Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

Η καινούρια εβδομάδα θα είναι αρκετά περίεργη για εσάς τους Κριούς. Το πάθος για να πετύχετε τους στόχους σας, τους κοινωνικούς αγώνες που έχετε αναλάβει, την προστασία της εργασίας ή της εταιρείας σας, θα σας οδηγήσει σε ένα είδος παραφρόνησης και ίσως να «σκοτώσετε» κάτι το οποίο σας ενοχλεί.

Όλα αρχίζουν και ξεκινούν για εσάς με την εμμονή ότι έχετε στα πάντα δίκιο. Αυτή η αίσθηση προέρχεται από το γεγονός ότι υπάρχει  κάποιος περιορισμός στα όνειρά σας ή ότι υπάρχουν άνθρωποι που αυτά που λένε και πιστεύουν, έχουν βάση πολύ καλύτερη από την δική σας. Αυτό θα σας κάνει να χάσετε το μέτρο και να επιτεθείτε σε εκείνους που έχουν αντίθετη άποψη από εσάς. Μάλιστα αυτή η επίθεση θα είναι τόσο σφοδρή που δεν θα συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από την ολοκληρωτική «καταστροφή του αντιπάλου». Αυτή η συμπεριφορά, θα σας οδηγήσει να «σκοτώσετε» αδιακρίτως φιλίες, συνεργασίες, ακόμη και την συμμετοχή σας σε ομάδες ή στα κοινά. Σε μία μικρή μερίδα Κριών οι ημέρες αυτές θα βγάλουν το «δολοφονικό» τους ένστικτο στην επιφάνεια. Οι επιθετικές κινήσεις στο εμπόριο, στην πολιτική, στα κοινά, θα δικαιολογηθεί ως «αυτά έχει ο καπιταλισμός». Επί της ουσίας όμως ό,τι κάνετε το κάνετε από αναφάλεια ή για να αποκομίσετε ακόμη περισσότερα κέρδη.

Ερωτικά θα βρεθείτε μπροστά στο δίλημμα εάν θα μπλέξετε με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή όχι. Είτε είναι ηθικό είτε όχι, εσείς θα το προσπαθήσετε, ειδικά στην περίπτωση που θέλετε απλά να επιβεβαιωθείτε.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ταύρους. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις σε συνάρτηση με τις επαγγελματικές, θα τινάξουν κυριολεκτικά τον προϋπολογισμό σας στον αέρα.

Τα έσοδα που θα έχετε τις επόμενες ημέρες θα είναι ελάχιστα, σε σχέση με αυτά που χρειάζεστε για να βγάλετε πέρα όλου του είδους τις υποχρεώσεις σας. Το κακό είναι πως σχεδόν εμμονικά, θα επιβάλλετε τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους, ότι τα έξοδα αυτά πρέπει να γίνουν, έστω κι αν δεν αποκομίσετε κάτι ευχάριστο αυτήν την περίοδο. Τουναντίον, θα προκαλέσετε εντάσεις με τους αγαπημένους σας επειδή «πρέπει».

Κάποιοι/ες από εσάς θα βάλετε τέλος σε μία ερωτική ή επαγγελματική σχέση που έχετε, επειδή πλέον δεν σας ευχαριστεί ή δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες σας. Μπορεί να μην σας αρέσει αλλά η εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας, δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες συζητήσεις.

Κάποιοι/ες άλλοι/ες από εσάς θα στρέψετε όλο σας το ενδιαφέρον στην εργασία σας επειδή δεν υπάρχει κάτι ευχάριστο για να σας αποσπάσει από εκεί την προσοχή, ή έχετε τόση ανάγκη τα χρήματα που δεν θα σας πειράξει (πολύ) να στερηθείτε ευχάριστες στιγμές τώρα στις εορτές.

«Ο έρωτας ήλθε από μακρυά». Κάπως έτσι θα εξελιχθουν τα ερωτικά σας αυτήν την περίοδο καθώς θα μπλέξετε με πολύ πάθος με ένα άτομο που είναι αλλοδαπός, από διαφορετική κοινωνική τάξη, από διαφορετικό πολιτισμικό περιβάλλον, ή που απλά μένει μακρυά.

 

Μία περίεργη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Δίδυμους, αλλά όχι τόσο αρνητική όσο θα φανεί στην αρχή. Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει, είναι τα έσοδα που έχετε, τα οποία θα παρουσιάσουν κάποιες αυξομειώσεις.

Το θέμα σας είναι πως έχετε ανάγκη από επιπλέον έσοδα ώστε να καλύψετε όλες τις υποχρεώσεις σας αλλά και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν ή να αγοράσετε πράγματα που θα σας κάνουν να χαρείτε ή να κάνετε δώρα στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα χρειαστεί να εργαθείτε λίγο παραπάνω αυτές τις ημέρες, αλλά θα το κάνετε με μεγάλη χαρά, έστω κι αν τελικά δεν κάνετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση, δηλαδή, θα έχετε αρκετά χρήματα για τα περισσότερα από αυτά που θέλετε να κάνετε, απλά, θα χρειαστεί να ταξινομήσετε τις ανάγκες σας και να δώσετε με την καρδιά σας μεν, αλλά μέχρι εκεί που φθάνει το πορτοφόλι σας δε.

Στον έρωτα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα! Ο έρωτας για εσάς θα γίνει μία υπόθεση πολύ σοβαρή, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες, θα αναζητήσετε άτομα για συντρόφους τα οποία είναι συνεσταλμένα και τα οποία θέλουν να κάνουν μακροπρόθεσμη σχέση μαζί σας. Κι εσείς βεβαίως δεν πάτε πίσω, διότι αυτό που θέλετε είναι μία σχέση με άτομα πιο «αγνά» από αυτά που έχετε συνηθίσει.

 

Για εσάς τους Καρκίνους η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά καλή, έστω κι αν υπάρξουν εντάσεις. Όμως αυτού του είδους οι εντάσεις θα λειτουργήσουν πολύ θετικά καθώς θα γίνουν το αλάτι στην ζωή σας!

Την εβδομάδα αυτή, φαίνεται πως θα εκπληρωθεί μία επιθυμία σας. Αν αυτή είναι ερωτική, τότε να ξέρετε πως οι εντάσεις που θα υπάρξουν, θα εξακοντίσουν την λίμπιντό σας στα ουράνια. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε απίστευτα ζωντανοί σε βαθμό που δεν θα θέλετε να τελειώσουν αυτές οι ημέρες. Επειδή όμως θα περάσουν, καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευθείτε πλήρως! Αν αυτό που επιθυμείτε είναι χρήματα, αυτά θα έλθουν αλλά με πιο αργό ρυθμό από ό,τι περιμένετε, αλλά θα έλθουν. Απλά, εσείς θα απαιτήσετε να έλθουν «εδώ και τώρα» κάτι που θα διαπιστώσετε ότι δεν γίνεται. Αν θελήσετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε,  θα το κάνετε και μάλιστα θα περάσετε τέλεια! Απλά, προσπαθήσετε να μην ξοδέψετε παραπάνω χρήματα από αυτά που έχετε προϋπολογίσει, ειδάλλως οι υποχρεώσεις σας θα μείνουν απλήρωτες.

Αν πάλι αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να βρείτε ένα άτομο για να κάνετε σχέση, θα την έχετε αυτήν την δυνατότητα. Το άτομο που θα σας έλξει αυτήν την περίοδο είναι ένα συνεσταλμένο άτομο, το οποίο θα χρειαστεί εσείς να «ξυπνήσετε». Όμως, όταν συμβεί αυτό, θα δείτε ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από αυτό που γνωρίσατε στην αρχή.

 

Για εσάς τους Λέοντες η καινούρια εβδομάδα κρύβει πολλές ερωτικές περιπέτειες. Ευτυχώς που αυτήν την περίοδο είστε αρκετά σοβαροί/ές κι έτσι δεν θα αναλωθείτε με ανθρώπους που δεν αξίζουν τον χρόνο σας.

Εσείς που είστε ελεύθεροι/ες νιώθετε εδώ και καιρό πως δεν μπορείτε να βρείτε την χαρά που δίνει ο έρωτας στις ζωές σας. Η αλήθεια είναι πως ό,τι κι αν έχει βρεθεί στο δρόμο σας δεν μπορείτε να πείτε ότι ήταν ό,τι καλύτερο. Κι εκεί που λέτε ότι δεν υπάρχει ελπίδα, ένα άτομο που μένει μακρυά σας ή που είχατε ερωτικές σχέσεις μαζί του ή που πραγματικά ήσασταν ερωτευμένοι μαζί του, επιστρέφει και πάλι στις ζωές σας. Όμως, θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας τι θέλετε από εκείνον/η διότι αν πάτε να τα ζητήσετε όλα μάλλον θα μείνετε με το τίποτα. Το γεγονός όμως ότι το σεξ μαζί του/της θα είναι υπέροχο, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την μιζέρια που έχει πλακώσει την ερωτική σας ζωή.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες, το πρόβλημά σας είναι πως ο δεσμός σκοτώνει τον έρωτα. Η καθημερινότητα, οι απαιτήσεις του/της συντρόφου, η έλλειψη φλερτ, και ναι, ακόμη και να «κυνηγήσετε» ερωτικά-σεξουαλικά ένα άτομο, σας έχει φέρει στην κατάσταση αδράνειας κι έλλειψης ενδιαφέροντος. Το «κακό» είναι πως ένα άτομο επιστρέφει στις ζωές σας και θα δοκιμάσει την σχέση σας. Αυτό το άτομο έχει πολύ χαρά να σας προσφέρει, αλλά δεν μπορείτε να τα έχετε όλα δικά σας. Πρέπει να επιλέξετε τελικά με ποιον/α θέλετε να είστε. Οι παντρεμένοι/ες ίσως κάνετε την «ατασθαλία» σας, αλλά αν μαθευτεί να ξέρετε πως ο γάμος σας θεωρείται λήξας.

 

Για εσάς τους Παρθένους, η καινούρια εβδομάδα θα είναι εξόχως ερωτική, και μάλιστα θα ανακαλύψετε πτυχές του εαυτού σας που κρύβατε καιρό τώρα!

Μέσα στις επόμενες ημέρες εσείς οι Παρθένοι θα μπορέσετε να ανακαλύψετε ένα υψηλότερο επίπεδο ερωτισμού, τον οποίον κρύβατε, αλλά τώρα βγαίνει στην επιφάνεια. Όλες αυτές οι εμπειρίες που θα έχετε σε αυτό το διάστημα, θα είναι τόσο πρωτόγνωρες που δεν θα μπορέσετε να κρίνετε το τι σας συνέβη. Ευτυχώς που το Σύμπαν για εσάς φροντίζει, οπότε σύντομα θα επαναλάβετε ξανά και ξανά και ξανά αυτά που μάθατε έως ότου αντιληφθείτε τι πραγματικά είστε! Για καλή σας τύχη, το Σύμπαν φέρνει στην ζωή σας άτομα που μπορούν να σας πουν λόγια πλάνα, και να απελευθερώσουν την φαντασία σας ή θα σας φέρει άτομα από το παρελθόν, τα οποία είχαν την ικανότητα να σας κάνουν να ξεπερνάτε κάθε είδους δισταγμό και ντροπή. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να μην «υπερφορτώσετε» τον εγκέφαλό σας με λεπτομέρειες και σκέψεις που στην τελική είναι άχρηστες. Οπότε, χαλαρώστε και απολαύστε αυτό που σας χαρίζεται τόσο απλόχερα.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ζυγούς. Η φυσική σας συστολή θα σας οδηγήσει στο να χάσετε πολλές ευκαιρίες  τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και σε ευχάριστες δραστηριότητες.

Οι ημέρες αυτές έχουν αρκετές χαρούμενες στιγμές και ευχάριστες δραστηριότητες. Όμως κάτι σας εμποδίζει να τις χαρείτε. Είτε είναι το οικείο περιβάλλον το οποίο κρύβει αρκετή μιζέρια, είτε οι φίλοι σας δεν έχουν τα απαραίτητα για να βγουν έξω και να διασκεδάσουν μαζί σας, είτε ένα πρόβλημα υγείας που σας εμποδίζει να χαρείτε αυτές τις ημέρες, είτε ακόμη και η ανάγκη φροντίδας των δικών σας ανθρώπων που υποφέρουν, όλα αυτά στήνουν ένα ζοφερό σκηνικό, καθώς σας αφήνουν να σηκώσετε βάρη τα οποία δεν σας αναλογούν. Δυστυχώς για εσάς, θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να αποφύγετε τους διαπληκτισμούς.

Στον έρωτα, τα πράγματα είναι πολύ καλά, αλλά, δεν μπορείτε να μεταφέρετε σωστά τα μηνύματα που θέλετε να περάσετε στον/στην αγαπημένο/η σας με αποτέλεσμα να υπάρξει σοβαρή ασυνενοησία, η οποία θα δοκιμάσει τις σχέσεις σας μαζί του/της. Κάποιοι/ες από εσάς θα χάσετε την ευκαιρία που σας δίνεται με ένα άτομο, επειδή είτε δεν μπορείτε να πάρετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, είτε ο τρόπος που ζητάτε αυτά που θέλετε είναι εντελώς άκομψος.

 

Μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Σκορπιούς. Οι δύσκολες αποφάσεις σε συνδυασμό με την αναδιαμόρφωση των οικονομικών σας δεδομένων, θα προκαλέσει μία σχετική ένταση, αλλά είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να γίνει, ώστε να μην έχετε προβλήματα στο μέλλον.

Τα οικονομικά σας θα ζοριστούν αυτές τις ημέρες, καθώς η εργοδοσία σας ή οποιαδήποτε μορφή εργασίας έχετε, δεν θα μπορέσει να σας καταβάλει έγκαιρα τα χρήματά σας επειδή οι υποχρεώσεις που κλείνουν το έτος είναι αυξημένες. Αυτό δεν σημαίνει ότι κι εσείς δεν έχετε υποχρεώσεις αλλά μην περιμένετε άμεσα χρήματα. Για αυτό καλό θα ήταν να οργανώσετε την οικονομική σας διαχείριση βάσει των δεδομένων που έχετε τώρα στα χέρια σας. Το κακό είναι πως αυτήν την ένταση θα την περάσετε στην οικογένειά σας, και με αυτόν τον τρόπο θα πληγώσετε τους αγαπημένους σας. Καλό θα ήταν να προσέξετε πολύ, τα απότομα ξεσπάσματά σας.

Για καλό ή για κακό ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν σας, επιστρέφει και πρόκειται να σας διεκδικήσει πολύ δυναμικά. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας τότε η επανασύνδεση είναι σίγουρη. Αν όμως είστε δεσμευμένοι/ες, η παρουσία αυτού του ατόμου θα είναι καταλυτική για την διάλυση της σχέσεώς σας.

 

Για εσάς τους Τοξότες η νέα εβδομάδα σηματοδοτεί την απαρχή μία περιόδου όπου όλα θα γίνουν άνω κάτω.

Ως άνθρωποι έχετε στο μυαλό σας κάποιους στόχους που θέλετε να κατακτήσετε. Για πρώτη φορά στην ζωή σας, και αφού έχει προϋπάρξει σωρεία δύσκολων εμπειριών το προηγούμενο διάστημα, θα αποφασίσετε πως είναι καιρός να τους κάνετε πράξη. Η παγίδα βρίσκεται στην επιπόλαια φύση σας, που δύσκολα κανείς μπορεί να προβλέψει πώς θα εκδηλωθεί. Πρώτα από όλα, μπορεί να σας πιάσει η τάση να κάνετε του κεφαλιού σας, την ώρα που γνωρίζετε πολύ καλά ότι χάρη στην βοήθεια των άλλων μπορείτε να κάνετε πράξη τις επιθυμίες σας. Μετά, μπορεί να σας πιάσει το «εδώ και τώρα» και να πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων όλο τον κόπο και τον αγώνα σας. Το χειρότερο από όλα, είναι να θελήσετε να κόψετε δρόμο επειδή εσείς ξέρετε «καλύτερα». Το αποτέλεσμα κι εδώ καταστροφικό θα είναι για εσάς. Αντί λοιπόν να νιώσετε πιεσμένοι/ες και να κάνετε του κεφαλιού σας, μείνετε σταθεροί στις επιθυμίες σας, και λειτουργείστε με ενθουσιασμό παρά με γκρίνια. Αργά αλλά σταθερά, θα αρχίσετε να δρέπετε τους καρπούς των κόπων σας.

Στον ερωτικό τομέα, βρίσκεστε προ των πυλών να συναντήσετε ένα άτομο, το οποίο έρχεται να σας αναστατώσει την ζωή! Εννοείται πως θα χάσετε το μυαλό σας, αλλά τουλάχιστον θα περάσετε τέλεια.

 

Εσάς τους Αιγόκερους, πραγματικά, σας περιμένει μία πολύ έντονη εβδομάδα, με εντάσεις, έρωτα κι ανατροπές.

Η ένταση που θα νιώσετε μέσα στις επόμενες ημέρες, οφείλεται στο γεγονός ότι θέλετε να κάνετε τα όνειρά σας πράξη, να ζήσετε λίγο ελεύθεροι/ες, να έλθετε σε επαφή με την λίμπιντό σας και με όλα αυτά που φοβάστε να κάνετε πράξη επειδή μπορεί να σας κακοχαρακτηρίσουν. Αν θέλετε λοιπόν να ζήσετε την ζωή σας όπως την θέλετε εσείς, και όχι όπως πρέπει, θα πρέπει να μιλήσετε και να κινηθείτε ανάλογα, έστω κι αν πληγώσετε ορισμένους/ες. Μάλιστα, το κυριότερο εμπόδιο θα το έχετε από την ίδια σας την οικογένεια, η οποία θα προσπαθεί με κάθε τρόπο να σας επαναφέρει στην τάξη.

Οικονομικά καλό θα ήταν να μην κάνετε ανοίγματα αυτήν την περίοδο, όσο κι αν αυτά φαίνονται συμφέροντα. Η αλήθεια είναι πως και μπλεγμένοι/ες θα βρεθείτε, και θα χάσετε χρήματα.

Στον έρωτα τα πράγματα είναι απίστευτα αλλά δυστυχώς θα κρατήσουν για λίγο. Μπορεί ο έρωτας ή το σεξ να κρατήσουν για λίγες ημέρες αλλά αυτό που θα νιώσετε δεν θα θέλετε να το αφήσετε να σβήσει.

 

Για εσάς τους Υδροχόους οι έντονες ημέρες συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα. Από την μία, θα έχετε ευχάριστα νέα από φίλους ή θα πιάσετε τους στόχους που σας έχουν θέσει ή, για εσάς που είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα ολοκληρωθούν έστω και καθυστερημένα, θέματα της εταιρείας σας. Από την άλλη, το στόμα σας όταν ανοίγει δυστυχώς λέει πράγματα που στο τέλος, κακό σε εσάς κάνουν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η επικοινωνία σας με τον υπόλοιπο κόσμο δεν θα είναι και η καλύτερη. Ο θυμός που κρύβετε μέσα σας ψάχνει διέξοδο για να βγει στην επιφάνεια. Η κακία που κρύβεται πίσω από τα λόγια σας, πολύ δύσκολα θα συγκρατηθεί,. Το αποτέλεσμα θα είναι να κάνετε κακό σε εσάς, είτε πληγώνοντας τους ανθρώπους γύρω σας είτε τους ίδιους σας τους εαυτούς. Για αυτό καλό θα είναι το επόμενο διάστημα να μιλάτε όσο το δυνατόν λιγότερο.

Εσείς που είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ολοκληρώνεται, έστω με πολλά εμπόδια, μία συμφωνία που είχατε ξεκινήσει. Επίσης κλείνει επίσης με πολλές καθυστερήσεις ο διακανονισμός των χρεών σας προς την Εφορία.

Εσείς πάλι που είχατε θέσει κάποιους στόχους  στην ζωή σας, θα πρέπει να καταλάβετε ότι μπορείτε να τους κατακτήσετε μόνο αν εμπιστευθείτε άτομα που έχουν την εμπειρία να σας βοηθήσουν, και να μην κάνετε του κεφαλιού σας.

Από την άλλη, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τους φίλους σας, από τους οποίους θα έχετε ευχάριστα νέα, και με τους οποίους θα μπορέσετε περνώντας χρόνο μαζί τους, να χαλαρώσετε.

 

Η ζωή σας εσάς των Ιχθύων, αργά αλλά σταθερά αρχίζει και βγαίνει από το τέλμα στο οποίο είχατε περιπέσει εδώ και καιρό, απλά τώρα δεν μπορείτε να το δείτε, επειδή ζείτε μέσα στην αβεβαιότητα. Για αυτό και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και να επαναπροσδιορίσετε  της επιθυμίες σας σε πιο πρακτικό επίπεδο.

Ας μην γελιόμαστε, το Σύμπαν δεν σας έχει φερθεί με το γάντι. Σας έχει φθάσει μάλιστα να αμφισβητείτε τόσο πολύ τους εαυτούς σας που σας έχει κάνει καχύποπτους για τους πάντες και τα πάντα. Όμως οι δοκιμασίες σας σταδιακά τελειώνουν. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να δείτε τα πράγματα από την πρακτική τους πλευρά. Τι είναι αυτό που σας ενοχλεί; Μήπως έχετε θέσει στόχους άπιαστους; Μήπως εμπιστεύεστε λάθος άτομα; Όλα αυτά χρειάζονται καθαρό μυαλό για να λυθούν, αλλά ακόμη δεν έχετε αυτήν την πολυτέλεια. Έχετε όμως την πολυτέλεια να διαλύσετε τα πάντα, και να τα κτίσετε και πάλι από την αρχή, καθώς «ό,τι δεν λύνεται, κόβεται».

Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα βρεθείτε να μοιράζεστε ανάμεσα σε κρυφούς ή παράνομους έρωτες. Το γεγονός αυτό μπορεί να σας αδειάζει σωματικά, σας γεμίζει όμως συναισθηματικά, καθώς ας μην κρυβόμαστε, έχετε το σύμπλεγμα του οσιομάρτυρα, που σημαίνει ότι όσο πιο πολύ «πονάτε» τόσο το καλύτερο για εσάς!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s