Η εσωτερική μας …φωνούλα!

Όλοι έχουμε μια εσωτερική φωνή. Μερικές φορές πρέπει οπωσδήποτε να δώσουμε προσοχή σε αυτή τη φωνή. Για παράδειγμα, αν αυτή η φωνή, σας λέει ότι είστε υπέροχοι και αξίζετε πραγματικά οτιδήποτε έχετε.. τότε τέλεια! Κάποιες φορές όμως σε ιδιαίτερα φορτισμένες καταστάσεις θα ήταν καλό να μην ακούμε αυτή τη φωνή !Γιατί απλά λέει ψέματα!

ΕΧΩ ΧΑΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Τα μέσα ενημέρωσης και η κοινωνία στο σύνολο, μας προγραμματίζουν διαρκώς να πιστεύουμε ότι το σώμα μας πρέπει να έχει συγκεκριμένη εμφάνιση ώστε να είμαστε ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο.

Αυτό δε θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Σύμφωνα με μια έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, η επιστήμη αποδεικνύει ότι το τέλειο σώμα δεν είναι αυτό που έχουν τα μοντέλα, αλλά η ιδανική αναλογία στήθους/βάρους/γοφών είναι το 99-63-91. Μπαμπάτσικες δηλαδή!

Για αυτό βγείτε εκεί έξω και δείξτε τον σέξυ εαυτό σας!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ

Η  Joy Manning του ιστοτόπου WebMD δηλώνει ότι : « Η δύναμη της θέλησής σας, παρέχεται περιορισμένα» και χρησιμοποιεί την αναλογία κάποιου με περιορισμένους οικονομικούς πόρους για να εξηγήσει αυτό που θέλει να πει. Αν έχετε ξοδέψει όσα χρήματα έχετε, δεν έχετε άλλα χρήματα για να ξοδέψετε σε ό,τι άλλο θέλετε. Οι άνθρωποι ψάχνουν τρόπους για να κερδίσουν περισσότερα χρήματα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια αρχή για τη θέληση. Η σωστή της εξάσκηση μπορεί να σας οδηγήσει στην υγιεινή διατροφή, η υγιεινή διατροφή μπορεί να σας οδηγήσει σε μια κατάσταση ευημερίας, η κατάσταση ευημερίας μπορεί να σας οδηγήσει σε περισσότερη παραγωγικότητα και η περισσότερη παραγωγικότητα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας ολοκληρωτικά.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ

Έχετε πληγεί από ένα βαρύ, βαρύ χτύπημα. Ίσως χάσατε τη δουλειά σας, οι οικονομίες σας μειώνονται γρήγορα και δεν έχετε προοπτικές. Ίσως κάποιος που αγαπάτε βαθιά, πέθανε. Αυτά τα δύο παραδείγματα είναι απίστευτα οδυνηρά και στρεσογόνα γεγονότα. Οπωσδήποτε είναι κατανοητό ότι θα θρηνήσετε αυτές τις απώλειες.

Αλλά μη νομίζετε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα. Ότι δεν μπορείτε να τα χειριστείτε.

Η αυθεντία, Jim Rohn, που ήταν απένταρος στην ηλικία των 25, έγινε αργότερα γνωστός για τις δημόσιες ομιλίες του για την προσωπική ανάπτυξη.

Είπε: «Αν θέλετε να έχετε περισσότερα, πρέπει να γίνετε κάτι πιο μεγάλο. Για να αλλάξετε τα πράγματα, πρέπει να αλλάξετε. Για να πάνε καλύτερα τα πράγματα, πρέπει να γίνετε καλύτεροι. Για να βελτιώσετε τα πράγματα, πρέπει να βελτιωθείτε. Αν αναπτύσσεστε, τότε όλα τα άλλα αναπτύσσονται». Με άλλα λόγια , απλά βρείτε τη θέληση να ξεπεράσετε αυτά που σας δυσκολεύουν.

ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Κοιτάξτε ξανά αυτή τη λέξη ! Παρελθόν! Αυτό σημαίνει ότι είστε θύμα στο παρόν εξαιτίας αυτού που συνέβη στο παρελθόν.

Αφήσατε το παρελθόν να ορίζει αυτό που είστε τώρα. Αν εστιάσετε στο παρελθόν, στο μονοπάτι της ζωής σας, θα πέσετε μέσα σε μια τρύπα. Μια τρύπα από την οποία ίσως να μην μπορέσετε να σκαρφαλώσετε ποτέ για να βγείτε έξω.

Ο συγγραφέας Alan Robert Neal είπε: «Το πρόβλημα με το  να κατηγορείτε το παρελθόν σας για το παρόν που ζείτε, είναι ότι η ιστορία δεν μπορεί να αλλάξει».

 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ

Γιατί όχι; Το κάνατε όλη σας τη ζωή. Ας το κατανοήσουμε για μια στιγμή. Το να συνεχίζουμε είναι αυτό που κάνουν οι άνθρωποι. Έχει να κάνει με το τι γίνεται στη ζωή. Στην πραγματικότητα είναι η ουσία της ζωής. Η ζωή διαρκώς προχωράει και αν δεν κινείστε, παραμένετε στατικοί και στάσιμοι.

Χωρίς τη σωματική κίνηση, οι μύες σας αρχίζουν να γίνονται άχρηστοι και ατροφικοί και αργά σας σκοτώνουν. Είναι το ίδιο με τα συναισθήματά σας.

Αν μείνετε συναισθηματικά κολλημένοι κάπου επειδή κάτι μείζον συνέβη, ολόκληρη η ύπαρξή σας….αυτό που έμφυτα είστε…θα μαραζώσει και θα πεθάνει.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s