Το νέο sexy!

Τα σωματικά χαρακτηριστικά μας είναι, συνήθως, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε αναφορικά με το τι μας κάνει ελκυστικές στο αντίθετο φύλο, ωστόσο γνωρίζουμε καλά πως δεν είναι μόνο αυτό. Το χιούμορ αλλά και το κουράγιο βρίσκονται ψηλά στη λίστα με το «τι είναι σέξι»  επιστημονικώς  μιλώντας όπως πάντα!

Το να έχεις χιούμορ είναι πιο επιθυμητό από τα καλλίγραμμα πόδια !

Μπορεί το χιούμορ να μη συνοδεύεται από ατελείωτο sexiness είκοσι τέσσερις ώρες το εοκισι τετράωρο , ωστόσο είναι απίστευτα αξιαγάπητο και υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που το αποδεικνύουν. Μάλιστα, μία έρευνα βρήκε πως οι γυναίκες βρίσκουν τους αστείους άντρες πιο ελκυστικούς γιατί αυτό αποτελεί και σημάδι  ευφυΐας!

 

Ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που προτιμούν να ενσωματώνονται σε ένα κοινωνικό πλαίσιο ή σου αρέσει να αναδεικνύεις την περιέργεια και την εκκεντρικότητα σου;

Σύμφωνα με μία αυστραλιανή μελέτη, τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες φαίνεται να προτιμούν τους αντικομφορμιστές. Οπότε, την επόμενη φορά που θα αισθανθείς… αλλόκοτη, σκέψου πως είναι σέξι!

 

Το να έχεις θάρρος σημαίνει πως έχεις την ικανότητα να κάνεις κάτι που, ίσως, σε τρομοκρατεί. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ωστόσο φαίνεται μπορεί να σε κάνει πιο σέξι. Σύμφωνα με έρευνα, η γενναιότητα έχει περισσότερη σημασία από την αυτοπεποίθηση,  γιατί «αναδεικνύει με θετικό τρόπο το ελάττωμα κάποιου και τον κάνει να ξεχωρίζει.

Γιαυτό  ρίσκαρε στη ζωή και θα νικήσεις!(Λέμε τώρα!)

 

Σύμφωνα με έρευνα τα ψηλοτάκουνα  παπούτσια αυξάνουν τη θελκτικότητα μιας γυναίκας. Σε τρία διαφορετικά πειράματα, ο Nicolas Guéguen από το τμήμα της κοινωνικής συμπεριφοράς του University of Bretagne έντυσε μερικές γυναίκες στα ίδια μαύρα κοστούμια με ίσια φούστα και λευκό πουκάμισο.

Η μόνη διαφορά ήταν τα παπούτσια τους. Οι άντρες ενδιαφέρθηκαν περισσότερο να βοηθήσουν τις γυναίκες που φορούσαν ψηλοτάκουνα σε σχέση με εκείνες που φορούσαν flats. «Όταν μία γυναίκα έριξε το γάντι της, στο πείραμα, 95% των αντρών έτρεξαν πίσω από τη γυναίκα με τα ψηλοτάκουνα για να της επιστρέψουν το γάντι, σε σύγκριση με το 62% των αντρών που έκανε το ίδιο για τη γυναίκα που φορούσε ίσια παπούτσια».

 

Το να μοιράζεσαι τα μυστικά σου θεωρείται ελκυστικό. Τα πρώτα ραντεβού είναι, συνήθως, αρκετά αλλόκοτα και για τους δύο. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να κάνεις αυτή την εμπειρία πιο χαλαρή και για τους δυο σας. Πώς; Σύμφωνα με τον Sam Gosling, συγγραφέα του Snoop, «η συναισθηματική και προσωπική ανταλλαγή πληροφοριών στο πρώτο ραντεβού θα σας δώσει την ευκαιρία να συνδεθείτε ακόμα περισσότερο».

Δεν ξέρω βρε κορίτσια ,οι επιστήμονες τα λένε ! Αλλά από την άλλη, δεν χάνουμε και τίποτα!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s