Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

Μία πάρα πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Κριούς, καθώς το μόνο που θα σας νοιάζει, είναι πώς να περάσετε όμορφα με φίλους ή να διασκεδάσετε με τις καινούριες παρέες που ξεκινήσατε πρόσφατα. Επιτέλους, θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι θα συμμερίζονται τις απόψεις σας, οπότε κι εσείς θα χαλαρώσετε από την καθημερινή σας μάχη για αυτά που πιστεύετε ή που θεωρείτε σωστά. Μάλιστα θα προσπαθήσετε να μιλήσετε πολιτικά ή θα ανταλλάξετε ιδέες και θέσεις με εκείνους. Σε πιο ακραίες περιπτώσεις, θα παλέψετε για τα κοινωνικά δικαιώματα.

Επίσης, είναι πολύ καλή περίοδος να πάψετε να γκρινιάζετε για όλα όσα σας συμβαίνουν. Επί της ουσίας, γκρινιάζετε για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων επάνω σας. Αντί λοιπόν να γκρινιάζετε, καλό θα ήταν να χαίρεστε με ό,τι έχετε, λίγα ή πολλά δεν έχει σημασία. Η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πάγματα, τα οποία μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας.

Για το μόνο που δεν θα έχετε χρόνο και όρεξη είναι ο έρωτας. Για εσάς αυτήν την περίοδο προέχει το οικονομικό.

 

Για εσάς τους Ταύρους, ξεκινάει μία περίοδος κατά την οποία πρώτο λόγο θα έχουν οι φιλοδοξίες σας. Δευτερεύον ζήτημα το οποίο θα σας απασχολήσει, είναι η  προσαρμογή στα οικονομικά δεδομένα της εποχής ή αν θα πρέπει να κάνετε κάποια οικονομικά ανοίγματα.

Το οικονομικό σας ένστικτο, είναι μέρος της φύσης σας, και θα πρέπει να το ακούτε. Αυτές οι ημέρες όμως έχουν κάτι πονηρό, το οποίο θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην την πατήσετε. Προσέξτε να μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα, αν δεν έχετε εξασφαλίσει εγγυήσεις. Από την άλλη, μην μπείτε στην διαδικασία να συσσωρεύετε χρήματα από ανασφάλεια, διότι τότε θα σας προσβάλλει ο ιός της τσιγκουνιάς. Το δέον θα ήταν να υπήρχε μέτρο σε ό,τι κάνετε, αλλά οι καταστάσεις δεν το επιτρέπουν, οπότε απλώς να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας τις συμβουλές μας.

Το βασικό από όλα είναι να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε τα όνειρά σας να τα κάνετε πραγματικότητα, καθώς θα λείπει η φυσική σας συστολή όταν προκύψει η ευκαιρία να κινηθείτε επιθετικά. Στοχεύστε ψηλά, καθώς ο ουρανός είναι για εσάς το όριο!

Ο έρωτας για εσάς θα έχει την μορφή κρυφών παιγνιδιών με μηνύματα, φωτογραφίες και ερωτόλογα. Όσο και να σας φανεί περίεργο, ο τρόπος αυτός θα σας «φουντώσει» ερωτικά πολύ περισσότερο από όσο πιστεύατε.

 

Για εσάς τους Δίδυμους, η καινούρια εβδομάδα θα είναι απίστευτα καλή! Το μόνο που θα σας απασχολεί, είναι πώς να περάσετε όμορφα με τον/την σύντροφό σας ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που είτε ξέρουν να διασκεδάζουν, είτε έχουν κάτι να μοιραστούν μαζί σας.

Εκεί έξω υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ανθρώπων που κάτι έχουν να μοιραστούν. Εσείς που είστε λάτρεις της γνώσης και των εμπειριών, θα μπορέσετε να τους ανακαλύψετε, επειδή κι εσείς έχετε την ίδια διάθεση, να μοιραστείτε δηλαδή τις απόψεις σας. Το ότι μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση δεν είναι κακό. Τουναντίον, για εσάς αλλά και για τους άλλους, θα είναι ένα παιγνίδι στο οποίο θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Ο νικητής θα είναι εκείνος που θα μπορέσει να ελιχθεί καλύτερα. Αυτό είναι που θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα, αφού είστε άνθρωποι που απολαμβάνουν τις πνευματικές προκλήσεις.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε απίστευτα όμορφες στιγμές με το ταίρι σας καθώς θα παίζετε συνέχεια μαζί του παιγνίδια τα οποία θα είναι από απλά πειράγματα μέχρι και βαθιά φιλοσοφημένα τεχνάσματα. Όλα αυτά θα φτιάξουν ένα υπέροχο κλίμα μεταξύ σας και έτσι θα ξεπεράσετε το μουντό κλίμα των προηγούμενων ημερών.

Εσείς που είστε ελεύθεροι/ες, ετοιμαστείτε να βρείτε άτομα που μπορούν να σας χαρίσουν όμορφες στιγμές (και πονηρά μηνύματα)! Όπως και να έχει, εσείς θα το διασκεδάσετε!

 

Πολύ έντονη πρόκειται να είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Καρκίνους. Το κύριο χαρακτηριστικό της γνώρισμα θα είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους.

Πολλές θα είναι οι εντάσεις που πρόκειται να έχετε στις σχέσεις με τον περίγυρό σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε  προσωπικές. Σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να επιβάλετε αυτό που θέλετε. Κάθε αντίδραση θα πατάσσεται εν τη γενέσει της. Πολύ δύσκολα θα μπορέσει κανείς να σας μεταπείσει ή έστω να εισακουσθεί ή άποψή του. Εσείς απτόητοι/ες θα κάνετε αυτό που θέλετε. Το κακό για τους υπόλοιπους, είναι πως ό,τι κάνετε θα σας βγει, κάτι που θα σας κάνει ακόμη πιο αδιάλλακτους/ες. Σε επαγγελματικό επίπεδο, έχετε αποφασίσει πως ο δικός σας τρόπος εργασίας ή διαχείρισης της εργασίας είναι ο σωστός, και ότι μόνο αν οι άλλοι κάνουν αυτό που θέλετε θα πάνε μπροστά. Για κακή τους τύχη, πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να σας πουν όχι.

Όσο περισσότερο γίνεστε απαιτητικοί/ές, τόσο περισσότερο θα καταπιέζετε τον κόσμο, προκαλώντας μεικτά συναισθήματα, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Από την μία η συμπεριφορά σας μπορεί να διώξει εκείνους/ες που έχουν πιο ισχυρό χαρακτήρα από εσάς, από την άλλη μπορεί να έλξετε όλους/ες εκείνους/ες που θέλουν να νιώθουν υπό την επιρροή σας.

 

Μία  δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Λέοντες, καθώς οι έντονες αντιθέσεις θα σημαδέψουν τις επόμενες ημέρες. Ενώ εσείς αυτό που θέλετε είναι να σας αφήσουν ήσυχους, τα αγαπημένα σας πρόσωπα πρόκειται να πέσουν επάνω σας και να σας ζητάνε να κάνετε διάφορα πράγματα για εκείνους. Και εδώ βρίσκεται η λέξη-κλειδί που θα σας εκνευρίσει, και είναι η «διαθεσιμότητα».

Αυτό που σας νοιάζει αυτήν την περίοδο, είναι να χαλαρώσετε, να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και γενικά να σας αφήσουν ήσυχους. Όμως αυτοί που σας αγαπάνε, θα σας πάρουν από το χέρι, όσο κι αν εσείς γκρινιάζετε και θα σας δείξουν ότι πρέπει να είστε πιο δυναμικοί/ές, να βγείτε έξω στον κόσμο, να πάρετε πρωτοβουλίες και να κινηθείτε με τέτοιον τρόπο ώστε να ξεπεράσετε όλες τις φοβίες σας. Το βασικό είναι πως πρέπει να πάψετε να μοιρολατρείτε και να βρείτε τρόπους να αποκτήσετε χρήματα, διότι όπως και να το κάνουμε αυτός είναι ο λόγος που αισθάνεστε πεσμένοι/ες εδώ και καιρό. Ακούστε τους και δεν θα χάσετε.

Το ευχάριστο είναι πως η λίμπιντό σας είναι αυξημένη, και αν υπάρξουν άτομα που θα μπορέσουν να σας κάνουν να νιώσετε βασιλιάδες ή βασίλισσες, εσείς θα τους το ανταποδώσετε στο δεκαπλάσιο!

 

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Παρθένους! Φαίνεται πως αυτό που έχετε μέσα σας θα το βγάλετε προς τα έξω, και είστε αποφασισμένοι/ες να το κάνετε πράξη.

Τον τελευταίο καιρό το μυαλό σας βρίσκεται στο πως θα προστατεύσετε το σπίτι, την περιουσία, την οικογένεια, τους γονείς σας. Τώρα όμως ήρθε ο καιρός κατά τον οποίο φεύγετε από την θεωρία και περνάτε στην πράξη. Με αποφασιστικό τρόπο, θα κάνετε όλες εκείνες τις απαραίτητες κινήσεις που κρίνετε ότι πρέπει να γίνουν. Για καλή σας τύχη, όσο πιο επιθετικοί/ές και απρόσωποι/ες δείχνετε, τόσο πιο εύκολα θα περάσει το δικό σας.

Ένας επιπλέον παράγοντας που θα σας κάνει να νιώσετε απίστευτα καλά, είναι η εργασία. Κάτι που βρίσκετε εργασία, κάτι που έχετε εργασία και φεύγετε από τον στενό οικογενειακό σας κύκλο, κάτι που τα παιδιά σας βρίσκουν εργασία, όλα κινούνται ώστε να βγάλετε μία ανάσα ανακούφισης. Αυτό δεν σημαίνει ότι χαλαρώνετε. Τουναντίον, πιέζετε ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις, έως ότου έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα για εσάς.

Στον έρωτα τα πράγματα είναι πολύ καλά για εσάς, διότι εξωτερικά θα δείχνετε ψυχροί/ές και σοβαροί/ες, μέσα σας όμως θα καίει η φλόγα του έρωτα. Οπότε, όλα τα μέσα επιτρέπονται, ώστε να αποκτήστε αυτόν/ή που επιθυμείτε!

 

Για εσάς τους Ζυγούς αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι ό,τι καλύτερο. Το μυαλό σας θα βρίσκεται στο πώς να αποφύγετε τα πολλά πολλά με τους ανθρώπους γύρω σας. Τους μόνους που θα θέλετε κοντά σας, και αυτό με μέτρο, είναι την οικογένειά σας.

Γενικά, ξεκινά για εσάς μία περίοδος κατά την διάρκεια της οποίας το μόνο που θα σας ενδιαφέρει είναι να κάτσετε σπίτι σας, κυρίως για να ξεκουραστείτε από κάποιες μετακινήσεις που είχατε ή από επαφές με άτομα τα οποία σας κούρασαν. Δευτερευόντως, ο λόγος που θέλετε να κάτσετε στο σπίτι, είναι καθαρά οικονομικός. Τα έξοδα που είχατε το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά και τώρα πρέπει να μαζευτείτε και να κάνετε οικονομία. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φθάσετε στο άλλο άκρο, και να αρχίσετε να τσιγκουνεύεστε και το σουσάμι από το κουλούρι. Αυτό που χρειάζεστε, είναι να περιορίσετε τα έξοδά σας και μόνο αυτό. Μπορείτε να καλέσετε τους φίλους σας στο σπίτι και να περάσετε και με αυτόν τον τρόπο καλά.

Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι αρκετά καλά για εσάς. Αν έχετε βάλει στο μάτι κάποιον ή κάποια, τότε θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος τις αναστολές σας, και την αναβλητικότητά σας και να διεκδικήσετε με πάθος το άτομο που σας ενδιαφέρει.

 

Περίεργη, έντονη, δύσκολη αλλά «καθαρτική» θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς. Το βασικό σας θέμα θα είναι μία σχέση, επαγγελματική ή προσωπική, η οποία πρόκειται είτε να λάβει τέλος, το οποίο είναι το πιθανότερο, ή μέσα από μεγάλες δυσκολίες να βρεθεί μία μέση λύση.

Σύντομα θα πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μίας συνεργασίας ή μίας σχέσης σας, η οποία βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού. Καλώς ή κακώς δεν την χειρίζεστε σωστά και το αποτέλεσμα από ό,τι φαίνεται είναι προδικασμένο. Το κακό είναι πως θα αφήσετε τον χειρότερο εαυτό σας να βγει στην επιφάνεια επειδή οι άλλοι έχουν περισσότερες ικανότητες από εσάς και μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα από ότι εσείς. Το αποτέλεσμα θα είναι να βγάλετε από κακία μέχρι μίσος σε εκείνους που εσείς πιστεύετε ότι σας κάνουν κακό. Αν θέλετε να κάνετε κάτι για αυτό, αφήστε την ζήλεια και την κακία, αποδεχθείτε ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι/ες από εσάς και εργασθείτε να αλλάξετε αυτά τα δεδομένα. Μόνο τότε θα μπορέσετε να βγάλετε τον πιο δημιουργικό εαυτό σας στην επιφάνεια και να ανατρέψετε το κακό κλίμα των ημερών.

Το ίδιο ισχύει και στα ερωτικά σας. Κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν μόνο με αγάπη και ενδιαφέρον κι όχι επειδή το απαιτείτε.

 

Για εσάς τους Τοξότες, η νέα εβδομάδα θα είναι από μέτρια μέχρι πολύ καλή. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει είναι ο τρόπος που χρειάζεται ώστε να διατηρήσετε την μετρημένη πορεία που ακολουθείτε εδώ και καιρό. Επειδή πιέζεστε να διατηρείτε χαμηλό προφίλ θα σας είναι πιο εύκολο να λοξοδρομήσετε και να κάνετε και πάλι μία ζωή που δεν σας αρμόζει. Για αυτό προσέξτε να μην χάσετε τον στόχο σας τώρα που όλα πηγαίνουν όπως πρέπει.

Εκεί που θα υπάρξει μεγάλη μετάπτωση είναι στο θέμα των ερωτικών  σχέσεων. Από την μία δεν αισθάνεστε αρκετά έτοιμοι/ες για μία σοβαρή δέσμευση, όχι λόγω της αγάπης σας προς την ελευθερία, αλλά διότι αισθάνεστε ανασφάλεια. Από την άλλη τα ερωτικά παιγνίδια με υπονοούμενα, μηνύματα και πειράγματα καλά κρατούν! Μπορεί να μην προχωρήσετε σε κάποια κίνηση, αλλά αν το άτομο που σας ενδιαφέρει, σας πει ότι δεν θέλει κάτι παραπάνω από το ερωτικό-σεξουαλικό, τότε θα ενδώσετε!

 

Εσάς τους Αιγόκερους σας περιμένει μία πολύ καλή εβδομάδα. Με πίστη στον Θεό, και στις πνευματικές σας ικανότητες μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν, θα διαχειριστείτε άψογα κάποια ζητήματα με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία  που θα προκύψουν ξανά, και θα αντιμετωπίσετε έστω και με κόπο κάποια θέματα με τους στενούς συγγενείς.

Με τους συγγενείς σας θα πρέπει να έλθετε σε αντιπαράθεση, αλλά με ήρεμο τρόπο. Τώρα που αισθάνεστε καλά θα πρέπει να γίνει οριστικό ξεκαθάρισμα με όλα όσα έχουν συσσωρευθεί.

Μαζί με την οικογένειά σας, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε από κοινού θέματα που θα προκύψουν ξανά όσον αφορά την ακίνητη περιουσία σας,  ειδικά στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με πλειστηριασμούς. Μπορείτε επίσης να αναλάβετε ρόλο για προστασία της οικογενείας σας από εξωγενείς παράγοντες.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας δοθούν επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες για να τις αξιοποιήσετε πλήρως θα πρέπει να ξεφύγετε από κλασσικό μοτίβο που έχετε συνηθίσει να εργάζεστε. Δοκιμάστε επίσης την συνεργασία αντί τις διαταγές.

 

Για εσάς τους Υδροχόους η καινούρια εβδομάδα κρύβει μεικτά συναισθήματα. Από την μία ίσως υπάρχει ένας σημαντικός χωρισμός ή διάλυση συνεργασίας, και από την άλλη με την βοήθεια μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποια άσχημα νέα.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έρθετε σε αντιπαράθεση, ευτυχώς σε όχι υψηλούς τόνους, με γνωστούς σας ή με ανθρώπους που συμμερίζονται διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς. Ενώ εκείνοι έχουν την καλή θέληση να σας ακούσουν, εσείς δεν την έχετε. Εκεί είναι που υπάρχει ο φόβος να χάσετε τις εντυπώσεις σε πρώτο επίπεδο, και σε δεύτερο να χάσετε το δίκιο σας. Ευτυχώς για εσάς που υπάρχουν άνθρωποι είτε μεγαλύτερης ηλικίας, είτε με θέση ισχύος, είτε απλά που σας γνωρίζουν πολύ καλά και θα επέμβουν ώστε να μην κάνετε ζημιά στην εικόνα σας, ούτε να χαλάσετε την διάθεσή σας.

Εκεί που κανένας δεν θα μπορέσει να επέμβει είναι σε μία σχέση ή μία συνεργασία η οποία εδώ και καιρό είχε όλα τα σημάδια της κρίσης. Πλέον αυτή η κρίση παίρνει οριστικό τέλος καθώς τερματίζεται η σχέση σας. Εσείς φταίτε επειδή δεν ακούτε και το άλλο μέλος επειδή έκανε υπερβολικά μεγάλη υπομονή.

Τουλάχιστον ευνοούνται τα ερωτικά και σεξουαλικά μηνύματα ή συζητήσεις με άτομα που σας αρέσουν. Ίσως με αυτόν τον τρόπο να ξυπνήσει η λίμπιντό σας!

 

Για εσάς τους Ιχθύες, οι επόμενες ημέρες θα είναι πραγματικά ένα θέατρο, όπου πρωταγωνιστές/ίστριες θα είστε εσείς οι ίδιοι/ες.

Αυτό που θα συμβεί, είναι πως για τον υπόλοιπο κόσμο δείχνετε απόμακροι/ες, τόσο που υπάρχει ο «κίνδυνος» να έλξετε όλους/ες εκείνους/ες που είναι αδύναμοι χαρακτήρες και το μόνο που επιζητούν είναι έναν κυρίαρχο. Αυτόν τον ρόλο θα ζητήσουν από εσάς να  παίξετε. Ο υπόλοιπος κόσμος θα σας κοιτάει με μισό μάτι, και με μία ελαφρά έλλειψη εμπιστοσύνης. Επί της ουσίας αυτό που συμβαίνει, είναι πως έχετε απορροφηθεί στον δικό σας κόσμο και δεν αντιλαμβάνεστε κάτι πέρα από αυτόν. Το μόνο που θα σας νοιάξει είναι πώς να ανακαλύψετε περαιτέρω πράγματα για εσάς. Οπότε μην απορήσετε γιατί σας κοιτούν έτσι. Άλλωστε αυτό το βλέμμα του «χαμένου» το έχετε μόνιμα, απλά θα ενισχυθεί.

Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους, και να μην θρέψετε φρούδες ελπίδες ότι θα συμβεί κάτι το οποίο θα σας ανεβάσει ψηλά. Η επιτυχία είναι ένας ανηφορικός δρόμος γεμάτος άθλους. Μόνο η πίστη σας μπορεί να σας βοηθήσει και όχι κάποιος άλλος.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε και στο :http://www.periastrologias.gr/

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s