Η φίλη μας!

H Helen Mirren, δεν είναι μόνο ηθοποιάρα και με την πλέον αντισυμβατική έννοια του όρου αλλά και μία σπουδαία γυναίκα, απελευθερωμένη, ανεπιτήδευτη, αποστομωτική, με βιτριολικό χιούμορ, με άποψη, ένα ολοκληρωμένο θηλυκό που δεν έκλεισε ποτέ τον εαυτό του μέσα σε στεγανά, κλισέ και λοιπά αναχρονιστικά τερτίπια. Μπορούμε να γράφουμε σελίδες επι σελίδων για πάρτη της.

Το περιοδικό Elle συμπεριέλαβε τη Βρετανίδα ηθοποιό στη λίστα με τίτλος “Γυναικείοι Θρύλοι”.

Στην τελετή βράβευσης η Mirren ανέβηκε στη σκηνή για να ευχαριστήσει το κοινό κι έδωσε μία μεγάλη υπόσχεση:

“Για να σας κάνω περήφανες που επιλέξατε να με τιμήσετε απόψε, θα γίνω η πιο άτακτη απ’ όλες τις γυναίκες”, είπε η λατρεμένη και κατόπιν έδωσε μερικές σοφές συμβουλές προς τον κόσμο ολόκληρο.

Μην πίνεις ποτέ αλκοόλ εκτός αν γιορτάζεις κάτι, αν είσαι συγχυσμένη ή είναι μέρα που τελειώνει σε “η”. Και μην πίνεις ποτέ όταν οδηγείς.

Το ότι δεν υπάρχουν κανόνες στην αγάπη δεν το πιστεύω- αλλά ειλικρινά, μη βιαστείς να παντρευτείς. Εγώ παντρεύτηκα τον Taylor αργότερα στη ζωή μου και πήγε περίφημα (Η Mirren παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Taylor Hackford στα 52 της χρόνια).

>Δώσε στο σύντροφό σου την ελευθερία και τη στήριξη να πετύχει τις φιλοδοξίες του. Βέβαια είναι πολύ σημαντικό να γίνεται αμφίδρομα.

Στο μπλακ τζακ, πάντα να σπλιτάρεις τους άσσους, τα οχτάρια και τα εννιάρια ( δεν το καταλαβαίνω αλλά για να το λέει γιατί όχι)

Να επικοινωνείς με φίλους καθημερινά και δεν εννοώ μέσω facebook. Καλύτερα να έχεις τρεις υπέροχους παρά 300 στα social media. Φίλους στους οποίους μπορείς να μιλήσεις πραγματικά.

Και εν τέλει, αγνόησε οποιονδήποτε κρίνει την εμφάνισή σου, ειδικά αν είναι κανένα ανώνυμο μίζερο ρεμάλι απ’ αυτά που παραμονεύουν στο ίντερνετ ή ένας υποψήφιος πρόεδρος με τεράστιο σώμα και μικρό κεφάλι (για μας αυτό χωρίς το πρόεδρος μπροστά)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s