άγγελος Πέτσιος γράφει για τα 12 ζώδια στο http://www.periastrologias.gr/

Κριός

Τον περισσότερο χρόνο φέτος, θα μπορείτε να κάνετε την σχέση που ονειρευόσασταν ή να παντρευτείτε. Έχετε εύνοια από τον/την σύντροφό σας ή από τους συνεργάτες σας. Από τις 10 Οκτωβρίου και μετά, θα μπορείτε να κάνετε οικονομικές συμφωνίες με τρίτους. Μπορεί επίσης να έχετε έσοδα από κληρονομιές. Σε κάποιους Κριούς μπορεί να είναι η ευκαιρία που περίμεναν ώστε να αντιμετωπίσουν όλα τα προβλήματα που είχαν κρύψει κάτω από το χαλί.

Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου εσείς οι Κριοί θα πρέπει να επιδείξετε σταθερότητα, λιγότερη ματαιοδοξία και περισσότερο έργο. Η ζωή είναι εκεί έξω και πρέπει να βγείτε και να παλέψετε. Πρέπει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας έχουν τύχει σε επαγγελματικά θέματα, ή σε θέματα υγείας  και να πετάξετε από πάνω σας την προστατευτική αιγίδα των γονέων σας.  Εκεί έξω υπάρχουν τα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, αρκεί να είστε έτοιμοι να δεχθείτε την βοήθειά τους.

Από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 11 Ιουνίου, θα πρέπει να έχετε τον νου σας διότι ενώ η επιτυχία στις σχέσεις σας είναι δεδομένη, θα υπάρξουν καθυστερήσεις που θα σας οδηγήσουν στο αναζητήσετε τον πυρήνα της επιτυχίας σας. Το σημαντικό είναι να μην φοβηθείτε με τις αναποδιές, και να παραμείνετε σταθεροί/ές προσανατολισμένοι/ες στον στόχο σας, ειδάλλως αυτήν την περίοδο είναι θα πολύ εύκολο να χάσετε τις ευκαιρίες που σας έχουν δοθεί. Καλό θα είναι να προσεχθεί η υγεία σας, και ιδιαιτέρως το ουροποιητικό σας.

Από τις 11 Ιουνίου και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, θα πρέπει να σταματήσετε να λέτε ψέμματα, κυρίως στους ίδιους σας τους εαυτούς. Όσο και να ακούγεται παράξενο, θέλοντας να προστατεύσετε τον εαυτό και τα συμφέροντά σας, θα καταφύγετε στην κουτοπονηριά. Όμως ευτυχώς για εσάς, μετά τις 25 Αυγούστου θα μπορέσετε να αντιληφθείτε ότι η αληθινή σας ταυτότητα θα είναι εκείνη που θα γίνει αποδεκτή από τον κόσμο. Τότε είναι που θα μπορέσετε να βγάλετε τον πιο δημιουργικό σας εαυτό στην επιφάνεια, ή θα έλθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα με τα οποία θα μπορέσετε να χαρείτε, χωρίς να υπάρχει λόγος να φοράτε κάποια μάσκα ώστε να σας αποδέχονται.  Κάποιοι από εσάς, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα όνειρο ζωής.

Από τις 10 Οκτωβρίου και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, θα πρέπει να προσέξετε να μην παρεξηγηθείτε με τους γύρω σας κυρίως για οικονομικά ζητήματα. Για την ακρίβεια το πρόβλημα δεν είναι δικό σας, αλλά η γενική κατάσταση. Απλά εσείς δεν είστε άτομα που τα κρατάτε μέσα σας, και για αυτό ελλοχεύει ο κίνδυνος της παρεξήγησης. Όμως από τις 24 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να χαρείτε την ζωή καθώς θα έχετε εύκολα κέρδη από διάφορες πηγές, οπότε θα μπορέσετε και τους εαυτούς σας να βοηθήσετε, αλλά και όσους πιστεύετε ότι έχουν ανάγκη. Από τις 3 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου, μία επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα. Ένα παιδί, κάποια έσοδα από τυχερά παίγνια, ένας γάμος, θα κάνουν την ζωή σας υπέροχα δύσκολη. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι την περίπτωση που δεν μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε το άγχος ή τις φοβίες σας (και πάλι για οικονομικά ζητήματα). Σε αυτήν την περίπτωση θα αναπτύξετε αντικοινωνική συμπεριφορά και θα θελήσετε να μείνετε μακρυά από τους ανθρώπους που σας εκνευρίζουν. Αυτή σας η συμπεριφορά, θα οδηγήσει στο να δοκιμαστούν πολύ σοβαρά κάποιες φιλίες  ή να εγκαταλείψετε ομάδες ή συλλόγους.

 

Που θα έχετε περιορισμούς;

Μέχρι τις 8 Απριλίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε τα όνειρά σας πράξη. Για καλό ή για κακό δεν θα υπάρχουν περιορισμοί για εσάς αυτήν την περίοδο. Για αυτό θα πρέπει να προσέξετε το διάστημα από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 8 Απριλίου, καθώς θα υπάρξει μία περίεργη περίοδος για εσάς. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε πολύ, είναι η ξεροκεφαλιά σας. Επειδή ο κόσμος σας ακούει, θα πρέπει να μην γίνετε από εκείνους/ες που το μόνο που κάνουν είναι να γκρινιάζουν και που τους φταίνε όλοι και όλα. Πρακτικά όμως, τα έχετε όλα στρωμένα, οπότε δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να ευγνωμονείτε που έχετε όλα όσα σας χρειάζονται.

Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 27 Αυγούστου θα γίνετε η ενσάρκωση της υπομονής! Τα όνειρά σας προσωρινά αναστέλλονται, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι ένα προσωρινό εμπόδιο. Σε κάποιους/ες από εσάς, οι καταστάσεις θα φανούν τραγικές αλλά δεν θα πρέπει να υποπέσετε στην κατήφεια και την μιζέρια, διότι τότε θα λυγίσετε. Αφήστε τον ενθουσιασμό σας να πετάξει τα μαύρα σύννεφα που θα μαζευτούν επάνω σας. Το διάστημα μεταξύ 8 Αυγούστου και 27 Αυγούστου θα νιώσετε ότι παραδίδετε. Κι εκεί που θα είστε έτοιμοι/ες να τα παρατήσετε, θα έλθει βοήθεια από αγαπημένα σας άτομα ή από άτομα που έχουν την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν. Η μοίρα σας είναι να εκπληρώσετε τα όνειρά σας ό,τι κι αν συμβεί!

Από τις 28 Αυγούστου και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, θα μπορέσετε να βάλετε και πάλι σε τάξη την σκέψη σας, και κατόπιν θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε εσείς και πάλι τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε να ολοκληρώσετε το έργο που έχετε αναλάβει. Το σημαντικό είναι να διατηρήσετε τους τόνους χαμηλούς και να εργασθείτε σκληρά προς την επίτευξη των ονείρων σας, διότι από τις 20 Δεκεμβρίου ξεκινάει για εσάς μία περίοδος σημαντικών ανακατατάξεων στις ζωές σας. Το πιθανότερο όμως είναι ότι θα δρέψετε τους κόπους σας, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε επίπεδο αναγνώρισης.

Που θα έχετε  ανατροπές ή εκπλήξεις;

Ο καινούριος χρόνος θα ξεκινήσει με το δεξί, χωρίς μεγάλες ανατροπές ή εκπλήξεις. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι θέλετε να μετριάσετε τις εντάσεις με τους ανθρώπους δίπλα σας. Καλώς ή κακώς υπάρχουν πολλές δυσκολίες γύρω μας, και επιτέλους αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε μόνοι/ες σας. Όσο κι αν σας ενοχλεί η προοπτική να έχετε σχέσεις συνεργασίας, και όχι ανωτέρου-κατωτέρου, θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι η εύνοια στις ζωές σας έρχεται από το πόσο σας δίνουν οι άλλοι, είτε σε θέμα φροντίδας είτε σε θέματα χρημάτων. Από τις 8 Φεβρουαρίου και μετά θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες, και να βοηθήσετε εσείς τους άλλους, όπως σας βοήθησαν κι εκείνοι στις δύσκολες στιγμές σας. Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 5 Αυγούστου, θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Αυτές οι δοκιμασίες είναι ο προάγγελος μίας απίστευτα ευτυχισμένης περιόδου, την οποία θα απολαύσετε μόλις αντιληφθείτε ότι πρέπει να είστε χαρούμενοι/ες, δυναμικοί/ές και όχι κατσούφηδες/ες και γκρινιάρηδες/ρες. Από τις 5 Αυγούστου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, ένα παιδί, ένας παραμυθένιος έρωτας, ακόμη και η συμμετοχή σε ομάδες που βγάζουν τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας, θα κάνουν την ζωή σας πιο λαμπρή και πιο φωτεινή. Όποια αναστάτωση και να έχετε, όλα θα τεθούν υπό έλεγχο το διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 21ης Δεκεμβρίου.

Που θα έχετε εμπνεύσεις ή απογοητεύσεις;

Ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει να φοβάστε τον φόβο τον ίδιο. Τι σημαίνει αυτό; Ενώ έχετε την οξύτητα του νου και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε, η ρουτίνα για εσάς είναι ό,τι χειρότερο. Τότε είναι που εσείς βγάζετε τον χειρότερο εαυτό σας, και προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως το διάστημα 26 Απριλίου μέχρι τις 18 Ιουνίου. Η κακή συμπεριφορά σας ή οι ιδεοληψίες σας, μπορούν να απομακρύνουν ανθρώπους από κοντά σας ή να χάσετε ευκαιρίες που σας δίνουν κάποια άτομα που σας έχουν σε εκτίμηση.

Από την 1η Νοεμβρίου, όπου θα έχετε ηρεμήσει κάπως, και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα με τους ανθρώπους γύρω σας, καθώς θα μπορέσετε να διαπιστώσετε ότι ο φόβος σας να μην μείνετε μόνοι ή αποξενωμένοι τα κάνει όλα αυτά. Ευτυχώς για εσάς που υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν πρώτον να σας συγχωρέσουν, και δεύτερον να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις φοβίες σας, κάτι το οποίο θα είναι εύκολο μετά τις 24 Νοεμβρίου!

Πού θα υπάρξει κρίση στην ζωή σας ή ευκαιρία;

Ο καινούριος χρόνος ξεκινάει με το δεξί όσον αφορά τις ευκαιρίες που θα έχετε. Μπορεί να δείχνετε εριστικοί/ές στους άλλους ή να παραπονιέστε με το παραμικρό, όμως η καλοσύνη σας είναι τέτοια, που ό,τι και να κάνετε πάλι κερδισμένοι θα είστε. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε μία αρκετά μεγάλη αλλαγή στα οικονομικά σας δεδομένα, χάρη στην βοήθεια του/της συντρόφου σας ή των συνεργατών σας. Όμως, από τις 23 Απριλίου και μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου προσέξτε, διότι και οι άλλοι μπορούν να κάνουν υπομονή μαζί σας έως ένα σημείο. Καλό θα ήταν να μην δαγκώσετε το χέρι που σας ταΐζει. Τουλάχιστον από τις 30/9 θα συνειδητοποιήσετε την ανάγκη να ηρεμήσετε. Μεταξύ 12 Νοεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να προσέξετε διότι πρόκειται να διαλύσετε τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία είχατε ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους, να απομακρύνετε υποψήφιους εραστές ή ερωμένες, ακόμη και άτομα τα οποία  φέρνουν τύχη στην ζωή σας.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ;

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει ραγδαία. Μην αφήσετε την Κρίση να επηρεάσει τις σχέσεις σας, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές. Προσέξτε, διότι έχετε να κερδίσετε πολύ περισσότερα με την βοήθεια των άλλων, και όχι προστατεύοντας τα συμφέροντά σας ή εμμένοντας στο ότι εσείς έχετε δίκιο σε ό,τι συμβαίνει. Επίσης, ακούστε και τις συμβουλές που σας δίνουν, κι ας αντιδράτε σε αυτά που σας λένε.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Τον μήνα αυτό, θα ασχοληθείτε με το πώς θα πιάσετε τους στόχους που έχετε θέσει στην ζωή σας ή απλά πώς θα κοινωνικοποιηθείτε. Το θέμα είναι πως δεν έχετε μυαλό για κάτι άλλο, επειδή θα αισθανθείτε ότι πνίγεστε από τις σχέσεις. Για αυτό το μόνο που θα σας νοιάξει είναι πώς θα κάνετε αυτό που θέλετε, χωρίς να δίνετε αναφορά σε κανέναν.

ΜΑΡΤΙΟΣ: Ένας  δύσκολος μήνας, καθώς θα αισθανθείτε ότι χάνετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να γίνει ένα χειρουργείο, είτε σε εσάς είτε σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Το θέμα είναι πως θα αναγνωρίσετε την αξία της οικογένειας, οπότε ή θα θελήσετε να δημιουργήσετε ή να συσφίξετε τις σχέσεις σας μαζί τους.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Δύο τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτόν τον μήνα. Το ένα είναι, πως είστε έτοιμοι να κάνετε μία καινούρια επαγγελματική συμφωνία, στην οποία εσείς θα είστε αυτοί που θα επιβάλλουν τους όρους. Το άλλο είναι πως θα ζητήσετε, και μάλλον θα λάβετε, την θετική ανταπόκριση του/της συντρόφου σας για ένα παιδί. Απλά, να ξέρετε, πως αυτή η θετική απάντηση δεν σημαίνει ότι το θέλει κιόλας.

ΜΑΪΟΣ: Ένας πολύ καλός μήνας διότι περιορίζοντας τα έξοδά σας, ή ισορροπώντας τα έσοδα-έξοδα θα δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει χρήματα. Επίσης, είναι πολύ καλή περίοδος να κάνετε τον μελλοντικό οικονομικό σχεδιασμό σας. Ακούστε το ένστικτό σας και δεν θα χάσετε.

ΙΟΥΝΙΟΣ: Τον μήνα αυτό θα πρέπει προσέξετε την επιπολαιότητά σας. Με το που θα ανοίγετε το στόμα σας, κάτι θα λέτε και θα κάνετε τους ανθρώπους που σας περιστοιχίζουν να θέλουν να σας κόψουν την καλημέρα. Για αυτό να έχετε τον νου σας, διότι υπ’ ευθύνη σας θα δημιουργηθούν σημαντικές εντάσεις. Ευτυχώς για εσάς που οι υπόλοιποι είναι πιο ανεκτικοί από εσάς.

ΙΟΥΛΙΟΣ: Αυτός ο μήνας θα βγάλει στην επιφάνεια όλο το συναίσθημα που κρύβετε μέσα σας. Επειδή δεν είστε συνηθισμένοι/ες σε αυτού του είδους εκδηλώσεις, θα βγάλετε απίστευτο παράπονο και γκρίνια μαζί. Μην απορήσετε εάν αυτόν τον μήνα προσπαθήσουν να σας αποφύγουν ή ακόμη και να σας χωρίσουν.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Τον μήνα των διακοπών, εσείς θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να τα παρατήσετε όλα πίσω σας και να ξεχυθείτε στις παραλίες. Η επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα αλλά όχι έτσι όπως την φανταζόσασταν. Επίσης, όσο κι αν η λίμπιντό σας, σας κάνει να νιώθετε ανίκητοι/ες, δεν σημαίνει ότι θα πουν όλοι ναι στις προτάσεις σας. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι τόσο εύκολο να εκδηλώνετε την λίμπιντό σας, που θα χάσετε το ενδιαφέρον σας επειδή δεν θα υπάρχει η πρόκληση που χρειάζεστε.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Ο μήνας αυτός θα είναι άριστος για τα επαγγελματικά και τα εργασιακά σας. Ό,τι και να κάνετε σας βγαίνει! Να ξέρετε όμως ότι η «πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη», οπότε προσπαθήστε να μην ξεφύγετε από το μέτρο ούτε να ζητάτε να γίνουν πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν. Στην καλύτερη περίπτωση θα νιώσετε απογοήτευση, ενώ στην χειρότερη θα εξαντληθείτε.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ένας απίστευτα καλός μήνας για εσάς, καθώς οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα. Αν θέλετε να παντρευτείτε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Μπορεί επίσης, ένα φιλικό σας πρόσωπο  να γίνει σύντροφός σας. Μπορείτε να κάνετε τώρα το άνοιγμα στην συνεργασία που σκεπτόσασταν να κάνετε τόσο καιρό!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Η τύχη είναι με το μέρος σας! Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε την οικονομική ανεξαρτησία που τόσο καιρό ονειρευόσασταν διότι τα χρήματα έρχονται από παντού! Το γεγονός αυτό θα σας γεμίσει με απίστευτη χαρά και συναισθηματική πληρότητα!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα είναι αρκετά περίεργος. Από την μία θα γνωρίσετε τον απόλυτο έρωτα, από την άλλη και χρήματα θα φύγουν από την τσέπη σας, και θα σας πιάσει μανία να σας επιβεβαιώνουν συναισθηματικά. Μπορεί ακόμα αν είστε δεσμευμένοι/ες, να χωρίσετε για να είστε μαζί με κάποιο άλλο άτομο.

Ταύρος

Το μεγαλύτερο μέρος του 2017, εσείς οι Ταύροι θα έχετε εύνοια σε θέματα εργασίας και υγείας. Θα πρέπει όμως να προσέξετε διότι λανθασμένες κινήσεις δικές σας ή των συνεργατών σας, μπορούν να κάνουν ζημιά στην εργασία σας. Αν αυτόν τον χρόνο δεν έχετε εσείς κάποιο πρόβλημα υγείας, τότε μπορεί να έχει ο/η σύντροφός σας, το οποίο καλό θα ήταν να κοιταχθεί. Από τις 10 Οκτωβρίου και μετά θα έχετε την ευκαιρία να αναπτυχθείτε οικονομικά μέσω συνεργασιών ή να σκεφθείτε να προχωρήσετε σε γάμο ή να κάνετε επιτέλους την σοβαρή σχέση που πάντα ονειρευόσασταν.

Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, πρέπει να επιδείξετε σταθερότητα και περισσότερο έργο. Πρέπει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που έχουν προκύψει σε εργασιακά θέματα ή σε θέματα υγείας και να πετάξετε από πάνω σας τον φόβο που προκαλεί η οικονομική Κρίση. Τα όνειρα θέλουν πείσμα, υπομονή, επιμονή και σκληρή εργασία για να πραγματοποιηθούν.  Δεχτείτε όποια βοήθεια σας προσφερθεί.

Από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 11 Ιουνίου θα πρέπει να έχετε τον νου σας διότι ενώ η επιτυχία στην εργασία σας είναι δεδομένη, θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Το σημαντικό είναι να μην τα χάσετε με τις δυσκολίες, και να παραμείνετε σταθεροί/ες στον στόχο σας, ειδάλλως αυτήν την περίοδο θα χάσετε τις ευκαιρίες που σας έχουν δοθεί.

Από τις 11 Ιουνίου και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, θα πρέπει να έχετε αντιληφθεί πως τίποτα στον κόσμο δεν χαρίζεται και με πολύ κόπο αποκτάται. Άρα καλό θα ήταν να φροντίσετε οι στόχοι που έχετε στο μυαλό σας να είναι εφικτοί, διότι διαφορετικά θέλοντας να προφυλαχθείτε, θα καταφύγετε σε ύπουλα μέσα. Όμως, ευτυχώς για εσάς, μετά τις 25 Αυγούστου θα αντιληφθείτε ότι η αληθινή σας ταυτότητα γίνεται αποδεκτή από τον κόσμο. Κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να κάνετε πραγματικότητα τη δημιουργία οικογένειας, ειδικά αν αυτό το ονειρεύεστε καιρό.

Από τις 10 Οκτωβρίου και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου προσοχή στις παρεξηγήσεις για οικονομικά ζητήματα. Το πρόβλημα δημιουργείται από τη γενικότερη Κρίση και δεν πηγάζει από εσάς. Όμως από τις 24 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου, μπορείτε να χαρείτε την ζωή καθώς πολλά από τα όνειρά σας πραγματοποιούνται ή από τα ανοίγματα που έχετε κάνει, θα έχετε κέρδη από διάφορες πηγές. Χαλιναγωγήστε λίγο το άγχος και την ανασφάλειά σας για τα χρήματα, αλλιώς θα σας πιάσουν τάσεις απομόνωσης.

Που θα έχετε περιορισμούς;

Μέχρι τις 8 Απριλίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επιπλέον έσοδα. Τίποτα δεν σας περιορίζει αυτή την περίοδο. Προσοχή το διάστημα από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 8 Απριλίου, γιατί το πείσμα σας φτάνει στα ύψη. Αφήστε τη γκρίνια κατά μέρος, τα έχετε όλα υπό έλεγχο, οπότε δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και δείξτε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχετε.

Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 27 Αυγούστου χρειάζεται υπομονή και σύνεση γιατί τα έσοδά σας προσωρινά θα έχουν μία πτώση. Μην αφήσετε τη μιζέρια να σας πλακώσει και διατηρήστε θετική στάση. Το διάστημα μεταξύ 8 Αυγούστου και 27 Αυγούστου θα νιώσετε ότι έχετε φτάσει στα όριά σας. Τότε θα έρθει βοήθεια από αγαπημένα σας πρόσωπα ή από άτομα που έχουν την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν. Τα όνειρά σας θα βρουν το δρόμο για την υλοποίησή τους!

Από τις 28 Αυγούστου και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα μπορέσετε να βάλετε και πάλι τα οικονομικά σας σε τάξη. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και εργασθείτε σκληρά διότι από τις 20 Δεκεμβρίου ξεκινάει μία περίοδος σημαντικών ανακατατάξεων στις ζωές σας. Το πιθανότερο είναι πως θα βιώσετε ευχάριστα «δύσκολες» καταστάσεις.

Που θα έχετε  ανατροπές ή εκπλήξεις;

Ο καινούριος χρόνος θα ξεκινήσει μέτρια, χωρίς μεγάλα γεγονότα. Καλώς ή κακώς υπάρχουν πολλές δυσκολίες γύρω μας, και επιτέλους αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε μόνοι/ες σας. Από τις 8 Φεβρουαρίου και μετά, βγείτε στο προσκήνιο και αναλάβετε πρωτοβουλίες. Ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε και άλλους ανθρώπους, ειδικά αν αυτοί σας στάθηκαν σε δύσκολες στιγμές σας. Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 5 Αυγούστου, θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις μέσα στον χώρο της εργασίας σας. Έρχονται καλύτερες μέρες, και αυτό θα το αντιληφθείτε, όταν πάψετε να γκρινιάζετε. Από τις 5 Αυγούστου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, ένα ευχάριστο γεγονός με την οικογένειά σας, φέρνει στην επιφάνεια τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας, και η ζωή σας θα γίνει πολύ πιο ευχάριστη. Τα πράγματα εξομαλύνονται το διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 21ης Δεκεμβρίου.

Που θα έχετε εμπνεύσεις ή απογοητεύσεις;

Ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει να νιώθετε μεγάλο άγχος για το τι θέλετε. Η ρουτίνα βγάζει τον οκνηρό εαυτό σας, και η συμπεριφορά σας δεν είναι και η καλύτερη. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως το διάστημα 26 Απριλίου μέχρι τις 18 Ιουνίου για να μην προκαλέσετε οριστική ρήξη με συναδέλφους σας ή να χάσετε ευκαιρίες που σας δίνονται από άτομα που σας εκτιμούν.

Από την 1η Νοεμβρίου και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, θα ηρεμήσετε και θα κοιτάξετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα διαπιστώσετε ότι ο τρόπος με τον οποίον διεκδικείτε, ή καλύτερα απαιτείτε, σας δημιουργεί προβλήματα. Το θετικό είναι πως έχετε ανθρώπους γύρω σας που σας βοηθούν να έχετε  μία διαφορετική προσέγγιση, ειδικά από τις 24 Νοεμβρίου και μετά.

Πού θα υπάρξει κρίση στην ζωή σας ή ευκαιρία;

Ο καινούριος χρόνος φέρνει ένα σωρό ευκαιρίες στη ζωή σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε μία αρκετά μεγάλη αλλαγή στα όνειρά σας, χάρη στην βοήθεια των συνεργατών σας ή της αναγνώρισης των λαθών σας. Όμως, από τις 23 Απριλίου και μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου προσέξτε και μη δοκιμάζετε άλλο την υπομονή και τις αντοχές των γύρω σας. Τουλάχιστον από τις 30 Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να ηρεμήσετε. Μεταξύ 12 Νοεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου θα δοκιμαστούν οι σχέσεις και οι δεσμοί με την οικογένειά σας.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ;

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ο Ιανουάριος θα είναι μεικτός σε συναισθήματα για εσάς και παράλληλα πολύ έντονος. Θα πρέπει να αποφασίσετε μέσα σε αυτό το διάστημα τελικά τι είναι αληθές για εσάς, ποιος είναι ο σωστός δρόμος, ποια όνειρα είναι εφικτά και ποια όχι. Η δυσκολία θα βρίσκεται στο γεγονός, ότι πεισματικά θα προσπαθήσετε να κάνετε τα δικά σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Όλο σας το είναι αυτόν τον μήνα θα το δώσετε στον επαγγελματικό τομέα. Χρησιμοποιείστε το μυαλό και τα χέρια σας, εργαστείτε σκληρά και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε!

ΜΑΡΤΙΟΣ: Δύο πράγματα θα πρέπει να προσέξετε αυτόν τον μήνα. Το ένα είναι να μην χάσετε την ελπίδα σας, ειδικά εάν δεν πιάσετε τους στόχους σας ή αν αδειάσει το πορτοφόλι σας η Εφορία ή αν πιστεύετε πως έχετε κάνει λάθος επιλογές. Όσο κι αν σας φανεί παράξενο, μπορείτε να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις, αρκεί βεβαίως να το επιθυμείτε. Το δεύτερο είναι πως καλό θα ήταν να αποφύγετε τον πολύ κόσμο γιατί είστε ευάλωτοι αυτό το διάστημα στις ασθένειες και τους ιούς.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Θα πρέπει να γνωρίζετε, πως τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε αυτόν τον μήνα θα οφείλονται αποκλειστικά και μόνο σε εσάς καθώς δεν θέλετε να συνεργαστείτε ή να ακούσετε μία άλλη άποψη.

ΜΑΪΟΣ: Ο Μάιος θα είναι από τους πιο ευτυχισμένους μήνες του 2017 για εσάς. Όλα τα όνειρά σας φαίνεται πως πραγματοποιούνται, ειδικά εάν αφορούν την ιδανική σχέση, τον γάμο σας και την απόκτηση ενός παιδιού.

ΙΟΥΝΙΟΣ: Αν ξεπεράσετε την γκρίνια και την πλεονεξία, τότε αυτόν τον μήνα και χρήματα θα έχετε, και εργασία, και τίποτα απολύτως δεν πρόκειται να σας λείψει. Αντί λοιπόν να γκρινιάζετε για αυτά που δεν έχετε, καλό θα ήταν να ευχαριστείτε για αυτά που ήδη έχετε.

ΙΟΥΛΙΟΣ: Ο Ιούλιος προβλέπεται να είναι καλός μήνας για εσάς, αρκεί να μην ανακοινώσετε στους συναδέλφους σας ότι θέλετε άδεια ή στον/στην σύντροφό σας ότι θα πάρετε άδειες σε διαφορετικό διάστημα από ότι εκείνος/η. Μην απορήσετε μετά εάν υπάρξουν εντάσεις.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Πραγματικά, αυτός ο μήνας πρόκειται να γεμίσει τις άδειες μπαταρίες σας. Ξεφαντώσετε, χαλαρώστε, περάστε όμορφα. Το έχετε ανάγκη!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Ο Σεπτέμβριος για εσάς είναι άλλοτε ένας καλός μήνας και άλλοτε όχι τόσο. Ο τωρινός ανήκει στην δεύτερη κατηγορία. Γενικά, αυτό που θα νιώσετε είναι πως έχετε ανάγκη για περισσότερο έρωτα και δημιουργία, όμως, έχετε και κάποιους στόχους να πιάσετε, οι οποίοι δεν μπορούν να περιμένουν εσάς. Προσέξτε επίσης τον έρωτα που πρόκειται να ξεσπάσει ανάμεσα σε εσάς και σε ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας με μεικτά συναισθήματα. Κάποια προβλήματα θα προκύψουν στα εργασιακά ή στα επαγγελματικά σας κι εσείς θα πρέπει να βρείτε τις λύσεις ή να μεσολαβήσετε ώστε να βρεθούν λύσεις. Από την άλλη, ένας γάμος ή μία σημαντική συνεργασία, έρχονται να αλλάξουν σημαντικά την ζωή σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Ένας πάρα πολύ καλός μήνας για εσάς και τους ανθρώπους που σας περιστοιχίζουν. Επαγγελματικά θα πάτε καταπληκτικά! Αν αποφασίσατε ότι θέλετε να κάνετε σοβαρή σχέση ή να παντρευτείτε, τώρα είναι που θα γίνει η επιθυμία σας πράξη!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Ο χρόνος δεν πρόκειται να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει να αποφύγετε πάση δυνάμει τις εντάσεις για οικονομικά θέματα στα οποία εσείς πιστεύετε ότι πλήττονται τα συμφέροντά σας. Προσέξτε, διότι εσείς θα χάσετε. Το ίδιο ισχύει και στις σχέσεις σας. Αν δεν θέλετε να τις τινάξετε στον αέρα, σταματήστε να προβάλλετε συνέχεια το εγώ σας!

Δίδυμοι

Το μεγαλύτερο μέρος του 2017 θα αναλωθείτε ανάμεσα στους στόχους που έχετε θέσει στην ζωή σας και στην ανάγκη για δημιουργία, έρωτα, χαλάρωση, και ίσως την απόκτηση ενός παιδιού. Το πρόβλημά είναι, πως εσείς θα εμμείνετε στην εκπλήρωση των στόχων σας με τέτοιο εγωιστικό πείσμα που είναι πολύ πιθανόν να χάσετε πολλές από τις ευκαιρίες που ήδη έχουν αρχίσει και σας δίνονται. Αν θέλετε να γευθείτε τις χαρές τις ζωής, ίσως θα ήταν καλό να ακούσετε μία άλλη φωνή που να σας παροτρύνει θετικά. Αυτή μπορεί να είναι η φωνή του/της συντρόφου σας ή ενός νέου έρωτα!

Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, όπως και οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδιακού, έτσι και εσείς οι Δίδυμοι θα πρέπει να επιδείξετε σταθερότητα, όσο και αν δεν είναι το φόρτε σας. Χρειάζεται να αγωνιστείτε για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας έχουν τύχει ή θα σας τύχουν, χωρίς να απελπίζεστε, και αν χρειαστεί να  αναπροσαρμόσετε τους στόχους σας για εφέτος.

Από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 11 Ιουνίου θα πρέπει να έχετε τον νου σας διότι ενώ θα νιώθετε χαρούμενοι/ες από όλα εκείνα που προκαλούν ευτυχία, θα αρχίσετε να σκέφτεστε πως χάνετε τον χρόνο από ουσιαστικά πράγματα. Το σημαντικό είναι να μην φοβηθείτε με τις αναποδιές και να παραμείνετε σταθερά προσανατολισμένοι/ες, τόσο στον στόχο σας όσο και σε όλα εκείνα που σας δίνουν χαρά. Καλό θα είναι να μην δώσετε λαβές στους εχθρούς σας να πουν οτιδήποτε εις βάρος σας.

Από τις 11 Ιουνίου και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα πρέπει να σταματήσετε να λέτε ψέμματα, κυρίως στους ίδιους σας τους εαυτούς. Καλό θα ήταν να μην προκαλείτε την τύχη σας, και κυρίως την δημόσια εικόνα σας, υποκρινόμενοι/ες κάτι το οποίο δεν είστε.  Όμως ευτυχώς για εσάς μετά τις 25 Αυγούστου θα μπορέσετε να αντιληφθείτε ότι η αληθινή σας ταυτότητα θα είναι εκείνη που θα γίνει αποδεκτή από τον κόσμο. Τότε είναι που θα μπορέσετε να βγάλετε τον πιο χαρούμενο και δημιουργικό σας εαυτό στην επιφάνεια ή θα έλθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα με τα οποία θα μπορέσετε να χαρείτε, χωρίς να υπάρχει λόγος για να φοράτε κάποια μάσκα ώστε να σας αποδέχονται. Μάλιστα θα έχετε θετικό αντίκτυπο και στους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή μαζί σας!

Από τις 10 Οκτωβρίου και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, πρέπει να προσέξετε να μην παρεξηγηθείτε με τους γύρω σας, κυρίως για εργασιακά και οικονομικά ζητήματα. Όπως τονίζουμε σε όλα τα ζώδια, το πρόβλημα δεν πηγάζει από εσάς, αλλά από τη γενικότερη Κρίση που επηρεάζει όλους μας. Όμως από τις 24 Νοεμβρίου και μετά,  θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να χαρείτε την ζωή. Από τις 3 Δεκεμβρίου, θα έλθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν ή να τα οδηγήσετε εσείς σε μία κατεύθυνση από την οποία όλοι θα βγείτε κερδισμένοι. Προσέξτε μήπως το υπερβολικό άγχος σας προκαλέσει εκνευρισμούς και αντικοινωνική συμπεριφορά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να δοκιμαστούν τα επαγγελματικά σας ή να προκαλέσετε ζημιά στην δημόσια εικόνα σας.

Που θα έχετε περιορισμούς;

Μέχρι τις 8 Απριλίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε την σχέση που πάντα ονειρευόσασταν ή μία συμφωνία που θα διαρκέσει. Δύσκολα θα βρεθεί κάτι να μπει εμπόδιο μπροστά σας αυτό το χρονικό διάστημα. Από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 8 Απριλίου, θα πρέπει να προσέξετε πολύ την ισχυρογνωμοσύνη και την αδιαλλαξία σας. Σταματήστε τη γκρίνια, δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να ευγνωμονείτε που έχετε ανθρώπους που σας ανέχονται και που θέλουν να στέκονται δίπλα σας.

Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 27 Αυγούστου κάποιες καταστάσεις ή κάποια σχέδια που έχετε κάνει, “παγώνουν” προσωρινά. Δεν είναι κάτι τραγικό, μην γίνετε κατηφείς και απαισιόδοξοι, γιατί θα αρχίσετε να δείχνετε μεγαλύτεροι/ες από την ηλικία που είστε. Διατηρήστε ευελιξία, θετική στάση και ενθουσιασμό. Το διάστημα μεταξύ 8 Αυγούστου και 27 Αυγούστου είναι δύσκολο για όλους, κι εσείς θα φτάσετε στα όριά σας. Έχετε όμως βοήθεια από αγαπημένα πρόσωπα.

Από τις 28 Αυγούστου και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα βάλετε και πάλι σε τάξη την σκέψη σας, και κατόπιν θα  αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε να ολοκληρώσετε το έργο που έχετε αναλάβει ή την διατήρηση της σχέσης σας. Το σημαντικό είναι να διατηρήσετε τους τόνους χαμηλούς, και να εργασθείτε σκληρά προς την επίτευξη των στόχων σας διότι από τις 20 Δεκεμβρίου, ξεκινάει για εσάς μία περίοδος σημαντικών ανακατατάξεων στις ζωές σας. Το πιθανότερο όμως είναι ότι θα δρέψετε τους κόπους σας, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε επίπεδο αναγνώρισης.

Που θα έχετε  ανατροπές ή εκπλήξεις;

Ο καινούριος χρόνος θα ξεκινήσει με το δεξί, χωρίς ανατροπές ή εκπλήξεις. Το γεγονός αυτό, οφείλεται στο ότι θέλετε να μετριάσετε τις εντάσεις με τους ανθρώπους δίπλα σας. Το πρόβλημά σας είναι πως θέλετε οπωσδήποτε την αναγνώριση των όσων κάνετε. Από τις 8 Φεβρουαρίου και μετά, οι αγαπημένοι σας ίσως χρειαστούν τη βοήθεια ή τη συνδρομή σας. Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 5 Αυγούστου, προσοχή στις εντάσεις με τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ακόμα, θα πρέπει να πετάξετε από επάνω σας την ανάγκη για αναγνώριση. Σημασία έχει η ουσιαστική προσφορά και όχι το θεαθήναι. Από τις 5 Αυγούστου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, θα έχετε ευχάριστα νέα ή θα κάνετε ταξίδια και η ζωή σας θα γίνει πιο χαρούμενη και ανάλαφρη. Όποια αναστάτωση και να έχετε, όλα τίθενται υπό έλεγχο το διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 21ης Δεκεμβρίου.

Που θα έχετε εμπνεύσεις ή απογοητεύσεις;

Ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει να έχετε μεικτή εικόνα για τον εαυτό σας. Ενώ αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να εργασθείτε τόσο για το μέλλον σας, όσο και για το μέλλον αυτών που έρχονται πίσω από εσάς, εσείς θέλετε την αναγνώριση. Τότε βγάζετε τον χειρότερο εαυτό σας και προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως το διάστημα 26 Απριλίου μέχρι τις 18 Ιουνίου. Ενδέχεται αν συνεχίσετε έτσι, να κάνετε σοβαρή ζημιά στην δημόσια εικόνα σας.

Από την 1η Νοεμβρίου, όπου θα έχετε ηρεμήσει κάπως, και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε ότι η αναγνώριση που ζητάτε είναι εφήμερη και λιγότερο σημαντική ως προς την δημιουργία ενός πετυχημένου και ευτυχισμένου μέλλοντος. Ευτυχώς για εσάς, που υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σας συγχωρέσουν και δεύτερον να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις ιδεοληψίες σας, κάτι το οποίο θα είναι εύκολο μετά τις 24 Νοεμβρίου!

Πού θα υπάρξει κρίση στην ζωή σας ή ευκαιρία;

Ο καινούριος χρόνος ξεκινάει με το δεξί όσον αφορά τις ευκαιρίες που θα έχετε. Μπορεί να δείχνετε εριστικοί/ές στους άλλους και να παραπονιέστε με το παραμικρό, ειδικά σε οικονομικά ζητήματα ή λόγω μίας παθολογικής σας ανάγκης να σας εκτιμούν, όμως η καλοσύνη σας είναι τέτοια, που ό,τι και να κάνετε πάλι κερδισμένοι θα είστε. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε μία αρκετά μεγάλη αλλαγή στα οικονομικά σας δεδομένα χάρη στην βοήθεια του/της συντρόφου ή των συνεργατών σας ή της χρήσης των δημιουργικών σας ικανοτήτων. Όμως, από τις 23 Απριλίου και μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου προσέξτε να μην εκνευρίσετε άλλο τους ανθρώπους που χρειάζεστε δίπλα σας. Τουλάχιστον από τις 30/9 θα συνειδητοποιήσετε την ανάγκη να ηρεμήσετε. Μεταξύ 12 Νοεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου θα πρέπει να προσέξετε διότι πρόκειται να διακόψετε εργασιακές σχέσεις, ακόμη και με άτομα τα οποία πραγματικά φέρνουν τύχη στην ζωή σας

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ;

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει έτοιμους να κάνετε οικογένεια ή να δώσετε όλο σας το είναι για την προστασία αυτής. Όμως, καλό θα ήταν να μην ζητάτε αναγνώριση όσων κάνετε. Το μέλλον που φτιάχνετε, είναι πιο σημαντικό από το να σας πουν εύγε και να σας χτυπήσουν την πλάτη ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Τον μήνα αυτό, φαίνεται πως πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα όνειρο που είχατε καιρό. Η χαρά σας θα είναι απερίγραπτη, ειδικά στην περίπτωση που είστε ερωτευμένοι/ες με ένα φιλικό σας πρόσωπο!

ΜΑΡΤΙΟΣ: Ο Μάρτιος προβλέπεται να είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος μήνας για εσάς. Επαγγελματικά θα υπάρξουν πολλά προβλήματα από ασυνεννοησία ή από την διάλυση της εργασίας σας λόγω των γεγονότων που ζούμε. Προσέξτε διότι μπορεί να αρρωστήσετε, και να χρειαστεί να μείνετε για καιρό στο σπίτι σας. Μπορεί επίσης να αρρωστήσει κάποιος από τους γονείς σας και να αναγκαστείτε να παρέχετε την φροντίδα σας, ακόμη κι αν γίνει ζημιά στα επαγγελματικά σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Ο Απρίλιος θα είναι μήνας με μεικτά συναισθήματα. Φαίνεται πως η τύχη είναι με το μέρος σας αλλά λόγω επιπολαιότητας ή λανθασμένου συγχρονισμού ίσως να χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΜΑΪΟΣ: Εκεί που λέτε πως όλα είναι χάλια, έρχεται ο/η αγαπημένος σας και σας παίρνει από το χέρι και σας δείχνει πως η ζωή είναι ωραία επειδή είστε μαζί. Αν είστε μόνοι/ες, θα βρείτε αυτό το άτομο. Αν αυτό που φοβάστε είναι η δέσμευση, τότε ακούστε το ένστικτό σας τι  λέει.

ΙΟΥΝΙΟΣ: Ένας πολύ καλός μήνας θα είναι ο Ιούνιος για εσάς, καθώς φαίνεται πως όλη η τύχη του κόσμου είναι μαζί σας, έστω κι αν εσείς δεν την αναγνωρίζετε! Ένας έρωτας από το παρελθόν, ένα παιδί, ένα σχέδιο που θέλατε τόσο καιρό να κάνετε, όλα έρχονται να σας δείξουν για ποιον λόγο πρέπει να χαμογελάτε καθημερινά!

ΙΟΥΛΙΟΣ: Τον Ιούλιο ακόμη κι αν επαγγελματικά δεν είστε τόσο καλά, αν είστε αναγκασμένοι να αλλάξετε επάγγελμα, να ξέρετε πως αυτό δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή για κάτι διαφορετικό! Δείτε την κατάσταση ως πρόκληση και τότε θα βγάλετε τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Τον Αύγουστο φαίνεται πως θα ξυπνήσει μέσα σας ο έφηβος! Αυτό δεν είναι κακό εάν είστε ελεύθεροι κι ωραίοι! Σε αυτήν την περίπτωση θα περάσετε τέλεια αλλά μην περιμένετε να σας πάρουν σοβαρά υπόψιν. Όμως, στην περίπτωση που είστε δεσμευμένοι/ες καλό θα ήταν να μην κάνετε του κεφαλιού σας. Μπορεί να δείχνετε χαριτωμένοι/ες αλλά καλό θα ήταν να σεβαστείτε και το ταίρι σας. Να ξέρετε πως “όχι” δεν πρόκειται να ακούσετε από εκείνον/η.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Ο Σεπτέμβριος θα είναι πολύ δύσκολος για εσάς. Μετά το τέλος των διακοπών χρειάζεται να ασχοληθείτε με την εργασία σας. Τι γίνεται όμως αν δεν υπάρχει; Αντί λοιπόν να δείτε την ζωή σας να διαλύεται, χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας ώστε να ξεφύγετε από την δύσκολη θέση. Επίσης, προβλήματα υγείας με τους γονείς σας, είναι πολύ πιθανόν να επανέλθουν δριμύτερα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ένας πολύ καλός μήνας θα είναι ο Οκτώβριος για εσάς. Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα, και σας δίνει αυτό που πάντα επιθυμούσατε. Κάποιοι/ες άλλοι από εσάς θα γίνετε γονείς!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας που θα πέσετε με τα μούτρα στην δουλειά, κι αυτή με την σειρά της σας ανταμείβει! Φροντίστε να μην ξοδέψετε τα επιπλέον χρήματα που θα έχετε σε επιπολαιότητες, ειδικά στην περίπτωση που δεν είστε μόνοι/ες κι έχετε ευθύνες απέναντι στους άλλους.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Τον Δεκέμβριο καλό θα ήταν να μην έχετε τα μυαλά σας φουσκωμένα και ζητάτε τον ουρανό με τ’ άστρα. Το πιθανότερο είναι να εκνευρίσετε αυτούς που σας αγαπούν και με αυτόν τον τρόπο να χαλάσετε το εορταστικό πνεύμα.

Καρκίνοι

Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου φέτος, θα το αναλώσετε μεταξύ της οικογένειάς σας και των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Ευτυχώς, ό,τι στραβό κι αν προκύψει στα επαγγελματικά, η οικογένειά σας θα είναι εκεί για να σας φροντίσει. Η υγεία σας θα είναι αρκετά καλή, και το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει να εργασθείτε ακόμη περισσότερο. Εσείς που είστε υπάλληλοι, να ξέρετε πως θα προσεχθεί η συνεισφορά σας, και το πιθανότερο είναι να σας δώσουν θέση ευθύνης.

Από τις 10 Οκτωβρίου και μετά, θα σας περιμένει απίστευτα μεγάλη χαρά, ένας μεγάλος έρωτας, ακόμη κι ένα παιδί!

Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, θα χρειαστεί να εργαστείτε λίγο περισσότερο. Η ζωή είναι εκεί έξω, και πρέπει να παλέψετε, ώστε να έχετε όλα όσα χρειάζεται η οικογένειά σας, και μετά εσείς οι ίδιοι/ες. Πρέπει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας έχουν τύχει σε επαγγελματικά θέματα, και να σκεφθείτε ότι πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες. Μην περιμένετε να περάσουν τα ζόρια αν μείνετε κλεισμένοι/ες στο καβούκι σας. Επίσης, να ξέρετε πως υπάρχουν άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, αρκεί να είστε έτοιμοι να δεχθείτε την βοήθειά τους.

Από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 11 Ιουνίου, έχετε τον νου σας διότι ενώ μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, η οικογένειά σας θα αρχίσει να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, προκειμένου να μην ανακοπεί η επαγγελματική σας πορεία. Ακόμα, είναι ώρα να δώσετε βάση και να προσέξετε την υγεία σας, και ιδιαιτέρως το ουροποιητικό σας, ειδικά εσείς οι γυναίκες εκπρόσωποι του ζωδίου.

Από τις 11 Ιουνίου και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, προσοχή στα ψέμματα και στις αυταπάτες. Από τις 25 Αυγούστου κι έπειτα, θα νιώσετε πιο σίγουροι/ες για το ποιοι/ες είστε ή θα έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα που θα σας το θυμίσουν. Κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα όνειρο ζωής, κυρίως οικονομικής φύσεως.

Από τις 10 Οκτωβρίου και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, ξεκινάει μία πολύ καλή περίοδος, αν και τα αποτελέσματα θα αρχίσετε να τα βλέπετε μετά τις 24 Νοεμβρίου. Αυτές τις ημέρες θα επαναφέρετε ένα όνειρο που είχατε πάντα στο μυαλό σας, αλλά πάντα κάτι συνέβαινε και δεν μπορούσατε να το πραγματοποιήσετε. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να το επαναφέρετε, και να δείτε τι χρειάζεται για να γίνει πράξη. Μετά τις 24 Νοεμβρίου, και μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε να τίθεται σε εφαρμογή! Από τις 3 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου, μία επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα. Τι είναι αυτό που ποθεί η καρδιά σας; Χρήματα, ασφάλεια, παιδί, κάτι που θέλατε καιρό να αποκτήσετε; Τώρα θα σας δοθεί απλόχερα. Στο χέρι σας είναι να μην σπαταλήσετε την καλή σας τύχη σε ανούσια πράγματα.

Που θα έχετε περιορισμούς;

Από την αρχή του χρόνου και μέχρι τις 8 Απριλίου, θα έχετε πλείστες επαγγελματικές και εργασιακές ευκαιρίες. Τίποτα δεν σας σταματά αυτήν την περίοδο. Για αυτό, θα πρέπει να προσέξετε το διάστημα από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 8 Απριλίου, να περιορίσετε την ξεροκεφαλιά σας. Επειδή καλώς ή κακώς, εσείς είστε που κρατάτε τα ηνία της οικογένειάς σας, θα πρέπει να αποφύγετε να γκρινιάζετε και να σας φταίνε τα πάντα. Τότε, το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να απομακρύνετε από κοντά σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πρακτικά όμως, τα έχετε όλα υπό έλεγχο, οπότε δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να ευγνωμονείτε που έχετε όλα όσα σας χρειάζονται.

Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 27 Αυγούστου, θα υπάρχουν δυσκολίες και για εσάς. Προβλήματα με την εργασία ή με την υγεία σας, θα σας απασχολήσουν αυτήν την περίοδο, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι ένα προσωρινό εμπόδιο.  Ίσως νιώσετε αβοήθητοι και παγωμένοι. Μην παραιτηθείτε, τα πράγματα φτιάχνουν σύντομα. Αφήστε τον ενθουσιασμό σας,την έντονη κοινωνική ζωή και τις ευκαιρίες που σας δίνονται για κάτι μοναδικό, να πετάξουν τα μαύρα σύννεφα που θα μαζευτούν επάνω σας.
Από τις 27 Αυγούστου και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, τα πράγματα μπαίνουν σε μία σειρά. Εργασθείτε σκληρά προς την επίτευξη των φιλοδοξιών σας, διότι από τις 20 Δεκεμβρίου έρχονται αλλαγές και ανακατατάξεις, κυρίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Μέχρι τότε όμως, θα πάρετε μία πρώτη γεύση επιτυχίας στον επαγγελματικό τομέα.

Που θα έχετε  ανατροπές ή εκπλήξεις;

Το 2017 δεν φέρνει σε εσάς μεγάλες ανατροπές. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι προσπαθείτε να διατηρείτε τις ισορροπίες μεταξύ οικογένειας και εργασίας. Έχετε ψυχολογική, και όχι μόνο, βοήθεια από την οικογένειά σας, η οποία θα σας βοηθήσει να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να εργασθείτε σκληρά. Από τις 8 Φεβρουαρίου και μετά, θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να βοηθήσετε εσείς την οικογένειά σας, όπως σας βοήθησαν κι εκείνοι στις δύσκολες στιγμές σας. Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 5 Αυγούστου, θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις τόσο με την οικογένειά σας, όσο και με τους συναδέλφους σας. Από τις 5 Αυγούστου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα συμφέροντά σας πιο ήπια και πιο μεθοδικά. Όλα ομαλοποιούνται το διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 21ης Δεκεμβρίου.

Που θα έχετε εμπνεύσεις ή απογοητεύσεις;

Ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει να νιώθετε εξασθενημένοι/ες, ανικανοποίητοι/ες και με διάχυτο το συναίσθημα της κατωτερότητας ή της μειονεξίας. Φαίνεται πως οι σύντροφοί σας και οι συνεργάτες σας, ή θα σας φέρουν προ των ευθυνών σας, ή με τον ωμό τρόπο που θα σας μιλήσουν, θα φοβηθείτε να αντιμιλήσετε. Προσοχή το διάστημα από 26 Απριλίου μέχρι τις 18 Ιουνίου. Η κακή συμπεριφορά σας, ίσως να απομακρύνει από εσάς ανθρώπους, ή να χάσετε ευκαιρίες που σας δίνουν κάποια άτομα που σας έχουν σε εκτίμηση.

Από την 1η Νοεμβρίου, όπου θα έχετε ηρεμήσει κάπως, και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα αντιληφθείτε επιτέλους πως ο φόβος να μιλήσετε ή να εκφράσετε τα όνειρά σας, προκαλεί όλα σας τα προβλήματα. Ευτυχώς οι γύρω σας, μπορούν να σας συγχωρέσουν για όλα όσα έχετε προκαλέσει με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας, αλλά και  να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις φοβίες σας.

Πού θα υπάρξει κρίση στην ζωή σας ή ευκαιρία;

Ο καινούριος χρόνος ξεκινάει με κρίση στις σχέσεις σας, η οποία όμως μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες.  Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε μία αρκετά μεγάλη αλλαγή στην μορφή των σχέσεών σας, χάρη στην βοήθεια του/της συντρόφου σας ή των γονέων σας. Όμως, από τις 23 Απριλίου και μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, προσέξτε διότι και οι άλλοι μπορούν να κάνουν υπομονή μαζί σας έως ένα σημείο. Ευτυχώς, από τις 30 Σεπτεμβρίου κι έπειτα, χαλαρώνετε. Μεταξύ 12 Νοεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου θα πρέπει να προσέξετε, διότι υπάρχει κίνδυνος να διαλύσετε τις σχέσεις σας, να απομακρύνετε υποψήφιους εραστές ή ερωμένες, ακόμη και άτομα τα οποία με κάποιο τρόπο, κάνουν καλό στη ζωή σας.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ;

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ο νέος χρόνος μπαίνει με το δεξί, όσον αφορά στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Είναι καιρός να ακούσετε, αλλά και να πείτε αυτά που θέλετε ευθέως και χωρίς περιστροφές. Όσο και να σας φοβίζει αυτή η προοπτική, είναι μονόδρομος, εάν θέλετε να αλλάξετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας προς το καλύτερο.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Ένας ζόρικος αλλά όχι τόσο δύσκολος μήνας, θα είναι για εσάς ο Φεβρουάριος. Η αίσθηση που θα υπάρχει, είναι εκείνη του βάρους που υπάρχει όταν χρειαζόμαστε χρήματα για τις υποχρεώσεις μας, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά. Το πρόβλημά σας, είναι πως εσείς το βλέπετε περισσότερο θεωρητικά παρά πρακτικά. Η αλήθεια είναι πως βρίσκεστε σε καλύτερη μοίρα από άλλους.

ΜΑΡΤΙΟΣ: Ένας πολύ δύσκολος μήνας ο Μάρτιος, καθώς είτε θα αρρωστήσετε είτε θα νιώσετε καταβεβλημένοι/ες επειδή «κανείς δεν σας ακούει». Καλό θα ήταν να μην περιμένετε από τους άλλους να σας ακούσουν, και να κάνετε αυτό που νιώθετε μέσα σας ότι πρέπει να γίνει.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Τον Απρίλιο, θα σας ζητηθεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από εκείνες που μέχρι τώρα είχατε. Αντί να κρυφτείτε κάτω από το καβούκι σας, αδράξετε την ευκαιρία και δείξτε στον κόσμο ποιοι/ες είστε!

ΜΑΪΟΣ: Ο μήνας αυτός, θα είναι γλυκός και πικρός μαζί, καθώς η σχέση των ονείρων σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα μείνετε κολλημένοι/ες σε παρελθοντικές εμπειρίες, και ότι δεν θα παραπονιέστε για το παραμικρό. Δεχθείτε τον άνθρωπο που θα έχετε δίπλα σας, όπως είναι!

ΙΟΥΝΙΟΣ: Ένας δύσκολος μήνας σας περιμένει, καθώς λόγω ασθενείας, ασυνεννοησίας, και φόβου θα προσπαθήσετε να αναστείλετε τα όνειρά σας ή θα παρεξηγηθείτε λόγω των ιδεοληψιών σας. Ευτυχώς για εσάς, η οικογένειά σας θα είναι αυτή που θα λειτουργήσει προστατευτικά ως αιγίδα, τώρα που δεν μπορείτε να το κάνετε εσείς για τους εαυτούς σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ: Ο Ιούλιος θα είναι τόσο μήνας δυσκολιών, όσο και ευκαιριών. Μέσα σε εκείνες τις ημέρες, θα αποφασίσετε τι είναι αυτό που έχει την μεγαλύτερη αξία για εσάς, και θα προσπαθήσετε να το κάνετε πράξη. Από εκεί και πέρα, οτιδήποτε δεν χρειάζεται, πετάξτε το στον κάλαθο των αχρήστων.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Ο μήνας αυτός θα σας αποδείξει, πως οικονομικά από εδώ κι εμπρός, θα είστε πολύ καλύτερα, αρκεί πρώτον, να μην αρχίσετε τις σπατάλες, και δεύτερον, να απαιτήσετε όλα τα χρήματα που σας οφείλουν. Ειδικά στο δεύτερο κομμάτι, δεν θα μπορέσουν να σας πουν όχι, και θα πάρετε αυτά που σας αναλογούν.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Ο μήνας αυτός θα έχει δύο σκέλη. Το ένα είναι πως θα υπάρξει τέτοια ασυνεννοησία, που άλλα θα λέτε εσείς και άλλα θα καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι. Το άλλο είναι πως μάλλον τώρα πια, δίνεστε ολοκληρωτικά σε ένα άλλο άτομο!

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ένας από τους καλύτερους μήνες για εσάς, καθώς, κάτι που θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας, κάτι που μάλλον θα συγκατοικήσετε, θα ανοίξει ο δρόμος για να ιάσετε την αίσθηση της μοναξιάς που σας διακατέχει ως άτομα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Ο Νοέμβριος θα είναι απίστευτα καλός για εσάς, καθώς, ο έρωτας κτυπάει γερά την πόρτα σας, κι εσείς θα νιώσετε επιτέλους τι σημαίνει να έχεις ανταπόκριση! Επίσης, ένα παιδί θα κάνει την ζωή σας ευχάριστα άνω κάτω. Κάποιοι/ες από εσάς, απλά θα κάνετε τα όνειρά σας πράξη.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Τον Δεκέμβριο θα έχετε κάποιες εντάσεις, διότι θα προσπαθήσετε να απαιτήσετε να σας δώσουν την αναγνώριση που σας αναλογεί. Στην εργασία σας, μην περιμένετε να γίνει άμεσα. Η οικογένειά σας, απλά δεν μπορεί να αντέξει την γκρίνια σας, αλλά δεν μπορούν και να σας διώξουν από κοντά τους, οπότε και θα προσπαθήσουν να κάνουν υπομονή μαζί σας.

Λέων

Τον περισσότερο χρόνο φέτος θα μπορείτε να εφαρμόσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας, να κάνετε επέκταση στην επιχείρησή σας, να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας, να μετακομίσετε, ή απλά να βελτιώσετε κατά πολύ τις δημόσιες σχέσεις σας! Γενικά, ευνοείστε στις συναλλαγές και τις συζητήσεις επειδή θα συνδυάσετε επιτυχημένα τόσο την χαριτωμένη φύση σας όσο και την σοβαρότητα που σας διακρίνει όταν είναι να πετύχετε κάτι που έχετε αναλάβει. Από τις 10 Οκτωβρίου και μετά θα ασχοληθείτε με την οικογένειά σας, με την ακίνητη περιουσία σας, ακόμη και να γίνετε γονείς!

Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου εσείς οι Λέοντες θα πρέπει να επιδείξετε σταθερότητα, λιγότερη ματιοδοξία και περισσότερο έργο. Αν θέλετε να νιώσετε δυνατοί/ές και σίγουροι/ες για πρέπει να βγείτε εκεί έξω και να πετύχετε. Πρέπει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας έχουν τύχει σε εργασιακά θέματα ή σε θέματα υγείας  και να πετάξετε από πάνω σας την προστατευτική την μιζέρια που τόσο κακό σας έχει κάνει, ειδικά την στιγμή που πρέπει να κάνετε σωστά την εργασία σας. Όμως, κι ευτυχώς για εσάς, εκεί έξω υπάρχουν τα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν επειδή πιστεύουν στις δημιουργικές σας ικανότητες.

Από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 11 Ιουνίου θα πρέπει να έχετε τον νου σας διότι ενώ η επιτυχία σε αυτό που έχετε στο μυαλό σας είναι δεδομένη, θα υπάρξουν τέτοιες καθυστερήσεις που θα σας οδηγήσουν στο αμφισβητήσετε το παραγόμενο έργο. Το σημαντικό είναι να μην φοβηθείτε με τις αναποδιές και να παραμείνετε σταθερά προσανατολισμένοι/ες στον στόχο σας, ειδάλλως αυτήν την περιόδο είναι θα πολύ εύκολο να χάσετε τις ευκαρίες που σας έχουν δοθεί.

Από τις 11 Ιουνίου και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα πρέπει να σταματήσετε να λέτε ψέμματα, και ειδικά όταν με τα λόγια σας δημιουργείτε προσδοκίες. Όσο και να ακούγεται παράξενο, θέλοντας να προστατεύσετε τον εαυτό και τα συμφέροντά σας θα καταφύγετε στην κουτοπονηριά. Όμως ευτυχώς για εσάς μετά τις 25 Αυγούστου θα μπορέσετε να αντιληφθείτε ότι αν είστε αληθινοί/ές θα είστε αποδεκτοί/ές από τον κόσμο. Τότε είναι που θα μπορέσετε να βγάλετε τον πιο δημιουργικό σας εαυτό στην επιφάνεια ή θα έλθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα με τα οποία θα μπορέσετε να χαρείτε, χωρίς να υπάρχει λόγος για να φοράτε κάποια μάσκα ώστε να σας αποδέχονται. Κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα προσωπικό όνειρο ζωής.

Από τις 10 Οκτωβρίου και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέξετε να μην παρεξηγηθείτε με την οικογένειά σας για οικονομικά ζητήματα. Για την ακρίβεια το πρόβλημα δεν είναι δικό σας αλλά η γενική κατάσταση. Απλά εσείς δεν είστε άτομα που τα κρατάτε μέσα σας και για αυτό ελλοχεύει ο κίνδυνος της παρεξήγησης. Όμως από τις 24 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχετε χαλαρώσετε καθώς θα έχετε εύκολα κέρδη από διάφορες πηγές, οπότε θα μπορέσετε και τους εαυτούς σας να βοηθήσετε αλλά και όσους πιστεύετε ότι έχουν ανάγκη. Από τις 3 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου μία επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα. Ένα παιδί, κάποια έσοδα από τυχερά παίγνια, θα κάνει την ζωή σας υπέροχα δύσκολη. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι την περίπτωση που δεν μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε το άγχος ή τις φοβίες σας (και πάλι για οικονομικά ζητήματα). Σε αυτήν την περίπτωση θα αναπτύξετε αντικοινωνική συμπεριφορά και θα θελήσετε να διώξετε μακρυά τους ανθρώπους που σας εκνευρίζουν. Αυτή σας η συμπεριφορά θα οδηγήσει στο να δοκιμαστούν πολύ σοβαρά οι σχέσεις ή οι συνεργασίες σας.

Που θα έχετε περιορισμούς;

Μέχρι τις 8 Απριλίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε αυτά που σκέπτεστε πράξη. Για καλό ή για κακό δεν θα υπάρχουν περιορισμοί για εσάς αυτήν την περίοδο. Και μάλιστα αυτή η περίοδος ευνοεί να βρείτε ένα άτομο σοβαρό για να ερωτευθείτε! Για αυτό θα πρέπει να προσέξετε το διάστημα από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 8 Απριλίου καθώς θα υπάρξει μία περίεργη περίοδος για εσάς. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε πολύ είναι την αλαζονική σας συμπεριφορά. Επειδή ο κόσμος σας ακούει θα πρέπει να μην γίνεται από εκείνους/ες που το μόνο που κάνουν είναι να γκρινιάζουν και που τους φταίνε όλοι και όλα. Πρακτικά όμως, τα πάντα είναι όπως πρέπει να είναι, οπότε δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να ευγνωμονείτε που έχετε όλα όσα σας χρειάζονται για να νιώθετε χαρούμενοι/ες.

Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 27 Αυγούστου θα γίνετε η ενσάρκωση της υπομονής καθώς πολύ δύσκολα θα μπορείτε να λέτε όχι, κάτι που θα προκαλέσει προσωρινή αναστολή στα σχέδιά σας. Όμως, όλα δείχνουν ότι είναι ένα προσωρινό εμπόδιο. Σε κάποιους/ες από εσάς οι καταστάσεις θα φανούν τραγικές αλλά δεν θα πρέπει να υποπέσετε στην κατήφεια και την μιζέρια, διότι τότε θα λυγίσετε. Αφήστε τον ενθουσιασμό σας να πετάξει τα μαύρα σύννεφα που θα μαζευτούν επάνω σας. Το διάστημα μεταξύ 8 Αυγούστου και 27 Αυγούστου θα νιώσετε ότι παραδίδετε. Κι εκεί που θα είτε έτοιμοι/ες να τα παρατήσετε θα έλθει βοήθεια από αγαπημένα σας άτομα, ή οι στενοί συγγενείς σας για να σας βοηθήσουν. Η μοίρα σας είναι να εκπληρώσετε τα όνειρά σας ό,τι κι αν συμβεί!

Από τις 28 Αυγούστου και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα μπορέσετε να βάλετε και πάλι σε τάξη την σκέψη σας και κατόπιν θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε εσείς και πάλι τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να ολοκληρώσετε το έργο που έχετε αναλάβει. Το σημαντικό είναι να διατηρήσετε τους τόνους χαμηλούς και να εργασθείτε σκληρά προς την επίτευξη των ονείρων σας διότι από τις 20 Δεκεμβρίου ξεκινάει για εσάς μία περίοδος σημαντικών ανακατατάξεων στις ζωές σας, κυρίως σε επίπεδο εργασίας αλλά και υγείας. Το πιθανότερο όμως είναι ότι θα δρέψετε τους κόπους σας.

Που θα έχετε  ανατροπές ή εκπλήξεις;

Ο καινούριος χρόνος θα ξεκινήσει με το δεξί, χωρίς μεγάλες ανατροπές ή εκπλήξεις. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι θέλετε να μετριάσετε τις εντάσεις με τους ανθρώπους δίπλα σας. Καλώς ή κακώς υπάρχουν πολλές δυσκολίες γύρω μας και επί τέλους αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε μόνοι/ες σας, όχι τουλάχιστον χωρίς να υπάρχει έστω και λίγη αισιοδοξία. Όσο κι αν σας ενοχλεί η προοπτική να καθυστερούν αυτά που έχετε θέσει  ως στόχους ή να υπάρχουν δυσκολίες οι οποίες σας εμποδίζουν στην επίτευξή τους θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την καλή σας διάθεση. Από τις 8 Φεβρουαρίου και μετά θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να βοηθήσετε εσείς τους άλλους όπως σας βοήθησαν κι εκείνοι στις δύσκολες στιγμές σας. Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 5 Αυγούστου θα πρέπει να πρσέχετε τις εντάσεις με τον εραστή ή την ερωμένη σας. Αυτές οι δοκιμασίες είναι ο προάγγελος μίας απίστευτης ευτυχισμένης περιόδου, την οποία θα απολαύστε μόλις αντιληφθείτε ότι πρέπει να είστε χαρούμενοι/ες, δυναμικοί/ές και όχι κατσούφηδες/ες και γρινιάρηδες/ρες. Από τις 5 Αυγούστου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου ένα παιδί, ένας παραμυθένιος έρωτας, η επίτευξη ενός ονείρου σας, ακόμη και η συμμετοχή σε ομάδες που βγάζουν τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας, θα κάνουν την ζωή σας πιο λαμπρή και πιο φωτεινή. Όποια αναστάτωση και να έχετε όλα θα είναι τεθούν υπό έλεγο το διάστημα μεταξύ 1ης Σπετεμβρίου και 21ης Δεκεμβρίου.

Που θα έχετε εμπνεύσεις ή απογοητεύσεις;

Ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει να φοβάστε τον φόβο τον ίδιο. Τι σημαίνει αυτό; Ενώ έχετε την οξύτητα του νου και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε, η έλειψη εσόδων είναι ό,τι χειρότερο για εσάς. Τότε είναι που εσείς βγάζετε τον χειρότερο εαυτό σας και κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει πως το χαρούμενο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να γίνει τόσο μίζερο. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως το διάστημα 26 Απριλίου μέχρι τις 18 Ιουνίου. Η κακή συμπεριφορά σας ή οι ιδιοληψίες σας μπορούν να απομακρύνουν από εσάς ανθρώπους από κοντά σας ή να χάσετε ευκαιρίες που σας δίνουν κάποια άτομα που σας έχουν σε εκτίμηση.

Από την 1η Νοεμβρίου, όπου θα έχετε ηρεμήσει κάπως και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα με τους ανθρώπους γύρω σας καθώς θα μπορέσετε θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να ζήσετε και χωρίς τα πολλά χρήματα. Ευτυχώς για εσάς που υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν πρώτον να σας συγχωρέσουν και δεύτερον να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις φοβίες σας, κάτι το οποίο θα είναι εύκολο μετά τις 24 Νοεμβρίου!

Πού θα υπάρξει κρίση στην ζωή σας ή ευκαιρία;

Ο καινούριος χρόνος ξεκινάει με το δεξί όσον αφορά τις ευκαιρίες που θα έχετε, κυρίως σε εργασιακό επίπεδο. Μπορεί να δείχνετε εριστικοί/ές στους άλλους να παραπονιέστε με το παραμικρό, όμως η καλοσύνη σας είναι τέτοια που ό,τι και να κάνετε πάλι κερδισμένοι θα είστε. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε μία αρκετά μεγάλη αλλαγή στα εργασιακά σας δεδομένα χάρη στην βοήθεια πρωτίστως των στενών συγγενών σας  και δευτερευόντως των φίλων σας. Όμως, από τις 23 Απριλίου και μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου προσέξτε διότι και οι άλλοι μπορούν να κάνουν υπομονή μαζί σας έως ένα σημείο. Καλό θα ήταν να μην δαγκώσετε το χέρι που σας ταΐζει. Τουλάχιστον από τις 30/9 θα συνειδητοποιήσετε την ανάγκη να ηρεμήσετε. Μεταξύ 12 Νοεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου θα πρέπει να προσέξετε διότι με δικές σας λάθος κινήσεις πρόκειται να διαλύσετε τις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ;

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Με το δεξί μπαίνει ο καινούργιος χρόνος για τα εργασιακά σας! Όλος ο κόπος σας θα ανταμοιφθεί και όχι βραχυπρόσθεσμα όπως φοβόσαστε αλλά με αυτά που κάνετε θεμελειώνετε γερά το μέλλον σας!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας που επί τέλους θα βρείτε τον άνθρωπο της ζωής σας! Αυτό το άτομο θα έχει όλα εκείνα που ψάχνετε, δηλαδή, θα είναι φίλος σας, θα σας αγαπάει και θα τον αγαπάτε χωρίς πρέπει και υποχρεώσεις και θα συμφωνείτε στις φιλοσοφίες σας!

ΜΑΡΤΙΟΣ: Ο Μάρτιος θα είναι πολύ δύσκολος επειδή τα έσοδά σας θα βρεθούν σχεδόν στο μηδέν, κάτι το οποίο θα προκαλέσει εντάσεις, θυμό και ασυννενοησία. Προσέξτε να μην αφήσετε τον φόβο σας για τα έσοδα να γκρεμίσει ότι κτίσατε με πολύ κόπο.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας όπου θα θελήσετε να εφαρμόσετε τα μεγάλα σας σχέδια. Δυστυχώς για εσάς θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, κυρίως από ασυνενοησία και λιγότερα από τα χαρτιά που πρέπει να ετοιμάσετε ή τις συμφωνίες που πρέπει να ολοκληρωθούν. Μείνετε προσυλωμένοι στα όνειρά σας ό,τι κι αν σας συμβεί!

ΜΑΪΟΣ: Ο Μάιος θα είναι ένας περίεργος μήνας για εσάς και τις σχέσεις σας. Από την μία θα θέλετε την μονιμότητα, την επίσημη σχέση που μπορείτε να δείχνετε στον κοινωνικό σας κύκλο, και από την άλλη θα αναρωτηθείτε πού πήγε ο έρωτας. Το κακό με εσάς είναι πως νομίζετε πως ο έρωτας είναι κάτι αιώνιο, όπως στον κινηματογράφο. Όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική οπότε προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

ΙΟΥΝΙΟΣ: Ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που θα κατακτήσετε τα πλήθη! Ό,τι και να κάνετε, ό,τι κι αν πείτε τα πλήθη θα κινούνται μαγνητισμένο στον ρυθμό που θα τους δίνετε! Για αυτό, εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις δημόσιες σχέσεις που μπορείτε να κάνετε.

ΙΟΥΛΙΟΣ: Τον Ιούλιο θα έχετε την ευκαιρία να έχετε έσοδα από αδήλωτες πηγές, το οποίο σαν γεγονός είναι ευχάριστο αλλά εντελώς παροδικό. Θα πρέπει να παραμείνετε πιστοί/ές στο σχέδιό σας και μην αφήσετε αυτά τα χρήματα που θα έχετε να σας σαγηνεύσουν και να χάσετε μακροπρόσθεσμα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας όπου θα περάσετε απίστευτα όμορφα καθώς η ζωτικότητά σας, και κατά συνέπεια και η λίμπιντό σας, θα είναι απίστευτα υψηλή! Διασκεδάστε λοιπόν με την ψυχή σας!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Ο Σεπτέβριος αυτός θα είναι ο μήνας όπου πρώτον, θα πρέπει να επιστρέψετε στην εργασία σας, και δεύτερον, θα πρέπει να πληρώσετε τα «σπασμένα» από τα γλέντια του Αυγούστου. Τουλάχιστον δεν θα είστε μόνοι/ες στην ζωή!

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Αυτόν τον Οκτώβριο θα αποφασίσετε ότι είναι καιρός να συγκατοικήσετε ή  να παντρευτείτε με το άτομο που τόσο καιρό έχετε δίπλα σας. Οι παντρεμένοι ετοιμασθείτε να αποκτήσετε παιδί!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας όπου θα διαπιστώσετε ότι τα χρήματα δεν έχουν αξία και ότι ο πραγματικός θησαυρός είναι η οικογένειά σας! Για εκείνους αξίζει να παλεύετε και να δίνετε όλο σας το είναι καθώς σας αγαπάνε πραγματικά. Κάποιοι/ες από εσάς θα έχετε έσοδα από την ακίνητη περιουσία σας ή μπορεί να έχετε λαμβάνειν από κληρονομιά.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Κάποιες μικροεντάσεις σας περιμένουν τον τελευταίο μήνα του 2017 αλλά όχι κάτι το σημαντικό. Το μόνο που θα πρέπει να προσέχετε είναι να μην τρέχετε να βρείτε τον έρωτα και να ξεχάσετε ότι πρέπει να ασχοληθείτε με την εκπλήρωση των ονείρων σας.

Παρθένος

Τον περισσότερο χρόνο φέτος θα έχετε σχετική εύνοια στα οικονομικά σας, την ανάπτυξη του αισθήματος της ασφαλείας και της αυτοεκτίμησής σας. Στα οικονομικά η εύνοια μπορεί να προέρχεται από τον/την σύντροφό σας ή από τους συνεργάτες σας ή απλά να είναι εκείνοι που σας προκαλούν το αίσθημα ασφαλείας που νιώθετε. Από τις 10 Οκτωβρίου και μετά θα μπορείτε να ανοιχθείτε και να κάνετε οικονομικές συμφωνίες. Μπορεί επίσης να έχετε οικονομική στήριξη από τους στενούς σας συγγενείς. Σε κάποιους Παρθένους μπορεί να είναι η ευκαιρία που περίμεναν ώστε να ξεπεράσουν την εμμονή τους, από την διαρκή ανάγκη να νιώθουν ότι είναι αποδεκτοί από τους άλλους.

Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου εσείς οι Παρθένοι θα πρέπει να επιδείξετε σταθερότητα, λιγότερη ματαιοδοξία και καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας. Η ζωή είναι εκεί έξω και πρέπει να βγείτε και να παλέψετε, αν θέλετε να έχετε χρήματα, ασφάλεια και αυτοεκτίμηση. Πρέπει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας έχουν τύχει σε επαγγελματικά θέματα ή σε θέματα υγείας και να πετάξετε από πάνω σας την προστατευτική αιγίδα των γονέων σας ή την δική σας από τα παιδιά σας. Πάντως η οικογένειά σας θα σας σταθεί σε όποια δυσκολία κι αν αντιμετωπίσετε.

Από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 11 Ιουνίου θα πρέπει να έχετε τον νου σας διότι ενώ η ζωή σας βαδίζει προς την σιγουριά, θα υπάρξουν καθυστερήσεις που θα σας οδηγήσουν στο αναζητήσετε τι είναι αυτό που σας στενοχωρεί. Το σημαντικό είναι να μην φοβηθείτε με τις αναποδιές και να παραμείνετε σταθεροί/ές, ειδάλλως αυτήν την περίοδο είναι θα πολύ εύκολο να χάσετε τις ευκαιρίες που σας έχουν δοθεί.

Από τις 11 Ιουνίου και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα πρέπει να προστατεύσετε τα συμφέροντά σας από τυχόν απάτες. Ευτυχώς για εσάς μετά τις 25 Αυγούστου θα μπορέσετε να αντιληφθείτε ότι μπορείτε να προβάλετε τον αληθινό εαυτό σας στον κόσμο ακόμη κι αν φοβάστε μία τέτοια προοπτική. Τότε είναι που θα μπορέσετε να φέρετε στην επιφάνεια τις τις βαθύτερες φοβίες σας και θα παλέψετε ώστε να πάψουν να δημιουργούν προβλήματα στην ζωή σας. Κάποιοι/ες από εσάς θα ασχοληθείτε με έντονο φιλανθρωπικό έργο.

Από τις 10 Οκτωβρίου και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέξετε να μην παρεξηγηθείτε με τους στενούς σας συγγενείς κυρίως για οικονομικά ζητήματα. Για την ακρίβεια το πρόβλημα δεν είναι δικό σας, αλλά η γενική κατάσταση. Απλά εσείς είστε άτομα που τα κρατάτε μέσα σας, και για αυτό ελλοχεύει ο κίνδυνος της παρεξήγησης όταν ξεσπάτε απότομα. Όμως από τις 24 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να χαρείτε την ζωή καθώς θα έχετε εύκολα κέρδη από διάφορες πηγές, οπότε θα μπορέσετε και τους εαυτούς σας να βοηθήσετε αλλά και όσους πιστεύετε ότι έχετε ανάγκη. Από τις 3 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου μία επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα. Ένας γάμος, μία σοβαρή σχέση, μία καλή συνεργασία, θα κάνουν την ζωή σας υπέροχα δύσκολη. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι την περίπτωση που δεν μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε το άγχος ή τις φοβίες σας (και πάλι για οικονομικά ζητήματα). Σε αυτήν την περίπτωση θα αναπτύξετε αντικοινωνική συμπεριφορά, και θα θελήσετε να μείνετε μακριά από τους ανθρώπους που σας εκνευρίζουν ή θα επιτεθείτε με τέτοια σφοδρότητα που κανείς δεν θα μπορεί να σας αναγνωρίσει. Αυτή σας η συμπεριφορά θα οδηγήσει στο να δοκιμαστούν πολύ σοβαρά οι σχέσεις σας και να αναζητήσετε να μείνετε μόνοι/ες σας.

Που θα έχετε περιορισμούς;

Μέχρι τις 8 Απριλίου θα έχετε να βγάλετε στην επιφάνεια όλες σας τις κρυμμένες δυνατότητες. Για καλό ή για κακό δεν θα υπάρχουν περιορισμοί για εσάς αυτήν την περίοδο. Για αυτό θα πρέπει να προσέξετε το διάστημα από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 8 Απριλίου, καθώς θα υπάρξει μία περίεργη περίοδος για εσάς. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε πολύ είναι η ξεροκεφαλιά σας. Να προσέξετε πολύ να μην γίνετε και πάλι από εκείνους τους κλασσικούς Παρθένους, που το μόνο που κάνουν είναι να γκρινιάζουν και που τους φταίνε όλοι και όλα. Επί της ουσίας όμως, και χρήματα θα έχετε, και ασφάλεια, οπότε δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να ευγνωμονείτε για όλα όσα έχετε.

Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 27 Αυγούστου θα υπάρξουν θέματα με την οικογένειά σας ή την ακίνητη περιουσία σας. Δεν είναι κάτι τραγικό, απλά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν. Το διάστημα μεταξύ 8 Αυγούστου και 27 Αυγούστου είναι δύσκολο για όλους, όμως εσείς είστε από τους τυχερούς που θα σας έρθει βοήθεια από αγαπημένα  άτομα ή από άτομα που έχουν την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν, χωρίς να ζητήσουν ανταλλάγματα ή θα σας βοηθήσουν χωρίς εσείς να το πάρετε είδηση.

Από τις 28 Αυγούστου και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, τα θέματα που προέκυψαν με την οικογένειά σας, με το σπίτι ή με την ακίνητη περιουσία σας. Κατόπιν θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε  τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ολοκληρώσετε τυχόν οικονομικά ανοίγματα που έχετε κάνει ή θέματα που αφορούν φόρους και δάνεια. Το σημαντικό είναι να διατηρήσετε τους τόνους χαμηλούς, και να εργασθείτε σκληρά διότι από τις 20 Δεκεμβρίου ξεκινάει για εσάς μία περίοδος σημαντικών ανακατατάξεων στις ζωές σας, ειδικά που στην περίπτωση μπει ο έρωτας στην ζωή σας ή ένα παιδί.

Πού θα έχετε  ανατροπές ή εκπλήξεις;

Ο καινούριος χρόνος θα ξεκινήσει χωρίς μεγάλες ανατροπές ή εκπλήξεις. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι έχετε εργασθεί σκληρά ώστε τα έσοδα με τα έξοδα να είναι ισοσκελισμένα και να μην χρωστάτε, τουλάχιστον όχι πολλά ή απλά να τα χρέη σας να είναι εξυπηρετούμενα. Καλώς ή κακώς, υπάρχουν πολλές δυσκολίες γύρω μας και επί τέλους αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε μόνοι/ες σας. Από τις 8 Φεβρουαρίου ίσως χρειαστεί να συνδράμετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 5 Αυγούστου θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις με τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας για οικονομικά θέματα ή για την περιβόητη εκτίμηση που τόσο αποζητάτε. Αυτές οι δοκιμασίες είναι ο προάγγελος μίας καλής περιόδου, την οποία θα απολαύσετε μόλις αντιληφθείτε ότι πρέπει να είστε χαρούμενοι/ες, δυναμικοί/ές και όχι κατσούφηδες/ες και γρινιάρηδες/ρες. Από τις 5 Αυγούστου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου ένα παιδί,η ζωή σας θα γίνει πιο ευνοϊκή και ανάλαφρη. Όποια αναστάτωση και να έχετε όλα θα είναι τεθούν υπό έλεγχο, το διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 21ης Δεκεμβρίου.

Πού θα έχετε εμπνεύσεις ή απογοητεύσεις;

Ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει να φοβάστε τους ανθρώπους. Για εσάς, είναι πολύ αγχωτικό όταν δεν μπορείτε να καταλάβετε τις προθέσεις των ανθρώπων προς εσάς. Τότε είναι βγάζετε έναν άσχημο εαυτό. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως το διάστημα 26 Απριλίου μέχρι τις 18 Ιουνίου. Η κακή συμπεριφορά ή οι ιδεοληψίες σας πιθανόν να σας κοστίσουν πολύ.

Από την 1η Νοεμβρίου, ηρεμείτε, και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου σας δίνεται η ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα με τους ανθρώπους γύρω σας, καθώς θα μπορέσετε θα διαπιστώσετε ότι ο φόβος σας να μην μείνετε μόνοι ή αποξενωμένοι τα κάνει όλα αυτά.

Πού θα υπάρξει κρίση στην ζωή σας ή ευκαιρία;

Ο καινούριος χρόνος ξεκινάει ευνοϊκά, με πολλές ευκαιρίες. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε μία αρκετά μεγάλη αλλαγή στον ερωτικό  τομέα επειδή θα αισθανθείτε ολοένα και πιο σίγουροι/ες για τους εαυτούς σας. Όμως, από τις 23 Απριλίου και μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, προσέξτε διότι και οι άλλοι μπορούν να κάνουν υπομονή μαζί σας έως ένα σημείο. Καλό θα ήταν να μην τινάξετε τις ερωτικές σας σχέσεις στον αέρα, επειδή θα απαιτήσετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να σας δώσει όλα αυτά που θέλετε εσείς. Τουλάχιστον από τις 30 Σεπτεμβρίου θα συνειδητοποιήσετε την ανάγκη να ηρεμήσετε. Μεταξύ 12 Νοεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και διπλωματία, όλες οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ;

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ο καινούριος χρόνος, σας βρίσκει να αλλάζετε για πάντα αυτό που είχατε στο μυαλό σας ως έρωτα. Είναι καιρός να πάψετε να μένετε σε άρρωστες καταστάσεις επειδή πρέπει. Αφεθείτε για λίγο στην λαγνεία, και όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν όπως πρέπει.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Τον Φεβρουάριο θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις σας, τόσο τις προσωπικές όσο και τις εργασιακές. Ένα μεγάλο βάρος πέφτει τόσο στις πλάτες των συναδέλφων σας, όσο και στους/στις συντρόφους σας και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Πρέπει να καταλάβετε ότι αποτελούν τον «θησαυρό» σας για αυτό θα  πρέπει να κάνετε τα πάντα ώστε να μην χαλάσετε τις σχέσεις σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ: Τον Μάρτιο θα πρέπει να προσέξτε οπωσδήποτε να μην πέσετε θύμα απάτης, κυριολεκτικής και μεταφορικής. Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά γιατί δεν αργεί να γίνει το κακό. Επίσης, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αρρωστήσει ο/η σύντροφός σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Τον Απρίλιο, θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδά σας. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας θα έχετε ευκαιρίες να αναπληρώσετε μέρος του εισοδήματός σας. Όμως, αν δεν προσέξετε, τα έξοδα αυτού του μηνός θα είναι υπέρογκα και πολύ δύσκολα θα αναπληρωθούν.

ΜΑΪΟΣ: Τον Μάιο φαίνεται πως η ευχή σας να βρείτε το τέλειο ταίρι θα εισακουσθεί. Όσοι είστε ανύπανδροι/ες, θα κάνετε το μεγάλο βήμα προς την ολοκλήρωση της σχέσης σας. Όσοι είστε παντρεμένοι/ες θα ανακαλύψετε ότι ο/η σύζυγός σας θα σταθεί βράχος, ώστε να κάνετε πράξη τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας!

ΙΟΥΝΙΟΣ: Τον Ιούνιο θα δώσετε όλο το βάρος της αγάπης και της φροντίδας στην οικογένειά σας. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό, τουλάχιστον για εσάς. Η μετατόπιση όμως του ενδιαφέροντός σας, στα μέλη της οικογενείας σας, από τις ανάγκες του/της συντρόφους σας θα δημιουργήσει αρκετές γκρίνιες και παράπονα.

ΙΟΥΛΙΟΣ: Τον Ιούλιο θα έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε πραγματικά όλους όσους σας βοήθησαν, και τώρα χρειάζονται την βοήθειά σας. Να το κάνετε, έστω κι αν η ανταμοιβή σας θα είναι ελάχιστη (διότι όπως και να το κάνουμε, πάντα θέλετε κάτι πίσω).

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Τον Αύγουστο θα νιώσετε πως θέλετε ξεκούραση, μακρυά από όλους και όλα, για αυτό και θα κάνετε τα πάντα, ώστε να περάσετε όσο το δυνατόν πιο ήσυχα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας πολύ ερωτικός, αλλά και μοιραίος ταυτόχρονα μήνας για εσάς τους Παρθένους. Ο έρωτας κτυπάει πολύ δυνατά την πόρτα σας αλλά εσείς θα βρεθείτε στο δίλημμα αν θα πρέπει να επιλέξετε κάτι βατό ή τον απόλυτο έρωτα. Μην πιστέψετε ούτε μία στιγμή ότι η απάντηση θα είναι τόσο εύκολη.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Τον Οκτώβριο θα έχετε κάποια άσχημα νέα όσον αφορά την εργασία σας. Μην ανησυχείτε όμως, διότι ό,τι κι αν συμβεί σε αυτόν τον αγώνα θα έχετε δίπλα σας τον άνθρωπο που αγαπάτε.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που μπορεί να εκπληρώσει κάθε είδους ευχή σας, μπορεί όμως να εκπληρώσει και κάθε είδους ατυχία. Αυτό που έχει σημασία είναι να ακούσετε τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αυτοί είναι που θα σας φέρουν την τύχη που χρειάζεστε!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Το 2017 δεν θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι πολλές οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν απίστευτα γκρινιάρηδες. Το κακό είναι πως την γκρίνια σας θα την εκδηλώσετε στην οικογένειά σας, όσο κι αν προσπαθήσετε να το αποφύγετε.

Ζυγός

Η τύχη και η προσωπική ανάπτυξη ευνοούνται τον περισσότερο χρόνο, φέτος. Έστω και με κάποιες δυσκολίες, θα μπορέσετε να δεχθείτε την εύνοια του περιβάλλοντός σας και των ανθρώπων που βρίσκονται στον περίγυρό σας. Από τις 10 Οκτωβρίου και μετά, θα δείτε τις οικονομικές σας απολαβές να αυξάνονται. Μία κατηγορία Ζυγών θα βρει την δύναμη να ξεπεράσει τις δυσκολίες ενός χωρισμού.

Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, εσείς οι Ζυγοί θα έχετε κέρδη, αρκεί όμως να μην κάθεστε να περιμένετε να έλθουν αυτά σε εσάς, χωρίς κόπο και αγώνα. Πρέπει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας έχουν τύχει σε θέματα οικογένειας, περιουσίας, ακόμη και προβλήματα με το ίδιο σας το σπίτι, και να πετάξετε από πάνω σας την προστατευτική αιγίδα των γονέων σας. Και μην  φοβάστε, εκεί έξω υπάρχουν τα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν αρκεί να είστε έτοιμοι να δεχθείτε την βοήθειά τους.

Από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 11 Ιουνίου θα πρέπει να έχετε τον νου σας, διότι ενώ τα κάνετε όλα καλά θα υπάρξουν καθυστερήσεις που θα σας οδηγήσουν στο αναζητήσετε τον πυρήνα των προβλημάτων σας. Καλό θα είναι να προσεχθεί η υγεία σας και ιδιαιτέρως το ουροποιητικό σας.

Από τις 11 Ιουνίου και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, θα πρέπει να σταματήσετε να λέτε ψέματα, κυρίως στους ίδιους σας τους εαυτούς. Μετά τις 25 Αυγούστου θα αντιληφθείτε ότι ο αληθινός σας εαυτός είναι εκείνος που θα γίνει αποδεκτός, κυρίως όμως στους ανθρώπους που βρίσκονται στον περίγυρό σας. Τότε είναι που θα βγάλετε τον πιο δημιουργικό σας εαυτό στην επιφάνεια ή θα έλθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα με τα οποία θα μπορέσετε να χαρείτε. Κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να κάνετε πράξη ένα σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας.

Από τις 10 Οκτωβρίου και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέξετε να μην παρεξηγηθείτε με τους γύρω σας κυρίως για οικονομικά ζητήματα.  Από τις 3 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου μία επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα. Κάποια έσοδα από τυχερά παίγνια, μία νέα επιχείρηση, μία μετακίνηση ή μετακόμιση, θα φέρουν αλλαγές στις συνθήκες της ζωής σας. Το μόνο που  πρέπει να προσέξετε είναι την περίπτωση που δεν μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε το άγχος ή τις φοβίες σας (και πάλι για οικονομικά ζητήματα). Σε αυτήν την περίπτωση θα αναπτύξετε αντικοινωνική συμπεριφορά και θα θελήσετε να μείνετε μακρυά από τους ανθρώπους που σας εκνευρίζουν. Όμως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ότι φοβάστε.

Που θα έχετε περιορισμούς;

Μέχρι τις 8 Απριλίου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε σχέδια και σκέψεις, πράξη. Για καλό ή για κακό, δεν θα υπάρχουν περιορισμοί αυτήν την περίοδο, οπότε όλα είναι ανοικτά για εσάς. Για αυτό θα πρέπει να προσέξετε το διάστημα από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 8 Απριλίου, καθώς θα υπάρξει μία περίεργη περίοδος για εσάς. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε πολύ, είναι τους ξεροκέφαλους ανθρώπους. Επειδή θέλετε να είστε μέσα στον κόσμο, θα πρέπει αποφύγετε εκείνους τους ανθρώπους που το μόνο που κάνουν είναι να γκρινιάζουν και που τους φταίνε όλοι και όλα. Πρακτικά όμως, εσείς δεν θα χάσετε το κέφι σας, οπότε δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να ευγνωμονείτε που δεν είστε σαν μερικούς μερικούς.

Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 27 Αυγούστου, θα γίνετε η ενσάρκωση της υπομονής! Σχέδια, σκέψεις, χαρτιά, μετακινήσεις, προσωρινά αναστέλλονται, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι ένα προσωρινό εμπόδιο. Σε κάποιους/ες από εσάς, οι καταστάσεις θα φανούν τραγικές αλλά δεν θα πρέπει να υποπέσετε στην κατήφεια και την μιζέρια, διότι τότε θα λυγίσετε. Αφήστε τον ενθουσιασμό σας να πετάξει τα μαύρα σύννεφα που θα μαζευτούν επάνω σας. Το διάστημα μεταξύ 8 Αυγούστου και 27 Αυγούστου θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε άλλο να σηκώσετε το βάρος που έχετε επωμιστεί. Κι εκεί που θα είτε έτοιμοι/ες να τα παρατήσετε θα έλθει βοήθεια από αγαπημένα σας άτομα, τον/την σύντροφό σας, από συνεργάτες σας ή, απλά, από άτομα που έχουν την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν. Η μοίρα σας είναι να εκπληρώσετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας!

Από τις 28 Αυγούστου και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου όλα ομαλοποιούνται. Το σημαντικό είναι να διατηρήσετε τους τόνους χαμηλούς και να εργασθείτε σκληρά προς την επίτευξη των σχεδίων σας διότι από τις 20 Δεκεμβρίου ξεκινάει για εσάς μία περίοδος σημαντικών ανακατατάξεων.

Που θα έχετε  ανατροπές ή εκπλήξεις;

Ο καινούριος χρόνος θα ξεκινήσει χωρίς μεγάλες εκπλήξεις, αλλά σίγουρα με εντάσεις. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι ενώ εσείς θα θέλετε να μετριάσετε τις εντάσεις με τους ανθρώπους δίπλα σας, οι άλλοι δεν θα σας αφήνουν να ησυχάσετε. Καλώς ή κακώς υπάρχουν πολλές δυσκολίες γύρω μας και επί τέλους αντιλαμβάνεστε  ότι η εύνοιά στις ζωές σας έχει να κάνει με το κατά πόσο μπορείτε να φροντίζετε τους εαυτούς σας, τόσο υλικά όσο και συναισθηματικά. Από τις 8 Φεβρουαρίου και μετά θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να βοηθήσετε εσείς τους άλλους ακόμη αν δεν σας βοήθησαν εκείνοι στις δύσκολες στιγμές σας. Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 5 Αυγούστου θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις με τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε την αρνητική ενέργεια των συντρόφων σας να σας επηρεάσει. Από τις 5 Αυγούστου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου ένας στόχος ζωής, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί. Τα περισσότερα κακώς κείμενα στη ζωή σας εξομαλύνονται το διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 21ης Δεκεμβρίου.

Που θα έχετε εμπνεύσεις ή απογοητεύσεις;

Ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει να φοβάστε για την εργασία και την υγεία σας. Επιπλέον η ρουτίνα της καθημερινότητας δεν βοηθάει καθόλου στην κακή σας διάθεση. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως το διάστημα 26 Απριλίου μέχρι τις 18 Ιουνίου. Η κακή συμπεριφορά ή οι ιδιοτροπίες σας μπορεί να απομακρύνουν ανθρώπους από κοντά σας.

Από την 1η Νοεμβρίου, όπου θα έχετε ηρεμήσει κάπως και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα με τους ανθρώπους γύρω σας καθώς θα μπορέσετε θα διαπιστώσετε ότι ο φόβος σας να μην μείνετε μόνοι ή αποξενωμένοι σας βγάζει στην επιφάνεια τέτοιες συμπεριφορές. Ευτυχώς για εσάς,  υπάρχουν στη ζωή σας άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις φοβίες και τις ανασφάλειές σας.

Πού θα υπάρξει κρίση στην ζωή σας ή ευκαιρία;

Ο καινούριος χρόνος ξεκινάει με το δεξί και με πολλές ευκαιρίες για εσάς, αρκεί να βρείτε την δύναμη που κρύβετε μέσα σας. Μπορεί να δείχνετε εριστικοί/ές ή να παραπονιέστε με το παραμικρό, όμως η καλοσύνη σας είναι τέτοια που επισκιάζει κάποια αρνητικά σας. Ακόμη, δεν αποκλείεται να έχετε μία ριζική αλλαγή στο είδος συντρόφων ή των συνεργατών που επιλέγετε. Όμως, από τις 23 Απριλίου και μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, μην δοκιμάζετε την υπομονή των γύρω σας. Καλό θα ήταν να μην δαγκώσετε το χέρι που σας φροντίζει. Από τις 30 Σεπτεμβρίου και μετά χαλαρώνετε και ηρεμείτε αρκετά. Μεταξύ 12 Νοεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου όμως, θα κληθείτε να δείξετε προσοχή σε κάθε είδους σχέσεις για να μην συμβούν παρεξηγήσεις και να μην απομακρυνθούν από κοντά σας άτομα που θέλετε στη ζωή σας.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ;

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ο καινούριος χρόνος μπαίνει με πολλές προκλήσεις! Μέσα στον Ιανουάριο θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε τις βάσεις για μία επιτυχημένη ζωή. Αν είστε στα πρόθυρα χωρισμού, αυτός θα πραγματοποιηθεί με λιγότερες απώλειες από αυτές που πιστεύετε ότι θα έχετε. Πρακτικά, μία νέα ζωή ξεκινά για εσάς.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Τον Φεβρουάριο θα ανακαλύψετε ότι έχετε αναλάβει πολλά εργασιακά βάρη, κάτι που σας προκαλεί αρκετό άγχος. Σε αυτήν την περίπτωση ένα είναι το φάρμακο, ο έρωτας! Χαλαρώστε και πιείτε από την πηγή της ζωής που είναι ο έρωτας!

ΜΑΡΤΙΟΣ: Ο Μάρτιος θα πρέπει αν προσεχθεί ιδιαιτέρως. Μέσα σε αυτόν τον μήνα θα υπάρξει τόση ασυνεννοησία και προβλήματα που σίγουρα θα επηρεάσουν την υγεία σας. Προσέξτε επίσης τις φαρμακευτικές αγωγές που παίρνετε. Μην κάνετε το λάθος και πάρετε φάρμακα από μόνοι/ες σας. Τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Τον Απρίλιο θα πρέπει να αποφασίσετε για το μέλλον των σχέσεών σας. Μπορεί να καθυστερείτε να πάρετε τις αποφάσεις σας, αλλά πρέπει, οπότε σταματήστε την κωλυσιεργία.

ΜΑΪΟΣ: Όσο κι αν σας φανεί παράξενο, ο Μάιος θα είναι ο μήνας που θα βρείτε το ταίρι που θα σας συντροφεύσει στο υπόλοιπο του βίου σας (ή τουλάχιστον θα έχετε μία σοβαρή σχέση για αρκετό καιρό)! Αν είστε επιχειρηματίες, θα κάνετε μία άριστη οικονομική συμφωνία ή συνεργασία.

ΙΟΥΝΙΟΣ: Τον Ιούνιο θα δείτε την τύχη σας να αυξάνεται ραγδαία. Ό,τι και να κάνετε σας βγαίνει σε καλό. Φροντίστε όμως να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες στο έπακρον, διότι άλλη ευκαιρία δεν θα έχετε.

ΙΟΥΛΙΟΣ: Τον Ιούλιο θα σας δοθούν πολλές και καλές επαγγελματικές ευκαιρίες. Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο ταίρι και στις ευκαιρίες που σας δίνονται. Το δίλημμα θα είναι δύσκολο και η τελική απόφαση ακόμη δυσκολότερη.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Τον Αύγουστο πολύ δύσκολα θα πείτε όχι σε οποιαδήποτε πρόσκληση για να πάτε διακοπές, να βγείτε έξω για να διασκεδάσετε ή για να γνωρίσετε καινούριο κόσμο. Το άστρο σας απλά θα λάμψει επειδή θα είστε η προσωποποίηση της χαράς!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να μαζευτείτε και να οργανωθείτε. Τουλάχιστον πλέον το σπίτι σας θα είναι για δύο, οπότε δεν θα νιώσετε μόνοι/ες τις κρύες νύχτες του χειμώνα!

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Τον Οκτώβριο θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Κάποιες από αυτές τις αποφάσεις θα τις πάρετε υπό το πρίσμα κάποιων ευχάριστων αλλά δύσκολων γεγονότων, όπως πχ η έλευση ενός παιδιού. Επίσης, ο έρωτας χτυπάει γερά την πόρτα σας, για αυτό μην περιμένετε, ανοίξτε την!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Τον Νοέμβριο θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, καθώς θα παρουσιαστεί μεγάλη αύξηση στα εισοδήματά σας. Το γεγονός αυτό θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα, αλλά θα πρέπει να μην αρχίσετε τα έξοδα ούτε να σταματήσετε να εργάζεστε σκληρά.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Τον Δεκέμβριο, δυστυχώς, θα βρεθείτε να βιώνετε μεγάλη ασυνεννοησία ανάμεσα σε εσάς και στο ταίρι σας ή με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Προσέξτε λοιπόν την συμπεριφορά σας ώστε να μην κλείσει αυτός ο χρόνος άσχημα.

Σκορπιός

Τον περισσότερο χρόνο φέτος θα τον αναλώσετε στο πως θα φτιάξετε με γερά θεμέλια την ζωή σας. Κάποιοι/ες από εσάς θα παραμείνετε για καιρό ακόμη σε μία παράνομη σχέση που όμως σας κάνει να νιώθετε υπέροχα. Από τις 10 Οκτωβρίου και μετά θα μπορείτε να κάνετε την προσωπική σας ανάπτυξη διαλύοντας κάθε τι που σας ενοχλεί.

Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου πρέπει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας έχουν τύχει σε επαγγελματικά θέματα, όπως πχ μία εταιρεία, έγγραφα που είναι απαραίτητα να εκτελέσετε την εργασίας σας, μετακινήσεις που σας εξαντλούν, ή σε θέματα υγείας  που επανέρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έστω και για λίγο. Όμως δεν είστε μόνοι/ες. Εκεί έξω υπάρχουν τα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν αρκεί να είστε έτοιμοι να τους εμπιστευθείτε και να δεχθείτε την βοήθειά τους.

Από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 11 Ιουνίου θα πρέπει να έχετε τον νου σας διότι θα υπάρξουν σημαντικά ερωτικά προβλήματα, προβλήματα με τα παιδιά σας, ακόμη και με αυτά που θέλετε να δημιουργήσετε,  εκεί θα υπάρξουν καθυστερήσεις που θα σας οδηγήσουν στο αναζητήσετε τον πυρήνα του φόβου σας. Το σημαντικό είναι να μην παραλύσετε με τις αναποδιές και να παραμείνετε σταθεροί/ές, ειδάλλως αυτήν την περίοδο είναι θα πολύ εύκολο να χάσετε τις ευκαιρίες που σας έχουν δοθεί. Καλό θα είναι να προσεχθεί η υγεία σας και ιδιαιτέρως το ουροποιητικό σας.

Από τις 11 Ιουνίου και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα πρέπει να προσέχετε τον περίγυρό σας και να μην εμπλακείτε σε ίντριγκες. Όμως, ευτυχώς για εσάς, μετά τις 25 Αυγούστου θα μπορέσετε να αντιληφθείτε ότι η αληθινή σας ταυτότητα θα είναι εκείνη που θα μπορέσει κυριολεκτικά να κατακτήσει τον κόσμο. Τότε θα έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα με τα οποία θα μπορέσετε να χαρείτε, να προωθήσουν εσάς ή το έργο σας, να αναγνωρίσουν την αξία σας, χωρίς να υπάρχει λόγος να κρύβετε το ποιοι πραγματικά είστε. Κάποιοι από εσάς, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε μία επαγγελματική σας φιλοδοξία ή ένα επαγγελματικό άνοιγμα.

Από τις 10 Οκτωβρίου και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, θα πρέπει να προσέξετε να μην παρεξηγηθείτε με τους γύρω σας, κυρίως επειδή θα θέλετε να επιβάλετε αυτό που είστε. Για την ακρίβεια, το πρόβλημα δεν είναι δικό σας αλλά η γενική σύγχυση που υπάρχει. Απλά εσείς δεν είστε άτομα που τα κρατάτε μέσα σας και για αυτό ελλοχεύει ο κίνδυνος της παρεξήγησης. Όμως από τις 24 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να χαρείτε την ζωή. Από τις 3 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου, μία επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα. Ένα παιδί, κάποια έσοδα αναπάντεχα, ίσως ακόμα και ένας γάμος.. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι την περίπτωση που δεν μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε το άγχος ή τις φοβίες σας (μην πιστεύοντας στον πραγματικό σας εαυτό). Σε αυτήν την περίπτωση θα αναπτύξετε αντικοινωνική συμπεριφορά και θα θελήσετε να μείνετε μακρυά από τους ανθρώπους που σας εκνευρίζουν. Αυτή η συμπεριφορά, θα οδηγήσει στο να δοκιμαστούν πολύ σοβαρά, σημαντικές επαγγελματικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

Που θα έχετε περιορισμούς;

Μέχρι τις 8 Απριλίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες να έχετε έσοδα, ακόμη και από «μαύρες» πηγές. Για καλό ή για κακό δεν θα υπάρχουν περιορισμοί για εσάς αυτήν την περίοδο, οπότε μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε στον μέγιστο βαθμό. Για αυτό θα πρέπει να προσέξετε το διάστημα από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 8 Απριλίου καθώς θα υπάρξει μία περίεργη περίοδος για εσάς. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε πολύ είναι η ξεροκεφαλιά σας ως προς την διαχείρηση των χρημάτων σας. Επειδή ο κόσμος σας ακούει θα πρέπει να μην γίνεται από εκείνους/ες που το μόνο που κάνουν είναι να γκρινιάζουν και που τους φταίνε όλοι και όλα. Πρακτικά όμως, τα πάντα είναι καλώς καμωμένα, οπότε δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να ευγνωμονείτε που έχετε όλα όσα σας χρειάζονται.

Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 27 Αυγούστου θα γίνετε η ενσάρκωση της υπομονής! Τα έσοδά σας προσωρινά μειώνονται ενώ τα έξοδα αυξάνονται, αλλά όλα δείχνουν ότι  αυτό είναι ένα προσωρινό εμπόδιο. Σε κάποιους/ες από εσάς, οι καταστάσεις θα φανούν τραγικές αλλά δεν θα πρέπει να υποπέσετε στην κατήφεια και την μιζέρια, διότι τότε θα λυγίσετε. Το διάστημα μεταξύ 8 Αυγούστου και 27 Αυγούστου, θα νιώσετε ότι παραδίδετε. Κι εκεί που θα είτε έτοιμοι/ες να τα παρατήσετε, θα έρθει βοήθεια.

Από τις 28 Αυγούστου και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα μπορέσετε να βάλετε και πάλι τα οικονομικά σας σε τάξη, και να θέσετε πλέον τις σωστές βάσεις για την οικονομική σας αυτάρκεια. Το σημαντικό είναι να διατηρήσετε τους τόνους χαμηλούς, και να εργασθείτε σκληρά προς την επίτευξη των φιλοδοξιών σας διότι από τις 20 Δεκεμβρίου ξεκινάει για εσάς μία περίοδος σημαντικών ανακατατάξεων στις ζωές σας.

Που θα έχετε  ανατροπές ή εκπλήξεις;

Ο καινούριος χρόνος θα ξεκινήσει με το δεξί, χωρίς μεγάλες ανατροπές ή εκπλήξεις. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι θέλετε να μετριάσετε τις εντάσεις για οικονομικά θέματα και έπειτα, την αναζήτησή σας για εκτίμηση. Καλώς ή κακώς, υπάρχουν πολλές δυσκολίες γύρω μας και επιτέλους αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε μόνοι/ες σας. Όσο κι αν σας ενοχλεί η προοπτική, θα αντιληφθείτε ότι η εύνοιά στις ζωές σας προέρχεται από το πόσο σας δίνουν οι άλλοι, είτε σε θέμα φροντίδας είτε σε θέματα χρημάτων. Από τις 8 Φεβρουαρίου και μετά, θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να βοηθήσετε εσείς τους άλλους όπως σας βοήθησαν κι εκείνοι στις δύσκολες στιγμές σας. Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 5 Αυγούστου θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις με τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αυτές οι δοκιμασίες είναι ο προάγγελος μίας ευτυχισμένης κι επιτυχημένης περιόδου. Από τις 5 Αυγούστου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου ένα παιδί, ένας έρωτας, μία επιτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα, η επιλογή σταδιοδρομίας, έρχονται και θα κάνουν την ζωή σας πιο λαμπρή και πιο φωτεινή. Όποια αναστάτωση και να υπήρξε, τα πάντα θα τεθούν υπό έλεγχο το διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 21ης Δεκεμβρίου.

Που θα έχετε εμπνεύσεις ή απογοητεύσεις;

Ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει να φοβάστε τον πιο δημιουργικό σας εαυτό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο έρωτας, ως η πηγή των πάντων για εσάς, παραμένει ένα άπιαστο όνειρο επειδή απαιτείτε υπερβολικά πολλά. Γίνεστε εγωιστές και πιεστικοί, καθώς απαιτείτε να σας αγαπήσουν. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως το διάστημα 26 Απριλίου μέχρι τις 18 Ιουνίου. Η κακή συμπεριφορά σας ή οι ιδεοληψίες σας, απομακρύνουν από εσάς ανθρώπους, προσέξτε λοιπόν.

Από την 1η Νοεμβρίου, όπου θα έχετε ηρεμήσει κάπως και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα με τους ανθρώπους γύρω σας καθώς θα μπορέσετε θα διαπιστώσετε ότι ο φόβος σας να μην μείνετε μόνοι ή αποξενωμένοι τα κάνει όλα αυτά.

Πού θα υπάρξει κρίση στην ζωή σας ή ευκαιρία;

Ο καινούριος χρόνος ξεκινάει με το δεξί όσον αφορά στις ευκαιρίες που θα έχετε. Μπορεί να δείχνετε εριστικοί/ές στους άλλους, ή να μην μιλάτε καθόλου, όμως η καλοσύνη σας είναι τέτοια που ό,τι και να κάνετε πάλι κερδισμένοι θα είστε. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε μία αρκετά μεγάλη αλλαγή στα οικονομικά σας δεδομένα, χάρη στην βοήθεια ανθρώπων  που δεν πιστεύατε μέχρι σήμερα ότι θέλουν το καλό σας. Όμως, από τις 23 Απριλίου και μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου προσέξτε διότι και οι άλλοι μπορούν να κάνουν υπομονή μαζί σας έως ένα σημείο. Καλό θα ήταν να μην δαγκώσετε το χέρι που σας ταΐζει. Τουλάχιστον από τις 30/9 θα συνειδητοποιήσετε την ανάγκη να ηρεμήσετε. Μεταξύ 12 Νοεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου θα πρέπει να προσέξετε, είναι μία περίεργη περίοδος για τις σχέσεις και για την κοινωνική σας εικόνα.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ;

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει έτοιμους να παλέψετε ενάντια σε όλους αυτούς κι όλα εκείνα που καθυστερούν την ζωή σας ή που την εμποδίζουν να εξελιχθεί. Με αυτόν τον τρόπο η ελπίδα θα επανέλθει στην ζωή σας!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολύ περίεργος μήνας για εσάς. Αν και το σημαντικό, είναι να κοιτάξετε την οικογένειά σας, θα θελήσετε να κάνετε κάτι για να ερωτευθείτε. Πρακτικά, αυτά τα δύο δεν μπορούν να λειτουργήσουν αρμονικά. Επίσης, μία ερωτική σχέση αρχίζει να σας πνίγει και σύντομα θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε κατά βάθος.

ΜΑΡΤΙΟΣ: Ο Μάρτιος θα εξελιχθεί σε έναν απίστευτο ερωτικό μήνα για εσάς. Πραγματικά, μπορείτε να ζήσετε όλο το παραμύθι του έρωτα, από το πρώτο φιλί μέχρι τον πόνο του αποχωρισμού. Ό,τι πρέπει για την δική σας ιδιοσυγκρασία!

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Τον Απρίλιο θα πρέπει να ρίξετε όλο το βάρος σας στην εργασία. Προσέξτε, διότι θα σας δοθούν πολλές καλές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να τις αρπάξετε από τα μαλλιά! Αν περιμένετε λίγο παραπάνω από ό,τι πρέπει θα τις χάσετε.

ΜΑΪΟΣ: Ο Μάιος θα εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους μήνες για τις σχέσεις σας! Αν είστε ελεύθεροι/ες ετοιμαστείτε να βρείτε τον άνθρωπο που θα ταιριάξει γάντι στις ανάγκες σας. Αν είστε δεσμευμένοι/ες, προετοιμαστείτε για γάμο! Αν είστε ήδη παντρεμένοι/ες, θα βιώσετε μία από τις πιο χαρούμενες περιόδους του έγγαμου βίου σας!

ΙΟΥΝΙΟΣ: Ο Ιούνιος θα είναι και αυτός αρκετά περίεργος μήνας. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείτε στο περιθώριο της οικονομίας εάν θέλετε να αποκτήσετε κάποια χρήματα. Μπορεί να μην σας αρέσει καθόλου αυτή η προοπτική, αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Αν ερωτικά έχετε φθάσει σε ένα σημείο που δεν ξέρετε τι να κάνετε, κοιτάξτε μέσα σας για να βρείτε την λύση. Μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν την συμβουλή τους, διότι δεν θα είναι και η καλύτερη.

ΙΟΥΛΙΟΣ: Τον Ιούλιο θα βρεθείτε μπροστά στην ανάγκη να αποφασίσετε εάν επιτέλους θέλετε να κάνετε τα όνειρά σας πράξη, ή θα παρακαλάτε τους άλλους να τα κάνουν πράξη για εσάς. Τα πράγματα είναι απλά, ο κακός εαυτός και οι αναβολές είναι αυτές που δεν σας αφήνουν να απολαύσετε αυτήν την υπέροχη περίοδο της ζωής σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Τον Αύγουστο θα σας προσφερθούν δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να αφήσετε κατά μέρος την εργασία και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας, μαζί με πολύ δραστήρια άτομα μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Μάλιστα, τα έξοδά σας θα είναι υπερβολικά αλλά δεν θα σας νοιάξει. Η δεύτερη επιλογή, είναι να εργασθείτε με απίστευτο πάθος κι ενέργεια. Αν και ο μήνας δεν ευνοεί για πολλά έσοδα, θα είναι μία περίοδος που θα φέρει αναγνώριση των κόπων σας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Τον Σεπτέμβριο, δυστυχώς για εσάς, θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας κάθε είδους δημιουργική δραστηριότητα που σας χαροποιεί, και να ασχοληθείτε πλήρως με τους στόχους που έχετε θέσει. Μπορεί να γκρινιάξετε στην αρχή, αλλά μόλις πάρετε φόρα, θα συνηθίσετε τους απαιτητικούς ρυθμούς που χρειάζονται.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ο Οκτώβριος μόνο στην θεωρία θα είναι δύσκολος μήνας για εσάς. Επί της ουσίας, θα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας αυτά που σας προβληματίζουν, σας στεναχωρούν, σας κρατούν πίσω στις ζωές σας. Ίσως για πρώτη φορά, θα ανοίξετε την ψυχή σας τόσο πολύ σε ένα άλλο πρόσωπο, κάτι το οποίο μόνο καλό μπορεί να το πει κανείς!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Τον Νοέμβριο, πραγματικά θα νιώσετε σαν να βρήκατε το λυχνάρι με το τζίνι! Κάθε επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα, καθώς όλη η τύχη τους σύμπαντος είναι μαζί σας!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας πολύ «πονηρός» μήνας. Από το ένα μέρος, αυτό που θα σας νοιάξει, είναι πως θα αποκτήσετε οικονομική ασφάλεια και από την άλλη θέλετε να βιώσετε τον έρωτα. Και τα δύο είναι απαραίτητα για εσάς, ώστε να νιώθετε καλά αλλά δυστυχώς δεν μπορείτε να τα έχετε και τα δύο μαζί.

Τοξότης

Το μεγαλύτερο μέρος του 2017 θα μπορέσετε να κάνετε πράξη τις ελπίδες ή τους στόχους σας. Κάποιοι/ες από εσάς θα μπορέσετε να κάνετε καινούρια εταιρεία ή να αποκομίσετε κέρδη από συνεργασίες. Από τις 10 Οκτωβρίου και μετά θα πρέπει να προσέξετε διότι θα εισέλθετε σε μια πολύ «πονηρή» περίοδο για εσάς, από την οποία μπορείτε να αποκομίσετε πολλά κέρδη μπορεί όμως και να χάσετε τα πάντα εάν δεν συγκρατηθείτε.

Από την 1η Ιανουαρίου μέχει τις 8 Φεβρουαρίου εσείς οι Τοξότες θα πρέπει να επιδείξετε σταθερότητα, λιγότερη ματιοδοξία, περισσότερο έργο, με την προοπτική σας στραμένη στην κατάκτηση των στόχων σας. Η ζωή είναι εκεί έξω και πρέπει να βγείτε έξω και να παλέψετε. Θα πρέπει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας έχουν τύχει σε οικονομικά ζητήματα και να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας. Ευτυχώς για εσάς εκεί έξω υπάρχουν τα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, αρκεί να είστε έτοιμοι να δεχθείτε την βοήθειά τους.

Από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 11 Ιουνίου θα πρέπει να έχετε τον νου σας διότι ενώ η επιτυχία στα θέλω σας είναι δεδομένη, θα υπάρξουν καθυστερήσεις που θα σας οδηγήσουν να αναζητήσετε το τι είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε ανασφάλεια. Το σημαντικό είναι να μην φοβηθείτε με τις αναποδιές και να παραμείνετε σταθεροί/ές προσανατολισμένοι/ες στον στόχο σας, ειδάλλως αυτήν την περιόδο είναι θα πολύ εύκολο να χάσετε τις ευκαρίες που σας έχουν δοθεί.

Από τις 11 Ιουνίου και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα πρέπει να σταματήσετε να λέτε ψέμματα, διότι θέλοντας να προστατεύσετε τον εαυτό και τα συμφέροντά σας θα καταφύγετε στην κουτοπονηριά. Όμως ευτυχώς για εσάς μετά τις 25 Αυγούστου θα μπορέσετε να αντιληφθείτε δεν υπάρχει λόγος να είστε κάτι διαφορετικό από αυτό που είστε ήδη. Τότε είναι που θα μπορέσετε να βγάλετε τον πιο δημιουργικό σας εαυτό στην επιφάνεια ή θα έλθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα με τα οποία θα μπορέσετε να χαρείτε, χωρίς να υπάρχει λόγος για να φοράτε κάποια μάσκα ώστε να σας αποδέχονται. Κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα όνειρο ζωής.

 

Από τις 10 Οκτωβρίου και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέξετε τα παιγνίδια που παίζονται πίσω από την πλάτη σας, κυρίως για οικονομικά ζητήματα. Όμως από τις 24 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να χαρείτε την ζωή καθώς θα έχετε εύκολα κέρδη από διάφορες πηγές, οπότε θα μπορέσετε και τους εαυτούς σας να βοηθήσετε αλλά και όσους πιστεύετε ότι έχετε ανάγκη. Από τις 3 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου μία επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα. Ένα παιδί, κάποια έσοδα από τυχερά παίγνια, ένας γάμος, θα κάνει την ζωή σας υπέροχα δύσκολη. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι την περίπτωση που δεν μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε το άγχος ή τις φοβίες σας (και πάλι για οικονομικά ζητήματα). Σε αυτήν την περίπτωση θα αναπτύξετε αντικοινωνική συμπεριφορά και θα θελήσετε να μείνετε μακρυά από τους ανθρώπους. Αυτή σας η συμπεριφορά θα οδηγήσει στο να δοκιμαστούν οι σχέσεις σας πολύ σοβαρά.

Που θα έχετε περιορισμούς;

Μέχρι τις 8 Απριλίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε τα όνειρά σας πράξη. Για καλό ή για κακό δεν θα υπάρχουν ιδιαίτεροι περιορισμοί για εσάς αυτήν την περίοδο, πέρα από αυτούς που χρειάζεστε ώστε να μην χάνετε το μέτρο. Για αυτό θα πρέπει να προσέξετε το διάστημα από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 8 Απριλίου καθώς θα υπάρξει μία περίεργη περίοδος για εσάς. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε πολύ είναι η ξεροκεφαλιά σας. Επειδή ο κόσμος σας ακούει θα πρέπει να μην γίνεται από εκείνους/ες που το μόνο που κάνουν είναι να γκρινιάζουν και που τους φταίνε όλοι και όλα. Πρακτικά όμως, τα έχετε όλα στρωμένα, οπότε δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να ευγνωμονείτε που έχετε όλα όσα σας χρειάζονται και τους κατάλληλους ανθρώπους που σας στηρίζουν.

 

Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 27 Αυγούστου θα πρέπει να γίνετε η ενσάρκωση της υπομονής! Τα όνειρά σας προσωρινά αναστέλλονται αλλά όλα δείχνουν ότι είναι ένα προσωρινό εμπόδιο. Σε κάποιους/ες από εσάς οι καταστάσεις θα φανούν τραγικές αλλά δεν θα πρέπει να υποπέσετε στην κατήφεια και την μιζέρια, διότι τότε θα λυγίσετε. Αφήστε τον ενθουσιασμό σας να πετάξει τα μαύρα σύννεφα που θα μαζευτούν επάνω σας. Το διάστημα μεταξύ 8 Αυγούστου και 27 Αυγούστου θα νιώσετε ότι παραδίδετε. Κι εκεί που θα είτε έτοιμοι/ες να τα παρατήσετε θα έλθει βοήθεια από αγαπημένα σας άτομα ή από άτομα που έχουν την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν. Η μοίρα σας είναι να εκπληρώσετε τα όνειρά σας ό,τι κι αν συμβεί!

 

Από τις 28 Αυγούστου και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα μπορέσετε να βάλετε και πάλι σε τάξη την σκέψη σας και κατόπιν θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε εσείς και πάλι τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να ολοκληρώσετε το έργο που έχετε αναλάβει. Το σημαντικό είναι να διατηρήσετε τους τόνους χαμηλούς, να εργασθείτε σκληρά προς την επίτευξη των ονείρων σας και να τα ολοκληρώσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα διότι από τις 20 Δεκεμβρίου ξεκινάει για εσάς μία περίοδος σημαντικών ανακατατάξεων στις ζωές σας. Μπορεί να βιώσετε από την απόλυτη ανασφάλεια μέχρι την υπέρτατη ευτυχία, αρκεί να είστε ευγνώμονες και ευγνωμονούσες με αυτά που θα έλθουν μπροστά σας.

Που θα έχετε  ανατροπές ή εκπλήξεις;

Ο καινούριος χρόνος θα ξεκινήσει με το δεξί, χωρίς μεγάλες ανατροπές ή εκπλήξεις. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι θέλετε να μετριάσετε τις εντάσεις με τους ανθρώπους δίπλα σας. Καλώς ή κακώς υπάρχουν πολλές δυσκολίες γύρω μας και επί τέλους αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε μόνοι/ες σας. Από τις 8 Φεβρουαρίου και μετά θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να βοηθήσετε εσείς τους άλλους όπως σας βοήθησαν κι εκείνοι στις δύσκολες στιγμές σας. Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 5 Αυγούστου θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις με τον/την συντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αυτές οι δοκιμασίες είναι ο προάγγελος μίας απίστευτης ευτυχισμένης περιόδου, την οποία θα απολαύστε μόλις αντιληφθείτε ότι πρέπει να είστε χαρούμενοι/ες, δυναμικοί/ές και όχι κατσούφηδες/ες και γρινιάρηδες/ρες. Από τις 5 Αυγούστου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου ένα παιδί, ένας παραμυθένιος έρωτας, ακόμη και η συμμετοχή σε ομάδες που βγάζουν τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας, θα κάνουν την ζωή σας πιο λαμπρή και πιο φωτεινή. Όποια αναστάτωση και να έχετε όλα θα είναι τεθούν υπό έλεγο το διάστημα μεταξύ 1ης Σπετεμβρίου και 21ηςΔεκεμβρίου.

Που θα έχετε εμπνεύσεις ή απογοητεύσεις;

Ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει να φοβάστε τον φόβο τον ίδιο. Τι σημαίνει αυτό; Ενώ ως άνθρωποι είστε χαρούμενοι κι αισιόδοξοι, τα θέματα με την οικογένειά σας και τα ιδιαιτέρως προβλήματα υγείας είναι αυτά που θα σας προκαλέσουν τον μεγαλύτερο εκνευρισμό. Όλα αυτά θα συμβαίνουν επειδή δεν ξέρετε πώς να αντιμετωπίζετε τον φόβο και την θνητή φύση του ανθρώπου. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως το διάστημα 26 Απριλίου μέχρι τις 18 Ιουνίου. Η κακή συμπεριφορά σας ή οι ιδιοληψίες σας μπορούν να απομακρύνουν από εσάς ανθρώπους από κοντά σας ή να χάσετε ευκαιρίες που σας δίνουν κάποια άτομα που σας έχουν σε εκτίμηση.

 

Από την 1η Νοεμβρίου, όπου θα έχετε ηρεμήσει κάπως και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα με τους ανθρώπους γύρω σας καθώς θα μπορέσετε θα διαπιστώσετε ότι ο φόβος σας τα κάνει όλα αυτά. Ευτυχώς για εσάς που υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν πρώτον να σας συγχωρέσουν και δεύτερον να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις φοβίες σας, κάτι το οποίο θα είναι εύκολο μετά τις 24 Νοεμβρίου!

Πού θα υπάρξει κρίση στην ζωή σας ή ευκαιρία;

Ο καινούριος χρόνος ξεκινάει με το δεξί όσον αφορά τις ευκαιρίες που θα έχετε. Μπορεί να δείχνετε εριστικοί/ές στους άλλους να παραπονιέστε με το παραμικρό, όμως η καλοσύνη σας είναι τέτοια που ό,τι και να κάνετε πάλι κερδισμένοι θα είστε. Μάλιστα δεν αποκλείται να έχετε μία αρκετά μεγάλη αλλαγή στα οικονομικά σας δεδομένα χάρη στην βοήθεια του/της συντρόφους σας ή των συνεργατών σας. Όμως, από τις 23 Απριλίου και μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου προσέξτε διότι και οι άλλοι μπορούν να κάνουν υπομονή μαζί σας έως ένα σημείο. Καλό θα ήταν να μην δαγκώσετε το χέρι που σας ταΐζει. Τουλάχιστον από τις 30/9 θα συνειδητοποιήσετε την ανάγκη να ηρεμήσετε. Μεταξύ 12 Νοεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου θα πρέπει να προσέξετε διότι πρόκειται να διαλύσετε τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία είχατε ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους, να απομακρύνετε υποψήφιους εραστές ή ερωμένες, ακόμη και άτομα τα οποία σας φέρνουν τύχη στην ζωή σας.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ;

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Τοι 2017 μπαίνει με το δεξί για εσάς τους Τοξότες καθώς και οικονομικά θα είστε πολύ καλύτερα αλλά και θα νιώσετε πιο δυνατοί και σίγουροι από ποτέ. Για αυτό άλλωστε και οι φιλοδοξίες σας θα γίνουν πράξη!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Τον Φεβρουάριο θα νιώσετε πως ένα βάρος πλακώνει εσάς και την οικογένειά σας, με πυρήνα τα οικονομικά. Δείτε τα πράγματα πιο ψύχραιμα και μην δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε πράγματα που ξέρετε πως δεν μπορείτε να κάνετε και πάρα πολλά.

ΜΑΡΤΙΟΣ: Τον Μάρτιο θα πρέπει να προσέξετε τόσο την δική σας υγεία όσο και των δικών σας ανθρώπων. Για λίγο καιρό θα πρέπει να ξεχάσετε την εργασία σας και να φροντίσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τους δικούς σας. Επίσης, μην αφήσετε άτομα από το παρελθόν σας να σας δηλητηριάσουν το μέλλον σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Ο Απρίλιος θα ήταν ένας υπέροχος μήνας, με πολύ έρωτα και ευχάριστες δραστηριότητες, εάν δεν ήταν η καθυστέρηση που βιώνετε σε θέματα κατάκτησης στόχων που έχετε θέσει. Μείνετε σταθεροί προς την επίτευξή τους ειδάλλως ναι μεν μπορεί να κερδίσετε εφήμερες χαρές αλλά θα χάσετε στην μακροπρόθεσμη επιτυχία.

ΜΑΪΟΣ: Τον Μάιο θα καταλάβετε πως η σταθερή σχέση και η προσύλωση σε ένα και μόνο άτομο θα σας γεμίσει πολύ περισσότερο από τις εφήμερες σχέσεις που κάνετε ως συνήθως. Μάλιστα μπορεί να αποφασίσετε ότι είναι καιρός να παντρευτείτε το άτομο που σας στηρίζει σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας!

ΙΟΥΝΙΟΣ: Ο Ιούνιος θα είναι ένας πολύ έντονος μήνας για εσάς καθώς θα πρέπει να αποφασίσετε να εμπιστευθείτε τις τύχες σας στα χέρια άλλων ανθρώπων. Μπορεί όλο σας το είναι να ουρλιάζει για αυτήν την προοπτική αλλά με αυτόν τον τρόπο θα μάθετε να συνυπάρχετε και με άλλους ανθρώπους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΙΟΥΛΙΟΣ: Τον Ιούλιο θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε αρκετά χρήματα αρκεί να μην κάνετε κουτοπονηριές. Να είστε αυθεντικοί/ές και όλα θα πάνε όπως τα θέλετε εσείς.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Αυτόν τον Αύγουστο ποίος θα μπορέσει να σας μαζέψει άραγε από παραλίες, ταξείδια, και δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου; Μάλλον κανείς καθώς πολύ δύσκολα θα μπρέσει κανείς να σας τιθασεύει με την τόση ενέργεια που θα βγάζετε!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που πρέπει να στρωθείτε στην εργασία. Προσέξτε όμως διότι θα υπάρξουν προβλήματα με την εργασία ή το σπίτι σας κι εσείς θα αποσυντονιστείτε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μία σχετική ισορροπία ειδάλλως θα χαθούν κάποιες καλές ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Αυτός ο Οκτώβριος θα είναι από τους καλύτερους μήνες του 2017. Το γεγονός ότι ό,τι σκεφθείτε και ό,τι πείτε θα γίνεται πράξη, θα είναι για εσάς η απαρχή μίας πολύ καλής περιόδου. Επίσης, ο λόγος σας θα είναι ικανός να καθοδηγήσει μεγάλες μάζεις ατόμων, άρα, πολύ καλή περίοδος για εσάς που κάνετε εμπόριο ή δημόσιες σχέσεις.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Τον Νοέμβριο η τύχη θα είναι με το μέρος σας αλλά θα πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο φειδωλοί με τα έξοδα. Να βοηθήσετε όσους σας έχουν ανάγκη ή σας είχαν βοηθήσει στο παρελθόν. Επίσης μην επαφίεστε στα ψεύτικα όνειρα που δημιουργεί η τύχη. Η τύχη βρίσκεται σε αυτά που κτίζετε και όχι σε αυτά που είναι εφήμερα/

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Το 2017 δεν πρόκειται να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς. Εντάσεις με φίλους, με ερωτικούς/ές συντρόφους, με τα παιδιά σας, θα έλθουν να σας χαλάσουν, ευτυχώς για πολύ λίγο, το κλίμα των εορτών! Χαλαρώστε!

Αιγόκερως

Τον περισσότερο χρόνο φέτος θα μπορείτε να κάνετε τα επαγγελματικά ανοίγματα που θέλετε ή, το μυαλό σας θα είναι εστιασμένο μόνο στην επαγγελματική σας αποκατάσταση. Από τις 10 Οκτωβρίου και μετά, θα μπορείτε θα μπορέσετε να πιάσετε τους στόχους που έχετε θέσει στην ζωή σας ή θα αρχίσετε να πραγματοποιείτε τις επιθυμίες σας ή να κάνετε οικονομικές συμφωνίες με τρίτους.

Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, εσείς οι Αιγόκεροι θα πρέπει να επιδείξετε σταθερότητα και έργο. Πρέπει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας έχουν τύχει σε προσωπικά ζητήματα ή με την οικογένειά σας, και να πετάξετε από πάνω σας τον φόβο. Μη διστάζετε να ζητήσετε και να δεχτείτε βοήθεια.

Από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 11 Ιουνίου, ενώ η επιτυχία σας είναι δεδομένη, θα υπάρξουν καθυστερήσεις που θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε τι κάνετε λάθος. Το σημαντικό είναι να μην φοβηθείτε με τις αναποδιές, και να παραμείνετε σταθεροί/ές προσανατολισμένοι/ες στον στόχο σας, ειδάλλως αυτήν την περίοδο είναι θα πολύ εύκολο να χάσετε τις ευκαιρίες που σας έχουν δοθεί.

Από τις 11 Ιουνίου και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, θα πρέπει να σταματήσετε να λέτε ψέμματα, κυρίως στους ίδιους σας τους εαυτούς. Όσο και να ακούγεται παράξενο, θέλοντας να προστατεύσετε τον εαυτό και τα συμφέροντά σας, θα καταφύγετε στην κουτοπονηριά. Όμως ευτυχώς για εσάς, μετά τις 25 Αυγούστου θα μπορέσετε να αντιληφθείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα με το να είστε ο πραγματικός εαυτός σας, παρά κάτι άλλο ψεύτικο. Τότε είναι που θα μπορέσετε να βγάλετε τον πιο δημιουργικό σας εαυτό στην επιφάνεια, ή θα έλθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα με τα οποία θα μπορέσετε να χαρείτε. Κάποιοι από εσάς, θα μπορέσετε να αποκτήσετε την οικονομική ασφάλεια που τόσο επιζητείτε, ή θα καταλάβετε τελικά την εκτίμηση που θρέφει ο κόσμος για εσάς!

Από τις 10 Οκτωβρίου και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, θα πρέπει να προσέξετε να μην παρεξηγηθείτε με τους γύρω σας κυρίως για οικονομικά ζητήματα. Για την ακρίβεια, το πρόβλημα δεν είναι δικό σας, αλλά η γενική κατάσταση. Όμως από τις 24 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να χαρείτε την ζωή. Από τις 3 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου, μία ριζική αλλαγή πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις ζωές σας. Δείξτε υπομονή και χαλιναγωγήστε το άγχος σας.

Που θα έχετε περιορισμούς;

Μέχρι τις 8 Απριλίου, δεν θα υπάρξει κάτι που να νιώθετε ότι σας περιορίζει. Για αυτό θα πρέπει να προσέξετε το διάστημα από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 8 Απριλίου, καθώς θα υπάρξει μία περίεργη περίοδος για εσάς. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε πολύ είναι την γκρίνια και το πείσμα σας. Μην φέρεστε ανώριμα, ουσιαστικά τίποτα δε σας λείπει, δείξτε λοιπόν ευγνωμοσύνη.

Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 27 Αυγούστου θα γίνετε η ενσάρκωση της υπομονής! Θα νιώσετε πως η ζωή σας, ό,τι και να κάνετε εσείς,  πάει πίσω, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι ένα προσωρινό εμπόδιο. Σε κάποιους/ες από εσάς οι καταστάσεις θα φανούν τραγικές, αλλά δεν θα πρέπει να υποπέσετε στην κατήφεια και την μιζέρια, διότι τότε θα λυγίσετε. Η μοίρα σας είναι να κερδίζετε κάθε φορά το στοίχημα της ζωής, ό,τι κι αν συμβεί!

Από τις 28 Αυγούστου και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, θα  βάλετε και πάλι σε τάξη την σκέψη σας, και κατόπιν θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ό,τι είναι αναγκαίο για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Το σημαντικό είναι να διατηρήσετε τους τόνους χαμηλούς, και να εργασθείτε σκληρά. Από τις 20 Δεκεμβρίου, ξεκινάει για εσάς μία περίοδος σημαντικών προσωπικών ανακατατάξεων στις ζωές σας. Το πιθανότερο είναι να καταλάβετε την αξία σας, και να κόψετε κάθε είδους δίχτυ ασφαλείας από το παρελθόν ή την οικογένειά σας

Που θα έχετε  ανατροπές ή εκπλήξεις;

Ο καινούριος χρόνος θα ξεκινήσει ήπια, χωρίς μεγάλες ανατροπές ή εκπλήξεις. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι θέλετε να μετριάσετε τις εντάσεις με τους αγαπημένους σας. Καλώς ή κακώς, υπάρχουν πολλές δυσκολίες γύρω μας και επιτέλους αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε μόνοι/ες σας. Όσο κι αν σας ενοχλεί η προοπτική να έχετε σχέσεις συνεργασίας με την οικογένειά σας, και όχι ανωτέρου-κατωτέρου θα αντιληφθείτε ότι η εύνοιά στις ζωές σας έρχεται από το πόσο σας δίνουν οι άλλοι, είτε σε θέμα φροντίδας, είτε σε θέματα χρημάτων. Από τις 8 Φεβρουαρίου και μετά, θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να βοηθήσετε εσείς τους άλλους όπως σας βοήθησαν κι εκείνοι. Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 5 Αυγούστου θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις με τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Από τις 5 Αυγούστου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου η ζωή σας θα γίνει πιο αισιόδοξη και φωτεινή. Όποια αναστάτωση και να υπήρξε, όλα θα τεθούν υπό έλεγχο το διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 21ης Δεκεμβρίου.

Που θα έχετε εμπνεύσεις ή απογοητεύσεις;

Ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει να αντιμετωπίζετε ένα σωρό φοβίες. Τι σημαίνει αυτό; Ενώ είστε συγκροτημένοι και δυναμικοί, ο φόβος της αποτυχίας είναι ό,τι χειρότερο για εσάς. Τότε βγάζετε τον χειρότερο εαυτό σας και προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως το διάστημα 26 Απριλίου μέχρι τις 18 Ιουνίου. Η κακή συμπεριφορά σας μπορεί να σας κοστίσει σε απώλεια ευκαιριών ή και ανθρώπων από κοντά σας.

Από την 1η Νοεμβρίου, όπου θα έχετε ηρεμήσει, και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα με τους ανθρώπους γύρω σας, καθώς θα μπορέσετε θα διαπιστώσετε ότι ο φόβος σας να μην μείνετε μόνοι ή αποξενωμένοι, η να έχετε αποτύχει στις προσδοκίες σας, τα κάνει όλα αυτά. Ευτυχώς για εσάς που υπάρχουν άνθρωποι, που μπορούν πρώτον να σας συγχωρέσουν, και δεύτερον, να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις φοβίες σας.

Πού θα υπάρξει κρίση στην ζωή σας ή ευκαιρία;

Ο καινούριος χρόνος ξεκινάει με το δεξί όσον αφορά στις ευκαιρίες που θα έχετε. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε μία αρκετά μεγάλη αλλαγή στα προσωπικά σας δεδομένα χάρη στην βοήθεια του/της συντρόφους σας ή των συνεργατών σας. Όμως, από τις 23 Απριλίου και μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου προσέξτε, διότι και οι άλλοι έχουν τα όριά τους. Καλό θα ήταν να μην δαγκώσετε το χέρι που σας ταΐζει. Τουλάχιστον από τις 30/9 θα συνειδητοποιήσετε την ανάγκη να ηρεμήσετε. Μεταξύ 12 Νοεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου θα πρέπει να προσέξετε διότι πρόκειται να διαλύσετε σχέσεις, να απομακρύνετε υποψήφιους εραστές ή ερωμένες, ακόμη και άτομα τα οποία φέρνουν τύχη στην ζωή σας.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ;

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ο νέος χρόνος μπαίνει με το δεξί για εσάς τους Αιγόκερους, καθώς οι προσωπικές αλλαγές που έχετε κάνει, πλέον σας οδηγούν στο να αναπτυχθείτε αλλά και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα! Για αυτό μην φοβηθείτε να αφήσετε το παρελθόν πίσω.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Τον Φεβρουάριο θα νιώσετε ότι υπάρχει ένα βάρος ασήκωτο όσον αφορά στα χρήματα που παίρνετε και τις υποχρεώσεις που έχετε. Στην πραγματικότητα αυτό που νιώθετε είναι πλασματικό, καθώς έχετε όσα χρειάζεστε. Προσέξτε όμως να μην αποζητήσετε να αποκτήσετε πλούτη με κάθε τρόπο, διότι τότε η απληστία θα σας κτυπήσει την πόρτα.

ΜΑΡΤΙΟΣ: Ο Μάρτιος θα είναι αρκετά δύσκολος για εσάς, διότι προβλήματα με το σπίτι ή την οικογένειά σας ή  τους γονείς σας, θα σας κάνουν να αρρωστήσετε πρωτίστως ψυχολογικά, και δευτερευόντως σωματικά. Να ξέρετε πως δεν θα μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα, οπότε κάντε υπομονή.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Τον Απρίλιο θα σας δοθούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες, οι οποίες όμως ούτε θα κρατήσουν για πολύ, ούτε θα είναι και το τέλειο που ψάχνετε. Είναι όμως αρκετά καλύτερες από αυτές που έχετε. Ο μόνος τρόπος για να χάσετε τις ευκαιρίες αυτές, είναι να πεισμώσετε και να πείτε ότι μπορείτε να βρείτε καλύτερες, κάτι το οποίο βεβαίως δεν ισχύει.

ΜΑΪΟΣ: Ο Μάιος θα είναι από τους πλέον ευτυχισμένους μήνες του 2017, καθώς αν είστε ελεύθεροι/ες θα βρείτε τον μεγάλο έρωτα, ενώ αν είστε δεσμευμένοι/ες θα δείτε την οικογένειά σας να μεγαλώνει τουλάχιστον κατά ένα μέλος! Σίγουρα, οι επιπλέον ευθύνες αυτού του είδους, σας φοβίζουν κάπως, αλλά θα το ξεπεράσετε πολύ γρήγορα αυτό το συναίσθημα!

ΙΟΥΝΙΟΣ: Οι επαγγελματικές επιτυχίες είναι αναμενόμενες για εσάς αυτόν τον μήνα, ακόμη κι αν δεν αποδώσουν άμεσα. Το θέμα είναι ότι πηγαίνετε από το καλό στο καλύτερο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πιέσετε για κάτι παραπάνω χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα.

ΙΟΥΛΙΟΣ: Τον Ιούλιο θα πρέπει να αποφασίσετε τελικά τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς, η επαγγελματική καταξίωση ή ο/η σύντροφός σας; Και τα δύο είναι εξίσου ενεργοβόρα, οπότε δεν μπορείτε να έχετε και τα δύο. Όμως, ό,τι κι αν επιλέξετε, η επιτυχία σας είναι βέβαιη.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Τον Αύγουστο πολύ δύσκολα θα πείτε όχι στα έξοδα για τις διακοπές, όσο κι αν το τσιγκούνικο ένστικτό σας, σας φωνάζει να σταματήσετε. Ακριβώς επειδή θα χαλαρώσετε αρκετά από τις διακοπές, θα δείτε και την λίμπιντό σας να εξακοντίζεται στα ουράνια!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Τον Σεπτέμβριο θα έλθετε σε επαφή με τις πραγματικές σας ανάγκες, και αυτές έχουν να κάνουν με την ευτυχία που σας δίνει ο/η σύντροφός σας. Γι’ αυτόν/ήν θα πρέπει να δώσετε όλο σας το είναι, και να μην τσιγκουνευθείτε τα συναισθήματά σας. Αν είστε ελεύθεροι/ες, μόνο αν είστε αληθινοί/ές θα έχετε το ταίρι που σας αξίζει. Οτιδήποτε ψεύτικο, αργά ή γρήγορα θα κάνει την εμφάνισή του, και τότε τέλος.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ο Οκτώβριος του 2017 θα χαραχτεί για πάντα στην μνήμη σας, καθώς θα είναι ο μήνας όπου η ζωή σας θα αλλάξει ριζικά, χάρη στην βοήθεια ενός άλλου ανθρώπου, είτε αυτός αυτός είναι ένας/μία σύντροφος είτε είναι συνεργάτης. Αν είναι συνεργάτης, επαγγελματικά θα πάτε τέλεια. Αν είναι σύντροφος, ετοιμαστείτε για γάμο!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Ο Νοέμβριος θα ήταν ο καλύτερος μήνας της ζωής σας, εάν δεν υπήρχε πίσω από την απίστευτη τύχη που θα έχετε, η πλεονεξία. Η τύχη είναι τύχη και όχι το τζίνι το οποίο  χαρίζει τρεις ευχές κι εσείς ζητάτε άλλες τρεις. Γευθείτε στο μέγιστο αυτό που σας δίνεται, αλλά κάντε κάτι με αυτό, αντί να ζητάτε περισσότερα!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Τα αποτελέσματα των επιλογών σας τον Νοέμβριο, θα φανούν τον Δεκέμβριο. Φροντίστε να έχετε κάνει τις σωστές κινήσεις, ειδάλλως θα τα βρείτε μπροστά σας.

 Υδροχόος

Το μεγαλύτερο μέρος του 2017, θα μπορείτε να κάνετε την σχέση που ονειρευόσασταν, να παντρευτείτε, να κάνετε την επέκταση που πάντα θέλατε, να σπουδάσετε, ακόμη και να εκπληρώσετε κάποια από τα όνειρά σας. Επίσης, θα έχετε εύνοια από τον/την σύντροφό σας ή από τους συνεργάτες σας. Από τις 10 Οκτωβρίου και μετά θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην επαγγελματική σας δραστηριότητα.

Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, εσείς οι Υδροχόοι θα πρέπει να επιδείξετε σταθερότητα, λιγότερη ματαιοδοξία και περισσότερο έργο, καθώς τα όνειρα δεν μπορούν να γίνουν πράξη εάν δεν παλέψεις για αυτά. Πρέπει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας έχουν τύχει σε αρκετούς τομείς της ζωής σας ή σε θέματα υγείας και να πετάξετε από πάνω σας την στενοκεφαλιά σας.

Από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 11 Ιουνίου θα πρέπει να έχετε τον νου σας, διότι ενώ όλα αυτά που θέλετε μπορούν να πραγματοποιηθούν, θα υπάρξουν καθυστερήσεις που θα σας κάνουν να αμφισβητήσετε το τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Το σημαντικό είναι να μην φοβηθείτε με τις αναποδιές και να παραμείνετε προσανατολισμένοι/ες στον στόχο σας, ειδάλλως αυτήν την περίοδο είναι θα πολύ εύκολο να χάσετε τις ευκαιρίες που σας έχουν δοθεί, κυρίως οικονομικής φύσεως.

Από τις 11 Ιουνίου και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, θα πρέπει να σταματήσετε να λέτε ψέμματα, κυρίως στους ίδιους σας τους εαυτούς. Κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα όνειρο ζωής ή να κάνετε την σχέση που πάντα ονειρευόσασταν.

Από τις 10 Οκτωβρίου και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέξετε να μην παρεξηγηθείτε με τους γύρω σας, κυρίως για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Για την ακρίβεια το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό σας, αλλά η γενική κατάσταση. Απλά εσείς δεν είστε άτομα που τα κρατάτε μέσα σας, και για αυτό κι ελλοχεύει ο κίνδυνος της παρεξήγησης.

Όμως από τις 24 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να χαρείτε την ζωή. Από τις 3 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου, μία επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα. Ένα παιδί ή ένας γάμος, είναι παραπάνω από πιθανά.

Που θα έχετε περιορισμούς;

Μέχρι τις 8 Απριλίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε τους στόχους σας πράξη. Τίποτα δεν σας σταματά αυτήν την περίοδο. Για αυτό θα πρέπει να προσέξετε το διάστημα από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 8 Απριλίου, να μην βγάλετε στην επιφάνεια τον πλέον αποκρουστικό εαυτό σας. Πρακτικά, τα έχετε όλα διευθετημένα, οπότε δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να ευγνωμονείτε που έχετε όλα όσα σας χρειάζονται.

Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 27 Αυγούστου, όσο κι αν είναι ξένο προς την ιδιοσυγκρασία σας, θα γίνετε η ενσάρκωση της υπομονής! Μην λυγίσετε από τις δυσκολίες και τα όποια εμπόδια. Αφήστε τον ενθουσιασμό σας να πετάξει τα μαύρα σύννεφα που θα μαζευτούν επάνω σας. Το διάστημα μεταξύ 8 Αυγούστου και 27 Αυγούστου θα νιώσετε ότι αβοήθητοι και μόνοι. Τότε όμως θα έλθει βοήθεια από αγαπημένα σας άτομα ή από άτομα που έχουν την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν. Η μοίρα σας είναι να εκπληρώσετε τα θέλω σας ό,τι κι αν συμβεί!

Από τις 28 Αυγούστου και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα μπορέσετε να βάλετε και πάλι σε τάξη την σκέψη σας και να οδηγήσετε εσείς τη ζωή σας προς τα εκεί που θέλετε. Το σημαντικό είναι να διατηρήσετε τους τόνους χαμηλούς και να εργασθείτε σκληρά προς την επίτευξη των στόχων ή των επιθυμιών σας διότι από τις 20 Δεκεμβρίου ξεκινάει για εσάς μία περίοδος σημαντικών ανακατατάξεων στις ζωές σας, όχι απαραίτητα με την καλή έννοια.

Που θα έχετε  ανατροπές ή εκπλήξεις;

Ο καινούριος χρόνος θα ξεκινήσει με το δεξί, χωρίς μεγάλες ανατροπές ή εκπλήξεις. Καλώς ή κακώς υπάρχουν πολλές δυσκολίες γύρω μας, και επιτέλους αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε μόνοι/ες σας. Όσο κι αν σας ενοχλεί η προοπτική να έχετε σχέσεις συνεργασίας και όχι να δίνετε εσείς τις διαταγές, θα αντιληφθείτε ότι η εύνοιά στις ζωές σας έρχεται από το πόσο σας δίνουν οι άλλοι. Από τις 8 Φεβρουαρίου και μετά θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να βοηθήσετε εσείς τους άλλους όπως σας βοήθησαν κι εκείνοι στις δύσκολες στιγμές σας. Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 5 Αυγούστου θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις με τον/την ερωτικό/ή σύντροφό σας. Αυτές οι δοκιμασίες είναι ο προάγγελος μίας απίστευτης πολύ καλής περιόδου, την οποία θα απολαύστε μόλις αντιληφθείτε ότι πρέπει να είστε χαρούμενοι/ες, δυναμικοί/ές και όχι κατσούφηδες/ες, εριστικοί/ές και απόλυτοι/ες. Όλα τα κακώς κείμενα θα τεθούν υπό έλεγχο το διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 21ης Δεκεμβρίου.

Που θα έχετε εμπνεύσεις ή απογοητεύσεις;

Ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει να φοβάστε την έλλειψη χρημάτων. Και η έλλειψη πίστης στις δυνάμεις σας, σας προκαλεί μεγάλη εσωτερική αναταραχή. Τότε βγάζετε τον χειρότερο εαυτό σας και προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως το διάστημα 26 Απριλίου μέχρι τις 18 Ιουνίου. Η κακή συμπεριφορά σας ή οι ιδεοληψίες σας μπορούν να απομακρύνουν από εσάς σημαντικούς ανθρώπους.

Από την 1η Νοεμβρίου, όπου θα έχετε ηρεμήσει κάπως, και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα με τους ανθρώπους γύρω σας καθώς θα μπορέσετε θα διαπιστώσετε ότι ο φόβος σας να μην μείνετε χωρίς χρήματα τα κάνει όλα αυτά.

Πού θα υπάρξει κρίση στην ζωή σας ή ευκαιρία;

Ο καινούριος χρόνος ξεκινάει με το δεξί όσον αφορά τις ευκαιρίες που θα έχετε. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε την βοήθεια του/της συντρόφου σας ή των συνεργατών σας στο να πετύχετε αυτό που θέλετε από καρδιάς. Όμως, από τις 23 Απριλίου και μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, προσέξτε διότι και οι άλλοι μπορούν να κάνουν υπομονή μαζί σας έως ένα σημείο. Τουλάχιστον από τις 30 Σεπτεμβρίου θα συνειδητοποιήσετε την ανάγκη να ηρεμήσετε. Μεταξύ 12 Νοεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου θα πρέπει να προσέξετε διότι πρόκειται να διαλύσετε τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία είχατε ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους, να απομακρύνετε υποψήφιους εραστές ή ερωμένες, ακόμη και άτομα που φέρνουν τύχη στην ζωή σας.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ;

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Το 2017 μπαίνει με την προοπτική να σας δώσει τις προκλήσεις που χρειάζονται, ώστε να κάνετε πράξη τα όνειρά σας. Να ξέρετε πως μόνο ο ίδιος σας ο εαυτός είναι ο εχθρός σας οπότε κάντε τα πάντα να πιστέψετε σε αυτόν!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Ο μήνας αυτός θα σας βοηθήσει να βρείτε το ταίρι που τόσο καιρό αποζητούσατε! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να απολαύσετε στο μέγιστο αυτήν την μοναδική ευκαιρία που σας δίνεται!

ΜΑΡΤΙΟΣ: Ο Μάρτιος θα είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας, τόσο για εσάς τους/ις ίδιους/ες όσο και για τα οικονομικά σας. Όσο και αν σας φανεί παράξενο θα πρέπει να μην κάνετε του κεφαλιού σας, ούτε πεισματικά να νομίζετε πως έχετε δίκιο για τα πάντα. Ακούστε μια φορά και τους άλλους τι έχουν να σας προτείνουν.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Ο μήνας αυτός θα είναι μεικτός σε συναισθήματα. Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας βοηθάει να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Το θέμα είναι με την συμπεριφορά σας να μην χάσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται!

ΜΑΪΟΣ: Ένας πολύ καλός μήνας για την υγεία σας, τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και σε σωματικό. Το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε καλές σχέσεις με τους γύρω σας και ιδιαιτέρως με την οικογένειά σας. Αν αποφασίσετε πως είναι καιρός να κάνετε την πλήρη ανατροπή στην ρουτίνα, ίσως είναι ο καιρός να παντρευτείτε!

ΙΟΥΝΙΟΣ: Ο Ιούνιος θα είναι πραγματικά ένα μαγευτικός μήνας για εσάς! Τα πάντα φαίνεται πως εργάζονται ώστε να πραγματοποιήσουν κάθε είδους όνειρο κι επιθυμία που είχατε! Αφεθείτε λοιπόν και νιώστε με τον ίδιο τρόπο όπως τα παιδιά όταν λαμβάνουν δώρα που λατρεύουν.

ΙΟΥΛΙΟΣ: Οικονομικά αυτός ο μήνας μπορεί να μην είναι και ο καλύτερος, όμως εσάς δεν πρόκειται να σας λείψει ούτε η εργασία ούτε τα χρήματα. Αντί λοιπόν να γκρινιάζετε για αυτά που δεν έχετε, χαρείτε με αυτά που έχετε ήδη!

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Ο Αύγουστος για εσάς παραδοσιακά, είναι ένας μήνας που αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο ώστε να περάσετε καλά τις διακοπές σας. Αυτόν τον Αύγουστο όμως, θα ξεφύγετε πέρα από κάθε όριο, και πολύ δύσκολα θα πείτε ή θα ακούσετε όχι στους από τους φίλους ή το ταίρι σας για διακοπές. Όποιος θέλει σας ακολουθεί, ειδάλλως εκείνοι θα χάσουν!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Ο Σεπτέμβριος θα είναι πολύ δύσκολος μήνας για τα οικονομικά σας. Κάτι οι καθυστερήσεις σε πληρωμές, και κάποια έκτακτα έξοδα, θα τινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Ευτυχώς που ό,τι κι αν συμβεί θα έχετε το ταίρι σας δίπλα για να σας στηρίζει. Επίσης, είναι εποχή γάμου για εσάς!

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ο Οκτώβριος θα είναι ένας υπέροχος μήνας για εσάς τους Υδροχόους καθώς, αν είστε ελεύθεροι/ες θα βρείτε το ταίρι που σας ταιριάζει, ενώ αν είστε δεσμευμένοι/ες θα ζήσετε τον έρωτά για το ταίρι σας να φουντώνει ξανά! Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει καρπός από αυτήν την ευτυχισμένη για εσάς περίοδο.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Ο Νοέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας του 2017 για εσάς! Τα επαγγελματικά σας θα πάνε απίστευτα καλά, η τύχη θα είναι μαζί σας, και βέβαια η αναγνώριση που τόσο καιρό αναζητούσατε επιτέλους έρχεται!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Το 2017 θα τελειώσει με κάποιες μικρές εντάσεις αλλά απ’ ότι φαίνεται θα είναι για λίγο, κι έτσι οι εορτές θα είναι χαρούμενες για εσάς!

Ιχθύες

Το μεγαλύτερο μέρος του 2017 θα αναλωθεί σε δύο πράγματα, στο πόσο θα μπορέσετε να αντέξετε οικονομικά, και στο κατά πόσο νιώθετε άξιοι/ες να αναλάβετε τις προκλήσεις που θα εμφανιστούν μπροστά σας. Ευτυχώς που σε αυτόν τον αγώνα δεν θα είστε μόνοι, καθώς θα έχετε εύνοια από τον/την σύντροφό σας ή από τους συνεργάτες σας. Από τις 10 Οκτωβρίου και μετά, θα μπορείτε να κάνετε οικονομικές συμφωνίες με τρίτους. Μπορεί επίσης να κάνετε σοβαρά επαγγελματικά ανοίγματα. Σε κάποιους από εσάς μπορεί να είναι η ευκαιρία που ψάχνατε ώστε να αντιμετωπίσετε όλα αυτά που είχατε κρύψει κάτω από το χαλί.

Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου εσείς οι Ιχθύες θα πρέπει να επιδείξετε σταθερότητα και περισσότερο έργο. Πρέπει να ξεπεράσετε όλες εκείνες τις δυσκολίες που σας έχουν τύχει και σας κρατούσαν πίσω, και οι οποίες σας έχουν κάνει να νιώθετε απογοήτευση και μιζέρια. Η ελπίδα όμως για να μπει ξανά στην ζωή σας, θα πρέπει εσείς να την αφήσετε. Εκεί έξω να ξέρετε, πως υπάρχουν τα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, αρκεί να είστε έτοιμοι/ες να δεχθείτε την βοήθειά τους.

Από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 11 Ιουνίου θα πρέπει να έχετε τον νου σας διότι, θα υπάρξουν καθυστερήσεις οι οποίες θα σας οδηγήσουν να αναζητήσετε τον πυρήνα της ατυχίας σας. Το σημαντικό είναι να μην φοβηθείτε με τις αναποδιές.

Από τις 11 Ιουνίου και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου προσέξτε να μην καταφύγετε στα ψέματα και στην κουτοπονηριά. Όμως ευτυχώς για εσάς μετά τις 25 Αυγούστου θα μπορέσετε να αντιληφθείτε ότι η αληθινή σας ταυτότητα θα είναι εκείνη που θα γίνει αποδεκτή από τον κόσμο. Τότε είναι που θα μπορέσετε να βγάλετε τον πιο δημιουργικό σας εαυτό στην επιφάνεια ή θα έλθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα με τα οποία θα μπορέσετε να χαρείτε, χωρίς να υπάρχει λόγος για να φοράτε κάποια μάσκα ώστε να σας αποδέχονται.

Από τις 10 Οκτωβρίου και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέξετε να μην παρεξηγηθείτε με τους γύρω σας κυρίως για οικονομικά ζητήματα. Όμως από τις 24 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να χαρείτε την ζωή καθώς, επαγγελματικά θα πάτε πολύ καλά, οπότε θα μπορέσετε και τους εαυτούς σας να βοηθήσετε αλλά και όσους πιστεύετε ότι έχετε ανάγκη. Από τις 3 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου μία επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα, η οποία θα κάνει την ζωή σας υπέροχα δύσκολη. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι την περίπτωση που δεν μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε το άγχος ή τις φοβίες σας (και πάλι για οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα). Σε αυτήν την περίπτωση θα αναπτύξετε αντικοινωνική συμπεριφορά και θα θελήσετε να μείνετε μακριά από τους ανθρώπους.

Που θα έχετε περιορισμούς;

Μέχρι τις 8 Απριλίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πράξη. Δεν θα υπάρχουν περιορισμοί για εσάς αυτήν την περίοδο. Για αυτό θα πρέπει να προσέξετε το διάστημα από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 8 Απριλίου καθώς θα είναι μία περίεργη περίοδος για εσάς. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε πολύ είναι την ισχυρογνωμοσύνη σας. Δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να ευγνωμονείτε που έχετε όλα όσα σας χρειάζονται.

Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 27 Αυγούστου θα γίνετε η ενσάρκωση της υπομονής! Οι φιλοδοξίες σας, η κοινωνική σας ζωή, τα επαγγελματικά σας, προσωρινά θα παρουσιάσουν προβλήματα αλλά όλα δείχνουν ότι αυτό είναι ένα προσωρινό εμπόδιο. Σε κάποιους/ες από εσάς οι καταστάσεις θα φανούν τραγικές αλλά δεν θα πρέπει να υποπέσετε στην κατήφεια και την μιζέρια, διότι τότε θα λυγίσετε. Αφήστε τον ενθουσιασμό σας να πετάξει τα μαύρα σύννεφα που θα μαζευτούν επάνω σας.  Η μοίρα σας είναι να εκπληρώσετε αυτό που θέλατε πάντα, ό,τι κι αν συμβεί!

Από τις 28 Αυγούστου και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα μπορέσετε να βάλετε και πάλι σε τάξη την σκέψη σας ώστε να ολοκληρώσετε το έργο που έχετε αναλάβει. Το σημαντικό είναι να διατηρήσετε τους τόνους χαμηλούς και να εργασθείτε σκληρά προς την επίτευξη των ονείρων σας διότι από τις 20 Δεκεμβρίου ξεκινάει για εσάς μία περίοδος σημαντικών ανακατατάξεων στις ζωές σας. Το πιθανότερο όμως είναι ότι θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

Που θα έχετε  ανατροπές ή εκπλήξεις;

Ο καινούριος χρόνος θα ξεκινήσει μέτρια, αλλά χωρίς μεγάλες ανατροπές ή εκπλήξεις. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι θέλετε να μετριάσετε τις εντάσεις με τους ανθρώπους δίπλα σας. Από τις 8 Φεβρουαρίου και μετά θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να βοηθήσετε εσείς τους άλλους όπως σας βοήθησαν κι εκείνοι στις δύσκολες στιγμές σας. Από τις 8 Απριλίου και μέχρι τις 5 Αυγούστου, θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις που θα έχετε λόγω των οικονομικών σας ζητημάτων. Αυτές οι δοκιμασίες είναι ο προάγγελος μίας απίστευτης ευτυχισμένης περιόδου, την οποία θα απολαύστε μόλις αντιληφθείτε ότι πρέπει να είστε χαρούμενοι/ες, δυναμικοί/ές και όχι κατσούφηδες/ες, γκρινιάρηδες/ρες και φοβικοί/ές.

Από τις 5 Αυγούστου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου η εργασία σας, η πολύ καλή υγεία σας, ακόμη και η συμμετοχή σε ομάδες που βγάζουν τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας, θα κάνουν την ζωή σας πιο λαμπρή και πιο φωτεινή. Όποια αναστάτωση και να έχετε να ξέρετε πως θα τεθούν υπό έλεγχο το διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 21ης Δεκεμβρίου.

Που θα έχετε εμπνεύσεις ή απογοητεύσεις;

Ο καινούριος χρόνος σας βρίσκει να φοβάστε τον φόβο τον ίδιο. Ο φόβος για την εργασία, τα χρήματα, ακόμη και η ανάγκη σας για αποδοχή από τους άλλους, σας προκαλεί παράλυση! Τότε βγάζετε τον χειρότερο εαυτό σας και προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως το διάστημα 26 Απριλίου μέχρι τις 18 Ιουνίου. Είναι κρίμα να χάσετε ευκαιρίες που σας δίνουν κάποια άτομα που σας έχουν σε εκτίμηση.

Από την 1η Νοεμβρίου, όπου θα έχετε ηρεμήσει κάπως και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα με τους ανθρώπους γύρω σας, καθώς θα μπορέσετε θα διαπιστώσετε ότι ο φόβος σας να μην μείνετε μόνοι/ες, αποξενωμένοι/ες, χωρίς χρήματα, χωρίς εργασία, χωρίς μελλοντικές προοπτικές τα κάνει όλα αυτά.

Πού θα υπάρξει κρίση στην ζωή σας ή ευκαιρία;

Ο καινούριος χρόνος ξεκινάει με το δεξί όσον αφορά τις ευκαιρίες που θα έχετε. Μπορεί να παραπονιέστε με το παραμικρό, όμως η καλοσύνη σας είναι τέτοια που ό,τι και να κάνετε πάλι κερδισμένοι/ες θα είστε. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε μία αρκετά μεγάλη αλλαγή στα οικονομικά σας δεδομένα χάρη στην βοήθεια του/της συντρόφους σας ή των συνεργατών σας. Μεταξύ 12 Νοεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου θα πρέπει να προσέξετε διότι πρόκειται να διαλύσετε τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία είχατε ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους ή άτομα τα οποία σας φέρνουν τύχη στην ζωή σας.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ;

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ο καινούριος χρόνος μπαίνει γεμάτος υποσχέσεις για ένα πολύ καλύτερο αύριο! Οι μόνοι που δεν το βλέπετε είστε εσείς! Μήπως να αφήνατε λίγο την χαρά, την αισιοδοξία και την ελπίδα να σας πλημμυρίσουν;

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Ο Φεβρουάριος ως μήνας θα είναι υποτονικός. Το μόνο που θα σας απασχολήσει, είναι το πώς κάποιοι έχουν χρήματα ενώ εσείς δεν έχετε. Αντί λοιπόν να βυθιστείτε στην απόγνωση για αυτά που δεν έχετε, καλύτερα να ευγνωμονείτε για αυτά που έχετε ήδη.

ΜΑΡΤΙΟΣ: Ο Μάρτιος προβλέπεται να είναι ένας  δύσκολος μήνας με εσάς πραγματικά να λυγίζετε από όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Όμως, θα πρέπει να καταλάβετε ότι αυτά που σας συμβαίνουν, συμβαίνουν επειδή αρνείστε να αλλάξετε και να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που σας προσφέρει η ζωή. Ο φόβος είναι αυτός που σκοτώνει την ελπίδα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Τον Απρίλιο θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να βάλετε χρήματα, αρκεί να μην σας πιάσει πάλι το ψυχοπονιάρικο και τα μοιράζετε αριστερά-δεξιά. Μετά όμως μην παραπονιέστε γιατί δεν έχετε φράγκο στην τσέπη σας.

ΜΑΪΟΣ: Ο Μάιος θα είναι από τους πιο ευτυχισμένους μήνες του χρόνου καθώς εάν είστε ελεύθεροι/ες θα γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα, εάν είστε δεσμευμένοι/ες θα αποφασίστε ότι είναι καιρός να παντρευτείτε, ενώ εσείς οι παντρεμένοι/ες θα ευλογηθείτε με ένα παιδί!

ΙΟΥΝΙΟΣ: Ο Ιούνιος θα είναι ένας περίεργος μήνας καθώς από την μία θα υπάρξουν έξοδα που δεν τα περιμένατε ή δεν θα έχετε τα έσοδα που περιμένατε. Ευτυχώς όμως για εσάς που τον φόβο που νιώθετε θα τον διώξει η οικογένειά σας, καθώς θα σταθείτε όλοι μία γροθιά στις δυσκολίες.

ΙΟΥΛΙΟΣ: Και ο Ιούλιος θα είναι περίεργος μήνας καθώς φαίνεται πως ενώ εσείς πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, ο/η σύντροφός ή οι συνεργάτες σας αισθάνονται πίεση λόγω των εξόδων που παρουσιάζονται και την έλλειψη εσόδων. Μπορεί να φαίνεται ότι συμμερίζεστε τις απόψεις τους, μάλλον θα τους αγνοήσετε καθώς δεν θα θέλετε να χαλάσετε με τίποτα την ευτυχία σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Ο Αύγουστος κυριολεκτικά είναι ο μήνας των διακοπών, καθώς πραγματικά θα διακόψετε κάθε είδους επαγγελματική δραστηριότητα και θα αφιερωθείτε σε έντονες και χαρούμενες δραστηριότητες. Αν κάνετε τώρα δίαιτα θα χάσετε αρκετά κιλά.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Ο Σεπτέμβριος δεν είναι και ο καλύτερος μήνας για εσάς διότι πρέπει να αναλάβετε ευθύνες εκεί που όλα ήταν χαλαρά. Ούτε και ο φετινός Σεπτέμβριος θα αποτελέσει εξαίρεση, και μάλιστα, η ασυνεννοησία επειδή δεν θέλετε να αφήσετε τις διακοπές πίσω σας, θα προξενήσει πολλές εντάσεις με τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Τον Οκτώβριο θα έχετε όλο τον χρόνο δικό σας ώστε να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Τώρα αντιλαμβάνεστε την ανάγκη να ξοδεύετε έλλογα τα χρήματά σας!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Αυτός ο Νοέμβριος, πραγματικά, θα είναι ο καλύτερος μήνας της ζωής σας. Όλες σας οι επιθυμίες, όλα τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν, οπότε φροντίστε να έχετε σκεφθεί καλά το τι θέλετε να γίνει πράξη!

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Το 2017 κλείνει με εσάς να φοβάστε (αλίμονο) να κάνετε τα απαραίτητα βήματα προς τα εμπρός και να διεκδικήσετε ό,τι καλύτερο έχει να σας προσφέρει η ζωή, και κυρίως επαγγελματικά. Χαλαρώστε επιτέλους και αφεθείτε!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s