Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

Μία πάρα πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Κριούς! Κάποια όνειρά σας, κάποια πράγματα που ελπίζατε να γίνουν, κάποιοι στόχοι που είχατε θέσει, πρόκειται να πραγματοποιηθούν,  και η χαρά σας θα είναι απερίγραπτη!

Στο επαγγελματικό επίπεδο, πρόκειται να πιάσετε τους στόχους σας με την βοήθεια των συναδέλφων ή των συνεργατών σας. Αυτό σημαίνει οφέλη και για εσάς και για εκείνους, οπότε και οι δύο πλευρές θα παλέψετε για ακόμη περισσότερα κέρδη.

Σε προσωπικό επίπεδο, το γεγονός ότι ένα όνειρό σας ολοκληρώνεται, πρόκειται να επαναφέρει την ελπίδα στην ζωή σας, το οποίο σημαίνει πολύ λιγότερη γκρίνια (για όλους)!

Σε επίπεδο σχέσεων, προετοιμαστείτε να κάνετε μεγάλα βήματα προς τα εμπρός, μαζί με τον/την σύντροφό σας, αρκεί πρώτα να έχετε εξασφαλίσει ότι δεν θα σας στερήσουν την αυτονομία σας.

Ερωτικά, θα κινηθείτε σε γνώριμα χωράφια, καθώς δεν έχετε όρεξη να κάνετε κάτι καινούριο. Στην αρχή θα βρείτε κάποιες αντιστάσεις, αλλά, μόλις δείξετε τον σεξουαλικό σας εαυτό, τα πάντα θα γίνουν όπως τα θέλετε εσείς!

Αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι πώς να μαζέψετε χρήματα, τότε καλό θα ήταν να συνεργαστείτε με άλλα άτομα επ’ αμοιβαία ωφέλεια παρά να κάνετε του κεφαλιού σας.

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ταύρους. Πάνω από το κεφάλι σας έχουν συσσωρευθεί αρκετά θέματα, για τα οποία εσείς πρέπει να βρείτε λύσεις.

Στο θέμα τις εργασίας σας, σίγουρα δεν έχετε πρωτότυπες λύσεις αλλά μπορείτε να κινηθείτε με την πεπατημένη. Αν είστε υπάλληλοι, προσπαθήστε να συζητήσετε με τους συναδέλφους σας παρά να κάνετε του κεφαλιού σας. Αν έχετε υπαλλήλους, προσέξτε να μην τους στερήσετε τα χρήματα που τους αναλογούν. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν δυσαρεστημένο υπάλληλο, διότι για μία εργασία που κάνει χάνονται δέκα από την έλλειψη κινήτρου.

Αν έχετε νομικά θέματα, οι αποφάσεις που θα πάρει η δικαιοσύνη δεν θα είναι προς όφελός σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δώσετε αποζημιώσεις.

Σε προσωπικό επίπεδο, είναι καιρός να πετάξετε από επάνω σας φιλοσοφίες που πρεσβεύατε επί σειρά ετών. Όπως βλέπετε, η Κρίση δείχνει ποια είναι η αλήθεια και ποιο είναι το ψέμμα. Μπορεί να μην σας αρέσει η αλλαγή, αλλά πρέπει να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα.

Ερωτικά, τα πράγματα είναι πολύ καλά για εσάς. Όσο λιγότερο πιέζετε τους άλλους, τόσο περισσότερα σας δίνουν! Ειδικά στο σεξ, αφεθείτε στα χέρια πιο έμπειρων εραστών ή ερωμένων και δεν θα χάσετε.

Μία πολύ περίεργη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Δίδυμους. Στο μυαλό μέσα αναδύεται η εικόνα του θανάτου και της ματαιότητας των καταστάσεων που ζούμε. Σε κάποιες περιπτώσεις η εικόνα αυτή έχει μεταφορικό χαρακτήρα, σε άλλες όμως κυριολεκτικό.

Σε κάποιους/ες από εσάς, η ζωή τα έχει φέρει έτσι ώστε είτε σε εσάς είτε σε κάποιους από τους γονείς σας να χτυπήσει σοβαρά την πόρτα η εικόνα της θνησιμότητας. Ξαφνικά τα μάτια σας ανοίγουν και διαπιστώνετε πως όλα δεν είναι αιώνια. Τώρα θα καταλάβετε πως ό,τι φτιάχνεται με κόπο ετών μπορεί να καταστραφεί σε κλάσματα δευτερολέπτου εάν υπάρχει έλλειψη σεβασμού και παρατεταμένη επιπολαιότητα. Άρα, είναι καιρός να εκτιμήσετε αυτά που παραλάβατε, όχι από τους γονείς σας αλλά από τα παιδιά σας, και να αρχίσετε να παλεύετε ουσιαστικά για αυτά που σας δόθηκαν.

Κάποιοι/ες από εσάς φτάσατε στο τέλος μίας πορείας. Όσο κι αν σας στεναχωρεί, ο καιρός να αλλάξετε εργασία, να μετακομίσετε ή να ξενιτευτείτε, έφθασε. Να ξέρετε πως για αυτήν την κατάσταση έχετε κι εσείς ευθύνη, διότι είτε ζούσατε χωρίς να υπάρχει αύριο είτε με τις επιλογές σας οδηγήσατε την γενική σας κατάσταση στο σημείο που έφθασε τώρα. Τουλάχιστον τώρα, σας δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία. Φροντίστε να μην την πετάξετε στα σκουπίδια.

Στον έρωτα θα πρέπει να σταματήσετε να κινείστε επιπόλαια. Όπως είδαμε, το Σύμπαν σας λέει πως για όλα όσα σας συμβαίνουν είστε εσείς υπεύθυνοι. Αν δεν θέλετε να ζήσετε μόνοι/ες σας, δοκιμάστε να είστε πιο σοβαροί/ές.

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Καρκίνους. Είτε είστε άνδρες είτε είστε γυναίκες, θα αναπτύξετε αυτές που ονομάζονται «γυναικείες» αρετές, όπως η ευαισθησία, η αγάπη για την οικογένεια και το σπίτι, την ηρεμία και την γαλήνη.

Το επόμενο διάστημα θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να προστατεύσετε την οικογένεια και το σπίτι σας, να το διαμορφώσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει πρακτικό, να προσφέρετε την ηρεμία και την γαλήνη στους/στις αγαπημένους/ες σας. Η αγάπη που θα προσφέρετε, θα σας κάνει να νιώσετε απίστευτα ευαίσθητοι/ες, όμως, αυτό το συναίσθημα θα το χαρείτε καθώς θα λειτουργεί ως ένας γλυκός πόνος.

Επειδή θα έχετε αυξημένη ευαισθησία αυτές τις ημέρες, θα αναζητήσετε ένα άτομο να το ερωτευθείτε και να του προσφέρετε όλη σας την φροντίδα. Αυτό όμως είναι το ένα σκέλος. Το άλλο είναι πως δεν θα το κάνετε με κλειστά τα μάτια. Όλο σας το είναι θα το δώσετε σε ανθρώπους που πραγματικά έχουν κάτι να σας προσφέρουν, εμπράκτως και όχι στην θεωρία.

Αν πάλι θρηνείτε για κάτι  που χάσατε, από κάτι μικρό έως κάτι πολύ μεγάλο, είναι καιρός να το αφήσετε να βγει στην επιφάνεια. Η ίαση θα πραγματοποιηθεί, όταν αντιληφθείτε ότι η ζωή δεν μπορεί να είναι σκεπασμένη πάντα με ένα μαύρο σύννεφο. Η πραγματικότητα μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τα πατήματά σας.

Σε εσάς τους Λέοντες η καινούρια εβδομάδα θα δημιουργήσει μεικτά συναισθήματα. Από την μία, η χαρά και η διάθεση για δημιουργία είναι πολύ ανεβασμένες, και από την άλλη, φαίνεται πως έχουν βαλθεί άνθρωποι και καταστάσεις να μην σας αφήσουν να τις απολαύσετε.

Οι βασικοί λόγοι που δεν μπορείτε να χαρείτε το διάστημα αυτό, είναι δύο, τα χρήματα και η εργασία. Οι εργασιακές και οικονομικές υποχρεώσεις σας αρχίζουν και συσσωρεύονται ολοένα και περισσότερο. Η ανάγκη να κάνετε οικονομία και περικοπές εξόδων είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Με αυτό το σκεπτικό, σας είναι αδύνατο να σκεφθείτε ευχάριστες δραστηριότητες ή να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Μάλιστα, εκεί που λέτε ότι παίρνετε μία ανάσα, κάτι θα συμβαίνει και ο φαύλος κύκλος θα ξεκινά και πάλι.

Από την άλλη, όσο και να προσπαθούν να σας ρίξουν ψυχολογικά οι καταστάσεις και οι άνθρωποι που έχετε δίπλα σας, εσείς σιγά σιγά θα προσπαθήσετε να μπείτε στο πνεύμα των επερχόμενων εορτών και με αυτόν τον τρόπο θα απαλύνετε κάπως την πίεση που νιώθετε. Το καλύτερο φάρμακο για να ανέβει η διάθεσή σας, είναι να ερωτοτροπήσετε! Είτε είστε ελεύθεροι/ες είτε είστε δεσμευμένοι/ες, το παιγνίδι του έρωτα κάνει θαύματα σε εσάς!

Μία σχετικά καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Παρθένους. Το γεγονός ότι έχετε επιδείξει σοβαρότητα στα θέματα που σας απασχολούν, σιγά σιγά αποδίδει καρπούς. Από την άλλη, κάποια λόγια με ανθρώπους που αγαπάτε μεν, αλλά πιστεύετε ότι δεν σας καλύπτουν δε, έρχονται να συννεφιάσουν την κατά τα άλλα πολύ καλή σας διάθεση.

Εδώ και ημέρες νιώθετε πως όλοι έχουν βαλθεί να σας περιορίσουν. Αυτό είναι εν μέρει αληθινό. Επί της ουσίας, αυτό που συμβαίνει είναι πως πρέπει να εκτιμήσετε αυτά που θεωρείτε ως θεμέλια της ζωής σας, δηλαδή την οικογένεια ή τους γονείς σας. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα γκρινιάζατε γιατί συμβαίνουν αυτά σε εσάς. Όμως, είτε επειδή υπήρξαν οι κατάλληλοι άνθρωποι, είτε επειδή αποφασίσατε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις σοβαρά και να εκτιμήσετε αυτά που έχετε, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα από ό,τι πιστεύατε, οπότε σιγά σιγά το άγχος θα φεύγει από επάνω σας. Ένας ακόμη επιπλέον λόγος που θα σας κάνει να χαρείτε, είναι πως κάποια χρήματα που σας χρωστούσαν, τα παίρνετε πίσω ή τα έξοδα που έχετε να κάνετε είναι λιγότερα από τα αναμενόμενα.

Ο έρωτας αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο κόκκινο για εσάς. Προσέξτε όμως διότι απαιτώντας να σας δοθούν πράγματα, θα βρεθείτε να χάνετε και αυτά που είχατε.

Για εσάς τους Ζυγούς αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά δύσκολη, καθώς η ανάγκη σας για χρήματα αλλά και η αδυναμία συνεννοήσεως, τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τους/τις συντρόφους, θα προκαλέσουν σημαντικές εντάσεις.

Αυτό που πρέπει να κάνετε τις επόμενες ημέρες, είναι να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις που βιώνετε. Όμως, ως απόρροια της προσαρμογής αυτής θα είστε απίστευτα γκρινιάρηδες και γκρινιάρες! Με τίποτα δεν θα είστε ευχαριστημένοι/ες, επειδή θα βρίσκετε απέναντί σας ανθρώπους οι οποίοι δεν θα έχουν όρεξη να σας ακούσουν, δεν θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας, ή θα σας βάζουν εμπόδιο με την ξεροκεφαλιά τους. Επειδή όλα αυτά που θα ζήσετε, είναι πέρα των δυνάμεών σας, ώστε να μπορέσετε να κάνετε κάτι και να αλλάξετε αυτό το κλίμα, φορέστε το πιο συγκαταβατικό σας προσωπείο και αφήστε τις ημέρες αυτές να περάσουν αναίμακτα.

Τουλάχιστον, στον ερωτικό τομέα ευνοείστε σε υπερβολικό βαθμό! Μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές ερωτικές εμπειρίες, με πολλούς/ές και διαφορετικούς/ές συντρόφους.

Για εσάς τους Σκορπιούς, αυτή η εβδομάδα θα είναι μία περίοδος όπου οι αναταράξεις στις ζωές σας όσον αφορά στις σχέσεις με τους ανθρώπους ή τα οικονομικά, ολοκληρώνονται και σιγά σιγά σας αφήνουν ήσυχους.

Το τελευταίο διάστημα, νιώσατε αφόρητη πίεση όσον αφορά στα οικονομικά. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να μαζέψετε χρήματα άμεσα, και να τα δώσετε εκεί που χρειάζονται. Ακόμη κι αν δεν έχετε τα απαραίτητα χρήματα, μπορείτε να κερδίσετε χρόνο ή να έρθετε σε συμφωνίες με εκείνους που σας τα ζητούν, μόνο και μόνο με την χρήση της δύναμης της θελήσεώς σας. Τα πράγματα από εδώ κι εμπρός, παίρνουν τον δρόμο τους, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να τα διαχειριστείτε.

Όσον αφορά στις σχέσεις σας, φαίνεται πως για λίγο χάσατε τον έλεγχο, επειδή πιέζατε τους ανθρώπους δίπλα σας σε λάθος τομέα. Τώρα, μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και να εξομαλύνετε τις σχέσεις μαζί τους. Δεν θα είναι εύκολο επειδή έχετε προκαλέσει μία σχετική ανισορροπία, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο από την στιγμή που αφιερωθείτε ψυχή και τε σώματι σε αυτό.

Στον έρωτα, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις ζήλιες και την καταπίεση των ατόμων που επιθυμείτε, ή έχετε ερωτική σχέση μαζί τους. Χαμογελάστε λίγο και χαλαρώστε!

Προσέξτε οπωσδήποτε το μέσο μεταφοράς σας. Κάντε το απαραίτητο τεχνικό έλεγχο πριν γίνει ζημιά, και πληρώσετε πολύ περισσότερα.

Για εσάς τους Τοξότες η εβδομάδα αυτή κρύβει εντάσεις, που όμως αντί να σας κάνουν να θυμώσετε, θα σας δώσουν την ώθηση να πετύχετε μεγάλα πράγματα!

Η ανάγκη να προσαρμοστείτε στα νέα οικονομικά δεδομένα είναι μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Όμως, γνωρίζετε ότι αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε εάν θέλετε να πιάσετε τους στόχους σας ή να μην σας πιάσει απελπισία, κάτι που είναι αναγκαίο, ώστε να διατηρήσετε την ψυχική και όχι μόνο ισορροπία σας. Το καλό είναι, πως πίσω από αυτές τις δυσκολίες, κρύβεται το πείσμα που σας έχει πιάσει για να καταφέρετε να τις ξεπεράσετε! Όχι μόνο θα τα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε αλλά, θα νιώσετε ότι μπορείτε να φθάσετε πολύ μακρυά, και μάλιστα χωρίς την βοήθεια άλλων ανθρώπων, όχι από κακία αλλά επειδή έχετε πίστη στις δυνάμεις σας!

Ερωτικά, αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι και η καλύτερη για εσάς. Κάτι που υπάρχει μία εμπρός-πίσω κατάσταση με ένα φιλικό σας πρόσωπο, το οποίο δεν μπορείτε να ξεδιαλύνετε, κάτι που αυτοί/ές που βρίσκετε είναι άτομα τα οποία ζητούν και δεν δίνουν, κάτι θέματα με πρώην ερωτικούς/ές συντρόφους, σας κάνουν να νιώθετε έντονη ανασφάλεια. Προσπαθήστε απλά να αφήσετε αυτές τις ημέρες να περάσουν όσο μπορείτε και μην ασχοληθείτε!

Για εσάς τους Αιγόκερους η καινούρια εβδομάδα θα είναι πολύ έντονη, και για αυτό θέλει προσοχή διότι είναι πολύ πιθανόν να πληγωθείτε ή να πληγώσετε.

Το τελευταίο διάστημα νιώθετε την ολοένα και περισσότερο την ανάγκη να ενδώσετε σε κάθε σας επιθυμία, όσο τραβηγμένη ή τρελή μπορεί να είναι. Αισθάνεστε πως δεν μπορείτε άλλο να είστε εγκλωβισμένοι/ες στα πρέπει και στις υποχρεώσεις, πως πρέπει να γευθείτε την ζωή στον μέγιστο βαθμό. Για αυτό και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσετε να χάνετε το μέτρο. Ως αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς, θα αρχίσετε να πληγώνετε τους ανθρώπους που σας αγαπούν, κάτι το οποίο φαίνεται πως δεν θα σας νοιάξει ιδιαιτέρως.

Το να ενδώσετε σε κάθε είδους απόλαυση, θα έχει άλλη μία παρενέργεια, και αυτή είναι πως δεν θα σας νοιάζει πλέον η εργασία σας. Το ότι μπορείτε να καταφέρετε να την κάνετε, θα οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι είστε αρκετά έξυπνοι/ες και απλά θα εφαρμόζετε μηχανικά αυτά που ξέρετε. Το πρόβλημα θα ξεκινήσει από την στιγμή που θα αποφασίσετε ότι δεν σας ενδιαφέρει άλλο αυτό που κάνετε. Σε αυτήν την περίπτωση, κόποι ετών θα χαθούν.

Ερωτικά το μόνο που θα σας ενδιαφέρει είναι πώς να καλύψετε την αδηφάγα λίμπιντό σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να αρχίσετε τα τηλέφωνα σε άτομα που ξέρετε ότι μπορούν να σας καλύψουν σεξουαλικά.

Για εσάς τους Υδροχόους αυτή η εβδομάδα θα είναι σχετικά καλή, αλλά σιγά σιγά θα αρχίσετε να βλέπετε κάποια σύννεφα στις σχέσεις σας, κυρίως λόγω της δικής σας συμπεριφοράς.

Οι σχέσεις σας αυτές τις ημέρες θα περάσουν σφοδρή κρίση, αλλά ό,τι θα συμβαίνει θα είναι η αφορμή για να ξεσπάσετε κάπου, καθώς οι αιτίες βρίσκονται βαθύτερα μέσα σας και αυτές οφείλονται στην αδυναμία σας να προσαρμοστείτε σε έναν κόσμο που καταρρέει. Εσείς, αυτό που θέλετε να κάνετε, είναι να προστατεύσετε τον εαυτό και τα συμφέροντά σας, και μόνο αυτά. Ακριβώς επειδή δεν θέλετε να προσαρμοστείτε, θα εκδηλώσετε όλον τον θυμό σας επάνω στους άλλους, κυρίως στις σχέσεις σας. Ευτυχώς για εσάς, ένα μέρος του θυμού σας θα τον απορροφήσει ένας φίλος κι έτσι θα διατηρήσετε εν μέρει το μέτρο.

Το ευχάριστο γεγονός είναι, πως λόγω της σοβαρότητας που έχετε επιδείξει μέχρι στιγμής σε θέματα κατάκτησης στόχων, θα αρχίστε να διεκδικείτε κάτι καλύτερο για εσάς, κυρίως όμως χρηματικές οφειλές οι οποίες έχουν καθυστερήσει να σας αποδοθούν. Επίσης, θα είστε ιδιαιτέρως αγαπητοί/ές τόσο σε νεαρά άτομα όσο και σε ηλικιωμένα.

Στον ερωτικό τομέα, θα μπορέσετε να απολαύσετε την καινούρια γνωριμία που κάνατε με ένα νεαρό άτομο, αλλά θα είναι για λίγο. Το σημαντικό είναι, πως ένα ηλικωμένο άτομο θα είναι εκείνο που θα σας κάνει να νιώσετε τον έρωτα στον ύψιστο βαθμό.

Για εσάς τους Ιχθύες, η καινούρια εβδομάδα θα είναι κάπως δύσκολη, καθώς όντας απορροφημένοι/ες από τον εαυτό σας, αδυνατείτε να δείτε τι συμβαίνει δίπλα σας.

Το «πρόβλημά» σας είναι πως μέχρι πρότινος, τρέχατε να αποφύγετε τις ευθύνες σας. Τώρα όμως, εστιάζετε όλη σας την ενέργεια επάνω σας. Αυτού του είδους η ενδοσκόπηση θα σας εμποδίσει να καλύψετε τις άμεσες υποχρεώσεις σας, με αποτέλεσμα όσοι σας γνωρίζουν να αρχίζουν να αμφιβάλλουν για εσάς, ή να νιώθουν αμήχανα με την αποστασιοποίηση σας. Στην πραγματικότητα, εσείς κοιτάτε πολύ πιο μακρυά από ό,τι οι άλλοι, απλά, δεν είστε ακόμη έτοιμοι/ες να μορφοποιήσετε το όραμά σας και να το δώσετε να το καταλάβουν. Αργότερα, στο μακρινό μέλλον, θα φανεί το πόσο βλέπατε μπροστά. Μέχρι τότε όμως, προσπαθήστε να δώσετε έμφαση στις λεπτομέρειες που χάνετε ή σε όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά. Κάτι τέτοιο θα σας γλιτώσει από μεγάλους καυγάδες με όσους συναναστρέφεστε.

Ερωτικά θα κινηθείτε στα όρια του μαζοχισμού. Όσο περισσότερο πονάτε, κυριολεκτικά και μεταφορικά, τόσο το καλύτερο για εσάς!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε  στο  http://www.periastrologias.gr/ 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s