Ποιός ειναι αυτός που…;

Θέλω να μου πείτε ποιος είναι αυτός που κιτρινίζει τα δόντια των παιδιών μου μόλις τα έχουν βουρτσίσει, που λερώνει τα χέρια τους μόλις τα έχουν πλύνει που τσαλακώνει τα ρούχα τα καθαρά και φρεσκοσιδερωμένα μόλις τα βάλουν. Και το σημαντικότερο που εξαφανίζει βιβλία και τετράδια την ώρα που κάθονται να διαβάσουν.

Αμ αυτός ο άλλος, ο τρομερός, που παίρνει τη μια κάλτσα από κάθε ζευγάρι και αφήνει την άλλη μόνη σαν το λεμόνι και μαζεύονται μετά οι μονές κάλτσες και κλαίνε μαραζωμένες σε λεκάνες, σακούλες ή ακόμη πάνω στα καλοριφέρ (τάχα μου κάνουν θερμά λουτρά να τους περάσει το μαράζι που χάσανε το ταίρι τους…). Ποιος είναι, τον ξέρει κανείς;
Επίσης θέλω να μου πείτε ποιος είναι αυτός που λερώνει την τουαλέτα στη δουλειά όταν σε ένα γραφείο 20 ατόμων όλοι βγαίνουν από εκεί απηυδισμένοι και συζητούν πόσο προσεχτικοί είναι όλοι τους.
Ποιος παίρνει την τελευταία κούπα καφέ και δεν ετοιμάζει για τους επόμενους. Και ποιος επιτέλους καπνίζει στο γραφείο και όταν έρχεσαι το πρωί μυρίζει μπαγιάτικη τσιγαρίλα, ενώ όλοι οι συνάδελφοι το έχουν κόψει ή λένε πώς το έχουν μειώσει το ρημάδι.

Θέλω να μου πείτε ποιος είναι αυτός που πετάει τα σκουπίδια του στο δρόμο και αφήνει σκουπίδια στις παραλίες, όταν όλοι σεβόμαστε το περιβάλλον και προσέχουμε και επίσης να μου δείξετε και τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στους δρόμους και λερώνουν όλα τα πεζοδρόμια . Πρέπει να αντιστοιχεί τουλάχιστον ένα αδέσποτο σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο στην Αθήνα και τα περίχωρα, αν κρίνω από το πόσο βρώμικα είναι τα πεζοδρόμια

.
Δεν τα βλέπω αλλά σίγουρα υπάρχουν, αφού ΌΛΟΙ… οι ιδιοκτήτες σκύλων όλοι μαζεύουν τις ακαθαρσίες των δικών τους ζώων.

Η συνέχεια στο:  http://www.viewtag.gr/pios-ine-aftos-pou/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s