Πως θα μας επηρεάσει η σημερινή πάνσέληνος!

 

Εσείς οι Κριοί όταν αγαπάτε το λέτε ορθά κοφτά. Μπορεί να μην είστε ως άνθρωποι από αυτούς που ζηλεύουν, αλλά είστε από εκείνους που με τίποτα δεν θ ανεχθούν την ζηλοτυπία του/της συντρόφους σας. Οπότε, το πιθανότερο αυτές τις ημέρες να έχετε αρκετούς καυγάδες που μπορεί να σας οδηγήσουν, έστω και για σύντομα, στο κρεβάτι ενός άλλου ατόμου προκειμένου να μην σπάσετε κανένα κεφάλι.

 

Εσείς οι Ταύροι, θα βιώσετε πολύ έντονα αυτήν την πανσέληνο διότι ως χαρακτήρες είστε ζηλόφθονες. Οπότε, είναι πολύ πιθανόν να κάνετε τα πάντα προκειμένου να επιβεβαιώσετε την αγάπη του/της συντρόφου σας, χρησιμοποιώντας τον κλασσικό, παραδοσιακό τρόπο, την ζήλεια. Καυγάδες, κοιτάγματα μηνυμάτων σε κινητά και υπολογιστές, λοξές ματιές σε ποιους μιλούν οι σύντροφοί σας, θα είναι μερικές από τις παρεκτροπές της περιόδου. Επίσης, οι γυναίκες θα σας προκαλέσουν μεγάλη αναταραχή και θα σας προσθέσουν ψυχολογικά βάρη τα οποία θα νιώσετε ότι σας γερνούν πριν την ώρα σας.

 

Αυτή η πανσέληνος θα βιωθεί πολύ έντονα από εσάς τους Διδύμους επειδή τα πνεύματα με τους/τις συντρόφους σας θα οξυνθούν σε επικίνδυνο επίπεδο. Είστε άνθρωποι που στην ζωή σας θέλετε την χαρά και την ελευθερία και σας φαίνεται παράξενο όταν ακούτε για ζηλοτυπίες. Ακόμη χειρότερα όταν την ζηλοτυπία την υφίσταστε εσείς! Τότε είναι που σας πιάνει η τάση να «τιμωρήσετε» αυτόν που ζηλεύει, με το ίδιο του το δηλητήριο. Οπότε μία φορά εκείνος/η σας ζηλεύει, με πέντε γυναίκες ή άνδρες θα βρεθείτε εσείς, και εννοείται ότι θα το μάθει.

 

Για εσάς τους Καρκίνους, η Πανσέληνος αυτή θα είναι δύσκολη για τις σχέσεις σας. Σε εσάς, θα ισχύει το ρητό «ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με αγαθές προθέσεις». Αυτό σημαίνει πως ενώ θέλετε να χαίρεστε την ζωή σας, οι αποφάσεις σας όσον αφορά τους/τις συντρόφους είναι οι χειρότερες δυνατές. Αποτέλεσμα, καυγάδες, ζήλια, και τέλος θα καταλήξετε στο κρεβάτι κάποιου/ας άλλου/ης, χωρίς βέβαια να χαλάσετε την σχέση σας. Το γεγονός αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πως σας απομυζούν την ζωτική σας ενέργειά.

 

Σε εσάς τους Λέοντες η πανσέληνος αυτή θα ξυπνήσει τα πιο αρχέγονα ένστικτά σας. Τα πράγματα είναι απλά για εσάς, καθώς όλο σας το είναι θα σας μιλάει πως δεν αξίζει να παρακαλάς κανέναν και καμία για τα αυτονόητα. Για εσάς η πόρτα είναι ανοικτή μόνο σε αυτούς/ες που σας γεμίζουν χαρά, και όχι σε εκείνους/ες που το μόνο που κάνουν είναι να σας πρήζουν με τα ψυχολογικά τους. Οπότε, κι εσείς θα ζήσετε σκηνές σεξουαλικής ακολασίας, με άτομα που στο μυαλό και στην ψυχή είναι ελεύθερα.

 

Για εσάς τους Παρθένους θα είναι μία δύσκολη πανσέληνος από την στιγμή που η εσωτερική σας ανασφάλεια θα ξεπεράσει το όριο που μπορείτε να καταπιέζετε, και θα διαχυθεί στο περιβάλλον σας. Το αποτέλεσμα είναι να βγει στην επιφάνεια η απαισιοδοξία όσον αφορά τις επιλογές στους/στις συντρόφους σας. Γκρίνια, καυγάδες, ζηλοτυπίες συνθέτουν ένα πολύ δύσκολο σκηνικό για να διαχειριστείτε. Προσέξτε μην κάνετε αυτού του είδους τις σκηνές μπροστά στα παιδιά σας.

 

Σε εσάς τους Ζυγούς, η Πανσέληνος θα ξυπνήσει το μικρόβιο της ζήλιας, το οποίο θα γίνει εμφανές στις Ζυγίνες ή στις συντρόφους σας. Ο φόβος της προδοσίας, θα πυροδοτήσει μέσα σας φυγόκεντρες δυνάμεις οι οποίες θα μεταφραστούν ως ζηλοτυπία. Στην πραγματικότητα θα είναι κάτι πιο βαθύ από απλή ζηλοτυπία, καθώς θα αναρωτηθείτε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε εσάς και θα φτάσετε στα όρια της απόγνωσης. Όμως αυτό το παιγνίδι δεν σταματά, οπότε χαλαρώστε και δείτε τα πράγματα πιο απλά.

 

Το μικρόβιο της ζήλιας είναι αυτό που μπορεί να καταστρέψει και την πιο υγιή σχέση, και αυτό είναι που βγάζει στην επιφάνεια σε εσάς τους Σκορπιούς, αυτή η Πανσέληνος. Επειδή είστε άνθρωποι εμμονικοί, το παραμικρό αυτήν την περίοδο θα πυροδοτήσει αυτήν σας την αρνητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο δρόμοι αντίδρασης. Ο ένας είναι να σας απορροφήσουν πλήρως τα αρνητικά συναισθήματα με άγνωστη κατάληξη. Ο άλλος είναι να περάσετε στην αντεπίθεση, και να περάσετε νύκτες ακολασίας, μακριά από όλα αυτά που σας ενοχλούν.

 

Σε εσάς τους Τοξότες η Πανσέληνος αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τον πλέον κλασσικό εαυτό σας. Κάτι που έχετε ήδη ξεκινήσει τα τσιλιμπουρδίσματα, κάτι που οι σύντροφοί σας σας παίρνουν είδηση, θα στήσουν ένα σκηνικό καυγάδων το οποίο εσείς θα χρησιμοποιήσετε ώστε να δικαιολογήσετε αυτά που κάνετε. Ό,τι και να κάνουν οι άλλοι, εσείς δεν πιάνεστε καθόλου, οπότε οι άλλοι/ες θα είναι αυτοί/ές που θα κακοπεράσουν.

 

Για εσάς τους Αιγόκερους αυτή η Πανσέληνος θα είναι αρκετά φορτισμένη. Ό,τι κι αν κάνετε, φαίνεται πως στην επιφάνεια βγαίνει ο καταπιεστικός εαυτός σας, ο οποίος δεν γνωρίζει όρια. Από την μία μπορεί να απαιτείτε την πίστη του/την συντρόφου σας, και από την άλλη εσείς να κάνετε ακολασίες. Στην πιο ακραία περίπτωση θα κάνετε αυτό που θέλετε εσείς, προκειμένου να επιβεβαιωθείτε. Τότε όμως, κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε να σας χαρακτηρίσει ως υποκριτές.

 

Σε εσάς τους Υδροχόους αυτή η Πανσέληνος θα βγάλει στην επιφάνεια τον κλασσικό υδροχοΐσιο εαυτό σας. Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο να σας πει κάποιος/ά υποκριτές/ίτριες, αυτή είναι όμως η αλήθεια. Αυτό θα συμβεί επειδή από την μία θέλετε την ελευθερία, την ανεξαρτησία, τον σεβασμό και από την άλλη δεν τον ανταποδίδετε ούτε στο ένα τοις χιλίοις. Έτσι λοιπόν, θα έχετε το «δικαίωμα» να κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας  στον/στην σύντροφό σας αλλά εκείνοι/ες όχι. Και εννοείται ότι η απιστία θα πάει σύννεφο.

 

Για εσάς τους Ιχθύες η Πανσέληνος αυτή θα είναι αρκετά δύσκολη. Μπορεί να είστε από εκείνους/ες που θα κάνουν απίστευτες σκηνές ζηλοτυπίας στον/στην σύντροφό τους την ίδια ώρα που έχουν λερωμένη την φωλιά τους. Μπορεί επίσης να είστε  από εκείνους/ες που θα κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας στον/στην σύντροφό τους σε δημόσιο χώρο προκειμένου να επιτύχετε τον μέγιστο εξευτελισμό του/της. Ποιος είπε ότι τα ψαράκια είναι αθώα και γλυκά; Έχουν δόντια σαν τα πιράνχας και μπορούν να σε ξεσκίσουν στο δευτερόλεπτο. Όπως και να έχει, η γκρίνια αυτής της Πανσελήνου θα σας επηρεάσει.

Τον Αγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο: http://www.periastrologias.gr/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s