…ανδρικά μυστικά!

To  μόνο σίγουρο είναι ότι όσο κι αν περάσουν τα χρόνια και όσο κι αν η επιστήμη εξελιχθεί, κανένας άντρας δε θα μάθει τι συμβαίνει στο μυαλό μας(εδώ κάποιες στιγμές δεν ξέρουμε ούτε εμείς) και φυσικά καμία γυναίκα δε θα πιστέψει ποτέ πόσο απλοϊκές είναι οι σκέψεις ενός άντρα.

Γι΄αυτό το λόγο έχουν καταναλωθεί χιλιάδες εργατοώρες με τόνους ποτού και φαγητού, μεταξύ  φιλενάδων για να αναλύσουν τι λέει εκείνος ή τι αισθάνεται!

Επειδή ότι και να πω εγώ,  αυτό δεν θα σταματήσει, και επειδή οι πιο πολλοί φίλοι μου είναι άντρες διαβάστε κάποιες συμβουλές για πράγματα που δεν θέλουν καθόλου κόπο αλλά τρόπο!

Δείξε ότι εκείνος ο δόλιος απέναντι, που σε έχει «φάει» με τα μάτια, σου αρέσει:

Πίστεψέ μας, μόλις του δώσεις το πράσινο φως, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθει. Αλλά αν κάθεσαι κι εσύ με ύφος πριγκίπισσας, μην περιμένεις και πολλά πράγματα. Χαλάρωσε κι εσύ λίγο βρε κοριτσάκι μου.

Ναι ,μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες στο σεξ:

Συγνώμη υπήρξε έστω και μία στιγμή η αμφιβολία ότι δεν τους αρέσει; Σε περίπτωση που αυτή η τρελή σκέψη περνάει από το μυαλό σου, σε παρακαλούμε να φύγει αυτή τη στιγμή γιατί δεν υπάρχει άντρας που να μη θέλει τη γυναίκα αφέντρα στο κρεβάτι.

Ναι είσαι ωραία:

Εσύ νομίζεις ότι οι άντρες γουστάρουν τις γυναίκες που γκρινιάζουν για την εμφάνισή τους; Μα θα ήταν μαζί σου αν δεν του άρεσες; Και άντε και δεν τα πιστεύεις αυτά που λες, και τα λες μόνο και μόνο για να πάρεις κοπλιμέντο. Από ένα σημείο και μετά, θα βαρεθεί να σε αποθεώνει και τότε….

Σταμάτα να τα πετάς όλα έξω:

Προφανώς για να είστε μαζί σε θέλει . Και προφανώς σε θέλει και γυμνή και ντυμένη. Αλλά ειδικά όταν σε συνοδεύει, καλό θα ήταν να μη ντύνεσαι με τα απολύτως απαραίτητα Ένα ωραίο φόρεμα που αφήνει ακάλυπτα μόνο τα πόδια σου, κι αυτά με μέτρο, είναι πολύ καλύτερο από ένα ρούχο που θα καλύπτει μόνο τα…απαραίτητα.

Μάθε να παραγγέλνεις:

Όταν βγαίνετε, και το διάστημα που περνάει μέχρι να παραγείλεις, είναι μεγαλύτερο από εκείνο που περνάει για να πιεις ή να φας ,  τότε υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό. Γενικά, αν ξέρεις να παραγγέλνεις, βγάζεις μία αυτοπεποίθηση που τον γοητεύει πολύ. Ακόμα κι αν είσαι η πιο ανασφαλής του κόσμου!

Να έχεις απλά αυτοπεποίθηση:

Γιατί η αυτοπεποίθησή σου είναι πολύ σημαντικότερη από τα καλλίγραμμα πόδια και τα στητά οπίσθια. Όταν δε αυτά είναι σε συνδυασμό, ακόμα καλύτερα. Αλλά επειδή δεν είσαι αγγελάκι της Victoria  Secret  δούλεψε λίγο με τον εαυτό σου.

Όσο λιγότερο μακιγιάζ, τόσο το καλύτερο:

Αν εσύ νιώθεις καλά και εντελώς άβαφη, τότε εκείνος θα ενθουσιαστεί. Αν πάλι σου αρέσει το ελαφρύ μακιγιάζ, είναι εντάξει  και με αυτό. Αν βγαίνεις για έναν καφέ, και βάζεις ψεύτικη βλεφαρίδα, μπορεί να του φανείς ή και να είσαι αστεία .Ξεχώρισε τις καταστάσεις και πάντα με μέτρο.

Ξέρω ότι είναι λίγο ατάκτως ερριμμένα αυτά που σας λέω αλλά πιστέψτε με δεν είναι δικά μου ,άντρες μου τα είπαν και μένα

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s